23078
-
erendil91 #12329 üdv a titan questet végre megvettem eredetiben:)
csak mostmár azt nem tudom honnan töltsek le hozzá patcheket valaki nem tudna segíteni?? -
#12328 Ja és szerintem kihegyezni a phantom dmg-t, egyszerre jó megoldás a gaméban és pvp re is, mivel ez a spell lehet az egyetlen komoly ellenszer a csítes spellek ellen... :) -
#12327 Meg a phantom az evenom passzívokkal sokkal kényelmesebbé tenné a hentet, ja gondolkodom én is erősen rajta, mert gyakorlatilag a teleportos phantom az egyik legkirályabb meele spell, csak fel kell turbózni a demidzsét amit vagy a hunter, vagy a rugó tud a legjobban... -
#12326 dudo-val épp ezekről a defiled zöld cuccokról beszélgettünk. hát nem lenne rossz elgondolás egy dream+rogue, csupa ilyen 300 poison dmg retaliation over 6.0 sec armorokban, amiken +50% posion dmg is van. jó, a retaliation-ba az envenom passzívjai nem számítanak bele, de azért a poison gas bomb meg weapon attack-ot elég jól lehetne turbózni a total dmg bónuszokkal, poison-os enchantokkal meg itemekkel...
amúgy még a neve is jó, dreamkiller :) -
#12325 He-he, még a végén kiderül, hogy nem is olyan fos a 100% rec nélküli kari ... ezt még nem is olyan régen hiába próbáltam magyarázni...:) -
matkovec #12324 ok koszi megprobalom -
#12323 Köszi! -
#12322 új pálya rögtön olympos után jön már normálon is. sorrend tehát:
1. normal act1, act2, act3, kieg
2. epic act1, act2, act3, kieg
3. legend act1, act2, act3, kieg
4. the end
titán ha nagyon nehezen megy próbálj meg scroll-okkal ügyeskedni, cuccot táplni előtte vagy kitartóan szaladgálni. -
matkovec #12321 Sziasztok volna 1 kerdesem a Olimposi kolloszust hogy kel kivegezni? akar mijen trukkel indulok ra nemtudok levenni a erejebol. a infot elore is kosz -
#12320 Az új pályák csak akkor elérhetök ha mindhárom szinten végigtoltuk egy karival vagy már egy epic szintüvel is lehet ? -
dudovec #12319 Ja ,jo sok elementalod van , raadasul ha felraksz ilyen 50 cold dmg 30% slowed ringeket is melle , akkor megtapabb a dolog. Btw milyen warfare csit skilljei? Nincsabban semmi csit , ha nem 100% reccel hornozol meg ancizol:)
Btw enis sokkal jobban jartam volna a hunting helyett a stormal , de leginkabb a dreammel , de mostmar mind1:\ 100% rec nelkul is boven jobb lenne a lucid dream , a legfelso trance meg jobbklikkre 1 phantom.. Ezvan. -
#12318 a phantom-os total dmg persze erre is vonatkozik, nomeg ott vannak az apróságok még a többi cuccnál, pl. hood 55 light dmg stb.
amúgy level 36-on öltem le titánt (legál, lev15-től legit +exp cuccok), 0 halál eddig, persze ez később még változik nyilván. de normálon álom volt vele :) -
#12317 dudo volt egy thane-em régen ami elveszett. kb. külön erre a lenti bunkóra akartam építeni, pont az encsantolt elementál dmg-ek miatt:
szerintem nagyon táp, főleg ha int-re is gyúrok kicsit :) és legalább nem unalmas tiszta fizikál...
most hogy van kieg viszont szerintem már jobb a prophet, warfare csít skilljeit leszámítva dream erősebb szerintem. nomeg új mastery, kevésbé unalmas... -
dudovec #12316 Tetszik nagyon , hogy vegre van egy harcosom , rendes harci felszerelessel , csak fosok h legenden agyonvagjak majd , merhat nemlesz olyan eletszivasa mint a charminak;> -
dudovec #12315 Csak sajna mivel nincs recem , igy kb az art of the hunton es a studyn kivul semmit sem hasznalok a huntingbol... Szal lehet jobban jartam volna egy Thannel , mert a squall picit gyengebb a studynal , de tobb mana , storm surge, nimbus , stb. -
dudovec #12314 slayerezek ja, telleg nem akarom ma ajnarozni a chamert , de gondolkodtam meg , hogy mi lehetne olyan oltogep , mint a charmer 100% reccel , es meg nincs megcsinalva.. Hat a hauspex egyedul , bar az sem lenne olyan jo szerintem, kiveve mobokra. Szal gondoltam csinalok 1 bika slayert , recharge nelkul , fullfull warriort , es ugytunik , hogy mar a defensive abilitym is felaldozom vele , meg a resistem is , csakhogy kihozzam a max utest belole:D -
Shorlex #12313 mér mit kezdtél? csak nem slayert? :D
hallod, epic memphisben vagyok, ha nma letolod addig, akkor onnan mehetünk együtt.
őszintén be kell valljam, már így epicen sem olyan hihetetlenül jó a harbinger, persze nem rossz és minden mob egy fantom ütés, de ugye az alapütésem az csak ilyen 1,7k (mondjuk ez 2,5-3 között lesz ha minden passzív ki lesz tekerve meg a side questek is meglesznek, plusz még lesz artifact, szal nem olyan rossz az egyelőre) és a bossok nem úgy mennek le ahoyg gondoltam. Ugaz hogy nem a legfelső trance-el nyomom, de így is vagy 80% damage resistet veszek le róluk és mégis pl. Mantit legalább 6 mp-ig kellett püfölnöm hogy lefeküdjön...
