Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[X]
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
A calypso meg mit tud? Csak cold + light rest ad (fire nem), meg 33 INT.
Ha annyira res kell, akkor meg inkább Mindrage, az 25% elemental res, +51 INT, 2 + 45% mana regen, 53% cast speed, +1 allskill.
Értelemszerûen ez egy kard + pajzs build lesz, tehát elõször is kell egy jó pajzs. Legenden lehet találni lvl18-as pajzsban olyat ami 47% block, 670 dmg reduce, na azt érdemes minél hamarabb kézbe pakolni. Kb. lvl25 környékén lesz meg hozzá a szükséges STR-ed, ilyen szinten már érdemes epic turtle relicet rakni a pajzsba, +15% block. A focus ad még hozzá 18%-ot, ha van warrior kesztyûd, az +28%, ráadásul dmg-hez és speedhez is ad bónuszt. Ezzel meg is lesz a 100% blockod, ami azt jelenti mindig levesz a sebzésbõl 670-et, ami elég jó, még legenden is. Persze varázslatok ellen szart se ér, oda res kell, de minden fizikai sebzésre viszont igen. Emellett a kimaxolt battle standard + passzívja fog még dmg reducet adni, illetve a dodge segít elkerülni az ütések egy részét. Ha nagyon ütnek, akkor rallyval gyorsan gyógyíthatsz egy kicsit magadon (sok -recharge cuccal mégjobb). Ha esetleg nincs warrior kesztyûd, és nincs meg a 100% block, lehet a quick recovery skillel is növelni a blockot, de nem túl sokáig hat, állandóan újra kell rakni, és nem kevés mana is. Ha megvan a 100% block, akkor 1 pontot se érdemel (talán legenden a lerohanós sárkányok ellen jól jöhet a recovery miatt, de azt majd csak a végén, vannak fontosabb skillek is).
Támadni onslaughttal fogsz, amit a weapon training (meg a +attack speed cuccok) gyorsít. Besegít a sebzésbe a defense 3 jobb szélsõ oszlopbeli passzívja, és idõnként bekapcsol az adrenalin és a battle rage is, de azokra csak 1-1 pont érdemes csak. Colossusra elég 1 pont is kezdetben, maxolni csak akkor érdemes ha van sok -recharge cuccod, és tudod folyamatosan használni.
Ezzel kész az alapozás, most lehet szépítgetni. Lehet választani war windet, battert. Sokan istenítik a battert, nekem nem jött be. túl kicsi szögben (125 fok maxolva, +skill cuccokkal se lesz sokkal több) hat csak, sebezni se sebez többet mint a fegyverem, igaz hogy 3 ellnfélre hat, de ha nincsenek benne a 125 fokban, akkor annyira se. 360 fokos verzióban talán jó lehetne. A war wind viszont nem rossz, az 1.20-ban már mindenféle fegyverrel mûködik (bunkóval is), nem kell hozzá balta vagy kard. Ez 360 fokban sebez, alapból 4 ellenfelet, de a passzívját kicsit tápolva 6-ra bõvül. Sok mana az igaz, de valódi tömegoszlató skill. A shield charget nem próbáltam, de leírása alapján a batter 360 fokos verziójának tûnik, igaz slower attackot nem ad, csak skill disruptiont, de az se rossz. Én a ww-t javaslom.
Fegyvernek sztem a legjobb egy tápos dragon mace (+40% dmg, +30-50 dmg), megrelicelve legend achilles charmmal, lehetõleg olyan ami +35% attack speed bónuszt ad. Érdemes mellé a concussive blowra is rakni 1 pontot, az is ad 5% stunt, meg jó esetben a fegyveren is van 5%, néha jól jöhet.
Én úgy gondoltam, h minden ami passzív azt kimaxolom, közben meg kísérletezek a manás izékkel, de eddig egy se volt olyan hûde nagy szám..
A pajzsok eddig xarok voltak, most egy kalapács-kard párossal nyomulok. Ez bejött. Meg azt nem értem, ha már most minden jobb cucc 10e, akkor késõbb már nem lesz drágább cucc? Vagy majd Egyiptomban már.. :) Asszem tolom még 1 kicsit..
