Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Romoto, hát ne mondd nekem, csak tudom, én ütöttem, úgyhogy nem hallomásból megy a dolog, személyes tapasztalat. 😄
A hydra lenn volt 10mp alatt Talos 2 perc. mindkettõnél volt lich is outsider is, instant batter. ne mondd má hogy ezek utám ugyanolyan resistjük van...

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Miért ilyen a kép???

Mindent úgy csinálok ahogy mondják, 320×240 felbontás, divx codec, miért lesz mindegyik ilyen szar???
Dudo mester, ötlet?

amint muxik a youtube megint , kaptok egykis videoot aztan lehet osztani😄

hat 1 minimalisat loditottam , megolni nagyonsok ideig tartana a lichnek egyedul, de nem is az a feladata, ezt probalom elmagyarazni, de latom nemsikerul.. mivel healthet redukal, ez altal mindig az aktualis eletbol vesz le... raadasul a vitality damage resistance ezt meg csokkenti is, nincs kigyurva a deathchillem rendesen, de higgyetek el mukodik.. lichet mire leutne a boss reg leveritek, teged nembant, az elete felet meg lekapja par masodperc alatt nelkuled is.. de nembaj a lich az szar.....

a spellbreakeremnel a kivegzo szerepet a hornok latjak el, mivel redukalok amig csak lehet, de mivel mindig az aktualis eletbol vesz le, ezert egyre kevesbe sebez , olyan mint a static field diabloban csak ez meg stunol is.. de mindenkepp kell melle valami ami a keves eletet lekapja a vegen, ugyanez igaz a lichre is, es nem minden spirites kari spellbreaker, szal sztem a lich kotelezo minden spiritesnek.

ROMOTO
Talos bármilyen fura ugyanolyan hamar purcan a nyers erõtõl ami szimpla damage +pierce mint a Hydra, viszont kell hozzájuk resist az elõbbihez sok tûz+fizikai dmg res. bár ha a lábujján állsz miközben ütlegeled még a tûz sem fontos, az utóbbihoz sima fizikai dmg res. amit egy defens kari simán visz. A corsair kariknak kb 10 mp ben benne vannak szikkasztó petek nélkül ugye. Tucatszor lepróbálva, tehát a nemigen van ilyen szempontból különbség 1.20 ban...
Mielõtt bárki azt hiszi hogy õ a legnagyobb TQ fan, vagy ilyen jellegû társasághoz csatlakozni szeretne, egy kis fun:

TQ piano

dudo, lehet hogy van valami ebben, de azt is láttam, amikor én ütöttem a hydrát ugyanis lich hozzá sem ér, outsider igen, de elég lassan csapkod, ergo van idõm megnézni hogy mikor ütök én. és mondhatom hogy instant batterrel nagyrészt én voltam aki szétszedte. Talos viszont szart rá, jó ha 2-3% lement az életébõl úgyhogy üthettem volna meg 30×, de azért annyi idõm nincs... ezért tartott olyan sokáig. szerintem talosnak valami ultra armorja, resistjei vannak 120-ban vagy nemtom, de éedekes hogy epicen ennek a közelében nem volt.

Á franc se tudja hogy konkrétan ki mit mekkorát sebez. Kéne a játékfejlesztõknek szólni, hogy mint a fraps, fel lehessen venni a game logját arról hogy kinek hogyan kitõl mikor mennyi ment le. 😄

tökömbe fejezzétek már be. 😄
Jó az a lich, csak nem annyira és kész. 😄
Na egyébként én is csináltam pár videjót, fel is töltöttem a youtube-ra csak olyan iszonyú minõségûek lettek feltöltés után hogy le kellett törölnöm mindet. asszem a felbontás nem tetszett neki, túl nagy lehetett. pedig divx-esek mindegy.
Jaés dudo, nekem 1mega alatt van fél perc és jó minõségûek... 😄
egyébként a minotaurt és a telkine-t csaptam le a videókon, kéréseteknek megfelelõen egyedül, lich sem volt, nemhogy outsider. hát egyik sem volt gond, még így sem, persze azért egyik sem egy manti.

