23078
-
dudovec #12690 58 as:D -
#12689 mi a ranger-ed szintje dudo? csak a videó leíráshoz kéne. kösz -
dudovec #12688 Hat egy valag pvp testing utan arra jutottunk fecskevel , hogy az ijasz nagyon overpowered , akarcsak a recharge , reflect meg minden egyeb faszsag.
Tq pvp nek telleg csak ugy latom ertelmet ,hogy low levelen 15 os karikkal , olyan cuccokkal , amiket csak normal act1 ben talalhatsz meg ,illetve olyan kekekkel , amiknek 15 alatt van a level reqje.. Ott talan lenne lehetoseg taktikazni , meg minden egyebre , de magas szinten sux. -
virs lee #12687 Naja, de itt még bejön az is hogy agresszívre állítod a peteket, akkor a wisp hol eldzsal apicsába, hol visszajön, az is leveszi meg visszarakja az eos-t, máris 1 újabb ok a slow castra. :( -
dudovec #12686 ja , ez nekemis van.. de ijazasnal is.. mintha lemenne az fps , vagy nemtom .. lo ien 1 nyilvesszo/sec el , aztan meg kilo 4 et a kov masodpercben:D -
virs lee #12685 Faszom tele van már ezzel a slow casttal, tök idegesítő. Hiába a 300% cast, ha bármilyen effekt ki-be kapcsolgatásakor (pl. wisp passzív) olyan kurva lassan kezd el castolni, hogy közben szarrá ütnek. Ez a bug már classicban is benne volt, de ott a wisp és tsai elég ritkán csináltak bármit is, de itt tök idegesítő, Igazán kijavíthatnák már. -
#12684 azért nekem bejön -
virs lee #12683 Phantom alatt is szétcsap a lich + outsider. ~~ -
SchweepeS #12682 Hali mindenkinek!
Tanácsot szeretnék kérni a játékban nálam tapasztaltabbaktol mivel én még csak most kezdtem el játszani a Titan Quest-el.
Szoval mivel nem igazán találtam eddig használhato informáciot a Battlemage-röl ezért szeretnélek titeket megkérdezni h mire érdemes fejleszteni nála skillek és pontelosztásban egyaránt. Érdekel még az is hogy melyik karaktereket lehet itt igazán tápos zuzos karakternek nevezni ha van ilyen és milyen karit nem érdemes csinálni :D
elöre is köszike a válaszokat -
#12681 multi? -
#12680 pontosan, ezért is kérdeztem. vsz az ellenfél előbb megunja mint a gép :) -
virs lee #12679 Miből gondolod? ^^ -
Viktor01 #12678 Najó sztem nálam van valahol a bibi, leszedtem a TQ-t felraktam újra úgy h nem crack-eltem meg felraktam rá a kiegészítést és mikor újra a az updatelésre kerülne a sor megkérdezi rákattolok h igen és kiírja h Titan quest has encountered error.Az eredmény sajna ua, nem müx:( Kár érte. -
dudovec #12677 Es a fantom micsinal , ha a target folyamatosan menekul eloled? Addig nembujik elo amig meg nem uti , es magatol koveti v mi?:D -
Viktor01 #12676 Köszönöm szépen meg fogom próbálni h másképp megy e. -
#12675 "és akkor ott van ugye az eltünős támadás, pvp-ben pl. mit csinálsz, miután rádklikkeltek phantommal a képernyő széléről? semmit, max megpróbálod megelőzni..." ezt most nekem címezted vagy dudónak? :) -
#12674 normális bónuszos symbol of polymath nincs vkinek? +315 hp-s a legjobb eddig ami kijött... -
dudovec #12673 Virs lee : ezek gondolom nem legend resistek:D -
#12672 hát én nem igen tudom elképzelni, hogy a +200% total dmg egyszerre 7 célpontra ne legyen jó egy jól fejlesztett karinál. főleg hogy elemental dmg is van benne. egy sima fizikálos, lethal nélküli harcos is életképes, akkor ez meg depláne!
