Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a 4 óra alatti normal megteszi. 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
LoL.. 1.08 ban is egeszfaszan megallitod a boss skilljet,, reakcio ido kell , meg egy 200 koruli cast eleg , hogy idoben kozbe tudj lepni..😄
Szóvalé nem emlékszem hogy a trickery mit ad (dodge/avoid) azért kérdezem így, mert nekem dodge kéne 15%-os, és akkor össze tudnék kaparni egy 100% dodge attack 100% avoid projectile karit.
Na most, bár fene tudja hogy van ez, asszem az ilyen fújások talán projectile-ok. Ugyanis direkt kipróbáltam, álltam sokáig egy ilyen orthus elõtt és néztem hogyan hat rám a tüze. Ugye nekem ezzel a slay-el van majdnem 100% dodge attack (bossokra felveszem a 100at, de orthusnál nem volt) és olyan 70% körül avoid projectile. És bizony azt vettem észre hogy a fújás mintha projectile-nak minõsülne, ugyanis pont ilyen 3-ból 1szer fújt rám, 2szer nem, azaz azonos rátával mint amennyi az avoid projectile értékem. Ergo, lehet hogy a fújás projectile??? Mert ha az, akkor megpróbálnék összehozni egy 100-100-as próbakarit egy trickery fegyóval és akkor lesz jó kis új videjó, immáron nem megyek el a fújás elõl 😄
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
ja és a normal/epic zöld cuccokat meg tedd el bátran, kezdõ kariknak tökéletes lesz.
kieg magában foglalja majd nyilván 1.20-at illetve a következõ "peccset", úgyhogy 1.08-nak a megjelenés pillanatában lõttek...
amúgy vault-ot eleinte nem akartam használni énsem, de baromság volt. egyszerûen ezt a szükséges funkcót (még a relicelt itemek szétszedését is) kihagyták a játékból. kiegben jön is, ez mutatja, hogy tudják mennyire kell egy ilyen játékban a minél nagyobb stash.
Próbáld ki Manticore-ral is!!! 😄
Ezen a videon egy ujabb erdekes felfedezes lathato.. Mint tudni, a titannak es egyeb ien super 'piros' bossoknak immunitasuk van a stunra, meg a skill distruptionra is.. tehat nem egy nagyon kis idore nemhat rajuk, hanem egyaltalan nem.. Namost talaltam egy 'freezing blast' -ra hallgato ocska spellt, ami megallitja egy kis idore az ilyen super bossokat is, es ha jokor nyomod el, pl titan epp castolna a tuzet, siman megszakitod a castjat vele.. a videon igaz ez csak egyszer latszik (0:33 korul akar ram fujni kozelrol) , de siman megidomitod ezzel a skillel a bosst , felteve ha van megfelelo rechargeod.
28 Thane vs normal titan disturb
Bár kétségtelen hogy 120ban nincs ilyen hogy lila normalon, de ami van: akár lvl 8tól elérhetõk a requirement minuszos cuccok, amikbõl ha szépen felteszel, összejöhet akár 40-50% is, ha ügyesen bevásárolsz elõtte egy másik karival, meg azért ilyen alacsony lvl-en elérhetõ kékekbõl is akad ilyen 1-2. Innentõl kezdve télleg az van, hogy akár egy epic közepe-vége, vagy netán legend fehér fegyót a kezébe adsz, megreliceled egy lvl 3-tól elérhetõ achillessel, és kitekered normalt óriásütésekkel, amire lehetõséged sem lenne. Ez 120ban az egyetlen lehetõség az ilyen gyors haladásra, meg a normalon britál erõs karira.
amugy mit fejtsek ki??
Egyfelol azer kell a jo szerko , mer 10 kari utan nemtul izgi vegig sarga cuccokkal utni... masfelol van sok olyan kari , aminek nemis kell... pl egy oraclenek semmikepp, mert ha esetleg ternioner lesz is a vegen, akkoris siman elcsapod normalt egy shardal(amire szvsz nem dobnak tul sokat a legend cuccok sem).. max leveszed utana a skillt.
