23078
  • AC2
    A crack miatt van
  • Hopsz
    aha. ha már igy benne vagyok a kérdésekben. Miért nem tudjuk patch-elni egyik patch se megy fel csak az 1.15 , az 1.20 se megy fel pedig az a verzió van meg ami az 1.15 ről kell.és csak az 1.15 megy fel semmi más.
    ja és az 1.20 azt irja ki hogy ismeretlen a fent lévő patch de a játék kiirja hogy 1.15 ön van.
  • virs lee
    Nemtok, nekem nem kell krekkelni.
  • Hopsz
    Ha szar a crack akkor nem tudnál egy olyan oldalt ahonnan (virus mentesen) le tudnám szedni az 1.15-höz egy müködőt.
    Lécci segits nagyon fontos.
  • zsirfecske
    a régi, problémás gépemmel kékhalállal rendszeresen lefagyott. újjal meg nem. inkompatibilitás vagy hardver probléma (vga, memória).
  • Hopsz
    De én is ugyan azt használom és nem csinálja ezt.
  • virs lee
    Szar a crack.
  • Hopsz
    Hi. Megint egy gond most már nekem megy csak a havernak egy idő után újra indul a gépe de csak ennél a game-nél és mindig máskor más helyen.A gépe jó ugyhogy birja a felbontást.
    Nem tudjuk hogy miért lehet. ugyan arról raktuk fel és csak neki csinálja ezt.
    Kérlek segitsetek.
    Elöre is kösz.
  • zsirfecske
    amúgy ha kell tudok adni kicsit jobb hasonló íjat. kieg tele van ilyenekkel, már ha neked fent van, nem emlékszem.
    stygian bow 1
    stygian bow 2
  • zsirfecske
    szigorúan artemis bowstring a +42 pierce dmg miatt, +35% attack speed bónusszal, úgy jó kis íjat kapsz...

amúgy még mindig nem láttam betrayert a kiegben, nem hiszem el hogy tényleg kivették volna...
  • NeoMaN
    Tudom a shiftet.

Megpróbáltam amit írtál, éshát tényleg kényelmesebb így studyzni.
    Csak nagyon megszoktam a jobklikkes támadást. :D

Köszi!
  • dudovec
    En a zold ijat javasolnam , megpedig ugy , hogy az enchanternel kiszeded belole ezt a 'bena' relicet , es beleraksz 1 olyat ami artemis bowstring vagy ugyanilyen , csak bonusnak a 35% attack speedet kapta meg.
  • dudovec
    Greenpeace: rakd bal klikkre a scattert es nyomd le a shiftet amikor losz , ez altal olyan mintha a jobb klikket nyomnad , szal nemkell szornyre kattintani , ahhoz h lojjon.. Jobbklikkre ertelmszeruen a study prey kerul.
  • dudovec
    Marksmanshipet mindenestul erdemes maxolni: nyilak sebessege miatt, a puncture , hogy minel tobbon atmenjen , a scatter meg tomegpusztitasra.
    Volleyt szinten maxolni kotelezo jelleggel.
  • NeoMaN
    Ehh, legenden vagy?
  • NeoMaN
    Jóóó, én megszoktam, hogy jobbklikk a támadás. Mert akkor nem mászkál el a karakter, ha melléklikkelek. :d

Íjásznál halálos lehet egy fasza kis melléklikkelés, oszt beséta a tömegbe.
    :))

huntersec!
    Nekem az egész Marksman ág fullon van + a 3 passzív is full. 25% Attack convert to health-al nagyon jó. Attack speed 160%.
    :)
  • huntersec
    Újabb véleményt várnék, melyiket javasoljátok?

íjak
  • huntersec
    Nos én is íjász vagyok, de markmanship sztem igen sokat zabál. Nekem 1 pont van rajt, de scatter max, és legenden jönnek csapatban, csak beállok középre, és dőlnek. Biztos magasabb a sebzés markman-nel is, de nekem nem jutott rá pont. Dex ügyben kösz a javaslatot.
    Dudovec: kösz, pont ezt akartam tudni, mármint a reflected-et, kösz.
  • dudovec
    greenpeace pont ezt mondtak neked.. hogy alaptamadast felejtsd el , es bal klikkre rakd a marksmant 'alaptamadasnak':D
  • NeoMaN
    Tehát alap, aztán egyből Immortal. Semmiféle peccseket nem kell letölteni...
  • NeoMaN
    Nem kell neki semmi. Felteszed simán az alap gamera, majd az első indításkor felpeccseli az alap game-t is 1.30-ra.
  • messmann
    Szóval tud valaki segíteni?
  • NeoMaN
    Őőő, Punchture és Scatter az a Marksmanship passzívja nem? Sztem nem műxik ha nem Marksmannal lövök hanem alap támadással.

