Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

X Revenge
Nah, most má nekem is müxik a cucc, thx. Egy bagyon csúnya csalással egyébként minden cuccot meg lehet kettõzni (vagy akár meghatványozni)...

[X]

Még a dual wield megér 1 pontot, ha van 2 onagered, az 44 life + mana regen, secondary weaponnak nagyon jó, pikpak feltölti a manádat.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Legenden nem lesz ritka a 20 milkás cucc se, de boltban nem nagyon érdemes vásárolni, csak ha vmi nagyon ütõs bónuszt felmutató fegyvert, gyûrût adnak. Pénzt gyûjteni ráérsz legenden is, addig úgyse lesz olyan cucc a boltban amire érdemes pénzt áldozni, inkább a földrõl felszedettekkel nyomulj addig.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

De a beszteszt az Amun-Ra, csak az nincs. :)

412 energy, 340 health, 10% dmg res, (és persze +2 allskill).

A calypso meg mit tud? Csak cold + light rest ad (fire nem), meg 33 INT.

Ha annyira res kell, akkor meg inkább Mindrage, az 25% elemental res, +51 INT, 2 + 45% mana regen, 53% cast speed, +1 allskill.

Conqueror kötelezõ skillek.

Értelemszerûen ez egy kard + pajzs build lesz, tehát elõször is kell egy jó pajzs. Legenden lehet találni lvl18-as pajzsban olyat ami 47% block, 670 dmg reduce, na azt érdemes minél hamarabb kézbe pakolni. Kb. lvl25 környékén lesz meg hozzá a szükséges STR-ed, ilyen szinten már érdemes epic turtle relicet rakni a pajzsba, +15% block. A focus ad még hozzá 18%-ot, ha van warrior kesztyûd, az +28%, ráadásul dmg-hez és speedhez is ad bónuszt. Ezzel meg is lesz a 100% blockod, ami azt jelenti mindig levesz a sebzésbõl 670-et, ami elég jó, még legenden is. Persze varázslatok ellen szart se ér, oda res kell, de minden fizikai sebzésre viszont igen. Emellett a kimaxolt battle standard + passzívja fog még dmg reducet adni, illetve a dodge segít elkerülni az ütések egy részét. Ha nagyon ütnek, akkor rallyval gyorsan gyógyíthatsz egy kicsit magadon (sok -recharge cuccal mégjobb). Ha esetleg nincs warrior kesztyûd, és nincs meg a 100% block, lehet a quick recovery skillel is növelni a blockot, de nem túl sokáig hat, állandóan újra kell rakni, és nem kevés mana is. Ha megvan a 100% block, akkor 1 pontot se érdemel (talán legenden a lerohanós sárkányok ellen jól jöhet a recovery miatt, de azt majd csak a végén, vannak fontosabb skillek is).

Támadni onslaughttal fogsz, amit a weapon training (meg a +attack speed cuccok) gyorsít. Besegít a sebzésbe a defense 3 jobb szélsõ oszlopbeli passzívja, és idõnként bekapcsol az adrenalin és a battle rage is, de azokra csak 1-1 pont érdemes csak. Colossusra elég 1 pont is kezdetben, maxolni csak akkor érdemes ha van sok -recharge cuccod, és tudod folyamatosan használni.

Ezzel kész az alapozás, most lehet szépítgetni. Lehet választani war windet, battert. Sokan istenítik a battert, nekem nem jött be. túl kicsi szögben (125 fok maxolva, +skill cuccokkal se lesz sokkal több) hat csak, sebezni se sebez többet mint a fegyverem, igaz hogy 3 ellnfélre hat, de ha nincsenek benne a 125 fokban, akkor annyira se. 360 fokos verzióban talán jó lehetne. A war wind viszont nem rossz, az 1.20-ban már mindenféle fegyverrel mûködik (bunkóval is), nem kell hozzá balta vagy kard. Ez 360 fokban sebez, alapból 4 ellenfelet, de a passzívját kicsit tápolva 6-ra bõvül. Sok mana az igaz, de valódi tömegoszlató skill. A shield charget nem próbáltam, de leírása alapján a batter 360 fokos verziójának tûnik, igaz slower attackot nem ad, csak skill disruptiont, de az se rossz. Én a ww-t javaslom.

