Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Marci: én kérek elnézést, csak így láthattad volna a champot mûködés közben, de megértem. szal harcossal nagyon fontos hogy akkor ne üsd amikor rajta vannak a tüskéi mert kb. 60feletti damage reflected van rajta. majd folytatom késõbb, bocs...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Ez az energy absorb otlet nekem kicsit homaly, de egyenlore nincs ra magyarazat, mert mukodesben nemsok mindent elszeleltem belole eddig.
typhon vs. champ
ez a kari se nem 100% rec, se semmi, annyi van hogy az ütése viszonylag tûrhetõ mert hát jó cuccokban van a kicsike, de aztán ennyi.
vagy ki lehet még nyírni így is, csak nem hiszem hogy ilyen karid lenne:
typhon vs. conqueror
jó bocs, ez utóbbit csak a conq népszerûsítéséért tettem be, nem releváns. neked ez elsõ filmen látott lassú de viszonlag biztonságos taktikát kell alkalmaznod. 😄
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Romoto: sacred1-ben 1 karakterem volt, azzal is legkisebb fokokazatot vittem vegig.. A kari epites nemvolt rossz, csak a vilag meg a szornyek valtazatossagara annyira minimalis volt, hogy nemis nagyon jatszottam mar vele, inkabb visszaraktam a diot;D
egy óráig szenvedtem azzal, hogy csináljak egy faxa 100% nrg absorption from attacks karit. De meglett. Elsõ körben egy pala lett belõle, de ha össze jött volna amit akarok, akkor thane lenne (vagy más? nem is tudom 😄).
Hallod, amikor elmondtad hogy dio-ban mi volt az nrg absorp akkor mondom magamban, ha csinálok olyat ami 100%-os akkor az a kari halhatatlan lesz a szó szoros értelmében. Igaz, hogy nrg-je sosem lesz, mert ugye arra gondoltam, hogy az nrg absorp azt jelentené, hogy amennyit üt a szörnyi annyi nem az életembõl megy le hanem nrg-bõl, és ugye legenden az ien 1k-2k ütések sem ritkák (azaz egy ütés, és nrgnek annyi) de direkt azért válaszottam volna egy thane-t mert annak nincs nrg igénye (aurája pl. mert én nem pazaroltam volna storm aurára egy pontot sem ha a kari halhatatlan) csak püföltem volna az ellent valami jó kis dual wield kombóval azt annyi.
De nem jött össze. megcsinálom a próbakarit, 100% nrg absorp, ütnek a szörnyik azt ugyanúgy megy le az életem, nrgvel meg nem változik semmi...
annyit 1 óra szabadidõmrõl... mindegy nem is baj legalább tudom, de akkor MI A FAX AZ AZ NRG ABSORP FROM ATTACKS??? 😄
miután kiválasztottad a kasztot (warfare) a bal oldali plusz az a skillfa, amivel szépen növelled az attribute pontjaidat meg az elérhetõ skilleket. level 8ig nem tudsz "mágiát" tanulni warfare-rel (illetve nézõpont kérdése hogy mi az a mágia) mert az harcos. Ha "mágiát" akarsz tanulni azt megteheted egy másik kaszttal (mágussal - earth, spirit, storm, nature). Én azt ajánlom neked, hogy ilyen nagyon rengeteg skillt használós dologban itt TQban ne gondolkodj, egy karinál fogsz használni rendszeresen 2-3-t, de összesen is max 5-6-t (meg hát a passzívok, ilyesmi, de többet hidd el, nem fogsz).
Szal ha kevert karit akarsz, akkor lvl8nál választhatsz másik kasztot. nature nem hiszem hoyg kielégítené az igényeid e téren, sztem kuka a nature. spirit az az egyik csítkaszt, a spirit is a nature-höz hasonlóan nagyon jó kiegészítõ második kaszt, csak még jobb és hasznosabb. A másik kettõ meg a tûz illetõleg villám/jég nagymestere. A legerõsebb kaszt a játékban sztem jelenleg a storm, azzal lehet a legtöbbet csinálni. de ez nem ilyen egyszerû.
