Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shorlex megin kezudtel karit? megvarhattal volna:o

Sikerült új rekordot dönteni. Több ilyen nem lesz.

Ez a 4 óra alatti normal megteszi. 😄

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

X Revenge
Egyébként mi lett a faq-kal? mer nekem fél óra játék után kilép és nem tom mi lehet a gond

[X]

hah, itt van magyarul is <#awink>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Njeroe: szerintem a vault nem csit.. mivel a kiegbe mar bele lesz epitve a karakterek kozti pakolas... meg azert mert multiplayeres lehetoseggel elve ezt ugyanugy megtudnad csialni.. marmint a cuccolast.

incrased the effectiveness of Freezing Blast..
LoL.. 1.08 ban is egeszfaszan megallitod a boss skilljet,, reakcio ido kell , meg egy 200 koruli cast eleg , hogy idoben kozbe tudj lepni..😄

zsirfecske
amúgy kiegig én elbúcsúzom, átnyergeltem gothic3-ra, bugos mint állat de nagyon bejön. addigis éljenek az íjászok és boldog karácsonyt mindenkinek!

zsirfecske
Emberek, kérdés: van valakinek olyan trickery fegyója amiben legalább 15% van az alábbiakból: dodge/avoid projectiles.
Szóvalé nem emlékszem hogy a trickery mit ad (dodge/avoid) azért kérdezem így, mert nekem dodge kéne 15%-os, és akkor össze tudnék kaparni egy 100% dodge attack 100% avoid projectile karit.
Na most, bár fene tudja hogy van ez, asszem az ilyen fújások talán projectile-ok. Ugyanis direkt kipróbáltam, álltam sokáig egy ilyen orthus elõtt és néztem hogyan hat rám a tüze. Ugye nekem ezzel a slay-el van majdnem 100% dodge attack (bossokra felveszem a 100at, de orthusnál nem volt) és olyan 70% körül avoid projectile. És bizony azt vettem észre hogy a fújás mintha projectile-nak minõsülne, ugyanis pont ilyen 3-ból 1szer fújt rám, 2szer nem, azaz azonos rátával mint amennyi az avoid projectile értékem. Ergo, lehet hogy a fújás projectile??? Mert ha az, akkor megpróbálnék összehozni egy 100-100-as próbakarit egy trickery fegyóval és akkor lesz jó kis új videjó, immáron nem megyek el a fújás elõl 😄

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Kedvet kaptam újra a TQ-hoz, de most 1.20-al. Kérdés: vazsik terén (druida, elementarist) mi változott? Lett vmelyik spell erõsebb / gyengébb, stb?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

zsirfecske
mellesleg tq max féléves játék.

ja és a normal/epic zöld cuccokat meg tedd el bátran, kezdõ kariknak tökéletes lesz.

zsirfecske
nemá 60€ az mi? 10990-ért simán van pl. galaxisneten is, amúgy használtan meg 6-8 ezer.

kieg magában foglalja majd nyilván 1.20-at illetve a következõ "peccset", úgyhogy 1.08-nak a megjelenés pillanatában lõttek...

Ami engem nagyon megzavart, hogy akkor ezek szerint felesleges õrigetnem az 120-as normálon és epicen kapott kék és zöld cuccokat, mert mire elérem azt a levelt, hogy felvehessem õket, már rég jobbat tudok neki hozni legendrõl... amúgy kíváncsi vagyok, hogy a kiegészítõt lehet-e majd játszani 108-cal, vagy csak 120-szal...
Gondoltam meglepem magam és a készítõket karácsonyra egy eredetivel, de a 60 eu.-t egy kicsit sokallom több mint egy éves játékért..hmm
ROMOTO
Kifogástalan ítélet... 😄
zsirfecske
haggymááá 😊

amúgy vault-ot eleinte nem akartam használni énsem, de baromság volt. egyszerûen ezt a szükséges funkcót (még a relicelt itemek szétszedését is) kihagyták a játékból. kiegben jön is, ez mutatja, hogy tudják mennyire kell egy ilyen játékban a minél nagyobb stash.

