23078
  • virs lee
    Nem. De aki visszaadja a sebzést neked, azt nem kell lőni. Cooldown meg nincs, mert 100% recharge van. Anélkül shard jobb mint a cl.
  • Kazador
    Hmmm...akkor ez az oracle úgy dolgozik, hogy odavágja mobok alá a squallt aztán rohangál körbe-körbe, amig a pet-ek elintézik az ellent? meg mikor éppen nincs cooldown-on a lightning bolt, akkor odapörköl egyet-egyet?
  • virs lee
    +4 skillel jó az. Az 1. passzívjától kevesebb ütést kapsz, a 2. pedig leszedi a vit rest (nagyon), így az outsider + lich jobban tud érvényesülni (a -%hp az vit dmg). Mellesleg lassít is, könnyebb elfutni. És nem kell vele 1 helyben állni, körbe lehet szaladni hádészt is, folyamatosan sebzed / leszeded a vit rest, és el se talál.
  • ROMOTO
    Te virs lee, fontos a deathchill egy oracle nek, mikor az nem közelharcos kari? 3,7m en belül engedni a mobokat egy oracle nek elég bevállalós kunszt freeze nélkül :)
  • virs lee
    De csak a %-os passzív érték, a fix +dmg (alap nimbus) az nem, az 1 pont is csak azért kell rá hogy lehessen a passzívját használni.
  • virs lee
    Milyen cd?

Persze hogy hat a nimbus, azért kell. Különben minek rá a pont.
  • virs lee
    Sztem legegyszerűb squall + deathchill + outsider + lich, megoldják a problémát. ~~
  • Kazador
    Köszi!
    még olyan kérdéseim lennének, hogy a storm nimbus bonusa az hat a lightning boltra is? illetve igy kimaxolva mennyi a lightning bolt CD-je? nem lesz túl sok? vagy amig cd-n van addig botozzak?
  • virs lee
    Storm surge felesleges, úgyse találnak el. Aki meg igen, az akkorát rád basz, hogy utána már hova stunoljál holtan? ~~ Íjászokat meg el se éri.
  • virs lee
    Ja és persze kell 250+% cast rate és 100% recharge a stun lockhoz.
  • virs lee
    Jaj, a covenant kimaradt, szal a jó link: Oracle.
  • virs lee
    Oracle. Ennyi kell, a többi freestyle.
  • ROMOTO
    Én a prophetemmel hagytam a fenébe a toxeust a rács mögött, és squall+lb ztem meg ittam is közben rendesen a reflect miatt, miután kifektetett simán egy ütéssel párszor az instant phantom-distort, középső trance om ellenére is ... :)
  • ROMOTO
    Na jó, nem tettem idézőjelbe hogy ternion, de írtam hogy át kell pakolni a skilleket... :P
  • Shorlex
    akkor viszont bugos, mert ha úgy ütöd, hogy még a szatír (lárva :D) korában kiteszed a zászlót, és csak ütöd és ütöd, kurva gyorsan (sztem ez a lelke) és amikor átváltozik, püfölöd tovább mielőtt felállhatna a gerincbántalmaiból, akkor még éppen nem hat a reflect :D
    csak ehhez sztem dual wielder kari kell baromi nagy ütéssel, hoyg elég gyorsan kivégezd ahhoz hogy még éppen ne hasson a reflectje
  • zsirfecske
    reflectel hát, legenden már nagyonnagyon durván...
  • Ravasak
    Reflektal aza büdös Toxeus (zászló + collusus együtt és nem sebzödök miközben ütöm)
    Nekem is egy halál van a legjobb karakteremen és azt ez a mocsok okozta legenden :( akkor még nem tudtam mit tud
  • Shorlex
    Az a toxeus az nagyon genya.
    Tegnap farmoltam a pályán (bonus) és nem tudtam igazából kiderítani, hogy a toxeus csap olyan nagyon nagyot vagy van valami reflectje. Lehet ma kipróbálom, hogy csak odamegyek és hagyom hadd üssön, de asszem ő üt olyan hatalmasat, vagy tévedek? Harbival egyetlenegy módon tudtam lecsapni: zászló ki, ütöttem a szatírt, amikor átváltozott tovább püföltem, mint az állat és eddig mindig meghalt mielőtt üthetett volna, de amíg nem így csináltam, azonnal legyepált (vagy én magam? majd megmondjátok :D)
  • zsirfecske
    na lőttek a prophet-em 0 haláljának. epic bónusz map-en toxius the murderer lefektetett. rámentem észnélkül betrayerrel, 2-ik ütésembe belehaltam. utána lightning bolt-tal simán lenyomtam, azt nem refelectelte úgy és még stunolta is. kááár

oracle ternion-ra elég egyértelmű: ternion (full), deathchill (ahogy jut, de 1 pont mindenképp), storm nimbus (full), whisp (1 pont, passzív full), storm surge (1 pont) a többi meg ahogy marad (dark covenant ha instant vagy nagyon kell stb). lich és outsider kell bossokra később.
    csak int-re tegyél és dex mindennel együtt max 170 legyen.
  • Shorlex
    te dudovec te nagyon eltűntél mostanában ami persze jó dolog, mer végre értelmesebb dolgokat csinálhatsz mint az útálatos számítógépes játékok :D, de most mi legyen azzal a két idióta karival?
  • Shorlex
    Majd a fecske... :D
    tudnék de gyűlölöm a mágusokat, én ilyen harcos állat vagyok :D shardozzál ha kezdő vagy, ne ternionozz. de majd valaki csak leírja neked a calcot.
  • Kazador
    *Shorlex
    (bocsi :))
  • Kazador
    köszi a tippeket!
    Shortlex - talent kiosztást is tudnál ajánlani storm+spiritre ?

