23078
-
Shorlex #13010 nosztalgiázunk a brigire, hmmm?? :DDD -
#13009 lethal helyett persze phantom, csak elírtam :) -
#13008 epic titánnak is vége, prophet lev55 . 99% rec, 93% nrg cost, instant lethal és lightning bolt. elég mókás, hogy bármit bírok manával. pvp-ben sztem brutál, amúgy gyengül tényleg.
ja, szólhattatok volna, hogy act3 telkine-nél distance killben a brigandom fütyfürütty egy instant lb-hez képest. rögtön a bejárattól, a lépcső legtetejétől lehet támadni a telkine-t, sőt még titán bácsit is... -
#13007 és vannak ilyen jófajta cuccok a "singleplayer"-es karidnál? :P
esetleg dupolhatnánk :D -
#13006 Én is-is :) -
#13005 Egy (hülye) kérdés:
Ti neten toljátok, vagy pedig hamachi-val hostoltok lanon? :P -
#13004 Nocsak, egy kis pure retro játékélmény a sok blickfang után? gondolkodtam rajta én is, de ezt tényleg csak multiban lehet tolni előre megdumálva :) Lehet flash elni a bossoknál megen, ami egész jó érzés valjuk be :) -
Shorlex #13003 OK, de pont azért lehet hoyg szarozni kéne, hogy később a divine-t is össze tudjuk rakni, mert lehet hogy az lesz az egyik alkotórésze, érted...
a duppolással meg nem értek egyet, színtiszta játékot akartál, mintha totál kezdők lennénk, így is nyomtuk eddig, csak amit találtunk, semmi cuccolás, de még egy relic sem (egy darab sem, nemhogy összerakott) akkor most mire fel a nagy duppolás. Ember, azt nem akartad, hogy transfer areaból hozzak relicet, akkor most mi ez a higulás. Egyrészről. Másrészről, a higulás eredménye mindig az, hogy akkor még csak ezt, meg még csak azt, ez sem olyan nagy dolog, az sem, stb stb... úgyhogy NEM! :D -
#13002 Köszi szépen:) -
#13001 TQVault a kieg program mappájába tömörítsd ki és onnan indítsd -
#13000 Ilyen saber ekből is van vagy 2 tucat zöld normalepiclegendes, nemrég kukáztam a gyengébbeket ki ezekből :) -
#12999 Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy nincs-e valami olyan progi, amiben a cuccokat tudnám tárolni? Jelenleg úgy oldom meg, hogy csinálok tárolókarikat, de így nem is nagyon átlátható, meg lehet van jobb módszer:) -
dudovec #12998 Btw sztem ne szarozzunk az articcal , mert annal jobbat mint amid mostvan , egy darabig ugyse fogunk szerezni:F Saber buntetni fog a reliccel. Olyan lesz kb mint egy epic a3 as kard:D -
dudovec #12997 Ja bocs tevedtem , a scroll of oneiros vagy miafasz , az artifact , nem scroll:D Hat akkor nemlesz.. a peng clawot leduppoljuk , erdekli a franc , mar az elso karimnal is leduppoltam ha talaltam 1 jo ringet , hogy fennlehessen ketszer:D Ciki nemciki , sztem ez meg belefer.. -
dudovec #12996 Hat en arra gondoltam , hogy masik artifactot raknank neked most ossze , mert talaltam egyet ami +1 dream skilles meg stunresist meg par szaros dolog.. Mondjuk a sebzesed lemenne tole , de az artifacthoz csak 2 scroll kell , meg az az artifact amit epp hordasz..Nezdmeg gamebansheen , nemtom most fejbol , asszem greater. -
Shorlex #12995 igen, ma leszek! :D akkor felveszem a kardot, mert az állat gyors, és az sem számít ha a relicet beleteszem mert ha van jobb fegyó, majd szétszedem.
Figyelj tudom hogy ki fogsz herélni, de még egyet nem tudsz szerezni? az artifactbe kéne :DDD
Azt beszéljük meg, hogy ami van nekem arcane formula, azt gondolom, hogy szerencsés lenne, ha mindből megcsinálnánk az artit, ha mást nem a későbbi artifactek összerakásához. Na de a legtöbbhöz normalos cuccok kellenek, amit epicen nem tudunk összeszedni, úgyhogy majd lehet hogy rá kéne flashelni az összes jelenleg meglévő formula beváltására... meglátjuk
-
dudovec #12994 Shorlex szereztem neked peng clawot:D Majd toljuk a karikat? :D -
#12993 Köszi, akkor este megdumáljuk, van zöld fuxokból is vagy félezer... :) -
Shorlex #12992 1-Added a new mod for Titan Quest v1.20, v1.30, and Immortal Throne v1.10. ‘Ignore Item Requirements’ allows your character to equip anything, regardless of what the stat or level requirements are. Not sure you want to hang on to that piece of equipment? Don’t know if putting those 10 stat points into strength is worth it for that piece of armor? Now there is no need! Simply equip it and try it out before you buy it, so to speak. ;) Note that this does not remove the requirement from the item, you can still see what requirements you do or do NOT meet, it simply forces the game to ignore them.
