Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meg már végigértél, akkor inkább arra mondtam én azt hogy állat unalmas ezzel a moddal tolni, mert ugye nincs olyan motiválóerõ mint játék közben (nincs quest, semmi), amúgy is nehéz magad rávenni az expelésre, de akkor legalább a haladás "élménye" legyen meg ha már más úgysincs 😄 Szal én a slayel épp expelek és már így is kicsit uncsi végigmenni acteket, meg most már lvl 60nál nemhogy acteket hanem egész legendet ki kell pörgetni egy lvl ugráshoz, többször is... Multi, mert különben beleõszülök 😄D
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Kipróbáltam én is,azért xp szempontjából jobban lehet haladni vele.Persze ha jó a fegyód és nem kell a szörnyekkel sokat szórakozni.De azért kösz!
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Meg1x sorry az elozo faszsager , a battert akkor raknam csak bal klikkre ,hogyha a kari nem conquerer lenne , mert akkor mindenkepp onslaught kell a balklikkre.. De ha nem conq , akkor nyugodtan mehet oda , hisz amig tolt a skill , addig uti a normal attackot ha nyomod a gombot (ahol betudnak jonni a shieldes passiveok..)
Magenek kell a +2 skill az armorbol ,kerdeses , hogy kinek mi tobbet: 400 mana +150 health (a 10% fiz dmg resistet t nemnagyon vennem számba...) vagy 45-45 light/cold resist + 30 int/dex
Sajna holnaptól dolgozok úgyhogy lassabban haladok 😞
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
A spártai side quest miatt ne bánkodj,egyébként se érdemes visszamenni érte. Ma például amikor játszottam, 25000xp-t kaptam egy side quest-ért, (pedig én is egyiptomba járok lvl 20)és nekem ez az xp bar-on csak 1/3-át "töltötte meg". Gondolom te olyan level 17 vagy, ott se számít túl sokat az a 4000 xp.
[X]
Van 1 Lmaradt küldi is: A spártai katonákról (v nekik?) kell hírt vinnem az athéni úton.. ezt is végignyomtam és semmi. 4000xp jár érte 😞
Hm végülis mind1, megyek a sivatagba! 😊 Bár Kína érdekesebb lehet.
A sivatag már lejárt lemez a Sacreddel meg a többivel..
Van 1 Lmaradt küldi is: A spártai katonákról (v nekik?) kell hírt vinnem az athéni úton.. ezt is végignyomtam és semmi. 4000xp jár érte 😞
Hm végülis mind1, megyek a sivatagba! 😊 Bár Kína érdekesebb lehet.
A sivatag már lejárt lemez a Sacreddel meg a többivel..
Valaki segítsen már léccike!Hova a tökömbe kell bemásolni azokat a qrva filekat a 2szerezõ ill 3szorozó pályákhoz!
thx!
Nekem se dobott még boss lilát 1.20-ban.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
😛
Na szóra sem érdemes, leszarom, ne tegyél batterre, nem érdekel, már unom
Az onager csak mana regenhez kell, nem elég a sebzése.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
A manám az nem sok, de a mana regenem az igen. 44, ezt egy mágus is megirigyelné. 😊 2 onager dual wielddel, és már el is lehet felejteni a kék potiont.
Viszont kövezzetek meg, de feltettem egy drop modot.
1000x-es dropra állítottam, hogy megnézzem mi van. 😊)
Batternál meg hiába 3 ellenfél, ha azok kívül esnek a megadott szögön, akkor csak 1 ellenfelet sebez (aki belelóg a tartományba). Ha rádugrik 1 brigád lándzsás sárkány, meg 2 lila lõ hátulról, akkor nem fogsz célozgatni, ütsz akit látsz. Lehet hogy battertól lelassul az ellenfél, de minek? 2 ütés egy sárkány is, lassítani felesleges, a második ütésre úgyis halott. Inkább jusson minél több ellenfélnek a pofonból.
---
1.20-ban leszedték a dropot? Eddig még egy bossból nem esett semmi értelmes cucc, még legenden is csak zöld volt a max. Eddig tetszett az 1.20, azt hittem végre kicsit kiegyensúlyozottabb lesz, de egyre inkább az ellenkezõjét látom.
Lenne egy láma kérdésem.Ezeket a kétszerezõ meg háromszorozó pályákat hova a francba kell bemásolni mert nem találom a helyét?
thx a segítséget!
Még egy láma kérdés: Mi az h Legenden lvl 18 meg 25? Újra 0lvl-rõl kezdem?
aSSZEM A Diabloban úgy volt, h mikor léptem egy nehézségi fokozatot, a régi karimmal nyomhattam tovább és tovább növelve a szinteket.. itt nem így van??? Na már télleg megyek.. 😊
Lvl 54 a conqerorom, legend titánt öli, mindenhol csak sima onslaughttal megyek (+ jobb szélsõ pajzsos passzívok), nincs szükség másra. 4.7k alap dmg, a csontikkal sincs gondom, mert dragon macet használok, 0% pierce. A 100% block viszont létfontosságú, wusao kék íjászsárkányai, meg az ottani lerohanósokon kívül még a zászlóra sincs szükség (kis taktikázással ott se), mindenki halott mire leütnének.
Gondolkodtam is hogy elpakolom batterrõl a skilleket, de igazából nincs mire. Talán war horn lesz, ha majd lesz hozzá legalább 80% -rechargem, addig tökmind1 hol van. Esetleg colossus formra lehetne, ne csak 1 ponton álljon. 😊
Batter pedig a legjobb támadás harcosnak, nem feltétlenül az ütés nagysága miatt (bár az sem semmi, sõt) hanem a lassítás miatt amit relatíve hosszú ideig produkál és a 125 fok amiben üt egy enyhe 3 éves gyerek szintjének megfelelõ játéktudással bõven elegendõ. nekem van pár defender karim és lvl 1en van a passzív, aaz 90 fok, és még soha semmi bajom nem volt vele, a lényeg hogy 3 nmyt üssön, nemhogy 125 fok...