Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
A spellbreaker volt az elsõ végigtolt karim, nna most ez azt jelenti, hogy az összes ferzió alatt futtattam és az alábbiakban taglalt ténykedéseitõl kizárólag csak akkor volt hajlandó eltekinteni a drága, ha visszamentem vele epic rõl normalra vagy legendrõl normalra (hadd legyen sikerélménye neki is empátia okán) és ekkor hogy-hogy nem el is fektette az ellent (szatírok, hollók) párszor, a terelgetés mellett kimaxolt valójában...mitagadás csak az kitartó anyázás hajtotta ki abból a kariból a 63 szintet...
ROMOTO
Tehát ismétlem "tapasztalatom szerint" a Lich a legkutyaütõbb pontzabáló pet.. kérlek dudovec ne vedd magadra 😊
ROMOTO
Nekem csak a személyes tapasztalatom áll rendelkezésemre, mint ahogy gondolom neked is...
ROMOTO
A corsair fegyófuggetlen alatt azt kell érteni, hogy 90% Thorny-val és batter-rel gyakj, másik kézben meg legyen egy Achilles spear a Lethal mellé, pajzsnak meg ami tetszik, pl. egy gyengének tûnõ, de nagyon jól használható-Shield of the Korybantes...
corsair sebzi a legnagyobbat a jatekban ez teny...
lichet pedig ne tessek fikazni mer torony magasan a legjobb pet.

ROMOTO
A +4 nálam is megvan pont ezért meg a szintfüggõ %-os passzívok miatt: Alexander's Cuirass,
Hermes' Winged Helm,
Thorny Maul
😊
ROMOTO
Idáig a Corsair a leghangulatosabb kari nálam (eleve a harcos karik hangulatosabb játékmenettel bírnak szerintem 😊 mint a statikusabb mágus karik). A rouge az egyik legfürgébb meg az egyik legnagyobb dmg ét produkáló kaszt (ráadásul viszonylag fegyó és vért független tehát szabadon variálható, és nagyon gyors)a hátránya az, hogy inkább a szóló enemyk ellen mûkszik és gyengusz a védelme. A defense pedig nagyon eltalált hang-látvány effektekkel és tömegekre ható ütésekkel meg betonbiztos védelemmel operál, így nagyon jól kiegészítik egymást. A két kaszt streng,health,dex indexe szintén. Szóval aki esetleg, talán közelharcos karin gondolkodik ezzel a párosítással meg lessz elégedve...
Mephike
Igen, arra gondoltam én is. Tetejében barátnõm kariján van +4 a skillekre, elég gyakran becseng az az adrenalin😊
(Hihetetlen, hogy a kis íjasa jobb, mint az én assasinom, az írigység majd megöl:])

ROMOTO
Bár nem tudom, hogy érvényesülnek-e azok a passzívok, ha instant battert tolsz állandóan... De azért a mephike álltal ajánlott adrenalin utolsó passzívja is jól szokott jönni...a corsair karimon asszem maxolva van az is
ROMOTO
Hát szerintem megér egy próbát a Liche hant és az említett passzívok tolása (kisérletezõ kedvü gamerek elõnyben 😊 A spirit ward hanyagolható (a spell a spirit kari érzékenysége miatt került bele az elszívás hatékonytalansága miatt) , a defens karinak erre ott a batter, a csontik nem bírják a pajzsütéssel járó stresszt 😊
A rally nekem health potion helyett kell. Gondolj bele: a spellbindernél van mindkét olyan skill, ami a kétfajta potiont helyettesíti. másnál ilyen nincs.
Ott van a covenant nrg helyett és mondhatom elég ütõsen regenerál, colossusozok, batter instant ütök, rally-zok és így is elég. A rally meg heath potion helyett van, de jobb annál - egyrészrõl nem fokozatosan adagol, hanem egyszerre, másrészrõl hiába a 100%recharge, a potion-nél ez nem érvényes, viszont rallyból másodpercenként kettõt elnyomhatok... azaz mpként 3000 health regen, ha akarom... 😄
Majd ha lesz skillpont, akkor jöhet a defiance, de egyelõre az most annyira nem fontos, bár durva jó lenne, ha lenne. sajna emellett nem fog jutni passzív pajzs skillekre, de én is erõsen gondolkodom a lich leépítésében. nem segít az nekem szart sem, sõt hátráltat. de basszus, csak egy pet, úgyhogy valszeg mégis megtartom... második (csontik elleni) spirit aurára sem jut sajna, de nem is baj, nem szívja az nrg-t. azért a covenant is véges... 😄

