Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, igen, bocs, különböztessünk meg olyat hogy már végigmentél a gamán vagy még nem. Ha még nem akkor persze lehet hogy kicsit unalmasabb püfölni 3× annyi nmy-t, de legalább még van mi hajtson és inkább mész ilyen moddal ha expet akarsz, és nem lesz az hogy végigértél egy lvl52es karival ami aztán megy a poldra.
ha meg már végigértél, akkor inkább arra mondtam én azt hogy állat unalmas ezzel a moddal tolni, mert ugye nincs olyan motiválóerõ mint játék közben (nincs quest, semmi), amúgy is nehéz magad rávenni az expelésre, de akkor legalább a haladás "élménye" legyen meg ha már más úgysincs 😄 Szal én a slayel épp expelek és már így is kicsit uncsi végigmenni acteket, meg most már lvl 60nál nemhogy acteket hanem egész legendet ki kell pörgetni egy lvl ugráshoz, többször is... Multi, mert különben beleõszülök 😄D

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Azt láttam hogy te már játszottál egy "kicsit"!😊
Kipróbáltam én is,azért xp szempontjából jobban lehet haladni vele.Persze ha jó a fegyód és nem kell a szörnyekkel sokat szórakozni.De azért kösz!

Grusalak
A pajzsos passiv skillek valóban érdekesek... Eleinte nagyon dicsértem õket, de mikor ráálltam arra, hogy élet lopó fegyóm legyen, akkor koppantam... Ugyanis szép nagy eséllyel pajzzsal ütöttem, és egyszerûen nem ütöttem a fegyóval, tehát élet lopás kilõve... Szal le is szedtem a passivról a skilleket és átpakoltam másra...

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Amugy 1,08 alatt kicsit szetlehetett tapolni a conqot , egesz legenden nem ittam mana potiont , folyamatos rally , form , zaszlo mellett , nem ment le a manam egyszeruen.D Kb ketszer kellett inni , amikor a szellemek leszivtak.. A dual wield conquerer pedig iszonyat flash , de 85% recharge alatt nem erdemes probalkozni vele , nameghat illik egy 50% koruli minus energy cost is.. De ami a durva, hogy amikor 2 fegyoval ww ztem , akkor mind2 a fegyoval utott nalam porges kozben.. Namost kerdeses , hogyha egy conq tudja a pajzsat is hasznalni utesre , es mivel a shield is weaponnak minosul , akkor vajon egy fegyo + shieldes ww nel is uti mind2vel az ellenfeleket.. bar attol tartok nem..

Juj mekkora hulyeseget irtam SORRY! Szal nalam onslaught + ww lenne instantban, dual wield eseten is... Ha meg shieldezek akkoris onslaught + ww , egy sloweres attack dmg convertes fegyoval...

Meg1x sorry az elozo faszsager , a battert akkor raknam csak bal klikkre ,hogyha a kari nem conquerer lenne , mert akkor mindenkepp onslaught kell a balklikkre.. De ha nem conq , akkor nyugodtan mehet oda , hisz amig tolt a skill , addig uti a normal attackot ha nyomod a gombot (ahol betudnak jonni a shieldes passiveok..)

Batter pedig teny , hogy egy elegjo skill , de ha arra vetemednek , hogy shieldezzek.. (hajra dual wield concq!!) , akkor tuti , hogy bal klikkre raknam a battert , es jobbra a war windet , foleg ha nincs meg a 100% rechargeom.. a shieldes passive kepessegeket pedig eleg gyengusnak tartom , foleg h rengeteg pont.. A rally legfelso passivejat , es az Adrenaline legfelso passivejat is illik maxolni..

virs lee: nalam az overlord ad 10% dmg resistet , 350 energyt , 150 healthet meg +2 skillt, es rettenetesen csunyan nez ki.. amugy a 10% dmg resist meg csak fizikalra hat , ha jol tudom , szoval 1 mageel nemsok hasznat fogod venni... Ezzel ellentetben a calypso szep , ad intet meg dexet is , igy tuti , hogy nemkell majd dexre tenned a mage cuccokhoz, ugyanugy megadja a +2 skillt , es ad 2 jo resistet is ahogy irtad..
Magenek kell a +2 skill az armorbol ,kerdeses , hogy kinek mi tobbet: 400 mana +150 health (a 10% fiz dmg resistet t nemnagyon vennem számba...) vagy 45-45 light/cold resist + 30 int/dex

ROMOTO
spártai katonák ha jól tudom Athén alatti mocsár legfelsõ csücskében vannak 😊
Tetsuo
thx! Má 20lvl! Alsó nílus..
Sajna holnaptól dolgozok úgyhogy lassabban haladok 😞

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

NeoMaN
Fayum Oasis északi kijáratától az elsõ barlang.