előre is köszi.
  • dudovec
    Ha csak ternionozni akar , akkor a sooth is nagyon jo.
  • genory
    A storm masteryhez ti másodlagosnak mit ajálatok?
  • zsirfecske
    ja, a kis oracle

amúgy jó az a conjurer is, főleg a stone form miatt...
  • Shorlex
    nem jó párosítás
    storm-spirit, hajrá, legjobb mágus
  • Shorlex
    hát ez a conju nem éppen ternionozott... :D
  • ROMOTO
    tüzes ternioner dudovec nyomán ha átpakolod a skilleket egész jó lessz továbbra is....:)
  • Kazador
    Sziasztok!

Ha én főleg bottal lövöldözve akarok játszani, arra jó párosítás a Storm/Dream ?

Volt egy tűzes ternionerem, de úgy vettem észre, hogy az alapjátékhoz képest a mostani kiegben eléggé nerfelték a ternion sebzését...
  • Shorlex
    Diviner

Én ilyenre csinálnám, nekem jobban jön a felső trance mint a középső, de ha annyira vernek, akkor legyen inkább az. aztán ha gondolod, a lichből egy két pontot el lehet csípni (az idézéséből) ha az absorpját hagyod maxon, a lényeg hogy a soul blightot el tudja lőni (asszem az ilyen lvl6-7-től van vagy ilyesmi).
    aztán én a distort realityt fejleszteném úgy hogy ilyen maxos csak a végén legyen, a többi fontosabb. de persze ebből is el lehet csípni, mndjuk az outsider javára, vagy mondjuk az undeades aurából is pár pont elvehető ami a plusz damage-et illeti (a minuszt tőlük azt hagyd maxon! :D) a többit azt hagy így.
    mondjuk egy ilyen kari igazán 100 reccel ütős (akkor tudsz gyorsan tömeget írtani), de anélkül is elég jó.

A TQ defi innen letölthető. aki kérdezte.
    ez a soulseekor tök hülye tegnap óta megint két újabb verzió van :DD
  • deicide
    dobtam 1 privet olvasd el légyszi:)!
  • deicide
    jól van jól van hülyén fogalmazok:)

megnézem hogy vannak elosztva a skillek és úgy variálom ahogy
    leirtad:)
  • Shorlex
    Ezek a megfogalmazások.. :D magamra emlékeztet amikor elkezdtem a játékot. :D
    Szóval tetszik a liche :D Hát nem tom hogy mit csinálsz (milyen karit) ha mágus, akkor valóban jobban passzolt volna hozzá a storm (earth, netán nature).
    De ha harcos vagy akkor nem tom mi bajod van a dream-el védelem terén.
    középső trace-et maxolod -> absorp.
    passzívat maxolod -> avoid
    distort reality -> stun
    phantom strike -> lebuksz a föld alá, máris nem jön rád senki
    distoration wave -> 50% lassítás
    nightmare paszívja -> hülyévé teszi az ellenfelet
    másik passzívja -> kurva jól erősíti a két spiritpetet

spiritből a két passzív maxolva -> ultravédelem
    mindehhez egy jó pajzs.

MIT AKARSZ MÉG???

de ha nem tetszik, akkor TQ defilerrel (mint mindig a jó öreg defiler) megoldhatod. De sztem a diviner az egyik legjobb kari a világon. A fentieken túl egymást erősítő passzívok, tulajdonságok, a spirit és a dream iszonyú jól eltalált módon erősítik egymást... talán csak a brigand jobb párosítás két mastery vonatkozásában.
  • deicide
    én Spirit Masterym a csontváz ez jó mert van kisérőm!
    a Dream Masterymet szeretném lecserélni másikra ezt lehetséges valahogy..?

Nagyon gyenge a védelmem:(
  • Shorlex
    KÉPET! :D
  • genory
    Szereztem egy the amazing artius nevű stuffot de nem tudom mi az! Úgy néz ki a közepe, mint egy teknős! Valaki segítene!?
  • bgabor
    Nem. Ha pontot raksz egy képességre, és vissza akarod csinálni, akkor keresned kell egy Mystic nevű fickót, minden városban van ilyen. Ő pedig "visszacsinája" neked a dolgot. Kemény pénzekért, természetesen.
  • Shorlex
    nem értem.
    masteryt akarsz változtatni, vagy skillt?
    ha skillt, akkor nem mod kell rá, hanem a játék megjelenése óta van ilyen hogy mystic...
  • deicide
    Üdv..

Ha már 1x kiválasztottam a 2 varázslatot akkor ezután már nem tudok változtatni rajta..? Tehát másikat helyette...??
    Vagy van valamilyen program amivel variálhatok...??