23078
  • Shorlex
    Diviner

Egy ilyen karit de megcsinálnék... lvl75re ezt el lehet érni vele, minden megvan ami kell, nincs semmi amire ne jutna és fontos lenne. Full fizikális, electricial burn, vitality damage-es kari, vitalityre minusz 120% resisttel (!) a lich nélkül, vele együtt még több, electricial burnre és fizikálisra minusz 35 resist, petek a nightmare passzívjával kimaxolva, ez egy gyilkos állat lenne...
  • dudovec
    Nemleszek ma este , mert jon a menyecske:D

Titan az eleg easy mindenestul;) igaz a charmival/slayerrel/rangerrel megy csak tuskestul , illetve a conjuval is stone formal:D bar ehhez hozza kell tegyem , hogy a slayerrel azer eleg nehez , mert qnagyot ut:D
  • bgabor
    Hamachi az más...speciális eset. Mi normálisan akarunk LANozni, azaz helyi hálózaton játszani,két összekötött gépen. És azért kell kettő serialmert a játékok nem szoktak menni multiba LANon, ha ugyanazzal a serialal lettek telepítve.

Amúgy a hamachit pont azért találták ki, hogy lehessen neten játszani azonos serialú játékokkal. Ezért szimulál a hamachi LAN-t neten keresztül.
    Mi azonban, mint mondtam, normális LAN-on szeretnénk játszani, ezért kell a két különböző serial. Szóval, tud valaki segíteni?
  • Shorlex
    egyébként vagy ma? mert ha igen, akkor vagy nyomhatjuk azzal a két rozoga szarral, vagy gyere valami karival, most kezdtem act4et legenden az csak nem unalmas. de ha lehet olyan legyen ami még nem ment végig.
  • Shorlex
    jó b.. meg ha te túléled a tüskés ütés alatt a lethalt absorp nélkül egy briganddal, akkor járjon a szád! :DD
  • dudovec
    Shorlex:DD Tuskestul kell titant utni:P
  • Shorlex
    miért is kellene kettő?
    mi is szoktunk lanozni, hamachin, sztem ugyanazzal a seriallal és sosem volt belőle baj...
  • bgabor
    Kár.

Utolsó kérdés:
    LAN-ozni szeretnénk ketten, így kellene két különböző serial a kiegészítőhöz.
    Bárhol kerestem is, csak a A823-CD0F-F249-AFE7-4ED6 szerepelt mindenhol.
    Kellene egy másik is ahhoz, hogy lanozhassunk.

Próbáltam alul a keresőt, de nem sok sikerrel.
  • ROMOTO
    Készül, amolyan magyaros tempóban...
  • zsotesz
    nincs
  • bgabor
    Köszi a segítséget! Amúgy magyarítás nincs?
  • Shorlex
    Alapjáték, hozzá ne nyúlj, kieg, 130at magától telepíti.
    utána nem kell crack, a kiehez nincs, csak serialt ellenőriz, amit meg ugye megadsz a telepítésnél.
  • bgabor
    Help!
    Ha telepíteni szeretném a kiegészítőt, mi a megfelelő telpítési sorrend?

Alapjáték + 1.01->1.30patch + kiegészítő + kieg.hez adott crack?

Gondoltam feltétlen rákérdezek, mert anno már a Dio2 és kiegészítője meg a Dungeon Siege2 és kiegészítője telepítésével is nagyokat szívtam.

Még egy dolog: Magyarítás nincs? A magyarítások.hu-n láttam, hogy még csak készül, de nincs legalább valami részleges magyarítás?
  • Shorlex
    Tegnap ismét rájöttem, hogy mekkora fake csít ez a TQ.
    Megyek a brigivel, szépen sorban veszem fel a videokat a bossoknál. Odaérek szifónhoz. Na mondom, ez azért nem két ütés lesz a resistje miatt, de 3-4 mp-nél így sem óhajtottam tovább húzni a dolgot.
    Bemegyek, tüske fel, körberohangálok amig leesik, még amíg rajta van, felpakoltam a study-t hogy azzal se menjen az idő, tüske lemegy, rákurok lethallal, azonnal meghalok :D
    Megnézem, az volt az első halálom a brigivel (úgy emlékeztem már volt, de ezek szerint nem). Semmi gond, kiléptem újrakezdem. Na ez megismétlődött még négyszer.
    Akkor már gyanús volt a dolog.
    Hatodszorra úgy mentem neki, hogy lement a tüskéje, utána vártam még pár másodpercet és utána ütöttem. Na akkor tényleg 3-4 mp volt és nem haltam meg.
    Szóval ez is ilyen csítes szar, mint a rally, amikor mind control van, hogy hiába megy le szemmel láthatóan a hatása, utána még pár másodpercig nem nagyon illdomos verni az ellenfelet, legalábbis nem lethallal :D
  • zsirfecske
    itt a lightning bolt csít, amiről makogtam.
    distance kill v2