Háj a manticore melyik pályán van? gondolom hellen/epicen (ez olyan dios volt...)

asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz

X Revenge
A knossosi portál a város centrumántól kicsit kiesik, magyarul a város szélén van, arra amerre tovább kell menni a main quest szerint, tehát az egyetlen kijárat mellett.

A spártai side quest miatt ne bánkodj,egyébként se érdemes visszamenni érte. Ma például amikor játszottam, 25000xp-t kaptam egy side quest-ért, (pedig én is egyiptomba járok lvl 20)és nekem ez az xp bar-on csak 1/3-át "töltötte meg". Gondolom te olyan level 17 vagy, ott se számít túl sokat az a 4000 xp.

[X]

Tetsuo
Hol a rákban van a knossosi portál (uccsó görög)?? Már 1iptomban vok, de az kimaradt, pedig a térképeket mindig fullra bejárom.

Van 1 Lmaradt küldi is: A spártai katonákról (v nekik?) kell hírt vinnem az athéni úton.. ezt is végignyomtam és semmi. 4000xp jár érte 😞

Hm végülis mind1, megyek a sivatagba! 😊 Bár Kína érdekesebb lehet.
A sivatag már lejárt lemez a Sacreddel meg a többivel..

Tetsuo
Hol a rákban van a knossosi portál (uccsó görög)?? Már 1iptomban vok, de az kimaradt, pedig a térképeket mindig fullra bejárom.

Van 1 Lmaradt küldi is: A spártai katonákról (v nekik?) kell hírt vinnem az athéni úton.. ezt is végignyomtam és semmi. 4000xp jár érte 😞

Hm végülis mind1, megyek a sivatagba! 😊 Bár Kína érdekesebb lehet.
A sivatag már lejárt lemez a Sacreddel meg a többivel..

ROMOTO
berámoltam pár dárdát 😊
Tekphos, én jáccottam ugye ezzel a videjó tanúsága szerint 😄 de nem olyan nagy buli, hidd el. Az van, hogy minden nmycsoport hûáromszor vagy annyiszor több tagból áll amennyit az adott helyszín enged, de pl. Typhonból a "helyszûke" miatt csak 2 volt. És hidd el, nem olyan jó játék az hogy 6 helyett 20 nmy áll körül és te állsz egy helyben és gyakálod õket. Több expet nem kapsz értük mintha végigtolnád ötször ugyanazt a pályát, csak annyi a különbség, hogy multiplikátor nélkül sokkal élvezetesebb a game mert haladsz is nemcsak egy helyben állsz és 60 nmy-t püfölsz. De ahogy gondolod, én kipróbáltam és uncsi 😄 Mókára mondjuk 3 Hydra elen persze jó, de amúgy fos, inkább menj végig 3szor, az élvezetesebb sztem

Romoto, nem tom ráérsze de mostantól kezdve vagyok 😄

thx!

ROMOTO
Itt elmondják
ROMOTO
Ja nem akartalak meggyõzni... 😊, ha neked a ww jobb akkor azt használd, nekem a batter jobban bevált a corsairomnál, a spelbreakeres karimon (közelharcosra gyúrtam, csak strengre pakoltam) használtam a ww-t végig (kimaxolva), de az nem aprított annyira, csak a nagyon mezei enemyket... és soxor azok is állva maradtak... nyílván a conquerernél a ww erõsebb, de a mana és a töltési idõ+bleedengbónusz miatt nekem akkor sem bevállós...
Hellóka!

Valaki segítsen már léccike!Hova a tökömbe kell bemásolni azokat a qrva filekat a 2szerezõ ill 3szorozó pályákhoz!
thx!

