Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 16.ról már lekéstél, lassan a duplájáról is, de nem a te hibád hogy tovább nem tudsz számolni, simán csak nem tartotok még a 17-es számnál matekból. :P

Hogy az INT ad sebzést, azt elég nehéz lenne megcáfolni, mivel a program is írja. A kérdés ennek mértéke volt, ami szerinted kicsi, de nem.

Eddig igy kb turtoztettem magam, es kb semmi 'rosszat' nemmondtam rad
Aha persze... csak állandóan beszólsz meg fikázol. Vegyél már vissza az arcodból!

es itt sirtal h levernek ancik nelkul (oakkal meg shieldel.. rofl
Duálos karinak mióta van pajzsa? Ezt se jött be. <#eplus2>

Az a 2 kari most fuccs, nyomod a default shardsorchot
Ja, én már akkor is azt nyomtam, amikor te még csak a ternionos lámerkedésnél tartottál, sõt chain lightja is volt, amire akkor mindenki azt mondta hogy az meg minek, és most jön rá mindenki hogy az milyen jó. Ennyit arról ki is a <#lama>...

30x annyi idot toltottek a dolgok kitestelesre , mint te
És még ennyi idõ alatt se tûnnek fel nekik olyan dolgok mint hogy a squall tényleg mûködik, hogy az INT bónusz nem is olyan elhanyagolható. Erre én nem lennék büszke a helyedben. <#eplus2>

Es igenis felbasz, hogy fel eve is itt verted a nyalad , mikor leoltottalak a lamasagoder, aztan elhuztal egy fel evre ,es most bejottel es megin
Mirõl beszélsz, te szerencsétlen? Maximum magadat oltottad le, de akkor még csak egy ternionos lámer voltál - amit ugye mindenki tud -, és nem volt mihez hozzászólnod. Tudod, van a világon még pár jó játék, nem ezzel fogom leélni a mindennapjaimat, ha van kedvem, elõveszem, ha nincs, akkor nincs.

Ahelyett hogy besimernéd hogy faszságokat beszélsz, próbálod magyarázni a bizonyítványt, meg engem fikázni, de ezzel csak magadat teszed közröhej tárgyává. Én beismertem amikor tévedtem, te mikor fogod? Addig is ajánlom neked a szanalmas.hu-t, pont az ilyeneknek való.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ROMOTO
És mi a konfigod?
ROMOTO
virs lee, ne haragudj, de tényleg muszáj ezeket a beintegetõs szarokat használni?! Semmi gond a vitával csak a stílusa nem fer...(pont amikor szerintem tök korrekt irányt vett a vita és le lett volna zárva 9474, dudo megjegyzése után 9483 (amit szerintem már nem kellettt volna)... megint visszatért ez alpári vonal... kérlek ne pöccenj be, ennyire...
zsirfecske
lárifári lépjünktovább!

Nemtom, en vilagosan leirtam allaspontom mar akkoris, anelkul hogy vitatkoztam volna..A squallrol megmindig nem ertem mer tobbes szamban beszelsz.. Shorlex tevedett a pvp alapjan , en nem tevedtem , mert tudtam jol , hogy a monsterekre hat a resist levetel rendesen , es ha ez a hozzaszolasombol, amit a ti mar akkori kis 'squall' vitatokhoz beszurtam , ez egyertelmuen nem derul ki , akkor telleg veszek neked egy szemuveget a 16 ik szulinapodra ocsem.. de nembaj ,szerinted a squallt is TOLED tudom. jolvan virsli:DDD

Ami az int sebzest illeti , leirtam joparszor , (amikor te meg nagyban fikaztad , hogy a nimbusnak nincs hatasa) , hogy az int ad % os sebzest ,ezert jolenne , ha kicsi karakterrel testelned a spell + nimbust , mert ott latni fogod a kulombseget.. azt nemtudtam , hogy mennyit mert nemneztem utana , de amikor a conjuerem sebzeset ecseteltem, onnan kb kiszamolhato volt az a % ami vegeredmenyben kb megfelel annak , amit arrol site szerint copyztal.