és akkor ott van ugye az eltünős támadás, pvp-ben pl. mit csinálsz, miután rádklikkeltek phantommal a képernyő széléről? semmit, max megpróbálod megelőzni... -
#12671 uffffffhhhhhhhh -
Francesco Totti #12670 mert én ölöm ölöm és meghalok azt mire visza mek már full a hp je
-
Francesco Totti #12669 valaki megtudná mondani hogy lehet megölni a Titánt?
-
virs lee #12668 De zöld pajzsból is vannak jók, pl. titán vagy herkules vagy miafasz prefixxel, +40% dmg, meg rakás str, belenyomsz egy legend spiny shellt, ami +block, +50 dmg, és akkor pajzzsal is lehet ám osztani keményen. Mondjuk amúgy is, de most gondolkodom rajta hogy átrakom a battert shield charge-ra, oda jól jön a legend spiny +50 pajzs sebzése, az egész olyan mint egy phantom. -
virs lee #12667 Quick recoveryre már 1 pontot se tettem, mert így minek. -
virs lee #12666 De virsli, el lehet érni a 100 blockot úgy, hogy nem relicelt pajzs van a kezedben, hanem lila? Quick recovery, aura, ilyesmiből.
Persze.
Ajax (classicos lila tower shield) az 60% block alapból, warrior kesztyű 28%, focus 18%. Összesen 106% blockom van csak ezekből. -
#12665 Mindenesetre Shorlex csinálhatna egy defíleres Dreamkillert a próba kedvéért... :) -
#12664 Ott Helos mellett a lazán lehet trükközni, tele van sziklával, miegyébbel, én egy-pár sziklát lazán körbeszaladtam vagy 10 szer amikor egymást hajkurásztuk egy pár pvp-sel... és már poén volt ha egyáltalán sikerült eltalálni egymást a sok rohangászásban :) -
dudovec #12663 Hat Shorlex nem ert be 1 kepernyon belulre a conqal , amikor rakezdtem , de persze lehet megtudta volna oldali valahogy:D -
#12662 A shield charge egy kalap szar, nem lehet vele eltalálni mozgó célpontot, csak akkor ha közel szemből jön, ha oldalvást, vagy hátúlról chargeolsz nem találja el, utól sem éri az a szar... -
dudovec #12661 Na csinaltam egy jobb remaket az elozo videobol , itt tisztan latszik minden.. A meteorok , a healeles , azis , ha rendesen elkezdem loni , akkor mennyire megy a lifeja.. Es az is , ahogy az artifactomban levo 20% os skill distruptot visszreflectalja ram a vegen.. Vegen igy leakad a titan, felrakja magara a tusket.. es ugy lovom vegig.. Lifem attol nem meglepo modon alig megy le , de visszareflectalja a skill distruptot , ami arra enged kovetkeztetni , hogy hat ra?
Megneztem egy instant shield chargeal , de nem hatott ra.. Mondjuk ugyanez igaz , a 'spellbreaker' varazslatra, hogy ha tolod instantban , akkor baszik elszivni az energyt a bosstol , de ha fegyver/ring vagy barmi mas adja , azonnal leszivod rola az egeszet.. Szal mar csak 1 olyan bow kell , amit 1.20 ban talaltam meg , hogy folyamatosan skill distruptol % nelkul , lehet ez lesz az uj megoldas bossok ellen..
