Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SVHSolyom
köszi

ROMOTO
Különben a multi teljesen más téma, baromi hangulatos...a tök uncsi pályák sem azok ha 5-6 ember meg 5x annyi monszta nyomakszik rajtuk... és közben lehet beszólogatni, trade-lni egymásnak-egymással közben, stb...úgy-hogy érdemes a hiv. gaméval tolni...rohadt sok a szerver és mindig van titan run, questes, stb. gamé dögivel rajta. Én speciel a pingen túl létszámfüggõ vagyok:3 kari felett legenden már szórakoztató...😊 6 nál meg az 1.20 is úgy droppol mint az 1.08, tegnap egy ilyen hajkurász közben lemaradva a corsairommal "söprés" közben találtam vagy 3 lila cuccost a földön( Soulharvest,Peleus' Ashen Spear,meg nem is emlékszem mit) csakúgy..., a hent közben bemelegedett többiek átrohantak rajtuk és észre sem vették...(és így találtam már soxor😊 ez odáig szokott fajulni, hogy a sima ládákat bone pill-eket ki sem nyitja senki, inkább gyakál...mert ha nem, a többiek eltakarítják az ellent nélküle...😊
pepita, nem tudom mire gondolsz ha egy kicsit bõvebben leírnád talán segíthetnénk is... nincs a fegyvereknek két ára nem tom mirõl beszélsz. ha félre értelek akkor bocs, de abból adódik hogy kissé szûkszavú vagy... 😄

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

de akkor mért van két ára neki??
ROMOTO
Én mondjuk ilyen baleseteknél kultúrember lévén, ha jut idõm mindig elnézést szoktam kérni 😊
ROMOTO
De ezt csak olyankor szokták direktbe, ha pihi van, pl. a városokban trade közben 😊
ROMOTO
Abszolút! 😊 a hunter szét scatter-vollejezi ha nem akarja akkor is a közelharcosok meg szétcsapják a több csapást adó skillek használatával...a vitality dmg nem, de a fizikai kipurcantja a peteket, ha útban vannak
a Lichemet csak úgy poénból többször zúzták le, mint az ellen tudta volna 😊 jó móka a sylvan nymph és a farkik kifingatása is az elõbbi sikolya és az utóbbiak nyüszítése miatt 😊
Romoto ezt nem értem. egy dolog megfogta a fülem: a farkasok a többi kari ütésébe? ez azt jelenti hogy az ellájok is tudják ütni a másik elláj petjét multiban???

válassz megfelelõ patchet.
nem mindegy hogy milyet használsz, ahány korábbi verzió nnyi féle van
ha végképp nem megy, mentsd el a karijaidat, a vaultodat, és reinstall. kényelmetlen de nem olyan borzasztó dolog.

jó hát ha rendesen mûködne az a sqall akkor nem lenne semmi gond. csak nagyon szép csiribiri szöveggel oda van írva hogy reduced resistance, azaz MINDENRE érvényesnek kellene lenni, de cseszik levenni mindent, csak azt veszi le amit épp kedve tartja kb.
Úgyhogy egy instant squallozással minden ellent szét lehetne ütni ha van hozzá peted ha mûködne az ami le van írva a skillfában. de nem mûködik. ez a baj. itt bukik a necro thane.
A sooth az látványos de akkor minek necrozgassak? ternionnal szétlõsz mindenkit, ha van 100% reced, akkor outsider is mindig ott van, lich ugye alap, farkasok esetleg mi kell még? nem érdemes necrozni vele. necrozni igazán a breakerrel lehet meg a thane-el lehetett volna ha a squall hozza a leírt formát. de nem hozza.

SVHSolyom
Mit csinaljak ha a patch nem ismeri fel a gamet?

ROMOTO
Az a körülmény a multiban meg különösen fájó a lemaradt "hátvéd" kari kasztoknak ha a grab-ról rendre lecsúsznak 😊
ROMOTO
Ezért nagyon hamar felhagynak az ujraélesztésükkel...
ROMOTO
Ok, de az utolsó mondatomat akkor ezek szerint nem vitatod 😊 a farkik sajna egy két sec. után mindig kifekszenek, mert vagy az ellen vagy a többi kari ütésébe (ami ilyenkor gyakoribb) futnak bele...
Romoto: lehet, de tobbnyire a pet csak bosshoz kell, es ott mint mar mondtam, megeri a ra aldozott pontokat.. bar en pet alatt a spirit peteket ertem , ien anci ,dweller, farkasok... csak golyofogonak jok, es mondjuk ha sokan vagytok benn, feleslegesek.. bar a farkasok auraja mindig jol jon.

