Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
Hát Shorlex az álltalad leírtakhoz már nincs mit hozzátenni és Purblind megjegyzésével is maximálisan egyetértek 😊... Sajnos túl kicsi az a csárda amiben két dudás hegedülhet... és az aki már hegedül, alig ismeri a kottát...vagy legalább is nagyon halkan játszik... 😊
Hmmm, elég érdekes ez a szörnyik szorozva 3-mal mod is...
Azért nem volt egyszerû 3 Typhonnal küzdeni egyszerre még 108ban sem. 😄
Na nálam az a bajnok aki megcsinálja ezzel a moddal az 120at legenden 😄

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

dudo, nem csít kérdése, hisz te is tudod... 😄
Amúgy elég érdekesek ezek a custom mapek.
Van egy pl. amiben bemész valahova, ott vár egy emberke, beszélsz vele, mire elvisz egy "hall"-ba, ot meg kell küzdened ezzel-azzal ha nyersz, visszamész és ott a következõ, stb. Ami a csítet illeti: pl. az egyik ilyen a küldi teljesítése után ad egy gyûrût, ami grants skill: total életfeltöltés nrg cost nélkül... asszem ilyenre nincs lehetõség a játékban 😄 na pl. egy lvl 50es championnal bemegyek a fire hallba, ott dwellereket kell kinyírni, meg is teszem, megyek tovább, a következõben két óriási minotaur lord van, egy ütéssel gyaknak (persze hogy meghaltam egyszer) és hozzájuk sem lehet érni. na mondom itt valami turpisság van mert így sosem fogok végezni, erre látom hogy ott van a földön egy pajsz, ami grants skill: minotaur control 😄DD igaz nem mûködik 😄 na pl. a binderrel valamiért már a dwellereken sem jutottam túl. ha nem vagyok colossus, ötször akkorát csesznek rám mint a champ-re (ugye full dexes binder, defensive ability-val...) és nem tudok vele túljutni a dwellereken. outsider hozzájuk sem és, egy ütéssel lekapják 😄
Na egyszer multizunk custom map-en, és ott csítelj a spirit kasztoddal ha tudsz 😄DD

szunyika, az a helyzet, hogy szerintem külön oldalra így effektíve nincs igény, már olyan színvonal mellett ami hazánkban megszokott. Ott van pl. a kispocok-féle oldal és tényleg nagyon jó és sok hasznos info van rajta - de szerintem õk sem sértõdnek meg ha azt mondom hogy egy nagyon rövid ideig. ez persze nem az õ hibájuk, mert mondom az oldal egész jó, csak hát alig van rajta olyan info, ami egy nem pure kezdõnek hasznos.
Ha olyan oldalt szeretnél ami mindenkinek jó és tényleg fullos és minden rajta van, akkor annak az alábbiakat kellene tartalmazni, lehetõleg mindent magyar fordításban, de angolul is:
- magában kellene foglalni a titancalc-ot, de mind 120 elõtti, mind 120as állapotban
- a gamebanshee adatbázisát a cuccokról, relicecrõl szintén két verzióban, a relic bonuszok PONTOS leírását
- letölthetõ dolgoknak kellene lenni, amelyek legalább hetente, de télleg max havonta frissülnek, úgy mint peccsek, demo kedvcsináláshoz akinek még nincs, képek, screenshotok, youtube szerû videófeltöltési lehetõségek, CUSTOM MAP-ek, modok, vault, stb, szóval minden ami az ign-nen van csak még annál is több
- naná hogy kéne KATEGORIZÁLT fórumlehetõség, fórumozók állandó leírásai, akár szavazás alapján az egyes karik építési lehetõségeirõl hogy a kezdõk (akik nmagyon jó hogy jönnek mert színesítik a társaságot csak hajlamosak nem olvasni) ne tegyenek fel "felesleges" kérdéseket, persze ez is 120 szerint megosztva
- kéne egy cucc cserebere lehetõség, nemcsak junikoknak, hanem akár zöldeknek, vagy ne adj isten sárgáknak de még fehéreknek is. lehetne ez akár egy vaultcsere multi helyett pont a purblind áltral felvetett dolgok miatt, vagy bármi más de tudom hogy ezt szinte lehetetlen megoldani technikailag. Ebben kellene az hogy mire van igény, vagy olyan hogy mi az ami van valakinek és kivel mire cseréli, stb. (van ilyen oldal is, asszem az ign része, de egyben az eddigiekkel...)
- multiplayer dolgok hamachira is és netre is, de nemcsak szobaszámok, meg kódok hanem mindenféle más is: ki mikor ér általában rá, külön minifórum ahol télleg csak errõl van szó, másfajta hozzászólás nincs csak hogy épp ki van online, ki mikor lesz, csapatok, stb.

