23078
-
#12009 régieken megmarad az nem volt kérdés. viszont lehet kirakni is megint... -
virs lee #12008 Remélem a hamuropin levő is megmaradt, van vagy 6. :) -
#12007 kieg alatt is van -8% recharge bónusz, golden flee relic-ben jött ki normal-on. ez jóhír. -
#12006 Hi all !
Csináltam egy Hamachi szobát.
Name : jan5650
Password jan5650
Ezt a szobát cserlégetésre szeretném használni, főleg Charm-ok, és Relic-ek kellenének. Pl. Venom Sac 1000 éve nem találtam 1-et sem :(( -
virs lee #12005 A deathchill aura (illetve az 1. passzívja) pontosan hogy működik, csak a hatósugarában levő ellenfelektől kapok csökkentett sebzést (leírása szerint csak azokra hat), vagy a halál faszából lövöldöző íjászok ellen is?
A lich milyen gyakran használja a death novát kiegben? Megéri pontot rakni rá? -
virs lee #12004 Wow, mit vettem észre... a shardnak végre nemcsak a fő lövedéke gyorsul a +projectile speedtől, hanem az összes. :) -
virs lee #12003 A stex folyó utáni wp-nél, jobbra fent a sarokban. Csak akkor lesz elérhető ha előtte a démonkaravánt kicsináltad. -
zsotesz #12002 Hali!
Még két kérdés:
An inside source mellékküldetésnél egy Pylades nevű taggal kéne beszélni, őt nem találtam. Merre van?
Normalon Hades nem dobja a kisteknőst? -
virs lee #12001 Viszont pozitívum hogy a térkép olyan nagyításban marad ahogy hagytam, nem ugrik minden game elején a legnagyobb zoomra. Végülis a térkép lényege hogy nagy területet átlássak, nem a képernyén amúgy is belátható terepet akarom bámulni. -
virs lee #12000 Jól látom, ismét total speedet ad a covenant, nem csak runt? Viszont az elemental dmg-t levették 50% helyett 34%-ra (sima dmg és a vitality maradt 50%), ami parasztság. :) -
purblind #11999 Ez mire jó? -
purblind #11998 Amugy tényleg csinál furcsa dolgokat az immortal throne :)
Fölraktam maxra(átlag ugy játszom) utána default beállitás és láss csidát kiloga a karim karja a monitorbol:) Azt sem értem miért volt(csak 1x) hogy az 1ik épület act 2 -ben sárga kék kockás volt. Sima tq-ba sosem találkoztam ilyen marhaságokkal:) vidikari:gainward 7600gt cpu p4 3200 prescott 1giga ram -
virs lee #11997 A rodoszi pálya sztem elég gagyi, viszont a hádész frankón meg van dizájnolva, tiszta baldurs gate feeling. -
virs lee #11996 Ááá, kifolyik a szemem... Ugyanazt a hibát elkövették a készítők mint a dio1-es hellfirenél, zöld alapon zöld szörnyek, ebből én mit látok? Simán belesétálok 1 gruppenbe, mert nem tűnik fel hogy ott vannak. Suxx. -
steweee #11995 megpróbáltam rányomni az 1.3-as peccset, de már nekem az alapon rajta van az immortal throne. nem engedi, azt írja hogy már 1.3-as a verzióm. pedig a bejelnetkezőképernyő alsó sarkában 1.01-van jelezve -
steweee #11994 na elakadtam. nem kicsit, nagyon. méghozzá a passarnus cavéban a gorgon nővéreknél. egyszerűen mintha halhatatlanok lennének, pedig nagyon jó a karakterem, tele jó cuccokkal. kicsit csaltam is az elején, mert az előző két karimtól akik úgy 10-14 körül jártak átadtam neki a cuccokat és egy defender + warfare karit csináltam kimaxolt enchantedes cuccokkal .
ezért érthetetlen hogy a "sima" ellenfelek egy két bosst kivéve még megszorongatni sem tudtak, ezek meg agyonvágnak. bár tulajdonképpen egyenként simán állom a sarat, de visszagyógyítják magukat miközben ütöm
van vmi trükkje? nem tudom megölni őket, még scrollokkal sem -
zsotesz #11993 Hát igen, a proci még elmegy, de a memória meg a vga már sovány. -
virs lee #11992 Egyébként a gépem nem kifejezetten szar. 3,2 GHZ Ati Radeon 9600 (lehet ez nem tetszett neki) meg 512RAM
Ez már úgy 3 éve, a Far Cry korában is kevés volt. ~~ -
#11991 Köszi,megnyugtattál ! -
zsotesz #11990 Hali!
Még két kérdés:
An inside source mellékküldetésnél egy Pylades nevű taggal kéne beszélni, őt nem találtam. Merre van?
Normalon Hades nem dobja a kisteknőst?
-
kisa2003 #11989
Na itt a kép, csak nem tudtam az előbb betenni...EZ MI????
:D
TITAN QUEST!
Egyébként a gépem nem kifejezetten szar. 3,2 GHZ Ati Radeon 9600 (lehet ez nem tetszett neki) meg 512RAM
Ment is a játék szépen ,csak mikor gondoltam lejebb pakolom a grafikot, ez lett belőle :) -
kisa2003 #11988 Nem igazán tetszik a játék...ebben a kategóriában sokkal jobbak is vannak nála. Meg hát nem tom mé de amikor kisebbre állítotttam a grafikát, akkor egy kicsit bvehalt a grafikája:
Persze amit betettem képet az nem a grafikát jelent, hogy olyan gagyi, csak le kellett butítanom, hogy meg tudjam mutatni....szóval valami láb jeent ott meg :D -
dudovec #11987 Persze mert beindulnak , kell nekik 1 kis ido h beporogjenek:) -
virs lee #11986 De, ha többet teszel egymásra, gyorsuló ütemben fogy az ellenfél hp-ja. 1.08-ban jól megfigyelhető volt ha az oplympusi szobrok alá pakoltál 1-1-et, először szép lassan, majd egyre gyorsabban esett a hp-juk.
