Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy nagy ogndal küszködök mostanság a titan-al.
Mivel a napokba tettem fel újra a gamét így máris feltettem a legújabb patch-et is ami következtébe rekord idõallat felgyorsítota a titan-omat így akadás már alig látok allata.
No igen ez még nem lenne gond de nemtom vagy a patch vagy a t*rt verzió miat valamiért a kidobot kristályokat (medálok?) nemtom belekalapácsolni a fegyverek/páncélokba.
Mi lehet a ognd? Vagy rossz helyen akarom belekalapácsolni?
Gondolom két adrenalin között van ugyanúgy megfelelõ idõ, aminek el kell teljen a kettõ között (de szép magyar mondat), és ezt az idõt veszi le.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
meg persze nem mondtam, hogy ha a pvp szabályok 26743%-ban fognak eltérni a sima szabályoktól akkor is a conq lesz az isten meg a storm, én csak annyit mondtam, hogy most így ahogy van storm után a második.
Az a sleep meg hidd el egy szar, sztem olyan lesz mint a stun, csak azért rosszabb, mert ha megütik az elaltatottat, felkel. ergo ha jön a diviner elaltat és lich rámsóz, felkelek, de ez megint az a kategória hogy ha ilyen stun-freeze-sleep dolgokba megyünk bele, akkor nekem is van stunom, és akkor kénytelen lennék használni..
és téleg kéne egy NAGYON aktuális cuccleírás...
a corsa meg nem tudna leütni, mert colossusban olyan gyors vagyok hogy lehetne azon 2 apollo is sztem ki lehetne ügyeskedni a projectile speedet, plusz végig az utam során a corsa felé pakolnám a zászlót, sûrûn, ha véletlenül eltalálja, meghal 😄
A distortion wave-re meg nem írják mekkora körben hat. Se radius, se %chance passing through, szal úgy néz ki hogy csak 1 ellenfélre jó, erre viszont majdnem 40 pontot ki fog elpazarolni?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Az 1. trensz jó lehet pl. defendernek, 2*60% reflected (rallyval) nem rossz, fõleg pvp-ben. 😊 Az lenne a jó ha esetleg spellekkel is mûködne a leech, akkor mágusnak is hasznos lenne. A 2. trensz inkább castereknek való.
Hogy a lich-el mi a baj azt nem tom, max kapok tõle egy blightot, 70% absorppal az kb. 600 életet vesz le, tõle kapásból többet, és egy-két ütésbõl pápá van (ne felejtsd el, 1000 feletti az offensive-em, és ha netán még erre rájön a battle rage, az biza 1400, amivel testvérek között is csupa kritet ütök). Outsider ugyanez.
Úgyhogy a felsorolás az nem egészen pontos, mert a thane és a pala leszívatna, templar kérdéses, sztem nem, de diviner az biztos nem. Már mondtam, hogy amíg ilyen a rendszer storm ellen nincs értelme kiállni, de minden más jöhet (kieg után esetleg pontosítok a dream megismerése függvényében). Még warfare is jöhetne, mert sztem egy egészséges kompromisszum, hogy egyikünk se használja a hornt, mert annak úgy sok értelme nincs, nekem is van.
Corsa nem tud leütni, mert ha nem 100% rec, akkor ugye nincs mirõl beszélni, mert egy lethalt tud max elnyomni utána lerohanom, ha meg 100% rec, akkor kard ki kard alapon én is jövök a hornnal és puszi. 😄
electric burn dmg meg nekem teccik hiába per sec-es.
ha összefüggés van, akkor meg örülök neki, hogy az alvilág inkább démonokkal mint undead-ekkel lesz tele (bár sztem ilyen fele fele lesz így is...) mert azokból szívjuk az életet keményen! 😄
Annyira hihetetlenül nem ultra egyébként ez a dream, persze igen magasan van rangsorolva nálam is az immáron 9bõl, ami igazán erõssé teszi, az ez a phantom strike, szal az igen húzós. Amit látok hogy sok skill meglévõkhöz hasonlít de elegyítik õket, mint ahogy pl. a stat pontok is elegyítve vannak. pl ez a phantom strike (már most tudom hogy ez lesz a mániám 😄) ez ilyen lethal strike és war wind keveréke kicsit, a három passzav a második oszlopban is offensive-defensive együttesei, ami eddig sehol sem lehetett (slayernél sem asszem), meg ilyenek.