ROMOTO
Valszeg nem véletlen hogy a karik akiket látok a neten, ha távolságiak akkor általában: slayer, sage, conjuer, oracle(a két utóbbi csak a ternion miatt, persze kevesebben vannak mint az íjjas karik, és ha véletlenül nincs elõttük pár közelharcos nagyon kell igyekezniük, hogy megmaradjanak...😊 és a közelharcos karik: concueror,champion,thane,warden,corsair, paladin ok és sokkal többen vannak mint a távolságiak...Írtani a leggyorsabban a hunter íjjasok szoktak,a legagresszívebben a conqueror,corsairok. Namost peteket csak elvétve látni a gammákban, ezek egyébb okairól egyébként esett már szó...(néha visp, liche, ancestral,core dweller, outsider és slussz) az okokhoz még hozzátenném a többjátékos módban lévõ enemy mennyiséget, ha ötször annyi az irtani való akkor a dinamikusabb karik jobban járnak (a hunter gyorsan fut, a közelharcos is... és bírja az ütleget stb.) a petekkel sok a macera a generálásuk miatt, mert közben mozogni,írtani és inni is kell, és persze a pet nem befolyásolható (tehát alig segíti az azt generálót), irányítani a petet csak korlátozottan lehet amire persze nincs idõ...tehát tök más kari jó a singl (ahol van idõ, és kevés az ellen) és más a multi gammákban, és itt csatlakozom be Shorlex észrevételéhez, hogy hiába a jó pet, ha az csak singl módban élvezhetõ és ott sem mindig...és ha igen akkor baromira alá van rendelve a kari a 2 kasztnak és ugyanez érvényes a játékmodorra és cuccolásra...
itt nincs ien.. minden cucc amit talalsz, kiirja a tulajdonsagait barmifele azonositgatas nelkul..

hi
sziasztok!!segítsen már valaki mekem.egy hónapja itt van a tq nállam ,de nem használom mert nem tudom hogy lehet azonosítani a fegyvereket mint a diablóban??? elõre is köszönöm pepita
En mondtam , h champel v soothal probalkozz.. mellesleg nalam ment a reduction a manticorra.. deatchill erositi a hornt , meg a lich king is ugyebar..

Nem tudjátok hogy hol lehet magyarítást szerezni a titanhoz?
kipróbáltam a necro thane-t...
fúj...
nem jó
-80% nrg costom van, 100%recharge. van egy lvl 3as covenantom itembõl, ha benyomom 50 feleti nrg regen, szóval soha az életbe nem fogy ki, akármit akármennyit castolok.
állok egy helyben semmi mást nem csinálok mint shiftet nyomom, bal klikken rajta ujjam folyamatosan, az ellen meg sem mozdul, ancik írtják õket.
DE ami a lényeg: lassan, nagyon lassan!!!!!!!!!! nem jók az ancik sajnos azt kell mondjam.
kivégzõnek kis paraszt szörnyik ellen OK, de amúgy nyet. skorpiókirály elõször majdnem megevett de aztán alkalmaztam annak a lámának a módszerét a youtube-on: beküldöd a wispet, ráuszul (megjegyzem 5-ikre nagyon nehezen) utána nekem csak squall instant, horn instant, ancik. de nagyon lassan megy, borzasztóan lassan. manticore ugyan nem ölt meg de az élete egy tapottat sem megy lejjebb a horntól, anciktól alig még akkor is ha rádobom a 8as passzívú 37%ot minden resistrõl ELVILEG levevõ squallt. legalább 4× kellett mantinál kihasználni a teritórium elvet 😄
changani palotában még rosszabb volt: ugyan hat rájuk a stun de ancik olyan lassúak mint azelõtt sem... jó igaz nem tok nekik besegíteni ott a heath reduction-el.
szóval ha necro akkor nem lehet kihagyni a spirit ágat a két bika pet miatt de nem lehet kihagyni a warfare ágat sem a horn miatt (még ha a kydoimos adja is, akkor sincs hozzá passzív)
úgyhogy nem csinálok necrot, dudo me nem utánozlak... 😄

hát ennél bõvebben gondoltam.
mondjuk ha azt mondod hogy kell egy apollo gyûrû mert neked csak 123 plusz piercinges van, akkor nem tok mit csinálni. de ha azt mondod hogy neked 104es van akkor igen. ugyanez hooddal.
egy kicsit bõvebben ha kérhetném... 😄

Amugymeg van 1 shield ami ad rechargeot , meg 1 fegyo is.. azokkal ki lehet hozni olyan 25% korulit... na most ha olyan karid van, aminek csak az idoleges dolgokra kell a recharge , pl outsider castolasra, vagy hornt hivni csak , meg ienek, szoval nincs ra szuksege minden masodpercben, akkor berakod weapon swapra... csak arra kell figyelni, hogy csak akkor castold ezeket a spelleket, amikor atvaltottal , mert ha recharge nelkul becastolod, es ez utan weaponswapolsz , hogy meglegyen a 100 rec, aakkor nemfogja lenullazni a cooldownt , szal hiaba az aktualis 100 rec, nemfogsz tudni castolni... tudom korulmenyes, de bizonyos kariknal ezzel kilehet kerulni szerintem az archmage glovest... ami szamos mas lehetoseget kinalhat..