Fegyvernek sztem a legjobb egy tápos dragon mace (+40% dmg, +30-50 dmg), megrelicelve legend achilles charmmal, lehetõleg olyan ami +35% attack speed bónuszt ad. Érdemes mellé a concussive blowra is rakni 1 pontot, az is ad 5% stunt, meg jó esetben a fegyveren is van 5%, néha jól jöhet.

az overlord 300 manajat odaveri a calypso intben meg resistben , es nem utolso sorban latvany szempontbol is:D

Tetsuo
A Conquerernél ti mit ajánlotok? Most lvl 17-en vok, Knossosban.
Én úgy gondoltam, h minden ami passzív azt kimaxolom, közben meg kísérletezek a manás izékkel, de eddig egy se volt olyan hûde nagy szám..
A pajzsok eddig xarok voltak, most egy kalapács-kard párossal nyomulok. Ez bejött. Meg azt nem értem, ha már most minden jobb cucc 10e, akkor késõbb már nem lesz drágább cucc? Vagy majd Egyiptomban már.. :) Asszem tolom még 1 kicsit..
TQ rlz!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Mágusnak Overlord vagy Mindrage kell, Calypso suxx. :)

Dexre ne tegyél, mert nem igaz hogy egyetlenegy olyan cucc sincs, amiben van (vegyél fel egy calypso armort, annál jobb úgysincs egy mágusnak), és úgyis fel tudod venni, ha veszel egy dex gyûrût, felteszed, gyûrû le.
Nekem 108ban nem túlzok (!!!) lvl8as szintnél full lilában volt az oracle karim, minden ami kell, csak a ringek meg az amu hiányzott mert az már ott is lvl req-es volt, de lvl 8as mágus full lilában simán menmt ott. Na 120ban mire a lvl40-42-t eléred nehogy má ne legyen annyi dexed hogy cuccokkal ne jöjjön össze a dolog...

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

ROMOTO
bele kell installálni a tq program file-ba a progit, ott a tqvaultmont exe-vel indítani...
ROMOTO
Ez a TQVault mûködni szokott...
Csá mindenki!!
Tudna nekem segíteni abban hogy honnan lehetne letölteni tqvault-ot,ami
mûködik is?Mert nem tudom elíndítani a programot, mindig valami Memoria hibára hivatkozik, ami nincs!
Somebody help me!!
Please.
ROMOTO
Használd inkább a TitanCalc ot
ROMOTO
Biztos attól mennyire vagy szimpi neki :)
Az mitõl függ hogy ez a cigány tájfun mikor csalja vissza rám a sebzést és mikor nem?

DEX-re is kell majd egy kicsi, de csak úgy hogy a masterykkel együtt meglegyen a minimális, többet ne!

zorrobomber
csak az intre rakjak, dexterityre pl akkor se, ha van olyan cucc amit nem tok felvenni de az kell hozzá?

zorrobomber
koszi a helpet

Mindkettõt érdemes.
Nem, hat spellekre is.

zorrobomber
bocs a sok szemétért de nekem is szarakszik a fórum :(

zorrobomber
a storm nimbus csak akkor hat ha melee weapont használok?
a shardokat miért nem tudom belerakni semmibe?

zorrobomber
köszi a kimerítõ választ :)
az ice shardot és passzívját mind2õt maxolni érdemes?
1 láma kérdésem még lenne:
A storm nimbus csak melee fegyver használatánál hat?

zorrobomber
köszi a kimerítõ választ :)
az ice shardot és passzívját mind2õt maxolni érdemes?
1 láma kérdésem még lenne:
A storm nimbus csak melee fegyver használatánál hat?

Attrib pontotkat minde INT-re rakd, de ha megy manára is pár, az se nagy baj.

de fasza ez a fórumengine, egyszer semmit nem reagál, aztán meg 2szer...

Hát ne így, hogy mindenre 1-1 pont. Elõször ice shard + passzívjai, storm nimbusra elég 1 pont, de az 1. passzívját maxold. Aztán whisp 1 pont, passzívja max. Ha megvan, akkor squall és passzívja max. A masteryt pedig ezzel párhuzamosan maxold, kell az INT meg a mana bõven, nameg a magasabb szintû skillekhez hozzáférés.

Ha ez megvan, akkor jöhet a fire ág. Core dweller és a 3. passzívja max, az 1. és 2. passzív 1-1 pont (nekem az 1. passzív is maxos, de igazából felesleges). A heat shield is megér 1 pontot (15% dmg res).

Ha ez kész, akkor lényegében már életképes a kari, arra rax amire akarsz. Én a (chain) lightningot ajánlom, meg hozzá a nimbus 2. passzívját, de ez a skill igazán jó csak akkor lesz ha lesz sok -recharge cuccod, mert timeres (de akkor nagyon).

Mire mindez kész, lvl60 leszel, a maradék 5 szint 15 pontját már tényleg mindegy mire rakod. Lehet maxolni a spell breakert + passzívját (kevés ellenfélre igazán hatékony, de arra nagyon), esetleg a thunderballt (a passzívjára már csak 3 pont jut), esetleg energy / heat shieldre rakosgatni pontokat. Talán a freezing blast még megér 1 pontot.

Hát ne így, hogy mindenre 1-1 pont. Elõször ice shard + passzívjai, storm nimbusra elég 1 pont, de az 1. passzívját maxold. Aztán whisp 1 pont, passzívja max. Ha megvan, akkor squall és passzívja max. A masteryt pedig ezzel párhuzamosan maxold, kell az INT meg a mana bõven, nameg a magasabb szintû skillekhez hozzáférés.

