Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
Ezt a játékot neked találták ki :)
NeoMaN
Heart of oak nem aktív.

NeoMaN
Remélem nem öl meg ezért senki!
:D
Ittenvan-e:

ráadásul nagyon csúnyán el van ...szva a kariépítés, mert rengeteg felesleges str pont van rajta, ha az mind dexre ment volna, akkor lenne vagy 25-26000 az ütés :DDD

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Egyszer belinkeltem már, ennél nagyobb ütést meg DPS-t még sosem láttam :D Szal idáig is el lehet jutni :DDD

NeoMaN
Hehe.
Azt hozzátenném, hogy lábszárvédõ és a 2 gyûrû is +15-25% pierce damage plussz egyéb nyalánkságok. Igazából most nagyon gyorsan haladok, bossok 3-4 lövés, nem is értem mi lenne it többezres sebzéssel.
Amúgy valami 50 halálom van, ebbõl vagy 20 manticore. A többi pedig mind-mind türelmetlen tömegbefutás.
:)

Cuccom pedig tényleg semmi. Mingyá dobok képet...
Egyként isteni a game, rég nem játszottam ennyit semmivel. (igazából Dio2 és Quake3 óta)

Hát, én anno azzal kezdtem a játékot hogy Nessuson nem tudtam túljutni, megölt egymás után 5ször mire lenyomtam vagy 20 potionnel :D
Ezek után el tudod képzelni hogy az elsõ slayeremmel mennyi halálom volt, nem is tudom igazából, de 10-20 között biztosan. Vagy még annál is több fene tudja... :DDD
A DPS-ed azért ilyen relatíve kicsi, mert nincsenek jó cuccaid. Adnék a kezedbe egy heracles bow-ot, rögtön ezres magasságokba emelkedne... :D Azt ajánlom hogy non-harcos árusoknál nézz körül mindig mert vannak ilyen ezaz of the owl gyûrûk, vagy plusz bleeding damage-esek, dexesek, mittomén, azok adnak piercing damage pluszt, na jó nem olyanok mint két apollo, de ha nincs addig azok is jók. :D Ja meg hát persze reliceld minden cuccodat, van ilyen piercing damage-es csoda, hát ilyenekkel próbálkozz. :D

NeoMaN
Valahogy sokkal könnyebben haladok most Legend elején, mint Epicen.
Igaz már 875 a mezei DPS-em.
Monnyuk HC Shorlexnek ez biztos megmosolyogtató, de nekem tetszik. :))))

Legend elejére egy normális, elsõ karinál kb. mennyi lehet a halálozások száma (semmi lila, semmi kék cucc)?

Halika!

42-es szintû brigand vagyok.Bár játszottam már elég sokat a gaméval azért nem vagyok nagyon profi benne mert egy jó ideig csak single-ben nyomtam(nyominger netesek miatt,ugyanisnem akarták bekötni).
Szóval a kérdéseim a kövevtkezõk:
1.Milyen skilleket javasoltok?
2.Milyen cuccokat kellene gyûjteni és merrefele(most epic végefelé járok)?
3.Hol tudnék másokkal játszani neten?

Elõre is köszsönöm a segítséget!

zorrobomber
sziasztok, most kezdtem a gémet, nem tom merre kell menni, mer a mission felkiáltójel a lóra mutat, amit még a legelején kell megvédeni, pedig most már Leonidaszhoz kéne mennem katonákért, mi az oka ennek?

Ez csak egy szörnyiháromszorozó mod volt, de a normális pályán. :D

ROMOTO
Milyen pályán klónozódnak ezek ? :) Megnéztem a youtube-on, elég népszerûek vagytok... :)
Néha kicsit bénáztam, na jól van elismerem de hát basszus alig lehetett látni valamit, meg az hogy engedtem két Mantit is magamba lépni... ehhh :DDD

Gondoltam nehezítsünk egy kicsit a dolgokon... :DDDD

Még egy ilyen összevágós szarságot mint az elõzõ nem csinálok, de ezt egyszerûen nem hagyhattam ki... Megint találtam valamit ami kicsit fun újdonság. :D
Gyenge idegzetûeknek nem ajánlom! :DD

