23078
-
#11969 Biztos biztosítási cégeknek fordított az ipse előtte... :) elemi kár, stb. ... :) -
#11968 nem, mert csak a képen szerepelő illusztrációt fordította asszem ebben a kontextusban helyes, de nyílván egyébként meg csak annyival csökkenti a dmg-t, amennyit ír a tulajdonságokban... -
dudovec #11967 damage 'kár' ez olyan blehh.. Sebzeskiosztas, sebzes , serules stb stb de 'kár' , ha a needfor speed kezikonyvenel forditanak igy a damaget , akkor aszondanam , hogy rendben van..D -
dudovec #11966 Romoto ez kurvajo:D Mondjuk a forditas kicsit olyan , h odacsaptak valakinek aztan forditsd le.. Amit a pajzsrol ir szerintem helytelen , mert azt irja : ha blokkolja , a kár osszege csokken a haritott 'ertekre'. pedig a haritott 'ertekkel!' csokken, nemde?:D -
#11965 Jól van köszi -
dudovec #11964 Lehethogy van korlatozas, ugyanis nekem +4 el level 5 os a lichem , hameg felveszem a shrine of masteryt, akkor 9est vagy 7est tudok csak idezni.. Bar lehet a shrine of mastery kavar be ott a dologba...
Mindenesetre +1 es sapi , +1 es glove +2 amu +2 armor +1 shield +1 es cipo , ez mar 8 to all skill a zaszlo +1 skilljevel mar 9 , es akkor rakhatsz valami normalis fegyot, mert amit linkeltel amugyis csak a warfaret tapolna... Nemlesz rechargeod , resed is gyenge lesz , stb..
Sztem inkabb csinalj egy olyan champet , aminek csak +4 skillje van, de maxolt petekkel plaguevel meg zaszloval megy 100% recharge mellett , es csak healthre raksz neki.. Lenne oakkal olyan 15k lifeja az uj patch alatt is ,meg instant healje kb 3000 es:) Elvegre ha mar erosen tamaszkodsz a petekre , akkor egyszerubb csak arra gyurni, meg ha ennyi tankod van , akkor inkabb valami ranged tamadassal lenne jobb probalkozni , vagy spellekkel , ami sajna nincs a naturebe se a warfareban:\ -
#11963 Nna itt az armoros, stb-s rész, lusta voltam átírni...
mindenki újragondolhatja a következtetéseit... :) -
Shorlex #11962 már nem emlékszem, az egyikre csak, lehet hogy elb..tam a címet, majd megnézem. de akkor mondom átküldöm még egyszer, lehet hogy immáron majd a másikra. -
#11961 melyik címre? freemailre, és gmailre se érkezett semmi!:( -
Shorlex #11960 igen. hmmm, nem értem
Na mindegy akkor ma is megküldöm neked még egyszer ha hazaértem. -
Shorlex #11959 ja nem persze akkor 11 lesz belőle, csak a max fölé mehetsz 4-el (illetve 5-tel), szal ez a korlát csak felülre van, ha 1-et raksz, akkor lehetsz akár max is, ha van annyi skilled. -
#11958 mért elküldted? -
Shorlex #11957 és nem kaptad meg? -
virs lee #11956 Arra gondoltam hogy így ki lehetne maxolni a skillpontigényesebb buildeket is. Támadni nyilván nem fegyverrel, hanem skillel + petekkel. Pl. a natureben elég sok pontot el lehetne költeni (farkasok, nimfa, plague, oak, heal, briar a sok passzívjaival), mondjuk egy champion (dual wield miatt adott a warfare, de anélkül is lehetne nézelődni +10 skillel bármelyik masteryben). -
virs lee #11955 Úgy értem ha csak 1 pontot rakok vmelyik skillre, és van +10-em, akkor 11 lesz belőle (legyen mondjuk 12 a maximuma hogy elvileg beleférjen), vagy csak 5? -
#11954 igértél vmit nekem Shorlex -
Shorlex #11953 ott is csak plusz 4-et ad, ez csak arra lenne jó hogy spórolj a skillel -