Egyébként hasznos info mindenkinek: batter a csapástól igenis függ. kipróbáltam. 5000 felett van a csapás thornyval, minden hiéna repül egy battertõl. kezébe adok egy ócska fegyót 1000 körüli csapással, három ütés batter minden hiéna. én szerény arisztotelészi logikán alapuló képességeimmel azt szûrtem le, hogy ezel szerint függ a csapástól a batter is, úgyhogy marad a maul. 😄 De szerintem átteszem bal gombra, jobbra meg megy a rally.

ROMOTO
De ha a Liche Kingrõl a solo után kiderül a videó végén a stáblistánál, hogy álruhás Outsider vagy neaggyisten spellbreaker kari akkor tökönszúrom magam ...😄
ROMOTO
Az lenne az év videója amin dudo Liech Kingje lesolozza az osszes bosst magas szinten....😊
ROMOTO
Meg hát milyen fura a Liche oltári képességeirõl "Lichking kb lesolozza az osszes bosst magas szinten" , beszélni miközben eldõlni ezektõl a képességektõl ellent nem sokan láttak...
ROMOTO
a war horn hatásával tisztában vagyok, mint ahogy a battle standardéval is meg ezek passzívjaival is, nem kérdõjeleztem meg ezekben a hatásfokot ki van próbálva mint a többi (mellesleg egy kissé lohasztó az eredménye ezen skilleknek már legenden, 1.08 ban is érezhetõ), de a videón a Liech konkrétan ellõtt sebzései a vitality-n kívül vagy nem találtak, vagy mire találtak volna nem volt már meg a célpont, mivel a többi, hatékony pet a kari warfare reduction spellektõl (amik mûködnek) legyengített-bénított enemyken marakodott, mert hát gyakran több pet volt a terepen mint az ellenfél, tehát ezért az észrevétel...
akarom mondani a warriorok 150dmg je

shorlex: en fraps, vegas 6.0 , virtualdub ez a manticore run 3.20 kb , 43 mega... bar ez wmv

romoto: lehet nemtunt volna fel, mert a mezei szornyeket az ancestralok irtjak nalam , de csak azert , mert mire odaernek a warriorjaim addigra 1mm van mindenkinek az eletebol... es miert? mert health reductionolok.. azt csinalom mint a lichking, csak folyamatosan es mindenkit + stun..
kari amugy absolut egyedi sztem, es ha nemlenne hornom, akkor ra lennek szorulva a lichre a bossoknal, hidd el.. latod, hogy megy le a manti elete, en nem utok semmivel , a hornok 150dmg je v mennyi se viheti igy le , se a lord sebzese.. tehat a reduction kell legyen a ludas.. es mint irtam korabban a lich a bossokhoz kell , es sztem osszesen 20 pontot siman meger akarmien spirites karinak, de ha nemszereted , ne hasznald😄

shorlex: ami a hydra es a talos dolgot illeti, most nem akarok megin ezzel kukacoskodni, de ismet a spirit petekre fognam az egeszet, mivel a talos az 'construct' es nincs vitalityje ebbol adodoan -> nem hat ra a health reduction, ami tulajdonkeppen vitality damage elvilegesen , a hydrara viszont igen.. ezert a lich meg az outsider leredukalja.. legalabbis szerintem, de ha megakarod nezni h mittud a spellblinder, akkor ne idezz petet, hanem menj tok egyedul az osszes ien fobossnak, es meglatod a hydraval is fogsz annyit szopni mint a talossal , ha nem akkor elnezest.

dudo találtam egy jó kis progit. fastcappro. van hozzá serial is. sokkal jobbnak néz ki mint a fraps, nagyon szép kis videjókat lehet vele csinálni és én pl dix-el kódolom és harmada akkora a méret. vagy annyi sem

mostanában egyre töbször lép ki a játék azon indokkal h a windows hibát észlelt stb (az a kis ablak ahol lehet hibajelentést küleni)
akinek volt ilyenje vagy tudja mi a baja az írjon köszi
ROMOTO
A videót megnéztem korábban, respektálom is kellõképp 😊 azt már csak félve jegyzem meg, hogy a Liche King pet úgy tûnik csak statisztált a hadjárathoz 😊 sõt megkockáztatom a hiánya fel sem tûnt volna a menetoszlopban 😄
ROMOTO
Egyébként tartozom egy köszönömmel a pártatlan kommentért, különben meg tök szórakoztató volt ez a Liche téma, meg e mellett dudo nak köszönhetõen megjegyeztem ezt a soul blight attributot a franc se figyelte idáig hogy hogy híjják csak azt hogy mi a hatása 😊 peace
hat tudod😄 nekem valami regi frapsom van , az ujak basznak menni ittis hiaba krekkelem...
az hogy nagy a fajlmeret, hat😄 ez ien gyerekcipos problema , vagy nemistom... ugyanis tomoritetlen formatumba rogzit, akar csak 1 webcamera.. szal nemart utana valahogy tomoriteni , mondjuk xviddel v valami... erre mondjuk egy virtual dub progi tokeletesen megfelel.

