23078
-
encofoco #11488 privátba ment volna csak korán van még...:)
üzeletet nem lehet kitörölni? -
virs lee #11487 hö? -
virs lee #11486 A kiegben lehet alapozni a farkasokra? Most indítottam nécsört 1.08-ban, eddig sirály, legenden már nem vagyok benne olyan biztos, de lesz mellé storm, vagy átviszem kiegbe és dream, aztán nightmare. -
encofoco #11485 szia...rámegyek a complete acc.-ra és kész,ugye?Mennyi pénzért csinálnál 1 acc-ot nekem??? -
dudovec #11484 Itt egy kezdo ijasz artifact , jobb hijan..
-
dudovec #11483 Hat az ironlore ugytunik kicsit osszeszedte magat skill tiltas ugyben:D
Az eddigi 2 nagy felfedezes bosskillre: az instant freezing blast/ensare nem muxik a piros bossokra:D A freezing blast amugy kapott vegre latvany effectet, ilyen stone form szeru blokkot kap a celpont , amik lehetunk mi is , mivel az act4 egy repkedő mobok nyomjak rank ezerrel , eleg szopas:D
Fecske: nemtom brigand leven mivel akasztod le a bossokat , vagy mi tankol neked legenden , de nagyon kivancsi lennek hogycsinaltad a final bosskillt.. Bar mintha irtad volna , hogy volt tankod scrollbol , de nemlehet mindig scrollozni , meghat elvileg e nelkul is kene mennie.. Nekem sikerult 2x lehalni epicen is , es azert eleg jol toltam amugy az act4 et , meg egyenlore a karim is fogjuk ra h muxik, ugy h csak hunting skillt hasznalok , szal kb ertelmetlen a storm masterym..
Ami erdekesseg , hogy 222% az attack speedem , amit eddig csak 190% ig tudtam feltornaszni , mit ne mondjak eleg jo:D -
dudovec #11482 45 n alltam neki epic a4 nek es a vegere 50 re mentem fel.. 5 szint 1 acter ezen a levelen szerintem nemrosssz.. Legenden 2.5-t adott az 59 en indulo karinak. -
dudovec #11481 ja igen , enis ijaszkodok most:D igaz csak epicen tekerem le az uj actot , mert legend a1 ben van a karim csak , de mindja vegzek epiccel , aztan elkezdem talan legendet is:D -
dudovec #11480 brr , elbaromkodtak? ez gaz..
Fecske: a fold alatt van, de nincs mar ott varos.. btw irtam neked csomot msn en , de nem irtal.. holnap leszek ha mindenigaz , szal majd kereslek , legyel ha tudsz. -
Aurelianus #11479 A jó poénok(meglepetések, titkos bonusok) tesznek egy játékot valóban "IMMORTAL" STATUSÚVÁ...
-
Aurelianus #11478 És az unlock content még csak ez után jön, skacok!!!!
A JAVA!!! CSAK VÁRJÁTOK KI!
'KULÁS':D ÉS 'SHERLOCK' ----UNLOCK.... -
virs lee #11477 Ilyen hülyeségekre volt idejük a programozóknak, miért nem inkább a gamét adták ki előbb / hibákat javították? -
Detektív set. -
Megvan a kalózos set. Ezeket egyébként nem lehet eladni a boltban -
#11474 régebbi kérdésem: uccsó wp létezik és csak elszaladtam mellette? ha igen hol? nem akarom keresgélni. -
#11473 ez a mikulás cucc vicces. vsz feldobja a multit :)
amúgy nekem esett valami új lila set item múltkor, egy lábvédő, asszem 600 armoros és ilyen +2 to colossus form meg hasonló komoly statjai voltak, úgyhogy nem biztos, hogy felejtős a dolog.
bár egy jó lila íj, ill. dexterity-s set sem ártana, milyen már, hogy a legdurvább dex req kb 430 körül van azis kieges bow-nál. teljesen értelmetlen így -dex reqet beletenni a játékba (tracker armor, artifact), csak felidegel. vagy miért nincs pl. minden kasztnak egy specializált set? igen, pl. hunter+rogue-ra gondolok. -
#11472 Találtam hógolyót, meg detektív set-es cuccokat (olyan, mint a Serlock Holmes cuccai). -
Ravasak #11471 a fenébe nekem ott nem adott semmi hasonlo cuccot :(
asszem megyek meg arra egy parszor be akkarok öltözni mikulasnak :)
-
Shorlex #11470 Nyomtam kicsit a kieget, második WP-ig jutottam csak...
