23078
-
Ravasak #12890 nekem is normal szintuek kenenek mert hianyzik par :(
-
huntersec #12889 Ja, név szerint ezek a formulák vannak:
Greater: Book of Dreams, Druidic Wreath, Eye of Heavans, Shadow Veil, Lion Heart, Blood Gem, Crimson Viper, Final Breath, Elemental Rage, Tyrant's Fist
Divine: Blood of Ares, Crescent Moon of Artemis, Croiser of Osiris, Knot of Isis, Might of Hephaestus, Poseidon's Net, Golden Eye of Sun Wukong, Morpheus Dreamweb, Sigil of Blast.
Nekem inkább normal szintű formulák kellenének. -
huntersec #12888 Nos, formulák is ok, sőt, az összes relic, charm is megvan mind3 szinten, ha esetleg vkinek kell. Csere vmikor valakivel? -
Shorlex #12887 telkine spell a slayert szopatta, a 100 avoidosat, nem a conq-ot, azt nem szopatta semmi, kivéve a három picst, de azt is túléli, csak rallyzni kell -
#12886 jó de stormcallered az vsz caster volt, a mellé a dream annyira nem táp mint meelee karihö. amúgy tutira kifullad majd, rájöttem epic manticore-nál, mivel level 50-en értem el, tehát jóval táposabb vagyok mint kéne és mégis csak így ment:
epic manti lev50 prophet -
Ravasak #12885 engem inkabb formulak erdekelnenek mostanaban :) -
Kolbaszharisnya #12884 Az a baj hogy nekem csak a formulák vannak meg eddig! -
huntersec #12883 Erre senki? --- #12774
-
Kolbaszharisnya #12882 Nem tudna valaki valami all skilles meg valami recharge-os valamit adni hamán?:D -
#12881 Nemtom fecske de én a sima stormcallerrel is eltoltam legend titanig és nem nyávogtam amiatt, hogy olyan szar volt, de a legend Hades már betett kicsit hiába vettem fel a dreamet hozzá, általában haladós volt az is, de egy-két boss azért sorozatban elfektetett, amit addig nemtapasztaltam még (valszeg az új, még nem ismert bossok stb is belejátszott)...erre mondtam azt hogy a prophetem beszart néha, persze végigtoltam így is, csak lettek ilyen 10-20 halálok a végén :) -
#12880 Nem mindenki stormos tapasztalatom szerint, sőt...ha sima neten pvp zel, tök szórakoztató és poénosabb, mert javarészt classic, nem rec es karik futnak és így sokkal változatosabb az is... :) -
#12879 bika rámegy a petekre és lightning bolt arcába squall-lal. nem megyek én közel elgenden semmi bosshoz mert leüt. bár a 44% converteddel harcolgattam hydra-val vmi custom map-en és amíg ütöttem fullon volt a hp... -
dudovec #12878 Jo hat a gecizes az legenden kezdodik igazabol.. Nemis a moboknal, hanem ien bikanak a lepese , stb.. Szal a guaval belealltam minden spellbe , es a jeges meteort nemtudta csak tulelni.. De persze ha minden bossnal microzol osszevissza , h kb else talaljon , meglehet csinalni.. De szerintem megfog halni prophet is valahol , majd meglatod.. De ha nem, akkor gratulalni fogok.. Moboknal megjo h nemhalsz meg , elvegre phantomban nemtudnak utni , mire kijossz addigra stun van , szal ugy nemnehez:D
Pvp meg nemtom , kalap kaki.:( Jon 1 stormos kari insantal , es game over kb. -
#12877 -59% hp-vel bocs, ami artifact-el együtt folyamatos xp shrine (+50% xp)... -
#12876 én meg 150x haltam le briganddal, nagyügy.
amúgy ott a prophet, epic memphis, 0 halál, immár -595 hp-vel tolom régóta és nem igazán tudom elképzelni, hogy valaha lehalna. tényleg a netherland mókust lehet freezing blastolni? mert akkor nem is lesz nagyon halál, max reflect-ből. -
#12875 Az "unalmas" karik pvp ben biztos nem azok, tény hogy a sima game-ba ilyen karikkal nem nagy élvezet nyomulni... -
#12874 Ez valami licitálás vagy mi? annak elég jó... :) -
dudovec #12873 :DD Jo hat nemtom mennyit haltal.. de lehet volt az tobb is.. Volt telkin spell meg mittomen.. A guardiant azt elvileg ugy nyomtam h ne haljak , 1x lehaltam vele , de ezt leszamitva baszott uncsi volt vele jatszani. Az az 1 meg a neander boss jegszarja volt. Menj be a conqal es nezd meg , ha fullra bekapod tuleled e.. Bar lehet IT be fixaltak, mert erosen bugosnak tunt, de nemtom.
