Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval azt mondod, hogy lightning bolt nem használ szart sem, ezt sejtettem. Normalon meg epic elején azért még azzal nyomom, nem tom olyan szimpatikus, aztán majd átteszem a gömbre. Aurát azért gondolom érdemes maxolni, nem?
Meg azt nem tudom, hogy a summon wisp mennyire maxolandó. Szerintem olyan mint a nymph, hogy azt soha senki nem maxolja mert minek, de az aurája azért nem rossz.
Egyértelmûen én is 100%recet gondoltam, de én elõször a bolt miatt. Csak azzal írtanék, de ha gyenge epic végén és legenden, akkor valóban nincs értelme. Ki fogom minen esetre próbálni a Te verziódat is, jól hangzik. Nem is néztem igazán azt a gömböt, mert láttam, hogy "alacsonyabb szintû" cast, mint a bolt de most hogy nézem az 5 mp, sõt még több stunt, nagyon elkezdett érdekelni a dolog. 6-8 mp stun, az igen, az vazze egy bossra elég lenne szinte. 😄
Az az igazság, hogy a bolt jobban írt, na de az a miniális stun semmire nem elég, ráadásul kétszer annyi energy, mint a gömb. És azért 168 energyt egy castra elpocsékolni nem tudok (me ugye nem mágus, hanem alapvetõen íjász), nincs az a mana, amit meg ne innék mellette. covenant ugye nincs... majd meglátjuk.
Anno én a következõben gondolkodtam: van a slayer, és annak egy DPS-e, ami elfogadható, de sajna nem az igazi. Gondoltam csinálok egy karit, ami szintén íjász (ha nagyon kell dárdás weapon swap) de fel kellene tuningolni a DPS-t hogy könnyebben menjen az írtás. Ugye slayernél a marksmanship helyett onslaught volt, de nem növellt az 50%-ot minden híresztelés ellenére, de nem mondom, nem volt rossz. Három lehetõség volt: brigand, sage, avenger. Valamiért a lightning szimpi volt, azt választottam (bár egy brigandból szerintem jóval nagyobb DSP-t lehet kihozni). Na ennek szellemében akarom építeni a karit, úgyhogy lehet hogy egy picit eltérõ lesz, mint a Tied, de valószínúleg a 100%recet én sem úszom meg, pedig jó lenne a komplett tracker szett.
Az meg hogy paliság íjász létedre lightninggal írtani, miért? Hát pont ez a lényege egy sage-nek, nem? Különben maradhatnál sima hunter, 1 mastery-vel. Ez egy ilyen kari, oszt nem szégyen lightninggal írtani, ha kell... 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
eloszor enis a lightningban gondolkodtam , de lemondtam rola, az pure caster karinak sem teljesen franko 100% rechargeal, mert 300% castnal se lovi el masodpercenkent 3x, mellesleg ha ijasz letemre lightal akarok irtani az eleg palisag, akkor inkabb kombinalnam massal..
En a sage-t tisztan bowra gyurtam, es kifejlesztettem neki egy maxolt thunderball-t , persze 100% rechargeal.. Thunderballt szorod mint a hulye, sajna 250% castnal tobbet nemigen hozol ki egy ijaszbol, de ugy mar eleg faszan lovi, 2 apolloval annak is gyorsul a sebessege mivel azis projectile, meg felrakod azt a bowot ami szinten incrased projectile speed, es csak szorod a kis villamgolyokat, mindenkit stunol teruletre, es valamennyire sebez is, de csak arra kell, hogy belosz 1-2 t egy adag ijaszba, aztan meg marksmanshippel szetlovod az allo embereket.. eleg laza, csakhat fix cucc kell neki, es ha nemtudod a hoodbol+ odysseus armorbol+ archmage kesztyubol kihozni a 100% rechargeot, akkor meg maceras is, sajna nekem csak 97% om van , mert csak 34% os hoodom van😞 Odysseus armor helyett kene a mantle of amun ra.. dehat az senkinek nincs, 2 hetente beirom kb a forumba, mar jo 2 honapja.. h van e valakinek, de ugytunik az senkinek nincs:| ezert nem is sagezek, se titanozok , mer ezt az 1 karit nyomnam mar csak, dehat ha nem mukodik ugy ahogy akarom, akkor nempoen😄 mindesetre hajra
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Wardennel megvolt elsõ halálom, a yeti cave-k után nem is vettem észre, hogy egy bossal bunyózok, jól agyon is vágott vmi blizzard szerûséggel :< instant halál ^^^De eddig ez a kari jön be a legjobban!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
A köv karakterem okosabban lesz összerakva, az biztos.
