Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
sztem kis nosztalgia nem art meg senkinek, es a forum eletkepesseget is novelheti,mert ahogy latomtul sokan nem vagyunk...egyenlore...<#vigyor4>#vigyor4>
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Nem csökkentett semmit. ~~
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Osztálytalálkozó:
Classic sorci set:
Vita egy dual leech gyûrûn:
És a vita tárgya (már LOD-ban):
Kicsit túlfejlõdtam:
😄
Tipikus PVP:
😄
Romeo és Júlia:
Classic dupe:
Természetesen nem jött össze. ~~
Ugyanaz:
azert gyaknek vele kicsit. majd megszerzem vhogy ujra...
azert koszi dude!<#circling>#circling>
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
ár megeggyezés szerint , de sürgös lenne , idö hiányában adom el 😞(
nincs használva , csak áll
MSN : [email protected] VAGY email : [email protected]
probaltam megcsinaqlni vaultot, hogy rendesen mukodjon, mert igy mindig szelektalnom kellett a cuccok kozul a keves hely miatt. jo otlet az ironlore-tol. hogy 1.20.as peccs felmegy a tort jatekra, de a vaultozast nem engedi. mind1, ez ugyis az elso rpg jatek amivel jatszom, igy most kenytelen leszek megvenni.
character recovery nem mukodik, nem ismeri fel a verziot, defiller szinten emiatt nem peccsel, persze most vault meg tq chest mukodik, csak a kari tunik el.😊 1up securom+ ironlore
Diablo 2 para: megvettem eredeti dio2 goldot, de sajna unokaocsem elcseszte, marad belole 1 play disc plussz a LoD.
Szeretnem ujra megvenni, csak ahol eddig megneztem, ott mar nem forgalmazzak ill. "jelenleg nem kaphato" label elott csorgatom a nyalam...😊
szal ha tudtok 1 helyet ,ahol online megtudom rendelni az eredetit, irjatok le pls! elore is kosz!
1ebkent zaszlot a thane-nel nem hasznaltam egeszen epic olympusig, ott kicsit odavagott tajfun, mehettem vissza chang'an-ba lebontani a bolt-ot, mert zaszlo nelkul cask rohangaltam korbe-korbe mint 1 idiota...
Szal marad a rohangalas, vision of death az ijaszokra, meg ugyeskedes, hogy ne talaljanak el.. Elementalbol egyedul a firem szar, de van heat shieldem arra, szal valamennyire megallja a helyet... Sima monsterek nemnagyon olnek le 2k lifet elemental attackal, a bossetol meg ugyis behalnal sztem, ha max lenne resed😄 Mondjuk nagyon reg nemjatszottam a karival, de kieg utan lehet eloveszem majd😉
Attack speed az elvileg staffnal 210% ig tornaszhato, es ha ternionos vagy, akkor erdemes is ragyurni.. Betrayerbe csak attack speedest tennek , bar ugy nem lenne meg a max, de az a fegyo megerne az aldozatot, hogy mondjuk 180 koruli attack speedel menjek.
tényleg mennyi 1.20-ban a max attspeed staffal? nem 190 mint más fegyverrel? 1.08-ban más volt, vagy neked ez vmi bug?
amúgy csak int-et nézve sidrost simán veri egy +20% int körüli mantle, és sapi/lábvért-en is lehetne nem keveset turbózni rajta. 3000-es int sztem simán kijönne a végére, fõleg, hogy már ígyis 9 int-et ugrok 4 helyett egy attrib pont növeléssel.

+122% int és +95% energy ékszer+botból
+114% elemental res és +51% elemental dmg mellett
nekem tetszik 😊
amúgy féligmeddig vicces beírásnak szántam...
Amit irtam ne vedd fel ennyire reszemrol vicc volt , fecske oldarol mar kerdeses..
csiter banda😄
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
most oracle-m act1 telkine-nél lett level 42, tehát nálam kijött a különbség. lev18-tól +7%xp, 25-tõl +9%, 27-tõl +19% egészen lev38-ig, ahonnan +43%-kal toltam.
amúgy jó kari ez, hentelõs, csak wisp-pel megyek és esélyem sem volt behalni level 41-ig, ahol talos helyrerakta az arcom. sacrifical amuval 1400 élettel tényleg hülyeség volt beállni a tüzébe 😊 1 halál, a legvégén grr...
Nekem olyan gondom van,hogy egyszerûen nem bírok játszani,mert kb fél órnként kilép hogy hibát észlelt 😞
1.01 verzióm van megpróbáltam frissíteni,de se 1.08, se 1.11 se 1.20-as patchot nemengedi feltenni 😞 megkérdezi,hogy biztosan frissíteni akarom e 1.01-rõl majd ha rányomok,hogy igen hibát ír ki és kilép 😞
Pls segítsetek ha tudtok erre vmi megoldást.
Elõre is köszönöm.
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Azért kösz a tippet
Ami 7k-s boltot illeti , nekem picit gyanus, de tetudod..😄
szépen összetalálkoztak a megfelelõ fixek 😊
Olyan problémám lenne, hogy tesómmal akarunk játszani a játékkal LAN-on, de nem megy. Feltettük mindketten az 1.20-as patchet. Én nem látom,ha õ csinálja a servert, õ látja az enyémet, ha én hostolok, de ezt írja ki neki "Unable to connect server". A régebbi 1.08-as patchel teljesen jól ment tavaly nyáron, de most nem. Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma. A tûzfallal nincs probléma, mert azt már megnéztem és engedélyeztem.
Kösz
Spooky
Nemcsak tájfun nyomja, a lila vazsisárkányok is szokták, de azokon legalább láccik egy energy shield - fire shield kombó szerû karika a testén, tájfunon meg az se. 7k a cl-em, az életem meg 2k, 1 lövésemtõl behalok, ezért suxx.