Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Oracle&master1=2&master2=8&m1=32-0-0-0-0-0-0-0-0-16-0-0-0-0-12-0-1-0-1-0-16-0&m2=24-12-0-0-0-0-0-8-0-0-0-0-0-0-0-8-0-0-0-0-0
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
lehet hogy én is leszek vmikor
én is 108as vagyok
de nem tudom mikor
lehet hogy estefelé egy pillanatra beugrok, de megyek is azonnal
meglátom, még írok lehet
[X]
A fire az telleg kalap szar kb , a volcanic orbot kiprobaltam 100% rechargeal, masodpercenkent dobtam 3 at, ugy mar egesz jonak tunt, csak a manamat porkolte el masodpercek alatt, es annak ellenere , hogy timeres skill , es ugy szortam mint ahogy a shardot szoktak, nem estem tole hasra... persze megfelelo cuccal jobban feltudod erositeni, csakhat eleg korlatozottak a lehetosegeid , ha 100% rechargera gyursz.
A thunderball, szinten ez a tipusu skill, amiben csak ugy latok ertelmet, ha nincs rajta cooldown.. Ugyanis az a 7 second stun, eleg nevetseges (legenden a legtobb szornyre lesz ien 1-.1.5 second sem) a sebzese kalap kaki, de megfelelo castal meg manaval meg 100% reccel, letudsz vele fogni minden herot,meg mezei szornyet.. + ottvan a stormnak az egyik erdekes skillje , a freezing blast, amit ha instantra csinalsz , akkor a 'piros' bossokat is megtudod vele stunolni, igaz csak ien 0.5 secondokra, de epp eleg arra, hogy bezavard a skilljeit... Szoval a storm onmagaban kepes minden lenyt megallitani, igy valaszthatsz melle akar egy spiritet(sztem a legjobb melle) , vagy valami olyat aminek szinten nagyon jot tesz a 100% recharge, es akkor mondjuk thunderball+lightning+freezeblast a stormbol, a tobbit meg ki kell talalni hozza, de sztem dark covenant + lich+ outsider a legjobb melle.
Az earth ág tamadásra sajnos elég kaki. A volcanic orb timeres és ahhoz képest kicsit is sebez. A flame surge meg nagyon kicsi hatótávú. Van még az eruption, ez az egyetlen ami innen valamit ér is, de nagyon nagy a timer rajta (2-3szor annyi mint a chain lighton), csak kiegészítõ skillnek jó.
Amit érdemes lenne kitesztelni a stormban:
1. Spell breaker + psszívja: a célpont manájának 66%-át leszopja, és annak 135%-át le is sebzi rajta. Összesen a mana 89%-át megkapja sebzésben, ami casterek esetén nem is olyan rossz, kérdés hogy a titánra hat-e. Ezenfelül 7 sec skill disruption, ami szintén jó lehet ha hat titánokra is.
2. Thunderball + passzívja: 7.9 sec stun, igaz timeres, de van benne fantázia.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
meg pl. a spelbreaker 12 petje ahogy odatömörül egy barlang bejáratához, és se ki se be 😄D
Hanem jatekelmenynek tekinted azt, amikor egyetlen egy boss van, akinek van eselye ellened, de aztis ugy akarod lenyilazni a melee kariddal, hogy ne tudjon megutni. En mar nemjutnek el a vegeig egy ilyen tipusu karival , mert amikor latnam, hogy mukodik amit akartam, eljutok a celig, kezdenek 1 masikat, ugyanez tortent a spellbreakeremmel.. Es ugyanezert nem inditom el a thanet, mert lvl 35 korul tuti beunnam , hogy mindenki all a mapon.
Igazabol ebben a kulonbozik az allaspontunk, ezert nincs is ertelme ertekezni errol...
Romoto: olvastam azt msgt, koszonom, de mindent megneztem a gamebansheen mar amiben lattam otletet, es ki is probaltam, 1-2 zöld cucc lehet erdekelne, de azok nalam 1.08 ban elvesztik a tulajdonsagaikat..