ui: most kipróbáltam és tutira nem műxik, sokkal szarabbul írt mint Marksmannal.
  • zsirfecske
    egy ilyennel level 25-től a volley már igen állat...
  • zsirfecske
    miért tennél marksmanship-et jobbklikkre? íjásznak az állandó bal klikkes puncture meg scatter a lényege... brigandnál sem éri meg instant lethal-ozni íjjal, mert szörnyik ellen hiába nagyobb a dmg szarabbul írt.
    dream-ből nyomasd a passzívokat, art of the hunt-tal simán megvan pl az 50% avoid projectiles skillből, azért az táp. amúgy én a helyedben biztos inkább dárdáznék íj helyett. take down vagy psionic bal klikken, jobb klikken a phantom strike, max volley és wood lore, call/art of the hunt-tal pierce alapon egy jó pajzzsal simán életképes sztem.

ravasak: miért jó a második trance? 20% dmg absorption akkora szám? 60% reflected sztem mókásabb kis bónusz converteddel.
  • dudovec
    Ha ijazik akkor igen.
  • NeoMaN
    Mindenképpen DEX!
    Strengh csak annyi, hogy a cuccok rádmenjenek.
    Szvsz DEX másfélszer vagy 2x annyi legyen mint a strengh.
  • dudovec
    hat mind2 amu eleg gyengus , a reflected igazabol nemsokmindenre jo egy ijasz karinal:D inkabb vegyel a boltban egy +2 hunting skilles amut ezek helyett:)
  • dudovec
    lucid dreamet erdemes meg.
  • huntersec
    Na ezek:

egy
    ketto
  • huntersec
    Pff, képet meg nem tudok feltölteni, jó ez a VIP tagság....
  • huntersec
    Én is kérdés, ranger vagyok, sztetek melyik a legjobb a 3 közül? Ez a 27% damage reflected ér valamit?
    Másik kérdés, Ranger-nek a strength vagy a dexterity számít inkább, van egy 482-es armorú sapim, amit relicezni akarok, de nem tudom, a 2 közül melyik charmot tegyem bele. Köszi.
  • dudovec
    Dream szerintem kuka ijasznak.. De ha mar arra mentel , akkor a petjet tapold ki meg az egyik trancet..
  • Ravasak
    dreamnel a második trance -ra érdemes adni szerintem
  • NeoMaN
    Na okosítsatok.
    Íjászom van, Study ág full, Marksman ág full, Herbal MAX, 3 passzív MAX.
    Dream a máspodlagos és annak a 3 lépcsős passzív ágja is fullos. Mi legyen a folytatás? Fingom sincs...
    Valami bal klikklre kéne a jobbklikkes marksman mellé.
    Dreamernél mi jöhet szóba? Sajna az angolt nem nagyon vágom...
    Petje jó? Érdemes használni?
    Köszi!
  • NeoMaN
    Ja, de nekem csak 3 kavics lett meg.
    :))))
  • virs lee
    Találtam egy divine receptet (poseidons net), ad kemény 15% cold + light dmg-t, ennél még a lesser crystal tear is többet ad, loál.
  • dudovec
    :)) hat vannak olyan scrollok amiket neha baszik beadni az arus , probald kulonbozo actokban , en vegigjarom az osszes wp t amikor keresek igy valamit , altalaban legenden.
  • messmann
    Sziasztok, fel szeretném tenni az Imorthalt, de ahogy nézem kell neki az 1.30 verzió?
    na, az 1.08 -asaz felment, viszont az 1.08 ról nem tudom 1.20 -ra, meg 1.08 ról nem tudom 1.30 -as patchot sem eltenni mindig hibaüzenetet ír ki. Van valami javaslatotok?
    Kösz
  • virs lee
    Átálltam energiatakarékos runolásra. Squallal irtok. Feleannyiba kerül mint a cl, és normálon act3-ban 1 hit mindenki. :D