dudovec #11952 Ugyertem , hogy mire pakolod el a skillpontjaid.. Ilyen fegyokat amugy max swapra raknek anci casthoz , meg zaszlot rakni vele. -
dudovec #11951 Ja hat mindenre 1 skill pont eleg akkor talan, dehat mire raksz.. A fegyo amugy gyenge, enis 1 darabig farmoltam az arusokat ilyen warlords fegyoer, de nem nagyon adott olyat amin normalis stat volt.. Sajna nemugy vannak a prefix/suffixok mint dioban , hogy mindenhez adhat mindent.. Mert ha ilyen lenne akkor warlords dragon mace of the betrayer lenne a kiraly , dehat ilyen nincs sajna:F -
#11950 Vki nem akar néhány ütősebb tárgyat odaadni nekem? Nem sok időm van sajna játszani... :( -
virs lee #11949 Sapit nem is számoltam, +1-es tuti van, lehet +2 is,az már 12-13 skill. -
virs lee #11948 2 ilyen fegyó (duállal) + afro (vagy +2-es amu) + ody / overlord + +3-as gorgon kesztyű = 11 skill. Namost +4 a max, de a kimaxolthoz képest, ha mondjuk 1 pontot teszek egy skillre, akkor +11-el 12-es lesz, vagy ott is csak +4-et ad max hozzá? -
virs lee #11947 Nem a skillen van a lényeg, hanem hogy fegyveren van. -
#11946 Akkor elég szerencsétlen lehetsz, már bocs :D:D:D
Nekem már a játék legeslegelején estek +skilles cuccok :P
rTp -
virs lee #11945 Ilyet már láttatok?
Skill a fegyón. Én még nem. -
dudovec #11944 virs lee pedig sajna igyis van ien artifact.. az apollo.. global cooldown van az osszes artifactos grant skillre , de ezert felraksz 1 olyat a mobok ellen amiben nincs grant , es bossnal meg egy olyat amiben van , es akkor ott bekapcsol az energy drain es koszonjuk a mecset..:D
A midrage robe amugy eleg jo , sot.. De irtam , hogy rod of ancientsel is elered a cast speedet, meg lehet 'cartouche' ringel is szorakozni, szal van epp eleg alternativa a castra.. Sztem a +4 skill az afro amu + armorbol nagyon fontos 1 kaszternal, foleg hogy sok skillnel , ha maxja mondjuk 12/12 , akkor ha 16/12-n hasznalod akkor tobbet erosodik , mintha 8/12 n allna es raraknad a maradek 4 pontjat.. Legjobb pelda erre mondjuk a gas bomb shrapnel sebzese , vagy a hunternek a scatterje, stb.. Szal osszegezve ha megoldhato , akkor erd el a +4 skill 100% recharge 200% casting speedet MINDEN karival , hameg olyan spelleket hasznalsz amivel kitudod hasznalni a magasabb castot, akkor nyilvan staff lesz a kezeben , es akkor mehet a 'rod of ancients' , csakugy mint a caster brigandomnal;) -
virs lee #11943 Így a jó, mert hát ki fejlesztene bármit is, ha elég 1 artifact ami mindenkit azonnal megöl amint belépsz egy játékba? Nem lenne értelme semmi másnak. -
#11942 na emberek ezek a grant skillek fütyfürüttyök. kiraktam pár greater-t végre, meg az apollo-s divine-t és hát a spéci cuccokhoz hasonlóan az artifact-ek is nagyon durván recharge-osak, amin 100rec semmit sem változtat, ahogy gondoltátok... nekem ez így nem igazán téma, az hogy 2 percenként történik valami táp az kevés. az a baj, hogy ha használahtó a skill amit divine ad, akkor általában nincs mellette semmi fix stat, ha meg jók a stat-ok, akkor meg szar a grant. rákellállni a fix statokra és a bónuszra oszt kész. egyelőre így látom. hali -
virs lee #11941 Ismert serialos oldalakon találsz. -
GTA #11940 Alapgamehez szerintem.