Multirol meg annyit , hogy szerintem pont a multiban kene menni amolyan 'fun' karikkal , olyanokkal , amikkel egyedul kurva nehez lenne vegigvinni, de multiban kigeszitve egymast par ilyen karival, lehet sokkal utokepesebb csapatot alkotsz valakivel , mintha 2 'solo' karival mennetek..
Es en speciel nem tudnam elvezni, ha megyek valakivel multiban aki miatt minden szorny all 1 helyben, a bossok is , es babukat meg koembereket kell utni, fel oraig szerintem barki elvezne , akinek ujdonsagkent hatna , de utana vagy kilepne , vagy megkerne h ne hasznald ezeket a skilleket meg odacseszi a jatekelmenyt..
És igen, én nem szeretek 65 gombot nyomkodni, nyomkodtam eleget a binderrel, amivel a bal kezem öt ujját hat helyre használtam, én szeretem a nyugalmas, egyszerû ámbátor hatékony írtást 😄
OA/DA látom nem érted, de már nem mondom el többször, mert asszem nem is fogod... 😄D
Az meg hogy 99%-ban (104...😄) immunis vagyok: FIZIKÁLISRA!!! projectile-ra 70%ban de spellre egyben sem vazze, és ha ilyet nyomnak rám én ugyanúgy behalok.
Még valami: ez a kari 108ban indult így a stat pontokat is 108ra kalkuláltam. de most már áttettem 120ra ahol megnõttek a követelmények, ody nincs rajtam, úgyhogy az 525 str-t virítani kell, nekem meg pont 486 és 525 között volt. AZAZ elmaradhatatlanul fontos és szó szerint szükségszerû volt hogy ne haljak be sokszor mert kellett a lvl, hogy megkapjam az attribute-okat, mert különben nem tudtam volna áttenni 120ra (így is úgy tettem át, hogy 525 heléyett 524 str-em volt... amíg nem ugrottam szintet addig egy pöcsömjankó str gyûrû volt rajtam). És láss csodát, én a csítkirály, a Defiler felhasználói szintû mestere NEM tettem meg hogy adok 1 str pontot magamnak (még úgy sem hogy "becsületbõl" leveszek mondjuk egy dexet) na de ehhez is az kellett hogy ne haljak be mondjuk szintlépés elõtt egy perccel.
Ami meg a funt illeti: nekem EBBEN a kariban az MAGA a fun, hogy ilyen defense-e van. Nyilván itt nem az ad élményt hogy rohangálni és castolni kell a beledet meg nyomkodni az idõszaki peteket és aurákat hogy egyáltalán túlélj egy kemény attackot, mert nem tudnak hozzám érni. Itt nekem pont EZ a játékélmény hogy ilyen nem kell csinálnom. De hidd el, nem erre élvezek, mert asszem fogok indítani egy mágust, a legócskább fajtából, ráadásul ugye mágusban olyan tapasztalatlan és hülye vagyok mint a segg. Hát az totál játéktudást igénylõ kari lesz, örülök ha túlélem vele a gamát, és úgy saccolom, hogy 30szor fogok vele behalni 😄DDDD
De nemfogok most idecopyzni, 15 sort, inkabb nezdmeg es latni fogod.
A lila dragonian pedig igenis undead, de lehet hogy 1.20 ra megvaltoztattak, de nemlattam errol semmit a patch infoban.
A skillekrol annyit, hogy a naturre telleg nemjut skill, az earthre , ha jutna, meg akkorse lenne ertelme, mert lofaszt se ad egy jo ijasznak, mint ahogy egy 65% healthes oak se ad tul sokat, de biztos jobblesz tole a kari.
OA/DA , nemtom , sztem semmi koze a ranged attackhoz, es tovabbra is fenntartom.