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

ROMOTO
Tapasztalatom szerint a Liche, és most tök mindeggy milyen verziós a gamé egy olyasmi ami elvonja az enemyk figyelmét a kariról azáltal hogy belepiszkál az ellenbe aztán meg ott xaraxik velük amig a kari el nem únja és szétcsapja a fürtökben lógó fafejeket - ez a jobbik eset, a másik esetben és ez a gyakoribb inkább egy fajta csali ami a környék összes barmát összeszedi és aztán odatereli a kedves gazdi felé egy kupacban aki ezt, ha nem elég tapasztalt alig gyõzi futással honorálni, szóval egy rakás lebegõ sza...khm...csontkupac, mindezt úgy mondom ,hogy többek közt van egy 63 szintû Spellbreakerem
ROMOTO
a három passzív kevesebb pontért sokkal több effekthez juttat mint a Liche King a maga béna-kekec boxzsák fazonjával... 😊
ROMOTO
A defense skillfán a jobb felsõ három passzív maxolása is okozhat kellemes meglepetést
NeoMaN
ok

ROMOTO
A rally ban a defiance passivja maxolva a többi alig-alig izlés szerint effektív
NeoMaN
Köszi, ígylesz, egyenlõre még kitartok.
😊

ROMOTO
A rally a legfontosabb védõ aura a defens karinál, nélküle talán értelmét is vesztené defens megnevezés ennél a kasztnál. 100% rec nélkül is kivállóan hozza azt az aktív idõtartamot ami alatt egy nagyobb banda, vagy egy agilisabb hero legyûrése igényel, ha meg a Quick Recovery (ezen is meglepõdnél milyen jól használható) ra sem sajnálsz pár pontot úgy állandóan aktív lehet valamelyik, így az Archemage's clasp helyett fel tudsz venni egy pofásabb Conqueror's Bracers-t... további kellemes meglepetéseket 😊
Mephike
Shorlex megosztok veled egy titkot. A rally egy nagyon jó skill😊 Bár nálam az adrenalin jobban bejön... Jobban mondva barátnõm karijánál.

hydra is 10mp... vazze, tényleg igaza lesz zolikának, nincs gameélmény... 😄
Na többet nem floodolok, ígérem.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Emberek, miért nem mondta nekem senki, hogy ez a rally ilyen jó?? 😄
Apám, végig abban a hitben éltem én hülye, hogy a health restored az nem az, hogy annyit visszaad, hanem hogy annyit valahogy tartalékol, vagy valami ilyesmi... <#falbav>
Na viszont innentõl kezdve nekem nincs szükségem egyetlenegy health vagy nrg potionre sem, gyakorlatilag soha többet.
Kész, ez a kari nálam a világbajnok. 😄DDDD
Na megyek hydrára, kipróbálom. 😄

