23078
  • dudovec
    Ja az poen , de mondtam , ha jol lattam 50%pierces a thornymar csak.
  • zsocsa
    Sziasztok! Nemrég kezdtem el a játékot és szeretném egy kicsit "feldobni" :D ezért érdeklődöm, h tudtok-e valami okosságot arra, h szintenként ne csak 3 skillpontot kapjak, hanem mongyuk 5öt, van vmi fájl amiben átlehet írkálni ezeket? Visszaolvastam és láttam, h írtatok a "tq defiler expelő mod"-rol, hát azért a 32x-es xp pontokra nem vágyom :D de ha belehet állítani, h hány szoros legyen akkor érdekelne, h honnan lehet leszedni? Köszi
  • Shorlex
    Nem, két thorny maul a kézbe, és vagy egy necklace of harmonia, vagy egy converted-es artifact, csupa attack speed-el, és végre újra zöld helyett vagy apollo ring, vagy adroit, inkább ez utóbbi. Study piercet is elég szépen leszedi, pláne plusz skillel, mert nem lenne 100reces.
    Na egy ilyen karinak azért jó nagy ütése lenne, és csupán kiváncsiság, hogy mit tud a két thorny.
  • dudovec
    100 avoid 100 dodge?:DD Btw testeltunk megin fecskevel.. freezing blast/lightning bolt/spellbreakerre nemhat a 100 avoid.. ,es egyebkent is atomdurva skillek.. kb abbol all a duel , hogy ki freezel elobb.. hameg nem stormos a karid , akkor kb sansztalan vagy:D
  • AC2
    Melyik a legbikább bleedinges íj amit idáig találtatok?
  • Shorlex
    bár most hogy van új defi, nagyon gondolkodom az első slayerem átépítésén... :D
    Olyan karit találtam megint ki... kíváncsi vagyok működne-e.
  • Shorlex
    Na ez öli meg a játékot. Mondjuk lehet azért szortírozni, mert ha te vagy a host, kirúgod a fenébe, de ugye ez nem mindig van így...
    Ma este legyakom epic végét, valaki legendet kezdeni nem akar? :D
  • ROMOTO
    Én láttam a neten pár elmebeteget akik hordták...lassan már alig van olyan szerver ahol nincs csítes kari :)
  • Shorlex
    Mér, van egy olyan kardom, ami 100000-ret csap, de nem hordom :DDDDD

Harisnya: le lehet tölteni ugyanonnan, ha megfigyeled.
  • Kolbaszharisnya
    Legközelebb csütörtökön leszek hamán!Addig is mindenkinek jo gamet!
  • the elder
    van valaki hamachin?
  • ranGer2
    Valaki csinálna egy titancalcot dream+warfare-ra tehát harbingerre?
    Előre is köszönöm.
  • Kolbaszharisnya
    Ha nem mükszik a Tq defiler(kiirja hogy TABCTL32 nem találhato),mit kell csinálni?Csak eredeti gameval mükszik?Vagy be kell valamelyik game folderbe másolni?
  • picipoC
    hi all

hogy lehet állitani hogy a csávókámnak mi legyen a kasztja pl warrior vagy más???
  • dudovec
    Jezusom.. Manticore olyan szinten szopja a briar wardot:D orom nezni.
  • dudovec
    Shorlex:DD de te csiter vagy , neked semmise csit:D
  • Shorlex
    legyakod a hídon a bosst, charon, az dobja
  • Kolbaszharisnya
    Ujabb kérdés...:)

Merre van a lapátja a révésznek a Styx folyónál?Hypparchusnak,vagy kinek?
  • Kolbaszharisnya
    Ok megvan!Nem szoltam...:D
  • Kolbaszharisnya
    Hát basszus nem találom a másik undead bosst...:(,az egyiket megtaláltam a barlangban nyugaton,de amásikar hiába keresem nincs meg....!!Vááá!
    Valami konkrétabbat nem tudsz még ezen kivül mondani?
  • Tiger1111
    Köszi a segítséget Shorlex de be kell valanom elég láma vagyok még a tq-ban így nem tudom mi a defilerezés.így marad az email ([email protected])köszönöm.
  • Shorlex
    hihetetlen jó mod van az új tegnapi defilerben. KURVA ÁLLAT
    elmész egy místochez leveszed a pontjaid egy masteryről, és választhatsz újat, azaz egy el..szott masteryválasztás kiküszöbölhető.
    ÁLLAT!
  • Shorlex
    eddig csak epicen vagyok, de iszonyú ez a brigand... brutális. eddig sosem ment le az életem nagyon vészesen (dobogás), de ha mégis lement ilyen 2/3-ot, akkor egy betrayeres lethal és csókolom :DDD nem tudom legenden is így lesz e de minden boss 3-4 ütésből lent van, ilyen 2-3 mp alatt, kivéve hadest az absorpja miatt :D
    szal brigit azt üthetik, mert 10k-t gyógyul egy ütéstől :DDD
  • Shorlex
    dudovec, foglalkozásomnál fogva figyelek a szavakra, azaz:
    azt mondtam, hogy a dudovec az egy csíter, vagy azt hogy a copper seal az csítgyűrű? szerintem a másodikat. És mondok egy meredeket: én a 32szeres exp-el sem tartom magamat csíternek. Na hopp. és akkor mi van?
    Úgyhogy figyelj arra amit írok, kivéve ha nevető fej van a végén :DDDD

