Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
Ez meg gondolom a 100% rec. es defender kari 😊
Htx! De van pár kérdésem is hozzá. 😊

Focusra (+shield block) miért csak 1 pont? A legjobb pajzsokon is csak 45-51% block van, nem kéne ezt növelni amennyire csak lehet? Tényleg, 75% vagy 100% a max block?

A defensive ability pontosan mit jelent? Illetve mire jó? Ez olyan mint az AC, hogyha nagyobb az offense-em, akkor megütöm, ha kisebb, akkor nem?

Colossust nem kéne maxolni? Dmg-t ugyan nem ad többet, de STR-t igen, ami szintén dmg-t ad, és fõleg dmg reductiont.

Hirtelen ennyi. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ROMOTO
A focus -ra még elkellene még kb. 4 pont...
ROMOTO
Tessék virs lee ez nekem bevállt..., ugyan nem egy 100% rec. es kari aki csak spéci cuccban colossus form-ban, batter-al csapkodva képes haladni 😊, de szerintem ez is jó...
Inkább defenderre mondjon vki egy kiosztást, mire érdemes pakolni, olyannal még nem játszottam.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ROMOTO
Én különben demó megjelenésétõl kezdve toltam 1.01 törttõl végig az 1.20 ig, és ?!? Én is régi pléjer vónék...de nem a tesztelõs, korán-reg elõs fajtából, emiatt nem is vitatkozom (sokat 😊 azokkal akik veszik a fáradtságot és megteszik ezt ezzel azzal a dologgal a gaméban...
( mindenesetre a 64 szintû spellbreaker karim ennek ellenére sem a szívem csücske, hiába van neki maxolt Liche... 😊
ROMOTO
Ja bakker, elnézést...de váratlan vendégség kerekedett ki aznap este még... ma azért késõbb, úgy 9-10 körül vagyok...
Romoto, jut eszembe múltkor jól eltûntél...
ROMOTO
Miféle több tisztelet fecske?! az akkor sem járna konkrétan, ha virs lee is betartaná ez irányban a minimumot... mi ez a kivételezés ?! csak mert régóta beregelt a fórumba valaki, az még nem jelenti azt hogy spanyolviaszfinnggó...
és boldog békés ünnepeket mindenkinek...
Aha, persze, neked már maga a játék se logikus, mert nem egyezik a kamu programod kamu értékeivel... LOÁL! <#eplus2>

tudom , mar-mar ciki lenne elismerni, vagy rendesen megnezni , hogy mirol is van szo ennyi felesleges kotekedes utan...
Gondoltam hogy ezért nem mered bevallani hogy tévedtél.

Mivel lehet ilyen videot felvenni? Csinálok neked én is egyet. Addig is megsúgom, az egyetlen dolog ami számít, a sebzések -tól -ig jellege, ha egy spell 200-400-at sebez, akkor könnyen belátható hogy 2 ellenfél nem feltétlen ugyananannyi lövés lesz. De ha duplázod a sebzést, annak látványosnak kell lennie, mert minimum a régi sebzésed maximumát kell kiosztani MINDIG. Feltéve hogy mûködik. De nem.

zsirfecske
halihó! látom nagy viták voltak mióta nem voltam. marakodtok nagyon. pedig virs lee is tök régi pléjer ám, kicsit több tisztelet kéne. szóval döntsetek végre kinek van igaza, vagy hazamegyek és tesztelem a 15-ös oraclemen... pákogó

mien csitprogramom?.. logikus magyarazatod zero barmire is, de hordod itt osszevissza a faszsagokat, azert mert nemtudsz valamit rendesen letestelni sem.. csinald meg kis karival , es nezdmeg, de azt mar nemcsinalod , csak nyomod ugyanazt a baromsagot...

Nem ertem mer erolteted ezt a programos hulye szoveget.. Komolyan mar gaz h ebbe kotsz bele, mikor az csak megerositesnek szolgalt arra, hogy a karik meg a szornyek , hogyan serultek , fel ora testelgetes alatt.. Ez alatt egyertelmuen bebizonyosodott, hogy minden %os sebzes erositi a spellt, a nimbus passivejai is..

tudom , mar-mar ciki lenne elismerni, vagy rendesen megnezni , hogy mirol is van szo ennyi felesleges kotekedes utan...