Most IT be lazan csinalhatsz 100 dodge/avoid karit , de megse teszed , mert kb elvenned a jatekelmenyt.. Ugyanugy , mint ahogy a guanal is, hogy a neander bosst leszamitva nemtudnak rad olyat utni , hogy behalj tole.. hameg gazvan , ugyis kihealeled rallyval 1 pillanat alatt.
A slayerre aszontad h rozoga es hozzatetted h utalsz inni:D -
Shorlex #12872 Na de ember 1) a conqal asszem kétszer haltam le egy lag, egy benézés miatt a "rendes" játékban, utána mint mondtam lehaltam vagy 10szer de ilyen tesztelések közepette (kibírom e colossus nélkül mantit, wildfire-t, stb stb) szóval ha neked kettő, ami ilyen halás jópár...
rallyt nem nyomkodom soha, csak bossnál, pályán meg ha nyomom akkor azért hogy a speedet nyomja fel, különben minek?
persze ha inni kell az nem rozoga, nem is ezt mondtam, hanem azt hogy gyűlölöm ha inni kell... megint nem figyelsz pontosan, harcos! :D
ami pedig azt illeti hogy egy boss sokáig tart, hát elvileg ha egy átlagos karit nézünk akkor pedig az annyi ideig tart, azért boss, hogy ne baszd le 3 mp alatt. ha mégis megteszed, akkor az egy kihúzott, ultrabuherált (jó értelemben) kari, amiből nem sok van. szóval az hogy a conq nem 3 mp alatt bassza le a titánt, vagy hadest, hanem 20-30, sztem ettől még nem lesz rozogább... -
Kolbaszharisnya #12871 Na vagyok!Ha majd leszel,akkor szolj és akkor ha tudsz,dobj már meg egy olyan amuval!hamán leszek majd! -
Kolbaszharisnya #12870 1000 THX pocok!!!:D -
dudovec #12869 Ekkora marhasagot , mar bocs:D Conqal is osszeszedtel jopar deathet ha jol emlexem.. Tudom , benezes volt , lag meg bug.. :D Olyan karival nemlatom ertelmet jatszani , amivel nemtudsz meghalni.. Slaynal amugy csak undeadnel , illetve a terrakottaknal kellett inni.. 50 health poti az egesz legend fokozaton amig vegigmegyek, szerintem nem sok , foleg egy absorp es req mentes kozelharcosnal.. Mellesleg a conqnal a rallyt nyomkodod a poti helyett , naturenel meg a healt.. de lefogadom , hogy meg az allando absorpot mellett is tobbet nyulsz a rallyer a conqal, mint en potier a slayyel:D Neharagudj, de egy kari attol nemlesz rozoga , hogy hasznalni kell a mana/life potit. Nalam a rozoga kb az , amikor 1percig olsz egy bosst , ami a spelljei felevel kepes megolni , meg amikor minden csoportot 10 masodpercig pufolsz , es megiszol 2-3 potit , es 3-4 esevel huzod magadra a mobokat , hogy ne legyen gaz.. -
Shorlex #12868 mondtam hogy bármivel is meghalok? csak annyit mondtam, hogy gyűlölöm a kezemet használni olyan sűrűn potionre :D
egyébként igen, amivel meg lehet halni az rozoga.
a jó karival nem halsz egyszer sem, max ha lag van, vagy valami bug, benézés, de ha minden OK, nem halsz vele. -
dudovec #12867 Shorlex neked minden 'rozoga' amivel meg lehet halni?.. Reflecten kivul nemigen halt a Slayer nalam , szal lehet valamit nemjol csinalsz:D
ezzel a vinyoval meg mindig rafarax:( -
#12866 Hamachis játékosoknak: új IT. szobák + teljes lista
- kisPocok - -
#12865 Rég jártam erre, de most egy jó hírrel újra előállok: Lesz magyar Titan Quest
- kisPocok - -
Shorlex #12864 Gyererek megint elszállt a gépem JUHÚÚÚ!!! :D
Az isten verje meg azt a rohadékot aki kitalálta a számítógépet. mondanom sem kell, hogy ugrott ez-az, pl kapásból a komplett brigandom, pedig brutál volt, ugrott a breakerem lvl44-től (már 70es volt, csak a másik gépen maradt ilyen butított verzió), éljen a vincseszer, mert az a rossz.
