23078
  • dudovec
    Na 2 wp re vagyok a vegetol az uj actnak , kivancsi vagyok mar a bossra.. mert oszinten szolva q keves kemeny boss volt eddig , raadasul nagy majesticcel nincs telerakva az act:|

Itt egy video a volcanic orbrol , mit muvel legend olympuson , a titan kill sajna nemlett valami jo, dehat abbol toltam mar elegendo durvat:D
    1.30 legend olympus conjurer

Aztan ittvan a csel amivel farmoltam azt a dual bosst, persze nemdobott lofaszt se , 10 kill utan meguntam es mentem tovabb:D Remelem mar jo a link:
    Act 4 farming
  • ROMOTO
    Ja egész idő alatt egyszer sem csaptam még semmire a fegyómmal, tiszta égés... :)
  • ROMOTO
    Elfelejtettem a zászlókat, abból dobálok mindíg persze
  • dudovec
    mondtam h uncsi kari:DD foleg ha stunlockolsz hornal megfajdul az ujjad:)
  • ROMOTO
    Ez a spelbreaker egy nyugdíjasoknak való kari, csak tolom a peteket és a dark covenantot meg hébe-hóba a war horn-t, valszeg a spirit ward+passzívja nagyon ráerősít, eddig nem akasztotta meg semmi... :)
  • ROMOTO
    100%, de azért elég tenyérbemászó így is... :)
  • ROMOTO
    Mint mindenhol, itt is egy lényeges dolog számít.... a pénz :), ha van belőle vegyél egy ilyen behemot scrollt, a 11189 hsz ben látszik...vagy kettőt és aktiváld...a többit elintézik azok...mondjuk tisztes távolból támogathatod a hentet..
  • vinko
    A 2. város után a 3 boszorkányt meg kell ölni a továbbhaladáshoz?Mert már vagy 10-szer megöltek,pedig 63-as elementarista vagyok.
  • virs lee
    Sztem nem innen fogják megtudni hogy kijött warezban.
  • ROMOTO
    Az állati lessz ha majd az ironlore megnézi a hiv. megjelenés előtt... :)
  • Raziel82
    Sziasztok szerintetek miért van az hogy nem tudon felvenni a földröl a tárgyakat, amikor rámutatok ki sem irja a kiegészitő játékban.
    Ha tudtok segitsetek mi lehet azoka?
    köszi
  • tomhagen
    szevasztok a régi karakterek működőképesek?
  • virs lee
    Én még classicban tápolok stormcallerrel, de lehet a 63-at mégis inkább a kiegben érem el, nagyon unalmas. ~~
  • regis
    dudo! akkor majd dobd be a linket pls, megnezzuk:)
  • dudovec
    enmeg farmolom az elso underground bosst conju style hackel muahaha, mar csorog a youtubera.:D
  • ROMOTO

ez is egy elég flancos kétmillás... :) szerintem direkt ráírkálnak brutál mindenfélét, mert úgysem lehet összeszedni a hozzávalókat...
  • huntersec
    Na, akkor tudtok külföldi fórumokat, ahol már a kieget tárgyalják? Megpróbálok rákeresni... a gamebanshee-n semmi, csak azért kérdem.
  • zsirfecske
    éjszaka engem is zavar, de nem tudom ki lehet-e kapcsolni egyáltalán.

huhú lementem az alvilágba, ELKÉPESZTŐEN JÓL NÉZ KI a játék. grat a grafikusoknak.

romoto: jólvan én vakegér vagyok, első kettőre nem vettem észre hogy lehet kattintani a sírkőre :)