Mindenesetre felvettem , 2 ugyanolyan szornyet lovok eloszor nimbus nelkul , utana ugy , hogy rajtam van.. Igaz a youtuben nemfognak latszani a kis sarga kiirasok , ahogy lovi, de erdemes megfigyelni , hogy amikor nincs nimbus, az elete 60% a megy le 3 lovestol , amikor meg van , akkor az elete 90% a , a shard az 1 es a hearth of the frost 50% korul ad, a kari 10 es , alig van intje meg ami befolyasolna...

Az elso tamadasnal , bemegy osszesen 6 shard, es mindegyik 21-30 ig sebez kb randomba (shard 1 esen 20-31 , tehat stimmel)...
A masodiknal, amikor felkerult a nimbus, akkor 30 es 40 kozott voltak a lovedekek, a legmagsabb 39 volt , igen az volt az az oriasi 2 ik, bejott a shardbol a maxos kb + az 50% nimbus.. szemmel lathatoan oriasit ugrik attol. De ha ezsem eleg, fel is tolthetem , ott latod fullscreenbe, hogy mennyit visz le a szornytol , es emelett mennyiket irkal ki..

reszemrol ezt itt lezartnak tekintem , persze ugyis belefogsz kotni valami cseszettul lenyegtelen dologba , de mar nemtud erdekelni.

Shard + nimbus video

150% >> 300%. Ha ez nem látszik meg, akkor annak 1 oka van: nem is létezik.

Tulajdonképpen te most mit akarsz megmagyarázni? Hogy a játék szar, mert nem a csítprogramod kijelzõje valamilyen szerint mûködik?

ma pedig lelett merve pvp ben a nimbus, es nagyobb volt a sebzes shardal , es lightningal is ... Azt csak nem a sebzes kiiro exe hatarozza meg, hogy most mennyire ment le a masik kari elete... lehet, hogy te nem erzekeled ott legenden.., de itt az 530-600 akat sebzo shardra amikor rakerult a nimbus , hiertelen 620-700 kozt sebezgetett ra... a lightningot is lemertuk pontos szamokkal , nem ugy mint te , hogy szemmertekre probalsz felmernni egy 100-200 as spellt, resistekkel rendelkezo lenyek ellen , foleg hogy van kurvasok inted... ha nem erzekeled karidnal , akkor szimplan ne hasznald, de nemkell kitalalni ieneket , hogy nem mukodik , mint ahogy a %os cuccokra is kitalalod , hogy nem er szartsem.. Minden le lett merve faszan karaktereken is , sima monstereken is , de neked kell igazad legyen.. lol😄
Csinalj egy lvl 8 as stormcallert, adj neki egy lvl 1 es shardot, es maxolj fel 1 nimbus passivot... ottmeg nemlesz inted, meg cuccod ami komolyan bebabralna a dolgokat, szoval latni fogod , hogy azert eleg szepen fog kozeliteni a shardod erejenek valtozasa ahhoz a bizonyos % hoz.

ROMOTO
Bocsika az off ért, remélem nem sértettem meg senkit, de ez már nagyon kikivánkozott... 😊
ROMOTO
Ültessünk bele egy-pár párducembert és nézzük meg fel megy-e a nimbusz az emelkedõn.. 😄
ROMOTO
Teszteljük le, hogy az az omnibusz aminek nincs nimbusza passzív vagy nem...😊
Megint teszteltem: squall és wisp nélkül 3-4 lövés egy fekete párducember (legendary, act3) chain lighttal, maxos nimbus 2. passzívval: ugyanannyi. Kb. 100-200 kill átlagában. Egyedül a spell alapsebzésének (200-400) függvénye hogy hány lövés kell, akár van nimbus, akár nincs. Hát ez tényleg üt, megéri ám a nimbus a kemény 0%-ot... <#eplus2>

ROMOTO
Én az omnibuszra szavazok! maxoljuk ki közösen! és akkor lessz nimbuszunk ölég ... 😊
Odaadnám neked, nagyobb szükséged van rá. <#mf2>

X Revenge
1 kérdés: ien szarságokon mér akadtok fönn, minthogy hat-e a strom nimbbusz vagy nem? Inkább élvezzétek a gémet, nem kell feltétlenül kimaxolni...