Titan Quest: Immortal Throne
A PC Gamer legújabb számában elhintettek egy jó adag morzsát a Titan Quest küldetéslemezérõl, mely a hangzatos Immortal Throne alcímet kapta. A megjelenésre valamikor 2007 elején kerít sort a THQ. A várható extrák:
* Egy teljesen új, 10-15 órányi tiszta játékot ígérõ fejezet
* 30 új küldetés, 20 új szörnyellatípus
* Fejlõdés egészen a 75. szintig
* Egy új mesterség "Dream Mastery" címmel
* Kereskedõktõl vehetõ, rövid buffot adó tekercsek
* Enchanter szolgáltatás szintén a kereskedõknél. Segítségükkel a játék közben tonnaszám begyûjthetõ és tárgyakra applikálható rúnákat távolíthatjuk el, illetve készíthetjük el jó sok pénzért - és a megfelelõ reagensekkel - saját szuperhatalmú relikviáinkat.
* Az összes nagyvárosban fellelhetõ karaván segítségével elérhetjük a személyes raktárunkat.
* Több, mint 250 egyedi fegyver és páncél, további száz egyéb általános cucc, valamint relikviák és rúnák tömkelege.
A másik, hogy ez akkor csak fegyókra lesz igaz??? Másra nem? Ezt nem nagyon tartom valószínûnek...
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
"Készül már a Titan Quest elsõ kiegészítõje az Immortal Throne, mely 2007 elején jelenik meg. Egy új fejezet kerül bele, mely hosszra hasonló lesz, mint a görög rész. Harminc új küldetés, húsz szörnyfajta jelenik meg és a szintlimit is hetvenötre nõ. Belekerül a Dream Mastery is, így nyolc új kasztkombinációt kapunk. Lesznek tekercsek, sõt a relic-ek és a charmok eltávolíthatóak lesznek a fegyverekbõl, igaz meg is semmisülnek ilyenkor. Alkothatunk saját varázstárgyakat is, igaz igen drágán. Több mint kétszázötven Unique fegyver és páncél kerül bele, valamint több mint százféle normál darab is, mind kombinálható az új relic, charm fajtákkal."
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
...Nos, a cucc az Immortal Throne (Halhatatlan Trón) nevet viseli, cirka 10-15 óra játékidõt ígér, több mint 30 új küldetés, 20 új szörny és egy új skill osztály, a Dream Mastery lesz benne, ami 8 újabb karakter osztályra ad lehetõséget. A fórun infók szerint római témájú lesz a dolog.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Championnal mentem, minden sarokban (szó szerint, nem túlzok) egy cucc volt, ami sage's ez-az. Na gondoltam, úgyis ki akartam próbálni már régen a sage-t és hát ha ennyire tápolja az 1.20 cuccokban, hát legyen. Sage-el azóa egy darab ilyen nem volt. Amit ott találok azt meg még ugye nem tom átadni, ennyit a dologról.
Aztán egymás után 5 percen belül 3 darab ugyanolyan epic pajzs, az sem semmi. 😄
Apropó: gyakorlott stormcallerektõl kérdezem.
