23078
  • Shorlex
    divinert kipróbáltam kicsit, gyerekek ez normalon vicc... :DD mire odaérek a modokhoz, meghalnak
    Legfelső trance maxolva, passzív maxolva -> k..va sok electricial burn damage; deathchill aura -> life minusz
    ez a kettő előbb öli meg őket ha melléjük állok, mintsem ütni tudnék :DDD
  • ROMOTO
    Ja, stormosnak alap spell :)
  • wictor79
    oké, kösz :)
  • Shorlex
    anélkül ne nagyon képzeld el a karit...
  • ROMOTO
    A squall nagyon hasznos cucc a későbbiekben már szinte kivétel nélkül res-ekkel rendelkező epic, de inkább legendes mobok ra...
  • wictor79
    :)
    Értem :) Nem használtam a squall-t még (meg a passzivját sem) így én nem ismertem.
    Egyébként régebben már játszottam, most vettem újra megint, hogy mert most már sikerült kilépegetés nélkül játszani és végre élvezhető, persze még ettől nem lettem májer :)

végülis squall nélkül is sikerült győzni a kőszobrok ellen, csak lassabban, nyilván mások más karakterrel másképp cisnálták :)
  • ROMOTO
    Bakker :D
  • ROMOTO
    Szerintem shorlex csak arra kérdezett rá, hogy a resist levevő (az a squall passzív) squall-t használtad-e, mert azzal már fogja a LB is a szobrokat :)
  • Shorlex
    figyelj, nem bántani, meg kioktatni akarlak, de ha visszaolvasol, akkor elég régen vagyok itt azóta, hogy tudjam, hogy mi az a squall...
    lehet hogy túl röviden fogalmaztam, de arra irányult a kérdés, hogy ha a squallt használod, akkor annak a passzívja leveszi a resistet, ergo sokkal nagyobbakat fogsz csapni. lehet hogy nem volt elég érthető, talán kezdő vagy nem tom
  • ROMOTO
    Ja, összekevertem :)
  • wictor79
    az nem passzív skill, a storm mastery egyik varázslata...
  • Shorlex
    squall passzívja?? :D
  • wictor79
    Hát azzal négy kőszoborral azért kicsit szenvedtem..vagy az a piramisban van? na mindegy, azért ott tényleg kellett inni, ja, főleg mert nem vitte őket a Lighting bolt :)
  • Shorlex
    :D
    Dudo mondta, hogy olvasta hogy a TQ-ról főcímben (vagy valami hasonló) azt írják, hogy kezdőknek nehéz, profiknak könnyú.
    És mennyire így van ez... Szfinxben sokat inni... vicces, egész normal alatt nem kell egyszer sem inni szinte :D De amikor elkezdtük ezt a hülyeséget a beginner style-al, akkor biza szembesültem vele, hogy cuccolás nélkül (most ide nem értve modokat, csíteket, copper gyűrűt, stb csak azt, hogy van minden szintre öszehaknizott cucc) nagyon nehéz ez a játék :DD és tényleg az, mindketten mint a gödény úgy iszunk :D
  • wictor79
    A Hand of Balance a Szfinx alatt van, nem a piramis alatt...habár mindkét helyre be kell menni, de a fővonalhoz a Szfinx alá köll menni...sok-sok piros lötyivel :)
  • Shorlex
    sztem úgy ahogy van szar a grafikai motor...
    nekem sincs egy über alles gépem, de azért nem rossz (már amikor nincs épp a szerelőnél a vinyó :D) és ugyanez van. Game pause-t leszarja, ugyanúgy pörgeti tovább, van olyan hogy megáll a kari, aztán ilyen 300% movement effektel bepótolja a lemaradást, néha laggol, de az ritkább, de azért előfordul, stb stb
    Mondjuk ilyen gépen, mint a virsli-é gondolom hibátlanul megy, de sztem nem okvetlenül a létező csúcstechnológiához kell egy játékot tervezni...
  • purblind
    Nektek nem szokott felpörögni a vinyó és akadni az egész játék? Nekem általába ha neten játszok akkor fordul elő.Ha netröl letöltött mappával akarok játszani akkor is 1folytába forog a vinyom. Szerintetek mi lehet a gond? 1giga memom van. satás vinyo. nvidia 7600gt kari. 3200 prescot.
  • purblind
    Ja-ja pontosan:) Csak sajna ritkán futok össze játékosokkal. Igyhát általában eredeti szerverre megyek. De mielött valaki jelentkezne játékra,közlöm csak éjjel játszom. :)
  • ROMOTO
    Én szoktam elvétve hamán is tolni originnal bizonyos okokból kifolyólag, meg úgyláttam purblind is hasonlóképp szokta :)
  • ROMOTO
    Hát gízában a piramis alatt lévő pinyóból el kell hozni a fáraó botját és odaadni memfiszben a lila csávónak (Imhotep?) vagy a lépcsők tetején álló másik mandrónak, meg a szemet is oda kell vinni, kapsz egy másik botot tőlük, és kinyílik a kis piramis mögötti kapu ,ott a másik bottal egy templomba kell rongyolni aminek a pinyója végén a bot kinyitja az átjárót babilonba
  • ROMOTO
    Szerintem corsair a legjobb felállás ebben az esetben
  • genory
    sziasztok!

