23078
  • ROMOTO
    Nem is fog ha tört, arra ott a Hamachi nevű progi
  • Francesco Totti
    Na mostmá letöltötem a patchet de nem enged fel egyik servere se
  • Shorlex
    jó hát én is a sok hülye magyar polgárral együtt most dolgozok de majd ha hazamegyek, akkor lehet hoyg jelentkezek.
    előre is köszi mindent, és amit kapok, azt mindet szívesen veszem. nekem idáig van 2 lesser ilyen nagyon kis szintű gagyi artifactem, ha gondolod, átküldöm... :DDD
  • ROMOTO
    Fecske, ha van fölös gondolj rám is... :)
  • Francesco Totti
    szevasztok
    hogy kell a neten játcani mert én nekem elkezdi letölteni a patchet és mikor kész akor kilép és felteszi de nem megy
  • zsirfecske
    na innentől van vége a recepteknek meg artifactoknak. ha lehet gyúpolni mit érek a 3 db ugyanolyan receptemmel? ezt utálom, úgyis midnenki gyúpolni fog...

amúgy adom nyilván ingyé a harbinger cuccokat, úgyis csak eladnám. és nem fogom megtartani mert minek, megvan a saját példányom, 2x esett ki, ilyen is van... privizz ha jönnél, éppen pakolom át a vaultom.
  • Shorlex
    fecske, nekem sajnos nem nagyon van mit adnom, szóval ez nem igazán cserebere lenne, hanem vagy kapok tőled naftát vagy nem.
    most hogy van vault ugye ismét más értelmet nyer a cserebere, mert ugye meg is tarthatod, amit adsz...
  • zsirfecske
    nesztek a link mielőtt kérnétek:
    tqvault 2.0
  • zsirfecske
    shorlex estig vagyok, szólj ha csereberézhetünk.

vault-ot megnézzük akkor, kösz. eddig is 6 db tároló karim van a kiegben, kicsit körülményes...
  • Shorlex
    VAN ÚJ VAULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Shorlex
    dudovec ember, te mit csinálsz fenn hajnali 5-kor? :D
    csak nem a rangert építgeted? aludni nem kellene valamikor?
    nem tom mi lesz ma, mert jó esélye van hogy nem lesz game, de majd még írok...
  • dudovec
    Conjummal amugy Vestment of the Overlordot hordok most epp a life/mana miatt.. Piercebe megadja ugyanazt mint a calypso.. A calypso inkabb olyan instanterek armorja , amik nem elementallal tamadnak , igy megsegitik 36int/dex el az archmage clasp es a trackers hood elereset.
  • dudovec
    Teny h a midrage robe eleg jo, sőt onmagaban talan jobb is mint a calypso a cast speed miatt, de rod of ancients staff eseten egy skillt nyersz a calypsoval , meg pierce resistet amit jobban kihasznalsz az ijaszoknal , mint az elemental rest a bossok amugyis halalos spelljeinel:D
  • dudovec
    Int igazabol akkor kell csak , ha elementalt castolsz, de akkoris megtudod csinalni az 1500 int +4 skill +100% rechargeot, ami a legjobb ilyenkor.. Ha 'intre' gyursz, kitudsz hozni mondjuk 3000 et, de akkor a recharge necces, skilled csak +2 lesz , meg a resistek is szarok lesznek.
    Nalam soxor a heka staffot felvaltja egy rod of ancients , es akkor dark covenant + arch glove + ez a staff ad olyan ~275 cast speedet, van kb 130 mana regem es spelljeim meg a petjeim a leheto legtobbet sebzik..
  • virs lee
    Inkább INT kell egy casternek, attól jobban nő a sebzésed, és a skillel ellentétben nem kerül +manába.
  • dudovec
    Marmint a cast speedet hozod ki pl 1 ringbol:D
  • dudovec
    Shorlex: jatszhatunk..:D
  • dudovec
    Sztem meg +4 skill kell egy casternek, mert azzal a base sebzesed nő , ami mint kiderult tobbet segit.. Castot kihozod masbol.
  • Shorlex
    fecske az ismert okokból én ugye nagyon szívesen veszem... :D
  • zsirfecske
    ugyanmár, majd cserélünk máskor, addig még gyűlhet is :) ma már megint nem otthonról írok, és holnap is csak koraestig vagyok sajnos.