Nemtom shorlex , en shield chargeoltam defendernel😄

mindesetre ittvan megin a kis videom , tudom shorlex te kivulrol fujod, de hatha megtudom gyozni romotot..
mondjuk ez csak epicen volt, lvl 36 majd ha lesz 1x turelmem elviszem legendre, csak cseszettul unom h kb sansztalan h lehaljak vele...
spellbreaker video

ja dudo, egy kérdés:
frapsot honnan szedted le???
mert én leszedtem eddig hármat, de az mind beszart, elindítanám és nem csinál semmit. ami meg a honlapjáról letölthetõ, az meg korlátos.
és nem tom, de akármilyet próbáltam csinálni, olyan óriási lett hogy azt feltenni bárhova is... Neked ilyen jó neted van otthon, vagymi?

romoto, többek között benned bíztam. És dudo mester te is cserben hagytál. 😄 kénytelen leszek kipróbálni a dolgokat. 😄

ROMOTO
Ezzel a batter üggyel nem vagy egyedül 😊 ha rájössz osszd meg légyszi
na asszem install 1.20 lesz ennek a vege, es megint 1 kis avizas...

deestroy
nincs hozzá magyarosítás?

a spellbinder. 😄DDDDDDD

az a baj, hogy nem tom batter sebzése mitõl függ. ha számít a DPS, akkor természetesen meghagyom a thornyt, mert az említett pótcuccokkal ötöde annyi sincs, mint azzal. ha viszont nem, akkor még az apollo gyûrûket is kihagyhatom a számításból és feltehetek jó kis resistes mágusgyûrûket, aztán üssön meg aki tud.

Nem tudja valaki hogy a batter ütés mitõl függ? Mert most nagyon nagyot csapok vele, egy ütés gyakorlatilag szinte mindenkire elég. Na inkább kipróbálom. 😄

van itt valaki aki esetleg már végigvitte a játékot, melyik kasztot válasszam ki, melyiket érdemes, melyik a legjobb?
ROMOTO
bocs elírtam -x%health reduct. a szõrszálhasogatók végett
egyébként lehet hogy kipróbálok egy olyat, hogy thorny maul félretesz, csak és kizárólag batterrel üt, jobb kézbe egy persephones csávesz 😄 és akkor van még kb. 100 health regen/sec. Igaz hogy felesleges de mé ne? Vagy egy fullresist fegyót keresek, mert azokból nem állok igazán jól. Ütni nem ütök vele, csak ilyen vitality damae, meg ilyenek ellen használnám.

mert még mindig az van, hogy a legnagyobb ellenségem a gamában minden olyan lény, ami a legkisebb: minion pókok, madarak, ezek a kis gólemszerû szarjankók, denevérek meg ilyenek. apám, azoktól jobban félek mint bármitõl, jobban mint a mantitól, talostól meg dragonlichtõl összesen. szerintem vitality-re megy mind, vagy nem tudom ezek mire sebeznek, de két három darab elég és ha két mp-ig (nem túlzok) egyedül hagyom õket halott vagyok. Illetve csak lennék szerencsére eddig.

ja apropó: az elsõ próbatétel a bindernek talos mester volt. alig lehetett megütni legenden, epicen szétesett pár ütéstõl. iszonyú durva resistjei vannak, messze üti a hydrát, ami télleg 10mp volt. ez meg legalább 2 perces csata. nagyon húzós volt az automatikus mester. 😄

