23078
-
hawkie22 #12209 Naszóval, a játék már nem alap, egyszer már végigértem rajta, igaz, csak normálon, egy warfare/defense karival.
Mindkét általad említett osztály ismeretlen számomra, se a fontosabb skillek, se a számukra hasznos cuccok nem ismeretesek, illetve csak sejtéseim vannak, hogy miket is kéne igazából használni. -
ikod04 #12208 Erről beszéltem....
Melyik osztállyal ismerkedsz? A hunterrel, vagy a spirittel? alapról indulsz, vagy van már valamid? -
hawkie22 #12207 Szia dudovec!
Én csak most ismerkedem ezzel a karakterosztállyal, és szeretném megkérdezni, melyik skilleket fejlesztetted, és mennyire.
Köszönöm a segítséget. -
dudovec #12206 Fecske: ;)) volt aze parszor meleg helyzetem , amikor utolso pillanatban leechelt a takedown, stb.) Meghat asszony kezdte meg ezt a karit nyaron, level 25 ig tolta , aztan nem kezdtem ujat inkabb ,hanem ezt folytattam , szal van jopar deathje;> Foleg ,hogy meg epicen testelgettem , hogy tuleli e a titan meteorjat , vagy kibirom a lifeleechelni a bika wildfirejet, stb:) Orulok , hogy bejott.. engemis meglepett amikor elertem legend a3ba.
ikod04: 100% rechargeom van , +4 skillem, fullos resistek.. Attack speed csak 195% , mert az artifactomon nincsen bonus, castspeed meg 227%.. De szerintem majd fogok felrakni screeneket, a cuccokrol amit hordok , meg a skillkiosztasrol is. -
Shorlex #12205 és megint van új vault... :D -
ikod04 #12204 Megnéztem én is azt a mapot, keresve valami jó nyilat. Viszont általánosságban elég rondák az IT cuccok (sőt szerintem minden cucc). Valahogy nekem az az érzésem, hogy a maradék, hasznavehetetlen ötleteket nyomták ide bele.
Köszi a progit. Tápolni / runolni ott is lehet Titánra :) -
Shorlex #12203 na hát nekem meg pont az az uncsi, hogy pl. egy melee breakerrel amit most csinálok nem lehet 100reccel ww-zni, nem lehet covenantozni, stb stb...
ezért megyek, ütök, püföök mint egy idióta, várom a cooldownt a ww-re, elsütöm, megint várok, movement speed kicsi, bla bla...
szal nekem ez nem játékélmény, pont azért hogy ne unjam be, azért fogom feltenni. :D -
#12202 ez a kari istennő. grat -
#12201 na azért magas szinteken copperelni és elejétől 100 rec-elni azért kicsit más. csííter! asszem dudo írta régebben, hogy 42-ig elég uncsi a gém de pont ez az értelme, mert ott ugrik nagyot a játékélmény, utána már csak laposodik. -
Shorlex #12200 lehet TQ defilerrel.
megtalálod az ign-en
a cuccolásban igazad van nagyon, és most találtunk egy custom map-et amiben benne van az összes IT új cucc, meg ilyen csítszarok is.
na most cucc az gyakorlatilag 2 van használható azok is csak fenntartással... azaz megint nem sikerült jó új cuccokat összehozni, csak ilyen hasznavehetetlen szarokat.
viszont van egy csítgyűrű, ilyen str-int-dex 1 követelménnyel, lvl req nincs benne és 100 rec-et ad.
na azt én innentől kezdve használni fogom minden új karinál, igen csítelni fogok, mert nem látom értelmét, hogy megvárjam míg lvl42 leszek és akkor 42 szintet is, meg a rá következő 30 szintet is totál különböző stílusban, karival, stb nyomjam.
42ig (epic közepe) meg simán bármilyen karival halál nélkül el lehet jutni, szal még csak úgy sem fogom érezni, hogy csak ez segített hozzá a haladáshoz. egyszerűen elegem van hogy 42 lvl kell míg végre azt csinálhatom a karival amit szeretnék.
CSÍTRE FEL! :D -
ikod04 #12199 Szia dudo, gratula a befejezéshez. Egy kérdést engedj meg: hány %-os volt a reced? 100? Mert úgy könnyű csak e karival így haladni. lev51-es BC vagyok, 122-es cast speedel. Nem olyan gyors ez a játék úgy ha nincs szuper cuccod. (pár hónapja minden beírást folyamatosan olvasok és látom, hogy vannak újak is és megtévesztő lehet, ha valaki ezzel nincs igazából tisztában, hogyan is építse a karakterét).
És mégegy kérdés: custom mapról lehet-e karaktert vissza importálni? -
dudovec #12198 Na sikerult befejeznem a gamet legenden is a Bone charmerrel.. Asszem ennel a karinal megallok , bar lehet csinalok meg valami castert poenbol, de szerintem ezt nemfogom tudni uberelni:) Mikozben mentem vegig a karival , recordoltam bőszen mindenhol, szal sikerult egy egesz fasza videot csinalni.. Amugy a kari nagyonjol vizsgazott , egesz legenden egyszer sem haltam vele , nemhasznaltam se petet , se stunt , scrollt sem , es mindossze 1 health poti ment be az egesz act alatt , mert lestunolt egy ien kentaur hero act4 ben:) Valahol mar picit gaz, hogy ennyire konnyu , de orulok h sikerult egy igazan utokepes melee karit csinalni a conquerem utan. A video szerintem az eddigi legjobb lett, bar nem forditottam sok idot a kep/hang szinkronra meg effectet se tettem bele , sebaj , a lenyeg benne van..
