23078
-
#11528 Kéne valami FAQ-t készíteni, hogy ne kelljen 100 alkalomal válaszolni erre a kérdésre... (többek közt) -
#11527 #11512 -
ROBERT34 #11526 a kiegbe nem tudom fel vennia tárgyakat pedig nem is jelzi ki mért? végig kell vinni az alapot? sürgös elöre köszike -
Antrax #11525 Köcce ^^ -
#11524 A kiegen belül már van karaván, ott a második fülre bepakolod, aztán másik karival is belépsz és ott látod a karavánosnál a cuccaid...
Valamint az első fül, ami a karakter privát 'ládája', azt kisebb összegért növelheted... -
Antrax #11523 Gondolom már kérdezték de most én is kérdezem :)
Egy gépem van és így nem tom átadni másik karimnak a cuccot nincs erre a célra vmilyen progi vagy módszer? Ha van akkor pls írjátok le!
KÖCCE! -
Ravasak #11522 Dudovec
Semmit Rhodes -on a tegngerparton van a bejárat, tengerpart északi részén a barlangtol (ahol át kellet menni kinyirni a nagy rákot) jobbra kell menni és ott lesz általában egy par béka vergődik elötte (azok a béka lények), -
virs lee #11521 Beletenni a horadric kockába egy tp könyvvel. ~~ -
dudovec #11520 Mit kell csinalni a teknos pancellal h eljussak vele a secret mapra?:| -
dudovec #11519 persze. -
huntersec #11518 Meg a bezárt lelkek, igen, de a kulcs nálam marad utána is, ez normális? -
dudovec #11517 Kitudod nyitni az oldalso ajtokat amiben a behemotok vannak.. -
huntersec #11516 Két kérdésem lenne: 2x lenyomtam Hadest Epic-en, és egy fia teknőst sem dobott, így hogy jutok be az Overlord pályára?! Vagy nem mindig dobja?
A másik. Hades előtt van egy Warden os Souls nevű szörnyike, kinyírom, dob egy Key of The Warden Souls-t, na ez mire jó?!!! Mert az összes mellék quest megvan, minden kész, mihez kell akkor? -
virs lee #11515 carrion song ~~ -
dudovec #11514 korona az szep:D de a betrayert sajna nehez utni , illetve elerni a maxos attackspeedet.. szal az mindig relices bow sztem:D -
#11513 dudo itt az első használható sapi és íj:
crown
bow -
#11512 Az options/general van 1 olyan gomb, h lock pick up, nah ha ez ki van pipálva akkor nem tudod felvenni a tárgyakat! Vedd ki a pipát és jó lesz! -
zsotesz #11511 A dream mastery-be van egy ilyen skill, hogy trance of wrath. Ebbe van egy olyan, hogy 10% reduced resistant. Az a kérdésem, hogy ez csak fizikai sebzésre vonatkozik, vagy esetleg elementálisra is? -
virs lee #11510 Arra meg ott a %cold/light/fire bónusz, ami többetz ad mint fix 40-50. :P -
#11509 a második axe-ra gondoltam storm nimbus miatt.
66-91 cold dmg + 40 cold + 38 elemental -> nimbus: +23 cold dmg, +52% cold dmg, +76% lightning dmg alapjáraton. az sok, nem számolom most ki... -
dudovec #11508 hat mivel csak total dmg t kap szinte bonusbol , illetve nimbust meg ieneket , lehet jobban megeri ragyurnod arra h elemental dmg t hasznalj melee attackhoz:P -
virs lee #11507 És annak nem kell a fizikai sebzés? :P -
dudovec #11506 de melee prophetrol volt szo ugylattam:D amugy altalanossagban tenyleg jobb. -
virs lee #11505 Ennél sokkal jobb az ilyen cucc:
Ad fix dmg-t is, meg %-osat is, főleg ez utóbbi a komoly, főleg ha a % a fix bónuszra is rárakódik. 225-nek (1.20 felett olyan 200-250 alapsebzése van a dragon macenak) 40%-a az 90, tehát ezen van 40+90, a marauderen a 2 bónusz együtt kb 75 (min és max átlagolva). -
dudovec #11504 most amugy megin csak megy otthon a geped , de nem vagy msn elott? mer latom online vagy , de 0 reaction. -
dudovec #11503 nezem:D -
#11502 najó dudovec csak neked a videó:
hades kill
energy drain jól látszik, nomeg azis, hogy azért nem 100%-os a biztonság, videón is majdnem behalok. szoktam...