A csucskarirol meg annyit, hogyha mar 99% ban immune vagy mindenre , akkor telleg szanalmas atoltozni , meg a hidrol lovoldozni😄
Lattad mien karikat inditottam a jatekelmeny erdekeben, ami nagyjabol mar nem volt meg a spellbreakernel (aminel nemkellett se rohangalni, se csereberelni) , namost ami felvenne vele a kesztyut az a thane, es ott sem kene semmi ilyesmi😊
amugy asszem en itt kiszalok ebbol, mert beszelsz itt funrol meg jatekelmenyrol, de kozben az a fõcelod, hogy eselyed se legyen meghalni.
Illetve az, hogy minel kevesebb 'jatektudasra' (eger/billentyuzet kezelesre, meg 'taktikara') legyen szukseg ahhoz h minden fasza legyen, meg ebben a jatekban is, ahol altalaban telleg csak 1 jo buildre van szukseg + egy minimalis jatektudasra, amit mindenaron ki akarsz zarni, pedig a jatekelmenyt az adja, amikor ervenyesulsz , egy onmagaban nem tul hatekony karakterrel (legalabbis nekem ez adja , egy spellbreaker utan). (tudom most majd belekotsz a spiritbe... de nyugodtan...)
Én azt mondom hogy majd akkor nem fogom szégyellni magam ilyenek miatt, ha a játék készítõi egyáltalán esélyt adnak bizonyos nmy-k bizonyos spelljei ellen hogy életben maradjak, addig nincs ciki, mert azt én végtelen bunkó egyoldalú elõnynek tartom, hogy jön egy act3 telkine, rádbasz egy olyan piros micsodát, és kanyi, anélkül hogy esélyem lenne.
Ez mindenkihez szól: És-hát a lövedék hatótávolsága nyílván összefügg a sebességével , csak tényleg fura, hogy ezt lemodellezték a game ban, más magyarázat nincs... de mennyi szükséges ahhoz, hogy egy képernyõnyire lõjjön a kari? a 360 alatt mennyivel lehet kevesebb?
Szóval az elején azzal kezdtem hogy sztem a brigand a legjobb íjász, és ha csítelni <#buck>#buck> akarsz akkor a bone charmer. A te hozzáállásodra írtam az avengerhez és a rangerhez, hogy nálam kissé fals, és nem azt mondtam hogy ezek az isten karik az elsõ kettõhöz képest, hanem azt, hogy azzal kezdted el fikázni ezeket hogy nincs elég skill, jó ha az aurára jut, stb. CSAK ERRE mondtam azt, hogy miért, a bone charmerre van??? Ezzel én nem mondtam hogy egy avenger jobb lenne, csak annyit állítottam hogy ne az legyen a kifogás egy avenger ellen hogy kevés a skill. Innentõl kezdve nem volt mit revidiálnom, nem ismertem el semmit, mert a kezdetek kezdetén ugyanazon a véleményen voltam, hogy a legjobb két íjász a charmer és a brigand, ha biztonságizni akasrz akkor a ranger. 😄
Pierce resist egy íjásznak persze hogy kell, de miért melyik karinak nem kell??? 😄
Study passzívja: még egyszer mondom: szarok a critical hitre, értsd már meg!!! Én is tudom hogy íjásznál és mágusnál nincs. Még egyszer mondom: az egyszerû kis paraszt ütéseknél is láttam valahol valamikor (nem emlékszem rá) hogy számítanak ezek az értékek, de lehet hogy az egy szar leírás volt, nemtom. Na és ha az egyszerû ütésnél (lövésnél) is számít valahogyan valamilyen úton egy képletben, akkor miért ne lenne hasznos. Ha nem számít, akkor persze nem hasznos, nekem csak rémlik valami ütésképlet amiben benne volt az OA-DA.
A spirit ward: nem sikerült mellé fognom, amit leírtam az igaz, csak nálad ezek szerint nem a védelmi funkció számít hanem a támadás, OK. Ha akarod megnézem, ez megerõsítésre vár, de asszem az onsidian dragonianjai 120ban nem undead-ek, de lehet hogy most hülyeséget mondok. Na megnéztem, a lándzsások beastmenek, a lila warlockok is beastmenek, sõt, az íjászokis.