Kéne egy kis segítség! Elakadtam Egyiptomban a 9. fejezetnél ahol is meg szereztem z Eye of chaost de utána nem tudom, hogy mit kell csinálni vagy, hogy hova kell menni! Ez a feledat Orbitan the hand of balance from Giza!
  • Akranor
    Egy kis segítség kellene. Elég lemaradtam erről a gameről egy kicsit :S
    Tehát. 1.2 peccsel most kezdenék egy karit. De fogalmam sincs milyen irányba érdes :)
    Közelharcost szeretnék idáig ez az elképzelés,de hogy merre tovább az rejtély...
    Rogue talentjai tetszenek így első ránézésre,de mellé nem tudom majd mit érdemes.Köszi előre is!
  • Shorlex
    IT-ben már nem. régebben a TQvaultnak futnia kellett a kari első betöltésekor.
    Megjegyzem, hogy sima TQ-t is lehet játszani akkor is, ha van telepítve IT, csak ahhoz kell a crackelt exe. de utána látja a TQ-s custom mapeket, és a vault ugye mindkettőt tudja kezelni, úgyhogy a régi TQ custom map-es cuccolós karik jók még...
  • bgabor
    Hát, gondoltam ha eredeti játékotok lenne, nem vesződnétek a Hamachival, amikor neten játszotok.

• Ravasak
    Ne warezoljatok itt mindenki az eredetivel nyomja ...... asszem :)
  • wictor79
    Shorlex:
    Műkszik a TQ Vault...nadon állat :)
    Igaz elsőre elcsesztem és újra kellett töltenem a karaktert és elveszet Memphis és Théba között minden questem, no de ezekért a cuccokért megérte :)
    köszi :)
    Annak a programnak mindig futnia kell alatta?
  • ROMOTO
    Nem akarok kötözködni, de idáig nemigen említetted,
    hol látsz itt warez szócskát?:

"köszönöm a sok kiegészítőhöt való serialt."
    "kellene két különböző serial a kiegészítőhöz"
    "szeretnénk játszani, ezért kell a két különböző serial"

• bgabor
    És mégis ki kérte itt, hogy bárki is megadja az origin cd key-ét?
    A warezos CD keyekről volt szó.

Csak mivel csupán az alap TQ hoz eddig hat ilyen serialt találtam, elég valószínűnek tartottam, hogy a kiegészítőhöz is több van, mint egy.
  • ROMOTO
    Ja! Melyik marha adná meg az origin cd key-t másnak?!
  • Shorlex
    igen, mindenki. kivétel nélkül, kivéve akinek origin, az meg nem fogja neked megadni. most már végre OK a dolog?
  • bgabor
    Hát, köszönöm a sok kiegészítőhöt való serialt.
    Vagy mindenki a A823-CD0F-F249-AFE7-4ED6 el telepítette?
  • wictor79
    Ez a transfer area nekem teljesen új...mármint hogy van iylen :) de megkeresem :)
  • dudovec
    Blabla:D valamit lemasolsz amit megtalaltal az mas kategoria:D Ki runoltam kb minden ertelmes cuccot a bossokbol, szal nemkell a flame;> Veled ellentetben en senkit nembuzditok csalasra,.. teee csiter:D
  • wictor79
    Játékélmény így is van, ne szóljatok már be :D
  • Shorlex
    dudovec meg még nagyobb csaló, aki néhány posttal lejjebb azt nyilatkozta, hogy ő bezzeg már a játék elején is gyúpolta ha esett valami jó gyűrű, ilyesmi...
    shorlex viszont 2-3 hónap játék után jött rá egyáltalán, hogy mi az a custom map, hoyg mi az a vault, meg hogy mit jelent gyúpolni... igaz hogy azóta mesterfokozatú csíter lettem, de volt 2-3 tiszta hónapom egyesekkel ellentétben... :DDD
  • dudovec
    Shorlex 1 csalo , es megoli mas jatekelmenyet is:D
  • ROMOTO
    Bakker mennyi csíter, bezzeg a régi szép időkben még végig kellett hentelni párszor legendig mire összejött némi cucc, manapság a tq telepítéssel együtt megy fel az összes cucc a vaultba... :)
  • Shorlex
    hát két megoldás van, az egyik az egyszerűbb, használod a TQ vault nevű programot (nem ismered?). A custom map-ben mielőtt kilépsz alulra teszed a cuccot, és onnan ahhoz a karihoz teszed a vaulttal ahova akarod. A másik meg hogy elmész a lvl1es karival helosba és transfer areaba teszed a cuccot a karavánnál.
  • wictor79
    Shorlex:
    Bocs, hogy téged kérdezlek, de te vetetted fel, hátha tudsz segíteni.
    A letöltött mapok most már megjelennek a Custom game-ben, hurrá :)
    DE ugye nekem is az a problémám, hogy hogyan lehet átvinni a cuccokat a rendes main játékba.
    Erre írtál nemrég itt egy megoldást, csak nem értek dologkat:
    H alétrehozok egy 1lvl karit, és azzal beszem fel cuccokat majd a main-be másolom, az attól még nem kerül rá arra a karira, amelyikre én szeretném....szóval hogy is működik ez a "importer"? :) vagy kimaradt nálam néhány részlet? :)
    (egyébként tényleg törli az eredetit, vagyis elvesznek a már teljesített questek)