Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Azt hozzátenném, hogy lábszárvédõ és a 2 gyûrû is +15-25% pierce damage plussz egyéb nyalánkságok. Igazából most nagyon gyorsan haladok, bossok 3-4 lövés, nem is értem mi lenne it többezres sebzéssel.
Amúgy valami 50 halálom van, ebbõl vagy 20 manticore. A többi pedig mind-mind türelmetlen tömegbefutás.
:)
Cuccom pedig tényleg semmi. Mingyá dobok képet...
Egyként isteni a game, rég nem játszottam ennyit semmivel. (igazából Dio2 és Quake3 óta)
Ezek után el tudod képzelni hogy az elsõ slayeremmel mennyi halálom volt, nem is tudom igazából, de 10-20 között biztosan. Vagy még annál is több fene tudja... :DDD
A DPS-ed azért ilyen relatíve kicsi, mert nincsenek jó cuccaid. Adnék a kezedbe egy heracles bow-ot, rögtön ezres magasságokba emelkedne... :D Azt ajánlom hogy non-harcos árusoknál nézz körül mindig mert vannak ilyen ezaz of the owl gyûrûk, vagy plusz bleeding damage-esek, dexesek, mittomén, azok adnak piercing damage pluszt, na jó nem olyanok mint két apollo, de ha nincs addig azok is jók. :D Ja meg hát persze reliceld minden cuccodat, van ilyen piercing damage-es csoda, hát ilyenekkel próbálkozz. :D
Igaz már 875 a mezei DPS-em.
Monnyuk HC Shorlexnek ez biztos megmosolyogtató, de nekem tetszik. :))))
Legend elejére egy normális, elsõ karinál kb. mennyi lehet a halálozások száma (semmi lila, semmi kék cucc)?
42-es szintû brigand vagyok.Bár játszottam már elég sokat a gaméval azért nem vagyok nagyon profi benne mert egy jó ideig csak single-ben nyomtam(nyominger netesek miatt,ugyanisnem akarták bekötni).
Szóval a kérdéseim a kövevtkezõk:
1.Milyen skilleket javasoltok?
2.Milyen cuccokat kellene gyûjteni és merrefele(most epic végefelé járok)?
3.Hol tudnék másokkal játszani neten?
Elõre is köszsönöm a segítséget!
Még egy ilyen összevágós szarságot mint az elõzõ nem csinálok, de ezt egyszerûen nem hagyhattam ki... Megint találtam valamit ami kicsit fun újdonság. :D
Gyenge idegzetûeknek nem ajánlom! :DD
Slayer vs. 3 Manticore
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
na most a 23% jött be neki, eltalált, de hál' isten bleeding resist 76-on, vitality is 20 (nem tom melyikre hat, sztem elsõ), meg még kinnvolt a zászló (absorption, meg tõle levétel) úgyhogy egy potionnel túléltem és még nem is volt maxos a zászló passzívja... :D
Úristen mekkora láma voltam! Vaultal kicsréltem (:P) az íjban a relicet egy -50% attack speedre. 20 lövéssel megvolt Call of the hunttal, sebzõdés nélkül!
Köszi.
Mekkora láma vagyok úristen....
:DDDD
Különben meg mi az hogy jó elsõ vágásra egyenesen fenomenális akarod mondani :DDD
A gáz viszont, hogy van amikor valami life leec-et harap. És nemtom mikor. Na ott bekrepálok. Megpróbálom még majd leech resist cuccal, de ma nem, mert felvert agyilag.
Mennyi XP-t vesztek egy ilyen epic halálkor? Szintet ugye nem lépek vissza, ha nullára megy a kijelzõn (alsó zöld sáv)az XP? Mert akkor rögtön XP ugrás után megyek neki.
:)))
A zene meg khmm , kicsit snassz marmint ahogy kezdodik , mindenhol elsutik.. de maga ami lesz belole az fasza:D a vedelem is rendben van , mondjuk telkine sugarai mitol projectilek:D hat ironlore 1-2 dolgot elnezett picit ugyebar;)
betrayer fegyóban ugye mindig van 30-40% közötti resistlevétel és converted.
