23078
-
AC2 #12169 Arra még nem sikerült rájönnöm h a játék végigvitele nélkül, mér nem lehet (elöször) is legenden játszani? -
dudovec #12168 Shorlex hol bujkalsz?:D -
#12167 ja bocs, azt hittem csak gamebanshee-n nézegeted vagy vmi és nemtod kiegben mennyi. félreértettem. 150 int fölé szerintem semmiképp ne men, abból már simán kijön, erre példa az instant assám:
150 base + 41 clasp + 37 zöld amuban + 37 két high priest seal + 35 odysseus armor = 300, és 284 kell a clasp-hoz -30% req-kel. üdv -
Shorlex #12166 odyból, mastery statok, és maguk a cuccok amikben van int, kiszámolod hogy mennyi van benne, és amennyi a két mastery+cuccok kombó után hiányzik annyit kell adni magadnak. az utolsó cuccot mindig valami plusz 25% int gyűrűvel tedd fel, mert csak azzal fog menni. -
#12165 Ohh, kösz!
Most volt 2.0 és már itt az új!
-
zsotesz #12164 Szerintem az új tq vault-ra gondolt. Én ma szedtem le, végre tényleg kiírja a cuccokat és a tulajdonságait. -
Ravasak #12163 Valaki segitsen mar van a Stygian lurker mission amiert +4 normal/+6 epic/+8 legend attrib point jar na megcsinaltam minden fokozaton de valahogy ezek el is tünnek egy uj jatek inditasakor
csak nekem vagy mar mas is eszrevette ??
-
#12162 Miez? -
Aylon #12161 Azt vágom hogy mennyi az item req :) inkább arra gondoltam ki miből oldja meg ezeket. Ody jó ötlet, el is felejtettem. De a választ köszönöm. -
Shorlex #12160 VÉGRE VÉGRE VÉGRE egy vault ami kiírja a statokat is!!!!
Igaz hogy kezdeti és szar, meg sok a hibája, de valamit csak kiír!
és látom a fejlesztés irányát és örülök neki! :D -
norberos #12159 az immortal throne nak van külön vault? ha van akkor egy linket adhatna vki ahonan le tudom szedni előre is kösz -
#12158 Én azt néztem amelyik pl a fire mellet coldal is üt. :P -
#12157 clasp: lev40, dex 159, int 405
hood: lev40, str 159, dex 394
int-et lehet jól tápolni, illetve az odysseus armor -30% requirement-je sokat segít ezen. annak lev42 kell és str 368. -
norberos #12156 tele van :S
nem tudsz vkit kidobni aki inaktiv? :D -
madrac #12155 TQHU-1
TQHU -
virs lee #12154 :) -
norberos #12153 oké mehetnénk csak mondj egy szobát hamachin vagy gyere fel egyre ;)
én szinte mindig fent vagyok csak nincs kivel játszani :( -
Aylon #12152 Valaki tud egy gyors választ adni? plz 12142 -
dudovec #12151 Persze eletmento hatasnak jo lehet , elvegre 2 potit betudsz nyomni amig meg vagy bujva , raadasul ad jo sok regent is. -
dudovec #12150 Hat a stone form csak akkor jo , ha van valamid ami tud sebezni , amig meg vagy bujva.. Kurvakellemetlen volt , amikor nemcastoltam eruptot , a petjeim lehaltak , es mikor kijottem a formbol 4en alltak korbe, es stunolva voltam.. Ugyanis a stone formban ugyanugy eltalalnak , csak minden sebzes ami er lecsokken 0 ra , es a dotok sem sebeznek.. De mivel bekapsz minden spellt , ezert siman lehet az , hogy kapsz 1 hatalmas stunt mielott kijonnel , es meg be vagy kabulva amikor lejar a form.:) -
dudovec #12149 Hat legenden is 2 utes a toxeus ugytunik , artifact nelkul is.. Az mas kerdes , ha a 4 flame spirtet meg azt a frazielt magamra engedem egyszerre, akkor nemtom kileechelni oket , mert 5 hero mar kicsit sokat ut az 5k lifeomra , meghat 20 szintel nagyobbak , de lesz ez meg igy sem:) -
#12148 sztem ilyenkor még jobban jársz, ha a skillpontokat nem dobálod el a másodlagosra -
#12147 attól függ mit akarsz. közelharcosnak én valami elementállal kiegészített build-et szeretek, ergo storm vagy earth. enyim storm lett, de lehet az earth stone form-mal jobb lett volna, ugye dudovec?
level 18 vagyok, majd mehetnénk együtt néha... -
norberos #12146 jó de most hogy már a kieg megvan miért ne válasszak 10es szinten :D
de nem is ezen van a hangsúly hanem azon hogy mi legyen a második kasztom =) -
#12145 Najó, de te nem vagy normális!
:DDDD -
virs lee #12144 Én 65-ig. :D -
#12143 Mi az hogy 10-es? 10-es szint?
OMG, én vagy 35-ös szintig nem választottam másodlagos skillt. -
Aylon #12142 hy! közelharcos templarnak ha 100 recet össze akar szedni min mennyit kell tegyen intre/dexre? mert nézegetem itt archmage clasp meg trackers hood-ot -
norberos #12141 ilyen kis szinteken még tökmind1 hogy milyen bottal mész szinte bármivel lehet szépen haladni. engem az érdekelne hogy a 10es Seer em nek mi legyen a második kasztja? :D és mikre pakoljam az attribute pontokat mert azokat nem költöttem el
ja és ha toljátok vmi hamachi szobában akkor pls annak adjátok meg a nevét meg hozzá a jelszót mennék én is ^^ -
#12140 Még késöbb lesz meg.... -
#12139 A Hades treasury-hez megvan a zöld meg a kék kő, de a másik kettőt hol találom mert már mindent bejártam a first domain-ig.
Előre is thanx! -
#12138 én meg viccből válaszoltam. többet nem fordul elő. áruld már el miért jobb a +3 str a mágusodnak mint a +8% attack speed? ráadásul ha storm nimbus-t használsz a +% cold dmg hamarabb elérhető mint a lightning, de mindegy, te tudod. -
#12137 :))) -
virs lee #12136 nem -
#12135 Tehát jobban mint az int? -
virs lee #12134 nagyon -
#12133 Energy regeneration mennyire kell nekem? Csak mert inteligenciás ringeket hordok, és nem tudom melyiket volna így érdemesebb használni. -
#12132 valamelyik cuccom ad +13dex-et
az már nincs meg T_T na mind1 lent a 3. jó lesz -
#12131 kell a dex mágusnak is, a menő köpenyekhez 150-170 dex kell, szóval szerintem célozd meg a 150-et mint szintet.
válaszd a második botot és menj tovább azzal, egyelőre még majdnem mindegy mi van a kezedben, ezért nem is nagyon éri emg relic-elni. -
Ravasak #12130 Greenpeace valoszinuleg kihagytal egy melléküldetést azert nem nyilik az ajto :)
egy csoka szokta belülröl kinyitni ( itt talalkozol vele harmadjára )
Amideus vagy valami ilyen a neve ö halt meg mert valami zsák gyógyfü miatt , utana a salty field környékén mar mint szellemet ki kell szabaditani és utana fogsz itt bent vele talalkozni