ROMOTO
még egy sajnálatos körülményt én is hozzátennék a Liche +% healt reduc. jához, nevezetesen azt, hogy ez a sebzés távolsági mint az Arcan, már pedig ha az enemy bosst vagy bandát eltalálja a kis gömböcske asszem az arcan után süti el egyszerre kettõt, akkor az jogos felháborodásában vissza is akar ütni jellemzõen közelrõl, nna ilyenkor a liche szépen átvált a közelharcos szisztémájába ami a death nova lenne egy kis vitality damagéval kombinálva de eddigre elfogy szegénykének a manája és innentõl fonnyad is erõsen pedig hadonászik ezerrel...
erkölcsi kötelességemnek érzem a véleménykülönbségbõl fakadó vitaszerû valami lezárását. 😄
Én játszottam 108-ban is, most 120-ban megyek. Ez a kettõtök közötti különbség oka szerintem.
Amit romoto mond a lichrõl, hidd el dudo, sajnos igaz. Baszik írtani, a 33%reduction, amibõl elvileg 3db kinyírna mindenkit, elvileg van (én tudom melyik spelljérõl beszélsz) gyakorlatilag nincs. Ott állok mellette, nem csinálok semmit, hogy megnézzem mit tud. Ember, egy szatírt 4-6 lövés míg kivégez, ha lõ elõtte egy blightot akkor is. monsztáknál egy húzósabb ütéstõl (talos tûz, lépés, ilyesmi, nem is beszélve manti báról) lent van, csak az outsider bírja. És kurva rossz sokszor, hogy odavonzza az ellent, mert jó hogy itt van pl. a rallym, na de vazze, azért ha 5-6 netán 8 buzzancs körbeáll, néhány még lövöldöz is közben néhány, akkor nincs az az isten, meg több ezres health regen hogy be ne haljak. szóval amikor jól jönne egy kis elcsalogatósdi-futkosósdi még biztos karival is, akkor is felejtsd el a terveid, mert jön lich és leszarja a gazdit. 😄

viszont annyiban igazat adok, hogy néha jó pet, nagyon jó sokszor hogy magára vonja az ellent, fõleg nagymonsztákat, ezért is mondtam hogy nem szûntetem meg, hanem meghagyom. fogjuk fel egyfajta monster lure-nak, ami mozog és jobban is sebez. 😄 de írtásra az outsider használható legenden igazán 120-ban.

ROMOTO
Ok már azt hittem egy újjabb passzívja lett a csontinak...akkor szerinted az miért van, hogy az én lichem az alsó kettõ max. a felette lévõ védõgázra 😊 2-3 és a legfelsõ arcane blastra szintén max. ra nyomott állapotban is csak annyira volt jó hogy kipurcantsák a bossok amíg én futottam egy kört hogy piázzak. Mellesleg az egyetlen halványan érzékelhetõ spellje az arcan is csak arra volt jó, hogy 1 sec. re bedermedjenek a távolban figyelõ monszták... A healt reduc. ról csak annyit hogy egy sima szatír és Lich között kivárva minden mindeggy alapon az affér kimenetelét egy rövid cigiszünet tartama alatt elsütötte kb 4-5 ször, meg még a többi gizda spelljét is plusszban ahhoz, hogy meggebedjen a delikvens, nna most epicen az enemy resistekkel is rendelkezik, nem beszélve a legendrõl és szerintem összeesküdhettek a Liche ellen a monsztáéknál, mert le se bagózzák az õ 33% enemy health reductját, pedig ha tényleg megadná az a 33%ot nem is kellene Outsider meg a többi hókuszpókusz
Lichking kb lesolozza az osszes bosst magas szinten, az outsider az csak ien hab a tortan , mert neki is van 33% health reductionja az ether strikebol..
mindenesetre a soul blight teruletre sebez (az a kis lila golyo amit lo, olyat lõ az emberor is rad a chagan feletti szarban) vitality dmg, ami 33% health reduction , kb -50 allresist , ami kb pierce, fizikalis, vitality, elementalis , poision , szal az osszes ugytudom... szal mindenkeppen segit a bossnal.. amugymeg mimasra kene a pet, hogy az eros bosst feltartsa, es nemhogy csak feltartja , hanem par masodperc alatt el is tunteti az elete 70-80% at , ha nemcsinalsz semmit akkoris..

de mondom , nemtom 1.20 ban micsinaltak vele, ugytom sok dolgot elkurtak, de nemhiszem h a reductionokhoz hozzanyultak , kulomben kuka az egesz-.