ROMOTO
a másik, amit észrevettem, hogy 60 fölött jön inkább a lila
Bármikor, elég a W-t megnyomni. Amíg nincs harc, maradhat is õtt, tölteni manát, életet.

Nekem se dobott még boss lilát 1.20-ban.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ROMOTO
Ez akkor a pech kategória nálad 😊
ROMOTO
Körülményesnek tûnik akkor az az onager, mert pl. az obsidian hall ban ahol a te álltalad emlegetett sárkik is garázdálkodnak megnézném, hogy mikor váltassz át dual onagerre a mana miatt 😊
NeoMaN
Egen, de a kíváncsiság nagy úr. Kizárólag singlében nyomom, és az, hogy már 4. végigjátszásra legenden sem dob semmit, már dühít.
😛

Maradjunk annyiban hogy a batter az egyik legjobb közelharcos skill, azonkívül gratula, ha a más ember játékában minden nmy fizikális sebzésre megy, az enyémben másfajta szörnyik is elõfordulnak, és le nem szarom hogy...
Na szóra sem érdemes, leszarom, ne tegyél batterre, nem érdekel, már unom

1 pontot megér a dual wield hogy kézbe vehess kettõt. Lehet az secondary weaponnak rakni, és csak akkor váltani rá, ha kell a mana.

Az onager csak mana regenhez kell, nem elég a sebzése.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ROMOTO
bocsi átnéztem a hülyeséget, amit beraktam és visszavettem-erre válaszoltál persze, tök igazad van 😊
ROMOTO
A calc ban néztem, nem a kariaimon bocsi, de azt tapasztalatból tudom, hogy jóval kisseb a dmg ja a ww-nek a batter-tõl, de nyílván ezt kiegyenlíti az hogy a ww 6 enemyre is hat, ami a batternél három...mondjuk az onagerek kellenek ilyenkor a mana miatt, de ez nem tom hogy jön ide, mert a batter használat nem dualos build, és ha már onager, a %attak converted to health biztos csábítóbb lenne, ha nem lenne muszáj az onager a ww manazabálása miatt...
Azt amit a batternál is: hiába vannak melletted 8-an, abból csak 3-at (azt is csak akkor ha mind a 3 benne van az x fokos szögben), illetve ww-nél 4-et (passzívjával 6-ot) üt meg. Nyilván ha kevesebben vannak, akkor csak annyit.

ROMOTO
A drop mûködik 1.20 alatt is, csak jóval ritkábban és nem feltétlen a majestic ládákból... leginkább a csontik és egyébb undeadok dobják a jó cuccost, külön figyelem ezt egy ideje és tényleg...de igazából multiban indul be, pláne ha van egy-két magas színtû kari...
A ww passzív ad bleedinget is, de +2 ellenfél sebzését is, ez benne a lényeg.

1.20-ban -25% ... +5% a ww, nem fix pontban mérik. De az a gyanúm a fix értékek is inkább az alapsebzéshez adódnak hozzá, nem a véglegeshez, tehát azokra is rárakódnak a bónuszok.

A manám az nem sok, de a mana regenem az igen. 44, ezt egy mágus is megirigyelné. 😊 2 onager dual wielddel, és már el is lehet felejteni a kék potiont.

ROMOTO
Ha ezt Fecske megtudja....😊 mindenesetre ez tényleg brutál csítnek számít...
ROMOTO
a fegyó lehet hogy az de a war wind passzív csak bleedenget ad ugye...és jóval gyengébb a bónusz sebzése: az a ww nél +10! pont , míg a batternél +12%!! ami ugye nem mindeggy... és hát egy qonquerer nem dúskál annyira a manában amibõl csúnyán leszív az a ww...de ugye kinek a pap, kinek a papné 😊
NeoMaN
Hát nekem se dob semmit. Zöldet is a kovácsoknál veszek.
Viszont kövezzetek meg, de feltettem egy drop modot.
1000x-es dropra állítottam, hogy megnézzem mi van. 😊)

A ww-ben csak a 360 fok a lényeg, egyszerre sebez x ellenfelet, és célozgatni se kell. A fegyvered is tiszta fizikai dmg, hol itt a hátrány?

