Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
33% Elemental Resistance
23% Cold Resistance
+35 Intelligence
+248 Energy
+1 Energy Regeneration/Second
+51% Energy Regeneration
-17% Recharge
Nekem ez a gyûrûm van, ami recharge-os. Lehet van még másik is...
haat nemtul izgi igy fejlodni, de legalabb halad😉
Latom Shorlex nyomod az oktatast rendesen😉 Beuntad a warlockot v mi? amugy hova rakjam azt a vault filet amit kuldtel h tudjam hasznalni?
Amugymeg 1.20 ban sajna levettek a + speedet a dark covenantrol:| es ugyan sokat regeneral, de 1 karinal aminek keves a manaja keveset fog regeneralni. Mondanam h ring of the high priest, de levettek rola a rechargeot:| ej ejj ez az 1,20 :p
Na mondom azért aggódni nem kell. Minden fajta-féle karakterrel a játék végigjátszható. Nemsokára a fõmonsztánál vagyok a legnehezebb fokozaton az elsõ karakteremmel. Ha õ eljutott odáig, a Te wandered simán elér oda.
Barátnõm ijásza, amit késõbb kezdtünk el csinálni, több tapasztalattal simán jobb, mint az én kis görcsös harcosom.😊 De az enyém is eljut a célba.
Az elsõ karakter simán jó arra, hogy kitanuld a játék dolgait. A sokadik karaktereknél meg lehet elmélkedni a 100%os recen, meg hasonló istentápokon.😊 Na meg az sem mindegy, hogy az elsõ kariddal simán gyûjthetsz jobb cumot egy késõbbinek...
További jó játékot...
\" örökké nem eshet.... \"
Az az igazság, én ekkora elõtanulmányokat és kutatómunkát nem végeztem elõtte, mindössze megkérdeztem, hogy az általam szimpátia alapján kiválasztott Storm+Nature ághoz mit érdemes fejleszteni.
Hárman mondtak háromféle tippet, ebbõl kiszûrtem pár ötletet, s azóta jól eljátszogatok vele - most kerültem át Egyiptomba.
Szóval én nem számológéppel álltam neki játszani - hanem csak úgy
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Opps..
resistek a szörnyiken, ötször annyi életük van, ha nem többször. persze késõbb isd jó lesz, de azért nem ennyire mint most.
én a batterrel vagyok ugyanígy. írt mint a fene, de késõbb szart sem ér majd szerintem. meglátom majd.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
a hunter ág kész, ami azt jelenti, hogy egy igen tapasztalt játékos mondta ezt, mert hunter ágat készre csinálni apám, az nagyon durva. Ennek ellenére az úr nem tudja hogy melyikek a passzív skillek...
Érdekes.
Passzív skill: eszméletlen meglepõ módon a kör alakúak. 😄
-Ice shardom 60-83-at sebez (maxon az Ice shard vonal)
-ebbõl egyszerre 5-öt lövök ki (maxon az ice shard vonal)
-1 másodperc alatt legalább 3x castolok (sisak)
- +35% elemnetal damege-m van (tunika+lábszárvédõ)
Szal szerintem a DSP-re a kézben tartott fegyverét írja ki, amit egyszer sem használtam még, csak a tulajdonságok növelése miatt van a kezemben.
Mégegyszer mondom: bármelyik fõellenség max 5 másodperc.
viszont ahogy nézem a DPS-ed azért igen a béka feneke alatt van... Ezek szerint nem csak velem genya a gép. Mé nem inkább egy lightning staffot használsz?
Én a helyedben csinálnék egy oracle-t, vagy egy druidot, mindkettõrõl olvashatsz alább. 😄
25-ös szintû stormcallerem van, ice shard vonal maxon, minden más hanyagolva. Függõkerteknél vagyok és egyenlõre nincs ellenségem, a fõbossok is maximum 5 másodpercig tartanak.
Mi legyen a másodlagos képzettség? Valamelyik mágia (melyik?), ill. érdemes lenne valamit a védelemre (deffense mastery) tenni a késöbbiek miatt? Teljesen tanácstalan vagyok. Szívem szerint valami mágiát választanék...
Ötlet, tanács?
Köszi!
De megpróbálom: (ámbár soha nem volt oracle-em, de a két ágat már külön-külön kipróbáltam)
Oracle
Mondjuk ez egy lehetséges megoldás. Ami szerintem változó, az a lightning bolt-ice shard-thunderball triász közül, hogy melyik szimpatikusabb. Próbáld ki Neked melyik jön be, én szeretem a tömegírtó vuvokat. 😄 Jobb klikkre csak egyet tehetsz, úgyhogy kettõt egyszerre használni úgysem fogsz.
Az egyik ugye az, hogy kit támad az nmy. A másik meg az, hogy soha az életben nem kapok a szintemnek megfelelõ fegyót. Na összehozom a két premisszát. 😄
1.20-ban valami olyan retenetes a drop és a kereskedõk is, hogy az már mesteri. Van egy lvl 19-es spellbinderem és 236 str-je. A legmagasabb requirement árusnál olyan 180-190 körül mozog, a DPS-em jelenleg 87 (89damage, 98%speed) és az istennek nem akar adni semmi jobb fegyót, pedig kétszer olyat is a kezembe vehetnék...