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

ROMOTO
Shorlex hozzászólását kiegészítve a hunter mellé még második kasztnak tuti befutó a nature. A távolról írtás veszélytelenebb módját kínálja a nature bivaly healt spelljeivel, mert mi van , ha mégis a kelleténél közelebb jönnek azok a kíváncsi enemyk? másrészt a farkas petek nem távolsági-passzív zúzók , hanem közelharci -aktívak, tehát nem rántják magukra és ezzel a hunterra (ritkán 😊 a csordákat, ergo nyugodtan lehet célbalõni meg néha közben istápolni a falkát. Multiban még a petek is elhanyagolhatóak, mert helyettük a közelharcosok lesznek azzá😊...amúgy szinte elcseszhetetlen a hunter amennyiben íjjászkodik és az alább említett cuccok birtokosa...
Apám, mindig a szívmbõl beszél ez a gyerek. 😄
Tényleg a valley of the kings nagyon jó hely. Én egyébként egyértelmûen a második megoldást javaslom, azon belül is a skorpiókirályt, persze attól függõen hogy milyen a karid. Ha könnyen legyakod, akkor az a legjobb hely, ott van szerintem a legtöbb láda, majesticbõl van kettõ is, és ott nincsen millió nmy mint a changani palotában, hanem csak az az egy. Ha elég gyors vagy nem is lesz több. 😄 (nem idéz kisskorpiókat)
És fayumtól nagyon közel van. alig kell oda eljutni nmy-ken keresztül, csak néhány homoklakó, egy-két skorpió és ott vagy.
a valley szerintem rengeteg cuccot tartogat, csak talán nem ennyire egy helyen, mint a skorpiókirály lakosztálya, viszont ott exp is több gyûjthetõ.

ROMOTO
Meg azokat a bossokat is érdemes azért zaklatni akiknél általában két matyóláda van - a nagyobb esély miatt, pl. a skorpió bosst fayum felett vagy a changani palotás bosst
ROMOTO
Ha cuccokra vágysz és meg akarod kímélni amagad a fõbossoktól akik környezetében nagy az extra dropp, akkor a királyok völgyét ajánlom,
az összes pinyó kifosztása egész jövedelmezõ,
tök sok sír, láda, enemy - egy kis völgyben összezsúfolva = szint függõen sok színes cucc, lóvé, tapasztalat... (mellesleg úgy vettem észre a mezei enemyk közül csontik droppolnak a legbuzgóbban amibõl tök sok van ugyanitt)
ja és második kasztnak válassz valami mágust, de olyat hogy ne használj tõle skillt jobb gombon, mert az a study-é lesz. epicen még nem is annyira kell, de legenden nem megy nélküle...
Én ajánlanék egy bone charmert a két pet miatt meg az aurák miatt. lich messzirõl lövöldöz, de mivel te is, ez nem lehet gond (én legszívesebben néha széttépném, amikor közelharcosnál odavonzza az összes ellenséget), outsiderrel pedig verhetetlen vagy. igaz nem leszel 100%rec, de nem is kell, elég ha a bossokra tartogatod, a livh úgyis mindig ott van.
azért kell a mágus kaszt szerintem mert kell az nrg, és ha harcost választasz mellé, akkor nem lesz, viszont asszem hunter aura reserved-et igényel, úgyhogy alig használhatsz nrg-t és az baj néha. vagy nemhogy minden utcasarkon, hanem minden lépés után iszol...

Figyelj, az elején így van ez. sajnos amíg el nem érsz egy szintet, addig a hunter nem éppen a legerõsebb, de aztán úgy növi ki magát, hogy csak pislogsz. türelem kell hozzá. Hogy ismét a binderrel példálózzak, nekem normal egy kínszenvedés volt, de valahol élvezetes azért nem hagytam abba. Typhon csata 20-30 perc, egyszer kinyírt, 56-58 potiont ittam meg alatta (2. menet alatt 😄) epicen felvettem a jó cuccokat elértem 42-es szintet, és azóta (legenden is) akármelyik szörnyi, boss monszta beleértve a titánt maximum 10-15 másodpercig él, a nagytöbbség max 5 mp. 😄

Érd el a szintet hozzá, vegyél fel egy tracker szettet, 2 apollo gyûrû magas piercing damage-el, immortal amu a jobbik fajtából, és én inkább egy relicezett zöld íjat ajánlok. ehhez jön a max study és azt bárkire rápakolod, egy-két lövés kimaxolt volleystul, marksmanshipestül. mielõtt a defender lett a nagy szerelmem, a hunter volt az, elhiheted hogy nyomtam egy-két hunter ágú karit... 😄