A csúcskarimmal nem azért váltok cuccot boss elõtt mert az annyira szükséges és hû de félünk tõle ha nincs így hanem kényelmi szempontból: gyorsabb a harc. Nem kell rohangálni, nem kell kitérni, nem kell taktikázni, ha pl. dragon lich ellen van 100% védelmed, csak állni és ütni. Most gyakáltam le manticore-t cuccváltogatás nélkül, pedig nem volt dodge attack (és kit érdekel), de hoppá így is megy. Érted, a championnal is leszedtem mantit, de az egy egyszerû, nem nagy sebzésû kis funkari volt ehhez képest, tartott is vagy 2 percig, mint neked azon a filmen anno. Na, 100% dodge-nál ki kell térni a fújás elõl, azt annyi. 20-30 mp. Ezért cserélek, nem azért mert hú de kell és szükségszerû. De hidd el, nekem meg arra nincs szükségem hogy dragonianok felõlem 40 fõs hordája miatt weapon swapolnom kelljen... 😄DD És ha jól tudom szörnyik feléf rontó csoportjából pár százalékkal (persze elhanyagolható, de akinek szeme van észreveszi azt is <#crazya>#crazya>) több van mint bossból. 😄DDDDDD
A projectile speedet értem én, és bármily hihetetlen még én is kijártam a nyolc általánost (sajnos többre nem futotta 😄) de nem gondoltam volna hogy valós fizikai törvényeket is bele fognak venni a játékba. Tudod, azért furcsa ez, mert én még soha nem láttam repülõ dinoszauruszokat, de ebben a játékban mégis bárki könnyedén produkálni tud ilyet, ezért nem feltételeztem hogy a játék más részében meg "tiszteletben" tartják a fizikát. 😄DDD
Virlee: defense az télleg az isten, a legjobb közelharcos, és mit szólsz dudo, egyetértek veled, bazzeg. Kell neki a minél nagyobb recharge, sztem nem árt a 100 is. 1-2 armort feláldozol 100% recért, de cserébe skillpontot spórolsz itt-ott, sztem megéri, fõleg rally miatt 120ban.
A projektile speed és a lõtávolság viszonya a vita ellenére nekem még mindig homályos... Telkin-t elérni nem sok íjjász karinak sikerült... 😊
A defense karinál a recharge-val vitakoznék azonban, ha felváltva használod a Rally-t a Quick recovery val, simán kihagyható a recharge, amíg az egyik tölt a másik használható (a quick rec. is kurva jó skill), és viszonylag mind a kettõ gyorsan tölt...és akkor lehet húzósabb streng,dex pont a karinál (nem megy int., energy-re) +húzósabb (jobb def és damage értékû) cuccos, és végképp fölöslegessé válik a rec., mivel a kari kurva nagyot üt és véd...😊 egyszerre. Mindezt 64. defes kari után mondom... 😊
Valahol mar kicsit vicces, hogy itt-ott probalsz valamibe belekotni, amit irok, aztan par comment mulva, valahol a sorok kozt elrejtve elismered h igazam volt, es belekotsz gyorsan valami masba😄 Eredetileg arrol volt szo, hogy milyen ijaszok lehetnek a jok, irtam h a bone charmer, meg a brigand aminek a nyomaba sem er a ranger meg az avanger. Erre jott a szoveg h nincs eleg skill a spiritnek, de ugye az avanger dwellerje meg a ranger oakja, az annyira sokat segit 1 ijaszon, hogy huuu.. Most meg mar kb ott tartasz , hogy a bone charmer, meg a brigand a jo ijasz... namost a brigand lovesebe felig-meddig bele van epitve a vision of death.. a bonecharmerrol meg irtam eleget, de fogok meg nyugi...
