23078
-
AC2 #12089 A crack miatt van -
#12088 aha. ha már igy benne vagyok a kérdésekben. Miért nem tudjuk patch-elni egyik patch se megy fel csak az 1.15 , az 1.20 se megy fel pedig az a verzió van meg ami az 1.15 ről kell.és csak az 1.15 megy fel semmi más.
ja és az 1.20 azt irja ki hogy ismeretlen a fent lévő patch de a játék kiirja hogy 1.15 ön van. -
virs lee #12087 Nemtok, nekem nem kell krekkelni. -
#12086 Ha szar a crack akkor nem tudnál egy olyan oldalt ahonnan (virus mentesen) le tudnám szedni az 1.15-höz egy müködőt.
Lécci segits nagyon fontos. -
#12085 a régi, problémás gépemmel kékhalállal rendszeresen lefagyott. újjal meg nem. inkompatibilitás vagy hardver probléma (vga, memória). -
#12084 De én is ugyan azt használom és nem csinálja ezt. -
virs lee #12083 Szar a crack. -
#12082 Hi. Megint egy gond most már nekem megy csak a havernak egy idő után újra indul a gépe de csak ennél a game-nél és mindig máskor más helyen.A gépe jó ugyhogy birja a felbontást.
Nem tudjuk hogy miért lehet. ugyan arról raktuk fel és csak neki csinálja ezt.
Kérlek segitsetek.
Elöre is kösz. -
#12081 amúgy ha kell tudok adni kicsit jobb hasonló íjat. kieg tele van ilyenekkel, már ha neked fent van, nem emlékszem.
stygian bow 1
stygian bow 2 -
#12080 szigorúan artemis bowstring a +42 pierce dmg miatt, +35% attack speed bónusszal, úgy jó kis íjat kapsz...
amúgy még mindig nem láttam betrayert a kiegben, nem hiszem el hogy tényleg kivették volna... -
#12079 Tudom a shiftet.
Megpróbáltam amit írtál, éshát tényleg kényelmesebb így studyzni.
Csak nagyon megszoktam a jobklikkes támadást. :D
Köszi! -
dudovec #12078 En a zold ijat javasolnam , megpedig ugy , hogy az enchanternel kiszeded belole ezt a 'bena' relicet , es beleraksz 1 olyat ami artemis bowstring vagy ugyanilyen , csak bonusnak a 35% attack speedet kapta meg. -
dudovec #12077 Greenpeace: rakd bal klikkre a scattert es nyomd le a shiftet amikor losz , ez altal olyan mintha a jobb klikket nyomnad , szal nemkell szornyre kattintani , ahhoz h lojjon.. Jobbklikkre ertelmszeruen a study prey kerul. -
dudovec #12076 Marksmanshipet mindenestul erdemes maxolni: nyilak sebessege miatt, a puncture , hogy minel tobbon atmenjen , a scatter meg tomegpusztitasra.
Volleyt szinten maxolni kotelezo jelleggel. -
#12075 Ehh, legenden vagy? -
#12074 Jóóó, én megszoktam, hogy jobbklikk a támadás. Mert akkor nem mászkál el a karakter, ha melléklikkelek. :d
Íjásznál halálos lehet egy fasza kis melléklikkelés, oszt beséta a tömegbe.
:))
huntersec!
Nekem az egész Marksman ág fullon van + a 3 passzív is full. 25% Attack convert to health-al nagyon jó. Attack speed 160%.
:) -
huntersec #12073 Újabb véleményt várnék, melyiket javasoljátok?
íjak -
huntersec #12072 Nos én is íjász vagyok, de markmanship sztem igen sokat zabál. Nekem 1 pont van rajt, de scatter max, és legenden jönnek csapatban, csak beállok középre, és dőlnek. Biztos magasabb a sebzés markman-nel is, de nekem nem jutott rá pont. Dex ügyben kösz a javaslatot.
