Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
There is no Dodge cap, to get any 'decent' amount of "Miss Rate" from high DA, you need in excess of 1000 DA over the attackers OA. (Check my Shield Block Formula thread for more info, and an excel calculating actual miss chance)
How dodge is works is not additive. If you have 25% Dodge from the skill in Warfare, a 10% Dodge on a weapon (Trickery), and 15% Dodge from armor (Guile). Then your total chance to Dodge would be as follows ( 1-.25) * ( 1-.10) * (1-.15) = 57.375% Chance to be hit, meaning a 100-57=43% chance to dodge. Essentially making it 'impossible' to dodge all attacks.
Dodge Attacks is melee only
Avoid Projectiles is ranged only
EDIT: Fix'd calculation error, forgot one step. Actually dodge chance is 47%
EDIT2 thanks to Sykur: Fix'd the above calculation, I claim sleep deprivation for why I said 47% after doing 100-57 = 47.. Obviously its really 43%."
kösz dudo, de ha belegondolsz ott csak 99% van. Nos, nekem is volt 99%-om és akkor a Manticore simán rámfújt egyet és éppen bejött az az 1%, gondolhatod mi lett az eredménye 😄D
Viszont amikor megvolt a 100, akkor tényleg semmi, a legkisebb gond sem, csak a projectile-ok. Azok viszont azzal a shielddel amit felfedeztél, meg a hunter aurával meg némi dex-el kikerülhetõk (na ezért kell a slayer és ezért jobb az assánál, a hunter aura projectile kikerülése miatt). Igaz, azok nem lesznek 100%-on (bár a fene tudja magas dex-el), de ha csak 80%-on is vannak, az azt jelenti, hogy 10 nyílvesszõbõl, lövésbõl 8-at kikerülök, meele és egyéb cast nem hat rám, innentõl kezdve ki üt meg és hogyan???
Megjegyzem hogy Talos lépése mindig hatott rám, azt nem tudom kikerülni ez nagyon érdekes. Na de ezzel együtt ezt a karit nyugodtan merem halhatatlannak nevezni, mert hát játék közben azért ott vagyok én is, úgyhogy mi így ketten együtt leszünk azok, a kis csapat 😄DDDD
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Szóval a dodge attack projectile-okra nem hat, de minden másra igen. Ez azt jelenti, hogy innentõl kezdve Manticore fújása, vagy bármi más actbosstól származó csapás, ütés, spell, bármi, ami nem projectile (és ilyen bosstól elég levés van) az nem jelent semmit. Szó szerint mondom, kipbáltam. Beleállok legend Manticore fújásába, lépésébe, tüskéibe, legend Typhon tüzébe, semmi. Mintha ott sem lennék. Úgyhogy ez alapján kijelethetem hogy halhatatlanság szempontjából a tökéletes kari a slayer.
Hmmm milyen furcsa az élet, hogy ez volt életem elsõ karija, szidtam mint a bokrot és most ott tartok hogy ez is lesz az utolsó és a legjobb, jobb a bindernél is. De ez egy kicsit más lesz. Kicsit halhatatlan, sebezhetetlen 😄DDDDD
A nyilvesszok projectilek, a tuzlabda meg a jeggolyo is annak minosul szerintem, mivel a projectile speed cuccok gyorsitjak aztis , igy nyilvan egy cold loves is projectile...de ezekre kulon vonatkozik a % to avoid projectiles..
De pl titan tuze nem projectile, hanem egy cast... ergo azt nemfogod szerintem semmivel ledodgeolni..
Persze, lehetnek ketsegek, pl 66% slower attacknal sokkal lassabban castolja ki a fujasat a dragon lich, de maga a spell amit kilo ugyanolyan sebesseggel jon ki belole.. persze ezis egy cast , amit lassitasz rajta , annak ellenere , hogy cast , nempedig melee attack, de szerintem nemfogod le dodgolni... dehat ott a defi, rakjal ra 80% ot ha tudsz, es nezegesd , hogy kikerulod e titan tuzet... de ha logikusan nezed, szerintem kb ugyvan ahogy leirtam, enis ebbol indultam ki😊
Azaz: egyáltalán hogyan mûködik? összeadódnak-e az értékek. Mire hat? Fizikálisra, vagy piercre is, netán esetleg elementálisra is? Piercre hogyan hat, ha esetleg hat az avoid projectiles függvényében? Piercinget csak resisttel és projectile-lal lehet kikerülni, vagy ez a dodge attack is hat rá? És a dodge attack karira adódik-e össze, vagy amelyik felszerelésen van a dodge attack százaléka, csak az arra a felszerelésre jutó értéket veszi alapul, tehát hiába van nekem 100%om, ha az 5 db 20as értékbõl tevõdik össze, akkor egyenként (a sérüléskapás randomja ahogy eldönti hogy hova kapom az ütést) számít a sok 20%?
Na bocs a sok kérdésért de ez mittomén hány hónapja nem tiszta nekem és simán össze lehet hozni egy 100% dodge attackos karit, megnézném mit tud 😄
Na, nem gyüttök játszani akár ketten is? ; )
Amugy lvl 6 dps nemrossz, dehat erted lvl 8on mindndenfele szarakodas nelkul is 105 a dps ed , egy deathweaverrel , amit meg is talalsz odaig.D
Amugy harcos tipusu kariknal mar lvl 11 korul fel tudsz oltozni 1.08 ban, lvl 15 on mar full instantod lehet😊 hat igen , teny h kicsit elvan tolva ien szempontbol, de most 1.20 ban is ugyanugy megtudnam konnyiteni, ha vennek neki egy 'feher' tulajdonsag nelkuli szart, azon nincs level req, es ien minus 8-10% reqes sarga szarokkal felraksz valami baszos mault ugyanugy lvl 10 en , lesz 8-900 dps ed ugyanugy sarga meg feher cuccokkal... szal merem allitani h 1.20 ban is siman meglehet csinalni 6 oran belul..
Most visszatértem ide. 120 nagyon szép meg nagyon jó, de hogy 6 és fél óra alatt befejezni egy szintet azt senki nem gondolja benne. NINCS VALAKI 108 MULTIN? Most kezdeném epicet.
valószínûleg a tûzfalat nem kapcsoltátok ki, még a szaros kis windózt is ki kell hozzá kapcsolni. ha meg van nyitva a hama akkor kapcs ki, minden tûzfal a gépen ki, és úgy kapcs hama vissza. utána próbáljátok. esetleh a pingelés hasznos teszt lehet.
meg hát igen, a verzióazonosság az fontos lehet 😄
Na itt egy kép egyébként a kariról lvl28-on, 1500 ütéssel 169% attack speeddel 😄 Ez az én leggyorsabb játékom eddig. Természetesen a gyorstalicska királyát nem érem utól, de én beérem egyelõre ennyivel is 😄D
Fury spear, ody, 2 olyan gyûrû, ami plusz 8 str-et ad egy-egy dyonusus reliccel (még egy lvl, és olyan gyûrûket adok neki, hogy plusz 14%str és 7%health... 😄) conqueror plate, athena, hephaistos shield, és természetesen athlon barátunk.
Na asszem ez a kari meg a statjai most jól ki vannak használva 😄
kicsit faszmemóriám van 😄DD
Multiban benne lennék csak nem tom hogy Te 108-al tolod, vagy már váltottál?