Ugyanaz, mint Mephinél. Bosstól nem esik lószar sem, a kis ócska ládákból, meg tökömjankó nmy-ktõk meg néha igen. Úgyhogy ha megnézed az 120 leírását, ahol azt írtják, hogy redukálják a pályán szerzett cuccok valószínûségét és növellik a monsztáékat, akkor ez nagyon nem sikerült... Bosstól jó ha 2-3 darab esett, a "pályát" meg meg sem tudom számolni...
Úgyhogy egy esélyed van: játssz, játssz, nagyon sokat és ha van egy nagyon szimpi kari, akkor az legyen életed 4-5. karija, ne elõbb. 😄

Mephike
Purblind, nekem a jobb cuccok a sima kis ellenségektõl esik ki. A fõmonszták ládái egytõl egyik értéktelen vackokad adtak. Bezzeg a sokadik kis ládából a legjobb cuccpk hullanak. Szóval szerintem teljesen véletlenszerû. Pl a asssasinom legendaryn tegnap se kapott semmit. Elötte nap a 8. szintû oracle-em kinyitott egymás mellett kettõ kicsi ládát, és két darab kék cucc pottyant ki.
Szóval szerintem teljesen véletlenszerû a dolog.

Ja, 1.20 alatt nyomom.
Na basszus a franc tudja hányadik karival értem el legend-ig de eddig mind kifujt már legend elején. Honnan a francbol szedjek jobb cuccokat? Nem külsö progi segítségére gondolok,hanem hogy ,hol irtsak. Diabloba 1 értelmü volt de itt nem jöttem rá fél év alatt se 😊 Ha valaki tud sugjon már. Elöre is köszi.
kb olyan mintha azon vitatkoznatok , hogy ki milyen zenet szeret/szeressen, es mindezt egyetemes szinten grat😄D

hat ti nagyon keszen vagytok mar bocs😄DD

ROMOTO
Ja és hát az apollo gyûrûk meg az immortal amu és a tracker nagy része sajnos ez esetben kötelezõ, az íj lehet egy relicezett zöld is az izmosabb fajtából
ROMOTO
Van úgy hogy a neten egy 5-6 fõs csapatban egy-egy ilyesmi hunter is nyomul, hát a többi csak a levegõt paskolja álltalában mire az ellenhez ér...😊
ROMOTO
A hunter tracker settel , apollókkal meg egy artemis szintû íjjal az egyik legeredményesebben és gyorsabban írtó kari az összes közt, úgy-hogy ne add fel
Percekig? Ez már LOOOOL!!! <#vigyor2>
NeoMaN
Háát, hunterral iszonyat lassú a game, teljesen kiábrándító...
😞(((

Fõmonsztákat percekig kell lõdözni, nagyon lassú a haladás.
Iceshardos stormcallerral bárki megvolt 5 másodperc alatt.

Lehet, nem vetted észre, pedig direkt nagybetûvel írtam: "(SZTEM!!!)". Érted... ennyit, hogy tiszteletben tartom-e, hogy hogy játsszol.
Azt mondom, ami sztem objektíve jó? <#wilting> Öööö... ezt nem vágom, ami sztem jó vagy sem, az szubjektív lehet maximum. Na, mindegy.
"...a 65-ös kari olyan dolog, hogy nekem már ebben a játékban nincs újdonság, én pontosan tudom hogy milyen lesz a kari, mit fog tudni." - Hmm, végülis ez is egyfajta "élvezet", mármint, hogy nem élvezed, és nincs újdonság. Ez kb. olyan, mint ha leülsz filmet nézni, aztán azonnal megnézed, ki a gyilkos. Mondom, semmi gond vele, de számomra(!!!) ez igen nagy baromság. Egy biztos, Te már rég elfelejted majd ezt a frankó game-et, én meg még mindig tolni fogom. Persze ez így jó. <#email>
minimize
köszi.

No one can stop Death!

ha kezdõ vagy, akkor 108, ha nem, akkor 120, ha kezdõ vagy de becsületes vérig, akkor is 120. Illetve ha nem akarsz a kiegészítõ elõtt megszokni valamit, amirõl úgyis váltanod kell, akkor 120.
Úgyhogy összeségében 120. 😄

A gamecopyworld-ön ami van 120-as patch, az nagyon jó, stabil. Nekem egyetlenegyszer sem fagyott le.

minimize
melyik patch javasolt, és melyik töréssel?
köszönöm.(faq-ot nem látok, sry)

No one can stop Death!

