Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeretném feltenni a "patchstandalone_101_to_120" nevû patch-et de valamiért ezt írja ki:"The Titan Updater has encountered an error."
A játékom nem crackes de "KRKSecurom_Loader_1_2" nevû programmal kell indítani.Mi lehet a baja?
ja nézem én a hamát de senki...
Felõlem mehetne akár ma is, de nem lõn ott se romoto se senki 😄
Meg mi legyen? új kari vagy meglévõ exp?

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

romoto nagyon köszönöm.
természetesen nem TQ dologról volt szó és nem gyúpoltunk, mielõtt bárki is azt hinné 😄DDD

Shorlex: figyelj, jo valasztasnak tartom azt a karit.. de meghagyhatnad egy 1.08 asnak is akar 😄 es akkor csinalok enis egy olyat amivel veled egyutt mennek... valamifele huntert v nemtom meg. lehet egy melee rangert... es akkor nagyon durvan osszekombinalodnank😄 mer gondolom a juggernaut nem egy ien megvaltom a vilagot karakter lesz, szoval akar megis hagyhatnad only multira velem.. de majd megbeszeljuk.

ROMOTO
Shorlex Ha kell még valami, csak szólj 😊
ROMOTO
Shorlex a küldi elment 😊 bocsi, csak most vettem észre...bakker
ROMOTO
A MMORPG mûfajon belül a "WOW" nyilván fogalom és meghatározó, de ez is csak egy mûfaj, (mivel tök más és erõsen addiktív a többihez képest, meg egyebek, ezért eléggé zavaros a vele való hasonlítgatás 😊...errõl rengeteg cikk létezik sõt itt az SG-n is van asszem) és az is biztos, hogy a TQ nem akkora durranás mint a Dio, de nem is kell annak lennie hogy népszerû legyen vagy maradjon még egy darabig, pláne ha tesznek is érte ironlorék..., a játékszoftver piac nem ennyire egyszerû (szerteágazóak az igények és szerintem még jó darabig azok maradnak)...mindenesetre terem még babér a jól felépített, igényes gammáknak a MMORPG mûfajon túl is...
Dudo, ha majd befejezted amit szombatig csinálsz 😄 akkor a válaszom: juggernautot választottam.
Ha van kedved felõlem hadd szóljon az 108...

Lehet, de mint par honapja is irtam mar... es a mai napig is tartom, hogy az ilyen "wowos" vilagban, mar nemdurran akkorat, mint a dio2 anno.. Teny , hogy a 'hack and slash' tipusu jatekokbol a legjobb, de manapsag az emberek nagyresze mar csak ilyen online multiplayer rgp-kér fizet..
Ironlore is beallhatott volna a sorba, ha olyanra csinalja a titanquestet, helyette csinaltak valami olyat, ami single playerben is nagyonfasza, de manapsag igazabol mar nem erre van igeny, legalabbis szerintem...

ROMOTO
Ha nem ér meg manapság egy élvezhetõ gamé 10ruppót annak aki nem csak egyszer tolja végig (bocs, már megint off, mint pl. a need for speed et, mert azt tényleg nem érdemes többször), amikor a tört nem hozza a teljes élményt, akkor nem teljesen vágom az okát...😊
ROMOTO
Ja, ha az ironlore-sok nem tök balfékek, simán ki tudnának hozni a gammából még isten tudja hány részt,kasztot, stb., a graf motor, meg a style megvan hozzá a többi csak idõ és szorgalom kérdése lenne... meg dudovec kritikája nyomán babrálhatnának a multis opciókon is... simán kiütné minden szinten az elaggot Dio-t,Sacredet és a profit is meglenne... 😊
Csatlakozom az elõttem szólókhoz nekem is Dio2 volt az elsõ...😄D.És én sem hiszem h megfogom venni eredetiben a TQ,pedig sztem ez a az egyik legjobb játék.
Szeretném feltenni a "patchstandalone_101_to_120" nevû patch-et de valamiért ezt írja ki:"The Titan Updater has encountered an error."
A játékom nem crackes de "KRKSecurom_Loader_1_2" nevû programmal kell indítani.Mi lehet a baja?
😄D nekemis a dio volt az elso , es nemvolt szukseg warez testre😄