Eddig igy kb turtoztettem magam, es kb semmi 'rosszat' nemmondtam rad, azonkivul h faszsagokat hordasz osszevissza , meg belekotsz aprosagokba mert ez a letelemed.. annak ellenere , hogy mar 'sertegetsz is'...
De pls.. , nyaron lattalak utoljara ebben a forumban, vegignyomtad 2 karival? refresh + anci champel , es itt sirtal h levernek ancik nelkul (oakkal meg shieldel.. rofl..) , de te azer nagy kozelharcosnak nevezted a karit.. a masik karid meg 1 ternioner volt , amivel kb egy ovodas is eljaccik... Az a 2 kari most fuccs, nyomod a default shardsorchot.. ,de nyomjad kit erdekel.. ha jatszanal , legalabb nemjarnal ide flusztralni az embereket akik fel eve irnak ide , altalaban tartalmasat.. es 30x annyi idot toltottek a dolgok kitestelesre , mint te... Tudod kicsit gaz, hogy idetolod a pofad , faszsagokat beszelsz , aztan meg mindenkit megprobalsz lehuzni a te szintedre ezzel a mocskolodo magatartassal..

Amugymeg lehetek nyugodtan Tq kiraly , mert kb 15 kari , es az osszes skill kiprobalasa es testelese , tovabba nem keves 'rejtett tap dolog' feltalalasa utan semmi ujat nemtud mutatni a jatek , semmit , lehet ettol van ekkora egom.. Egyebkent , elofordult mar ezen a forumon , hogy TEVEDTEM , de akkor elismertem (asszem 2x volt ilyen ha nagyon akarod megkeresem..) , de ez a veled valo vitatkozas soran nem tortent meg, es nem azert mert te Virs Lee vagy aki kezd a bogyombe lenni, hanem azert mert veled ellentetben en nem kapaszkodom foggal-korommel olyan dolgokba , amit nem testeltem le rendesen.

Mindent leirtam neked barmifele site nelkul , egyedul az intelligence pontos elemental sebzes % at nemtudtam, de azt leirtam tobbszor is, hogy mindenbizonyara az intelligenced miatt nemlatod a nimbus kulombseget, amit utolag be ismertel , szoval innentol kezdve nyomhatod a dumat mint a papagaly,... lenyeg , hogy te mindenkinel okosabb vagy , es te szartad a squall spellt.

Es igenis felbasz, hogy fel eve is itt verted a nyalad , mikor leoltottalak a lamasagoder, aztan elhuztal egy fel evre ,es most bejottel es megin , hogy jobban tudsz mindent, meg mindenki fasz meg szanalmas es te vagy a sztar mer egy egyertelmu bizonyitek utan kenytelen voltal beismerni a baromsagod.. (bar tudom teged nem a video gyozott meg , hanem a site amin ezutan kerestel rola valamit.. vegulis jokis testelo vagy.. eloszor nyomod a faszsagot , aztan jon a cafolo bizonyitek ellene, es akkor utana olvasol..)

mindenesetre hasznalhatnad meg 1x egy remek kis eltuno skillt mint nyaron , mert a 'fel eves faszsag es taplo limitedet' megin sikerult atlepni 2 nap alatt , gratulalok.

Miután már te is beláttad mekkora kamu amit shorlex állított róla...

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Pont annyira "ovis szint", mint amit te csinálsz itt shorlexxel együtt. Mekkora arcotok volt hogy a squall nem mûködik, mert ti aztán olyan faszán kiteszteltétek... <#eplus2> Aztán mikor már tarthatatlan volt az álláspontotk, ahelyett hogy beismertétek volna hogy ellúzerkedtétek a dolgot, te elkezdtél hebegni-habogni hogy "dehát én nemis úgy értettem..." (mint a "kis százalékos" INT-et is), shorlex meg jól kussol róla, beismerni a tévedést azt már nem... De arcotok az van nagy, csak azt nem tudom mire. Én legalább beismerem a hibát, ti nem. Szánalmasak vagytok, játszátok itt az eszeteket, hogy ti vagytok itt a TQ királyok, közben legalább annyit tévedtek mint más, és még be se ismeritek, csak a másra mutogatás megy nektek. De ez csak nektek ciki, aki végigolvassa mindezt, az rajtatok röhög, lúzerek! <#mf1>

