23078
  • zsirfecske
    lutra az tréd nekem. artifact gyúpolás azért pofátlanság lenne. bár ahogy magamat elnézem, csak egyelőre. elindultam a lejtőn :)
    igen kérem, legendet az oracle-mmel már copper-rel tolom, lev51-től. nincs értelme végigmenni a gémen és 10 szinttel lejjebb végezni mint a cap. nem vagyok álszent, most már vállalom.
  • ROMOTO
    Még a végén fecske lessz a legnagyobb copperes, gyúpos bakker :)
  • zsirfecske
    dudo mikor leszel lutrázni?
  • dudovec
    meg jo h nem lehet csitelni
  • huntersec
    Már közben megtaláltam...
  • huntersec
    Linket szabad kérni? köszi
  • Shorlex
    kint van az új IT kompatibilis defiler, meg a TQ portable, akinek fontos az infinite potion meg a show all damage, sajna exp multuiplikátor még nincs benne, mert csak béta.
  • ROMOTO
    Háát akkor most így utólag kár volt várnod vele..., mondjuk nekem már bejött egyszer a karilegalizálás és ugye most is működött... :) a vaultból is simán áthozhatóak a cuccok, ha az alap gaméban csinálsz karit amit megpakolsz és beimportálod a kieg-be.
  • zsirfecske
    háhá, nagyon meg akartalak győzni, csak a lényeget nem számoltam bele. bocs, jogos, elb***tam :) dudo jól leírta #11679-ben, az helyes is, túltárgyalva.

amúgy ezek a chill incarnok +40 cold dmg-vel és +38 elemental dmg bónusszal elég táposak, ott aztán lehetne számolgatni az eredőket pl. nimbussal.
  • virs lee
    Az oké, de a lenti példára írtam.
  • dudovec
    Van 200 dmg es 400% +od akkor sebzel 1000 et. Ha 440% od akkor 1080 at.
    Van 240 dmg es 400% +od akkor sebzel 1200 at.
  • virs lee
    A nimbus passzívja hat a %-os staffnál is, tehát 170*(1+.4+.72)=360. ~~
  • virs lee
    Ezért nem raktam még fel a kieget. ~~ Meg is lepődtem hogy ott fityeg a cdgalaxisnál, mert az érkezési rovatba se volt eltte feltűntetve.
  • zsirfecske
    van final breath receptem van 2 is szerencsére. valamikor talizzunk egy csereberére.

a recept így szól amúgy:
    -deathrattle - artifact
    -phylactery of shadows - artifact
    -embidiment of the djed of osiris
  • zsirfecske
    +112% kéne, bocs elírtam, de amúgy érted a lényeget. storm nimbus helyett lehet int-ből eredő bónuszt képzelni és akkor tényleg szemléletes.
  • zsirfecske
    virs lee: ha csak sima nimbus passzívra nézed, pl +72% cold dmg értéknél 170-es cold staffra, +40 dmg-gel a boton, akkor ott (170+40)*1,72=361 cold dmg jön ki, ha viszont a sima 170-es staffon pl. +40% cold dmg van csak az akkoris csak 170*1,4=238 cold dmg lesz.

a szemléltetés kedvéért: +212% cold dmg kéne boton ugyanehhez az eredő cold dmg-hez...
  • dudovec
    Jolenne :D kihoz mindenbol , halhatatlansag es iszol 2 t amig hat , vagy azt csinalsz amit akarsz kb:D eleg jo lehet, leszivod a lifeod covenantal a boss elott , es 10 sec alatt szetszeded siman:D
  • dudovec
    Es azt ami nem % os , azt leutik rolad sztem, szal amig le nem verik azt az erteket olyan tipusu sebzessel, ez nem tuti , de titan tuze levette a heat shieldet:D
  • ROMOTO
    Megyek is körülnézek a multin spelbreakeremmel :D
  • dudovec
    A % os damage absorp minden sebzesre megy , ahol nincs %, ott fizikalra, ha barmi masra akkor az kulon ki van emelve ,legalabbis igy lattam eddig:D
  • ROMOTO
    Nna minden karim megvan...benn hagytam a IM mappát a My Games ben és simán behozta a gaméba rögtön az összest :) úgy -hogy no para warezos banda... :)
  • dudovec
    Virs lee: nem jobb! ternionnal vagy staff attacknal sokkal tobbet szamit +40 elemental dmg , mint +40%! -> 1500 intnel meg jo cuccokkal van mondjuk 4-500% od mar egy ertekre, akkor sokkal tobbet hoz az ha ezt noveled, mint 500% rol 540% ra novelni a szorzot tovabbi 10% os novekedes erdekeben?:D
  • zsirfecske
    kicsit belezavarodtam az elnevezésekbe. akkor itt a 300% damage absorption total dmg-re vonatkozik, tehát elemental-ra is?

