Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
a Lichemet csak úgy poénból többször zúzták le, mint az ellen tudta volna 😊 jó móka a sylvan nymph és a farkik kifingatása is az elõbbi sikolya és az utóbbiak nyüszítése miatt 😊
nem mindegy hogy milyet használsz, ahány korábbi verzió nnyi féle van
ha végképp nem megy, mentsd el a karijaidat, a vaultodat, és reinstall. kényelmetlen de nem olyan borzasztó dolog.
Úgyhogy egy instant squallozással minden ellent szét lehetne ütni ha van hozzá peted ha mûködne az ami le van írva a skillfában. de nem mûködik. ez a baj. itt bukik a necro thane.
A sooth az látványos de akkor minek necrozgassak? ternionnal szétlõsz mindenkit, ha van 100% reced, akkor outsider is mindig ott van, lich ugye alap, farkasok esetleg mi kell még? nem érdemes necrozni vele. necrozni igazán a breakerrel lehet meg a thane-el lehetett volna ha a squall hozza a leírt formát. de nem hozza.
fúj...
nem jó
-80% nrg costom van, 100%recharge. van egy lvl 3as covenantom itembõl, ha benyomom 50 feleti nrg regen, szóval soha az életbe nem fogy ki, akármit akármennyit castolok.
állok egy helyben semmi mást nem csinálok mint shiftet nyomom, bal klikken rajta ujjam folyamatosan, az ellen meg sem mozdul, ancik írtják õket.
DE ami a lényeg: lassan, nagyon lassan!!!!!!!!!! nem jók az ancik sajnos azt kell mondjam.
kivégzõnek kis paraszt szörnyik ellen OK, de amúgy nyet. skorpiókirály elõször majdnem megevett de aztán alkalmaztam annak a lámának a módszerét a youtube-on: beküldöd a wispet, ráuszul (megjegyzem 5-ikre nagyon nehezen) utána nekem csak squall instant, horn instant, ancik. de nagyon lassan megy, borzasztóan lassan. manticore ugyan nem ölt meg de az élete egy tapottat sem megy lejjebb a horntól, anciktól alig még akkor is ha rádobom a 8as passzívú 37%ot minden resistrõl ELVILEG levevõ squallt. legalább 4× kellett mantinál kihasználni a teritórium elvet 😄
changani palotában még rosszabb volt: ugyan hat rájuk a stun de ancik olyan lassúak mint azelõtt sem... jó igaz nem tok nekik besegíteni ott a heath reduction-el.
szóval ha necro akkor nem lehet kihagyni a spirit ágat a két bika pet miatt de nem lehet kihagyni a warfare ágat sem a horn miatt (még ha a kydoimos adja is, akkor sincs hozzá passzív)
úgyhogy nem csinálok necrot, dudo me nem utánozlak... 😄
mondjuk ha azt mondod hogy kell egy apollo gyûrû mert neked csak 123 plusz piercinges van, akkor nem tok mit csinálni. de ha azt mondod hogy neked 104es van akkor igen. ugyanez hooddal.
egy kicsit bõvebben ha kérhetném... 😄
hoodnál pl rec és lightning, gloves-nál dex és speed, apollos willnél dex és pierce (egyik nagyon ratyi).
mi felett legyen a milyen stat? 😄
1.20 alatt az 1.08-ban szerzett relic ami vault-ban pihent eddig igenis megtartotta a rec mínuszt. voá...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
amúgy két dolog:
elébb beléptem 1.20 alatt játékba, és a régi verzsönös code of hamurabbi incarn-ban még benne figyel a -8% recharge. akkor mi a helyzet? ez a szar nem konvertál és elvileg ez még használható?
nincs valakinek jobb statos tracker cucc vagy apollos will mint a galériámban lévõk? hehe, adok érte bármiket, nem dupiba kéne 😊
Vercetti és Istencsászár?
a pach és a karirehab. miatt itt keresgéljetek http://www.mouse.hu/titanquest/
(a Vault így is kötelezõ...)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ozoray (Schenker) Zoltán
A modern magyar kardvívás
1958. Sport
„A név olasz eredetû, magyarul idõt jelent. Vívóvonatkozásban a tempó egész rövid, pillanattal vagy annak töredékével egyenlõ úgyszólván idõpontnak nevezhetõ idõ. Ez az idõpont akkor érkezik el az egyik vívószámára, amikor a másik cselekvésében részben vagy egészben akadályozva van.
