23078
  • dudovec
    Dobott epicen is , ha jol emlexem.. Bar , anno a conjuval osszeszedtem egyet legenden , es leduppoltam az osszes karimnak.. szal most ezt nemtom:D
  • Shorlex
    Map-ek

Akkor lehet hogy inkább csinálok egyet, lesz benne egy-egy árus, mystic, azon gondolkodom hogy boss legyen e benne valahol a spawn ponttól messze :DDD
  • zsirfecske
    epicen 2 is esett.
  • ROMOTO
    Tán a dudó, mintha ő emlegette volna, hogy mindegy a szint...
  • ikod04
    Van az olvasó/írok között olyan, aki nem legenden kapta a teknőcét? Mert akkor nem erőltetem...
  • ROMOTO
    Sőt lehetne nehezítéseket is pakolni a mapba, pl szakadékokat ahonnan leeshetsz és beszorulsz :), mérgező ingoványt, meg pár mobot is a hecc kedvéért pl a három ribit, meg azt az eltünős böhöm rákot stb. le lehetne vezetni a feszkót rendesen az ilyen pályán :)
  • ROMOTO
    Nekem az első Hades kill ből esett, mondjuk legend volt :)
  • ROMOTO
    Ok sikerült :), de el is olvastad őket? mert én igen, mindet... :)
  • ROMOTO
    Kell a csicsa, elvégre más egy színvonalas, festői környezetben bekrepálni, mint egy legelő vagy sivatag közepén.... :)
  • zsirfecske
    off: persze, mivel nem ismertem. dick-től viszont 7 könyvem is van, direkt megnéztem, hogy vagizzak vele :)
  • zsirfecske
    támogatom! már akartam is mondani, hogy csinálj egyet. amúgy ha nem jön be a lenti, és tényleg összedobsz vmit, azért figyelj a játszhatóságra is. értem ezalatt a felesleges csicsák hanyagolását (lag elkerülése), valamint egy árus (potik) és mystic (rendezgetés) behelyezését!
  • ikod04
    Shorlex, van már teknőcöd? Epicen nem kapok ilyet, próbáljak más szintet? (mondjunk normalt).
  • ROMOTO
    Majd dobj egy linket, ha lehet a map-ról :)
  • Shorlex
    van az ign-nen egy állítólag pvpre fejlesztett pálya. töltsük le, aztán majd meglátjuk. ha szar, csinálok egyet, jó kis hegyekkel, völgyekkel, tereppel stb... :DD
    dudo, fecske, romoto, és aki még akar hajrá.
    na tegnap átépítettem a slayert... hú bazz... nagyon durva a két thorny, és olyan iszonyúan nem is lassú, ilyen 170 körül el lehet vele érni, igaz hogy sajnos a resistjeim néha szopatnak, úgyhogy lehet hogy feladom majd az immortal amus elképzeléseimet és akkor csak ilyen szaros 1050 atack speedem lesz, de sebaj :DD
  • huntersec
    Név szerint?
  • Frigetrus
    hali! tudna valaki valami okosat mondani erre a problémára?? plíz help!! thx
  • virs lee
    Sztem olyan lehet mint dio2-ben a contriction ring. ~~
  • virs lee
    Raymond E. Feist a legjobb. ~~
  • dudovec
    lehet leszek, x idore biztos.
  • Shorlex
    tudom tudom de akkor is nagyot üthet, megnézem :D
    csak most tudok hazaindulni FAKE
    leszel ma, dudo harcos?
  • Ravasak
    mert formulabol nekem van egy raklap :)
  • ROMOTO
    ez is off. Azt a Philip K. Dick et meg tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom, ha el akar olvasni egy jó könyvet... :)
  • huntersec
    Ravasak: kész artifactok, nem formulák. Formula is érdekel.
  • ROMOTO
    Nnalátod, már megérte ... :)
  • Tiger1111
    Bocs nem gondoltam hogy itt mindenki Magyar tanár.Na mindegy ez a Metabaron is fantasy mert még nem hallotam róla de majd utána nézek.
  • ROMOTO
    Gondoltam a látókör tágítása végett nemárt, hát-ha megtetszik neki..., a Metabaron úgylátszik átment a szűrődön... :)
  • zsirfecske
    off: dick és salvatore azért kicsit más téma... bár utóbbitól csak a sötételf trilógiát olvastam meg talán 2 újabb drizzt kötetet, de kijelenthetem, hogy nemértem hogy lehet egy lapon említeni őket :)
  • ROMOTO
    Nálam is van valahol ilyen töredék, szintén az első verz. ból eshetett...
  • ROMOTO
    Szerintem válts inkább Philip K. Dick re, vagy ha már ennyire "kalangyai" akkor a Metabaron-t eröltesd, mondjuk izlések és pofonok... :)
  • the elder
    nekem az alap verzioban egyszer adott egy ilyet azota is varom a felbukkanását
  • Ravasak
    ezek receptek vagy mar teljesen keszen vannak ?
  • huntersec
    "kalangyait"- (tetcik)
  • ROMOTO
    Ja meg volt olyan is amikor versenytfutottunk a labirintusban a minotauroszig, nah az kurva jó poén multiban :), annak már kevésbé aki lemarad-eltéved :), kb percenként lehal, mert összecsomósodnak a mobok, annyi van belőlük 4-5 kari után, hogy nem lehet átmenni azokon a folyósókon és kurvára ugranak mindenre, meg ugye lestunolnak a bikák közben stb, egy ilyen lomha tartarus os dual csítes egyfolytában káromkodott, míg mi ott álltunk a kapu előtt, aztán feladta és tp-t kért... :)
  • Tiger1111
    Ok Shorlex már látom mi az a defiler de csak holnap tudom letölteni az ign-ről de a gyűrű mellé letudnád írni hogyműködik (ezen keresztül kell elindítani a gamét vagy ez automatikusan bene lesz a játékba és ott tudom beálítani a több exp-ét) fontos lene mert anyi időm nincsen hogy lv 60-70ig feltoljak egy karit.Ugyanis a szabad időmben inkáb Drizzt Do Urden kalangyait olvasom aki szereti a fantasy könyveket kötelező.Ja az email címem [email protected]őre is köszi
  • ROMOTO
    Az a pierce konvertálás tényleg szar, a bónusz mapon azt a teknőst kb 3 percig szurkálom betrayerrel, meg a changan, jade palace is eléggé xar vele, de a rákok, construktok pl. Thalos, trapok simán kifekszenek tőle.
  • ROMOTO
    Az a helyzet hogy én bejövök a csítesekbe is, olyankor feldobok két coppert és exp elek, mindig vicces ahogy azokkal a csítes karikkal is lehalnak és tp-t kérnek amikor megy a bosshent... :)
  • huntersec
    Más, csereberélnék artifact-eket, nekem ezek vannak eddig:

Scroll of Oneiros, Pale Moon, Star Heart, Skyfire Pendant, Song of the Serpant, Crystal Tear, Sunstone, Dark Core, Emerald Quill, Jade Idol, Phylactery of Shadows, Raven's Shadow, Summoner's Totem, Tome of Transfiguration, Ethereal Veil, Silver Heart, Tongue of Flame.
  • dudovec
    detto
  • Ravasak
    azt a relicet en meg nem lattam mindig is csodalkoztam melyik verzioban lehetett az meg benne :)
  • huntersec
    Valaki látta ezt a relic-et?!! -> Essence of Hermes' Sandal

Gamebanshee-n fenn van, de sosem találkoztam vele.