Queen of Legend
aki esetleg megnezne jo minosegben, 25 mega a 4 perc, innen letölthető -
purblind #12197 valoszinü sok helyet kihagytál, vagy elöző karidnál töbször voltál ugyanazon a helyen. De szerintem kb 24-25 a reális.(Attolis függ 1edül játszol vagy többen) -
AC2 #12196 A skoroiókirálynál hányas szintűnek "kéne" lennem? Mer úgy emléxem h 27 szintű voltam az előző karimmal, most meg 20-as. Nekem kicsit kevésnek tűnik így a játék harmadára... -
Aurelianus #12195 a 4. domainben van...már rájöttem... -
Aurelianus #12194 Helló Titánosok! ;)
A venom stone hiényzik egyedül a Hades Tresuryhoz...
Már megöltem Hadest- is, normálon végigvittem...de a venom stone valahol elmaradt...merre van...? Valószínűleg zöldszínű...mivel VENOM...
merrefelé keressem...plase help.
-
messmann #12193 Ok. Már tudok -
messmann #12192 Csak nem nyitja meg a vista, vagyis nem tudok belemenni.
-
#12191 Dokumentumok-mygames -
messmann #12190 Megkérdem mégegyszer: Hova másoljam be az elmentett karakterem, hogy ne kelljen előről kezdenem? -
virs lee #12189 Egy ilyen játékban nehéz elakadni. Mindig előre, mindenkit megölni, mindenkivel beszélni. -
#12188 hi.
elakadtam az athéni katakombátban. hogyan tudok tovább menni?
végig csináltam a kabakombát, és utána a kikötőbe mit csináljak?
előre is köszi! -
zsotesz #12187 Én meg most küldtem privit, de látom már megtaláltad. -
Tiger1111 #12186 Kösz a segitséget
-
virs lee #12185 1. kör: Shard + squall + wisp kigyúrása. Mivel a shard jó legenden is, és cucc se nagyon kell hozzá (elég a sok fast cast + INT fejlesztése), és már kezdetben is elérhető, célszerű ezzel kezdeni.
2. kör: Chain light kifejlesztése. Kell hozzá 100% recharge, hogy elsődleges támadásként is megállja a helyét, és leválthassa a shardot. Amennyiben már megvan a szerkód, az 1. kör át is ugorható, ki lehet bírni bottal lövöldözve is, bár a shard mindig egyszerűbb. 100% rec és 250+ cast rate esetén stunlockolni lehet vele, tehát jobb mint a shard, de ára van: a 100% rec megléte.
3. kör: Shardról és heart of frostról lepakoljuk a pontokat, spirit ág kifejlesztése. Innentől vagy a deatchill + necrosis skilleket gyúrod ki maxra, hogy segíts a peteknek a health reductionban (viszont közel kell állni az ellenfélhez hogy hasson), esetleg energy shield, hogy iron maiden esetén ne (mindig) halj bele a saját cl-edbe. -
Tiger1111 #12184 Van egy lvl 40-es storm-om spiritet akkarok mellé választani mire gyúrjak lich king+dark covenant.Vagy a titan guruk tudnak valami jobbat ajálani előre is kösz a segítséget. -
norberos #12183 na rátaláltam magamtol szoval már nem kell azért thx :DD
-
norberos #12182 vki beírhatná a linket ahonnna le lehet szedni a legujabb vaultot mert nem találom ott ahol lennie kéne :D -
messmann #12181 Egy gyors kérdés: mentett karakterem hogyan tudom visszatölteni,betölteni, sehol nem találom ahova bemásolhatnám.
uninstaltam, de most az új rész miatt visszatetem. Meg nem is tudok átmenni az új részre mert kér valami kódot a továbblépéshez. -
Ravasak #12180 Zsirfecske marha jo a sisak kinezete :) -
dudovec #12179 Igyvan ,valoszinuleg sokkal jobb statok kerulhetnek egy lvl 36 os kékre:D -
AC2 #12178 Mér jó az h vmihez lvl53 kell? Attól nem biztos még h olyan jó. -
#12177 viszont jó hír, hogy level53 req-es cuccok már biztosan vannak. már csak ilyen level 60-as igazán menő valami kéne... -
dudovec #12176 kar h nincs rec:P -
AC2 #12175 És ezt a cuccot honnan lehet beszerezni? -
AC2 #12174 Azért nem ugyanaz a két dolog... -
#12173 meg ezen a cuccon is meglepődtem. lehet el kéne gondolkozni ezen a sleep-en. bár főbb monstik biztos immunisak rá.
sapi -
#12172 először énis meglepődtem, mert azt hittem permanensek ezek a bónuszok, főleg a +5% total dmg, de hát nem. -
virs lee #12171 Miért nem lehet általános helyett egyből egyetemre menni? -
#12170 :))))))))
Hát egen, sokat játszhattál hasonlókkal. (DIO,Sacred,DS)