Kezdõknek a játék nagyon ki..szós jellegû lehet mivel nincsenek jó cuccaid, nincs olyan equipmented, ami jó kari készítésére feljogosít. Példa: igazán a karik legtöbbje 100% recharge-al nagyon állat, ugye nincs cooldown a skillek használatára. de neked még nagyon sokáig nem lesznek olyan cuccaid, amivel el tudod érni a 100% recet, így aztán ilyen kari készítésére ne rendezkedj be. majd késõbb (fél év múlva 😄) lesznek cuccaid, meg lehet csereberélni, trade-elni (meg gyópolni is 😄) de addig valami olyanban gondolkodj ami jó és biztonságos kari, lehet vele haladni, nehezen hal be, és azért az ütése is ott van.
Most én ilyen karinak (mondom, nem számolok 100% recre) ha már warfare-rel kezdtél (én inkább ajánlottam volna neked a defense használatát így elsõre, ugyanis az a legjobb közelharcos) vagy egy conquerort ajánlanék vagy egy thane-t, de tudod mit? a bosskillek miatt mégis inkább egy spellbreakert (2 hírhedt spirit pet miatt). a spiritben nagyon sok jó dolog van és ütõsek, meg a 2 pet secperc lerendezi neked a bossokat, alig kell benevezned a harcba. játéktapasztalat nélkül sztem az nagyon fontos.
Szal csinálj egy spellbreakert.
Itt van egy mutatóba: dudo féle spellbreaker
Na most neked ilyened nem lesz mert ez egy tipikus caster 100% rec breaker, te teljesen máshogy és másra gyúrj, de ilyen is tud lenni egy breaker 😄
te inkább üssél, vágjál közelharcban és majd bosskillre idézd meg a petjeidet 😄
küldök pár linket ami hasznos lehet:
Titancalc
gamebansheeitt eszetlen sok jó dolgot találsz
magyar TQ oldal - sokminden nincs rajta (pocok meg ne sértõdj) de ha regelsz, letöltheted amagyar nyelvû kézikönyvet, sztem állat sokat segít kezdõként.
egyelõre ennyi 😄
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Én is sokat játszottam a sacred-el de sajnos a mésodik részig még sokat kell várni 2008-ra igérik és ki tudja még hányszor halasztják el a megjelenést.
Elõször lvl 2nél utána lvl 8nál, többet nem, így jön ki a mittomén hányféle (2X) kari.
Utólag kasztot váltani nem lehet, csak ha a bal oszlopban található skillfára nem tettél még pontot.
Olyan hogy választasz 2 ágat, és egy harmadik dolgait használod nincs, vagy csak akkor max ha valami equipment adja (grants skill).
Majd este hazamegyek azt addig írd össze a kérdéseidet. 😄
epicen találtam elébb egy 31/33%-ost, mellesleg ez volt az elsõ akármilyen betrayer amit game-ben láttam 😊

Time stop + wail of the banshee nincs? Esetleg isaac. Csak hogy teljes legyen a lista. 😄
El se hiszem de kb. 500 óra játék után dobott lilát az 1.20 😄
Télleg van ilyen ring TQ-ban? Ilyen skillrõl még nem hallottam, nem vmi kamu?
Diablorol nem allnek mar le ertekezni , ha nembaj, tettuk ezt eleget a diablo2.hu forumon , ahol minden 2 ik hsz-ed arrol szolt , hogy szegeny maget szopatja a blizzard es hajj de szar az elet vele...😄 , tisztaban vagyok mindenenl amit leirtal es emlexem is , hogy mi mennyire valtozott milyen patchel😉 , annyit fuznek hozza, hogy a skillek 1.10 utan nemvaltoztak , az utobbi 2-3 evben mar tok ugyanaz az egesz. De a kukaba dobott karis mondattal egyet tudok erteni 1.10 ig. Lod utan amugy mind2 dioban a hammeradin lett a csaszar szerintem, a sorchi meg 2ik legerosebb , de rendkivul styleos es latvanyos kari volt, ezert szerettek sokan mindigis, kellet jatektudas hozza meg reflex.