ROMOTO
Bocsi az off-ért, de némiképp az alábbiakat támasztja alá hogy a Battlefield et is a multi miatt kényszerülök originba venni, mert a tört rohadt nehezen enged fel a netre és a free demo pályát már kezdem unni egy év után...😊
ROMOTO
Nem akarok vitatkozni a hamachi-szervezés miatt, nekem szimplán a gaméval eltöltött idõ miatt tûnik ésszerûnek és szórakoztatóbbnak ilyenkor az origin bevállalása...de hát mint tudjuk: kinek a pap, kinek a papné 😊ja a Dio volt az elsõ gamé amit megvettem...és a TQ a második, de erõsen gondolkodom a Battlefielden is 😄
Hat de ugy ereztem , hogy nemeri meg , mert nemsok nyomat lattam annak , amit 6 evvel ezelott lattam diablo2 ben😄 es , nem hogy, nyomat, de igazabol remenyt se lattam mar ra, nem akarok pesszimistanak tunni ,de sztem jol gondoltam , mert egy ilyen "wow' -os vilagban mar nemlesz olyan nepszeru egy ilyen jatek.. Mellesleg csak open kari van.. hat ennyi erovel jatszhatok hamachin at, par haverral akivel osszeszervezzuk😄 volt is egy parszor, feeling volt , mondjuk max 4 en voltunk asszem...
meghat en imadtam a player vs player opciot dioban , ami itt nincs , igy meginkabb nem csabit a multi😄

ROMOTO
Az biztos hogy az elején nem vesz épelméjû ember origint, hanem letölti, de ha annyira bejön megszerzi...és mondjuk mint te, aki a Dio ban is a kitartóbbak közé tartoztál, simán vághattad hogy megéri-e a dolog... (a "fullcsíterekbõl" relatíve nincs sok és nem sok vizet zavarnak, közösség meg akkor van, ha alakítják...) 😊
en nyaron megvehettem volna felaron... utolag belegondolva, jatszottam annyit vele h siman megerte volna😄 bar ha lett volna olyan , hogy closed server , mint diabloban, ahol nincsenek ien fullcsiterek, van valamifele hardcore kari, meg van nagy kozosseg amiben lehet jatszani, meg azislehet , hogy a 12 ropit is kiköhögtem volna akkor.. de igy.. hat :|

ROMOTO
Amúgy az originon meg most pl.68 at számoltam...úgy-hogy a fullosakat nem mutatta...
ROMOTO
Nem fogjátok eltelálni, hogy hányan nyomják a TQ-t a hamachin pl. most! Kb. senki...
ROMOTO
Biztos a Heroes-ból hoztad azokat a karikat 😄
ROMOTO
Én is törttel kezdtem a spellbreakerrel... és simán áthoztam az originba, úgy-hogy nem kell parázni 😊
Jajajaja , a legjobb huzasom eddig, amikor felmentem hamachira multizni, es leduppoltam a droid nemetek karaktereit, azer vagyok tele ennyi karival, es cuccal <#vigyor2><#wow3><#guluszem1>

ROMOTO
Biztos megértitek itt kompenzálom a világ igazságtalansága miatt érzett ellenszenvemet..., még egyszer hangsúlyozom nálam a játék nem "játék"! gyúpolós csürhe 😊
ROMOTO
Amúgy õszintén bevallom, hogy én az elveimet a valós életben nem mindig vallom, de a virtuálisra mindenképpen maximálisan alkalmazom!!!! úgy-hogy piha!!! a virtuális elvtelen, gerinctelen gyúpolós bandára!😄
ROMOTO
Fujj, fujj a csíterekre!!!! Micsoda elvtelen banda!!!😄
SHORLEX CSITER!

fecske mondom cseszd meg írjá egy privátot senki sem látja.
a legjobb taktika ha most írsz egy olyat hogy köszi, nem nem élek vele, aztán utána egy percre küldöm a cuccost. haggyad már a hülyeségeidet, nem az alényeg hogy találtál két gyûrût, csak nem olyan jók, hát ad valaki olyat ami jobb. ne legyél ilyen fafej 😄