Hahahaa... 2 ien reliccel ugyanugy mukodnenek az instant castereim 1.20 alatt is.... hat ezt rendesen ellamazta az ironlore😛

zsirfecske
hát mindegyik mind felett 😊

hoodnál pl rec és lightning, gloves-nál dex és speed, apollos willnél dex és pierce (egyik nagyon ratyi).

milyen kell fecske?
mi felett legyen a milyen stat? 😄

zsirfecske
nem akartam szarozni vele de jogos. tehát:

1.20 alatt az 1.08-ban szerzett relic ami vault-ban pihent eddig igenis megtartotta a rec mínuszt. voá...

ROMOTO
Akkor meg hagyd meg a dokumentumok mappát a vinyóddal együtt és a többit cseréld újabbra...😊
Istencsászár
Thx, valami alakul, már csak a pálya betöltés nem zökkenõmentes😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Fecske az a leg1xubb ha kiprobalod, bar viccesnek talalnam ha beleraknad 1 ringbe, es akkor eltunne rola v valami..

zsirfecske
meeeg...

amúgy két dolog:

elébb beléptem 1.20 alatt játékba, és a régi verzsönös code of hamurabbi incarn-ban még benne figyel a -8% recharge. akkor mi a helyzet? ez a szar nem konvertál és elvileg ez még használható?

nincs valakinek jobb statos tracker cucc vagy apollos will mint a galériámban lévõk? hehe, adok érte bármiket, nem dupiba kéne 😊

ROMOTO

Vercetti és Istencsászár?
a pach és a karirehab. miatt itt keresgéljetek http://www.mouse.hu/titanquest/
(a Vault így is kötelezõ...)
Van a játékhoz patch? Ha igen akkor adja meg vki a linket.Köszönöm elõre is.
ROMOTO
Zsirfecske valszeg ugyanazért preferálja a mandrake-t, amiért én az assánál fogom: az "oxigén" miatt...
romoto😄DDD

ROMOTO
Úgye hogy megérte kiböjtölni azt a huntert? 😊
ROMOTO
Szerintem vágom a humort...😊 a TQVault progit a google n keresd, szedd le, használd azaz abból inditsd el a gamét
Istencsászár
:I A mondat elsõ részét magyarul leírnád?, a második pedig nem nagyon megy, bárhogy másoltam raktam be a régit nem látja... ( bocsi, nem sértésnek, hanem humoros jellegnek szántam^^ )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ROMOTO
Az enyimé nem lethalos csak simán tempo-s 😄
Ozoray (Schenker) Zoltán
A modern magyar kardvívás
1958. Sport
„A név olasz eredetû, magyarul idõt jelent. Vívóvonatkozásban a tempó egész rövid, pillanattal vagy annak töredékével egyenlõ úgyszólván idõpontnak nevezhetõ idõ. Ez az idõpont akkor érkezik el az egyik vívószámára, amikor a másik cselekvésében részben vagy egészben akadályozva van.
Az ilyen úgynevezett alkalmas pillanat kihasználására azért van szükségünk, mert egyenlõ képességû ellenfelet feltételezve, az a vívó kerekedik a másik fölé, aki nemcsak gyorsan, szabatosan, technikailag helyesen hajtja végre az akcióit, hanem olyan idõpontokban, amikor az ellenfélnél a tehetetlenségi pillanat beáll.
Ilyen alkalmas pillanat elõállhat, ha az ellenfél meggondolatlan, céltudatlan penge- vagy lábmozdulatot végez, vagy figyelme, felkészültsége kihagy. Például: ha valamilyen terv kiszövésével foglalkozik, ha a mérkõzés ránézve hátrányos állása miatt levertség vesz rajta erõt.
Továbbá, ha az ellenfél akcióinak helytelen végrehajtásával sebezhetõ pontot nyit magán.
Az ilyen módon elõálló alkalmas pillanatot, illetve annak kihasználását akcióink eredményes végrehajtására, nevezzük tempó-nak. A tempóba végzett támadást tempótámadás-nak, jó, magyaros kifejezéssel rajtaütés-nek nevezzük.
A tempóba végzett akciók eredményességének az a magyarázata, hogy az, aki nem figyeli feszült összpontosítással az ellenfelet, és nincs felkészülve a cselekvésre, azt meglepetésszerûen éri az ellenfél támadása, s míg elvontságából felocsudik, már annyi idõt veszít, hogy a védekezésével elkésik. A vívónak azt a pillanatát, amikor képtelen az azonnali cselekvésre, tehetetlenségi pillanatnak nevezzük.”
zsirfecske
összes felsorolt skill megy bowwal, de sztem calculated strike helyett hunter marksmanship a nyerõ a hihetetlen jó passzívjai miatt. envenom weapon pedig magasabb szinteken nélkülözhetetlen, de csak és kizárólag a mandrake miatt, ami nélkül nincs esély briganddal.

