Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy Assasin temahoz annyit , hogy kicsit necces neki megoldani azt , hogy felmenjen az Archmage clasp (50 base intelligenceel) , foleg 1.20 alatt.. Vagy odysseus armor + arch cipo , vagy odysseus armor + -20 reqes shield.. De szerintem egy intes ring + shaman cipo + odysseussal is megtudod oldani az intet, sisaknak en hubongot raknek , de persze jo a trackers Hood is.. Shieldnek akkor mehetne a Zeno , fegyonak meg ugye a Shorlex favorit betray spear.. Mehetne meg 1 myrmidong amu , meg 1 adroit loop az intes ring melle , aztan kb ennyi..
Bar megmondom oszinten nekem nem tul szimpi az assa , mert szerintem magas szinten eleg surun lefogjak verni , es kenytelen leszel stunolgatni , meg flash powderezni , aminel eleg sokat romlik a jatekelmeny ,es tokmind1 lesz , hogy mennyi a sebzesed egy 100% rechargeos war horn mellett , mert akkor inkabb mar dual wieldet raknek neki, hogy gyorsabban leolje a 0 lifeos ellenfeleket😄 Horn mellett majd mind1 , hogy van e shielded , vagy nincs.. Onslaughtot egyebkent erosebbnek tartom a Calculated strikenal , ami elvileg csak minden 3 ik utesre nyomja el azt , ami ra van irva , egyebkent egy basic attack csak , ha jol tudom...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Van 2 hamuropim -8% recharge-val, de azok alá ilyen 50% INT-es gyûrût akarok. 😊
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Megcsináltam mindent, ami ehhez kell, új Hamachi, tûzfal kikapcsolása, azonos verziószámú (1.20) game... Kicsit megy is, látom a másik gépet, küzdünk 15 percig, de aztán bejön ez a hibaüzenet. Megáll az internet, lehet újraindítani a gépet...
Próbáltam valami winfos javítást letölteni ehhez, de nem segített...
Légyszi segítsen valaki...
Köszönöm elõre is.

amúgy hunter +% pierce skilljei miatt egyértelmûen jobb persze akkor onslaught helyett calculated-del.
Kéne egy kis help:
Feltettem a TQ- t és most jönne az h felpeccselem. Amikor az 1.08- at próbálom, üres ablakokat dob be, és nem csinál semmit, az 1.20 pedig kapásból hibát dob...
Ha valaki tud adni valami tanácsot, azt megköszönném!
másrészrõl sztem az sem mindegy hogy 1 pontot teszel valamire nem többet és kapásból lvl 6os skilled lesz tõle. úgyhogy ha lehetne én összeszednék akár plusz 10 skillt is mindenhez, nem fájna a fejem tõle hogy pocsékba megy e vagy sem... 😄DDD
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Elõször is eldöntöd hogy 100recet akarsz vagy nem. Ha igen, akkor mehet a lethal és akkor lehet akár 1500 is az ütésed, asszem egyértelmû.
Ha nem 100% rec (fene tudja, lehet hogy assában nekem nem kéne, de az a lethal nagyon vonzó...), akkor meg amiket romoto írt cuccok kellenek, és el kell dönteni hogy fontos e az attack speed meg a critical esély, mert akkor inkább mace-vel vagy valami ilyesmivel nyomulj hagyd a dárdát a fenébe, vagy ha össze tudsz szedni amúgy is jó attack speedet akkor legyen dárda inkább egy achillessel, kori shield-el, mittomén. Relicelni tessék valami jó zöld dárdát (naná hogy betrayer 😄) és nem hiszem el hogy egy assával ilyen cuccokban akár 3k ne lenne meg...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
jó mondjuk ez egy bazi erõs legend zöld karddal értendõ.
amúgy tipp: +% str/health-es zöld cuccokat relicelj olyan herakles-ekkel amik +%dmg-t adnak bónuszként, és használj hasonló gyûrûket.
Az az érdekes hogy lecseréltem a polarist afrora, és lassabb lett a cast. Lehet hogy a 2 priestbõl csak 1et számol be? Mert így is bõven 100% rec felett kéne lennem.
hesione - 16
heka - 23
polaris - 16
high priest - 2*17
---
= 132% recharge 😄
Csak most számoltam össze hogy ennyi van, asszem ideje vmit átcsoportosítani. 😄
En egy arch glove + heison + heka staff + 2x 8 rechargeos intes ringekbol hoznam ki a 100%-ot.. Mehetne egy afro amu , meg egy calypso , ciponek meg mondjuk a lotharian greaves , es kb kesz is.
A zold ringekbe meg 1.08 bol hozott hammurabbi😊 Igy kihozol 100% rechargeot +5 skilell es eleg jo resistekkel. Ha olyan a caster karid , hogy nem szivatja az Afro amu mind controlja , akkor az a legjobb szerintem..
A védelmi skilleket erõsíthetnék a kiegben, fire + light pajzs szart se ér, 1 lövéstõl mindig lehullik (kap ez egyáltalán vmibõl ugyanúgy bónuszt mint a spellek INT-bõl, vagy legenden is csak azt a 2-400 sebzést nyelik el és viszlát?).
De asszem ez is elementalista lesz, és eruptionnal fog menni, squallal és wisppel kiegészítve sokkal nagyobb a sebzése mint a chain lightnak. De a hatótáv meg elég kicsi, kb fél képernyõre tudod max magadtól ledobni a cuccot, bár a SHIFT-es módszert még nem teszteltem rajta, ha azzal mûködik, leszerelem a chain lightot. 😊
Azer raktam bele monkey kinget , mert az van a 2 ringemben is , es a ternion lovesnel mar 36 reduced resistancet csinalok , ugyanannyit mint a squall , csak nemkell mast castolni , es persze kozben lovok is..😄 Es meg azert is mert a conjueremen van , aminek ugyebar nincs semmien resist levetele , a liche king soul blightjat kiveve.. Irtam is , ha caster lennek , vagy barmien mas kari , akkor hanyagolnam a monkeyt , de egy ternioner conjunak ez volt a legjobb....
Ami a war hornt illeti , sztem a piros bossokra nemhat legenden , de persze lehetnek kiveteles esetek.. Constructra illetve Undeadra sem hatna a health reduction , de igenis hat ra , csak kell hozza reduced resistance... mert ugyan a 'piros' bossoknak , immune to skill distruption , illetve immune to stunjuk van.., de az undead/construktoknak nem immunitasuk van a vitality dmg re , hanem 100% resistjuk... Siman megkapja a lichkingtol a health reductiont a talos es a dragon lich is legenden , mivel a soul blight leveszi a resistjet.. Ugyanez a magyarazat arra , hogy miert tudott csontvazakbol lifeleechelni Shorlex a betrayer fegyoval , mert levette vele 100 folul a vit dmg resistet , es igy mar tudott eletet szivni a csontikbol is..
De minek bele mánki king, mikor ott a squall? Én hecate-et szoktam, jól jön a mana regen.
A reliceles a ternionhoz kellett.. A plato prefix asszem egyertelmu , a 'diviation' suffix pedig tobb dolog is lehet (asszem lehet energy /int /%int+ %enrgy) de makomra pont %int +% energyt kapta meg.. Hat ja , jolenne 2 ien ring is..

[ jelenleg tort a jatek, de addig nem szanok ra 11k+ a kieg arat mig vaultom nem mukodik]<#bohoc>#bohoc>