Batternál meg hiába 3 ellenfél, ha azok kívül esnek a megadott szögön, akkor csak 1 ellenfelet sebez (aki belelóg a tartományba). Ha rádugrik 1 brigád lándzsás sárkány, meg 2 lila lõ hátulról, akkor nem fogsz célozgatni, ütsz akit látsz. Lehet hogy battertól lelassul az ellenfél, de minek? 2 ütés egy sárkány is, lassítani felesleges, a második ütésre úgyis halott. Inkább jusson minél több ellenfélnek a pofonból.

---

1.20-ban leszedték a dropot? Eddig még egy bossból nem esett semmi értelmes cucc, még legenden is csak zöld volt a max. Eddig tetszett az 1.20, azt hittem végre kicsit kiegyensúlyozottabb lesz, de egyre inkább az ellenkezõjét látom.

zorrobomber
nem tettem dexre megoldottam egy gyûrûvel 😊

ROMOTO
bocsika, negyed annyi manába... 😊
ROMOTO
lehet hogy az a spell breaker+ passzívja spell kell közben neki...
ROMOTO
hát nálam a rally-ban és az adrenaline ban az utolsó passzívokon van a hangsúly... a batter tényleg hasznos, minimum annyit sebez mint a fegyó csak több ellenfélre, a war windhez képest fele annyi manába és idõbe kerül és mivel tiszta fizikai dmg. jobb a war windnél aminek a bleedengje az undead és construct oknál nem bejövõs....
Hogy a gecibe lehet leszoktatni a titánt az iron maidenrõl? 1 lövésemtõl kinyírom magam, és még azt se látom mikor van rajta, mikor nincs. Lövöm, lövöm, egyszer csak meghalok full élettel. Faszom kivan.

ROMOTO
Tudjuk-tudjuk 😊
Halika!

Lenne egy láma kérdésem.Ezeket a kétszerezõ meg háromszorozó pályákat hova a francba kell bemásolni mert nem találom a helyét?

thx a segítséget!

Az a cucc szintje.

Tetsuo
Nagyon köszi! 😊 Má nyomom is..

Még egy láma kérdés: Mi az h Legenden lvl 18 meg 25? Újra 0lvl-rõl kezdem?
aSSZEM A Diabloban úgy volt, h mikor léptem egy nehézségi fokozatot, a régi karimmal nyomhattam tovább és tovább növelve a szinteket.. itt nem így van??? Na már télleg megyek.. 😊

Shardos mágusnak a mindrage jobb, +cast, +mana regen (2 pont + x%), és igaz nem +2, de +1 skill ezen is van. INT-bõl is majdnem duplaannyit ad.

Tök felesleges a batter, mindenki 1 v 2 ütésbõl halott, mit lassítsak rajta? Egyedül tájfun az nem, de nála meg az iron maiden a geci, azon a batter se segít. Egyszer használtam csak, mikor kipróbáltam, de semmi hasznát nem látom.

Lvl 54 a conqerorom, legend titánt öli, mindenhol csak sima onslaughttal megyek (+ jobb szélsõ pajzsos passzívok), nincs szükség másra. 4.7k alap dmg, a csontikkal sincs gondom, mert dragon macet használok, 0% pierce. A 100% block viszont létfontosságú, wusao kék íjászsárkányai, meg az ottani lerohanósokon kívül még a zászlóra sincs szükség (kis taktikázással ott se), mindenki halott mire leütnének.

Gondolkodtam is hogy elpakolom batterrõl a skilleket, de igazából nincs mire. Talán war horn lesz, ha majd lesz hozzá legalább 80% -rechargem, addig tökmind1 hol van. Esetleg colossus formra lehetne, ne csak 1 ponton álljon. 😊

Maradjunk annyiban hogy ha mágus vagy és nem kell a 100% rec (pl. ice shardos oracle) akkor a calypso a legjobb cucc, se nem az overlord se nem má, hanem az.

Batter pedig a legjobb támadás harcosnak, nem feltétlenül az ütés nagysága miatt (bár az sem semmi, sõt) hanem a lassítás miatt amit relatíve hosszú ideig produkál és a 125 fok amiben üt egy enyhe 3 éves gyerek szintjének megfelelõ játéktudással bõven elegendõ. nekem van pár defender karim és lvl 1en van a passzív, aaz 90 fok, és még soha semmi bajom nem volt vele, a lényeg hogy 3 nmyt üssön, nemhogy 125 fok...