Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Typhon öli Typhont
Enjoy! 😄DDD
Igen onnan, de amit mondtam tartom, hogy tök ugyanaz mint ki be lépegetni, úgyhogy ha hajlandó vagy 30-40szer megcsinálni biztosan Neked is dob valamit, csak nekem erre se türelmem se idõm.
Ne küldjem el?
Küldöm, fecske! 😄
egy kolis videónk, szeretnénk befuttatni mint a szalacsit meg a hozzá hasonló agymenéseket.
http://sztiiv.atw.hu
köcce
van az adrenalinnak az a passzívja a recharge-al.
100% rec karinál is kell rá tenni pontot 8szóval ez más egy kicsit mint a "hagyományos" recharge), vagy ilyenkor arra is hat a 100 rec?
nem egy nagy szám, de resistlevételre mint minden betrayer tökéletes. Mittomén egy ilyen fegyó egyik kézbe, másikba egy óriásit csapó kard és kész a tökéletes dual wield kardos.
Van egy olyan gondom, hogy multiban, havernál kb. fél óránként bedobja a windosw ezt a hibaüzenetet: Generic host process error for win32. Nem tudjátok ez mitõl lehet? Õ szokta csinálni a játékot. Ha én voltam a host akkor nem csinálta, viszont akkor szerencsétlen termion-os karijával nem tudott mit kezdeni mert annyira laggolt neki. Sajna nagyon eltérõ az internet kapcsolatunk. Nálam 3Mbit/384, nála meg 512/96.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Egyedül mondom az iron maidennel nemtok mit kezdeni, lila sárkányok, tájfun az elég suxx, nem figyelek és 2 ütésbõl leölöm a 6k hp-mat. De itt legalább van 2 ütésem észrevenni, elementalistával a 7k-s chain lightból 1 is elég a 3k hp-ra. 😞
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
más: -20 recharge-os sárga pajzs az megszokott? csak mert normálon(!) találtam egyet. 'focus' suffix, érdekes.
mondjuk mammoth, siren suffixet sem láttam játékban, hiába tolom 1.20-szal mióta...
Azért ez eléggé odacseszi a resistance-ét még a bossoknak is... 😄
A másik fegyó meg egyrészrõl fun, sztem nagyon érdekes, másrészrõl gondolj csak bele, hogy betrayerrel megbaszol egy nmy-t (egy nagyot, mindjuk manti) lemegy az nrg leech resist, és utána ütöd ezzel is, és van neki mittomén 5000 nrg-je, te meg annak a 17%-át (illetve amennyit a fennmaradó resist enged) lekapod, és még sebzel is rajta ezáltal... nem rossz azért.
Szóval az ien fegyók amit mutattál nagyon jók, nekem is van ilyen, sõt nagyobbat is üt ennél is jóval, de nem használom, mert nem minden az ütés nagységa és a DPS... de különben szép fegyó, el kell ismerni.
ezek average speed-esek bee. ja, a saberben meg az a tuti, hogy very fast +35% speed alapból, nem nagyon kell mellé speed relicben...
amúgy sztem az ichtian wompereknek van a legnagyobb alap dmg-ük, lásd:

Enyim ilyen:
...lenne ha még mindig 1.08-ban használnám, 1.20-ban az alap dmg 197 >> 245, a bónusz viszont marad. Ebben van egy 35%-os speed bónuszos achilles. Képet most nemtok rakni, mert ahhoz fel kéne peccselni 1.20-ra, jáccani viszont 1.08-ban akarok.
Meglátjuk, lehet hogy nem bírja a kari ha túl sokat kell rallyzni, de sztem az sem gond, max iszok. egyelõre soha nem volt belõle baj, soha nem ment le mana, úgyhogy max titán tud megfingatni, ha nyomja nekem a szarjait, de nem hiszem hogy vészes lenne. úgyhogy lehet hogy mégiscsak a szokásos triász lesz rajtam nulla nrg costtal, de lykaion helyett ezzel a brutál sirennel.
Mellesleg vicces ez a kari: Talos lépése sebezhet oan 500-at, Manti fújása kemény 400 körül, nagyon fun. 😄D
van 18 skillpontom, vki mondja meg mire tegyek. instant ancestral, vagy battle standard vagy war wind netán? végülis mindegy, nrg-vel úgysem bírom, talán az õsöket csak. a lényeg, hogy kész lett amit akartam. csákó
Viszonylag elég jó a kari maga is, de ez az auraszerû zászlólángolás és a Manti teteme a háttérben, nagyon tuti lett 😄DD
Hát nemtom milyen illusionist lesz, ha funkarit akarsz akkor 100% rec, bal klikk késdobálás (ha lehet nem emlékszem) jobb klikk plague, de lehetsz melee is, ez esetben értelemszerûen lethal strike (annak sem árt egy 100% rec...) bal vagy jobbklikken rec-tõl függõen és plague.
plague mindenféleképpen jó, hiszen resistance-et vesz le, és életet is, és ha adsz neki egy betrayer dárdát, akkor azzal együtt bajnok.