ROMOTO
Miért?, hisz ez a titan runra kell csak, így újra értelmet nyer a stormosoknál 1.20 alatt is ez a termin.... 😊
ROMOTO
Kérdezd meg a Fecskét, õ nálunk a csít bíró... 😄
LOL, tetszik.
Próbáld ki Manticore-ral is!!! 😄

LOL, én csak azon dilemmázom itt, hogy a vault most csít vagy nem? Gondolom már kiveséztétek a témát, most nincs kedvem visszaolvasni...
ROMOTO
anyway... bakker... 😊
ROMOTO
De mi köze a Vault-nak Faterx hozzászólásához és az 1.20 hoz? a vault nem verziófüggõ..., na mindeggy, lassú a felfogásom valszeg... 😊
ROMOTO
Beszarás, tök vicces a szegény Szifon, ahogy ott álldogál és néha berándulna, de nem jön össze neki... 😄
Igazatok van, de én arra céloztam, hogy a játékban nincs Vault, és ha nem használsz Vaultot, akkor nem tudsz bevásárolni egy másik kariddal, így már érdekes kihívás, mert gondolom format c:/u így értette, hogy nem tudja végigcsinálni 120-ban...anyway, a kiegben már lesz ilyen vault-féleség 😊
Na , csak felrakta a youtube...
Ezen a videon egy ujabb erdekes felfedezes lathato.. Mint tudni, a titannak es egyeb ien super 'piros' bossoknak immunitasuk van a stunra, meg a skill distruptionra is.. tehat nem egy nagyon kis idore nemhat rajuk, hanem egyaltalan nem.. Namost talaltam egy 'freezing blast' -ra hallgato ocska spellt, ami megallitja egy kis idore az ilyen super bossokat is, es ha jokor nyomod el, pl titan epp castolna a tuzet, siman megszakitod a castjat vele.. a videon igaz ez csak egyszer latszik (0:33 korul akar ram fujni kozelrol) , de siman megidomitod ezzel a skillel a bosst , felteve ha van megfelelo rechargeod.

28 Thane vs normal titan disturb

Cstlakozom dudo-hoz.
Bár kétségtelen hogy 120ban nincs ilyen hogy lila normalon, de ami van: akár lvl 8tól elérhetõk a requirement minuszos cuccok, amikbõl ha szépen felteszel, összejöhet akár 40-50% is, ha ügyesen bevásárolsz elõtte egy másik karival, meg azért ilyen alacsony lvl-en elérhetõ kékekbõl is akad ilyen 1-2. Innentõl kezdve télleg az van, hogy akár egy epic közepe-vége, vagy netán legend fehér fegyót a kezébe adsz, megreliceled egy lvl 3-tól elérhetõ achillessel, és kitekered normalt óriásütésekkel, amire lehetõséged sem lenne. Ez 120ban az egyetlen lehetõség az ilyen gyors haladásra, meg a normalon britál erõs karira.

ROMOTO
Jöhet! úgy is ráfér a gaméra egy jó kis pach 😄
Jajo😄 mostmar latom, sry😊 mindenesetre nemsokara kaptok videot, mert kell tartanom a lepest Shorlex video dömpingjevel😊

ROMOTO
Az egyik lehetséges megoldás egy orig.játék becsomagolva a karácsonyfa alatt... 😄 peace
ROMOTO
Bocsi dr.Dudo 😊, a Faterx vallomására reaggantottam, 9231hsz 😊 (ott van a jobb alsó sarokban kisbetükkel jelezve)
Romoto 😄DDD
amugy mit fejtsek ki??