TQ rlz!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nekem 108ban nem túlzok (!!!) lvl8as szintnél full lilában volt az oracle karim, minden ami kell, csak a ringek meg az amu hiányzott mert az már ott is lvl req-es volt, de lvl 8as mágus full lilában simán menmt ott. Na 120ban mire a lvl40-42-t eléred nehogy má ne legyen annyi dexed hogy cuccokkal ne jöjjön össze a dolog...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Tudna nekem segíteni abban hogy honnan lehetne letölteni tqvault-ot,ami
mûködik is?Mert nem tudom elíndítani a programot, mindig valami Memoria hibára hivatkozik, ami nincs!
Somebody help me!!
Please.
Nem, hat spellekre is.
a shardokat miért nem tudom belerakni semmibe?
az ice shardot és passzívját mind2õt maxolni érdemes?
1 láma kérdésem még lenne:
A storm nimbus csak melee fegyver használatánál hat?
az ice shardot és passzívját mind2õt maxolni érdemes?
1 láma kérdésem még lenne:
A storm nimbus csak melee fegyver használatánál hat?
Ha ez megvan, akkor jöhet a fire ág. Core dweller és a 3. passzívja max, az 1. és 2. passzív 1-1 pont (nekem az 1. passzív is maxos, de igazából felesleges). A heat shield is megér 1 pontot (15% dmg res).
Ha ez kész, akkor lényegében már életképes a kari, arra rax amire akarsz. Én a (chain) lightningot ajánlom, meg hozzá a nimbus 2. passzívját, de ez a skill igazán jó csak akkor lesz ha lesz sok -recharge cuccod, mert timeres (de akkor nagyon).
Mire mindez kész, lvl60 leszel, a maradék 5 szint 15 pontját már tényleg mindegy mire rakod. Lehet maxolni a spell breakert + passzívját (kevés ellenfélre igazán hatékony, de arra nagyon), esetleg a thunderballt (a passzívjára már csak 3 pont jut), esetleg energy / heat shieldre rakosgatni pontokat. Talán a freezing blast még megér 1 pontot.
Ha ez megvan, akkor jöhet a fire ág. Core dweller és a 3. passzívja max, az 1. és 2. passzív 1-1 pont (nekem az 1. passzív is maxos, de igazából felesleges). A heat shield is megér 1 pontot (15% dmg res).
Ha ez kész, akkor lényegében már életképes a kari, arra rax amire akarsz. Én a (chain) lightningot ajánlom, meg hozzá a nimbus 2. passzívját, de ez a skill igazán jó csak akkor lesz ha lesz sok -recharge cuccod, mert timeres (de akkor nagyon).
Mire mindez kész, lvl60 leszel, a maradék 5 szint 15 pontját már tényleg mindegy mire rakod. Lehet maxolni a spell breakert + passzívját (kevés ellenfélre igazán hatékony, de arra nagyon), esetleg a thunderballt (a passzívjára már csak 3 pont jut), esetleg energy / heat shieldre rakosgatni pontokat. Talán a freezing blast még megér 1 pontot.
Hát van még mit tanulnom. :) Bár még csak egy karim van, az is 12lvl-el :)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nekem nincs türelmem taktikázni, bele a sûrûbe, oszt lesz ami lesz.
Egyként megnéztem miket dob epicen a progi. Hát elkeserítõ....
:(
Arra gondoltam, hogy nem is érdemes küzdeni értük.
Egyszer már megvolt a játék de amikor elértem oda hogy miután kinyirtam az sámán azután arra kért az egyik paraszt hogy szabadítsam ki a fiát a barlangból ez meg is volt de utána elérkeztem 1 temetõhöz vagy mihez és ott windows hibaüzenettel kilépet
volt aki azt mondta csak azért van mert rosz a krekk egy ideig próbálkoztam de semmi valaki nem tudja honnan tudnám letölteni a normális verziót akár fizetõs oldal akár nem???
ha ftp az is jó
Ez a 250 meg MICSODA??????????????????????
ehhez mit szóltok?!? bakker :)
és tök profi, van 60 on felüli karaktere is... :)
:) Kedves Shorlex normal egyiptom eleji pár figurám, meg van a 64 corsairom hiányzik az az egy bakker még, te mivel nyomnád?
A hamachin lehet multizni, de az magában dögrovás ezért a fórumokon "szokták" jelezni ki mikor van fönt (nem árt ha valaki visszaír neked emiatt...)