mentségemül szóljon, hogy nagyon bekavartak néhol, pl:

itt most miért van elemental és cold/light/fire külön? az ilyen burn dmg-ek miatt tán? amúgy meg annyi ilyen grant skilles cuccot találtam már (még lilát is), amik többnyire szart sem érnek, mert nem folyamatosan castolnak... pl. wizard sapi akinek van. baromi jól néz ki, de a level100 lightning bolt-ot kb percenként tolja be...
  • ROMOTO
    Most tolom föl az origint, ugyanis már megjelent a mai napon!!! :) fohászkodom, hogy bevegye a tört karijaimat... :)
  • dudovec
    :DD ja , nagyon szep az 50 attack speed , foleg most:D nekem meg csak valami szar pengenek esett ilyen %:)
  • zsirfecske
    most én vagyok a hülye, vagy ez az artifact elemental sebzés ellen nem véd?

amúgy a bottal kapcsolatban igazad van, inkább azt kellett volna írnom, hogy: "tyűű de szép kis att speed bónusz, összejött mint amunál a socrates és az augirity bónusz". hogy igazán kocka legyek...
  • Bandee
    Sziasztok. 1 kérdés, haruspex-nek (dream & hunting), a nightmare master mind skilljének van vmi értelme? kb natureként lenne csak nem? o0
  • virs lee
    Attól függ mennyi a %. 40% már jobb a fix dmg-nél, 140-es botnak a 40%-a az 56 dmg, ha ennél komolyabb a bot, már bőven felette vagy.
  • virs lee
    ööö, milyen az amikor 300% res, meg absorb? gyógyít? ~~
  • huntersec
    Ezek csak easter egg-ek, semmi szerepük a játékban, nehogy gyűjtse vki őket!!! Külföldi fórumokon már kitárgyalták...
  • Aylon
    Tudom lámer kérdés, de a vitality damot int növeli?
  • dudovec

Erre gyurok , akinek van soul prism/final breath az irjon , kosz.
  • encofoco
    Akkik szokott hamachin játszani az adna 1 szoba nevet?thx
  • dudovec
    de azert a dps erteked szep , szo mi szo grat:D nekem nemvolt ennyi , igaz regi patch alatt toltam csak olyan karit.
  • dudovec
    na ez jo magyarosra sikeredett:D
  • dudovec
    Nemrossz bot fecske , bar ha ternion akkor szerintem olyan a nyero ami mondjuk van ien 40-50 fire dmg meg statkent , az szamit igazan sokat egy botnal , nem 22% hanem 40-50 dmg meg abbol amivel tamadsz, ég es fold:D
  • dudovec
    Amugy sajnalom a geped nagyon :\ majd probald meg valahogy behozni , en nemtolom azt a karit szal raersz.
  • dudovec
    Just for Shorlex:
  • zsirfecske
    tejósiten, ha ez lightning-osban esik oracle-m most kész lenne lenne...

jó, nem betrayer, de az elbaszott uplevel fejlődés miatt ha két copperrel akarok menni a whisp-es dps-es 11250 vele, lev51-en...
  • dudovec
    Najo megneztem , csak 1900 az avaragem , nem 2200 , lehet mastery shrines farkasnak volt rajtam az auraja akkor , amikor azt az erteket lattam , ugyanis a strenght of the pack meg csak 4 es , es vegen lvl 16 lesz, szal lesz ez meg joval tobb mint 2200 majd meglatod:D