enyim ittvan mutatóba (ha beteszi):

Istencsászár: biztos jó helyre másoltad? úgyértem My Documents\My Games\Titan Quest és ott van a SaveData stb folder. csak mert én néztem már el. amúgy ha igen, akkor próbáld a TQVault-tal indítani, hátha. 1.20 alatt is látnia kell a régi mentést.

ROMOTO
indítsd el a gamét a Vaultból és akkor meglessz, ha nem akkor töröld az utolsó karis chr. filét és az utolsó elõttivel menni fog...üdv kockazukker
most utottem be normalon egy 120 ezres lethalt😄 bar ha talalok egy mastery shrinet...😊)

ROMOTO
nekem megvan ha lila csak kell valami cím...
ROMOTO
Hát hamár megvan ki állja meg, hogy ki ne próbálja? 😊 a great damage nincs spirázva a "sakktáblán" kívül, kipréselhettem volna többet is más szerelésben 😊még az sem biztos hogy ezzel a konfiggal nem lenne több ugyanis 5 percig használtam 😊
Istencsászár
Na, kocka titánosok, semmi 5let? 😊

Romoto: kosz😄

Shorlex: nemtudom😄 tulsokat oltodsz ezeken a vitality dmg resisteken... life leech h mennyit tud beloled gyogyulni az eletszivo demon pl, a vitality damage meg amit sand wraithek utnek meg a telkin pl.. legalabbis szerintem.. az egy dolog , hogy egyben irja ki oket a resist tablan, de nyilvan ha csak lifeleech resistes cuccal vagy tele, akkor ugyanugy fog sebezni a sand wraith , ha a tamadasa vitality damagenek minosul, vagy health reductiont csinal, mert azis vitality damagenek szamit.

Egyebkent epp most neztem meg egy bonecharmert... ugyanaz a szerko, csak nem dual wield ugye, hanem korybantes shield.. ezzel nemsikerult elerni a 10k avaraget, de legend act1 ben sturdyval repkedtek a 30-35 ezres pofonok a szatirokra , sima attacckal... jott a vaddiszno, 100 at utottem ra, raraktam a studyt, akkor 5000 et, es elrepult.. lifeja ennek is csak 2000, es sokat kell inni, a covenant , meg az attack damage converted to health hianya miatt... 42k volt a legtobb amit bevittem ezzel.. es shield + ilyen magas dexel , azert eleg jol birta a strapat, foleg hogy maxos deathchill + lich meg outsider.. de akarhogy is nezzuk a binder tunik a legerosebbnek 😊 szal maxold ki shorlex!

Nins valakinek olyan hogy feng xao"s meditation robes??? Please kéne...

Dudo valahol láttam olyat hogy:
X% vitality resistance
Y% life leech resistance
Ergo a kettõ nem ugyanaz, látod mondtam hogy valami nem stimmel.
Na viszont akkor ezek hogyan jelentkeznek secondary statban? mert ha mindkettõ ugyanabba tartozik és mindjuk kiír a gép X+Y-t akkor sem lehet benne biztos hogy nekem mondjuk a sandwraith-ok ellen van X+Y resistancem, csak X vagy Y amelyikre gyúrnak???
Asszem egy armorban volt ilyen, majd megtalálom újra.

Romoto megnéztem ezt a fake kardot... hát egyrészrõl mintha valaki az mondta volna hogy neki megvan de nem használja... 😄
másrészrõl csináltam egy fake próbacorsairt olyan cuccok hiányoztak róla mint az achilles, athena, conqueror, ares helm és ezzel együtt 40000 volt a greatest damage dealt.
Ennek fényében egy 2000res fegyó kicsit enyhén szólva gyengusznak tûnik, amikor ezekkel amiket mondtam meglenne a 60000 egy "becsületes" corsának is. 😄