Egyebkent a nickem a forumon +DA+ volt , main accom meg +dark_angel+ ha ez mondd valamit😛
Mellesleg tq-ban van valami cheater ring, aminek annyi a tulajdonsaga: Grant skill: teleport.. asszem jol ellennel vele.
Én voltam Tahuti. 😛 A 4. arcra nem elméxem. Pain már LOD után kezdett sorcizni, ott már a LOD-os szabályok érvényesültek, és mivel cucc az nincs jobb (csak a kiegben), viszont a sorcinak a skillek a legfontosabbak, azokat pedig az 1.07 patch is megadja, ezért volt mindenki sorci 1.07-ben LOD nélkül is. De az már nem ugyanaz a szabályrendszer mint classicban. Többek közt nem kell 300+ energy, lehet életre is pakolni, igaz hogy van cast delay, de arányosan visszavették a manaköltséget, ráadásul a sebzést is megsokszorozták. Egy orb 1.07-ben duplaannyit sebez mint 1.06-ban, miközben feleannyi manába kerül, ez 4x jobb arány! A firewall mmeg mégdurvább szorzót kapott, LOD megjelenésekor mindenki fw sorci lett, és sokáig (asszem 1.10-ben vették vissza, mert nem kap synergyt) az egyik legtáposabb skill lett. 1.06-ban nagyon karcsú volt, csak a fast cast miatt, tömegesen egymásra pakolva volt jó, olyan mint TQ-ban az eruption. A hyrdára meg simán csak nem hatott a fire mastery. 😊 A lightning skillek nem kaptak bónusz dmg-t masterybõl (a cold ugye rest csökkent, a fire meg pure dmg-t növel), csak kevesebb manába kerültek. Ez 1.07-ben fire mastery szerû dmg növelésre változott, ekkor jött be a thunderstorm mint 2. skill, amire a warmthból felszabaduló pontokat lehetett pakolni. Illetve a staticot se kellett maxolni, mert egyrészt limitet kapott (nighton 30%, hellen 50% alá nem viheti a HP-t), másrészt a direkt sebzõ spellek akkora dmg növekedést kaptak, hogy nincs feltétlen szükségük staticra, ami a classic szánalmas sebzései mellett nem volt elmondható. A barbik meg jól beszopták a ww-t, 1.07-ben számít a fegyver sebessége is, lancenak vége lett mint a botnak, és sikerült a korábbi terminátorokból a leggyengébb karit csinálni, helyet cserélt a sorcival. Szal van különbség rendesen 1.06 és 1.07+ közt.
Ja, tele az jó volt, kár volt megszûntetni, mert a sorcik jellemzõen nem a frontvonalban harcoltak, és mire odafutottak, már ellopták a harcosok az összes cuccot. Inkább csak delayt kellett volna rakni a cuccfelvételre, hogy mindenki rákészülhessen egyenlõ eséllyel, az korrekt lett volna. 1.07-ben egy windforcet loptak el az orrom elõl, gondolhatod mekkora öröm volt. 😄
1.09-ig játszottam csak, addig jó volt az ama mindvégig, 1.10-tõl nemtom mi a helyzet, de már nem is érdekel. Mindig csak mégtáposabb cuccok, meg a korábbi használható skillek elbaszása van az újabb peccsekben, utálom hogy állandóan mehet a kukába a több hónapos munkával felfejlesztett kari, inkább hagyom a faszba.
Ami a diot illeti , hat igen , jo regi idokrol beszelsz, ahol meg volt ien h legmagasabb magyar sc sorc , meg ien dolgok szamitottak.. Teny , hogy Painey eleinte amazott , ien freestartal meg kiwivel gyartotta a hc
bowamakat, ami a mazohizmus legfelso foka volt.. De aztan atallt sorchra es ha jol emlexem az egyik hardcore sorch laddert meg is nyerte egy 93 as classic mageel..