ott a kep nezd meg😄

ROMOTO
Háát felõlem legyen 1 sec-pec minden gonosz fõmonszta spirites szikkasztása...😊
Nem sajnálom tõled, tényleg tök komolyan gondolom 😊
Az 1.20 hoz azért lehet hogy át kéne állítanod a Schaffhausen-t 😊
Eredetileg pusztán a Liche pet hasznavehetetlenségérõl szóló tapasztalataimat osztottam Shorlex-el, aminek ellenkezõjérõl a dudovec death nova és soul blight?! (ammegmi tényleg?) villantása nem tûnt meggyõzõnek az általam ismert hatásfok fényében, a spirites karik egyébb lehetséges tulajdonságai és az Outsider pet mint bajtárs a bajban valahogy mégsem szépíti meg a jobb napokra érdemes Lich King fonnyadt báját...
nabasszameg, valamer nemrakja be... itt a link:
http://preview.bkiss.photosite.com/~photos/tn/6525160_1024.ts1164733648073.jpg

paracsolj😄

oszinten szolva nemjaccotam meg 1.20 at, nemis nagyon motival.. de nemhiszem, hogy a health reductiont kivettek volna.. magyarul olyan bosst ami nem undead secperc alatt szetkapsz, mondjuk talos is gyorsan szetszokott esni , bar nemtom arra mennyire hat..

Titant legenden kereken 1 masodperc alatt lottem szet 1.08 ban , ha valamit erositettek rajta, akkor lehet kell neki 4-5 1.20 ban..😛

ROMOTO
Háát én értegetném, ezért elmondom hogy a lich tényleg bírja a strapát ami annyit jelent, hogy a fõbossoknak kell pár másodperc amig elintézik, de azt mondhatom a death nova egy fõ bossnak légyfinng és gyanítom a "soul blight"?!(ammegmi?) is olyasmi lehet, azt meg megint értegetném hogy az Outsider nem Lich king tehát az elõbbire apellálni enyhe csúsztatás, és talán, hadd fûzzem hozzá a legbikább fegyókkal és cuccban sem 5 sec. egy valamire való fõboss spirites 1.20 Spellbreakerrel, hacsak nem legendes kari molesztál normal-os boss okat, ami ugyebár nem kunszt...
ez h jön a titan questbe?
csá, nem tudja vki hogy hol tudom megrendelni jogtisztán az Age of empire 2 -t gyáriba???????????
latom nem erted, nembaj😊

ROMOTO
Akkor hol itt a véleménykülönbség?!
ezt állítottam én:

"egy olyasmi ami elvonja az enemyk figyelmét a kariról azáltal hogy belepiszkál az ellenbe aztán meg ott xaraxik velük amig a kari el nem únja és szétcsapja a fürtökben lógó fafejeket"

Ami, ha a te tapasztalatodat veszem ugyan arról szól, csak te még megfejelted azzal, hogy a szerencsétlen Lich-et a gaméban fellelhetõ boss-ok kapcsán használod mint csalit, amik száma a három szintet együttvéve a ezredekkel kevesebb a többi kellemetlenkedõ ártánynál, ergo a használata a Lich nek a gaméban ezred százalék körül van, és akkor is mint ádozati bárány Lich King bõrbe bújva használandó...hát erre kevésbé szofisztikált lehetõség is nyílhat a hunter Monster lure spellje kapcsán...
most kezdtem és akarom vmi olyan kasztot ahol tudok éleszteni (de nem natural) és vannak mellete jó varázslatok mint pl ami tud sebezni is
igen mert a naturállan nagyon kirájul lehet éleszteni a katrit csak semmit nem ér a többi varázslata
Mephike
Nem tudom ez a kérdés mit takar? Éleszteni? Ha arra gondolsz, hogy mi lesz ha meghalsz, akkor a válaszom az, hogy a legutolsó kútnál újraszületsz némi tapasztalati pont vesztéssel.
Éleszteni? Erre gondltál?

hatpedig a lich legenden lesz csak igazan jo😄 az hogy a mezei monstert mennyire viszi az senkit nem izgat, mert egy valamire valo kari a mezei mostereket 1-2 utessel/ lovessel viszi... a lich bossra van , jon a boss nemcsinalsz semmit , a lich meglovi , az nekirohan , leverni nemtudja , 1 death nova meg egy soul blight es game over ,5 sec 1 boss minden spirites karival a lich meg az outsider miatt.

a spirit kaszt alatt lehet éleszteni a karaktert?
és az earth kaszt alatt?
légyszi menkettõre válaszoljatok kösz