Lightning bolt mennyire jó magasabb pályákon? Azért kérdezem, mert ugye maxolva pár száz lightning sebzése van, de ha leveszem a resisteket, akkor az legenden nagyon szánalmas. Max a vision of death-hez hasonlóan arra jó, hogy egy pár másodpercre megfogja a gárdát, de tömegeket gyakni vele, mint most normalon félek nem fogok. Ha ez így van, akkor mi helyettesíti? Érdemes átpakolni más használhatóbb storm skillre? (hasonlóan mint mondjuk hunternél a hálóról studyra) Persze azt is figyelembe véve, hogy jobb gombos cucc, csakúgy mint a study és a kettõ közül valamelyiket választani kell, és a study az alap. Max egy weapon swap keretében megoldható a kettõ "egyszerre", de nem az igazi, kényelmetlen...
Ezen kívül egy sage-nél az aurán kívül mire tegyek stormban szerintetek? Érdemes instantolni?
Na ennyi kérdés egyszerre elég, me mindenki kiöl engem... 😄 Elõre köszi
Viszont egy kérdés: nyomok print screent 1.20-ban, utána beillesztek paint-be és minden gyönyörûen átjön, csak a kari felszerelése nem, meg a használt skillek sem. Az üresen marad, mintha eltûnt volna... Valakinek ötlet???
tehát 200 str-re 2db +25% str gyûrû nem 200*(1+0.25+0.25))=300, hanem (200*1.25)*1.25=312,5 volt.
persze könnyen lehet hogy rosszul emlékszem.
(1 alap + regen/sec-ek összege)*(1 + szazalekos regenek összege/100).
Azért így is elég szépet ki lehetne hozni...bár ez csak elmélet. 😊
ott vannak a karijaid
újratelepítésnél vigyázz az azonos kódra.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Meg tudná valaki mondani, hogy tudom a karim lementeni? Win reinstall, hardware upgrade miatt.
Body
Ha ehhez jön hozá még 50, vagy valahányszor 50, akkor az az 1-hez van hozzáadva, azaz lesz 51, 101. Ha erre jönnek a relicec, és mind az 51, 101-re rájön a health regen %, akkor az valóban elméletileg jelenthet többezret.
De nem tudom, hogy nem ugyanúgy mûködik, mint a plusz damage%-nál. Ha van mondjuk 1000 DPS-ed (az egyszerûség kedvéért 100% attack speed-el), és van +50% damage-od, akkor az elméletileg 1500 DPS. DE ha az az 1000 úgy tevõdik össze, hogy alap 500 és már benne van +100% damage, akkor hiába veszel fel Te egy újabb cuccot, nem lesz meg az 1500, mert csak az alapot növelli +50%-kal, így lesz 1250 az 1500 helyett.
Na ehhez hasonlóan nem tudom, hogy ott pontosan mi és hogyan összegezõdne, a szorzók mivel számolnak és mi az alap, amire mondjuk rájön a plusz regen%.
engem azért érdekelne...
Választhatsz champion és slayer között. A champel tankolok, a slayerrel messzirõl írtok, ahogy tetszik.
Ám való igaz, hogy hiába van 4-5k sebzésem vele, és 18% érték a convertálás, akkor sem kapok 1k-2k között másodpercenként a resistek miatt. illetve mint azt tudjátok, undeadek ellen semmit nem ér.
Szóval a champion nagyon állat, de szétzúzták 1.20-ban a refresh szétverése miatt. Addig egy halálom sem volt vele és szent mggyõzõdésem volt hogy nem is lesz. Nem is lett volna, csak feltettem az 1.20-at ahol értek a meglepik sorban...
De ha ilyen karit akarsz, akkor study-s volley-s íjász-közelharcost csinálj magas %-ú converted dárdával. Mellé meg nem is tudom, mondjuk spirit, vagy defender, ilyesmi. esetleg közelharcosnak használt ranger oak miatt, Te döntöd el, mi szimpi.
Megjegyzés: hiába gyúrtok pl. olyan lila fegyókra amik a GBS-n vannak, és 50 health regenjük van, nem sokat érnek, higgyétek el. Egy junik relicelt zöld rare cucc sokkal ütõsebb és legyen converted. Csontiknál meg inni kell, ez van.
Kréta az ország egy szigete, tehát egy szinten nem lehetnek....vagy valami ilyesmi...csak szemetszúrt 😊
Inkább arra írjatok valamit hogy 1.20 alatt próbált valaki öszehozni olyan közelharcos karit, ami a health regen-re gyúr?