Figyelj, én azzal kezdtem, hogy tiszteletben tartom a véleményed, ezzel szemben te folyamatosan azt mondod, ami szerinted objektíve jó. nekem nem az, hidd el, nekem más tetszik. a 65-ös kari olyan dolog, hogy nekem már ebben a játékban nincs újdonság, én pontosan tudom hogy milyen lesz a kari, mit fog tudni, egyedül azt nem tudom mennyire életképes. szóval nekem izgulni azon, hogy majd milyen lesz nincs miért mert tudom. azért próbálom ki, hogy ne legenden derüljön ki, hogy minden utcasarkon behal az én játékstílusom mellett. és az biza minimum 30-40 óra játék.

azt pedig, hogy uninstallni kell: nos nem kell, csak már nem kezdek bele olyanba, amilyenbe belekezdtem tizenXszer: szar a kari legenden nekem. van három olyan, ami fekszik, a többi nem, ennyi. és nem 20-30 óra után mondom ezt hanem még egyszer mondom: isten tudja hány100 óra után. nekem ez bizony sok. hogy a rohanó világ miatt vagy más miatt az mindegy, én így érzem és kész.

és még egyszer mondom: minden karival lehet játszani, mindegyikkel végig lehet tolni a gamát, de amelyik mellett elalszom, olyan szar, azzal ugye nem élvezet. nekem ezt testesíti meg a 380-as DPS. tökölõdés, hosszadalmas unalom (nem objektíve, hanem az enyémhez képest), amibõl nem kérek. nálam ez a nyerõ; én sem rohanok át mindenen, mert már legenden nem tudok átrohanni, de hogy nem is töltök felesleges órákat a gép elõtt az is biztos.

Ne haragudj, de ez egy baromság. Ha Te annyit játszottál volna anno Diablóval, mint én (évek), akkor nem írnál ilyet, hogy újdonság varázsa. "Egy idõ után egy kicsit lejjebb adsz ebbõl..." - Hmm... ha eljön ez az idõ, akkor az uninstall gombra fogok kattintani, és kész. Nekem semmikor sem élvezet gyorsan elõre menni, az meg, hogy direkt elõre csinálok egy 65-ös álkarit, hát,... pont az a lényeg, hogy ne lõjem le a poént, hogy tudjak izgulni, hogy milyen lesz majd, ha elérem. Ha elõre látnám, már uninstall lenne azonnal. Megértem, hogy nincs idõd, de számomra egy PC játék akkor ér vmit, ha évek múlva is tudok vele játszani. Nemhogy 20-30 óra sok...bahhh... De hát ebben a rohanó világban végülis ez van. Én akkor is ellenzem. Ha megunom, majd letörlöm, ennyi, kész. De akkor a játék sem ér többet.
Nekem ez az elsõ karim, 3x haltam be, és mindjárt végzek epicen, 380-as DPS-sel. A másik meg, hogy minden karival végig lehet nyomni a játékot, csak érteni kell hozzá. Persze van aki villámokat akar szórni van, aki nyilakat, van, aki baltákkal csapkodik, stb... de nálam totál nem az a cél, hogy minden karival "lerohanjam" a maga 3-4 nap játékidõt. Anno Diablóban is pl. sosem voltam mágus, eccerûen utálom, mégis éveket tudtam jáccani íjászommal, 94-es szintig (0 csalással).