Ja es egy kis erdekesseg.. en eddig ugy hittem , es sztem sokan masok is: hogy csak a squall alatt levo lenyeknek van csokkentve a resistje, de nem! Hanem ha 'eltalalja' a squall , akkor annyi idore kap resist csokkentest , amit a passiveja a squallnak ir.. mondjuk azok utan , hogy a passive irja tok logikusnak tunik , csak eddig nem gondoltam erre :D

Virs lee: irtad meg a legelejen, amikor meg kerdeztel , nem kotozkodtel;) , hogy jo lehet e a spell breaker varazslat.. Akkor aszontam , h ritkan hasznalhato , szal nem biztos , hogy nagyon mukodne.. Most , hogy probalgattam meg par dolgot, azt mondom , hogy bizonyos helyeken kurvajol fogod tudni hasznalni , azaz tudnad , ha lenne 100% reced , mert anelkul nem igazan jo.... es erdekes, hogy a squall hat a 'drain damage' re is , bar elvilegesen az enegy leech resistancet kene csokkentenie , de ugyanugy elszivom az osszes energyjet instant spelllel meg 300 fc vel pillanatok alatt a bossnak , de ha 'meglottem' squallal elotte , akkor egy bizonyos bossra a tobbszoroset sebeztem igy... itt vettem eszre egyebkent a squallos dolgot is, hogy meglottem a mantit egy egesz screenrol vele , aztan nekemjott ranyomtam a draint , gyorsabban elszivtam az energyjet es amig elszivtam , vagy 3x annyit sebeztem ra igy, hogy meglottem a squallal elotte...

Amugy par napja testeltem titanon is, latom igazan arra voltal kivancsi , hogy ott mennyire hat.. Hat volt +2 skillem , feldobtam egy mastery shrinet is , es squallal vagy nelkule (erdekes modon ott mindegy volt) elszivtam ugyanugy a teljes manajat , de sokkal tobb castra, mint mondjuk egy masik boss eseten, titannak mindennek nagyondurva resistje van legenden.. Szal a manaja 100% at , es a healthje 60% at vettem le igy , 2-3 masodperc alatt...
De erdekes modon 0 manaval is ugyanugy castolta ram a szarokat, mikozben folyamatosan nyomtam neki a draint , szoval nemtom mien energy costja lehet a draganak:DD Sebzes egyertelmuen fugg az ellenfel manajatol , amivel azer szepeket lehet bizonyos bossokra sebezgetni, dehat nem keves skillpont es kurvakorulmenyes hasznalni, weaponswapra tenni stb.. Es ezis jobbklikkes skill sajna , mint ahogy csomo minden a stormnal, eshat kurva idegesito... , namind1 remelem kiegbe lehet majd minden tamado skillt bal klikkre rakni... mondjuk nalam bal klikk mindig lightning , es nemfog elfutni a karakter , ahogy mondtad , hogyha lenyomod hozza a shiftet mint diabloban.

Tovabba irtam korabban , hogy a freezing blast is kurva nagy poen bossra , linkeltem videot par oldallal lejebb rola.. Na az telleg muxik mindenre, mondjuk nem freezel sok idore , de arra kell hasznalni , hogy amikor a bossocska castolna valamit , vagy megutne , 1 villamgyors castal megallitod egy pillanatra, es siman distruptionolod a spelljet..
szal vannak itt a stormnak durva spelljei meg, csak kell hozza az instant castolas, amit megtudsz oldani egy sorchinal : heka staff + archmage glove + heison + 2 a ket zold ringedbe belenyomsz egy 8% os relicet.. nem olyan veszes aldozat... mondjuk a lightning boltot elbasztak , mer igy beleall a castba, tehat soha nemlosz el 300fc vel 3 lightningot 1 sec alatt, mert bebenazik valamer... szal lovom a lightningot instantba , es kb minden 3 ikra staff attackot lo , pedig nemkerul cooldown a spellre:D valami kocsog bug..