Itt a video , szamomra ez mar-mar poen kategoria , ahogy titant mindenestul kirohogi egy kis ijasz:D
Titan fun -
#12660 Alapesetben mindkét kari rohangál a mapon egymás felé, míg a ranger ha meglátja a dreamkillert vagy hálózik rögtön vagy beáll a briardba, ami jó de akkor kapja a phantomot a lethallal, közbe hálózik és üt , de az már kb 2-3 lethal a másiktól szóval esélyes, az első hálót meg ha nem tök szemből, nyílt terepen kapja a dreamkiller akkor nem találja el, és ha a két kari között szikla, stb. van akkor meg hálózhat ítéletnapig akár...a phantomot meg simán lehet indítani bármilyen szögből, tereptárgy mögül, stb. egy trance of wrath al megspékelwe+ewenom szal érdemes lenne próbálkozni valós viszonyok között és nem úgy hogy áll a két kari, szemben egymással 5 méterre és hol az egyik üt hol a másik :) -
dudovec #12659 hu mekkora hulyeseget mondtam.. szal nem templarnak , hanem conqnak , a tobbi amugy stimmel:D -
dudovec #12658 Hat egy briar wardban allo hunterhez nemtudom hogy megy oda fantomkent, foleg ha a hunter is rohangal , es 2 kepernyorol lovi vaktakaban a halot meg a nyilvesszoket.. Templarnak lehet eselye , ugy hogy be ww zik , vagy shield chargol , es rafexik a war hornra.. amugy kanyi. -
#12657 Szerintem a háló és a freeze ellen a phantom+lethal kombó műxik, a háló ellen biztos, mert hiába hálóz be a phantom után rögtön, addig lethallal be lehet vinni 2 ütést minimum, mert ugye közvetlenül mellette áll a hunter, és a hálóból lehet ütni..., ja és a háló nagyon érzékeny a tereptárgyakra meg a mozgásra is, míg a phantom nem... a freeze nél már csak a reflexeken múlna, ha mage kari nyomná nem hiszem hogy túlélne akár egyet is egy maxos lethalból... -
#12656 Level 45 ön a már maxos phantom lehet hogy jó epicen , de legenden (elvileg már szinte ott kéne tartanod) meg fog kopni a fénye neki...én legend 4 act tól toltam a kb 60 szintű prophetet, ott már egy kicsit kevésbé effektált :) -
#12655 minek inni? hányszor mondjam, ott az instant assám -75% körüli nrg cost-tal (kiegben csökkent) és így is simán bármit castol folyamatosan nrg csík változás nélkül :)
jajj prophet állat, annyira haladós. elindultam vele epicen kicsit, level45-ön jött végre a maxos panthom, látnotok kéne (már akinek nincs ilyen)... -
dudovec #12654 ja a link lemaradt:
ranger vs titan
hat eleg lassan olom meg, de a mobokat jol irtja a kari , foleg tomegben.. bossok se olyan lassuak vegulis, foleg, hogy nemnagyon kenyszeritenek futasra. -
dudovec #12653 Na ittvan 1 kis vid a titanrol.. Majd a vegen erdemes figyelni , hogy miutan ramnyomja a poisionos szart, csak all 1 helyben es nem csinal semmit.. 1.20 ota nemnagyon lattam ilyet , ez most bug, vagy valami lock? vagy csak üzemzavar volt a titannal? Elejen majdnem leol , dehat siman kihealelem az egeszet:D Ha ramdobja a meteort , aztis lazan kihealelem a kis vezna ijasszal:D -
dudovec #12652 meg + skill sem hat ra:D De meglehet csinalni.. ijasznak.. bossnal meg swapolsz es lethallal nekiugrasz , ott kell csak manat inni akkor:D -
Shorlex #12651 nem, a régiek közül, de ahogy kitaláltam, le is oltódtam.
Na elárulom brigand lett volna, 100 reccel, mégpedig ody armor nélkül, feng xao lett volna fent, ami egyrészről nrg costot adott volna, másrészről grant skillben a covenantot. Lett volna plusz 4 skillem, azaz 5-ös covenantom, 2 hecates-al relicelt gyűrűvel plusz feng xaoban meg asszem archmage-ben lévő nrgvel simán vittem volna az instant lethalt, elég szép nagy ütéssel folyamatos study, call mellett, jó nagy poison és bleeding sebzéssel kiegészítve (tényleg jó nagy lett volna... :D) Sztem egy boss ilyen pár mp lett volna vele. de mindez hamvába hullt, mert rájöttem, hogy grant skilles a covenant, amiről levették a rec-et.