Szóval, ha csinálsz egy olyan oldalt amiben ezek MIND benne vannak, és még remélem ezután a hozzászólás után más is hozzáteszi a magéát, hogy mi még, akkor az egy olyan oldal lesz, ami látogatott, azt garantálom, ellenkezõ esetben nincs értelme és egyszerûbb felvenni pár linket a kedvencek közé meg egy kicsit angolul tudni. egyelõre ezt csinálja mindenki.
De ha mégis megcsinálod, ígérem én leszek az egyik elsõ aki támogatni fogja az oldal készítését és fenntartását. 😄DD

szunyika szerintem nehéz lessz olyan tq oldalt összedobni amit sokan látogatnak. Már csak ha e-forum aktív hozzázolóját nézem az kb 3-4 fõ.Akik msn-en is beszélgethetnének,de szerencsére itt teszik. Más aktív forumot eddig nem találtam. Szeretnék énis valami klán szerü dolgot,de sajnos amikor én játszom más alszik.(hétköznap kb 02:00-04:00 hétvége változo de kb 23:00-04:00)
megnéztem azt az oldalt....
ha csinálnák egy "fullos" Tital Quest oldalt, akkor volnának segítõim innen ?
Hehehe. arra a megallapitasra jutottam (bar mar nem eloszor) , hogy a spirit kaszt egy cheat😊 Poenbol raraktam az 1.08 ternioner conjueremre a 100% rechargeot, hogy kiprobaljam az instant volcanic orbot legendary olympuson... hat mit ne mondjak, nem sebez valami durvan igy sem, pedig volt melle kb 1200 intelligence.., de azert fogjuk ra sebez.. csakhat mit csinaljak a felem rohano csurhevel? hat egy instant vision of death megoldotta.. ultra nevetseges, hogy csak nyomok 1 jobbklikket, es mindenki hosszu masodpercekig csak szedeleg , meg csepeli a levegot.. de hogy 1 szaros ütest se nyeltem be az egesz run alatt, meg ijasztol sem az tuti.. Ezzel is csak azt sikerult alatamasztani, hogy a spirit onmagaban , ha van instant skillje , megallit minden mezei monstert, a petjei meg kinyirnak szinte minden bosst gond nelkul.. hat igen, ironlore kicsit erosre csinalta az undeadet, ha az 1.20 ban ugyanugy megallja a helyet, a titan eros lett, de nemcsak a spiritnek lett nehezebb...

amugy szunyika ha tudsz angolul , akkor a gamebansheen minden eleg faszan le van irva.. de amugy ha konkret kerdes van , johet ide nyugodtan..

muahahah 😄 nemm mukodtek a csitjeid v mi?😊)

köszi!!!
kipróbáltam az under attack nevû térképet... hú bazzeg, az nagyon kemény, és jó hosszú is, egy komplett act-el felér. De apám hogy az milyen nehéz az nem igaz. Kicsit túllõtte magát a készítõ, de sebaj, csak basszus minden szörnyi magas százakat meg ezreket sebez és keményebb mint legend obsidian halls. 😄

Ilyen nincs hogy 120as vagy nem 120as kari, olyan van hogy kari, ami max kicsit változik a peccs függvényében
Úgyhogy ha 108ban meg tudod javítani, felpeccselhetsz 120ra és akkor elvileg otzt is mûködhet. De ezek csak tippek, mert tudod... 😄