[X]

virlee pajtas elkene neked 1 uj szemuveg😄

Pontosítsunk: kiír valamit. Hogy mit, azt max tippelni lehet. A készítõk lehet hogy a valódi sebzést szerették volna kiiratni, de elbaszták. Vagy csak átveszi a játékból a kamu sebzést, és azt írja ki, mittomén. Az azonban biztos hogyha a valósággal homlokegyenest ellentétes számokat írkál, akkor csakis benne lehet a hiba. A Nap nem lesz attól fekete hogy rámondják...

Ha +150% sebzés nem látszik meg a +50% mellett, akkor az csak egyet jelent: hogy nem is létezik.

Felraktam 1 ilyen ringet , egy 1 es shardhoz: 40 cold dmg 22% slower, namost ez semmit nem ad ra.. amint feltettem valami %os cuccot erosebb lett... A % nelkuli ertekek nemhatnak a spellekre csak az attackokra, a %osak minden tamadsra hatnak..

De lee, könyörgöm, egy tipp:
az a bizonyos valami, amit te egy házibarkács segédprogramnak nevezel az egy mod. Egy mod, ami semmi mást nem csinál, csak a critical helyett a bevitt összes ütést kiírja. Nem változtat rajta semmit, nem hekkeli meg, nem növelli, nem csökkenti csak kiírja.
Na most, pellana valleyben van sok ilyen, de van máshol is. Ott vannak ilyen célzótáblák, pl. ha lemész a lejtõn spártából, és elindulsz északnyugatnak (majdnem nyugatnak) és ott az a sok szörnyi, na náluk van dögivel. Odaállok, szembe azokkal a kis szarokkal amikre lehet lõni (ilyen íjtáblák tudod mi az). Kiírja a hidd el nekem semmilyen változtatáson át nem esett damage-eket. MINDET. Látom hogy mennyi az átlag 10-20 nyugodtan szépen eleresztett lövés után. Felteszem nimbust és akkor is látom a damage-et hasonlóan nyugisan ellõtt 10-20 lövés után. És mindegyik nagyobb, vagy az alja lövés olyan mint nimbus nélkül a teteje. MIÉRT VAN EZ??? És semmiféle módosító modot nem használok, nem csítelek, csak egy szaros kis kiíró mod jelzi az ütéseimet.
Aztán felveszem helisont, vagy egy fingerbone of boreas staffot, vagy azokat a plusz coldos gyûrûket (van benne plusz 20% int, de nem az emeli ennyire a damage-et, mert van plusz 27% intem is, és az messze nem emel anyit, szóval a plusz cold nagyon ott van) ilyesmiket és csodák csodájára minden felvett cuccal egyre nagyobb átlagértéket ír ki.
Szerinted egy alap szaros kis ice sharddal, ha arra semmi plusz damage nem hat, csak egy egy dolog, akkor meg tudnám ölni manticore-t 4 mp alatt? Vagy nem hiszed el, hogy megöltem annyi idõ alatt? csináljak róla filmet?
Szerinted a 600 körüli damage amit tud a cold alapból, az elég lenne ehhez? Nem. Nekem felszerelkezve 1500 körüli egy lövedékem, azért az már rendesen zúz. De nem 600, mert rajtam van nagyon sok plusz cold damage, és a nimbus.
Még valamivel le tudod tesztelni, amit dudo is említett, sima, tiszta, módosításmentes teszt. lõj bele egy szörnyibe sima sharddal és nézd meg mennyire megy le az élete. Aztán lõj bele úgy hogy rajtad van a helison, vagy a kezedben egy boreas, vagy ilyen plusz cold damage % gyûrû. Utána nézd meg mennyire megy le az élete. Jóval lejjebb fog menni, hidd el, mert hat rá, ez biztos, erre a nyakamat teszem.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Most erre mit mondjak, mikor pont az ellenkezõjét tapasztalom folyamatosan? Már fél éve is téma volt ez, akkor is megállapította mindenki hogy a nimbus nem hat spellekre, ez az 1.20-ban se változott, felõlem azt ír ki egy házibarkács segédprogram amit akar, ezen akkor se változtat.

Még egyszer megismétlem: ELEMENTALISTA vagyok, mit csináljak a spirittel?

Hiába sértõdsz meg, én nem állítottam sose magamról hogy mindent tudok a játékról, de ezt igen. És amit a 2 szememmel látok, azt nem is tudom miért hiszem el jobban mint vmi segédprogram akármilyen kijelzõjét...

