23078
  • nedeljko
    ja igen azt aküldetést kihagytam mert a temető kipucolás után lementem az aknába utánna meg kiléptem és nem volt kedvem megint temetőt tisztogatni. de most hogy táposabb vagyok sztem gyorsabb lesz :)
  • yc1980
    üdv üdv:)
    az első zsákot, a temető portálja melletti szellemtől kapod :)
    ki kell pucolni a temetőt, mindent lényt megölve, majd vissza a szellemhez, és ad 1 küldetést, hogy keresd meg a sírját,ezt úgy tudod megtenni, hogy átnézel (odamész) minden sírt!:)
  • nedeljko
    egyébként még nincsen tároló zsákom!
    Létezhet hogy még nem jár, vagy megint én vagyok a béna? :)
  • nedeljko
    Na 2. alkalommal nem volt gond.
    Most Asteria's beachnél járok.
  • yc1980
    nekem semmi ilyen gondom nem volt vele :S
    legfrissebb driver?
    nem használtál Defiler-t?
    másra nem nagyon tudok gondolni
  • nedeljko
    a level of the dead részen valamiért elszáll a játék...
    vagyis kikapcsol a monitor és meghal
  • yc1980
    üdv:)
    jelentem semmit nem hagytál el :)
    a halász szobrocskáit a mocsárban és Asteriában találod meg!:)
    1-1 furcsa kis ládában, szinte kiszúrja majd a szemed!:)
  • nedeljko
    Köszi. SZtem magamtol ránem jöttem volna, mert az alapjátékban minden dobozbol esik ki és nem kell ilyen "titkos" dolgokat találni :)
    Már a temető alatt levő kamrákban járok és sztem egy csomó dolgot elhagytam. Pl a halász 2 szobrocskáját sem találtam
  • yc1980
    Üdv,
    Lilithben, 2 helyen fordulhat elő, az egyik ilyen hely a fővadkan területe előtti szűkös átjáró mellett, farönknek van álcázva,azt kell ütni, ahol a kard ikon megjelenik!:)
    a másik hely, ahol én megtaláltam, átellenben a pálya másik oldalán a fasor mellett!:)
    ha van peted, és agresszívre állítod,akkor ő automatikusan megtalálja Neked, ha a közelében jársz!:)
    Érdemes teljesíteni a küldetést, mert 1 elég jó kis köpenyt kapsz érte cserébe, ami +10 health regen-t ad!:)
    mondanom sem kell, hogy ez az alapot növeli, erre jönnek még rá a bónuszok!:) sajnos a páncélja elég gyengécske, de az elején jól jöhet!:)
  • nedeljko
    lilithben én már az elején azt a rohadt teknőst sem találom
  • Majestic01
    Egyértelműen a Titan Quest a jobb. Sokkal hosszabb, változatosabb, grafika hihetetlen, szóval 10/10. A torchlight tényleg csak fun, olyan warcraft stílusú, de szerintem nagyon jó az is.
  • yc1980
    Ha minden jól megy, akkor a D3-at leszámítva, rengeteg jó minőségű hack 'n slash játék lesz !:)
    és csak remélni tudom, hogy a Grim dawn fejlesztői 1 jó játékot fognak csinálni, ami Blizzard méretű hype hiányában is szép sikereket fog elérni!
    Még nem adtam fel a TQ2 reményét!:))))
  • yc1980
    :)
    no akkor még 1 kis móka:)
    http://www.youtube.com/watch?v=rl7VITx0k5Q

:)))
  • Fantusz
    Nem a Torchlight fejlesztői tehetnek arról, hogy a Diablo3 másfél évtizedig készülget.
    A hasonlóságok ellenére sem szerencsés játékokat így versenyeztetni, a Torchlight készítői nem egy csúcsjátékra törekedtek, inkább a nosztalgiát lovagolták meg, kaptunk egy élvezetes, de nem túl szép játékot (ebben semmi sértő szándék nincs), a Titan Quest látványban, ötletességben messze a Torchligth előtt van.
  • yc1980
    Üdv,

a torchlight nem rossz kis game:)
    de sajnálom, hogy megjelent, nagyon sok mindent fogunk látni a D3-ból, ami a Torchlightban is benne volt:S
    az első 30 szint tetszett, de utána meguntam:S
  • Majestic01
    Na igen. Szerintem még a Torchlight-ot próbáld ki, ha még nem tetted. Nagyon hangulatos, én pár napja végig is vittem.
  • yc1980
    Jelenleg pre-alpha állapotban van..szerintem 1 év a minimum!:SS
    mindenesetre jól el leszünk látva:)
    Diablo3, Dungeon Siege 3,Grim Dawn!:)
    és még amikről nem tudunk:)))
    tegnap próbálgattam ezt a DeathSpank-ot, egész jópofa!:)
  • Majestic01
    Hali. Ez tényleg jól néz ki. Mikorra várható?
  • yc1980
    Üdv üdv:))
    akkor a D3 mellett 1 másik kellemes hír! :)
    http://www.youtube.com/watch?v=l_uWDK2rnJA
    a Grim Dawn a TQ alkotóinak új projektje!:)
    Hát a D3-mal összevetve grafikailag zongorázni lehet a különbséget!:)
    Remélem minden jót megtartanak a TQ-ból és akkor a D3 elbújhat mögötte!:)))
    Nem semmi grafikája lesz a játéknak!:)
  • Majestic01
    2 évet? Azt hittem jövő év elején jön. Minek húzzák addig el?:D
  • vidu01
    Nem ide tartozik csak rokon műfaj, múlt héten BlizzConon bemutatták a Dio3 5.classát. Itteni hunterhez hasonló távolsági harcos kari lesz. Demon hunter cinematic:

Gameplay:

És már csak 2 évet kell rá várni.:)
  • mikusmate
    Próbáljatok meg drivereket frissíteni, hátha segít. Én Win7-en játszok, de soha semmi bajom nem volt vele. Kék halál nekem ha volt, akkor általában valami hardver okozta, mint pl videokártya, hangkártya, de még webcam is (bár ezek nem játék közben jelentkeztek, és még XP-t használtam akkor). Fanpatch-et meg úgy tudom nem érdemes felrakni, ha multizni akar az ember, mert nem működik a multi a patch-csel, de lehet, hogy azt már kijavították.