Olyan mint 'skill distruption' es 'stun' nem hat semmilyen bossra sajnos.
pl valoszinuleg ezert nemmukodik a war horn health reductionja a bossoknal , mert immune stunja van, es igy a skill passive sebzese nemtudja redukalni... bar en ugy lattam , hogy minimalisan serult tole a titan , de shorlex aszondja egyaltalan nem hat, hat higyjunk neki:)
A skill distruption pedig vagy szimplan nem hat , vagy 100% rechargeuk van a bossoknak , bar ahogy emlexem , amikor a kuklopszok meglottek 100% rec mellett, akkoris megkaptak a cooldownt a skilljeim, szoval valoszinuleg ittis az 'immune' lesz a ludas:)

ja es a Squallrol ezt irtam, amiben szerinted akkorat tevedtem:
"A squall telleg nemmegy pvp ben , de a szornyek ellen legenden igenis hat. Igen azokra a kis jeg demonokra a havasokban. Lehet, hogy a bossokal maskepp mukodik. Playerre, a sebzesek alapjan nem hatott, de mondjuk erdekes , h olyan dolgok meg faszan mukodnek playerre is, amit a superbossok nem szivnak be.. szoval lehet nehany kulombseg, de olyan sok biztos nem , mint diabloban."

merthat a 'csiterprogi' teved ,(mint kiderult nem tevedett az sem, de errol szot sem ejtesz , mert nemis lattad... de velemenyt azer mondtal rola eddig..) - ezert kenytelen voltam valami szemmel lathato dolgot csinalni , lehetoleg olyat ,amibe nemtudsz belekotni....
megkaptad, latod rajta, hogy egyertelmu, esmost ramhuzod , hogy enis csak ugyanaz alapjan itelkezem mint te ,es semmivel se vagyok jobb nalad:)
oke.. ,de ez mar nekem erosen lol kategorie.. Ez az ovis szint amit produkalsz, amiota kenytelen voltal elismerni h baromsagokat hordtal ossze... nembaj , varom szeretettel a stormnimbushoz hasonlo felveteseid, reagalni mar nemfogok , de legalabb lesz min rohogni..:)

Helotok,lenne egy kis gondom Titan Questtel,es jo lenne ha vki tudna segiteni.A jatek inditasanal hibat jelez,meghozza ezt:Couldn't inicialize graphics engine Mit tegyek h vegre en is jatszhassak?Elore is THX
A "látványosan(!!!) jobb" szemmértékre gondoltál, vagy a "erdemes megfigyelni , hogy amikor nincs nimbus, az elete 60% a megy le 3 lovestol"-re? <#mf1> Bagoly mondja verébnek... LOÁL!

jolvan:D na ez az a szint amirol beszelek ..

talalj ki pls valami ujabb faszsagot es vitakozz magaddal a csodalatos 'szemmerteked alapjan'..
Aki egy 100-200 spellt testel magas karival es szemmertekre hagyatkozik...
gg

X Revenge
És a kettõ együtt? shard + tenrion az s elehet rossz, a lvl 60-at pedig nem annyira nehéz elérni föleg ha minden zeg-zúgot fölkutatok és néha-néha visszanézek 1-2 titán barátomhoz :D

[X]

Nem tévedtél, ja... Elõször: ó, csak kicsit számít az INT bónusz, aztán mikor kiderül hogy nagyon is, akkor meg "jajj, nem is úgy értettem...".

Meg a squallt is jól "kiteszteltétek" ám shorlexxal... LOÁL! És mégcsak be se ismeritek hogy tévedtetek. De arcotok az van nagy, fikázni a másikat. Én beismerem ha tévedek, ti nem. Ez mindent elárul, nem kell többet magyarázkodnotok.

Az is amit te csinálsz.

virsli nem tevedtem egyik dologban sem amit leirtam, de 1 dologban igen, hogy 'vitaba szalltam' veled... mar-mar nevetseges amit csinalsz.