Virs lee: A spirit wardrol irt dologgal nem ertek egyet.. Milyen korlatozott tavolsag??? A spirit ward yardja, azt hatarozza meg, hogy milyen tavolsagban kapjak meg az aurat az Allik meg a petek, nem kene osszekeverni a deatchillel, aminel a yard ugy hat ahogy mondod, es nem megy at az allikra... A lichek (ha az obsidian halls fele 'lichekre' gondolsz..) akkor nemcsak elemental hanem undead sebzes is, ergo a toluk kapott sebzesbol a spirit ward minden esetben le fog vonni, attol fuggetlenul , hogy milyen skillt hasznalnak + resistelni is fogsz ra az ellened hasznalt tamadas tipusra vonatkozo resisteddel!
Shorlex: Studyt mindenhol kell hasznalni, es inni kell a manat... Mert, hiaba van 1-2 szorny legenden akinek kicsi a pierce resistje, aztis le kell venni, had menjen neki minusba, mert a szornyek is tobbet fognak serulni -resistekkel, ugyanugy mint ahogy teis sokkal tobbet serulsz ha -50 ed van , nem pedig 0.. igy a sturdy miatt, minden esetben tobbet fogsz sebezni!
A flush outra, hidd el eleg az 1 pont, mivel hidd el , a defensive ability redukalas nemjo semmire 1 ranged karinal, ugyanis, amig nemvolt meg a sebzes kiiro progim, addig csak a kritikal hiteket irta ki sargaval/pirossal, es soha, de soha nem irta ki a sebzest amikor ijjal lottem, vagy ternionoztam (ami szinten ranged attack, nempedig cast) , ezis azt tamasztotta ala , hogy a Kritikal hit, NEM HAT ranged attackra, es elvilegesen az off/def ability csak azt hivatott meghatarozni, hogy milyen esellyel utsz, vagy kapsz kritikal hitet kozelharcban, semmi mast.
Ami a Spirit wardot illeti a charmernel, megint alaposan sikerult melle fognod, de nembaj tessek csak kotekedni, idovel ugyis megtalalom az 'elismerest' valahol a soraid kozt😊 Szoval senki nem mondta, hogy azert kapja a pontokat, hogy ne ussenek szet, mert egy jo ijaszt nemkaphatnak el, ha megis akkor azok valoszinulieg dragonianok lesznek, azok annyira gyorsak... Namost a 'beast' tipusu, jade palace fele dragonianok, beastek, es nemresistelnek tul jol a piercere, es kapsz ellenuk + sebzest is aurakbol, illetve ottvannak a 'lila' dragonianok, obsidian hallsba, amik a jatek talan legveszelyesebb mobjai.. namost azok ellen nagyon sokat tud segiteni.. De mondom, nem ezert kapja a pontokat, hanem a sebzes miatt, mivel pont az undeadok altalaban, akiknek kurva magas a pierce resuk legenden, es mind2 resze az auranak ad sebzest ellenuk, mert hiaba studyzol rajuk , meg ugyis eleg jo resuk lesz , es az a sebzes rohadt jol fog jonni ellenuk , foleg a 2 petednek is , mert mint tudjuk a spirit ward hat az allikra is.
Az , hogy valamikor bizony oda fognak erni hozzad, lehet , akkor par lepes hatra, gyors weapon swap es egy vision of death, lehet neked ez maceras, nekem meg az a maceras es valahol 'gaz' is, hogy a 'csucskarikkal' cuccot kell valtogatni legend bossok elott😄D
Mellesleg, azt sem mondtam , hogy 2 kepernyorol fogok lovoldozni vaktaban, bar nehany helyen biztos fogom hasznalni , ahol mar elore tudom, hogy szornyek lesznek, es persze , nemfognak studyt kapni , amikor ien tavolsagbol kapjak a hiteket, de a covenant meg a spirit ward akkoris fog mukodni.
Ami a projectile speed/ranget illeti, nemtom , fogj meg 2 kavicsot, dobd el az egyiket erosen , a masikat gyengen , es nezd meg melyik repul messzebb..😄 ezekutan kizart , hogy lenne benne barmi logika is , hogy a gyorsabb nyilvesszo meszebb menne..😊)
Ami pedig a deatchillet illeti, teny hogy megeri a pontokat, de ha jol kezeled az ijaszt, akkor ritkan ernek olyan kozelsegbe, hogy telleg hasson rajuk, utest meg ritkabban fogsz kapni kozelrol, hogy maxold a ravages of time-t.. Mellesleg mint mondtam , nekem lenne +3 skillem, amit te nemtudom, hogy belekalkulaltal e az elkepzelesedbe..
