23078
  • Aylon
    Szerintem meg ha valaki high lvl karit akar, igenis "dolgozzon" meg érte :)
  • Shorlex
    értem én, csak ahogy mondod: pár hónap után mindent tudsz már a játékról de ha mégis mégis eszedbe jut valami, véletlenül rátalálsz egy elfelejtett skillre, skillkombókra, stb stb, akkor kezdesz anélkül egy karit, hogy meg ne néznéd mit tud? egy év játék után már nem... :DD
  • Shorlex
    nem, nincs sajnos, de ha nem haragszol, akkor nagyon nem értünk egyet ebben a csít dologban. Hogy nem csinálod azt mint én hogy a kezdetektől 32szerezővel mész az OK, hidd el, egy hónappal ezelőtt még én sem csináltam ezt. De abban aztán totálisan nincs semmi, hogy már végigvitted a játékot, szal csít nélkül ügyes voltál, megcsináltad, tied a dicsőség és télleg becskó vagy. De itt jön be az hogy egyszerűen kíváncsi vagy arra, hogy mit tud az a kari lvl 70 körül, de ere jó esélyed sincs, mert az Iron lore úgy alaktotta, hogy 2783487632 órát kelljen ehhez játszanod. nem tom ezek azt képzelik, hogy a TQ az a WOW, ahol van egy karid, amivel nyomod napi 10 órát megszállottan vagy mi?
    Na ezek után ha már végigvitt karira rányomod a modot, akkor ne mondd nekem, hogy az csít... :D
  • ROMOTO
    Nemtom volt már-e, de a defiler ben van egy opció amivel visszakonvertálhatod a custom gamés karidat normál gaméssá
  • Light
    Pillanat, nem értettük egymás már az elején.
    Ki mondta, h csítelni szeretnék? Én csak annyit kérdeztem, h van-e arra mód, h ha az ember már majdnem 3x kivesézte a játékot+kieg.-et, és unja már a banánt, de arra gondol, h majd co-opban jól jönne még 1-2 szint, azt hol tudja megszerezni (a játék+kieg.-en kívül értve)..?
    Én ezért reméltem, h a custommap-ek majd megoldják-e kérdésem, de mint kiderült, azt a karit máshová menti a game, akit utána import-álni sem lehet, semmit.
    Szó sincs csítről (az 56. szintű, teljesen csítmentes karakteremet nem akarom el*aszni), csak azt gondoltam, h van vmi olyan mod a net-en, amivel lehet még tolni single-ben. De akkor nincs?
  • Krezga
    Najo, ez tényleg igaz, de akkor is már:D Számomra ez akkor is játékélményromboló:) Bár lehet pár hónap múlva nem így fogok erről vélekedni:D
  • Shorlex
    miért? :D ezzel lehet csinálni próbakarikat, aki úgy van vele, hogy nem akar 87 órát végigjátszani ahhoz, hogy kiderüljön hogy amit elképzelt az életképtelen :D
  • Krezga
    ez a level me up valami borzalmasan hangzik:)
  • Shorlex
    mondtam már hogy van egy 32szerező mod. de látom nem volt elég körültekintő. Tehát:
    TQ defilert letöltöd. Telepíted, elindítod, felül van ilyen, hogy mods (vagy modding vagy mittomén ilyesmi) és ott bejelölöd amelyik tetszik, töbek között az experience multiply modot is, beírsz neki 32-t )az a max) és menj gyakálni. meglátod milyen gyorsan fogsz fejlődni.
    de ha enél is nagyobbat akarsz csítelni, akkor nyomd be e defilerben hogy "level me up", és írd be a 75-t.
  • Light
    Vki please válaszoljon arra, amit kérdeztem: #13108
  • dudovec
    Osiris hatott egy vision of death castnal is , szoval sztem hat mindennel ami az ellensegre hat valahogy.
  • zsirfecske
    az ilyen on attack-os cuccok nálam még auránál is ellőnek. pl. a burning dmg-es dream trance-re is simán, úgyhogy a válasz igen.
  • virs lee
    Az eruption ad fizikai dmg-t is. Ha ilyen spellel sebzek, akkor aktiválódnak a csak fizikai ütéssel aktiválható dolgok (pl. artifacton)?
