Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobb hogy a SHIFT-es trükk eruptionnal is mûködik, akárhova rakhatod, nem csak magad mellé mint alapból. 😊
ezért xarka az elementalist, mert az int, energy bónusz mellett kevés más plusszt ad
Életet is ad. Mi más kell még egy mágusnak? STR? Nem használ kardot. DEX? Nyilazni se szokott. Más meg nincs.
dweller és az eruption is gyengébb ha a stormra is gyúrsz és viszont
Mi köze a kettõnek egymáshoz?
kíváncsi vagyok a Wisp elemental dmg-ja hogy hat a Pyro képességeire
Elvileg hat, gyakorlatilag meg tökmindegy, anélkül is arat rendesen.
Legendet 56-os stormcallerként fejeztem be, 48 szabad skillponttal, csak cl + shard + squall + wisp passzív + storm nimbus passzívjai maxolva. Egyedül legend act3-ban, wusaoban hiányzott már vmi támogatás, 1 yerren vagy sárkányíjász / lándzsás elég az 1 ütéses halálhoz (1800 élet). De kifeküdt tájfun is. INT az vmi 780 körül van csak, nincs +INT-es gyûrû / amu, mert 2 high priest + polaris foglalja a helyet, viszont van full rec meg sok -mana cost. A manám kb. 10 perc folyamatos cl-re elég, gyakorlatilag sose fogy el, cserébe kb. feleannyit sebzek mint +INT-es cuccokkal. Viszont az eruption így is ternion szinten arat, milyen lehet +INT-el?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Mivel 1300 int az 200% elemental dmg + a spelled alapsebzese , ami mondjuk 100 , akkor 300 dmg bol lesz 400 a whisp altal.. Mondom , talan ennek a pure magenek jon a legjobban a +4 skill, szal erdemes Calpyso + Afro amuval probalkozni.. Ciponek lehet Lotharian greaves , amiben asszem van elemental dmg % , meg tovabbi +1 skill is , amit ugyan nem hasznalsz ki a maxolt skilleknel , de kihasznalhatod ottis , mert akkor 1 el kevesebb pont kell annak a skillnek a maxolasahoz..
Szal vegeredmenyben: Heisone , Arch Clasp , Heka staff , 2 brutal intes ring hammurabbi recharge reliccel -> ebbol lenne meg a 100% rec , armornak ugyebar a Calypso, Afro amu es melle a Lotharian greaves.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
A következõ a problémám:
Vista van fennt a gépen, és a Tq változó idõközönként kilép csak úgy. Valakinek van hasonló problémája?
Nekem xpn tökéletesen futott! 1.20al játszottam,ugyan ez Vistan, és kivág....
Vki help plzzz
Aki tudna vmi biztato infoval segiteni defilerrel kapcsolatban , irjon pls!
Shorlex: Lol😄D El van kurva ez az egesz.. Mi ertelme annak , hogy keszvan lvl ~48 ra a karid , kb amire vegzel a jatekkal , es a kesz kariddal mar csak expet meg cuccot haracsolsz , mindezt ugy , hogy vegigvitted mar joparszor.. Jo par karakter utan , mar csak az 'eltet' , hogy csinalj valami jo buildet ami legenden is mukodik.. Elered , ha mukodik jatszol 1 kicsit vele , es gondolkodsz valami ujon.. Legalabbis en igy vagyok ezzel.. Par ev diablo utan , amiben kb azvolt a plane , hogy lvl 70 re elertel a vegere , es lvl 90 ig ugyanott irtottal , csak a szint meg az xp utan , nemsok kedvem van tq ban ugyanezt csinalni.. A kari pont addig jelenti a kihivast amig kesz nem lesz , es nem szembesulsz azzal , hogy kb gyerekszint lesz az egesz jatek , amikor rajtad van minden cucc mar , megunod pillanatok alatt, hogy kb eselytelen , hogy lehaljal...
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Úgyhogy annyi hozzáfûzni valóm van: Hajrá! Igaz többet szenvedtem vele, mint a legelsõ mantimmal, de sikerült...
(Csak 20KB lehet egy kép??? kiváncsi vagyok milyen lesz...)
Azt még megjegyzem, hogy 1 halál azért becsúszott sajna... (*** hálók!)
Hát pont errõl beszélek hoyg annak mi értelme van hogy 4-5 lvlnyi játékot hagysz magadnak a "real" karival, amilyenre csinálni akarod??? nem is beszélve olyanról, hogy mittomén van olyan gyûrûm ami lvl46tól elérhetõ, szal te befejezted már a játékot mire felveheted azt a gyûrût ami mondjuk nem szükségszerû de jó ha inkább az van rajtad... ehhh
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Shorlex , tudod hogy rohanok , 1.20 alatt is rohannek a feher szerkoval , normal-epicen vegig , es amugy kb lvl 46-47 re vegzek a jatekkal..
szólj ha ment és akkor énis elkezdem 😊
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Conq-al is kicsit vicces volt és egyben szánalmas hogy lvl42ig batteres tipikus defender domináns pajzsos kari volt, aztán egy csapásra dual wielder warrior isten... na ezeket gyûlölöm 120ban és ezért van hogy inkább többet tökölök 42ig de legalább epic közepétõl hadd csináljam már azt amire tervezem a a hülye karit 😄D
En 43 ast legend mumianal lepem meg , nem az epicnel😄D
már most lvl 43nál 3k a sebzése (persze call-al és colossusban azt hozzáteszem), és instant take down-nal sztem a legjobb közelharcos, legalábbis a leggyorsabban írtó. Még talán egy lethallal is vetekszik, mert ez százalékosan nyomja le a health-et.
Igaz hogy csak epic manti volt meg vele, de vicces mondom ez a warden: egy batter, lelassítja plusz 3 skillel mint az állat, és bal kilkken instant take downnal 3-4 ütés volt 😄DD most sztem legenden sem lesz sokkal több, mert a százalék a százalék, a betrayer meg betrayer 😄DDD