Virsli: a defense ag az kurvajo, mind2 patch alatt, de illik neki vagy 90% koruli recharge, hogy jol toltsenek a skillek, amikre azert szukseg lesz rendesen... meg -energy costra is... Van 1.08 alatt egy conquerem.. , lassan legend egypt vegen jar, de meg nemhaltam meg vele😊
Erre jó megoldás a bone charmer, ott a covenant, az mindent pótol. Én ezért használnék charmert, vagy avengert vagy rangert, kapsz nrg-t a mágus-félmágus kasztból.
[X]
[X]
Avoid (ami sztem fontosabb lenne, szóval ha választhatnék, akkor inkább 99%avoid, és 73% dodge, de mindegy): íjász aura 35, alexander páncél 15, ugyanabban a pajzsban 21, összesen 71.
Azért azt el kell mondjam, hogy nagyon jó hogy ilyen "halhatatlan" (azaz üthetetlen, ez télleg 100%ig igaz, 10bõl eltalál 3 nyíl/elementál), de azért nem fenékig tejföl a dolog, mert a sok jó plusz százalékos cucc hiánya (peleus, vagy achilles armor, athena, ancile pajzs, ares helm, vagy athlon, conqueror bracer) nem is beszélve az immortal amuról, amit 120ban valószínûleg felteszek (de 108ban nagyobb hátrányt okoz a resistek meg nem léte, meg az a plusz 2 skill hiánya afro-ból mint 120ban), igen komoly ütéselmaradást eredményez. De hát ez egy ilyen kari, és mint mindig is mondtam minden kari valamiért jó, de olyan hogy halhatatlan, plusz gigászit csap, meg még ráadásul mondjuk 100%recharge is, és van 40 petje, olyan nincs és nem is lesz.
kinek mi tetszik, én szeretem hogy biztonságos és kicsit többet ütöget cserébe, persze. Azért a 4óra 23 perces normal és a 4 óra alatti epicre felhívom a figyelmet ezzel a karival, úgyhogy lehet hogy nem is olyan lassú a relatíve kicsi (2000) ütésével...
Nálam úgy kezdõdött az 120 megismerése hogy a slayerem (még az elõzõ, az íjász) hanging gardens-ben volt, és 108ban egyszerûen szétszedték még az ilyen lövöldözõ növénykék is, nemhogy bármilyen íjász. Aztán feltettem ugye 120-at, elkezdetm nyomulni és csak annyit vettem észre hogy let vagy 1000-1500 élettel többem, nagyobb ütésem és nem megy le lószart sem a lövöldözõ növénykéktõl az életem 😄 Ennyit arról hogy 120ban mennyire veszélyesek az íjászok. JÓ hát nem mondom, hogy ha 10-en lõnek rám az nagyon kellemes, de 108ban 3-tól is halott vagy ha nem figyelsz kb. Death ward nekem ezért nem kéne.
A deathchill sztem azért hasznos mert olyan nem lesz hidd el, hogy te mindig mindenkit messzirõl lekapj, bizony lesz olyan helyzet hogy odaérnek. És ha ez bekövetkezik, akkor de cseszett jól jön, hogy egy kicsit lassab lesz meg egy kicsit kevesebbet sebez, nem is kicsit. Fecskével egyszer multiztunk kicsit és bizony nem mindig tudott kiírtani mindenkit távról, pedig nem hiszem hogy a játéktudásával vagy a karijával lenne baj.