amúgy ez a 92% nrg drain nagyon állat, ha eltalálom a nagy mágikus gólemeket akkor már nem igen nyomják az tűz/jégfal spelljüket, meg hades sem bánt annyira. -
#11501 jó, hát ki tudja milyen pl az a légionárius szett. lehet a többi darab és a bónuszok miatt megéri :) túl sok +1 to all skilles kesztyű meg nincs, azt csak azért tettem be.
amúgy elképesztő milyen charm/relic-ek vannak. a 40 cold dmg + lassítós relic +38 elemental sebzéssel egy storm-os karinak elképesztő bónuszokat adhat. pl. ebbe betéve egy meele prophet-nek milyen fegyver jön már ki:
és akkor ott van még az electrical dmg-s albínó pókos charm, a 450 dmg-s relic stb... -
virs lee #11500 A pajzs az tényleg komoly, eddig 700 volt a legnagyobb block (junik tower shield), emellé még 77 elemental + 92 pierce res -> übertáp pajzs.
Viszont a kesztű meg a csuka sztem kifejezetten szar. Mágusnak archmage (100+ cast, 40+ recharge), harcosnak meg warrior (kb 30% block, 30% speed, 30% dmg) vagy conqueror (kb 40% speed + dmg) kesztyű sokkal jobb. A cipőn meg csak 17% run... fele mint a jobb classicos cipőkön. -
zsotesz #11499 Szerintem a farkasok legenden igazán erősek. A druidámnak nagyon jól jönnek. Nem nagyon halnak be. -
#11498 szóval azért vannak itt jobb cuccok is:
cucc -
ROBERT34 #11497 sürgös lenne a válasz elöre köszike mindenkinek -
ROBERT34 #11496 sziazstok azt szeretném kérdezni hogy a kiegbe miért nem tudom fel venni a tárgyakat vagy elöször végig kell vinnem az alap játékot? -
ROBERT34 #11495 sziasztok!
-
#11494 Sziasztok!
A TQVault műxik az Immortallal is? Másoljam az Immortal könyvtárába? Vagy elcseszi a karit?
Köszi! -
#11493 ja ás myrmiddon's pedant.
amúgy kéne piercing stygian bow of the betryer. vki segítsen :) -
#11492 nekem is ez a lesser cucc van betéve az eleje óta. a 35 pierce dmg-e kb +500 dps-t ad...
hades run hogyan? felteszem fraps-et és csinálok egy videót lehet. amúgy relentless huntmaster bow of the betrayer, tracker set, apollo+mana burn ring és kész. semmi pet, semmi extra skill. csak study és nyíl.
att speed cap most akkor megemelkedett vagy bug? nemmindegy...
ja és majd kieges ambodiment-ekkel trédelhetnénk. most itthon vagyok estig minimum, eddig msn-em ment, de házon kívül voltam. boccs. -
tekphos #11491 Halika!
Ti nem vettétek észre hogy mintha a Lich King sokkal bénább lenne?Vagy csak nekem szórakozik? -
encofoco #11490 regisztrálom utánna comlete accon-t és nem enged be!!!szétverem,az csak poén volt :D -
Shorlex #11489 Bocs, csak újabban időnként windówst kell telepítenem, tököm kivan vele...
Na szal ne szórakozzál hogy pénzért csináljak accot. de miért nem megy? mi nem megy pontosan?
Ha nem megy, nyomok neked egyet persze, de mennie kell