De ha van mindkettőhöz akkor nyugodtan küldd el mindkettőt. -
virs lee #11939 132% run, csak a főmágus csuka ad. Így is elég lassú, hát még ha leveszem. ~~
Nem olyan szar az a polaris, ad 26% elemental dmgt, -17% recet, -15% costot. Covenanttal oké hogy nem kell cost, de mondjuk egy prófétával (storm + dream) már nem mindegy mekkora a fogyasztás. -
virs lee #11938 Staffal is lehet csontbűvölni, az a kihívás. :D -
virs lee #11937 Nem azt mondom hogy szar a +skill, mert kell, de nem mindenáron. Kis dmg + speed (én 210 és 260 cast közt is látok külöbséget cl-el), és ugyanott vagy. Stunlockoláshoz meg kell a speed, legenden nem tart sokáig a stun (bár lehetne növelni adroittal, meg defense / concussive-val), fontos hogy egyből utána már jöjjön a következő. -
dudovec #11936 na a 934 es postom eleg kusza lett , remelem aze ertheto:D -
dudovec #11935 Irtam , hogy bone charmeren van ami melee kari.. nemtom mire menne 1 heka staffal , ha takedownozni kell.. de sztem vilagosan irtam ,hogy melyik karimnak a cipoje:) Polarist amugy magasan veri az afro amu , low levelen jo maximum.. 36 on felteszed , hogy konnyen elerd az instantot amig nemlesz 41 en clasp.
Nemszokasom menekulni:)) De teny , hogy jo ha megvan a 166 runod.. Nekem a bone charmerrel 146% van , nemtom a stormcallerrel mennyid van , de nemhiszem h sokkal tobb:D
Amugy a cuccokrol egyet ertek , rakhattak volna lvl 70 reqes cuccost is. -
dudovec #11934 Pont ezaz , a piercetol nemkell felni mar 1.20 utan.. A castod hiaba van 200 felett , ha cl ezel nemtudod kihasznalni a 300 at. A claspal 227% a cast speedem covenant mellett , es meg a volcanic orbra is boven eleg. A +2 skill amit lebecsulsz, az boven tobb elemental dmg % ot ad egy Oraclenak (whisp passive, covenant , static charge - ezekre +2 skill kapasbol vagy 30% ) raadasul a spelled alapsebezet is noveli ami nagyonfontos egy casternel, tovabba a covenant mana regjet , idejet auraid ,es meg sorolhatnam.. Eleg a 220% casting speed, de ha neked minden aron tobb kell, akkor erdemes a Heka staffot cserelni , nem pedig az armort.. Felraksz 1 rod of ancientset.. igaz csak 17% reces es nincs benne energy cost levetel, de benne van 50% casting speed es asszem 20% lightning dmg is.. A covenantal hecate relicek nelkul is 130 a mana regenem a conjuval:) Es persze amikrol itt irkalok ezek mind csak classicos cuccok, de erosen ketlem h lesz jobb glove az arch claspnal, vagy lesz jobb amu az afronal..
A bone charmerrel amivel a wusao runt toltam , nemszokasom potiont hasznalni.. manat sem , pedig mindossze 550! mana all a rendelkezesemre , az instant takedown 50 manat eszik es nincs semennyi -energy costom.. 130 mana regen megoldja az egeszet:) -
virs lee #11933 Sztem ösztönözhetnék az expelést azzal hogy csinálnak 60+ / 70+ cuccokat is. Na persze nem a lvl3 cuccok reqjét kell átírni 75-re. :D -
virs lee #11932 Minek recharge a cipőre? Archmage + hesione + polaris + heka simán kiadja a 100%-ot. Én szeretem ha van rajta sok run, egyrészt feleannyi idő lefutni a pályát, másrészt menekülni is jobban lehet. Megvárod míg elkezd ütni az ellenfél, elszaladsz 2 lépést, és még mozog a keze mikor te már távolból sorozod. -
virs lee #11931 Van, csak fizetni kell érte. vipesként x percig tudsz módosítani utólag. -
virs lee #11930 Hááát nemtom, amun-raban van %elemental dmg, 50% cast, recharge, 20% energy absorb, 100 fire res. Ezzel szemben az overlord / calypso csak 2 res + 2 skill. Sztem csak maga a %elemental dmg + cast veri a +2 skillt.
Én most mindraget használok, +1 skill, 56% cast, 25% elemntal res, 50 INT, +2 mana regen (amire rájön a sok %), nagyon király. Pierce rest azt nem ad, az szopás, -100%, de előbb kell lőni. ~~ Ha én lövök előbb, akkor stunlockolok cl-el, nem kell res.