shorlex: utálok inni. most van egy gyűrűm 26% enery drained (50% causes dmg) tulajdonsággal + legend spectral matter charm +20% energy drain bónusszal. titánnak 3-ik lövésre elfogy az energy csíkja, meg persze mindenki másnak is. na ilyenből kéne 2db...
  • virs lee
    igen :P
  • huntersec
    Én meg még mindig azon sírok, hogy lehet a kiegben kikapcsolni az éjszakát. Bocs, de rohadtul beszaggat, azért lenne fontos. HELP valaki!!!!! Köszi! (Csak engem zavar?!)
  • bon
    Csak azért van mert így nem kéri az indításhoz a lemezt a játék.
  • Gabesz026
    Szasztok!
    Láttam van crack a kieghez de minek ha elindul crack nélkül is!
    Használ valamelyikőtök krack-et?
  • dudovec
    Hat nemtom , eljutottam a 3 ik wp ig , utana ahogy kimesz a varosbol lesz 1 barlang.. szonelkul kilep 1x csak es bezarja az alkalmazast.. nemertem :(
  • ROMOTO
    Én meg a spelbreakeremmel vettem meg szisztematikusan minden jobbnak látszó zöld fuxot, stb. ezért van az legatyásodva...
  • dudovec
    Ryan , vannak uj cuccok!
  • dudovec
    Nekem egyik karimnak sincs penze , mert mindig televolt az invjuk es elkurtam mindent allandoan misztikusra a buildprobalgatas miatt:D
  • ROMOTO
    A Corsámnak úgy kb 760 misije van asszem, pedig nem vagyok garasoskodó... :)
  • ROMOTO
    Az kieg-es pálya csak új cuccokkal van tele, 11189hsz pl.
  • ROMOTO
    Ja a legdurvább, hogy berakhatod mint idézhető spellt és elvileg vehetsz akármennyit, én még nem használtam, de már ellőhetek egymás után 3-at is belőle... :)
  • 7Ryan7
    Hy all! Nem nagyon figyeltem a kieggel kapcsolatos hireket de van a játékban uj armor vagy weapon mert akkor nem keresem hiába az uj cuccokat ha nincs is semmi a tekercseken meg az artifactokon kivüli ujítás!
  • virs lee
    Már így is van 430 milkám a 62-es stormcalleremmel, legalább lesz mire költeni. ~~
  • dudovec
    Amugy nevetseges , hogy 1.6 misier kapsz olyan memmon god scrollt , ami olyan petet idez h beszaras.. Ha belegondolsz egy legend majestic, vagy superboss siman dob annyi cuccot , hogy 2 milliot is kiszedsz belole , igy minden bosskillre nyugodtan elbaszhatsz 1 ilyen scrollt barmilyen karival..
    Mondjuk gaz , hogy nincs alakja a lenynek , megidezed de nemlatszik semmi, csak valami füst szeru v nemistom:|
  • ROMOTO
    Hát azért a sírhant témát mindenki vágja asszem, fura hogy neked nem esett le rögtön... :)
  • virs lee
    max a tarolo karikkal lehet vmit enyhiteni, ami valljuk be nem az igazi
    Dehogynem, tiszta b.net feeling. ~~
  • Shorlex
    Fecske, a piálásról nem hallottál még? :D
  • zsirfecske
    ugyeugye az xp csík. ez a bajom nekem is.

amúgy jut eszembe, FONTOS:
    ha meghaltok mindenképpen menjetek vissza a sírkövetekért (új dolog), mert ez elbukott xp egy részét visszakpjátok ha rákattintotok! harmadjára jöttem rá, grr...

artifact-ról tettem be képet már (#11272)...

virs lee: -nrg az assának kell az instant throwing knife+lethal+anci miatt. ehhez 3000 int sem lenne elég, a -96% cost viszont zsír volt vele...

• ROMOTO
    Mivel még nem döntöttem el mi lessz a kari ezért vegyes az egész a squall és a psionic touch cold-os Fingerbone of Boreas-al megy párban, meg swapban a phantom a distort reality vel, a squall+swap-phantom+distort+phantom al szoktam a nagyobb csordákat kiiktatni a kissebbekre jó a squall+psionic touch is, a lighting ról átpakoltam, mert nekem sokat zabált ahhoz képest hogy mennyit stunolt-sebzett, úgyláttam a dream distortja sokkal jobban megéri, igaz bele kell menni a csorda kozepébe hogy hasson, de arra ott a phantom amivel beteleportálok, rögtön bekúrok egy distortot ami ledermeszt-sebez mindent és szétcsapom aztán a phantommal nagyon hatékony... a vusaos sárkik meg sem tudtak sebezni így szinte.... :)
  • virs lee
    Amun-ra páncél esett már vkinek? Nevéből ítélve egyiptomban kéne, de se ott, se tájfunnál nem volt soha.
  • Grusalak
    Még nem értem haza, de remélem már lejött :-)
    Egy kérdésem lenne azokhoz, akik már tesztelik: Distoration Wave - Damage sebzése van... Ez akkor fix? Vagy növeli az int? Esetleg a str???
  • dudovec
    Fecske: :DDD sorry , nem emlekeztem erre az armorra.. esett meg 1-2 kaki, pl 1 lila fegyo ami olyan mint 1 betrayer , csakhat nincs attackspeed:|