"tuti otthagynám ezt is a fenébe ha nem lenne 100%rec." - Nekem nincs, mégis haladok. Na? 😊 És simán, nem nyögvenyelõsen és nem kell órákat rostokolni, ez megint marhaság. A bossoknál kell csak figyelni.
De ok, ha nálad nincs már játékélmény, rendben, de én kizárólag csak akkor játszom PC-s játékkal, ha leköt. Ha nem, delete, és irány sörözni vagy autózni, stb...
épp kedvenc bugommal játszom... outsider velem maradt. 😄

Zolika, 100%ig megértem a felbúzdulásod, és tiszteletben tartom a véleményed, de hidd el, amikor már a 13-ik karin vagy túl, akor nagyon jól esik biza ha át tudsz rohanni egy-egy részen és iszonyú fasza nem háromnegyed óráig küzdeni a titánnal, mint nekem a binderrel normalon. értem én a game élményt és én is híve vagyok, de sajna egy idõ után egy kicsit lejjebb adsz ebbõl és már mennél elõre.

ezért is volt, hogy egy idõ után azt a taktikát ûztem (illetve ez az elsõ ilyen kari), hogy defilerrel csináltam egy ál65-ös karit, hogy kipróbálhassam. mert tudod, a binder nekem csak a 3. kari, ami átjutott legendre, a többi 90% ott rostokol valahol epicen, ált. orienten. és bizony sok olyan kari van, ami nekem, shorlexnek nem fekszik (mert persze ugyanaz a kari másnak egy isten) de ez csak legenden derül ki. és apám, ahogy mondtam nekem már nincs idõm és türelmem 20-30 órákat játszani, hogy kiderüljön, hogy fekszik-e az a kari, ahogyan én elképzelem. ezért csítelek egyet (illetve nem is az, csak egy próba, mint egy minta szerinti vételnél), kipróbálom legenden mindenhol egy kicsit, és ha tetszik, hajrá. eddig a binder volt az egyetlen, ami istenigazából elnyerte a tetszésem. ez vagyok én. és ha ez lenne életem elsõ karija, tuti otthagynám ezt is a fenébe ha nem lenne 100%rec.

Ha már itt tartunk, igaz hogy van élet a 100% recen túl, de nem összeméhetõ nekem (nektek lehet hogy persze más az igény és a tapasztalat) a játékélmény úgy, hogy nem kell órák hosszat rostokolni mindehol, hanem full colossusban covenanttal végignyomom a pályákat. és higgyétek el, legenden elég rozoga a binder, messze nem olyan mint epicen volt. nekem most kezdõdik az, ami neked normal volt. Téged még hajt az újdonság varázsa és élménye, engem már nem. én az eddigi Xszáz óra játékának legjobb kariját akarom csak megcsinálni és kész.

Hát, igen, épp erre céloztam valahol. Ti azon "versenyeztek", hány perc 1-1 act, vazze, nem az lenne a lényeg, hogy egy játék minél tovább lekössön?! <#conf> Bár végülis mindenki úgy játszik, ahogy akar. Én nem cipelem át vaulttal egyik kariról a másikra a cuccot, alapból 1.20-szal kezdtem, és amit találok, azt használom, nem dupe-olok (sztem(!) csalás). Lehet, hogy hosszab, és küzdelmesebb a game, de sztem épp ez a cél. Így, amikor dob egy zöldet vagy kéket, már izgulok, hátha most... meg minden lépést meggondolok 1-1 boss elõtt, sztem ez az igazi élvezet, nem végigrohanni x ezer dps-ssel, aztán nézni, mit dob. Amúgy is uncsi a nem random pályák miatt, legalább ez legyen élvezetes.
Mondom, semmi gond, de a fentiek nálam (SZTEM!!!) a csalás kategória.
ROMOTO
Ha az a cél, hogy mindenáron 100% ujratöltõs harcos karid legyen szinte kötelezõ a kevert harcos-mágus kombináció 1.20 alatt (a rápakolható rec. es cuccok követelményei miatt amit a spellbindered is jól példáz)...valszeg ezért preferálod, de hidd ell van élet a 100% recharge-n túl is, nekem kicsit mûvi turbónak tûnik kierõszakolni az állandóan üthetõ combókat meg akár a colossal formban való rohangászást, ami szerintem egy kicsit a vizuálét is agyonnyomja, de ez csak egy magánvélemény
ROMOTO
ja bakker megelõztél : )
ROMOTO
Az az odusseus -30% all requirement reductionja a ludas revidiálva a téma ezek szerint mégis 1.20 😊