De csak 1.20 elõtt, mostmár nem jó a ternion.

Azért mert azt írtad hogy full ice shardos karit kezdtél, és gondoltam így is akarod befejezni, erre alapoztam az egészet, különben lehet még vagy 5 féle oracle-t csinálni. :D
Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy csak és kizárólag shardot lõsz ki, én úgy gondolom hogy az sokkal erõsebb hatékonyabb és jobb mint a ternion. Mert
1) többet lõ ki ugye mint 3
2) ternion max attack speed 210, amit úgysem produkálsz, itt meg bõven meglehet a 300% cast speed, azaz másodpercenként tizenvalahány shard ami egyenként 1000 felett sebezhet jó cuccal :D
3) sok skillpontot spórolsz meg vele
4) ha netán 120as vagy és van ilyen betrayer botod, akkor mindegy hogy hány lövedék találja el, a resistjét leszedi az ellennek egy lövedék is, ezt meg mezei szörnyik ellen úgysem fogod használni, ha mégis, akkor na puff egy pontot raksz ternionra csak a resistleszedés kedvéért.

Félre ne érts, a probaoracle-ben ternion is, meg squall is maxolva van, de sztem lvl57nél nem fejezed be késõbb a gamát, és ezért számoltam így ahogy. Lvl65nél azokra is jut bõven, de itt sajna nem...

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

X Revenge
Shorlex, az lenne a kérdésem h amit összeállítottál lvl 57-es oracle-nél mérnem használsz tenrion attackot? és akkor így mi az alaptámadásod? A többi skill-t megértem h mér raktad be vagy h mér nem. Mer sztem ez a tenrion attack egy fasza varázsbottal elégjól tud aratni. Minimális energiába kerül és 3x akkora sebbzést produkál, a 3 projectile miatt és +5%-os elementális sebbzést ad. Tovább fejlesztve a cucc területre sebez és gyorsabbak projectile-ek.

[X]

Te is ugyanolyan hülyeséget magyaráztál, shorlex haverod meg olyan jól "kitesztelte" a squallt, hogy fel se tûnt tenki hogy ott van, LOÁL! Velem ellentétben õ mégcsak beismerni se meri hogy hibázott, ellenben anyázni, kötözködni azt tud.

shorlex hagyd ra, mindig talal valamit, hogy kotekedjen, igy eli ki magat.. Az persze nembaj , hogy fullhulyeseget magyarazott 2 napig, es hogy most hogy nincs mit vedeni , elkezd annak minden mondataba belekotni annak aki kb az egesz dolgot normalisan leirta, egy mukodo logika alapjan.

Köcsög...

1) Az a bizonyos remek tanulmény azt is írja hoyg 100 dex= 10% chance to avoid projectile-s.
Na most ha ez így van, akkor miért van az, hogy a cuccaimból van 70, több mint 500 dexem, azaz elvileg 120% chance-em, mégis eltalálnak az íjászok? Ennyit az ilyen infok biztonságáról.
2) épphogy lvl65ös karival jobb a stat, de mindegy, azonkívül ne az 1300-at számold bakker, hanem a 20-as és a 27-es gyûrûk közti különbséget.
3) hagyd már ezeket a bemutatós figiurákat, baszki te ilyen primitív állat vagy hogy ha valaki nem ért egyet veled akkor ezt így fejezed ki? szánalmas hülye...

pontonkent ertettem a 'kis' jelzot remeltem , hogy ez egyertelmu
Persze, én meg szintenként a +% dmg-t... 30-as szintû +30% cold dmg = szintenként 1%, lófasz... <#eplus2><#mf2>

Gyûrûn nincs -recharge, abba mehet a legendary heacte.

