23078
  • dudovec
    Ah shorlex mikor jossz? ugy tolnam azt a kurva charmert:D legend bossokat akarok mar apritani:D
  • ROMOTO
    Majd átirom ide az armor védelmét taglaló részt este... :)
  • dudovec
    De nincs fenn a speci forumodon?:D
  • dudovec
    Virs lee inkabb rakja fel 1 kieget:D
    Szerintem az armor absorp ugy mukodhet, hogy mondjuk ha van 1000 armorod , akkor az elnyeli a kapott fizikalis sebzes 10% at.. Valami iesmi lehet.
  • dudovec
    Spiritnel deatchill , dark covenant , licheking..
    Dreamnel meg nemtom , mert nemvagom h mien jellegu a karid.. Bar igazabol varazslo jelleget javasolnek egy divinernek , de mivel csak timeres tamado skilljei lehetnenek (az uj dream skillek.. , spiritnel nemtudsz semmivel tamadni a ternion attackot kiveve..) , ezert 70-80% recharge nelkul eleg nehezkes lehet vele legenden:D Ird le mire gyurtal eddig , str/dex/int meg a skillek , meg h mien karit akarsz meg h mien jellegu cuccok allnak a rendelkezesedre , akkor talan tudok 1-2 tippet adni.
  • virs lee
    Előbb fogadtam meg hogy 64-nél megállok, aztán elkezdtem runolni erre-arra, és máris megvan a 65. szint 40%-a. :D
  • virs lee
    1.20 felett nem érdemes bossokat runolni, inkább egész pályákat.
  • virs lee
    Na akkor most megint ott tartunk mint az elején: mire is jó pontosan a def? :D Milyen különbséget kéne látnom ha 100 helyett 250 def-es páncélokat használok?

Mert az AC helyett elvileg a defensive ability van, ami az ellenfél offensive-jével összehasonlítva dönti el kapok-e criticalt vagy nem. Van külön block is, meg dmg absorb is, nem igazán látom ezen kívül mi olyan van amit egy def jelenthetne.
  • tekphos
    Halika!

Merre érdemes runolni itt a kiegben ha jobb tárgyakat akarok magamnak?Mert ugye kivették a Szifonrun lehetőségét.
    Spirit+Dream karim van most 33 szintű kigyilkoltam már Hádész bácsit is.Szerintem nem egy nagy durranás,bár ugye csak normál volt meg.
    Jah meg mire érdemes rakni oh nagyrabecsült játékosguruk(Dudo,Shorlex,Virslee)??

Előre is köszönöm megtisztelő válaszukat!
  • dudovec
    Ja a damage absorp % meg a reduced resistance az mindenre vonatkozik.. Tobbi meg logikusan.
  • dudovec
    Muhaahah, szep lenne azer ha 500 armor 500 reduced fizikal dmg lenne:DD
  • ROMOTO
    A többi dmg-t a resist hivatott védeni + másodlagos resistek...elég jól látszik a karilapon hogy direkt külön szedve mutatják, ha mindent védene az armor absorb akkor látszana a megnövekedett resist a karilapon...
  • ROMOTO
    Shorlex az armor tuti hogy csak a fizikai dmg-t védi és a többit nem, mert írja a game könyve is, és ha az armor absorbál akkor csak azt tudja amit véd, tehát a fizikai dmg-t.
  • virs lee
    (Mert ugye az se dmg, hanem idő.)
  • virs lee
    Aha. Akkor ez vmi olyasmi mint a stun dmg, amit nem tudnak helyesen leírni. :)
  • Shorlex
    virsli régi csatározásainkat és sértegetéseinket elfelejtvén:
    rádbasznak 5k-t. mondjuk van egy armorod ami 500-as, az azt jelenti, hogy "csak" 4500-at fogsz bekapni.
    ha meg van akár csak 50% damage absorpod, akkor meg csak 2500-at, és ami a lényeg, hogy ez MINDEN fajta sebzésre vonatkozik, sztem még az nrg drainre is, bár azt nem tudom biztosan (a reflected hat az nrg drainre abból gondolom hogy talán az absorp is, de lehet hoyg ez hülyeség).
    Meg hát damage absorp az 100-nál nem lehet nagyobb merthogy százalékos doog, a másik meg egy abszolút érték ugye, ami fix állandó.
  • ROMOTO
    Mert azt valszeg nem az armortól kapod, és akkor jelenthet egyébb dmg-t is nem csak fizikait, vagy adott esetben nincs különbség...
  • virs lee
    Akkor miben különbözik a dmg absorbtól? Mert az is a sebzésből von le.
  • ROMOTO
    absorb-elnyelés tehát levesz a sebzésből...a rád ütött fizikai dmg x% százalékát nyeli el + ban az armor
  • virs lee
    Azt gondoltam hogy elementalt nem, de mit csinál pontosan? Levesz annyit a sebzésből amit rádkúrnak? Vagy csak ilyen AC szerűség, hogy ha nagyobb mint az ellenfél thac0-ja, akkor nem talál el?
  • ROMOTO
    Ha valaki szereti kemény pörgős zenét ... :)
  • ROMOTO
    Az armor csak a fizikai dmg-t védi ki, a pierce, elemental, bleeding, stb-t nem...tehát az armor absorption+sebzéselnyelése csak a fizikai dmg ra érvényes (nagyobb fizikai védelem)
  • virs lee
    Az armor absorption pontosan mit is csinál? (Armor handlingban van.) Meg egyáltalán a páncélok def értéke mire jó? Csak a criticalok ellen véd?
  • virs lee
    Nem is 800, csak 697, lecsekkoltam. ~~
  • virs lee
    Shiftet ha nem muszáj nem használom, csak távolra célzáskor, a sok gomb nyomkodás lelassít, meg ha futni kéne akkor is lövök helyette.
  • dudovec
    Jo hat korabban lehetett meg mas.. De szorozhatod a 2-300 at akarhogy , nehezen lesz 7k.. Olyat tudok meg elkepzelni.. hogy az energy shield reflectalt valami durvat , amit bekaptal.. ugyanis a reflected sebzes is bekerulhet a greatestbe , ugy tapasztaltam.. Bottal meg az akkori 1500 intel meg esetleg 1 rajtad levo battle markerrel siman lohettel annyit akar veletlenul is , bar ha jobb klikken volt a light mindigis akkor nemtom.. Mindenesetre en inkabb beteszem balklikkre , mivel a stormnak kb nincs semmimas amit bal klikkre tehetnek , es akkor mehet squall a jobbra. Persze ha elementalist a kari , akkor az eruption kerul a bal klikkre ertelemszeruen.
    Btw ha nyomod a shiftet castkor , akkor se fog odafutni sztem:D
  • virs lee
    Amikor castolod az instant lightningot , akkor lo kozben sima attackot is neha
    Csak ha bal klikken van a cl. Nekem jobb klikken is az van, pont azért hogy ne lövöldözzön ilyen 0 sebzésű alap attackot. Ráadásul jobb klikkel nem fordul elő hogy támadás helyett odagyalogol az ellenféllel leüttetni magát.
  • virs lee
    Bottal? Vmi 800 körüli a bot sebzésem nimbussal, abból nehezen lesz 7k. :D
  • dudovec
    Na lecsavartam epic titant , eddigi record ido alatt , asszem valahogy igy kell titant olni:DD majd ha ideerek legenden, megnezem ott mit bir..