Slayer vs. 3 Manticore

Egyszerûen nem a közelharcos stílus jön be most, bár ez válltozhat. Sikerült jól átvariállnom a seage-em képzettségeit, nagyon pöpec lett, így Titant sem volt egy nagy szám leverni, le is nyomtam kétszer, reméltem hogy ad valami jó kis cumót, de pár vacak sárgán kívül semmi. Epic-en jobb cuccokat találtam, a kovácsnál vettem is egy íjjat, ami ugyabnojan jó mint ami volt, csakl ehet bele tenni rúnákat, gondolkozom is a komplett Prometheus Fire (Epic) cuccon, +9% attac speedet ad. Régebben Diabloztam (néha most is) és abban 30. szint után, mivel nem nagyon használlsz új képzettségeket, megállt számomra a dolog. Itt úgy tûnik tovább van fejlõdés.
TopGun
Hi! a downloadhelperrel letoltott videoknak "flv" a kiterjesztese, azt mivel tudom megnezni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

ROMOTO
Javult az arány a multis 100%rec. spelbreaker karival: 3:3 idáig... nem mindenki allergiás rá ezek szerint :)
Na csak hogy tudja mindenki: Manticore lépésére nem hat az avoid, arra dodge kell. Nekimentem funból a slayerrel és direkt akartam tudni hogy mit tud a lépés.
na most a 23% jött be neki, eltalált, de hál' isten bleeding resist 76-on, vitality is 20 (nem tom melyikre hat, sztem elsõ), meg még kinnvolt a zászló (absorption, meg tõle levétel) úgyhogy egy potionnel túléltem és még nem is volt maxos a zászló passzívja... :D

ROMOTO
Már csak az Ironlore-nak kéne elküldeni a videókat... tanulmányozzák õk is egy kicsit, mielõtt kiadják azt a kiegészítõt :)... mindenestere kellett egy kis idõ amíg kitapasztalódtak a game - ban rejlõ "kiskapuk"... és ebben masszívan kivettétek a részeteket... :)
NeoMaN
Köszi!

NeoMaN
MEGVAN!
Úristen mekkora láma voltam! Vaultal kicsréltem (:P) az íjban a relicet egy -50% attack speedre. 20 lövéssel megvolt Call of the hunttal, sebzõdés nélkül!
Köszi.

Mekkora láma vagyok úristen....
:DDDD

nem veszítesz szintet, de nemtom mire gondolsz a life leech harapásnál... nem a lépésére gondolsz?

Figyej egy újszülöttnek minden vicc új és mivel én még sosem láttam a navrassal kezdeni cuccokat nekem újdonság volt és ez a lényeg :DDDD
Különben meg mi az hogy jó elsõ vágásra egyenesen fenomenális akarod mondani :DDD

NeoMaN
A harapás meg a farok az oké, simán kibírom. Az elfutás a fújás elöl is oké, mert látni ha készül. Tüske elöl szintén elfutok, ez is sima ügy, általában fújás után jön.
A gáz viszont, hogy van amikor valami life leec-et harap. És nemtom mikor. Na ott bekrepálok. Megpróbálom még majd leech resist cuccal, de ma nem, mert felvert agyilag.

Mennyi XP-t vesztek egy ilyen epic halálkor? Szintet ugye nem lépek vissza, ha nullára megy a kijelzõn (alsó zöld sáv)az XP? Mert akkor rögtön XP ugrás után megyek neki.
:)))

Jo a video shorlex.. elso vagasra egeszfasza:D
A zene meg khmm , kicsit snassz marmint ahogy kezdodik , mindenhol elsutik.. de maga ami lesz belole az fasza:D a vedelem is rendben van , mondjuk telkine sugarai mitol projectilek:D hat ironlore 1-2 dolgot elnezett picit ugyebar;)

Ja a lényeget nem mondom: azt be kell vállalni hogy a farkával megüt meg belédharap, de azok nem sebeznek olyan nagyot, hogy ne lehessen belõlük jópárat kibírni. Abban a pillanatban ahogy megcsap, iszol egy potiont, ha még egyszer megcsap arra még elég lesz ua. a potion, a következõ csapásnál iszol még egyet... ennyi

figyelj mondtam már, ha nem megy slower nélkül akkor nyomass neki egy slower fegyvert, vagy jó nagyot ütõ fegyvert slower reliccel. Menj oda hozzá, kerüld ki a fújását, sztem legyél inkább melee erre az idõre (úgy emlékszem hogy sokáig azért nem tudtam az elõzõ slayerrel - íjász - kinyírni, mert egyszerûen nem találtam el). Ha fúj, akkor odébbállsz, ha lép, odébbállsz, tüskéket dobni nem fog, de ha netán mégis azt is melléléped. Mindezt ha egy slowerrel csinálod bõven lesz rá idõd "felkészülni" mert látni fogod hogy mikor támad (felemelkedik, hátrahajtja a fejét, stb). A lényeg hogy ne folyamatosan üsd hanem 3 mp-ként ügyesen kicsit körbajárod, kicsit püfölöd valahogy így. De mingyá csinálok neked egy videjót pedig többet nem akartam hogy meleevel hogyan kõ azt a genyát kinyírni ha nincs semmid (konkrétan egy championra gondoltam, nulla dodge, meg avoid meg slower, semmi).