Recharge cucc nélkül egyértelmûen a shard jobb, azzal viszont a chain light, és nemcsak mert sugár helyett területre hat, hanem mert stunlockol. Ha körbevesz az ellenfél, már nem fér bele a shard sugarába csak 1-2 ellenfél, mindegyikre külön kell shardot nyomni, ami idõ meg mana. Egy chain light kb. 2 shardnyi manába kerül, de körben mindenkire hat. Bossokra viszont jobb a közvetlen közelrõl beadott shard, az viszont más kérdés hogy a húzósabb formákat jobb távolról chainezni, mint közelrõl shardozni, megha lassabb is. Persze resisttel biztos jobb lenne, csakhát a sebzésnövelõ / recharge cuccok nem igazán nyomják fel a resistet.

pontonkent ertettem a 'kis' jelzot remeltem , hogy ez egyertelmu.., az adat szerint 6 int pont utan van 1% elemental dmg.. Amugy meg az 'intelligence' az kicsit tag lenne ,mert ki mennyivel megy erteeed??
Gondolhatod , hogy nem lattam a kulombseget hogy milyen egy 1 es shard egy lvl 2-es es egy lvl 36 os karinal? ugy , hogy nincsrajta +% dmg?:D

Cucckerdesben adok nemi igazat neked, mert a relices ringek, amuk nagy csodara kepesek.. csak sajna, ha 100% rechargra csinalsz karit , akkor lehet hanyagolnod kell oket...
-Egy Shardernek nemkellenek az instant skillek, igy egy ilyen kari eseten marad a 2000 feletti int..
De mivel a Storm tud meg par nagyon durva dolgot, ami 100 reccel mukodik igazan, az esetben mas cuccokkal is kell varialni , hogy jol is sebezz , mindent faszan tudjal castolni , legyen eleg manad is es meg biztonsagban is legyel:) + erre meg rajohet valami szinten durva skill 1 masik agbol.. ami kisegiti..

Amiért alacsony szinten jobbnak tûnhet a +% cold dmg, mint a +% INT, az az hogy kevés INT-en kevesebbet dob a növelõ. Viszont magas szinten...

Ha van 200 INT-ed, erre rádobsz egy +25% INT gyûrût, akkor lesz 250, ami (50 / 65) * 10 = 7.7% sebzésnövekedés. Nyilván a 30% gyûrû többet jelent.

De mi van mondjuk 1200 INT-nél? Ennek a 25%-a az már 300 INT, (300 / 65) * 10 = 46% sebzésnövekedést jelent, ami kb. másfélszerese a 30%-os gyûrûdnek!

65 IN = +10% elemental dmg. 1300 INT = +200%, ennyi pedig egy átlagos 5x szintû mágusnak simán megvan, sõt...

A 14% a spell alapsebzésének (amit a spell leírásában látsz) 14%-a, mint ahogy minden +% dmg az alapsebzéshez adódik hozzá! Ezért nem látszik meg a nimbus se, kisebb a cucc adta növekedés mint a lightning min-max sebzésének különbsége, észre se veszed hogy most cucc nélkül dobott neked a gép egy nagyobb sebzést, vagy cuccal egy kisebbet.

+30% cold dmg = 3*65 = 195 INT-nek felel meg.

Az intrõl meg nem intrõl.
Növelli, kétségeteln tény ahogy leírtam a shardot, ez biuztos, de nem annyira mint a plusz cold damage. Ha ugyanis az a plusz cold damage smafu és elhanyagolható lenne, akkor érdekes dolog lenne a "tesztem", miszerint van két gyûrû: az egyik csak 20% intet ad, de plusz 15% cold damage-et, a másik meg 27% intet, de nincs benne cold damage.
Na most, két gyûrûnél az már 14% int különbség, szóval ha az int lenne a meghatározó, akkor a plusz 30% cold damage ellenére lépést kéne tartson a két kisebb intes gyûrûvel a két nagyobb intes gyûrû. De nem ez a helyzet, látványosan(!!!) jobb a két kisebb intû, plusz %os cold damage-es gyûrû. Ez van.