Ja még valami a fizikális kontra piercinghez. Ha csupa csupa piercingre gyúrsz az tök jó ugye ha van study. De ha nincs? És miért nincs? Mert ha nyomatsz neki ilyen hatalmas projectile speed-et és arra építesz hogy 2 képernyõ távolságból írtasz és amikor lefelé mész akkor idõnként belenyomsz a semmibe néhány nyílvesszõt hátha talál, akkor lõni fogsz tudni, de ilyen távolságból nmy-re study-t tenni nem lehet feltenni. ergo hiába lõsz messzire, ha azok a lövések mindig study nélkül találnak csak. Na de csak egy megjegyzés volt.
A flush out sztem azért érdemes, mert ha jól tudom van egy képlet arra hogy az nmy milyen sebzést kap be tõled (és fordítva), és abban a képletben szerepel mindkettõtök off-def ability-je is (most nem tudom ezt a képletet, a Marcus gyerek leírásában biztos benne van valahol). Azaz én nemcsak a critical hitek miatt használom azt, hanem a sima kis paraszt ütéseknél, lövéseknél is, mert MINDEN egyes ütésnél, lövésnél a program hit-kalkulátorában ez az érték szerepel, még ha nem is criticalként. De ízlés dolga, ahogy gondolod, hát ezért jó hogy különbözõképpen gondolkodunk, így lesz sokszínû a játék. 😄DD
Hogy a jó íjásszal csak ellenséges nyílvesszõket szopok be, nos fenntartom hogy nem mindig fogod tudni elérni hogy ne érejenek oda, persze ha odaérnek elkezdhetsz rohangálni is, az is az íjász egyik specifikuma végül is. De ha jó cuccod van (és miért ne lenne jó) akkor el lehet érni a játékban 60-70% avoid projectile-t, azaz 10-bõl 6-7 lövés megy a levesbe. Mivel a játékban undead-ek mittomén max 40%ban vannak jelen, ez azt jelenti, hogy az összes íjász lövés durván 40%-a jön undeadtõl, azaz 10-bõl 3-4 lövés 40%-a, ami testvérek között is 1-2 lövés. Hát apám, a Te szavaiddal élve: "nemmondom... jo uzlet😄" 😄DDDDDD
A peleus le van cserélve, méghozzá alexanderre, mert az a plusz 2 to all skills nekem többet ér legenden mint plusz 300 damage. igaz hogy így 108ban nincs meg a 100% dodge (ám kit a faxt érdekel, hogy 100-ból 1 ütés eltalál... 😄DD), de 120ban igen, és hozzá jön még 73% avoid projectile, ezért nevezem a leginkább halhatatlan karinak a slayert.
És most ki fogom próbálni hogy felteszek két magas értékû apollo ringet, az ad 118%-ot, plusz marksmanshipre tettem egy pontot, ami ugye 5-t jelent, az ad 50%-ot, az már összesen 168% plusz projectile spedd, ami elvileg 2,5szer nagyobb ranget kéne hogy eredményezzen mint ami most van ha télleg ez befolyásolja. Na megyek act3 telkine-t vadászni.
Ami pedig a játékélményt illeti, ne is kommentáld... 😄DDDDDDDDD
Ami a deathchillt illeti, ha kimaxolod sem hat tul messzire igy, kb telleg csak akkor veszem hasznat , ha eleg kozel ernek, ami elvileg nem tortenhet meg, de ha megis, akkor egy lvl 4 es is eleg kell legyen..(igazaabol kozelharcosoknal erdemes maxolni)
Ami a study pray passivejat illeti... mivel defensive abilityt vesz le, ezert kb semmire sem megyek vele , ugyanis a critikal hit csak melee attacknal hat, elemental dmg m alig van, szoval 1 pont boven eleg ra, foleg h ittis van +3 skill, de nembaj te azert raraksz 7 et, mikor kb annyi hasznat veszed, hogy a Hood lightning dmg rejere rasegit vagy 30 lightning sebzest.. 7 skiller , nemmondom... jo uzlet😄
Ami az undead ellenes aurakat illeti, mind2 ad dmg t ellenuk , es a masik dmg reducet is, es mivel altalaban egy jo ijasszal, csak ellenseges nyilvesszoket szopsz be , ezert siman megeri a pontokat, ha lenne eleg skillem, maxolnam mind2 t.