Lee, az isten szerelmére, ne legyél hülye, kömolyan.
Egy custom mapen próbálgattam a sebzést egy célpontra. Mindent külön-külön, szinte statisztikát vezettem arról, hogy milyen sebzéseim vannak (all damage moddal tolom a játékot, 108-at is 120-at is). És hidd el, a faszom legyen petyhüdt ha nem így van, hogy AZ A KURVA NIMBUS HAT A SEBZÉSRE ICE SHARDNÁL!!!!!!!!!!!!!!! Ugyanúgy ahogy a helison is hat rá és tudod mit, van két kurva jó gyûrûm, plusz 15% és még 5 cold damage-et ad sok más mellett és az is hat rá, érted, az is!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Komolyan a kurva életbe az ilyen gyepes azt hiszem hogy én tudok itt mindent jól de baszok le is tesztelni az igazamat felfogás...
Továbbá igen az intellignece is növelli az ice shardot is, mert amíg nem volt 78 el nem osztott att pontom a próbakarinál, addig sebeztem amenynit sebeztem utána meg vagy 1,2-1,3szor annyit.
A managondra pedig csak annyit, hogy egy maxolt covenanttal egy az oracle laza 150 mana regen/sec-el rendelkezik és 300%-os ice shard casttal 0 azaz nulla % nrg costtal soha, egyetlenegyszer sem volt még vele managondom, max néha inni kell és akkor mi van??? Hû de szar az a covenant, amirõl még soha életemben nem hallottam olyan spirites karit, hogy az ki ne lett volna maxolva, elõtted.

Na jó, télleg, higgyél a skizmáidban, te vagy a mágusok istene, a kariépítés királya, a csúcsszuper ördögi és rettenhetetlen TQ mindentudó csodapegazus.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

-n +t

A squallt is sikerült faszán "kitesztelnetek"...

Megjelenés óta jáccom mágussal, és igen, a jelek szerint jobban értek hozzá, mint te, aki egy traineres tápkarakter egyszeri megtekintése után próbálsz véleményt alkotni. Lehet hogy a harcos osztályoknál ez bejött, itt nem. Inkább ismerd el ha tévedsz, minél tovább magyarázod a bizonyítványt, annál jobban égeted magad.

ja , fel eve felreinformalok itt mindenkit, es mostis epp azon igyekszem , hogy a csucssuper karidat gyengitsem , de nem akar menni , tul okos vagy.

Hiába magyarázkodsz összevissza, a tényekkel nem tudsz vitatkozni. Ki nem szarja le milyen értéket ír ki a házibarkács programod, ha a valósághoz semmi köze. Láss, ne csak nézz!

Az utolsó mondtatot nyilván magadra értetted, de egyetértek hogy ne informáld félre a fórumba tájékozódni betérõket!

Jo , te vagy a kiraly...
Vegulis a 30 sebzo shardbol tok veletlen lesz 120as igaz.. neeem , nem a 300% cold dmg m miatt, dehogyis.. Fo hogy te megmondtad a frankot , es megis magyaraztad faszan 'ezzel nemmegy, de azzal megy' szinten.. jolvan virslii, de oke nehasznalj nimbust , es semmi % ban ado cuccot, megis erdemled, de mast pls ne hulyits ezzel...😄

Mi az a "helison"? Nem hesione? <#mf2> Persze hogy nem erõsít spellt, mert fegyveres sebzésre vonatkozik csak és kizárólag. Hesione után arcmage sapi, na az már igen, méghozzá érezhetõen. Pedig csak +25% elemental dm, hesione meg +5x% fire + cold + light. De míg az archmage hat a spellekre, a hesione nem. Ha +150% sebzés nem látszik meg (nimbus 2. passzívja + hesione chain lightninggal), akkor az egy nemlétezõ dolog. A programod meg írhat ki akármit, attól nem lesz más.

Namost tudom , hogy ez masteszta valahol, mert ranged attack
Hát igencsak más tészta, annyira hogy semmi köze a spellekhez.

Mivelvan mágusom, már leteszteltem magam is, nem kell a video, saját szememmel látom amit látok, ez mindennél pontosabb.

