Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fent van az 1.20 patch. a videokártya: nvidia geforce 4 mx 440
Valaki multi ma? Kéne nyomatni a conquerort lvl 65re... nagyon közeleg az a kieg... 😄

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Figyelem, akinek problémája van azzal, hogy Typhont hogyan kell megölni, annak egy kis tanulmány arról, hogy dehogy kell õt megölni! Megöli az saját magát... Íme:

Typhon öli Typhont

Enjoy! 😄DDD

zsirfecske
milyen a videókártya? 1.20 patch fentvan?

Mikor elindítom a játékot akkor kiírja, hogy "coludn't initialize graphic engine". És kilép. Néztem sok külföldi oldalt, de egyiknél sem találtam javítást erre a problémára. Ha valaki tud lécci irja meg.
sztem most már megkaptad... 😄DD
Igen onnan, de amit mondtam tartom, hogy tök ugyanaz mint ki be lépegetni, úgyhogy ha hajlandó vagy 30-40szer megcsinálni biztosan Neked is dob valamit, csak nekem erre se türelmem se idõm.
Ne küldjem el?

igen azzal nincs is baj, csak a 28% resist az nem túl rózsás. persze nem rossz nem azt mondom, de ha már fegyó, akkor miért nem egy jó nagy mace... jó igaz, hogy ha assa vagy, akkor azzal nincs lethal, de kb. ez az egy ilyen kombó van, ahol van értelme kardot használni mace helyett.
Küldöm, fecske! 😄

zsirfecske
hát kipróbálnám 😊 szép ez a 31% converted.

lécci lécci lécci nézzétek meg!!

egy kolis videónk, szeretnénk befuttatni mint a szalacsit meg a hozzá hasonló agymenéseket.

http://sztiiv.atw.hu

köcce
valaki tudja-e:
van az adrenalinnak az a passzívja a recharge-al.
100% rec karinál is kell rá tenni pontot 8szóval ez más egy kicsit mint a "hagyományos" recharge), vagy ilyenkor arra is hat a 100 rec?

ejnye, hát nem hisztek öreg shorlex bácsinak? 😄D Íme:

nem egy nagy szám, de resistlevételre mint minden betrayer tökéletes. Mittomén egy ilyen fegyó egyik kézbe, másikba egy óriásit csapó kard és kész a tökéletes dual wield kardos.

Hali!

Van egy olyan gondom, hogy multiban, havernál kb. fél óránként bedobja a windosw ezt a hibaüzenetet: Generic host process error for win32. Nem tudjátok ez mitõl lehet? Õ szokta csinálni a játékot. Ha én voltam a host akkor nem csinálta, viszont akkor szerencsétlen termion-os karijával nem tudott mit kezdeni mert annyira laggolt neki. Sajna nagyon eltérõ az internet kapcsolatunk. Nálam 3Mbit/384, nála meg 512/96.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

egy képpel is beérjük XD

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

(A +40% természetesen a stun idõre vonatkozik.)

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

van egy betrayer liueyadom, kell? 😄DDDD

Van rajta 5% stun, concussive ad még 5%-ot, meg +40% stunt, szal idõnként kábít is rendesen. Bár sok értelme nincs, ha úgyis mindenki pikpak halott.

Egyedül mondom az iron maidennel nemtok mit kezdeni, lila sárkányok, tájfun az elég suxx, nem figyelek és 2 ütésbõl leölöm a 6k hp-mat. De itt legalább van 2 ütésem észrevenni, elementalistával a 7k-s chain lightból 1 is elég a 3k hp-ra. 😞

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

sztem nem bár nem tudom...

zsirfecske
betrayer lehet minden féle fegyverben? eddig csak íjban és mace/axe-ben láttam, azt is sorlex révén 😊 gyors kardban pl. elõfordul?

más: -20 recharge-os sárga pajzs az megszokott? csak mert normálon(!) találtam egyet. 'focus' suffix, érdekes.

mondjuk mammoth, siren suffixet sem láttam játékban, hiába tolom 1.20-szal mióta...