Ugyanez nem műxik distorttal. -
dudovec #11985 Nem , dobnak bossok is meg mittomen.. Csak eleg kibaszas , mert legenden kapod a divine recepteket, amit greaterbol raksz ossze , amit szinten dobalgatnak meg legenden is , de a greatert azt meg lesserbol rakod ossze, amikbol ha logikusan nezed , kurvasok van es altalaban normalon meg epicen adjak csak:\
Amugy annyit a vidhez meg , hogy latszik ahogy Hades ranyom vagy 5x a lichemre az ien kek szarjaibol , 1 milimetert megy le a lifeja tole, pedig nincs is kifejleszve , csak az idezo skill. Titan felpillanat alatt lebassza az osszes peted:) -
virs lee #11984 Erre inni kell, ilyen is rég volt. :D -
virs lee #11983 Arcane formulához csak questből lehet hozzájutni? Vmi szart adott, nem is mágusnak való, remélem nem ezt kell szeretni. -
dudovec #11982 amugy itt az a video ahol orbozok , de mar sztem linkeltem , bar mar nem emlexem:) -
dudovec #11981 btw az eruption burningje sem adodoik ossze , ugyanugy mint minden DoT ami ugyanattol a hatasbol jon.. Eruptionnal folyamatosan 10 bol hullanak a fire dmg k meg a fizikalok , ezert sokkal latvanyosabban irt.. Amugy ha mar felraktad a kieget , probald ki szerintem a volcanic orbot az elementalistal , nem csap annyira mint az eruption , de messzirol odahajitasz 4-5 t , szetstunolja oket es eleg jol sebez.. Raadasul amig pattog , addig a fragmentjei stunolnak , szoval ha fel kepernyovel odebb bemozdul valaki es belefut akkor aztis megallitja, es ha van megfelelo castod , meg mondjuk 500% fire dmg t , akkor eleg rendesen irt , de gondolom lattad a conju videon , hogy kieg utso mapjat teljesen szetszedi legenden is:) Csakhat iszonyat mana killer spell, van vagy 200 mana a castja +4 skilell , szal 130 mana regen mellett is lecsavarja a 2k manamat eleg rendesen , az mar mas kerdes , hogy mire elerek a kovetkezo csoportig feltoltodik , bar 1-2 mana potit be szoktam pialni 1 run alatt , dehat kit erdekel:) -
dudovec #11980 ezert oltodtam le a dreamrol tobbek kozt.. casternek keveset ad , melee karival mukodhet igazabol , mert ijaszbol is lenyegesen jobb 1 ranger vagy 1 brigand.. Dream meleezni meg petezni jo , distort meg hiaba stunol , soha nemfog annyit sebezni mint 1 volcanic orb , vagy 1 thunderball ha mar a stunolo , de ugyanakkor sebzo castokat nezzuk.. A lightning is magasan veri , bar arra nagyon rakell fekudni , hogy rendesen stunlockoljon , mert az orbot meg a thunderballt kb 2x olyan gyorsan tudod castolni , es nagyobb teruletre stunol:) -
dudovec #11979 egyetertek. -
virs lee #11978 Gyorsan kipróbáltam a dreamet, storm mellé distort reality, de nem estem hasra tőle. Az electric burn úgy veszem észre nem adódik össze, mint mondjuk az eruption, rányomok vkire 10-et, ugyanolyan lassan csorog lefele az élete mintha 1-et kapott volna, egyedül a fix fizikai sebzés amit minden alkalommal megkap, na azt meg pont nem az INT fogja erősíteni, amire egy mágus gyurmáz. Egyedül a stun (petrify) jó rajta, de a hatótávja elég karcsú, ráadásul lassan terjed (instant cl-hez képest :D). Ezt viszont ugyanúgy megcsinálom egy war hornnal, vagy thunderballal. A nightmare pet hiányában (wispen mit tápoljon? :D) nem játszik, trancekből egyedül a 2. jöhet szóba (mana + life regen), de az is csak annyit ér amennyi rá van írva. Nem mondom hogy ennél szarabb osztályt el se lehet képzelni, de van ennél jobb választás is. Earth vagy spirit jobban megy a stormhoz mint a dream. -
virs lee #11977 htx :D -
dudovec #11976 Grat:P -
virs lee #11975 És igen...
Megvan a lvl65 1 masteryvel. :) Mostmár tényleg nincs hova expelni, felrakom a kieget. :D -
#11974 off: dudo kösz az infót. jó kis zene nem ismertem. de éreztem, hogy van köze linkin park-hoz, volt közös klipjük is látom. -
#11973 4. oszlophoz kellő kavicsot csak a legeslegvégén találod meg (soul stone), így csak utána tudsz bejutni. -
#11972 Hello !A kiegészitőn a Hades -treasur küldinél 3 kő jelenik meg a kapu előtt a 4. oszlop nem alakul át,igy a kapu zárva van.Help! -
virs lee #11971 Biztos valhalla páholy. :D -
#11970 Meg nekem bejön ez a hibrid jelző is a kasztoknál...hajrá génkezelt hibridek!!! :)