ja egyébként fun mindenkinek 120ban
betrayer fegyóban ugye mindig van 30-40% közötti resistlevétel és converted.
Na most, ugye undeadeknek nincs elszívható élete így a hagyományos felfogás szerint undeadtõl nincs converted. Viszont megcsapod egy ilyen betrayer fegyóval és utána akárhogy is nézem minden ütéssel egyre feljebb megy az életem :DDDD FUN!!! Messze nem annyit mint rendes beast/beastmen meg a többi non undead, de bizony undeadtõl is lehet elszívni életet 120ban egy betrayer fegyóval!!! :DDD

NeoMaN
Epicen vagyok.
:)

NeoMaN
Ja, 1.20.
És még valami: sima reliccelt zöld íjjal, zöld gyûszûkkel és sapival megyek, ez a getva direkt nem dob nekem semmit. :(
Mondjuk van tarcsiban 2 kék gyûszû amiket most letettem, mert inkább a damaget növeltem, valami nagyonsok +life leech és hasonlóak vannak rajtuk. Az a poén, hogy mindkettõ ugyanolyan, és normál game egyiptomban dobta ill. egy küldi teljesítése után adta a game, egymás után kb. 2 percel. Fura.
Íjjat viszont nem ad!
:D

NeoMaN
Nah, kicsit vásárolgattam, reliceltem a Rangerem, most 650 a DPS, 8% attack convert to health-el. Faszán haladok, már Changan küldijei is kipucolva... :)
Néha-néha meghalok, de az a saját figyelmetlenségembõl van, mert belerohanok valami csapat sûrûjébe. Sajna türelmetlenke agyok. :)
Death dragon kinyírva, fõellenfelek nem tartanak 1 percig sem.
Viszont k*b*szott Manticore nem megy, mindig kinyír...
:(

Emberek, csak hogy én se maradjak le annyira:

Slayer fun néhány boss skillel

Asszem ez az én búcsúvidejóm.
Ilyen vicces kis gyûjtemény. Nem olyan mint dudoé, teljesen más ugye a koncepció, õ is másképp oldja mega "védelmet" én is. Õ skilleket használ (standard és form) én soha nem használom csak a studyt, ellenben van rajtam 100% avoid projectiles meg 77% dodge attack.
Ahogy mondtam korábban: ha választhatnék inkább az avoid projectile-t használnám és bejött a jóslat, az jóval hasznosabb egy melee-nek. Ugyanis aki közel van, az egy olyan állat fegyóval ami nálam van (betrayer lándzsa, gyakorlatilag sosem kell studyt használnom a lándzsa levétele miatt :D) nem lehet gond, aki meg messze van az ne sebezzen. Sajnos az avoid nem minden skillra hat, az ilyen talos lépés, chimera lépés, wildfire bikánál és ezek típusai átmennek rajtam továbbá még nem teszteltem de sztem Manticore lépése sem projectile (mindenesetre a videón nem sebez, de lehet hogy pont a 77% dodge-be lépett bele, ezt nem tudom biztosra).
Szal a kari egy kimaxolt battle standarddel és herbal remedyvel (mint kiderült hydra és dragon lich poisonje bõven túlélhetõ jó resisttel ennek a karinak csak ezt volt hog ynem tudtam és gond lett belõle :D) télleg szinte halhatatlan, egyszer a maxolt battle standard melletti wildfire-t megnézem hogy túlélem e más szerkóval, mert ilyenel ami most van sajnos nem (minusz 38% fire resist... khmmm).
Az össze stöbbit túléli ez is, pláne ha a battle standard megy mert a filmen ugye nem használom soha, se a call of the huntot. :D

aha...:D kosz.