szerintem azért annyire nem lenne az annak sem szörnyû

Azzal viszont a conquerorom nem tud mit kezdeni, viszont a dmg-re nagy %-okat ad az STR. 😊PP

A Health Convert nagyon megdobja K*rva jó cucc <#eljen>

Eddigi legjobb betrayer statban meg ütésben:

Azért ez eléggé odacseszi a resistance-ét még a bossoknak is... 😄

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Nem Commentálom mert én tipikus varázsló vok... terion attack rulez

damage-ben nagyon jó, azt én sem vitatom látok a szememre de tudod én is teszteltem anno ezeket a betrayereket (azóta találtam még jobbat, mingyá linkelem, állat) és azt vettem észre hogy legenden ugye így se úgy se ütsz le senkit 2 ütésbõl (kivéve ien thorny meg lethal csíteket, most az átlagról beszélek). ha meg már úgyis csapsz kettõt, akkor egy betrayerrel a második mindig hatványozottabban nagyobb mint az elsõ, és sosem lesz vele gond hogy véletlenül valaki resistes a dolgaidra...
A másik fegyó meg egyrészrõl fun, sztem nagyon érdekes, másrészrõl gondolj csak bele, hogy betrayerrel megbaszol egy nmy-t (egy nagyot, mindjuk manti) lemegy az nrg leech resist, és utána ütöd ezzel is, és van neki mittomén 5000 nrg-je, te meg annak a 17%-át (illetve amennyit a fennmaradó resist enged) lekapod, és még sebzel is rajta ezáltal... nem rossz azért.
Szóval az ien fegyók amit mutattál nagyon jók, nekem is van ilyen, sõt nagyobbat is üt ennél is jóval, de nem használom, mert nem minden az ütés nagységa és a DPS... de különben szép fegyó, el kell ismerni.

Storm RuleZ

Mind1 azon ne vesszünk össze hogy kinek milyen cucca van...

zsirfecske
dmg-ben király az tény, de persze ezis karifüggõ. pl a + 66-91 cold dmg-es bunkóm egy thane-nek storm nimbus-szal vsz jobban fekszik mint virs lee sárkánybaltája.

Jó, damageben isten az tény...

Loál! Mutass már ennél jobbat! 245*1.4+52+25 dmg maxban (vagy (245+52+25)*1.4, ha a bónuszra is rárakódik a %). DPS vmi 4800, legenden 2 ütés 1 lerohanós sárkány. Ha a pajzsos passzívok is besegítenek, akkor az egész brigád 2 ütés. Pajzsból 100% block, egyedül az iron maiden ellenfél, ha magamat sebzem.

Én a life leaching cuccokra adom voksom <#eljen>

zsirfecske
nem rossz. amúgy elsõre kardról volt szó. node sebaj, akkor berakom a két kedvenc csontbunkómat:

ezek average speed-esek bee. ja, a saberben meg az a tuti, hogy very fast +35% speed alapból, nem nagyon kell mellé speed relicben...

amúgy sztem az ichtian wompereknek van a legnagyobb alap dmg-ük, lásd:

Ezzel amúgy túl sokra nem mész <#levele>

Én nem pont erre gondoltam <#idiota>

látom nálad a fegyver értékét csak az ütés nagysága adja... gratulálok...

Ancienttel ne fáradj, 1.20-ban olympuson az 1. csicska csonti brogád szétüti az egész bandát, értéke alulról közelíti a 0-t. Zászló az alap, mindenképp maxold, ww-re meg ha jut, az se árt.

Remélem nem. Én nem szeretném minden peccsnél a kukába dobni a meglévõ karijaimat, mint a dio2-ben.

Ez gyenge. ~~

Enyim ilyen:

...lenne ha még mindig 1.08-ban használnám, 1.20-ban az alap dmg 197 >> 245, a bónusz viszont marad. Ebben van egy 35%-os speed bónuszos achilles. Képet most nemtok rakni, mert ahhoz fel kéne peccselni 1.20-ra, jáccani viszont 1.08-ban akarok.