Ha igen, milyen sikerrel?
Nem mondod... nem tûnt fel, hogy ezért írtam, hogy nem külön act? Csak egyesek nem értik...
Na jó csak 80 a halál reális (mennyivel kevesebb 😄), kb 20at bekaptam az elején, mert rosszul mértem fel a karit, s rosszul osztottam a pontokat. 15-20 alkalommal lag miatt neten vackoltam el (ezt utálom a legjobban, de a netes játéknak azért csak jobb a hangulata, nézni, ahogy rohangálok a társammal. Külön köszönet neki ezért a páncélért, amin most törhetem a fejem😄).
De amúgy azt mondom, hogy eddigi netes játékok miatt nem kellett szégyenkeznem, pedig én vagyok az elsõ sorban, és engem ütnek a monszták, nem a hátsó sorban puffogtató varikat (már amikor van vari, pedig az nagyon kellene...)😊
A resistes páncélra gondoltam én is, így legalább 80%ot megütöm😊
Ja és Hamachin ha van kedved futhatunk egyszer egy kört, hogy eloszlassam a kételyeid a kétkezes dolog hátrányairól.
Ugyanakkor tudom, hogy nem ez a legtáposabb karakter, és biza erõsen gondolkodom, hogy ha kipörgettem a játékot ezzel a karival és még tápoltam is eleget, egy új karaktert fogok indítani (fõleg ha jön a kiegészítõ😄).
A farmolás meg gyûjtögetést jelentene? Jó szó, tetszik, felveszem a táplás mellé, ha megtudom a pontos jelentését...😊
Szóval szart sem használ, az a lényeg.
Egy nagyobb beast többezres sebzése mellett mi az a 100, amivel kevesebbet kapnál be? Semmi...
ha meg pajzs nélkül tolod annak elenére, hogy 100× leírtuk, hogy ne csináljátok, mert nem jó, akkor mire számítasz? 100 halál, apám, az nagyon sok, akkor is, ha csak túloztál, pláne ha nem. 5-6, kezdõként max 10-12 halállal kényelmesen végig lehet vinni egy karit...
és a sok halál akadályoz a magasabb szintek elérésében, ami pont a karid tudásának rovására megy (skill és attribute ponthiány, stb.) De ha ennyire szereted a dual wield-et, akkor tiszteletben tartom a döntésed, csak tudd, hogy legenden minden sarokban behalsz majd, vagy már most is ott vagy, nemtom.
Nem tudom, hogy ez az armor mennyire számíthat. Mert ugye pajzs nélkül tolom és eléggé sok ütést kell elviselnem. HP akad, de azért senki sem megölhetetlen, fõleg ez a karim, aki már kb 100szor meghalt. Szóval jó lenne tudni, hogy matematikailag mennyit ér ez az armor kérdés.
288 Armor
25% Pierce Resistance
25% Elemental Resistance
25% Poison Resistance
105% Life Leech Resistance
+15% Energy Regeneration
+52 Offensive Ability
+19% Total Speed
-13% Reduction to All Requirements
+60% Damage to Undead
---------------------------------------
Mantle of Sa'jun
388 Armor
53% Pierce Resistance
50% Bleeding Resistance
40% Elemental Resistance
42% Poison Resistance
41% Life Leech Resistance
48% Energy Leech Resistance
43% Stun Resistance
111% Reduced Entrapment Duration
97% Reduced Freeze Duration
46% Skill Disruption Protection
+5% Shield Block
+15 Strength
+15 Intelligence
+14 Dexterity
+54 Defensive Ability
Na róluk lenne szó.
Van két páncél. Az egyik nagyon jó resistekben, de 280as csak az armorja. A másik kevésbé jó resistekbe, de van 380as armorja. Melyiket hordja egy harcos, akit azért gyakran ér csapás. Számít az a 100as armor különbség? Ez most azt jelenti, hogy 100 hitet fog fel pluszba a jobb páncél ha ütés ér?