ROMOTO
Szép a videjó Dudo :) ... akkor most ezek után 2-3 hónap pihi lessz ??
ROMOTO
A corsair nem csak a pillanatnyilag fontos pajzsod miatt lessz jó... :)
A rouge nagyon ok dmg val bír, csak ugye egy ellenfélnél, a defender meg a batter miatt is jó ha sokan vannak+véd is mint állat, szóval ideális kiegészítése egymásnak a kettõ...
ROMOTO
Csak ennyit :(
ROMOTO
Az meg hogy lehet, hogy-ha jó kari miért a nemkedv ?
magyarításról nem tud valaki valamit?
Eleinte idegenkedtem a tárgy cserebere miatt, de hát nem másolom õket, meg ha egyszer megtaláltam egyik karakterrel, akkor miért ne?
Igen, Rouge mellé a Deffender ment, hosszas gondolkozás és egy viszonylag jó pierce sebzésû pajzs miatt. A második karim egy Conqerer, aminek már 3 cucca ismegvan valami setbõl ( a neve nem ugrik be, valami kemény kõre emlékeztet). Csak avval meg nincs kedvem nyomulni, annak ellenére hogynagyon jó kari!
ROMOTO
ftivo egy másik fórumban kérdezte.... :D
Romoto... :DDDD
Egyébként hogy jött az a rogue?

ROMOTO
Ja és a Rouge mellé válaszd a defendert okvetlen... :)
Ftivo, ez úgy van hogy amikor elkezdesz jáccani és nincs semmi cuccod, akkor sjnos az elsõ karik mindig ilyen elkeserítõen szarok szoktak lenni. Az én elsõ karim is nagyon nyögvenyelõs volt.
Az kell, hogy mész, mész, tarolsz, gyûjtögetsz és a 3-4. kari után már lesz elég cuccod. Ha nem is mindig mindenbõl a legjobb meg nem is lesz meg minden, akkor is sokminden lesz ami van
Szal olyan lvl 32 körül még nem esik semmi ami olyan jó lenne. Igazán jó cuccok legend orienten vannak, és ha szerencséd van akkor a lvl req-jük kicsi. Én azt ajánlom hogy a "kedvenc" karidat hanyagold olyan 3-4. karinak, mert addig cuccot kell szedned.
Másik lehetõség hogy multizol és akinek nem kell odaadja, vagy cserélsz, ilyesmi. De sajnos ez így megy...
Még valami: ha tapasztaltabb leszel a kariépítáésben és lesz magas szintû karid aminek van pénze és be tud vásárolni megfelelõ cuccokat akkor 120ban is össze lehet hozni brutál jó karikat akár lvl 32re is. Csak hogy egy tippet adjak: 2 ring of the shang gyûrû már elérhetõ talán, aztán valami zöld amu, sok minusz req-es cucc megrelicelve és a kezedben egy legend végérõl származó FEHÉR íj, aminél nincs lvl req, ugyanakkor egy ilyennel, ha megreliceled szétírthatod a pályát...

ROMOTO
ftivo olvass vissza 8592-8594 ig... a karidra meg kell a Tracker's cucc meg az Imortal és Apollo fux...meg a study prey (vagy a squall de akkor fagyos íjj is kell) és a Call of the hunt a Marksmanship mellé meg (ugye zsirfecske-shorlex után szabadon) a 280 increase projectile speed... :)
Köszi a tippet amúgy 120 alatt tolom a gammát. És epic szinten Delphi környékén járok. Egyenlõre színte csak a spirit ágat "erõltettem" illetve az oak van max-on a nature ágról. De valahogy nem jön be ez így. Mind1 majd kipróbálom az általad felvázolt talentezést is, és majd meglátjuk.

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Ollvasgatom a fórumot, és kezdek elgondolkozni hoyg nagyon szerencsétlen karakterem van, egy lvl 32 es sage személyében (fõleg hunting). Gondoltam jól rágyúrok íjjra, de kezdem azt hinni hogy ez az út járhatatlan. Fullos Marksmannshippel és nem kicsi Storm Nimbus -al is kicsi asebzésem ahhoz hoyg rendessen taroljak. Csak szenvedgetek a nagyobb lényeknél, Titan-hoz érve meg esélytelen vagyok (közben felraktam az 1.20at, az érezhetõen megcsapott). Mely pályákon érdemes tarolni cucc (amibõl semmi,de semmi extrám nincs, még csak egy átkozott jó lila íjjam sem) és XP terén? (DPS értékem 180 körül, az elfogadható?)
irtam msn en , dehat nemvalaszolsz:P

dudo!!!!!!
Nagyon kéne a segítséged vegasban!!!