Mellesleg ha azvagy akire gondolok, akkor tudom honnan jon ez a soxor paraszt stilus;D Ugyanis en ugy emlexem , hogy "tahuti"-nak volt egy 88 as softcore magee meg lod elott es asszem azvolt a #1 hun sorch. Dehat painey kesobb megdontotte ezt , raadasul hardcoreban , 5 szintel , szal nekem õ a legnagyobb classic sorch , remelem nem sertelek ezzel😛
A sorch meg igenis jovolt 1.06-ig , mert kis szemet exp/cucc tolvaj volt telekinesissel.. es ahogy anno mondtam is , kell szerezni 1-2 havert bneten es maris megvan oldva a battle orders meg a tank a sorchidnak😛
Amarol meg annyit , hogy a kedvenc karim volt , de a bowamat is szetcsesztek ugy ahogy van , utolso par evben mar csak Javazon , avagy lamazon volt😄
Pedig de, mert alapból amázott. 😛 Classicban (10.6-) volt kb 4 magyar sorci: Barnus, Imagine, én, meg nem jut eszembe a 4. neve. Legalábbis lvl 80 felett más nem volt. Sajnos a karijaimat hagytam törlõdni, pedig enyém volt a legmagasabb szintû magyar a b.neten, ráadásul sorci. 😊 Nem kevés idõ volt benne. Kár hogy ma már nem lehet classic szabályokkal játszani, ahhoz lenne kedvem, LOD-hoz kb. semmi.
En aszondom , hogy a sorchi minden patch alatt eros volt , csak maskepp kellett buildezni
Pvm-ben lehetett vele haladni, ha megvoltak hozzá a legtáposabb sorci cuccaid (6 fc, magas allres, legalább 500 élet az 1500 mana mellett - na ehhez kellett ám sokat gamblézni, de legalább volt esély rá, LOD-ban jól elkúrták). Ha nem volt meg hozzá a cuccod, akkor soxor behaltál (640*480-ban alap volt hogy képernyõn kívülrõl jött az instant kill, pl. oblik), meg a mana is pikpak kifogyott (160-as orb, 6 fc-vel pár sec). És mindennek tetejébe ritkán vették be partikba, mert "lopja az xp-t". 😄 Duelezni meg esélytelen volt vele, szal ilyenkor másik gamét kellett keresni. Erre volt jó a firewall, az egész amapala partit kilagolta diónál, és neked jött az xp. 😄 Igaz, fw másra nem nagyon volt jó, hosszában kellett lefektetni hogy amíg benne sétálnak, talán sebez valamit.
Emléxem az 1. classic dupe kísérletre, egy német csajjal vagy 2 órán keresztül dobáltuk ki a soj-okat meg goldskineket, ancienteket, mert kilépésnél nem mentette a szerver a változást, de elvinni se lehetett semmit, szal értelme az nem volt, de az egész pandemounium csillogott a soj-tól. 😄
Mondjuk amit mondasz.. van benne 1 kis ellentmondas: elvegre aszondod 1.06 ban volt az igazi a sorch, utana meg azt , hogy 1.07 ben megis erosebb lett mas szempontbol..
Classicban a leggyengébb volt mind közül, ezért lett LOD-ban a legerõsebb. A blizzard ugyanis minden peccsben az ellenkezõjére fordít mindent. Kivéve az ama, az mindig is jó volt, és sosem baszták el, lehet ez volt a blizzard kedvence. Játszani viszont jó volt classic sorcival a gyengesége ellenére is, nagyon feelinges volt, igazi villámgéza, pikpak odateleportál, lestaticozik mindenkit, majd pár orb kivégzésnek. Volt egyedi stílusa. LOD-ban meg full block, full absorb páncélban rohangált, több volt az STR-je mint energyje, a fast cast gyakorlatilag értelmét vesztette (kivéve nova), inkább egy mágikus harcosnak lehetne nevezni mint igazi mágusnak.
Firewallt meg nemigen lattam classicban , ugyanis a CS-ben volt a legtobb immune to fire hellen , ezert kb a sorchik 95% a coldos volt.
Classicban nem volt immune, ez is csak a LOD-ban szopatta a népet, viszont önmagában elég gyenge volt, jól kellett vele célozni, az orb meg ha nem is volt sokkal ütõsebb, de célzás nem kell hozzá, lassít is (ami óriási elõny), nyilván népszerûbb volt. De legalább az fw sorci még elitebb volt. 😊