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

ROMOTO
Fingom nincs, mert nem foglalkoztam vele, mindenesetre az origin cd-rõl telepítve a gamé simán mûkszik nálam úgy, hogy egy róla másolt cd van a lejátszómban otthon és az irodaiban is ugyanúgy:2 gép, 2 másolt cd, egy origin a tokjában - kétszeres élvezet egy áráért 😊
Amugymeg nemjol szamolsz , de mind1.. mivel call of huntal + mastery + kombat shrineal + blade honing + art of the huntal, 10k felett volt az avarage, erre jott ra a mastery shrines lethal , 1200 offensive abilityvel... egy szatirra utottem ra egyebkent, normalon.. ugy, hogy mastery shrines sturdyt kapott.. szoval, szorozz be kb 8x al egy 14000 ezres avareget, es ezt meg told meg annyival, hogy kritikal hit + sturdyval minusba huzod az alapban 0 as pierce/damage resistjet egy normalos szatirnak, szoval emiatt meg tobbet sebez..

lehet hüledezni, de a progi a greatestnel annyit konyvel el, amennyit beutottel, a dps pedig teljesen mas teszta, az lehet fake... dehat az kit izgat😄

na kipróbáltam, tényleg rengeteg szoba van, de ugye kidob azzal hogy invalid CD key... de ha azt megváltoztatom akkor ugrottak a karik is és ezt nem!!!!!!!!!

zsirfecske
hehe antigyúp imidzs 😊 azért kösz a felajánlást.

Shorlex... a fake az a thorny maul.. az a kamu..😛 Lattam ahogy kiirta a 140000 et is... a 175k mastery+ combat shrine + lethal + studyval ment be egy szatirnak.. es ebben meg az esetleges 'volley' nincs is benne😛

és nem lehet ezt valahogyan kikerülni? csak arra gondolok hogy nyilván ha megveszed, kapsz egy kódot, de alapból maga a game nem más mint a nem megvett. szóval egy kód választ el a makulátlanságtól mindenkit.
nincs valami serial generator vagy valami? más ember kódjával játszani nem lehet ha épp nincs online vagy ilyesmi?

dudo ez fake, ezt te sem gondolod komolyan...
gondolj már bele józan ésszel.
van mondjuk alapból 5-6000 ütésed, nyomsz neki egy callt, rajtad van minden aura.
akkor is: hogyan lesz letálból, ami max az ötszörösét adja (az alapnak, tehát nem az 5-6000nek, abbõl lejönnek az "amúgyisbennevan" plusz damage-ek) 175000? még akkor is ha afro van rajtad meg eseteg más plusz to all skills? ha jól számolom az a normál ütés 35×öse...
Na ez a fake nem az én 23000res binder ütésem 😄

ja , felreertes ne essek, 65 os karival, defivel.. de a cuccok normalisak, meg a stattal, skillel se csaltam, szoval ez egy lehetseges ertek, amit mar egy 62-63 as karival is beuthetsz, barmifele csalas nelkul😊 Bar sztem 190-200 at is kilehetne utni 1 masik spearral+ armorral.. egyebkent melee brigand utotte.

na asszem ez a max, tobbet nemsikerult kipaszirozni😄D

ROMOTO
Kurva jó lenne, hogy ha megvenné bakker! az alábbiak miatt is,meg mert az "ide írógatók 95%" annyit foglalkozik ezzel a gaméval, hogy az már kinövi a outsider kategóriát és mégis "ezeknél" a gamereknél mégsem manifesztálódhat a gamé komplex élménye, finoman szólva... (a hamachi egy kalap szar, már elnézést...dögrovás, egyszer láttam rajta valakit nna gondoltam végre egy élõ nick!...nna az is Heroes-ozott éppen 😄
ROMOTO
Ja és közben majd szétzuhan a monitor a sok battertõl, vollejtõl, lethaltól 😊
ROMOTO
Nna de az olyanokra, hogy Titan run 14!? már szerintem te sem nyomulnál 😊 ez 1.20 ban is 5-6 60.szint feletti karinak úgy megy, hogy az utolsó már nem érkezik megütni szegénykét 😄
fecske én jóesetben gyúpolni tudok neked mert vannak ezeknél sokkal jobb cuccaim, de mivel nem vagy híve ezért csak felajánlom.
ha el akarod fogadni tedd meg privátban (email címmel), azt senki sem látja, nem sérül a nogyúp fecske-image én meg nem mondom el mert ilyen hiheteten jó arc vagyok 😄

Na ja de szerintem z itt játszók 95%a nem biztos hogy megvette a gamét innentõl kezdve marad a hama...
pedig nagyon szívesen multiznék a binderrel, basszus.
lvl58as és fél egyiptomot végiggyakáltam mire az alsó csík egynyolcadát kb. feltornáztam. szóval egy komplett szintet csinálok meg is lehet hogy kevés
ellenben az ilyen help kill typhon lámákon nekem is lenne szocális érzékem segíteni, de hát... 😄