Szoval szerinted a helison se erositene?😄 lol
Nemtom , most probaltam ki egy lvl 1 es shardal , ugy h mar van rajtam 300% cold dmg , direkt nemraktam a passivokra , satyr bruteokat lottem normalon , hogy vajon tisztan latszik e... Amikor nemvolt nimbus 90-120 kozt ment az 1 (+2skilles) shard.., amikor volt akkor 120-150 kozott kb... amikor nemvolt nimbus, 2 loves utan maradt 1 centi elete az ellenfelnek , nimbussal a 2 ik loves mar megolte..

Masfelol , elhiszem , hogy szerinted csak 50% elemental dmg d van , enmeg irtam korabban , (ami nembiztos, mert nemsikerult pontosan letestelni) , de szerintem az intelligence is kis % ban noveli az elemental dmg t... -> Levettem a helisont a cojuerrol, nemmaradt neki semmi + fire dmg % ja, tisztan fire sebzesu botja van , semmibol nincs ien-olyan dmg je, van 2400 intje.. Namost igy volt neki 1300 avarageje, rahuztam a 100% fire enchet, aminek ebben az esetben viszont telleg duplaznia kene... de megis csak 2100 re ment fel a sebzesem, tehat valamibol mar kell h hasson ram % os sebzes, mert 800 sebzest kaptam a (100% miatt), tehat 800 kellet legyen az alapom , + a 800 as alapot megtolta egy 60% koruli elmental dmg , tobbmint valoszinu , hogy intbol.... Szal 800+500->1300 + 800megin -> 2100 , itt kapcsoltam be a dark covenantot (ami 50% elemental dmg + nalam) , es ettol nott meg 450el. Majd amikor felraktam a legvegen a Helisont is (58% os), felment 3000re a sebzes, es ez tiszta fire sebzes+int.. Namost tudom , hogy ez masteszta valahol, mert ranged attack , bla bla.. de ezt csak igy szemleltetesnek , ha mar itt 'dupla' meg ien sebzesekrol beszelunk...
Ha tovabbra is hitetlenkedsz a nimbussal , max felveszem egy videora, azt amit a komment elejen irtam.. es akkor majd kitalalod , hogy mas a jatekom, meg hogy a 'cheater' progim okozza...

Én is elmondtam már 3x hogy nekem csak +50% elemental dmg van, ha mellé jön még +150% az eléggé feltûnõ, nem gondolod?

Hiába ír ki vmit sebzés helyett a programod, ha semmi köze a valósághoz. A szemednek higgyél, ne vmi kamu programnak!

Elmondtam 3x mar h az nem dupla, 620 helyett 750 et shardolok nimbussal ,mert mar igyis tele vagyok +% cold dmg vel, a progi pedig nem cheater, hanem 1 kis exe ami minden bekapott + kiosztott sebzest kiir.

De amugy orulok hogy ilyen sok tapasztalatot szedtel a ternion / refresh ancival 1.08 alatt, biztos onnan jon ez a sok okossag...

Kiírni bármit ki lehet, attól még nem lesz valós. Ha a dupla sebzés a valóságban nem érzékelhetõ, csak egy akármilyen csítprogram irkál ki vmit, akkor kenheted a hajadra a számokat!

Állandóan ezt a "ki lett tesztelve" dolgot mantrázzátok shorlexxel, de hogyan teszteltetek, ha szabad szemmel is ennyire nyilvánvaló dolgok fel se tûntek nektek? Leolvastatok vmi számot egy csíterprogramról? Ennyi erõvel a sima gaméból is kiolvashatsz egy számot sebzésre, sok köze annak sincs a valósághoz, de legalább nem kell hozzá külön program. LOL.

Sztem ezt a mágus témát ne nagyon erõltessétek, olyan tényeket akartok megcáfolni, amit már 8000 hsz-el ezelõtt is leteszteltünk.

Jo szerinted nem sebez tobbet , szerintem meg igen.. Te szemmel nezed , hogy mennyit megy a csikbol , nekem meg kiir minden sebzest amit kiosztok, Igen, a spell damaget is, es szamokban latom (ugy mint amikor kritikal hiteket utsz meleenel), hogy erosebb boltot es shardot lovok, nyilvan nem irna ki tobb sebzest poenbol a spellemre amikor felrakom az aurat...
Aztis mondtam , ha van 88% light sebzesed, az kozelse duplazni fogja, sot , magas int meg es egyeb elemental sebzes %-ok mellett nemfog olyan sokat dobni rajta, mert az alapspell sebzesenek a 88% at adja hozza a 'vegso' sebzeshez......