amúgy van egy csomó kieges cuccom duplán, pl. habinger setből is kar/lábvédőm shorlex ha véletlen kell harbingerednek, meg egy csomó bónusz map-es set darab amit még eladni sem lehet. ha kell valakinek ilyesmi szóljon már, akkor nem dobálom/adom el.
  • Shorlex
    éljen éljen nyomom megint az IT-t.
    Na hál isten a conq-omnak csak az utolsó pár küldije veszett el, egy csomó arcane formula megmaradt :D
    úgyhogy dudo nyilatkozz hogy mi legyen, én most expelek a harbingerrel, sietek hogy athénba érjek.
    van egyáltalán kedved még nyomni?
  • virs lee
    Mindraget használok. Mana regen, cast, INT, res, skill. Sztem jobb mint a calypso / overlord, az az 53% cast sokat dob a sebzésen.
  • dudovec
    Virs lee: kiegben valahogy sokkal tobb a dexe a conjumnak.. Mellesleg calypso az egyiklegjobb armor , es 3x dex is van benne:D
  • dudovec
    Fecske nehari , de most ertem csak haza , leragadtam a korhazba:\ majd akkor legkozelebb.
  • zsirfecske
    ezért jó, hogy elraktam vault-ba minden szintről minden relic/charm-ot anno :)

dudo várok még 10 percet, utána lépnem kell. bocs azt hittem a 6 körül az még fél7 előtt van, hehe.
  • zsirfecske
    ja megjegyzem én legál xp-s cuccokat végig hordtam. briganddal prokopiost level 34-től legend végéig, többivel meg level 25-től 45-ig stabilan +20-25%-nyit és néha sacrifical-t...
  • virs lee
    Dióban se volt könnyű elérni a 88-at. ~~
  • huntersec
    Lehet, hogy hosszú lesz, de most találtam egy fórumon, ha artifact-hez kellenek charmok, hasznos lehet:

Bat Fang - bats. found in act 1 caves (Parnassus has them for sure).
    Boar Hide - boars. Ambross Farmlands has the highest concentration of them (it's the place where you get Chiron's quest) but might take time to get to. The area between sparta and Nessus has fewer boars but they're easier to kill and easier to get to.
    Demon's Blood - Dropped by those short bald monsters (name escapes me), limos, orthus. Knossos palace has lots of them, and you can always hunt in the cave where you have to find that man's ring (first relic quest in greece). Farming inside Wusao Mountain (do the run between the telkine and the last rebirth fountain) is probably more profitable if you can handle it.
    Diseased Plumage - crows. Farm the area between sparta and nessus
    Hag's Skin - harpies in egypt. There are some in the area before you enter Giza.
    Lupine claw - hyenas. There are some left of Thebes, and a lot of them on your way from thebes to memphis.
    Mechanical parts - automatoi, traps. knossos has plenty of both.
    Peng Claw - peng. Great wall is packed with them.
    Pristine Plumage - greece harpies. Second area out of herakleion has them (past the maenad camp but before you cross the first bridge, it's easier if you flag the res shrine across the bridge as you don't have to go through the maenads to get to the harpies).
    Raptor Tooth - raptors. most mid-late act 3 green areas have them.
    Rigid Carapace - insects. Farming giza for scarabs is the easiest way as far as I know.
    Saber Claw - saber lions. Snowy areas in act 3.
    Spectral matter - sand wraiths. Farm giza for them.
    Turtle Shell - turtles. Both greece swamps and coast areas have them.
    Venom sac - spiders. Garden where olive tree branch and arachne are is full of them.
    Vile Ichor - worms, antlions. Lots of worms in the passage between giza and fayum(sp)
    Viny Growth - plants. Gardens of babylon farming is the easiest as far as I can tell..
    yeti fur - yeti. snowy act 3 areas.
    Tortured Soul - First couple of levels of the Tower of Judgement is packed with those poisonous monsters that drop them.
    Spiny Shell - crabs, Hades beaches.
    Hydradon Skin - Hydradons, Ixian woods, near the waterfall.
    Crystal of Erebus - Do the five crystals quest, you can only get one complete charm per difficulty level per character.
    Furies' Heartblood - Furies. Can't remember where they can be found (I believe they are around styx and that city with ghosts all over it but I can't be sure).

new relics (ones that I found anyway)

