23078
  • ROMOTO
    Én nem a custom mapokon találtam őket, hanem a Rhodos-i árúsnál :)
  • Shorlex
    hát nyilván nem valami hihetetlen újdonságra gondoltam én sem :D
    Igen erről van szó azzal a kitétellel, hogy amit eddig találtam hozzá fegyókat azok is nagyon jók, de fogok én még custom mapen szétnézni mert egyre és egyre csak jobbakat fogok találni :D
    Charmert mondom tudom hogy nem fogom lenyomni, nem is akarom, csak egy dual wielder bika, ultragyors bossírtó karit akarok.
    Mellesleg nem tudom hogy mi legyen mert recem nem lesz, viszont innentől kezdve feltehetm végre újra az adroitokat aminek következtében viszont az afro resistjei veszítenek a jelentőségükből. Na most, gondolkodtam rajta, hogy akkor inkább ilyen zöld szart teszek fel helyette és monkey kinget, mert nekem a mindenem a resistlevételem, azon múlik minden, viszont a statjai az afronak amik vannak...
    Csak az a rohadt mind control ne lenne benne...

Na és akkor egy ilyen karihoz jön hozzá a lyre of apollo, meg még majd amiket fogok esetleg találni custom mapen árusnál. :D
    Meglátjuk, lehet hogy nem lesz olyan gyors, mint amire gondolok, de talán igen, és akkor egy lenézett kis szaros dual wield elég ütős lesz... :D
    Ja és nem kellett előről kezdenem karit, hála isten, úgyhogy come on! :D
  • ROMOTO
    Ja olyan 14% és több health reduct-os zöld buzgár-ra tippeltem én is, meg is lepett az árusnál, azóta vettem már belőle még egyet más statokkal asszem van belőle olyan 25 % körülim is ha jólemléxem...
  • dudovec
    Shorlex: osiris nelkul is lebontom oket pillanatok alatt:P

Amugy nagyonjol tudom h mit talaltal , azaz van ra tippem , ugyanis a dualos spellbreakernek, bosskillre 2 olyan fegyo lenne , ami 14 health reduction meg egyeb finomsag , szal pillanat alatt leszivja a boss hp jat duallal meg necrosissal, raadasul mobokra is kurva eros.., de health reductionban a charmi ugyis verhetetlen , meg nemcsinalok mar hybridet.
    Meg nemkezdek mar uj karit, elegem van, ezzel a slayerrel elbohockodok meg egy kicsit , mert ebben csak nyers ero van , reduction nelkul. Kivancsi vagyok milyen gyorsan utom majd a legend bossokat , tiszta fizikallal , artifact nelkul. De amugy ezutan asszem tenyleg ennyi.
  • AC2
    Má csak egy olyan serial kellene a kieghez, amivel lehet is multizni.
  • AC2
    Erre pont megtaláltam, bocsi :D
  • AC2
    Valaki leírná nekem a megfelelő "gyökér-elágazást" a Regedit-nél ahhoz h átírjam a cd-kulcsot?
  • Kolbaszharisnya
    egy kérdés még:

A Strom nimbus+a upgrade-jei minek kellenek?ű,ha nem fogok fegyot használni?Azért kell,mert megdobja a skillek cold dmg-jét is +25%al?
  • Kolbaszharisnya
    Köszönöm szépen,nem sokat értettem belöle be kell valljam:),de a lényeget értem a többire meg majd rájövök magamtol asszem(a diablo 2-ben is igy volt,amikor felkerültem b-netre egy hangot nem értettem ezekböl a röviditésekböl,de aztán belejöttem)!

Az a Calc-táblázat sokat fog segiteni ugy érzem:)!

Még egyszer köszönöm!
  • virs lee
    Nálad marad, örök külcs, akárhányszor felhasználható, akármelyik nehézségi szinten.
  • Shorlex
    Mit találtam ki egyébként, hjaj, mekkora kari lesz.
    Nem lesz olyan gyors killer bossra mint a dudo charmere (mer nem lesz neki ilyen osiris artifact csítje :D) de dual wieldertől ilyen gyors bosskilleket még nem láttatok mint ami majd ott lesz :DD
    És egy gramm recje nem lesz :D
  • Shorlex
    Oracle

Valahogy így, ez egy alap, ice shardos-lightning boltos oracle, fegyert nem fogsz vele használni. Squall jobb klikkre, ha kell weapon swapra.
    Ha van rá éehetőséged, akkor 70% recharge-ot érj el vele, persze ha 100 van az sem rossz :D, de 70 már elég a folyamatos covenanthoz és ha akarod outsiderhez. plusz skillekre gyúrj, afro amu, fingerbone of boreas kell.
  • Kolbaszharisnya
    Figy fél orája keresgélek most,multkor 2 oráig olvasgattam...de nem találtam spirit leirást strom mellé....!Lehet hogy hűlye vagyok,de akkor sincs meg...:S!

Lécci ird már le röviden!Nem kell fülberágos novellát irni,értek én a szép szobol!:)
  • NeoMaN
    messze lesznek....
  • Shorlex
    keress a fórumban, már 46275234987623szer le lett írva
  • Kolbaszharisnya
    Végre!Bocsi hogy nem irtam le pontosan...:D!