Arra jo a 3 warrior, hogy eloremegy beszedni a nyilvesszot, akkor idezed amikor akarod , mire megolik oket , addigra teis megolod a mobokat , es castolod az uj csapatot..

Lenyeg , hogy te tobbet sebzel , jobb manad , es minden dolog szar es hasznalhatatlan neked , ami kilett testelve elegszer... nembaj , szerintem mostmar radhagyom..

Grusalak
Te szentséges gatyamadzag... Ennyit vitázni azon, hogy kinek van igaza... <#buck> Piece!!! <#love12>
Amúgy tegnap valóban elbaktam a linket <#crazya>, úgyhogy most újra: Bone Charmer Tehát közleharcos, dárdával pirce és vitality damagét osztana...

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Ha nem egyértelmûen fogalmazol, ne csodálkozz ha félreértik!

Nem az a lényeg hogy mit ír ki (a spellek sebzését amúgy se), hanem hogy mit csinál. Mivel sebezni nem sebez többet, innentõl kezdve azt ír ki amit akar, nem számít. Mondom, lightos passzív + hesione = +140-150% - ELVILEG, ennyit már szabad szemmel is csak észre kellene venni, lövöldözz vele és nélküle párat, meglátod hogy a különbség 0. Mivel amu + sapi együtt +50% elemental dmg, ezért igencsak jelentõs különbségnek kéne lennie - már ha hatna egyáltalán rá. De nem hat.

Az alapkulombseg az kb, hogy nekem 100% korul lenne a rechargeom, ezert sem kene maxos squall
Akkor elég 1 pont mindenre, minek is növelni a sebzést... De akkor felesleges a recharge is, sõt az az 1 pont is, az a tuti ha semmit nem sebzel. <#eplus2>

weapon swaprol hivnek 3 warriort is
Minek? Maxolva se ér már semmit, nemhogy 1-2 ponttal...

Ne perseponet meg mittomén mit rakjál fel, hanem shavot, az legalább meg is látszik a sebzésen! 😄

lol... szerintem egyertelmu, hogy a squallra ertettem a 3-4 pontot, ebbol is latszik h te nezed hulyenek a masikat, h azt gondolod , hogy nemtudja h a shardot maxolni kell namind1..

A nimbust pedig letesteltem mar egy parszor, es joval nagyobb sebzeseket irt ki a shardokra amikor rajtam volt , de ha nem akarod , akkor ne hidd el , de minden olyan dolog ami %ban ad plust az hat minden jellegu tamadasra, ami meg csak szammal , pl 40 cold dmg , meg ienek az csak az attackokra hat ,amibe beletartozik a normal staff loves es a ternion is.
Az hogy majdnem 2x annyit kene sebeznie barminek is +88% nal , azzal meg nemtudok egyet erteni , mer csomo dolog mar noveli egyszer %al a sebzesed, tobbet kozt az int is ha joltom, szoval az alap lightningod sebzeset lehet megdobja 88% al, de nagyonsok minden mas is noveli mar egyszer , szal az osszesitett vegleges lightsebzesedet sehol nemfogja ez duplazni...

Az alapkulombseg az kb, hogy nekem 100% korul lenne a rechargeom, ezert sem kene maxos squall , mert akkor raknam amikor jolesik...
instantba menne a lightning ,a vision of death, covenant, outsider , meg mellem a lich, meg weapon swaprol hivnek 3 warriort is.. amikor jolesik..
Az h spirittel futkosnod kellett, hat , nekem ritkan kell futnom spirites karival😄 1.20 ban meginkabb nemkene , mert ijaszokat legyengitettek..