Ha kozelharcos vagy, akkoris persze kene a legend cucc.. de 1.20 ban csak a lilakon, illetve a tulajdonsaggal rendelkezo cuccokon vannak level reqek.. tehat fogod magad , es 1 masik karival veszel 1 feher (tulajdonsagnelkuli) fegyvert , mondjuk epic elejen amin kivul nemsok mindenre van szukseg, mert mar attol is repked mindenki normal a1-a2 ben es ha gyorsan irtasz , akkor keves utest szivsz be, keveset kell inni stb stb.. tehat 1 fegyver ami erosebb , mint amihez hozzajuthatnal BOVEN eleg , es erre 1 feher szar is megfelel. Persze amire eljutsz normal orientre, es mondjuk csak str re , meg masteryre gyursz 1 harcosnal , siman fel fog menni egy legendes feher buzogany , mert raksz ra ien -10 reqes sapkat, normalos +str es relicekkel stb stb, (-10 req = +50 str egy legend buzogany eseten) szal siman eltudod erni szerintem 1.20 alatt is, hogy normal/epicet kirazod a kisullyadbol..
Legenden meg mar a lila cucokkal is lesz epp eleg szenvedes , de persze ez megint karakter fuggo..
Miért szerinted hogyan lehet rajtam lvl 11-es (!!!) karival odysseus armor, athlon, conquerors bracer, athena, fury spear, hephaistos shield? 😄
Csak élek a játék készítõi adta lehetõséggel, és ezúton válaszolok, hogy nem bug, ezt te is megcsinálhatod, sõt egyszer komolyan mondom szeretném is hogy valaki felvegye a cuccaim és megcsinálja ugyanazokat a karikat, mert tudom hogy most sokan hiszik hogy amiket itt csinálok azok csítek, pedig nem azok.
Csak vannak ilyen perverzióim hogy nézegetem a gamebanshee adatbázisát, meg a titancalcot és úgy felötlenek bennem dolgok és kipróbálom, megcsinálom és anagyrészük bejön 😄
A fújás nem jött be... 😄
amugy szep, gratula hozza csak onslaughtal utogetni egyesevel.. haat😄 hajra.. nekem utik a conquerem rendesen , de nagyon izgis es latvanyos duallal😄
Dodge attack simán
Dodge Manticore
Projectile-ra nem hat a dodge, azt az avoid gyûri le. DE, ami olyan felfedezés, hogy azt el sem tudom mondani, az az, hogy most épp kipróbálgattam mindenféle szörnyit, és MINDEN, ami nem projectile, arra hat. Pl. babilonban a gyilkos kicsi pókok, akik megették vacsorára eddig minden karimat és több mint valószínû hogy valamilyen vitality merényletet csinálnak, hasonló ügyességgel támadnak engem mint a filmen a clay soldierek. Ahogy látjátok a filmen, amint leveszem azt a shieldet és koribantes jön helyette, úgy elkezdenek ütni hogy az nem szégyen - lement 100 alá olyan 80 körül lehetett) a dodge értéke. Ahogy visszateszem, nulla sebzés.
Wusaonál kipróbáltam sárkikat, azok is csak a levegõt legyezik, persze kivéve a kék mágusokat, a mountainbeli félelmetes take down dragonianok szintén. ezek az ilyen kicsi démonok is, szóval mindenre hat, csak erre a rohadt projectile-ra nem. Arra viszont ott van a slayer, mert ez ugye egy assa 😄
A videjó majd jön, oksa. Egyébként elõre mondom: szokás szerint csináltam egy fake próbakarit de az még assa volt, mindegy, mert a 100% dodge attack abban is benne van. Na most, kiszámoltam ez alapján a képlet alapján amit belinkeltél, 33% esélye van annak hogy megütnek, azaz nem érvényesül elvileg a 100% dodge attacknál a 100% ütéselmaradás, mert nagyátlagban 3-ból 1szer meg kéne hogy üssenek. Elárulom hogy állok egy nagy tömeg közepén, körbevesznek 6-7-en ütnek (azaz ütésenként 2 májernek találnia kéne) de semmi, csak a 10% damage reflected-et írja ki rájuk folyamatosan a gép, nálam életfogyás nincs. Akkor hogy is van ez???
Meg egy másik érdekes kérdés, hogy azon a titan quest knowlegde fórumopn az a marcus gyerek (bár maga sem viztos benne) azt írja ugye hogy 100 dex után 10% chance to aviod projectile van. Azaz: 1000 dex után elvileg egy íjász, vagy mágus sem tud meglõni? Illetve nekem már 500 dex után is összejöhet ugyanez, ha cuccokból meg aurából van 50%-om? Azért az érdekes lenne...
Olyan problémám lenne h. 1.01-rõl updatelni akarom a játékot 1.20-ra és rányomom h. yes update és csak kilép a telepítõbõl.
Próbáltam 1.08-ra is upgradelni de ott meg úgy jö be az "installja" h. semmi karakter csak egy tábla. Leszedtem többféle helyrõl is, de egyik se jó. Valaki tudna segíteni?
THX