23078
  • Ravasak
    nem kötözködni akkarok de a covenant nem konvertalas hanem inkabb szerződés :)
  • zsirfecske
    ollé, ez nagyon jó kis charm akkor. kár, hogy csak lev24-től jöhet. így akkor lev15-től 24-ig lehet +7-10% xp-vel tolni ceremonial sapival, onnan meg jöhet encsantolva a +15-18%, majd lev27-től load stone-nal már +25-28%. azért ez jó. kösz az infót!
  • Kolbaszharisnya
    Köszi szépen a választ,most már értem,világos...sötét konvertálás:).

Valaki amugy nem tolja esetleg hamachin?Kly?
  • virs lee
    Lehet egyébként hogy minden szinten annyi a bónusz, pl. hamurapinak legenden is 8% rec, és epicen is ugyanúgy 8%.
  • virs lee
    Nem, sima normál. :) De egyelőre várok a felhasználásával, mert karakterenként és nehézségi szintenként csak egyszer lehet összerakni (quest jellegű). Nehogy aztán vmi fajin artifactba kelljen.
  • NeoMaN
    Hát geciek megnéztem újra 300-at.
    Van egy Hunterem íjjal (Bone Charmer), de most lándzsát adok a kezibe oszt GO...
  • AC2
    Ahogy elnézem Oracle-d van.

A Dark Covenant arra jó h életből energiát csinálj, a paszívja pedig ez idő alatt extra sebzést ad.

A Spirit Ward-nál pedig hatékonyabb vagy az élőhalottakkal szemben, ők kevesebbet sebeznek neked, te viszont többet nekik.
  • Kolbaszharisnya
    Figy én sem reklámozom,csak azért írtam le hogy én igy szoktam,hogy nehogy mást gondoljanak a többiek!Nem vagyok én illegal gamer!:D
  • AC2
    Nekem is hasonló a felfogásom, elöször letöltöm, kipróbálom utánna eldöntöm h érdemes-e megvenni. (Azzal a különbséggel h ezt a dolgot én nem reklámozom :) )
  • Kolbaszharisnya
    25. szintnél tartok,ma 10 szintet lupoltam...(áááhh nem játszottam vele sokat...áhhh:).Egyenlöre a jégtüske teljesen ki van maxolva,upgrade-jeivel együtt,A Lich kingen 10 van.Az villámot még nem kezdtem el maxolni(majd a king után).Most fogom kezdeni atc3-at.Szerintem elég jol állok,jol is haladok.

Egy pár varázslat hatását viszont nem teljesen értem:

A Spiritnél:
    1.Dark Covenant + a fejlesztései.(ezen eddig egy pont van,de ha aktiválom semmi sem történik,legalább is én nem veszem észre:)

2.Spirit Ward(erre még nem tettem)

• zsirfecske
    az szép? legendary? ha normal-ban is van ilyen az zsír egy kezdő karinak zöld ceremonial sapiba...
  • Kolbaszharisnya
    Én is örülnék egy eredeti cd-kenek,bevallom még nem vettem meg a gamet...de lehet hogy meg fogom,mert nagyon nagyon tetszik...!!!!!!
    Én ugy vagyok vele,hogy elöbb letöltöm,megnézem milyen a game,aztán,ha tetszik akkor megveszem magamnak.Csak azért mert sajnos nem sz*rom a pénzt és nincs kedvem látatlanba kidobni egy halom pénzt látatlanba,mi van ha nem tetszik...szivás.

Szoval csak azért lenne jo egy cd-key,mert akkor a netes cuccot is kiprobálhatnám...:)!

ha valaki esetleg tud,akkor lécci dobjon egyet,ha nem az sem baj,mert jövö héten szerintem megyek és megveszem!
  • virs lee
    Nyilván... Gondolod azért vettem meg hogy neked adjam? Te is vehetsz egyet a boltban.
  • AC2
    Lopjak vagy adsz kölcsön, mer egy vasam sincs :)
  • Ravasak
    :)))))))
  • virs lee
    De, a cdgalaxis vagy a media markt.
  • AC2
    Valaki nem ad egy multi-ready serialt?
  • virs lee
    Htx, ebből is tudom hogy hol van. :) Pont ezeket a létrákat nem volt kedvem végiggyalogolni harcossal, nem emlékeztem hogy lenne itt bármi is, viszont tök unalmas. :)
  • the elder
    eliziumot elhagyva a füstfüggönynél kell balra tartani
  • the elder
    bocs nem tudok nagyobbat feltenni
  • virs lee
    A piros kavicsot hol kéne találnom? Valahol lemaradt útközben.
  • virs lee
    Az erebus kristályra meg fasza +8% xp completion bónuszt kaptam, mehet sapiba. :)
  • virs lee
    Van azért xp act4-ben, 58-as conquerorom majdnem 1 szintet lépett normál act4 kipucolása közben. Mennyit kapok akkor legenden? ~~
  • dudovec
    Ja Shorlex, enis nagyonfaszan kitalaltam a breakert , kb pont ilyenre.. Sok aura , sok eletszivas, nemkene potizni , bosst meg reduction dualwieldel.. De ha mar spirit vagy, ennyi erovel lehet 1 liched amihez nemkell rec es megoldja az egeszet.. Szal spirites karival igyis ugyis kinyirsz minden bosst pikpak , meg ugyis h bele se szolsz a harcba. Az mas kerdes, hogy charmival nemkell pet, mert mire jonne a soul blight , addigra halott a boss:D De megcsinalni most a breakerrel ugyanezt kb.. ah nemtom , inkabb arra megyek mar , h se rec , se reduction , csak tiszta erobol mennyi ido alatt veri le a kari , mindenfele overpowered dolog nelkul.:D
  • virs lee
    65
  • AC2
    Ameddig bírsz, nincs korlát.
  • erendil91
    ja és még valami hogy tudok multizni ls honan szedjem le az 1.30-es patchet mert az alap csak 1.20-es
  • erendil91
    az alapjátékban
    ja amúgy ha nem érthető a kérdés: meddig fejlődhetetk a titan quest nevű alapjátékban????
  • virs lee
    hol?
  • erendil91
    mennyi a maximum szint???????
  • virs lee
    azért
  • Kolbaszharisnya
    egy kérdés még:

A Strom nimbus+a upgrade-jei minek kellenek?ű,ha nem fogok fegyot használni?Azért kell,mert megdobja a skillek cold dmg-jét is +25%al?
  • virs lee
    Hunting sztem nem volt benne, akkor a Leonidas rányomott volna egy studyt a Xerxesre, és tuti nem megy mellé a lándzsa. :D
  • Soldar
    Na csak megtaláltam a defilerben az xp modot és engedi is nekem o.O műxik zsírul thx az infót Shorlex!
  • NeoMaN
    Ugyanezek jutottak eszembe vazzeg tegnap este.
  • virs lee
    Ja és dual wield is, szal az is tuti conqueror. ~~
  • virs lee
    Meg a fogatlan baltás, abban tuti van defender is, 100% rec colossus formban tolja. :D
  • AC2
    Én is ezen agyaltam a film alatt h vajon milyen class-ba nyomják, sztem conquerer + egy kicsi hunting :D
  • virs lee
    Meghesszeltem a 300-at moziban, hát k. jó. Nyomják a battert rendesen a spártaiak, biztos conqueror mind. :D
  • virs lee
    Akkor már inkább 2 zhanlu. ~~