Ennek eredményeképpen a lvl2-es (igen, annyi) lichemet elõbb támadja minden szörnyi, mint engem, akkor is ha nem õ kezdi a lövöldözést...
Kicsit megalázó, hogy a petem nagyobb ellenség az nmy szemében, mint én. <#szomoru1>#szomoru1> <#action>#action> - ezt neki.
na megyek bevásárolok egy másik karival epicen a normal egyiptomi karimnak.. ehhh
Shorlex, ha megkérlek összedobsz egy Titancalcot egy Oracle-re? Köszönöm elõre is.
Na és akkor most jönnek majd a többiek lecseszni, hogy hogy néz ki ez a sooth, én teljesen másképp csinálnám. 😄
Ja amúgy várom azt a linekt.
Thx!
Na valahogy így. Azért csináltam 60-asra, mert az valójában 55-ös a questek miatt.
Most persze lehet pár pontot ide-oda tenni, lehet más skillt használni, ha nagyon akarod, de valahogy így nézzen ki. És persze ha lehet 100% rec. 😄
Attribute csak és kizárólag intelligence, mehogy mágusról van szó.
Nymph egy nasszer, ha nem jut rá pont, ne érdekeljen. Alig írt, max az aurája jó, ami Rád is hat. Alapból az idézésére ne adj többet mint 2-3 pont, de azt aztán télleg csak a legutoljára. Az aurájára tegyél majd párat, az talán megéri, de...
Na inkább a szövegelés helyett nyomok Neked egy linket. Ilyennek nézzen ki mindjuk lvl 55-re. következõben linkelem, lefagyott a gépem...
Thx!
És való igaz, amit írtál, de az speciálisan csak conquerorra érvényes, persze tudom Neked ilyen van. Azért más warrior ágnál hasznos mindkettõ. A war wind nem is annyira, de a horn... Naná persze hogy a batter ezerszer jobb ésa látványosabb mindegyiknél. 😄
Egyszerûen imádom a defendert, aztán lehet hogy epicen-legenden már nem lesz ilyen huncut, de amit normalon írt, az elképesztõ... Még hogy védekezõ, a legjobb támadó közelharcos! 😄
Az energiáról meg azt akartam mondani, ha nem használsz rechargot, akkor nem lesz szükséged arra, hogy igyál minden fa között, mert úgysem tudsz sûrûn skillt használni. Vaultban meg nem tárolok italt, valahogy sosem éreztem úgy, hogy kifogyna, mindig volt nálam elég.
A War horn pedig szintén inkáb feleslegesnek érzem, szinte lélegzetvételnyi szünetet sem jelentett számomra, és ehhez is túl sok pont kell. Lehet, hogy késõbb elkezdem azért használni, de most inkább másra teszek pontot.
A sooth meg szerintem a legjobb kari a gaméban easy fokozat terén. Mert van egy csomó, nagyon ütõs petje, aránylag ahhoz képest magas élete (az elsõ kettõvel annyi van, hogy ugyan iszonyat mód írtanak, de rettenetesen rozogák, ha véletlenül mégiscsak "odaér" valaki). Ilyen szempontból meg ez a legjobb mágus.
Elõre is kössz a válaszokat.
Illetve azért ne becsüld le azt a war hornt... Igaz, hogy a resistek miatt lecsökken az értéke, de ha csak egy másodpercre is megálítja az ellent, az is hasznos lehet nem is beszélve a health reduction-ról, fõleg ha instantba nyomod...
Az nrg-t meg arra írtam, hogy persze lehet nálad 5000 potion is vault miatt, de a játékélmény nálam nulla, ha két fa között mindig inni kell...
Na ezért jó a spellbinder: ott van a covenant és lehet full recharge colossus form és outsider büntetlenül és a játékélmény non-csökkentésével. 😄
Skillbõl Weapon training kell maxra. Onslaught ág végig, kivéve Hamstring, maxra. Dual wild ág teljesen felesleges, ahogy a war wind, war horn ág. na jó, awar horn kezdetben jó, de késõbb felesleges lesz szerintem. battle standard is jó (pláne ha teamban is nyomod).
Defense-bõl szinte minden jó. Battle awarenessre 1 pont, aztán szép fokozatosan a Focust és az iron Willt maxra, ezek inkább magasabb szinten hasznosak, de akkor nagyon. rally nagyon jó, tudod gyógyítani magad (bár lötty van sok). Batter, az egyik legfontosabb, lassítja az ellenfelet. Ha még valamelyik tárgyat az lassítást, az is hozzá adódik. A Rend armorhoz kell egy pont, és máris három ellenfelet üt egyszerre. A Quick recovery nagyon megdobja a pajzs használhatóságát, nálam szinte folyamatosan megy. A többi skill is hasznos, nálam vanak pontok az Armor handlingon, és az Adrenalin ágon is.
kép a büntetõ easy fokozat 1.08-ról, avagy level20-on hordott athlon:
ha gondolod némmeg a fizimiskáját epic helosban is: #7891
1.20 összeségében nem nehezebb, illetve egy-két ponton nehezebb. Én inkább vontatottabnak szeretem titulálni, ez jobban kifejezi. Ha pl. másfélszer annyi potiont iszol, mint 1.08-ban attól még nem nehezebb, mert iszol és kész, csak vontatottabb hogy mindig kajtatni kell, a szörnyiket lassabban ölöd, ilyesmi.