Epic Titan 2 hit
  • dudovec
    Amikor castolod az instant lightningot , akkor lo kozben sima attackot is neha , mivel igy beleall az attackba.. Staff attackbol siman lohetsz 5k t , de egy 2-300 alapdmg s spellbol nemigen lesz 5k sehogy sztem:D
  • dudovec
    Bottal lotted szerintem.
  • encofoco
    Gyertek játszani hamachin!!!mindenki 1 maga játszik?
  • virs lee
    Jaja, ez komoly, nekem a classicos elődje van, az Ajax tower, hozzá 109% block. ~~
  • virs lee
    Mivel spell sebzést nem ír ki, ezért csak a greatest dmg dealt-ből tudok következtetni, most 5700 van, pedig nincs +% INT cucc rajtam, az alap 876 INT-em van, mert 2 high priestet hordok hogy ne kelljen piálni (-cost). 2 INT-es gyűrűmmel 1500 lenneaz INT-em, ami "kicsit" megdobná a sebzést, simán 6k lenne az átlag. Szal elérhető a 7k cl dmg. Hát ha még lenne nekem is 50% INT-es gyűrűm... ~~
  • dudovec
    Idokozben elertem az 50 et vegre, es sikerult felrakni a shieldem.. hat eleg faszan nez ki egy kari kezeben, es a statja se szar szerintem:D
  • dudovec
    Sztm nem sebez 5-7k a bolt , de ezen ne vesszunk ossze:) Eddig amugy nekemse adott ien refis sarkanyt , de eleg nagyot visszabasz:D Szerintem vagy kurvamagas a reflect % ja , vagy nagyon szar a light resed:D
  • virs lee
    Mondjuk ott lehet úgy trükközni, hogy másra célzol, csak a kisülés találja el a lilát, azt még túl lehet élni, és ha nincs rajta, akkor azonnal telibe nyomni, ha meg igen, akkor wait.
  • virs lee
    3-4-ből 1 lila használja, az pont elég, 2k élet vs 5-7k chain light. ~~
  • dudovec
    Ja es igen , 3:05 nel majd tessek figyelni , ahogy a lila warlock sarkany 80% hp mat lekapja a reflectel.. Jol mondta virs lee , telleg van ilyen , de ritkan hasznaljak halistennek..
  • dudovec
    Na kezdek rakattanni erre a bone charmerre:) meg level 46 on toltam egy epic runt , orient utolso wp tol telkinig.. Vicces , hogy a hely tele van undeaddel meg relative kemeny mobokkal , de megsem kellett 1x sem inni ahogy Shorlex mondana 'rozoga kari' ellenere:D Betrayer meg nem volt fenn , 20% convert 3400 life volt ekkor. Amugy ez a video 2x es sebessegen megy, mert igyis 4perc. Hosszu a map.)

Epic wusao run - takedown fun:D