  • virs lee
    A lyre of apollo / osiris működik spellekkel is? ("activated on attack")
  • Ravasak
    Még nem láttam olyan receptett amihez kellene
  • virs lee
    A shard of erebus kell vmi srtifacthoz?
  • xt198
    fent van 1.30 felment rá, és a sima gamenél is ez volt az elején, felnyomtam rá peccset, és utána jó volt... de IT hez nincs peccs (vagy csak nem találok hozzá)
  • virs lee
    Ha warez akkor nyilván nem fog frissülni. Kell neki vmi krekkelt patch.
  • xt198
    de ott a baj hogy nem indul el, mint említettem :S
  • zsirfecske
    az it magától felrakja az 1.30-as peccset az első indítás után.
  • Light
    Várj, nekem ez kínai. H érted az első mondatot?
    Amúgy a normál játékot úgy értettem, h a TQ, nem a kieg.
    56. szintű slayer vagyok, és haverral most nyomjuk Legendary-ban co-op módban.
  • Shorlex
    32szerező exp mod az van a TQ defilerben.
    de normal után megállsz? hát az nem szint, a legend az ahol alkotni lehet...
  • Light
    Értem.
    És van vmilyen módja annak, h azt a karaktert fejlesszem tovább (xp, cuccok stb tekintetében), akivel végigjátszottam a normál+kieg.-et? Valamilyen mod, vagy esetleg olyan megoldás, amivel a custom map-beli játékokban elért karakterem szintjét vagy tárgyait át tudja rakni a normál játékba?
  • xt198
    na hali :)
    felraktam immortal throne-t... 1.20as peccs van a sima játékon. amikor elakarom indítani, megint fatal error és nem jó a gépem a játékhoz...
    akkor most szedjem az 1.30at ésrakjam fel vagy mi :S
  • genory
    Köszönöm a piamisos helpet!Remélem sikerül!:)
  • zsirfecske
    hát ternion tényleg nevetséges, én csak most jöttem rá. láttam az 1.08-as vidókat és rögtön át is pakoltam instant lightning bolt-ra az oracle-t...
  • Shorlex
    a custom mapes karinak tök más a mentése, és csak a tulajdonságai maradnak meg, a cuccai, különben minden más törölve van, azaz a questek, semmi sem marad meg.
    ergo hiába importálod a karidat, ha ott akarsz fejlődni, mert ha visszateszed mondjuk defilerrel, akkor nagyon rosszul fogsz járni, úgyhogy ne csináld. custom map csak flashelésre jó.
  • Shorlex
    Kivéve a 100 blokkos defendert. plusz 1 skillel, jó pajzs nélkül megholdható, csak def skillekből.
    na megyek haza, nem tom leszel e ma, vagy továbbra is csajozol, ha vagy, akkor két rozoga karira fel! :D
  • dudovec
    Az a baj , hogy azt gondolod , hogy egy kezdo vegigviszi mind a 3 fokozatot anelkul , hogy uj karit kezdene ha vegigvitte normalon v valami. Ha tavolsagi karival jatszik , ertelemszeruen igyekszik majd nem beszopni a boss spelleket ,mert tisztaban lesz vele , hogy valoszinuleg nem egy felisten a karija.. Hameg kozelharcossal van , mindenbe belefog ugrani , es sokkal tobbet fog halni..
    Most nyugodtan lehuzhatod a terniont h szar.. joval szarabb , mint volt , de latod , hogy nemgyurtam intre kb semmit , es a fostalicska magussal igyis zuzok meg multiban is.. A tranced meg azert nem szamit annyit szerintem :P

Legenden amugy szerintem szejjel utik majd a melee karikat amiknek nincs cuccuk , es egy relative kezdo iranyitja oket.
  • Light
    Hali!

Meg szeretném kérdezni, h:
    Ha custom map-et játszok és ott fejlődök, az ottani karaktert h tudom bevarázsolni a normál játékba? Azt hittem, h ez autómatikus, de amikor elindítottam Legendary-ba a játékot, ahol tartok, nem a custom map-es karakter jött be. Annyira nem lényeges, csak egy jó custom map-et találtam, amit végigtoltam, és szerettem volna azt az 1 szintet a normál játékban is viszontlátni, amit ott fejlődtem.