ROMOTO
Ja elbaszott egy csapat, meg a tulspirázott nickjeik, valami Mort, Death Fon elõtag okvetlen kell bele kész röhej 😄 (A másik ilyen német fasz meg az egyik haveromat nyúlta le trade közben, leestek neki a cuccai a földre véletlenül, erre a paraszt felmarkolta az összeset és kilépett...ezt a fokú genyaságot szerintem más nációk nem ûberelik 😊 Én kerülöm eleve a német szervereket, jók az angol, holland, orosz és néha a francia gammék, a nációsakban ezekre járok rá, vagy a nevek alapján pl.Help kill Tiphoon meg ilyenek 😊...És ha az ember fia nem gagyizik, örömmel visszavárják... és ezeknek a gesztusoknak jó húzása van 😊
Nemetek diabloban is nagy bunkok voltak.. es telleg ien hentelos preciz droid pocsok, mindenesetre imadtam amikor verbosszut eskudozott, meg kovettek a jatekokban mert megoltem valami spanjukat😄 vicces nepseg na..

SVHSolyom
És azt is meg tudja mondani vki mit csinaljak hogyha 1.0-m van mer ehez a neten nem igen van patch

ROMOTO
Ja és érdekes hogy pl. a szerver nevek közt tök sok van a különbözõ nációkat toborzókból (a németek a legtuskóbbak persze, csak a hent semmi szöveg...volt egy fasz aki kétkezes bunkós defenderrel nyomult, hát az a többieket mindig basztatta, hogy egy kupacban nyomuljon, meg persze mindig õ volt az elsõ a vezérfonal szerepét vitte... na most a végén Szifon legyakása után felmartam a droppot Truncheon of Malice képében,...😊(a markoláshoz jó idegzet és reflex, kell...külön élvezet) ..😊 a hoppon maradt faszi rimánkodni kezdett hogy passzoljam le neki, megmutattam a többieknek és odaadtam neki, ezután mindenkit lebaszott hogy milyen köcsög és kilépett a gaméból, na ilyenek a német gamerek...naszóval a nációs szervernevek közt van sok orosz, lengyel, holland,spanyol... még japcsi is 2500 pinggel 😊 de magyar csak akkor, ha az a 5 ember gyakál akik már az elejétõl fogva nyomták és már azok is csak mutatóban... és hát ez szerintem minden vonatkozásában lohasztó adat....úgy-hogy tessék beszerezni a gamét...úgy is itt a karácsony 😊
zsirfecske
azt írtam hogy jobb mint a galériámban lévõk....

ennél konkrétabban nem tudom, klikk jobb szélen a galériára, és ott a kép 'tracker set' néven.

pepita006: kereskedõnek eladott/tõle vett cuccot ha kilépsz a trade ablakból már csak rosszabb áron tudod visszavenni/újból eladni. de ez normális.

amúgy a híresztelésekkel ellentétben a vault-ban tárolt 2 eye of the horus-ból simán kiment 1.20 alatt a -rec és -nrg került a helyére mikor bevittem. érdekes peccs...

ROMOTO
Nem is tudtam a mod-ról?! nekem sosem hiányzott 😊 mire 1.20 lettem megvolt majdnem az összes használható lila cumó (na nem a dropp, inkább a trade miatt 😊 és hát azért van különbség...a fõmonszta droppok tényleg karcsúak az 1.20 ban (nekem a Szifon szólóban szinte alig dobott valamit és multiban sem szakad bele a dropp-ba 😊
nem tudom már olyan sokszor hallottam a fene rossz 120as dropról.
hát most mindenki lehet hogy útálni fog érte de nekem 120 kétszer olyan jól dobál mint 108
a binderrel majd minden két szakasz között találtam valami cuccot, amikor elkezdtem a corsát (azóta beuntam 😄) ugyanez. nem tom lehet hogy a defender ágú karikkal ilyen a gép de nekem biza úton útfélen dobja a kék meg lila cuccokat, a legtöbbet az ellen használatából ami pedig kifejezetten le lett véve aszem 120ban. nálam feltuningolták. és nem, nem használom azt a modot ami 5 vagy nemtomén hányszorosára növelli a drop esélyt.
egyszerûen nekem dobál mint az istennyila