Ami a Thanet illeti, 1.08 ban o sebezte a legtobbet shardal nalam, megpedig ugy, hogy felraktam neki 2 Persepones Caresst (2x +120% cold dmg) , es igen , baltan levo %os cold dmg, es eroteljesen erositi a shardot.. archglove+ 1 ring adta ki a 300 castot, persze kell a dologhoz str, de -reqqel ugyesen meglehet oldani... Ezzel a karival mertem lvl 48 on, 1000es shard sebzest... egyedul az energyvel van baja, de aztis meglehet oldani..
De amugy lehet olyan thanet is csinalni , ami mindent kepes lestunolni, az elso szatirtol a titanig , van 9 ancija + 1whisp.. egyedul a bossokat viszi nehezen, de idovel kinyirod azokat is😄

Nyomtam egy gyorstesztet a storm nimbusra, kimaxoltam a lightningos passzívját, +88% light dmg, majdnem dupláját kéne hogy sebezzen, de 1 grammal nem sebez többet. Ebbõl is látszik hogy a nimbus passzívjai spellekre NEM hatnak.

De ha a squallra érted a 3-4 pontot, az is karcsú, kell a hatókör, hogy beleférjen mindenki a res csökkentésbe, fõleg a jó nagy területre ható cl-hez.

figyelmesebben kene olvasni😄
Meg írni is. 😛

6000 mana , az gyanusan sok , kellett oda energy pont rendesen, nemkell letagadni
Nemigazán. Csak kell 2 zõd +26% int, +12% mana gyûrû, legendary hecate-al megsocketelve (és még lehetne több is, ha nem INT, hanem mana bónuszos reliccel socketeltem volna), amunak is lehetne ilyen, de én jobban szeretem a +25% elemental dmg, +10% mana -20% mana cost amumat, szintén hecate-al socketelve. Mellé overlord páncél (+2 skill, rakás mana, life), hesione archmage kesztyû, csuka, a bot is ad vmennyit, simán összejön az. Ja, és 400 manát még nyerünk azzal is hogy egész pontosan "csak" 56xx mana. 😛

Logikusan csak fegyveres harcra él a cold bónusz, mint ahogy a +cold dmg cuccok is csak ahhoz adódnak hozzá.

1 dweller miatt valasztani az earthet, hat most erre mitmondjak😄DD
Azt hogy ez a legelsõ karim. 😛 Félbe lett hagyva ternionozás meg ancientezés miatt, de most hogy azok el lettek baszva, ezt folytatom. És jól jön az a dweller, Legalább van idõm castolni, spirittel meg állandóan futkosni kell a nyilasok meg a lerohanósok elõl. Lehet hogy titánkillre jobb a lich, de odáig el is kell jutni.

Amugymeg a shard mint spell , egy Thane tipusu karinal sebzi a legtobbet
Mitõl sebezne többet egy harcosnak? Fõleg hogy az earth mastery INT bónusza se növeli a sebzést.

Inkább egy defense ág pontkiosztást mutass, az biztos jobban megy. 😛

A squallra mondtam a 3-4 pontot , nem a shardra, de aszittem ez egyertelmuen latszik, figyelmesebben kene olvasni😄

6000 mana , az gyanusan sok , kellett oda energy pont rendesen, nemkell letagadni...

Amugy tokjo h beszelsz nekem sebzesekrol, h mit hol ir ki program mintha nemtudnam , hogy milyen jellegu sebzesek szerepelnek a karakter lapon, ahelyett hogy megprobalnad megtalalni a lenyeget a sorok kozt...
En nemtom, hogy nalad kiirkalja e, hogy a shardbol 1 darab mennyit sebez amikor lovod vele a szornyeket , a lightning stb, es minden egyeb szar kiirkalodik e. De nalam igen, es latom hogy tobbet sebez a shard amikor rajtam van a nimbus, es annak is a passiveja miatt. Ugyhogy sztem olvasd el meg1x , es gondold vegig logikusan.

1 dweller miatt valasztani az earthet, hat most erre mitmondjak😄DD
Spiritbol 2 petet kapnal ,meg a jatek legjobb aurajat(covenant) es meg vision of deathet is.. Persze ugy csinalod ahogy akarod, de attol h egy ut szimpatikusabb neked, attol meg kozelse biztos , hogy jobb is...

Amugymeg a shard mint spell , egy Thane tipusu karinal sebzi a legtobbet..

A conquerem egesz legenden 1 mana toltott sem ivott , folyamatosan rally + colossus form + zaszlo mellett , es csak -60% energy costja volt.

Conquerornak meg jobb is, és mehet jobb klikkre a ww batter helyett.

Harcosnak nincs mana gondja, 2 onager secondary weaponnak, és 1 sec alatt fullon a mana. 😊

A +projectile speed mindig is csak a fõ lövedéket gyorsította.