Pff... kösz, de a karim 1.20-as!!!!
ROMOTO
Ha minden kötél szakad próbáld ki az 1.08 al
ROMOTO
Bakker nem adja be... itt a custom modules alatt http://titanquestvault.ign.com/
ROMOTO
NNa Shorlex itt vannak:
http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.List 😊
Shorlex: köszi, de ez az 1.08-ashoz való, 1.20-hoz??!!
Áh, értem, nos a karaktert valóban N/A-nek ismeri fel, de a listában ott az 1.20, meg ennél frisebb Vaultot nem találtam. Szóval továbbra sem tiszta, sõt, most már én is úgy vagyok, hogy össze-vissza másoltam a SaveData mappában levõket, és most ott tartok, hogy a chr file megvan, a játékba be tudok lépni, csak kifagy percek múlva. Szóval így nem tudom kideríteni, mi sérült meg, mi nem. 😞 Mert ugye a csupasz chr file-t is külön vettem, és ahogy mondtad, visszamásoltam, de nem megy...
ROMOTO
Shorlex a - Titan Quest Fan Site - on kersd, kispocok megeröltette magát végre és belinkelte az összeset ami van, le is tölthetõ asszem, és valahol ott írja is, hogy hova kell és miként bemásolni a mapokat...lehet hogy be kel reg-elni, de hát ez nem akadály... 😊
ROMOTO
Szunyika - Titan Quest Fan Site - itt nézz körül
ROMOTO
Bocsi nem voltam elég érthetõ, "pariban van" - a Vault amikor elindítod kiírja, hogy milyen verziójú TQ game-val mûködik...figyelj oda hogy 1.20 at is tud-e, a régebbi vaultok nem pach-elve nem látják az 1.20 as karikat
ROMOTO
huntersec a problémádra sajnos én nem, de az itt fórumozók közt biztos akad majd valaki aki ért hozzá...és válaszol..ha ma nem is jön össze a válasz, akkor is szánj rá pár sort még egy párszor és megkapod a megoldást rá (én az elején-nyáron toltam törttel és akkor nem volt vele gond, ha lett volna biztos többet segíthettem volna) mivel originnal nyomasztom ezért nem vágom atémát annyira, amikor ellszállt a karim (1 szer sikerült kiakasztani így), mert összevissza pakoltam a vaulttal töröltem az utolsó karis chr. filéjét kikerestem az elõtte lévõt beraktam a törölt helyére és slussz...
képek, végigjátszások, stb... mint amilyen szokott lenni általában egy rajongó oldal....

olyan nincs ?
deh egy portálszerûség nincs, ahol pl leírások volnának meg ilyenek ?
Romoto: custom map-ról hallottál már, akármilyen primó és rövid és stb, és esetleg tudod hogy honnan lehet letölteni?

Szunyika épp ezt olvasod, de most komolyan, nem viccbõl írom.

huntersec: Character recovery
Próbáld ezzel, én mondom ilyet még sosem hallottam... <#wow1>

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Na még... a Defilerben van ilyen hogy "fix me". Ok, kész, csinált 4 player 12.13.2006.1944.chr file-t, 45, 48, stb-vel a végén, és most??? Mi a teendõ?
Ja, és a Defilerben sehol sem találok Character recovery-t, merre van???
Felraktam a Defiler-t, amikor a karakter inventory menüpontot akarom elõhozni, valami inicializáslási hiba azt ennyi. Na, hát ez is kilõve, nem hiszem el, hogy nekem nem megy csak...
mi a legnagyobb és legjobb magyar oldal címe, ami ezzel a játékkal foglalkozik ?<#fejvakaras>
Lehiggadtam, de csak azért, hogy még idegesebb legyek. Szóval... Ez a Vault progi sehogysem megy, az ok, hogy el lehet tárolni a cuccokat, de ha 2 percenként kifagy, nem látom értelmét így játszani. Fogtam mindent letöröltem, registry-bõl is. A kari valóban megvan, de játszhatatlan. Ugyanis szépen visszamásolom, (nem Vaulttal, azzal nem tudom, nincs használati utasítás mellette, valami 1.620-as verzió, nem értem, mi az hogy pariban van a game-mel), szóval játszok kb 5-6 percet, és újra kifagy. Azt már meg sem jegyzem, hogy a küldetések újra játszthatók, annak ellenére, hogy a portalhelyeket mind kijelzi elõre. Szóval nem ma kezdtem játszani, de ez nekem magas. Hiába van meg a csupasz karim (chr), minden mást törlök, fow-t, szinteket, küldiket, indul is szépen, játszható is, kb 3-4 percig, aztán fagyi. Nem a karivisszahozással van gond, hanem hogy a visszahozott kari nem játszható többé....
ROMOTO
Bocsi az off ért http://www.gamekapocs.hu/cikk/610/639/1/Hellgate:+London de ez egy kellemes intro..., a jövõre nézve ebben a mûfajban...és a dudo szkepticizmusára adott egyik lehetséges válasz a WOW os jelenség ellenében... 😊
Figyelj, bár én inkább a játék rendeltetésszerû szoftver részében érzem otthon magam, azért azt el kell mondjam hogy ilyet amit Te leírtál még soha senkitõl nem hallottam. Volt már szó áramkimaradás okozta gebaszokról, meg fagyásról, volt szó sokmindenrõl, de ilyenrõl nem.
Ergo én a magam részérõl 100% biztos vagyok benne hogy a hiba nálad van és nem a gamában. Illetve a nálad-ot is úgy értettem hogy gondolom szokás szerint a Microsoft alkotott valami nagyszerût. Én azt ajánlom hogy ha már tényleg nem akar sehogysem menni, akkor én még a helyedben próbálkoznék a Defilerrel is meg tennék egy kísérletet a Character recovery-vel, és ha netán ezek sem segítenek, akkor ha gondolod és fontos neked és megéri a macera, akkor nyomj neki egy format c-t, és utána telepíts mindent, az összes drivert internetrõl, ne a CD-rõl. de jobbat én sem tudok.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