Köszi
    Üdv
  • Shorlex
    az íjász az jó, csak sokat kell vele rohangálni és technikázni, és az nem éppen beginner style, az ice shard persze az totál jó kezdőnek, a ternion meg amióta ilyen idióta háromfelé lövő szánalom, azóta nem olyan jó. most persze aszondod, hoyg milyen jól írtasz, de egyrészről közelről belepüfölöd mindenkibe, azért sebez csak triplán, másrészről azért számít a trance-em...

templarnál meg azért epicen-legenden csak esnek a jobb cuccok, és 100% blockal, maxolt quick recoveryvel, passzívval (cucc nélkül gondolj csak bele, lehet hogy nulla a stun meg iylen resisted), bossnál colossus, passzív pajzsok, adrenalin, batter és charge, dreamből meg trance, fantom plusz nightmare az első passzívjával... azt hiszem kevésbé rozoga, mint egy íjász. mert lehet hogy csórikám akárhogy nézi, mittomén 130% speednél nem megy feljebb és az már veszélyes. shard meg jó, de legenden elég jó resistek vannak és a stormcaller meg rozoga sztem kezdőnek (kivéve ha pala :D)
  • Shorlex
    Nana, ez azért nem ilyen egyszerű. Ugyanis amikor Nélküled mentem farmolni a relic-eket akkor k..va jó volt a kari, viszonylag elfogadhatóan írtott, és nem ütötték ám úgy.
    Szal elindulsz single playerben egy dreammel, lvl15re maxolod a felső trance-et, és tényleg csak állni kell és mindenki meghal.
    Ennyire számít ám a multiplayer! Sőt, abban sem vagyok biztos, hoyg egyenes arányban nő az nmy ereje/élete stb. hanem lehet hogy exponenciálisan. hidd el hihetetlenül sokat számított és azért vernek minket annyira, mert multiban megyünk.
  • Ravasak
    valakinek nincs egy legit JadeIdolja vagy jade idol recept ???
  • dudovec
    Kezdonek a templar? Mintha masra jutottunk volna , amikor kezdtunk karit:P Ijasz/ice shard/ternion a legjobb kezdoknek.. Emlekezz , hogy szenvedtel a templarral , pedig nemvagy kezdo , csak a karidon nincs overpowered cucc.P
  • Shorlex
    hát sztem inkább már a templar, ha nem a hülye két petedre akarsz hagyatkozni, mert azért azt tapasztaltam, hogy bossnál a phantom az nem olyan, mint a lethal strike, szal jónéhányat oda kell sózni... meg kezdőnek sztem most ez a legerősebb kari, a templar.
    első mastery dream, felnyomja a trance-et, kimaxolj a passzívot, és normal el van intézve. szal csak rohangálni kell ha nagyon nincs cucc, és pár mp alatt mindenki meghal melletted. persze legenden már a minusz resist a lényeg, nem az a pár vacak damage.
  • ROMOTO
    Vagy előtted megy vagy mögötted :), kb ilyesmi átmenetben: csak akkor támad ha őt vagy téged támadnak, ezt egy kicsit proaktívabban kezeli :), állandóan támad a hatókörében...igazából simán átprogramozhatták volna generálban aktívabbra a többi petet, olyasmire mint a nature farkikat, earth dwellert, és hagyhatták volna a fenébe az opciókat...
  • ikod04
    Lenne, egy kérdésem: A petek reakcióinak (agresszív, normal, def) változtatása miben jelentkezik valójában? Használható az valamire?
  • zsirfecske
    sima meelee-nek diviner legjobb dream-ből, de ha castolni is akarsz akkor prophet :)
  • ROMOTO
    Nekem a templar ilyesmi a dmg reflectje miatt, mondjuk normalon egy kb 40 szintű karival :), nem is sebződik csak rávernek párszor és ki is purcannak rögtön :)
  • Shorlex
    természetesen a mobokhoz, csak nekem ősgigacsíternek már a mod szóra áll a kezem :DD