Az ilyen úgynevezett alkalmas pillanat kihasználására azért van szükségünk, mert egyenlõ képességû ellenfelet feltételezve, az a vívó kerekedik a másik fölé, aki nemcsak gyorsan, szabatosan, technikailag helyesen hajtja végre az akcióit, hanem olyan idõpontokban, amikor az ellenfélnél a tehetetlenségi pillanat beáll.
Ilyen alkalmas pillanat elõállhat, ha az ellenfél meggondolatlan, céltudatlan penge- vagy lábmozdulatot végez, vagy figyelme, felkészültsége kihagy. Például: ha valamilyen terv kiszövésével foglalkozik, ha a mérkõzés ránézve hátrányos állása miatt levertség vesz rajta erõt.
Továbbá, ha az ellenfél akcióinak helytelen végrehajtásával sebezhetõ pontot nyit magán.
Az ilyen módon elõálló alkalmas pillanatot, illetve annak kihasználását akcióink eredményes végrehajtására, nevezzük tempó-nak. A tempóba végzett támadást tempótámadás-nak, jó, magyaros kifejezéssel rajtaütés-nek nevezzük.
A tempóba végzett akciók eredményességének az a magyarázata, hogy az, aki nem figyeli feszült összpontosítással az ellenfelet, és nincs felkészülve a cselekvésre, azt meglepetésszerûen éri az ellenfél támadása, s míg elvontságából felocsudik, már annyi idõt veszít, hogy a védekezésével elkésik. A vívónak azt a pillanatát, amikor képtelen az azonnali cselekvésre, tehetetlenségi pillanatnak nevezzük.”
enyim ittvan mutatóba (ha beteszi):
Istencsászár: biztos jó helyre másoltad? úgyértem My Documents\My Games\Titan Quest és ott van a SaveData stb folder. csak mert én néztem már el. amúgy ha igen, akkor próbáld a TQVault-tal indítani, hátha. 1.20 alatt is látnia kell a régi mentést.
Shorlex: nemtudom😄 tulsokat oltodsz ezeken a vitality dmg resisteken... life leech h mennyit tud beloled gyogyulni az eletszivo demon pl, a vitality damage meg amit sand wraithek utnek meg a telkin pl.. legalabbis szerintem.. az egy dolog , hogy egyben irja ki oket a resist tablan, de nyilvan ha csak lifeleech resistes cuccal vagy tele, akkor ugyanugy fog sebezni a sand wraith , ha a tamadasa vitality damagenek minosul, vagy health reductiont csinal, mert azis vitality damagenek szamit.
Egyebkent epp most neztem meg egy bonecharmert... ugyanaz a szerko, csak nem dual wield ugye, hanem korybantes shield.. ezzel nemsikerult elerni a 10k avaraget, de legend act1 ben sturdyval repkedtek a 30-35 ezres pofonok a szatirokra , sima attacckal... jott a vaddiszno, 100 at utottem ra, raraktam a studyt, akkor 5000 et, es elrepult.. lifeja ennek is csak 2000, es sokat kell inni, a covenant , meg az attack damage converted to health hianya miatt... 42k volt a legtobb amit bevittem ezzel.. es shield + ilyen magas dexel , azert eleg jol birta a strapat, foleg hogy maxos deathchill + lich meg outsider.. de akarhogy is nezzuk a binder tunik a legerosebbnek 😊 szal maxold ki shorlex!
X% vitality resistance
Y% life leech resistance
Ergo a kettõ nem ugyanaz, látod mondtam hogy valami nem stimmel.
Na viszont akkor ezek hogyan jelentkeznek secondary statban? mert ha mindkettõ ugyanabba tartozik és mindjuk kiír a gép X+Y-t akkor sem lehet benne biztos hogy nekem mondjuk a sandwraith-ok ellen van X+Y resistancem, csak X vagy Y amelyikre gyúrnak???
Asszem egy armorban volt ilyen, majd megtalálom újra.
másrészrõl csináltam egy fake próbacorsairt olyan cuccok hiányoztak róla mint az achilles, athena, conqueror, ares helm és ezzel együtt 40000 volt a greatest damage dealt.
Ennek fényében egy 2000res fegyó kicsit enyhén szólva gyengusznak tûnik, amikor ezekkel amiket mondtam meglenne a 60000 egy "becsületes" corsának is. 😄