Ha ez megvan, akkor jöhet a fire ág. Core dweller és a 3. passzívja max, az 1. és 2. passzív 1-1 pont (nekem az 1. passzív is maxos, de igazából felesleges). A heat shield is megér 1 pontot (15% dmg res).

Ha ez kész, akkor lényegében már életképes a kari, arra rax amire akarsz. Én a (chain) lightningot ajánlom, meg hozzá a nimbus 2. passzívját, de ez a skill igazán jó csak akkor lesz ha lesz sok -recharge cuccod, mert timeres (de akkor nagyon).

Mire mindez kész, lvl60 leszel, a maradék 5 szint 15 pontját már tényleg mindegy mire rakod. Lehet maxolni a spell breakert + passzívját (kevés ellenfélre igazán hatékony, de arra nagyon), esetleg a thunderballt (a passzívjára már csak 3 pont jut), esetleg energy / heat shieldre rakosgatni pontokat. Talán a freezing blast még megér 1 pontot.

zorrobomber
valahol mindenkinek ek kell kezdeni...
azóta tovább jutottam, viszont csak halogatom a döntést hogyan fejlesszem a karit, segítenétek?

milyen tulajdonságokat/skilleket érdemes fejlesztenem? health-re eddig egyet raktam, általában 1et rakok intre, 1et pedig energyre

ROMOTO
Háát ha 4-6 en multiznak akkor már elég rendes a dropp... :) pláne, ha van köztük egy-két 60.-as szintû... :)
ROMOTO
Ja a gamé külön számolja a fizikai dmg.-t találat szerint: fej, végtagok és torzó...
Tetsuo
Micsoda?? Az is számít, hova megy a csapás? Fej, láb.. aszittem összeadódik az armor és csak az számít.
Hát van még mit tanulnom. :) Bár még csak egy karim van, az is 12lvl-el :)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

NeoMaN
Nagyon enyhén szólva...
:)

NeoMaN
Fazsa. Már 60 felett járok. :)))))))
Nekem nincs türelmem taktikázni, bele a sûrûbe, oszt lesz ami lesz.
Egyként megnéztem miket dob epicen a progi. Hát elkeserítõ....
:(
Arra gondoltam, hogy nem is érdemes küzdeni értük.

Hát nem jutottál túl messzire. ~~

1. karimmal 20 volt, igaz lvl57-ig csak epicezett. ~~

nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem egyszerû halandó embernek ez így túl drága és szerintem az elõtem szólók közül sem mindenkinek eredeti!! (ezért pls ne kövezzetek meg)
Egyszer már megvolt a játék de amikor elértem oda hogy miután kinyirtam az sámán azután arra kért az egyik paraszt hogy szabadítsam ki a fiát a barlangból ez meg is volt de utána elérkeztem 1 temetõhöz vagy mihez és ott windows hibaüzenettel kilépet
volt aki azt mondta csak azért van mert rosz a krekk egy ideig próbálkoztam de semmi valaki nem tudja honnan tudnám letölteni a normális verziót akár fizetõs oldal akár nem???
ha ftp az is jó

ROMOTO
Ja utánakéredztem, persze azt jelenti hogy tört game...
ROMOTO
Nna csak most értem haza... fél óra múlva vagyok :) felõlem folytathatjuk a tegnapit... :)
Írok! :D
Ez a 250 meg MICSODA??????????????????????

ROMOTO
"Végülis csak 2en játszanánk, nem ragaszkodok a hamachi-hoz. Tudsz olyan progit, amivel meglehet oldani a kapcsolatot? Mindkettõnk játékát az Auchan 250 ft-os akciójába vettünk"

ehhez mit szóltok?!? bakker :)
ROMOTO
Tényleg nem lehet okod panaszra.... a Somatophylakes Plate meg az egyik legjobb kék páncél.... :) a kar fej és lábvérteknél nem fontos a magas armor, mivel kis találati esélye van, nemúgy mint a testpáncélnál, ott fontos....
ROMOTO
Ja és a másodikra meg olvass vissza 8592-8594 ig...
ROMOTO
Vagy ott megbeszéljük...
ROMOTO
Akkor kreálok a hamán 2 perc...
ROMOTO
Az elõbb megint játszottam hosszú idõ után Zuzu Wong-gal a neten aki egy csajszi...és magyar...:)
és tök profi, van 60 on felüli karaktere is... :)
Hát mivel mivel a slayerrel :DDDD

ROMOTO
Na tessék egy példa....
:) Kedves Shorlex normal egyiptom eleji pár figurám, meg van a 64 corsairom hiányzik az az egy bakker még, te mivel nyomnád?
ROMOTO
És íjjász vagy dárdász az a brigandász ?
A hamachin lehet multizni, de az magában dögrovás ezért a fórumokon "szokták" jelezni ki mikor van fönt (nem árt ha valaki visszaír neked emiatt...)
Romoto, multi picit?