Na most, ugye undeadeknek nincs elszívható élete így a hagyományos felfogás szerint undeadtõl nincs converted. Viszont megcsapod egy ilyen betrayer fegyóval és utána akárhogy is nézem minden ütéssel egyre feljebb megy az életem :DDDD FUN!!! Messze nem annyit mint rendes beast/beastmen meg a többi non undead, de bizony undeadtõl is lehet elszívni életet 120ban egy betrayer fegyóval!!! :DDD
És még valami: sima reliccelt zöld íjjal, zöld gyûszûkkel és sapival megyek, ez a getva direkt nem dob nekem semmit. :(
Mondjuk van tarcsiban 2 kék gyûszû amiket most letettem, mert inkább a damaget növeltem, valami nagyonsok +life leech és hasonlóak vannak rajtuk. Az a poén, hogy mindkettõ ugyanolyan, és normál game egyiptomban dobta ill. egy küldi teljesítése után adta a game, egymás után kb. 2 percel. Fura.
Íjjat viszont nem ad!
:D
Néha-néha meghalok, de az a saját figyelmetlenségembõl van, mert belerohanok valami csapat sûrûjébe. Sajna türelmetlenke agyok. :)
Death dragon kinyírva, fõellenfelek nem tartanak 1 percig sem.
Viszont k*b*szott Manticore nem megy, mindig kinyír...
:(
Slayer fun néhány boss skillel
Asszem ez az én búcsúvidejóm.
Ilyen vicces kis gyûjtemény. Nem olyan mint dudoé, teljesen más ugye a koncepció, õ is másképp oldja mega "védelmet" én is. Õ skilleket használ (standard és form) én soha nem használom csak a studyt, ellenben van rajtam 100% avoid projectiles meg 77% dodge attack.
Ahogy mondtam korábban: ha választhatnék inkább az avoid projectile-t használnám és bejött a jóslat, az jóval hasznosabb egy melee-nek. Ugyanis aki közel van, az egy olyan állat fegyóval ami nálam van (betrayer lándzsa, gyakorlatilag sosem kell studyt használnom a lándzsa levétele miatt :D) nem lehet gond, aki meg messze van az ne sebezzen. Sajnos az avoid nem minden skillra hat, az ilyen talos lépés, chimera lépés, wildfire bikánál és ezek típusai átmennek rajtam továbbá még nem teszteltem de sztem Manticore lépése sem projectile (mindenesetre a videón nem sebez, de lehet hogy pont a 77% dodge-be lépett bele, ezt nem tudom biztosra).
Szal a kari egy kimaxolt battle standarddel és herbal remedyvel (mint kiderült hydra és dragon lich poisonje bõven túlélhetõ jó resisttel ennek a karinak csak ezt volt hog ynem tudtam és gond lett belõle :D) télleg szinte halhatatlan, egyszer a maxolt battle standard melletti wildfire-t megnézem hogy túlélem e más szerkóval, mert ilyenel ami most van sajnos nem (minusz 38% fire resist... khmmm).
Az össze stöbbit túléli ez is, pláne ha a battle standard megy mert a filmen ugye nem használom soha, se a call of the huntot. :D
A rouge nagyon ok dmg val bír, csak ugye egy ellenfélnél, a defender meg a batter miatt is jó ha sokan vannak+véd is mint állat, szóval ideális kiegészítése egymásnak a kettõ...
Egyébként hogy jött az a rogue?
Az kell, hogy mész, mész, tarolsz, gyûjtögetsz és a 3-4. kari után már lesz elég cuccod. Ha nem is mindig mindenbõl a legjobb meg nem is lesz meg minden, akkor is sokminden lesz ami van
Szal olyan lvl 32 körül még nem esik semmi ami olyan jó lenne. Igazán jó cuccok legend orienten vannak, és ha szerencséd van akkor a lvl req-jük kicsi. Én azt ajánlom hogy a "kedvenc" karidat hanyagold olyan 3-4. karinak, mert addig cuccot kell szedned.
Másik lehetõség hogy multizol és akinek nem kell odaadja, vagy cserélsz, ilyesmi. De sajnos ez így megy...
Még valami: ha tapasztaltabb leszel a kariépítáésben és lesz magas szintû karid aminek van pénze és be tud vásárolni megfelelõ cuccokat akkor 120ban is össze lehet hozni brutál jó karikat akár lvl 32re is. Csak hogy egy tippet adjak: 2 ring of the shang gyûrû már elérhetõ talán, aztán valami zöld amu, sok minusz req-es cucc megrelicelve és a kezedben egy legend végérõl származó FEHÉR íj, aminél nincs lvl req, ugyanakkor egy ilyennel, ha megreliceled szétírthatod a pályát...
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Nagyon kéne a segítséged vegasban!!!