De a töbi az ilyen viszonylag kuka. A bal oldaliakból ugye egyszerre csak egy lehet. melyik? elsõt ki nem szarja le, 3-10% converted az csökött, damage reflectednek meg olyan nmyk ellen van értelme akik sebeznének mint az állat csak túléled (magyarul defender, conq 😄), de hogy a 300at sebzõ malacka visszakap 200at... A másodiknak van értelme, én arra tennék, de az ilyen miért ne alapon, mert converted fegyónál minek, 15% absorp az semmi, 3.2 nrg regen az meg ilyen vicc... A harmadik nálam lehetne felõlem lvl1en is, a másik kettõt többre tartom 😄 merthogy az a burn damae az mpként 40et jelent (ez igen, kemény sebzés) resistlevétel az másból is megoldható, mondjuk az nem rossz hogy ez sztem ilyen auraszerûen lesz, de akinek ez kell az ne játsszon TQ-t, skill disrupt meg pont azok ellen nem használható akik ellen kéne, most a csonti hero meg nehogymár leverjen...
azok a passzavok nem rosszak, de ha jól értelmezem a szöveget, mintha csak valami dreames dologra hatnának. A petre azért nagyon kíváncsi leszek, ez a 10 projectile darabonként 69-69 sebzéssel az igen szép, de talán körbelövi, nem egy nmyre mindet, meglátjuk. AZ altatás kuka, rosszab mint stun, a distort reality az jónak néz ki, de eszméletlen mennyiségû nrg, meg ez a distoration wave sem rossz csak épp laza 200nrg egy durrantás... 😄
Na szal annyira azért nem hat meg az a mastery engem, de kétségtelenül rosszabbra számítottam.
Köszönöm a segitséget , amúgy nem mondanám magam kezdõnek csak eddi közelharcos karaktereim voltak a legmagasabb asszem 50-es szintû.
Mégegyszer thx
Ott van a corsád. Nem mintha gyengének találnám de gondolkodtál e már ezen:
thorny ugye azért olyan vonzó mert 100% piercing és piercingre sokkal jobb cuccok vannak (apollo adroit helyett, hood ares helm helyett, stb). Na most, mivel neked nem kell rec, ezért olyan hû de eszméletlenül istentelenül nem is fontos a plusz skill. elmélet következõ:
kicseréled a thornyt egy betrayer dárdára. Alapból van benne 30% piercing váltó. Fogod magad, nyomsz neki egy maxolt blade honingot, az még 56%-ot tesz rá, de mondjuk csak összeszedsz cuccból plusz 2 (rogue) skillt, azzal megvan a 70. Innentõl kezdve ez a fegyó is 100% piercing, mert ugye a blade honing az nem csak plusz piercing damage-et ad, hanem az keményen piercing konvertáló. Na most, sapi helyett felveszel egy hood-ot (de mondjuk ez a lépés kihagyható csak az a plusz 100 feletti piercing meg a rec csábító), apollo gyûrûk ugyanazt produkálják mint thornynál, meg minden más is, csak éppen van a fegyverben resistlevétel (kvázi study helyett) meg ilyen laza 30% körüli converted (nekem ez lenne a lényeg) továbbá relicelheted amivel karod, és hát igen célszerû ugye a speedet nyaggatni, magyarán még gyorsabb is leszel mint thornyval, mi kell még? Próbáld ki egyszer, sztem annyit nem esik vissza az ütésed, hogy ne érje meg!
Mert ha igen, akkor virs lee leírása meg spellkiosztása nem lesz neked a legjobb, sõt. Ha olyan cucaid lennének mint neki valószínûleg vannak, akkor persze más a helyzet 😄 de így nem lesz jó ez neked...