ROMOTO
Úgylátszik még mindig tartogat a game meglepetéseket... gratula az oknyomozói munkához....(valaki úgy rémlik még a fórum elején azt írta, hogy a dodge egy kalap szar és nem érdemes pontokat rakni erre a skillre... 😊 és tényleg elképesztõ, hogy a készítõk ilyen kiskapukat hagytak a game ban... 😊, nem lennék meglepve, ha Dudo és Shorlex youtube os videói nyomán kiadnának egy újjabb peccset 😄
ROMOTO
Kifejtenéd bõvebben?
hat ezzel azer nem teljesen ertenek egyet...

Egyfelol azer kell a jo szerko , mer 10 kari utan nemtul izgi vegig sarga cuccokkal utni... masfelol van sok olyan kari , aminek nemis kell... pl egy oraclenek semmikepp, mert ha esetleg ternioner lesz is a vegen, akkoris siman elcsapod normalt egy shardal(amire szvsz nem dobnak tul sokat a legend cuccok sem).. max leveszed utana a skillt.
Ha kozelharcos vagy, akkoris persze kene a legend cucc.. de 1.20 ban csak a lilakon, illetve a tulajdonsaggal rendelkezo cuccokon vannak level reqek.. tehat fogod magad , es 1 masik karival veszel 1 feher (tulajdonsagnelkuli) fegyvert , mondjuk epic elejen amin kivul nemsok mindenre van szukseg, mert mar attol is repked mindenki normal a1-a2 ben es ha gyorsan irtasz , akkor keves utest szivsz be, keveset kell inni stb stb.. tehat 1 fegyver ami erosebb , mint amihez hozzajuthatnal BOVEN eleg , es erre 1 feher szar is megfelel. Persze amire eljutsz normal orientre, es mondjuk csak str re , meg masteryre gyursz 1 harcosnal , siman fel fog menni egy legendes feher buzogany , mert raksz ra ien -10 reqes sapkat, normalos +str es relicekkel stb stb, (-10 req = +50 str egy legend buzogany eseten) szal siman eltudod erni szerintem 1.20 alatt is, hogy normal/epicet kirazod a kisullyadbol..

Legenden meg mar a lila cucokkal is lesz epp eleg szenvedes , de persze ez megint karakter fuggo..

Én Oracle-val végigvittem, csak baromi lassú, mert minden sarkon elõre kellett küldeni a Lich Kinget... Conqerer-rel elakadtam a Typhon-nál már normál szintnél is, és addig nem is ment, amíg nem hoztam neki le Legendary-ról hatékonyabb cuccokat... Így már értem miért ragaszkodnak sokan az 108-hoz...
Faterx
1.20 óta képtelen vagyok elejétõl végigvinni...
ja, ezt nem értettem én sem, én rögtön 120ban kezdtem játszani, nem tudtam, hogy ilyen könnyítések vannak 108ban...
Úgy hogy én 108ban is és 120ban is játszom, te meg valószínûleg 120ban játszol, ugyanis 120 elõtt semmi ilyenre nem volt lvl req. Ezt most 108ban kezdtem el (a karit).
Miért szerinted hogyan lehet rajtam lvl 11-es (!!!) karival odysseus armor, athlon, conquerors bracer, athena, fury spear, hephaistos shield? 😄

Amit nem értek, hogy a Theban Cuirass, ami nálam req:lvl.10, hogy tetted fel a lvl.3-as karira?
Ha bug is, azt Vault-nak hívják, gondolom anélkül nehéz lenne összehozni egy ilyen karit, de félre ne érts, minden elismerésem hogy ezeket a cuccokat össze tudtad szedni, végül is a cuccokról szól 90%-ban ez a játék, én pár hónapja tolom, és alig-alig dobál ki jó cuccost...
Hát...
Csak élek a játék készítõi adta lehetõséggel, és ezúton válaszolok, hogy nem bug, ezt te is megcsinálhatod, sõt egyszer komolyan mondom szeretném is hogy valaki felvegye a cuccaim és megcsinálja ugyanazokat a karikat, mert tudom hogy most sokan hiszik hogy amiket itt csinálok azok csítek, pedig nem azok.
Csak vannak ilyen perverzióim hogy nézegetem a gamebanshee adatbázisát, meg a titancalcot és úgy felötlenek bennem dolgok és kipróbálom, megcsinálom és anagyrészük bejön 😄
A fújás nem jött be... 😄

zsirfecske
shorlex nagyon kijátszod már ezt a játékot. enivéj 😊

Szép, gratula, csak azt nem tudom, hogy ez akkor most bug, vagy a készítõk is így akarták... anyway, akkor most már csak a fujásra kell kitalálni valamit...
AtiRadish
Valaki tud megoldást a 9217es hszre?