Fecske, csatlakozom a kezdeményezéshez, és bemutatom én mivel nyomom most. próbálgatom egyelõre hogy milyen nrg cost nélkül hood-dal és ezzel a két fegyverrel:

Meglátjuk, lehet hogy nem bírja a kari ha túl sokat kell rallyzni, de sztem az sem gond, max iszok. egyelõre soha nem volt belõle baj, soha nem ment le mana, úgyhogy max titán tud megfingatni, ha nyomja nekem a szarjait, de nem hiszem hogy vészes lenne. úgyhogy lehet hogy mégiscsak a szokásos triász lesz rajtam nulla nrg costtal, de lykaion helyett ezzel a brutál sirennel.
Mellesleg vicces ez a kari: Talos lépése sebezhet oan 500-at, Manti fújása kemény 400 körül, nagyon fun. 😄D

zsirfecske
héló, lethal mellett nincs critical tán??? hülye kérdés tudom, de valamiért most nekem nem írja ki critical-t sima calculated strike-nál sem így nemtom eldönteni. kösz

zsirfecske
na elértem lev42-t assassinnal. -103% recharge, 60% dodge. -23% nrg cost van csak, 1400 energie-t eszi rendesen 15-ös regen mellett. dps kaki, 1700 körül (azért lethallal elmegy😊, bár strength is alacsony.

van 18 skillpontom, vki mondja meg mire tegyek. instant ancestral, vagy battle standard vagy war wind netán? végülis mindegy, nrg-vel úgysem bírom, talán az õsöket csak. a lényeg, hogy kész lett amit akartam. csákó

Mindegy a Hellgate majd kárpótol minket random map terén... (remélem tarják az ex-blizzesek a színvonalat)

ROMOTO
A fumble összezavarja az enemyt, a rouge-nál baromi fontos spell passzív, mert a megütött enemy kóvályog és így van idõd leszedni egy nagyobb hordát is anélkül, hogy mindenki egyszerre ütlegelne közben , a dodge az a hárítást jelenti... 😊
ROMOTO
Ja, sokkal több vari a relicec terén, uj karakter, új cuccok, új pálya, pvp multi opció... csak az a fránya random map hiányzik.... 😊
Ebbõl azt veszem le hogy úgy lesz mint anno a D2:LOD-ban

ROMOTO
Én nem adom el, ami csak azért gond, mert az ideírók közül tudtommal csak 2 na jó max 3 embernek van orig. gaméja... 😊
ROMOTO
Itt nézz körül, ha érdekel a kiegészítõje.
hy valaki nem adná el a meglévõ eredeti verzióját?????

Amúgy a kieg itt is úgy lesz megoldva mint a D2-ben? Mert szivesen kezdenék új karit az elejétõl

Emberek, bocs hogy offolok de ezt a mûvészi képet nem hagyhattam ki. Sajna a skillek nincsenek rajta, de úgy nagyjából mindenki el tudja képzelni... 😄

Viszonylag elég jó a kari maga is, de ez az auraszerû zászlólángolás és a Manti teteme a háttérben, nagyon tuti lett 😄DD

a fumble attacdk az az hogy ütnek de nem találnak el. kicsit különbözik a dodge-tól mert a dodge-nál végül si eltalálnak, csa "nem számít" vagy nem tom hogy mondjam (de hallod ahogy eltalál) itt meg suhintgat melléd és nem talál el. nagyon jó passzív, maxolni tessék! 😄
Hát nemtom milyen illusionist lesz, ha funkarit akarsz akkor 100% rec, bal klikk késdobálás (ha lehet nem emlékszem) jobb klikk plague, de lehetsz melee is, ez esetben értelemszerûen lethal strike (annak sem árt egy 100% rec...) bal vagy jobbklikken rec-tõl függõen és plague.
plague mindenféleképpen jó, hiszen resistance-et vesz le, és életet is, és ha adsz neki egy betrayer dárdát, akkor azzal együtt bajnok.