Szal télleg nem hat a super ultra bossra a stun, azaz maradt az immune,. de minden mást (telkine, bika, szal minden ami nem a régi nagy négyes és hades) stunnal ütök.
Mondjuk még lyre of apollo nincsen rajtam, azért az sokat fog dobni bossokra, mert nem fognak tudni castolni :D -
dudovec #12312 Ja lehet.. En csak az 5k-t sokkallom res levetel nelkul , ugy h battle rage se megy, se zaszlo , farkas aura se semmi.. csak onslaught.. Bar persze lehet , de gyanusan sok kritet ut rage nelkul is.. Szal a karim amivel kb megcsak normalon vagyok , 1k majdnem az off abilityje, relative kis karakterkent , es kozelse ut ennyi kritet, erdekes:D -
Shorlex #12311 én is egyetértek ravasak-kal, egyáltalán nem lehetetlen.
az ares helmben is meg az achilesben is van csomó off ability, plusz a passzív, meg ki tudja mi van rajta még, ami olyan cucc (pl a fegyókban is lehet, nekem abban is van egy csomó).
szal a conq-om battle rage nélkül 900 off abulity, azzal együtt majdnem 1400, és azért neki is bejön párszor, meg van már minden damage-et kiíró mod is, stb stb... -
Ravasak #12310 dudovec nem teljesen lehetettlen
a 61 szintu conquerorom is szinte mindig kritikalt nyom igaz alapon csak 3000 körülieket :)
semmi cheat csak jo cuccok es ez meg fokozni tudnam csak akkor a resistjeim lennenek alacsonyak nagyon -
#12309 #11398
#11464 -
#12308 Ezt a bonus area-t hol találom? -
huntersec #12307 Nos, tanácsot kérnék, melyik páncél, illetve melyik sapi. Íjász vagyok (ranger). Köszi.
sapi
páncél -
dudovec #12306 ja es kb vegig krittet ut zaszlo meg battrage nelkul.. vicces:D -
dudovec #12305 Ja talaltam egy erdekes videot , egy csavo nyomja le rajta a secret mapot egy 75 os dual wield championnal.. Nekem oszinten szolva kicsit fakenek tunik , hogy 5 ezres kriteket ut resist levetel nelkul megallas nelkul.. Nameg toxeust nem meri bevallalni 1v1 be , de ahhoz kepest jokis video , irtam is az arcnak h toltson mar fel egy screent az avarage dmg jerol , mert gyanus ez nekem, h plague meg zaszlo nelkul 5k s kritek mennek a 80 as herokra.
itt a video -
dudovec #12304 Romoto : kosz a zeneket majd fontolora veszem:) Bar igazabol mewgkene mar csinalni h legyen pvp IT be , es pvp zgethetnenk paran neha, abbol kene videozni , mer olyan meg nemnagyon van neten:D
Egykis off topic , na valahogy igy nez ki a wow , ha valami bug hijan nincs casting timeja egy varazslo spelljeinek , szal ez ilyen 100rec szeru dolog. itt a videó -
dudovec #12303 hat shorlex aszontad h paras volt a szitu:) lifem 25% at nemtudjak levenni, apsorp nelkul:) -
#12302 nocsak, egy régi pajtás. kieg büntet, és még mindig nem tudtunk lefüggni a játékról. részemről kb ennyi :) -
#12301 CSá!
Minden ok!
Megy
Kösz, minden rendben vele -
Isenlord #12300 CSá mindenkinek!
uhh de rég jártam erre,mizujság emberek?
megy még mindig nagyüzemben a lootolás?
kb olyan rég jártam net környékén h megkérdezem,mi van a kieggel?
-
#12299 Ja a legviccesebb, hogy úgyléptem szintet viszonylag gyorsan a végén, hogy a sírkövemhez copperrel mentem vissza mindig, tiszta haszon volt az a sok halál :D -
#12298 Ne vedd komolyan, elvégre nem ördöngősség nem behalni ezekkel a spellekkel, csak nyílván fel kell tupírozni a karit megfelelően, nekem nem volt, ezt írtam is, de majd összerakom másképp... :) -
Shorlex #12297 Meglátjuk :D -
#12296 Mármint a boss leüt a phantom distort ellenére, félreértetted valszeg... :) -
#12295 Dudó találtam neked pár zenét ha esetleg összejön valami új videó itt meg itt és itt is :) -
#12294 ditrort reality normal-on a leghasznosabb skill. simán felezi a játékidőt, öröm vele írtani, nem kell egyesével szarozni. később biztos gyengül. -
#12293 Le a phantom distortot :) -
#12292 A squall különben nagyon bejött... még legend hades-en is hatékonyan írtott magában, az alt miatt ugye át lehet pakolni a falak túlsó oldalára, stb., simán kifingattam vele nagyobb mob csapatokat 1-2 perc alatt... a cerberust is a kapuban állva csak a sima squallal fingattam ki, meg a hidas bosst is... :) -
Shorlex #12291 mármint hogy az leüti? -
dudovec #12290 csak a 3 caster;>