Dudovec: kösz, pont ezt akartam tudni, mármint a reflected-et, kösz. -
dudovec #12071 greenpeace pont ezt mondtak neked.. hogy alaptamadast felejtsd el , es bal klikkre rakd a marksmant 'alaptamadasnak':D -
#12070 Tehát alap, aztán egyből Immortal. Semmiféle peccseket nem kell letölteni... -
#12069 Nem kell neki semmi. Felteszed simán az alap gamera, majd az első indításkor felpeccseli az alap game-t is 1.30-ra. -
messmann #12068 Szóval tud valaki segíteni? -
#12067 Őőő, Punchture és Scatter az a Marksmanship passzívja nem? Sztem nem műxik ha nem Marksmannal lövök hanem alap támadással.
ui: most kipróbáltam és tutira nem műxik, sokkal szarabbul írt mint Marksmannal. -
#12066 egy ilyennel level 25-től a volley már igen állat...
-
#12065 miért tennél marksmanship-et jobbklikkre? íjásznak az állandó bal klikkes puncture meg scatter a lényege... brigandnál sem éri meg instant lethal-ozni íjjal, mert szörnyik ellen hiába nagyobb a dmg szarabbul írt.
dream-ből nyomasd a passzívokat, art of the hunt-tal simán megvan pl az 50% avoid projectiles skillből, azért az táp. amúgy én a helyedben biztos inkább dárdáznék íj helyett. take down vagy psionic bal klikken, jobb klikken a phantom strike, max volley és wood lore, call/art of the hunt-tal pierce alapon egy jó pajzzsal simán életképes sztem.
ravasak: miért jó a második trance? 20% dmg absorption akkora szám? 60% reflected sztem mókásabb kis bónusz converteddel. -
dudovec #12064 Ha ijazik akkor igen. -
#12063 Mindenképpen DEX!
Strengh csak annyi, hogy a cuccok rádmenjenek.
Szvsz DEX másfélszer vagy 2x annyi legyen mint a strengh. -
dudovec #12062 hat mind2 amu eleg gyengus , a reflected igazabol nemsokmindenre jo egy ijasz karinal:D inkabb vegyel a boltban egy +2 hunting skilles amut ezek helyett:) -
dudovec #12061 lucid dreamet erdemes meg. -
huntersec #12060 Na ezek:
egy
ketto -
huntersec #12059 Pff, képet meg nem tudok feltölteni, jó ez a VIP tagság.... -
huntersec #12058 Én is kérdés, ranger vagyok, sztetek melyik a legjobb a 3 közül? Ez a 27% damage reflected ér valamit?
Másik kérdés, Ranger-nek a strength vagy a dexterity számít inkább, van egy 482-es armorú sapim, amit relicezni akarok, de nem tudom, a 2 közül melyik charmot tegyem bele. Köszi. -
dudovec #12057 Dream szerintem kuka ijasznak.. De ha mar arra mentel , akkor a petjet tapold ki meg az egyik trancet.. -
Ravasak #12056 dreamnel a második trance -ra érdemes adni szerintem -
#12055 Na okosítsatok.
Íjászom van, Study ág full, Marksman ág full, Herbal MAX, 3 passzív MAX.
Dream a máspodlagos és annak a 3 lépcsős passzív ágja is fullos. Mi legyen a folytatás? Fingom sincs...
Valami bal klikklre kéne a jobbklikkes marksman mellé.
Dreamernél mi jöhet szóba? Sajna az angolt nem nagyon vágom...
Petje jó? Érdemes használni?
Köszi! -
#12054 Ja, de nekem csak 3 kavics lett meg.
:)))) -
virs lee #12053 Találtam egy divine receptet (poseidons net), ad kemény 15% cold + light dmg-t, ennél még a lesser crystal tear is többet ad, loál. -
dudovec #12052 :)) hat vannak olyan scrollok amiket neha baszik beadni az arus , probald kulonbozo actokban , en vegigjarom az osszes wp t amikor keresek igy valamit , altalaban legenden. -
messmann #12051 Sziasztok, fel szeretném tenni az Imorthalt, de ahogy nézem kell neki az 1.30 verzió?
na, az 1.08 -asaz felment, viszont az 1.08 ról nem tudom 1.20 -ra, meg 1.08 ról nem tudom 1.30 -as patchot sem eltenni mindig hibaüzenetet ír ki. Van valami javaslatotok?
Kösz -
virs lee #12050 Átálltam energiatakarékos runolásra. Squallal irtok. Feleannyiba kerül mint a cl, és normálon act3-ban 1 hit mindenki. :D