csak úgy.
  • wictor79
    persze, hogy kicsomagoltam :)
    De nem látszik :(
  • Shorlex
    de ugye nem a rar filet tetted oda...
    és miután betetted újraindítottada gamét?
    mert akkor nem értem
  • wictor79
    csak az alapjáték van fent...
    elméletileg a letöltött térkép is olyan...legalábbis nem volt rá utalás, hogy kieges lenne
  • Shorlex
    mert a Titan quest Immortal throne mappában kell a kisbetűvel custommaps-be másolni (amit te írtál az az alapjáték tárolója)
  • wictor79
    Hmm...
    letöltök egy map-ot és azt írja mellé, hogy másoljam a My Games/Titan Quest/Custommaps-be...csakhogy nincs ilyen mappa ott...és ha én hozom létre, akkor se jön be az térkép a Play Custom Games-ben...
  • Shorlex
    mert a vault a main karikat nézi.
    tq defilerrel megnyitod a custom IT karit és nyomsz nek egy copy to main questet. ezek után nyisd meg a vaultot és ott lesz.
    csak arra vigyázz, hogy ne customba importált main karival csináld mindezt mert akkor a mainbe másolásnál törli az eredeti karit. customban csinálj egy lvl1es karit (én kreatív módon importernek nevezem) és azt másolgasd mindig.
  • huntersec
    Valóban ott vannak az artifactek, ez ok, de nem tudom átvinni őket sima single játékba. Felveszem, aztán single-ben már nincs ott a karin. Vault-tal sem emgy, ez a gondom...
  • xt198
    kösz :P
  • zsotesz
    hat a botra is, sőt ha minden igaz akkor a varázslatokra is, pl. volcanic orb, eruption
  • wictor79
    Az én buta kérdésem az lenne, hogy a Earth Enchantment nevű skill (a lángoló kard az Earth Masteryben) akkor is hat, ha mondjuk csak varázslóbotom van és nem mondjuk kardom (azaz közelharci fegyver)?

Mert elkezdtem kimaxolni, csak elbizonytalanodtam, hogy egyáltalán van-e értelme, vagy botom van...
  • Kolbaszharisnya
    Egy kérdés!

Ha leszedek egy mapot hova kel bemásolni,hogy müködjön?Mert leszedtem azt,amiben ki vannak szorva a cuccok...de sajnos nem tudom müködésre bírni!Fent van a kieg,patchelve is van,egyedül az alapjáték nincs patvhelve!Lehet az a gond?
  • Krezga
    Van sárgában is szett:D
  • ROMOTO
    Ja, a miheztartás végett :)
  • Mr. Perfect
    Na ja, ezt az apróságot elfelejtettem... :) De legalább nem kell az egész játékot újra végigvinni.
  • NeoMaN
    Miután kinyírta újra Titant...
    :D
  • Mr. Perfect
    Dehogy kell újra végigvinni. A felfedezett teleportok továbbra is élnek. Egyszerűen teleportálj el a sima TQ végére és folytathatod a kieg pályáival.
  • Mr. Perfect
    Ezzel lehet: TGDefiler
  • ROMOTO
    Azon a szinten ahol befejezted elvileg folytatnod kéne az új pályán, pl olymp-epic után ha indítod a gamét epic en akkor a kieges epic hades pálya kell hogy jöjjön a kieg telepítése után...
  • xt198
    Igen láttam, pont ma esett, és ráadásul még nem is magas szintű cucc :o
  • ROMOTO
    Ti már láttatok ilyet?! Zöld és szettben van?

• Attila5
    Köszönöm!
  • xt198
    3 szintje van a jateknak... normal, epic, és mittoménmiaharmadik
    valószínűleg most az epic-ben vagy (2.) és igen, ujbol végigkell vinni, 2x.
  • Attila5
    Sziasztok! Végig vittem a játékot,megöltem az Olympusi monstert,rá telepitettem a kiegészitöt,de onnan indulok ahonnan kezdtem a játékot.most mittegyek,vigyem végig ujból az egészet?Légyszi adjatok tanácsot.Elöre is köszi.
  • xt198
    Az lenne a kérdésem (igen, visszaolvastam, nem találtam róla semmit :)
    hogy van-e olyan progi amivel lehet unlockolni a teleportokat? vagy ahhoz hasonlo
  • dudovec
    Lol Shorlex:D Tokmas dolog ,hogy lemasolsz egy targyat amit megtalalt a kari, mintha adsz neki barmit is , ami mashonann valo:D Ugy emlexem az volt az elv , hogy mashonnan nem kaphat semmit a karakter:D