Te mindig a cuccaiddal jöttél, hogy egyik ennyi %, a másik annyi %, azért nem dob rajta 50%-ot. Én viszont nem errõl beszélek, hanem az INT bónusz szerepérõl, mivel vagy 1000x leírtam neked hogy csak +50%-om van cuccból, ami mellett a +150% feltûnõ kéne hogy legyen. A magyarázat kulcsa viszont az ekkora szinten már laza +200%-ot adó INT bónusz. Nem a cuccok miatt nem látszik meg (illetve ha sok van, azok is adnak elég bónuszt, de esetünkben ugyebár nem ez a helyzet), hanem emiatt. Ennyit a "kis %"-ról... Szal ebben NEM volt igazad, úgyhogy jogos volt az utolsó mondatom.

De nem kis, hanem igen nagy %-ban növeli. Szerinted az INT bónusz elhanyagolható, szerintem meg éppenhogy nem.

ja es meg ennyit ideznek magamtol , ezis 1 nappal korabbi:
"Masfelol , elhiszem , hogy szerinted csak 50% elemental dmg d van , enmeg irtam korabban , (ami nembiztos, mert nemsikerult pontosan letestelni) , de szerintem az intelligence is kis % ban noveli az elemental dmg t."

Virs lii , akkor en most copyzok neked 1 ket nappal ezelotti hozzaszolast, es nezdmeg miben tevedek , annak ellenere, hogy en nem olvastam utana semmit:

"Az hogy majdnem 2x annyit kene sebeznie barminek is +88% nal , azzal meg nemtudok egyet erteni , mer csomo dolog mar noveli egyszer %al a sebzesed, tobbet kozt az INT is ha joltom, szoval az alap lightningod sebzeset lehet megdobja 88% al, de nagyonsok minden mas is noveli mar egyszer , szal az osszesitett vegleges lightsebzesedet sehol nemfogja ez duplazni..." -> Ez van vagy 2 napos

Es a videomon , pontosan ezert latszik latvanyosan , mert csak 10-es szintu a kari , es 100 alatt van kb az intelligenciaja.... (eztis leirtam ott)...

Legalabb 3x! irtam le neked, hogy olyan magas szinten ahol mondjuk a karid lehet , raadasul legenden az INT es egyeb dolgok miatt, nem lesz szembe tuno , de ezt valahogy megse vetted eszre soha, csak azt olvastad , hogy hol van 'csiterprogi' szoveg amire lehet kotekedni:D mindenesetre orulok , hogy eszbekaptal. Ugyanezt kb leirtam magyarul , mar neked amit most idemasoltal angolul , csak azzal a kulombseggel , hogy nemtudtam , hogy az 65/10% , hanem csak annyit mondtam , hogy keves elemental dmg% ot adhat az intelligence pontonkent, ez a dolog nyitja.

-Aszontad, gyakorlatban nemhat, ezert nincs az nem is letezik
-En meg azt , hogy hat, de sok esetben kozelsem annyi , mint gondolnad , a dolgok miatt amit leirtam.

de lenyeg ugye , hogy mindkettonknek igaza volt:D

Fecske: en megadnam a tiszteletet, ha elolvasnak a lenyeget, es nem egy 5-od rangu dologba kotnenek bele allandoan. peace.

Viszont elég keményet üthet a chain lightom, 1 lövésemtõl behalok, pedig 3300 élet + 19% light res van.

Ezt a faszszopó tájfunt... Mi ez a csaló dmg reflect, hogy én sebzõdök a saját spellemtõl? Már a lila sárkányoknál is furcsáltam hogy 100%-ban visszaküldik a sebzést, mikor nekem a kimaxolt energy shield passzívja is csak 11% esélyt ad erre. Kíváncsi vagyok hogy gondolták a fejlesztõk így mágussal lenyomni a gecit.

Akkor meg nem értem mi értelme van arra 1 pontnál többet rakni. +-30 sebzés legalább 3k-s sebzések mellett olyan mindegy.

ROMOTO
Njeroe, buli van ma este is... de késõbb leszek ... úgy 11 körül :)
ROMOTO
Ez már korrekt válasznak tûnik :)
ROMOTO
A kari össz fizikai sebzését veszi figyelembe, ahoz képest a - és +
ROMOTO
Az elõbbibe (a fegyó alapsebzését veszi alapul)
ROMOTO
a war horn-t én nem preferálnám ebben az esetben, csak a passzívja jó a 25% health reduct miatt, a stunt el lehet felejteni, mert az elején tök rövid az a stun, mire kimaxolod és legendre jutsz akkor az enemy resistje veszi le... úgy-hogy csak akkor jó, ha folyamatos recharge mellett tudod stunolni az ellent...
Na utánaolvastam a shard - nimbus témának, el kell ismernem hogy tévedtem, beleszámít a %cold-fire-light is a spell sebzésbe.