Alapvetõen karit kezdeni nehezebb és vontatottabb. Egy már jól felépített kari viszont akár könnyebb is lehet mint 1.08-ban. Ilyen pl. az én slayerem lvl55-el, ami 1.08-ban nyihogott nagyon, de 1.20-ban megy. Na nem mint egy jó mágus, de jobban mint 1.08-ban. Ez nem tetszik nekem 120-ban, hogy unalmassá és hosszúvá, elnyújottá tették a normalt és az epicet, fõleg ezzel a requirement faszságaikkal.
Ezek közül is én spiritet tennék mellé. Mégpedig a lich king és az outsider miatt. A lich a legerõsebb állandó pet, az outsider meg a legerõsebb idõszaki. Aztán ott vannak az aurák spiritbõl, amik nagyon jók, és komolyan mondom egy közelharcos szerintem több hasznát veszi, mint egy mágus. Úgyhogy én spellbindert csinálnék, ha már defense. kell neki egy jó nagyot ütõ shield, és a batterrel és annak passzívjával eszméletlen élvezetes a game. Három körülötted álló fekszik minden ütésnél, és alig valami a recharge. Késõbb persze talán inkább a másik pajzstámadásra kell átteni.
Egyébként egy általános megjegyzés: én igazán a kombó közelharcos karikat szeretem, mégpedig azért mert a kimaxolt skill ágak után van elég intelligence pontjuk és nrg is van elég, ami neki kell. A tiszta közelharcos meg íjász kombókkal nekem az a bajom, hogy ugye egy gramm intelligence-ed nem lesz, marad 50-en, nrg szintén. Ellenben azért egy ilyen kari is használ skilleket, amik azért fogyasztják az nrg-t. Most képzeld el, hogy van mondjuk 400nrg-d, amibõl 70 reserved valami miatt, marad 330. ebbõl kell élned úgy hogy mondjuk egy skillhasználat 100 nrg-be kerül (és akkor jó fej voltam, mert van 150 is). Na ezt oldd meg 100%reccel. Nrg regen meg nincs, mert 50 int pontod van. Úgyhogy én úgy gondolom, hogy nincs az a kari, ami ne igényelne valamilyen mágus, vagy mágus-szerû mastery ágat, vagy ha van is, akkor állandóan inni kell és az engem iszonyúan idegesít. Pl. egy brigandnál jobb íjász aligha van, de az istennek nem csinálnék egy ilyet, mert hajnaltól mikulásig a manát innám. Szóval nekem az a játékélmény rovására megy, ha állandóan csak veszem és iszom a löttyöt.
Én pl. nem szégyellnék int pontot rakni egy közelharcosra, ha kell (pl. armage glove miatt), persze keveset, de szerintem megtérül az nrg regen miatt.
Nincs petje (csak az ancestral, és nem tom hogy van e 100rechargeod) és sokszor lehetsz vele gondban fõleg nagyobb monszták ellen.
De ahogy gondolod.
Nagyon jó az a kari, csak 100% recet összehozni vele lehetetlenség (mivel nincs mágus-szerû masteryje, ezért az archmage glovera eszméletlen mennyiségû pontot kellene elpazarolni) innentõl kezdve csak egyedül van. Talán egy jó hood-al, odysseussal és egy-két shielddel össze lehet hozni 60-70% körüli recet, de nem elég, hogy nincs nrg-d, 75 reserved kell a defender aurába...
Ahogy gondolod, csak lépten nyomon inni fogod a manát, ha már meglesz a kellõ rec, de ha nem, akkor meg baj van...
Létezik erre vmi megoldás vagy felejtõs.
Thx!
Mit javasoltok? Nature a farkasokkal? Vagy inkább egy jeges összeállítás? Nekem ez utóbbi tetszene, csak nem tudom mennyire lenne életképes. Nos?
(Cuccos akadna egy-kettõ: archmage set pár darabja és társai. Jöhet tipp arra is, hogy hogyan gyúrjam ezt a spirit+valamit.)
A pályán nincsenek olyan szörnyik, akik olyan gondot tudnának okozni, hogy levernek pillanatok alatt, ha egy ici-icit is odafigyelsz. Ellenben néhány dög (skorpiókirály, junik monszták, bika jade-nél, neanderthal hero) igen nagy eséllyel zúz le másodpercek alatt, ha egy ici-picit is nem figyelsz. 😄
Így aztán nálam egyértelmûen az lenne a taktika, hogy bossok ellen petírtás, különben én is beszállok. Nekem is volt 1.08-ban champion, azt csináltam vele. Egyszer sem halt meg. 120-ban szétverték a refresh-t, akkor még nem volt 100%rec, oszt a fent említettek egyenként mindegyike megajándékozott egy number of death összetevõvel... 😄