Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Van 1 elementalist karakterem valaki elmondhatná mire érdemes pontot rakni ,hogy életképes karakter legyen.
Most 27 szinten vagyok a Squall maxon van a passzívra csak 1-et tettem
elementálom nincs csak Wispem a Storm nimbus passzívjai maxon vannak.
shorlex squall az egy dolog, betrayerrel azért fokozható + kéynelmesebb, nomeg a converted to health sem elhanyagolható ám 😊
Meg még egy általános különbség az nmy-k sebzése, az majd igazán legenden fog elõjönni. Pl. marduk templomi chimera lightning ugrabugrálása az normalon meg epicen sem olyan vészes, de legenden ha elkap, simán benn van a halál a karik legtöbbjénél (jó hát persze ez is cuccfüggõ, de neked még valószínûleg nincsenek olyan cuccaid). Ugye az elsõdleges resistek epicen -50 aztán legenden -100ról indulnak, talán ennyi a különbség.
Calver: a beállításokban mindent tegyél low-ra, anti aliasing ki, és mielõtt elkezded a gamét, nyomj a titanquest.exe-re jobb klikket és ott jelöld be hogy windows mitomén 2000/98 compatibility mode-ban futtasd. próbáld ki így.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Az lenne a kérdésem mi a külömbség a normal az epic és a legendary között?
Mert normálba végig nyomtam és most elkezdtem epicben de egyelõre nem vettem észre külömbséget.
nyomatom keményen Titan Questet (perpill 3 karival is, Oracle, Corsair, Battlemage) ellenben gyengébb géprõl zúzom. az lenne a nagy - és lehet roppantul ostoba - kérdésem h van-e esetleg vmi mod ami butít vmennyit a grafikán h azért egy átlag 30 fps még nálam is befigyeljen?
"The trees move. Do you not see it?"
ingame pixhez meg ennyi boven eleg volt.
persze lehet tevedek...
kikapcsolta qslotokat csak a bal jobb gombot hagyta egeren....
lehet?😊
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ez az a valami
görgessétek lefelé a megnyíló képernyõt, és lesz ott pár kép egy lvl65-ös assáról.
Na kérem, nézzétek meg azokat a képeket ahol látni lehet hogy mit használ. Nos, most itt be kell valljam hogy én még ilyet sosem láttam 😄
Szal ezt a lámaságot, hogy onslaught jobb klikken, bal klikk basic, spellhasználat nulla... ilyen nincs! 😄 ez a gyerek valamit vagy nem tud, vagy ellenkezõleg nagyon tud, de ilyet én még nem láttam. onslaught jobb klikken... 😄DDDD ráadásul egy lvl 65-ös karinál egyszerûen fogalmilag tartom kizártnak hogy egy assában ne legyen spell amit használni tudna vagy lenne kénytelen, mert értitek, ha elfogynak a passzívok (mer tegyük fel csak arra gyúr a gyerek) akkor is, maradnia kell skillpontnak. most ezeket vagy nem osztotta el, vagy nem tudom, de komolyan én még ilyet nem láttam...
PErsze hogy a fizikai immunitásra sírtak, mert classicban nem is nagyon volt sorci (ezért emléxem név szerint mindenkire), mindenki barbi, vagy ama-pala volt, azoknak meg nem fájt a mágia immunitás, csak a fizikai.
ja és ha van valakinek vmi jó prefixes lightning alapú empyrean betrayer staffja szóljon 😊
Megint csináltam egy kis funvideót.
Bocs, hogy laggol, de lehetne jobb gépem is... 😄
Elõtte már kétszer megcsináltam ugyanezt, ráadásul az elsõ nem is tartott 4 percig, csak 2 de nem vett hangot, a másodiknál meg a fraps genyázott velem... 😄
Conq vs. 3 Typhon
hát ha egy typhont megölni is nehéz állítólag, akkor ez a mission impossible 😄 vagy mégsem???
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Hát nemtom, nekem sose okozott gondot a succubusok leirtása. 😊 Csak minden lövés elõl el kellett ugrani, majd utána tüzelni. Úgy emléxem egyszerre 2re nem voltak immunisak, vagy fire vagy light, csak váltani kellett a spellek közt.
Kõvé változtatás + nova ellen mit lépett az íjászod? ~~
Classicban nem volt immune, LOD-ban viszont mindenki az lett valamire.
Amugy nekem az ijasz punci volt a kedvencem a jatekban , ugy mukodtem mint 1 mage, nyomtam a lightningot orba szajba, aki meg immune volt azt lebowoztam.. Duelezni meg nemnagyon akart velem semmien mage, mert lehet 2 fireballtol lefekudtem, de ha eltalalta 1 nyilvesszom, onnantol kezdve csak nyomta a manat amig ki nem fogyott a beltje aztan osszecsuklott, hiaba volt recoveryje v barmije, egy 1-3 ig sebzo The needler atomgyors nyilpuska kiakasztott mindenkit.. Aki staffos volt az alapban sansztalan volt, akinek meg Stormshieldje volt, az talan megtudott olni , ha valami lag vagy packetloss miatt nemlotte el az egyik nyilvesszom:\
Virs lee amugy utolag reagalva annyit az immunes dologra , hogy 1.07 elott is voltak immunitasok. A phyzikal immune volt az amit a Lod hozott mind2 jateknak, nem pedig az alap elementalis dolgokra valo immunitast..
Bossokra meg bevalasztasz melle 1 spiritet, aztan 10 pettel meg zaszloval leszivatod azokat is😊
szal up a conqnak, csak nem az en vilagom...
Miért, milyen legyen még? Ha mindent tud, akkor mi értelme a különbözõ osztályoknak?
Igen, a dio1, sokkal jobb mint a 2. Elõszöris, a könyves varázslási rendszer nekem jobban bejön, mint ez az "ossz el 3 pontot 10 felé". Meg kellett küzdeni a tome-okért, nem alapból járt neked, és nem is korlátozott le 1, max 2 spellre, ha sokáig kitartóan keresgéltél, mindegyikbõl lehetett magas szintre jutni, és volt választékod. A 2-ben meg mi van? "Jajj, jön egy immunis, micsináljak? Nincs semmim, elfutok..." A harcos kasztoknak igaz jobb a 2, a ww-t, meg multishotot talán át lehetne emelni, de vazsiból jobb az 1. Na és a hangulat... Sokkal parásabb, túlvilágibb volt, mint a 2. Ha lenne benne futás, még most is elõvenném. De a hellfiret meg utálom, mert eszetlen szar tápolás lett csak, azt nem raknám fel a run miatt se.
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
AKKÓ JÓVAN AKKÓ