Viszont:
Amiért ez mégse látszik meg:
Getting items with +% Cold Damage is of little use. When you have 650 Intelligence, that gives you +100% Elemental Damage. Eye of the Storm gives another +100%. The first Storm Nimbus upgrade gives +52% Cold Damage. The first upgrade for Ice Shards gives another +52% Cold Damage.

So without items, you'd already be doing +304% Cold Damage by that point, doing 242-335 cold damage per bolt. Adding a +20% Cold Damage item would add about 14 pts of damage to that, which is insignificant.

Ez az amiben viszont ti tévedtetek: az INT bónusz igencsak sokat dob a sebzésen. 65 pontonként +10% (meg egy kicsi fix). 1300 INT-nél, ami nekem is van, ez +200%. Tehát hiába szedem le a cuccokat, hiába nem ad semmi cucc +sebzést, alapból is akkora a bónusz rajta, hogy egy chain light 200-400-as alapsebzésénél az 50% differencia (minimum és maximum közt) simán nagyobb lehet mint a bónusz ami hozzáadódik. Egyszer mondjuk 2000-et sebzek, máskor 4000-et, a nimbus +80%-ja, ami a többi bónusz mellett már alig pár 10%-ot dobna csak a sebzésen, kevesebb mint amilyen tág határok közt mozoghat a teljes sebzés. Tehát a 2000-4000 sebzésbõl lesz mondjuk 2100-4200, ami fel se tõnük a több ezres differencia mellett.

Szal ha úgy nézzük végülis mindenkinek igaza volt, papírforma szerint hozzáadódik, a gyakorlatban viszont lófaszt nem jelent.

ROMOTO
És az undead enemy re is hat. ami a bleedengelt war windre nem feltétlen igaz...
ROMOTO
A war wind egy kalap szar a batterhez képest, sokkal hatékonyabb az utóbbi a jobb gombon... (erõsebb, ugyanúgy több ellenfélre hat és gyorsabban tölt)
zsirfecske
jólvan csak átfutottam a post-okat, inkább elhallgatok. világbéke!

zsirfecske
jólvan csak átfutottam a post-okat, inkább elhallgatok. világbéke!

ROMOTO
A focus-ra kell még... az lemaradt (alább írtam is)...de a defensnek a legnagyobb úgy is ez a típusú védelme ( jól tudod, a defense ability arra hat, hogy milyen eséllyel véded ki, a támadást és a block, dodge, avoid ra van hatással, azt tapasztaltam hogy jellemzõen a fizikai dmg. ra)
A colossus-t akkor maxold, ha már többire nem kell, mivel ez egy durva upgrade, de csak 24.sec ig tart ezért erre az idõtartamra bõven elég...
Conquerorom lesz, warfaret már tudom mit érdemes (pajzs mellé onslaught + ww + zászló + dodge + war horn passzívokkal együtt), defensebõl meg most informálódok.

Viszont: ww mellé kell egyáltalán batter? A ww 360 fokos, a batter csak 125. Igaz slowt ad, de csak a 125 fokon belül, legenden meg általában körbevesznek ezren. De a legfõbb indok hogy pontba kerül, és ahogy elnézem conquerornál is elég sokfelé kéne rakni.

A ww -25 dmg-je (kimaxolva +5, de ezért 8 pontot kell áldozni), hova számolódik be? A fegyver alapsebzésébe (150-300 jobb esetben), vagy a mindenféle szorzóval felnövelt végleges sebzésértékbõl (több 1000) vonódik le? Utóbbi esetben nyilván sok értelme nincs.

Akkor 1 kérdést közben meg is válaszoltál. :)