Legalább tudom hogy az szart be...
mindegy, felgyúrom megint a breakert, nem tetszett a slay, rozoga. :D -
#12863 krokik storm-os szörnyik, nimbus meg minden, ezek szerint nagyon ritkán igazi whisp-et idéz némelyik. bár én még nem láttam... -
#12862 Ilyen krokis whispre emléxem multiban, megpurcant mint a huzat amikor rávertünk... -
#12861 Különben a bónusz map nightmare jánal life ját a corsa pik-pak le tudja ütni, a poison+pierc dmg-t nem bírja, de amikor marad egy mili belőle újratölti a genya ilyen fullos death ward szerű szarral... -
#12860 AÍmit ikod4 mesélt szörnyi az valóban full úgy néz ki mint egy wisp. Nekem mondjuk nem magában jött, hanem egy krokihős mellett és ráadásul szét sem tudtam csalni őket... És nem csak kinézetre hasonlított a wispre, mert tényleg volt neki 99% dodge attackja.
És a legdurvább az volt, hogy a manámat pill alatt eltűntette! Ami azért volt ciki, mert a conq colossus form így egyből felejtőssé vált.
A végén én is inkább otthagytam -
dudovec #12859 Breakernel konnyebb a boss a spirit miatt..
Slayerem meg olyan kari, ami , ahogy mondanad 'rozoga', de megprobaltam maxot kihozni belole , a korlatai ellenere.. Ha ekkorat nemis , de eleg nagyot uthet egy kezdonel is, a kevesebb eletszivas miatt meg rozogabb.. De valakinek akinek nincs sok jatektapasztalata meg jo cucca , igyis ugyis sokat fog rippelni.. Csak van par olyan kaszt ami skillbol tud olyan eros lenni bossoknal , hogy lenyegesen konnyebb legyen , mint barmi massal.. Lasd defender, spirit , nature.. vagy akar egy hunting amivel csak rohangalsz es nyilazol , idovel belelehet jonni.. aztan hameg becsuszik 1-2 sulyos spell , probalkozik ujra;> -
Shorlex #12858 OK iazad van de miről beszéltél végig? defenderről.
Ugyanezt tartod slayerben is? :D vagy mittomén egy spellbreakerben? (kezdőnél!!!) -
dudovec #12857 Amugy manticorenal nincs total dmg % es ugyan meghalok , de sztem azse lassu... Azok 10-13k kat kapnak krittel , studyaval.. Study is egy baszott fake dolog , ugyanannyit ir ki a kritekre, mintha nemraktam volna.. Az mas kerdes , hogy szemmel lathatoan jobban sebez vele , de megsem irja ki rendesen az alapgame.
-
dudovec #12856 Shorlex en tok mas dolgot mondtam.. Hogy pl egy conqal , azt ne mondd , hogy nem eleg neki 1 colossus form 1 bossra, meg relative gyenge cuccal is. Az maskerdes , hogy egy kezdo nemismeri meg a bossokat, meg mittomen , ebbe ne is menjunk bele..
A cucc az meg olyan dolog.. ha zoldekkel is , de van mar ertelmes cuccod mire a vegereer a kari legenden ,foleg ha megallsz 1-2 hades, titan, bonusmap runra.
Ez a statos duma amugy lol:D Igaz a karin a ring meg betrayer fegyo toled van ,amit custommapprol 'statoztal', kossz is erte:D , de minden egyebet ami rajta van, a game dobta..
Ez persze nem jelenti azt , hogy egy kezdonek konnyu dolga lesz, csak annyit: hogy nemfeltetlen kell telelegyel minden atomtap cuccal , ahhoz , hogy mukodokepes karit csinalj , ami ugyan be-be hal, de talan ettol jo. Egy instant defenderrel meg unalmas jatszani , h fullvedelem meg folyamatos heal, es kb benanak kell lenni ahhoz, hogy leoljenek. -
Shorlex #12855 plusz 100% damage to undead, rengeteg off ability, zászló plusz study, betrayer -
virs lee #12854 Az IT (eredeti) is kifagy néha, ez van. -
#12853 hogy a francba csapsz nekik ekkorát, tele vannak damage resistance-el nem? -
Ravasak #12852 A Gigantes Dactyl al valo talalkozast egy parszor beszitam mar sajna en is a 7 legendes halalom közül 6 ot köszönhetek neki :( -
Shorlex #12851 mér dudo, te kezdőként achilles armorban, athenaval, bracerrel, immortallal, ilyen fegyverekkel mega többi finomsággal nyomtad, vagy esetleg ócska zöld szarokban, egy egy kék, elvétve lila cuccal (a leghasználhatatlanabb szarokkal), ilyen fele ekkorát ütő fegyókkal mert ez nekem reálisabbank tűnik. Ja és persze a fentiek közül is statosak vannak rajtad... :D
Na szóval kezdőként igenis odabasz kőkeményen egy egy boss, sőt egy-egy egy non boss is.
a töltést nem a potionre értettem hanem a convertedre criticallal.