Mert az sajna megöl. vazze. azért válaszoltam itt is hogy minden láma tudja 😄

de mer lepsz ki a fujas elol? azlenne a lenyeg😛
amugy szep, gratula hozza csak onslaughtal utogetni egyesevel.. haat😄 hajra.. nekem utik a conquerem rendesen , de nagyon izgis es latvanyos duallal😄

Na emberek, a videjók:

Dodge attack simán

Dodge Manticore

Projectile-ra nem hat a dodge, azt az avoid gyûri le. DE, ami olyan felfedezés, hogy azt el sem tudom mondani, az az, hogy most épp kipróbálgattam mindenféle szörnyit, és MINDEN, ami nem projectile, arra hat. Pl. babilonban a gyilkos kicsi pókok, akik megették vacsorára eddig minden karimat és több mint valószínû hogy valamilyen vitality merényletet csinálnak, hasonló ügyességgel támadnak engem mint a filmen a clay soldierek. Ahogy látjátok a filmen, amint leveszem azt a shieldet és koribantes jön helyette, úgy elkezdenek ütni hogy az nem szégyen - lement 100 alá olyan 80 körül lehetett) a dodge értéke. Ahogy visszateszem, nulla sebzés.
Wusaonál kipróbáltam sárkikat, azok is csak a levegõt legyezik, persze kivéve a kék mágusokat, a mountainbeli félelmetes take down dragonianok szintén. ezek az ilyen kicsi démonok is, szóval mindenre hat, csak erre a rohadt projectile-ra nem. Arra viszont ott van a slayer, mert ez ugye egy assa 😄

Na sikerült a slayerrel új rekordot döntenem. Íme:

A videjó majd jön, oksa. Egyébként elõre mondom: szokás szerint csináltam egy fake próbakarit de az még assa volt, mindegy, mert a 100% dodge attack abban is benne van. Na most, kiszámoltam ez alapján a képlet alapján amit belinkeltél, 33% esélye van annak hogy megütnek, azaz nem érvényesül elvileg a 100% dodge attacknál a 100% ütéselmaradás, mert nagyátlagban 3-ból 1szer meg kéne hogy üssenek. Elárulom hogy állok egy nagy tömeg közepén, körbevesznek 6-7-en ütnek (azaz ütésenként 2 májernek találnia kéne) de semmi, csak a 10% damage reflected-et írja ki rájuk folyamatosan a gép, nálam életfogyás nincs. Akkor hogy is van ez???
Meg egy másik érdekes kérdés, hogy azon a titan quest knowlegde fórumopn az a marcus gyerek (bár maga sem viztos benne) azt írja ugye hogy 100 dex után 10% chance to aviod projectile van. Azaz: 1000 dex után elvileg egy íjász, vagy mágus sem tud meglõni? Illetve nekem már 500 dex után is összejöhet ugyanez, ha cuccokból meg aurából van 50%-om? Azért az érdekes lenne...

Rendben, jöhet a videó, de aztán legyenek benne csinos lányok! <#nevetes1><#nevetes1>
AtiRadish
Hello
Olyan problémám lenne h. 1.01-rõl updatelni akarom a játékot 1.20-ra és rányomom h. yes update és csak kilép a telepítõbõl.
Próbáltam 1.08-ra is upgradelni de ott meg úgy jö be az "installja" h. semmi karakter csak egy tábla. Leszedtem többféle helyrõl is, de egyik se jó. Valaki tudna segíteni?
THX