Ami a projectilet illeti, nyugodtan cserelheted a pelust😊 mert osszefuggesben van a projectile speed azzal , hogy milyen tavolra losz el, ezt fecske mondta ha jol emlexem, es telleg van benne valami.
Ami pedig a 'jatekelmenyt' illeti, azt nemkommentalnam😊
bocs, ha zavaros lenne kicsit pias vagyok , peace.
Jó hát nem nagy változtatás, de sztem valahogy így... És még lehet variálni hogy a lichrõl kicsit leszedsz pontokat, végül is az is tudja lvl1-en is a soul blight-ot... 😄D
Csak azt ne mondd hogy ezek az okos emberek még arra is gondoltak, hogy a fizika gyönyörû alapjait is beleviszik a gamába, és azon az alapon mûködik a dolog, hogy a nyílvesszõ mindig adott ideig van a levegõben (konstans fizikai "a"-val számolt gravitációs érték), aztán hogy milyen messze jut az a projectile speed-tõl függ, mert akkor befosok.
Megnéztem a charmeredet, és hát azért nekem (hangsúlyozom nekem) vannak azért itt is meredek dolgok. Pl. study passzívját azt szépen lehagyod (tudom hogy plusz 3 skill, azzal együtt), ugyanez trailblazingre, bár ha megvan a 166 speed, akko rértem. viszont pontot raksz ilyen faszságra hogy death ward. Apám ha nekem 15% alá csökken az életem, az azt jelenti hogy meghalok, mert ilyet csak telkine, manti és hasonló társaik tudnak produkálni ha eltalálnak, különben soha nem megy fele alá. Ha mégis, akkor bazz, meghaltam és kész. Jó tudom ere azt mondod, hogy egy pont miatt egy lvl 4-es death ward megérheti. te tudod. Aztán herbal remedy... Ugye nem a kõkemény 5 health regen/secért hanem a poison res-ért. Nekem cuccból van 60, persze azért beszélek könnyen. Vision of death. Hát azt meg minek? Most studyzol vagy vision van? Azt írtad erre hogy weapon swapolsz (aztán full mindegy hogy gyúpolt vagy nem gyúpolt fegyóval, ez nem érdekes). Csak amikor mondjuk mész lefele és egyszer csak hirtelen a szádban van 4 dragonian, akkor nemtom hogy lesz-e idõd swapolni és még utána írtani. De ezt fogd fel úgy hogy az én reakcióidõm és satnya játékstílusom miatt beszélek ilyen butaságokat 😄DD
De ami aztán a non plus ultra nekem az a spirit ward nyolc skillpontja egy ilyen kiélezet skillpontküzdelemben 😄 Hát azt is minek? Fõleg annak tükrében hogy a deathchill kõkemény 1-1-1-et kapott. Érted, melyik az a csonti aki hozzád tud érni és ilyen hihetetlen kellemetlenséget okoz, hogy kevesebb damage kell tõle (és több sebzés kell neki)?
És hát az az outsider 1 pont... 😄 Jó tudom már 1 (4) pontnál is tudja a reductiont, na de akkor is... 😄DD
na jó te tudod, te vagy a mester, én csak kullogok... 😄D Mellesleg a végkövetkeztetéssel egyetértek, hogy brigand vagy bone charmer, csak mindig ez a spirit... olyan unalmas ezt a két petet mindig ráküldeni mindenkire, aztán hadd szóljon a móka. Azért én egy avengert is favorizálnék és persze nem lyan jó mint ez a kettõ, de hát a játékélmény tudod... A fire-es bowról pedig annyit, hogy valóban nem nagyon keveri a fegyverkészítõ-programrandom a fire-pierce damage-eket bow-on, de a study elementált is levesz... Jó persze kisebb a fire plusz mint a pierce plusz, ez vitethatatlan, de jó az az avenger, csak másmiért. Nincs rossz kari, csak rossz építés. 😄