Nekem is van kérdésem a gurukhoz:
    Olvasgatom, hogy SP-be úgy érdemes menni, ha az embernek van "ritualist gear". Ez pontosan mit takar? A "x% less dmg from undead" cuccokat? Na és milyen darabokat lehet találni? :) Nemsokára eljutok epic act 4-be, és van Overlordom (kb. második normál Hades killnél kiesett :D), de az epic Toxeustól már félek.
  • Fantusz
    Op rendszer?

Win7-nél meg kell próbálni rendszergazdaként, XP kompatibilis módban futtatni a játékot.

Más:
    Nincs esetleg valami mód arra, hgoy magyar játékodokra rákeressünk neten?
    Az angol még társalgási szinten sem megy, hiába vannak viszonylag sokan a szervereken, eléggé idegenkedek belépni, egyedül játszani meg offline is lehet.
  • Letokteren
    Üdv Mindenkinek!
    Én is pont tegnap vettem meg a Titan Questet... kétszer is, hogy tudjunk együtt játszani neten. A probléma az, hogy neki crashel a game...
    Íme a gond:
    A pálya betöltése után az XP-s kék halállal újraindul a gépe.
    Természetesen a google a jó barátom volt, de úgy tűnik, nincs segítség.
    Mások azt javasolták, a hardweres hangerősítést (vagy mit) vegyük minimumra. Megtörtént, semmi eredmény (hacsak az nem számít annak, hogy hamarabb kidobja a játék).
    A jelenlegi verziónál egy újabb van csak, a fanmade, de annak a leírását átnézve nem találtak orvosságot erre.

Remélem a kedves magyar kollégáknak lesz egy-két hasznos tippje, mert úgy hallom, ezt a multis élményt kár kihagyni.
    Minden segítséget előre is köszönök!
  • wesker24
    te csak ne szólj egy szót se aki magasról tojik az egészre !
  • wesker24
    Nagyon jó választás egy ilyen játék mág többet is megér !

• tototto
    köszönöm akkor veszem is :)
  • Lunki88
    Kifogástalanul működik steames verzióval is. Nekem fent van az alapjáték + kieg magyarítás.
  • tototto
    steames verzióval vajon működik a magyarítás? valaki aki steamen keresztül vette megnézné?
    köszi előre is :)
  • Daell Drow
    Hali most akcios a steamen a Titan Quest Gold, 2,49 euro.
  • Fantusz
    Sacred2 felejtős - talán a Gold, amire még érdemes lehet beruházni, de az meg nálunk nem kapható, külhonból kell megrendelni.

Magyar verzióvan az Ice&Blood nem kompatibilis, EE szervereken (magyarok+lengyelek) ha egyszerre 3 játékos van fönt, az már tömeg.
    Kár érte, anno sokat játszottam a Sacered2-vel zárt neten, de üres szerveren ténferegni nagyon lehangoló.
  • Majestic01
    meglestem mindet amit írtatok, a Torchlight nagyon is megtetszett a videókból. Ha tetszik megveszem.
    Köszi még egyszer.
  • Majestic01
    Köszi, meglesem őket.
  • wesker24
    Talán ott van a Sacred Gold vagy a Sacred 2 és Sacred 2 kieg !
  • nedeljko
    Loki - mondjuk az nem tűnt valami faszának, de a Torchlight sem egy nagy eresztés. Monoton nagyon
  • zsotesz
    pl. Torchlight, Legend:Hand of God
  • Majestic01
    Ok. Én végül nem kezdtem Spellbreaker-t. Már végigvittem 5ször a game-et én unom:S Gondoltam teszek fel módot, de új karit megint előről kezdeni... Szerintem hanyagolom most egy időre a játékot aztán majd lehet folytatom egyszer.
    Amúgy nem tudtok ajánlani ehez hasonló game-et. Diablo-n kívül.
  • NeRo31
    Normálon nem szoktam pet-eket használni mert lépten-nyomon behalnak!Majd epicen rágyúrok,addig "lövöldözgetek" terminon attack-al!
    Egyébként petekre soha nem rakok pontot,mindig úgy idézem meg,hogy leveszek máshonnan annyi pontot amennyi kell megidézem és utána visszarakom a pontokat!Így mindig max értékű petekkel mászkálhatok és nem "fognak" le egyetlen stat pontot sem!Hátránya,hogyha meghalok vagy kilépek a játékból akkor újra kell csinálni mindent!De nekem ennyit megér!Epicen meg már van annyi arany ha gyűjtök mindent,hogy ezt tudjam "finanszírozni"!Lich kingre is több mint 60 pont kellene ha "normálisan" rakosgatnám rá!Életbe nem tudnám kimaxolni!
  • ntex
    hali mindenkinek.
    kellene nekem egy kis segítség. tudna vki adni nekem egy linket ahonnan le tudom szedni az occult modot de ne a hiv oldalit mert az nem jó. előre is thx
  • Majestic01
    lich king et nem is használtad még??