Chill of tartarus - adds cold damage (not %) and slows down enemies. For weapons.
    Persephone's Tear - Adds a large ammount of reduction to damage from undead (not %). For jewellery
    Iron Will of Ajax - adds stun resistance and a small % health increase. For armor
    Cunning of Odysseus - % intelligence. Headgear only.
    Shade of Hector - Defense and dodge missiles. Shields only.
    Thanatos' Blade - small % of total damage. weapons.
    Rage of Ares - Small % chance to do a lot of damage and skill disruption. for weapons.
  • virs lee
    De ha nincs meg a dexem, akkor cuccok leugranak, ezért vmi fostalicska gyűrűt felrakni meg nem akarok.
  • virs lee
    Annyira nem, mert 150 a dexem, 1.08-ban elég mindenre, de 1.20-ban is már 159 kell (archmage), kiegben se hiszem hogy levitték volna, ha meg prófétát akarok, a dream nem ad dexet, szal kell mégegy szint hogy meglegyen. Azt lenyomom 1.08-ban, aztán váltok. Cucc nélkül nem lenne poén. ~~
  • zsirfecske
    told végig a kieget akkor majd és meglesz a 64 :)
  • virs lee
    Én még a kieget se raktam fel, de már így is 63-as a stormcallerem. ~~
  • zsirfecske
    ok. leszek.

shorlex: mod-okkal tényleg nem kívánok foglalkozni, azokat minden játékban utálom, még ha hasznosak, akkoris :)

amúgy meg megnéztem fórumban, júl. 20 körül volt lev18 a brigandom! hát basszákmeg, level 66 vagyok hades után, multiztam egy csomót és kieg előtt még coppereztem is 62-tól 65-ig. mennyi időt kéne elcsesznem még egy maxoláshoz szerintetek? kösz de én nem kérek abból, hogy az unokám lépje meg a max levelt a kezdő karimnak 2051-ben, 2 évvel a négyes metró befejezése és 1 évvel az euró bevezetése előtt, demszky gábor utolsó főpolgármesteri jelölése idején. (kopirájt ujpéter)
  • Shorlex
    hát én is erre gondoltam, hogy miután végigmentél azután csítelsz az expel előtte nyilván nem...
    Na látjátok azért ekkora csíter még én sem vagyok... :D
  • vinko
    Hello !Dreamernél az intelligencia növeli a varázslatok erejét ?
  • dudovec
    Nemtom , en soha nemhordtam csites cuccot (custom mapon 1x kiprobaltam a teleport ringet) , sőt meg ilyen 'legal' incrased expes cuccot se nagyon raktam fel.. Persze , kibaszott vontatott legalisan elerni a maxot.. de sztem vegigcsavarod a gamet rendesen minden questel mind3 fokozaton mindenestul , es szerintem elered a level 60 at legalabb mire vegzel. Hameg vegeztel , akkor fellehet pakolni az incrased expes cuccokat , es legend olympust az utolso kuklopsz csoportig takaritani.. 1 perc 1 run , es eleg jo exp szerintem:D

Fecske: leszek 6 korul, szal legye majd:D
  • Shorlex
    fecske vársz 5-6 napot, kijön a mod, ugyanott tartasz mint a copperrel, csak éppen viselheted az egyébként a karihoz rendelt gyűrűdet, ja és van banna 32szerező ha akarod. Egy act és 75 vagy kb... :D
  • ROMOTO
    Ezt szerintem athlon, meg az a bizonyos brutál health levevő és cserébe kb +30% expet adó zöld amuval tök legálisan is el lehet érni, magyarán expelni a sirkövekkel, ha behal a kari akkor legyakod az ellent beöltözöl és felveszed az kb.+40% expet, amiből lejöhet vagy 10% ... még így is elég sok az legenden...
  • ROMOTO
    Ja és a party-ban multin a többiek ikonjára jobb klikkelve megnézhető a delikvens karakterlapja, tehát kiszúrható az összes csítes cucc, meg stat ha van olyan... :)
  • ROMOTO
    Ha már itt tartunk nemtom észrevetted-e, hogy minden halál kb 10szer több expet ad mint bármelyik hero kill... a sírköves exp.-re ugyanis megadja a copperes szorzót...szóval elég meghalni párszor és ugrassz egy szintet... :) elég brutál csítnek tűnik... :)