Hát annak valami irgalmatlan hihetetlenül örülök hogy minden szörnyi nagyobb lvl mint én mert így nem működik az afro amu áldásos mind controllja :D viszont amit mondtam egyelőre igaz - a conqueror, ami ugye nagyban a colossus formra épül(ne eredetileg), szépen colossus form nélkül csak zászlóval megy megy és csak gyakál, a maga eszméletlen életképtelen dual wieldjével és csak megy előre, azt ennyi...
Side questet eddig 1 hasznosat találtam ami életet adott, majd megcsinálom lower lvl-eken is. Ez végig ilyen könnyű lsz????? -
Aurelianus #11469 Szóvla a teknőssel bel ehet menni az overlord kapuba...
Ott van egy anakronisztikus télapó cucc. :) Az előző kép alapján...
Talán más is lapul még ott...szét kellnen nézni...
Remélem az unlock content még rejteget érdeksebb dolgokat is...
-
ezt kaptam a titkos pályán :) -
Ravasak #11467 kössz a segitséget :) -
#11466 a 11398-as hsz-ben lévő kaput nyitja a vele azonos nevű teknőc
-
Madártej #11465 Nem jött be: a patch azt hiszi hogy már lefutott mert 1.2- nek látja , az immortal pedig nem találja az eredeti file-okat. A titan Quest pedig el sem indul exe hibával. A parch mindig ezt a hibát dobja :The Titan Quest has encountered an error. -
Ravasak #11464 Na most neztem csak meg hogy a level amit most talaltam egy teknöst ábrázol és valoszinuséggel összefügésben van azzal a quest itemmel amit hadesz dobot ki nekem (The Overlord nevü teknös ) ha valaki tovább jutott ezzel a dologgal szoljon mar -
Madártej #11463 Nem oda való az exe filéd ! -
Ravasak #11462 Leütöttem egy beastmen herot es kiesett belöle egy level :)
ez csak egy easter egg vagy van valami jeelentösége vajon ?
kar hogy nem tudom a kepet belinkelni ide -
#11461 az miért van hogy ha fel patch-elem a játékot akkor kapok egy hibaüzenetet miután el akarom inditani ...+ az immortal thronest mikor patcheli akkor semmit se patchel 0/0 de kész van vele ugy csinál de a patchelés csak kéri...)
valami ötlet ezekre?
ezt kapom amikor megpatchelem a sima játékot akármelyik patchel. Inditanám és hoppá:(
-
dudovec #11460 :DD -
virs lee #11459 Van vmi reverse patch 1.20-ról 1.08-ra? -
Madártej #11458 Remélem ez bejön . -
dudovec #11457 ugy rakd ra a kieget , es utana patcheld.. nekem ugy sikerult. -
dudovec #11456 http://vnboards.ign.com/titan_quest_general_board/b23058/99081068/p1/?14
inenn szedd le az eredeti 1.20 as fileokat , es probald arra. -
Madártej #11455 Sziasztok
Nem birom sehogy sem patchelni a játékot , szerintem eredeti az exe file-m de csak arra tudok már gondolni hogy azzal van valami. Tudna valaki kuldeni egy jó exe-t erre az e-mailre [email protected] .
Előre is köszi -
dudovec #11454 :DDD -
virs lee #11453 Olyan nincs hogy dreamer. ~~ -
#11452 Köcccceeeeeeeeeee -
Aurelianus #11451 Warfare+dream jó hybrid combo....
de dream+storm is aranyos elektromos vidámság. :)
skip.
"Unlock content"...még hány nap a megfejtésig???? :) hmmm.... easter egg.. -
#11450 Warfare mellé melyik kaszt illik??? Én Dreamerben gondolkozom légyszi mondjátok meg melyikkel a legerősebb
Bocs a nagy betűért de szeretnék választ kapni... -
#11449 cserebere mehet majd simán, receptből/artifactból főleg. van olyan lesser-em pl. amiből 3 is van. de majd runolok énis ha gépemnél leszek.
és a transfer helyen én olyan cuccot is tartanék, ami minden karinak kellhet, így kevesebbet kell pakolgatni.