Tiger: csítgyűrűt tudok küldeni majd este, vagy multiban, vagy vaultot emilcímre, ami tetszik.
    de mondtam már, hogy tq defilerezzél, abban van 32szeres mod, nemcsak 3szoros, mint a gyűrűkkel. mellesleg nemcska ez a jó bennük, hanem karit kezdeni is élmény: van benne fire sebzés, meg minusz 100% to all requirements :DDD

Kolbászharisnya: indulj el 2. wp-től, és menj észak-nyugat felé, állandóan csak arra, ott is van egy barlang (tomb), meg keletre amikor átmész az első hídon ott is. egy-egy csonti hero adja.
  • Tiger1111
    Ilyen exp-és gyűrű nekem is jól jöne hogy tehetek rá szert progival (ha igen honan tölthetem le)köszi.
  • dudovec
    Btw shorlex remelem nem akarod ramhuzni a vizes lepedot h csiter vagyok, mert copperztem 50 szintet az egyik karimnal a 20bol:D
  • dudovec
    Shorlex , Virs lee: ajanlom a charmer videot meg a slayert is.. mind2 ben utom legenden a 3 castert , 1 centit serulok absorp nelkul 6k liferol:D
    Vitality damage resistance! ez kell hades ellen is , meg ezek ellen is.

Shorlex: nem jelentenem ki , hogy a rangert minden esetben veri a phantom.. Onnantol kezdve h eltudott tunni , szarabbak az eselyeim , de amikor ugy csinaltam , hogy kiraktam a wardot , es megalltam benne.. Akkor beleutott a wardba , enmeg belelottem 2 t es csumi. Amikor meg tobb kepernyorol elkezdek lovoldozni , hiaba mondja fecske , hogy ugy nemlehet eltalalni.. en olyan nyilvesszot kaptam a brigandjatol masfel kepernyorol ,h csak neztem h miafasz olt le.

Szerintem a Sage az amit nemlehet lenyomni, kiveve ha 100% avoid/dodge az ellenfel , egyebkent csak makkal lehet kb:D
  • Kolbaszharisnya
    The Wealth of Ancient Kings!

Na ez az a quest,amit nem tudok megcsinálni,mert két kulcsot meg kell találni,egy mool jelüt,meg egy sun jelüt.Romok között kell kutatni egy hidden treasoure-ért!Már megtaláltam,de kell hozzá mind a két kulcs szerintem.A Sun jelü már megvan,de a moont nem tudom hol keressem...valaki nem tudna segiteni?Act 4-ben va ez a küldi,egy Side quest!
  • Shorlex
    LVL 65-RE

LVL75-RE
  • Shorlex
    egyáltalán nem az, sok pontot raktál felesleges dolgokra, ugyanakkor fontosakra nem igazán jutott...
  • Shorlex
    vagy tq defiler expelő mod, ott akár 32szerest is tudsz, én azzal tolom az utsó karit
  • Shorlex
    2 csítgyűrűvel
  • Tiger1111
    Hello olvastam dudovec írását hogy 200% incrased expel tolta a kérdésem hogy mivel lehet ezt elérni cucokal,cheat-el mint a diablóban a players 8 vagy progi kell hozá és ha igen honan tudom megszerezni előre is köszi a segítséget.
  • SchweepeS
    Ez mennyire életképes karakter? Battlemage
  • Kolbaszharisnya
    Gyerekek hol a rákba van az a moon signes key ami kell a kincses quest megoldásához Act 4-ben?Már a Sun signes nálam van...de a moon...?
  • Ravasak
    Bocsi Kolbaszharisnya ma mar nem tok menni de majd legközelebb

(egy kicsit haverral nyomtunk Legendaryn es elment az idö :) )
  • Kolbaszharisnya
    Pill kb 15 perc és vagyok!
  • Kolbaszharisnya
    figy én most fent vagyok de csak questelek act 4 ben...
    Ha van kedved gyere!de csak akkor ha te is questelni akarsz!:)Tradelhetünk is,bár nincssok cuccom...:D
  • the elder
    ment a hamacsi a verzioval volt gond
  • huntersec
    Custom map-eket hova kell betenni, hogy kell őket használni?