TQ defiler legújabb. Ilyen 1.08 feeling, asszem aki karit akar kezdeni használja, kicsit az 108 retroja, nekem csíternek tetszik :DD -
Shorlex #12991 nekem van egy vault file-om, amiben rendezve vannak a használható jó formulák és a hozzávalók... el tudom este küldeni MSN-en ha vagy.
meg csinálok majd egy brigi videot, ez a kari egyszerűen hihetetlen, ultra, a legjobb kari a játékban, még a conq-nál is jobban szeretem. eddig nem volt olyan boss, aki 2 ütésnél tovább bírta, kivéve a mantit, az három volt, elég resistje lehet :D És elhatároztam hogy a brigivel leütöm a dragon lich-t egy ütésre minden csít és fake nélkül és tudom hogy mennyi fog :DD -
#12990 Akkor veszek egy mély levegőt hozzá, egyszer-kétszer rendezgettem a vaultomat, mitmondjak több idő volt mint egy kari epicre gyúrása... :)és még a jobb statos cuccok egymásközti leválogatásáról nem is beszélek, apropó immortal amu +75% dmg-s van valakinél?, mert láttam ilyet is..., meg kellene egy maxos betrayer dárda is, szívesen adok ezt azt, nagyon sok atom zöld cuccom van... -
Shorlex #12989 ne viccelj, egy csomó jó dologtóé esel el. pl van egy ilyen hogy morpheus dreamweb, az az egyik legjobb harcosnak, és ott van olyan relic bonusz hogy plusz 25% damage, azért az nem mindegy... szal ha van egy kis időd, akkor mindenféleképpen ajánlom a haknizást-gyúpolást-rakosgatást :D -
#12988 Nem tudtam, hogy megvan-e neki a map-od :) meg a lustaságom miatt én is az összerakottakat használom... :) -
Shorlex #12987 csak sztem nincs bennük bonusz, mert gondolom csórikám is úgy csinálta meg a custom map-et mint én, csak persze design-osabbra, de abban nincsenek artifact bonuszok.
szal ha valaki ezen flashel, akkor arcane formulát vegye ki, meg a hozzávalókat, és rakja össze enchanternél akkor ugyanis ad bonuszt, némelyiknél nem is akármilyet. -
#12986 Ja, rajta van az összes scroll, artifact összerakva, meg az összes kieges, csítes cucc....mi a gond? -
huntersec #12985 Olvass vissza, leírtuk... keresés... ;) -
#12984 sikerült megoldanom végül (felkellett peccselni...) -
genory #12983 Sziasztok!
Érdeklödnék, hogy az unlock content hogyan kell aktiválni mert fogalmam sincs! Valaki please! Elöre is köszönöm!
-
huntersec #12982 #12954??? -
#12981 Én érdeklődnék, hogy ezekből az unlockos cuccokból mennyi van? Mert találtam pár érdekes darabot, pl az a ninjás jól néz ki, bár nem használnám:D -
#12980 Sziasztok! Valami jó kis helpes, magyar fansite-ja nincs a játéknak ? -
#12979 már megpróbáltam, 3x :( -
#12978 A videokártya legújabb driverét próbáld meg, mint ahogy azt már valaki lentebb is említette. -
#12977 na, sikerült letöltenem a directx-et (2007 áprilisi) és most annyival haladtam előrébb, hogy betölt, fekete képernyő, átrak 640x480 -ba, aztán megint megkapom ugyanazt a hibaüzit. gg -
kuks #12976 A Titan Quest Immortal Throne can crack? -
#12975 amikor leakarom tölteni directx-et, akkor vmi hülye plugint akar telepíteni, meg valami eredetiség vizsgáló win.updatet.... az meg kell a töknek :)
kártyának a drivere a legujabb ami van, és whql. -
Shorlex #12974 directxet sztem a hivatalos microfosról töltsd le, de oyan mintha nem lenne megfelelően telepítve a video card. annak nem tudod a legújabbját telepíteni a hivatalos honlapról leszedve? -
#12973 Sziasztok! Kéne egy kis help...
Amikor elindítom a játékot ezt dobja ki:
http://www.sg.hu/galeria/1130428048/11304280481176047200.JPG
Haver mondta nézzem meg a dxdiag -ot... nekem sokat nem mond...
A DirectX-et már ujraraktam (jade empire játék telepítőjéről) illetve a 93.71-es nvidia drivert is ujraraktam, de semmi. próbáltam ugy hogy haver gépére felraktuk, és az installált gamet átmásoln és ugy elindítani, ugyanezt hozta ki... mi lehet a gond? egyszerűen nem tudom felfogni... minden játék elindul a gépemen még ha nem is tökéletesen fut, de elindul... és ehhez még olyan hűde nagy graf kártya se kell...
plx help -
dudovec #12972 az:D -
Shorlex #12971 Legend Talos vs. Brigand
Egész jó... :D