ROMOTO
Pár hónap után egy gebasz nem is rossz arány 😊
ROMOTO
Ha lehet higgadj le és nézd meg a régebbi hozzászólásokat a fórumban, mindenkinek mûkszik, neked is mûködött tehát akkor fog is. A vault(lehetõleg azon verziójú-tehát új, ami pariba van a game-ddel!) arra jó, hogy a talált cuccaidat tárold benne, létrehoz egy TQVaultData mappát a Dokum. my games ben és a tq program filében egy párat+az alkalmazás exe-jét, semmi gond a használatával, ha a leírt útmutatója szerint használod. A karid pedig tuti megvan... csak legrosszabb esetben egy régebbit tudsz majd használni.... egy régebbi chr-jét indítsd el, játsz vele 10 percig mentsd el-lépj ki, aztán a vaultból indítsd el azt a karit és kész, és nyomasd... errõl sok idevágó dolog van ebben a fórumban, csak némi türelem kell az olvasásukhoz... nyugi, ha más megbírkózott vele, te is meg fogsz... 😊
Na, most már az eddigiek is levesztek, sehogy sem tudom visszahozni a 43-as karim, asszem uninstall, és örökre elfelejtem ezt a pocsékul megírt játékot, ilyen hibával sosem találkoztam, a készítõk erre azért figyelhettek volna...
Nos letöltöttem, elõször össze-vissza kiír mindenfél exception hibát, aztán valahogy bejön 4 ablak, fent a karakterem cuccai, alul hasonló inventory, de semmi menü vagy valami, nem igazán értem... ha átpaolok vmit, akkor hibával kiszáll a Vault. Hát ez így nem jó.
zsirfecske
jóvanmostmárlelehetrólamszállni 😊

Nagyon köszönöm!!!! Megpróbálom!
ROMOTO
http://www.mouse.hu/titanquest/content/view/41/2/ ....itt is nézz körül a fagyásproblémáknál
ROMOTO
És ha zsirfecske nem szid össze 😊 használd a TQVault progit okvetlen! (pláne ha több hónapja nyomod...)
ROMOTO
próbáld ki, ha elindul a régi chr. és nam fagy ki az a kissebbik baj szerintem 😊
Nem, vaultot nem használtam még sosem.
ROMOTO
és a vaultból indítod a game-t?
Köszi, így is próbáltam, mármint hogy a chr kivételével mindent töröltem, sajna lefagy akkor is 😞 És hát a legutolsó mentésem elég régi, akkor kukába a mostani chr-es karakter??
ROMOTO
Ezek szerint nem a game a hibás, hanem a karimentés. Egy megoldás mûködik ha közben néha kimentetted a karid mentés mappáját...akkor másold ki az utolsó karis chr. filét (minden esetre) és töröld az eredetit, és utánna másold be a korábbi mentésed chr-jét. Vagy az utolsó chr. filét kukázd ki próbaképp...igaz elveszítessz egy állás de a java talán megmarad...nekem a vaultbuzerától szállt el egyszer a 57 szintû... és visszajött az 54 es ilyen módon...sajna több nem jut eszembe...😊
ja, teljesen újra is telepítettem már, semmi változás.
Sziasztok!

Most találtam rá erre a fórumra, remélem, segít valaki. Már hónapok óta játszok a game-mel, problémamentesen. 1.20-as. Minap lefagytam, és eltûnt a karakter. Olvastam, hogy kell visszaállítani, sikerült is, csak az epic pár küldetése veszett el (elején járok). Mondom semmi gond, kezdem újra. Igen ám, de azóta 2 perc játék után mindig kifagy. Olvastam itt, hogy törölni kell a fog mappát, megtettem, továbbra is kifagy. Mi lehet az oka??? 😞
Köszi!

ROMOTO
Valamiért tudtam, hogy ilyesmi lessz a válasz 😊...kedélyborzolásnak szántam az utóbbit és úgy látszik bejött 😄 ...amúgy szerencsére nincs csítes íj, úgy-hogy fel a fejjel 😄
zsirfecske
fúj ez gusztustalan! van kb 5-6 lila a pakkban ami kéne, de nagyon ritkák. na most ha ezeket kiszedegetném belõle, soha többé nem lenne értelme játszani. kösz de nemmm 😊

a cheat-es cuccok meg no comment. egy kicsit el is ment a kedvem most, lehet elkezdek nwn2-zni...

ROMOTO
Nézd át ezeket is... 😊