És ott a spiriten belül mit érdemes tápolni?Ha ebben segitenél akkor nagyon megköszönném!
  • Shorlex
    spiritet.
    egyébkénr kíváncsi voltam hogy mikor fogod végre megmondani hogy mit akarsz... szal ez a notórius kérdés, hogy mit válasszak ez meg az mellé, csak éppen semmit nem mondasz arról hogy mit akarsz?
    ha azt mondod, hogy pvp-zni akarsz orrba szájba akkor warfare, ha azt mondod, hogy harcost akarsz (és ráadásul kezdő vagy) akkor defender, ha azt mondod, egy jó mágust akarsz, egy ütős karit, akkor spirit.
    Na ezért mondtam az oracle-t sztem az a legjobb mágus a játékban.
  • Kolbaszharisnya
    Valaki adna tanácsot,hogy milyen mastaryt érdemes Strom mellé használni,ha varázslo vagyok?
  • the elder
    marad
  • Shorlex
    hát epic sem nehéz, csak most már 30nál járok és semmi... :D
    és ezt a kulcsot elhappolja ajtónyitásnál vagy megmarad? mert ha elcseni akkor gyúpolom basszus.
  • virs lee
    Normál hádészt legyakod párszor, nagony ízi rájder, és egyszer csak eldobja. Jó a normálon adott legendre is.
  • Kolbaszharisnya
    Meg valaki egy kicsi tippet is a cd kulcs mellé:D
  • Shorlex
    KÖszi és ezt hol találom, mert nekem azt mondták hogy hades dobja, de nekem b..szik dobni bármit is...
  • Hopsz
    Lécccccciiiiiii gyorsan 1 CD KULCSOTTT!!!!!!
  • the elder
    ez a teknős nyitja a titkos pályát ha nincs meg nem nyílik ki a kapu
  • Kolbaszharisnya
    Valaki segitsen please!Nem akarom elcseszni a karakteremet és annyira meg az a baj hogy nem megy az angol,hogy tudjak logikázni közöttük...!Érteni értem de azért egy kicsi segitséget elfogadnék:D!
  • Shorlex
    hát én ezt nem értem...
    lenyomtam már vagy 20szor hadest de a bonusz pályára nem enged. valamit én cseszek el???
  • Hopsz
    A kieg hez kéne nekem egy cd kod. lécci irjatok 1-et.
  • Kolbaszharisnya
    Sziasztok!

Kérdés:

Strom mastery mellé ki mit ajánlana másodlagos masterynek?
    Olyan karit akarok,ami legendaryn is megállja a helyét!
    Ez a dream mastery a kiegben nem jo mellé?

Kérdés 2:

Nem lehet valahogy a spelleket gyors billentyüre rakni?Mert elég idegesitö,hogy nem tudom hogyan kell és ezért mindig egérrel álitgatom...viszont láttam már olyan videot,ahol gyorsan váltogatja a ficko!:)

• deicide
    köszi..:)

2 kövem van már akkor megyek keresgélni!!
  • Ravasak
    össze kell gyüjteni 4 kavicsot amiket szarnyas lenyekböl tudsz kiverni
    (poison,fire,soul,ice)

utana tudsz bemenenni oda
  • deicide
    Sziasztok..

Kissé elakadtam..

Plains Judgment alküldetésekben minden készen van kivéve a
    -Hades' Treasury ide a barlanghoz nem találom a kulcsot..:(

Megtudja mondani valaki hogy hol keressem merre...??
  • purblind
    Át persze. Regedit-et beirod a futtatás-ba és rákeresel,ha megvan átírod
  • AC2
    Az újratelepítésen kívül át lehet valahogy írni a cd-kulcsot?
  • zsirfecske
    importáltam brigandomat pvp-hez custombe, majd próbáljuk már ki. kicsit átrendeztem skilljeit poison-re, 3 ilyen defilled cuccal, lethal fegyóval meg poison charm-okkal turbóztam kicsit messze nem maxos, de érdekelne hogy szív le egy másik karit legenden.

amúgy ehhez a mókához kéne legendary diseased plumage valami normális poison mellé illő bónusszal, ha valakinek van szóljon pls.
  • Soldar
    hát a defilerben nem találtam iet na mind1 akkor megvárjuk míg Raven bácsi frissíti a cuccot:D de télleg szerintem rohadtul kell az a progi unalmas nélküle:S azt hogy több skill pontot kapj meg ienek azt mondjuk már csítes állítani de 4x xp viszont nem csít szerintem a diablóban is használtam a players 8-at.
  • dudovec
    na mar 20k a greatestem onlsuahgtal;) dual rulez
  • Shorlex
    elvileg a defilerben van ilyen mod, de nekem nem műkszik, mer valami olyat ír, hogy akkor megy ha administrator vagy a gépeden, de én az vagyok, mégsem akarja az igazat...
  • Soldar
    hell
    tudtok valami progit a TQ Demeteren kívül amivel lehetőség van több xp-ét kapni? mert a TQ Demetert még nem frissítették 1.30 hoz.
  • ROMOTO
    Ha kieggel vetted, akkor 1.30 as peccsel megy automatikusan, nem kell tölteni semmit, csak az új vaultot.