Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsirfecske
lev62-es biganddal olympuson csontik ellen sajnos poison gas bombbal nem mentem sokra 😞 kb 20 bomba kellett egy lifeeater ellen is... attól még fun, nomeg nem is volt teljesen erre tápolva a kari. ja a throwing knife meg tényleg elképesztõen jó.

Képzeld el, dudo, ma a munka közben kedvet kaptam egy kicsit és szétnéztem külföldi TQ fórumokon. Annyira belejöttem a különbözõ Jürgenek, Hagenek, James-ek, Pierre-ek és Huo Quobing-ok buidjeinek olvasásába, hogy komolyan le fogom mindet copy-zni. Egyrészrõl tök jó hogy 37 nyelven beszélek perfektül, így azért könnyebb külföldi TQ fórumokról lopni az ötleteket, másrészrõl ezek a csókák valami hihetetlen intelligenciával bírnak, magamtól bazmeg egyre sem jönnék rá nem tom ezek hogy csinálják. De télleg, ezek óraszázakat ülnek a gép elõtt, vagy hogyan csinálják???
Most olvastam pl. hogy az egyik gyerek kitalálta, hogy championt csinál, és refreshelt ancestral hornnal (vagy mivel, nem ismerem azt a skillt pontosan, bocs, még kezdõ vagyok) megy végig a pályán, ilyen félig caster jelleggel. Hallod, ez nagyon ultra ötlet! Bazmeg, fél éve gondolkodom rajta hogy hogyan lehetne a skillek recharge problémáját megoldani, erre ez a gyerek kitalálja elõttem ezt a hihetetlen buildet a refreshelt ancikkal.
Faxom, hogy nekem soha semmi jó nem jut eszembe, most is csak kulloghatok a refreshelt ancik nyomában, és utánozhatok megint, me megint nem jutott eszembe semmi, csak a copy, mindig csak a copy 😄DDDD

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Hat movementet nem ad, de a passivja beszaras..😄

ROMOTO
Ja ha az ultrabrutál, teleportszerû basz az, akkor tényleg sláger lessz a phantom... 😊
ROMOTO
Már most is lehet egy progival a pályát forgatni, dönteni stb... úgy-hogy nem kell sokat hozzátenni a kiegben hozzá... 😊
Juj az elso kibaszottjo , olvastam valamit ,mintha a 3d n valamit csiszolnanak... Lehet majd 90° fokban forgatni kb v miis lesz? Mert tok olyannak tunt, lehet csak a zoomolastol , bar inkabb valamifele forgatasnak tunt..

instant phantom strike lesz a meno ugylatom😄

oh fazsom , lehet ez halott otlet lesz ,mert ugylatom total dmg-s aura nincs, csak skill..:| Pedig tokre igy emlekeztem, de azis lehet h most nem talalom😄

ROMOTO
Van újjabb trailer meg ez is 😊
Amugy ha meghagyjak a rechargeot kiegre, akkor erosen gondolkodom 1 dreamkilleren, ugyanis ugy latom, hogy a throwing knifeba erosen beleszamitanak az ien 40 cold dmg ringen, es minden egyeb hat ra ami 1 ranged attackra.. A fegyver ami fennvan, annak a sebzese nemtom mennyit szamit bele, ezt meg nem testeltem ki.. Szal fullos mandraketol mindenki szetlassul meg lekabul egy 300% castos kesesõtõl.., aminek a sebzeset tobb fajta dmg bol raknam ossze, televagva csomo slowerrel... + a dream mastery total dmgje.. Csak a bossok lesznek sztem neccesek, de majd microzok ha gaz van.. 😄

😉)

ROMOTO
Kösz, most megnéztem õket, és egészen jónak tûnik az a pottyantós builded, összejön némi adrenalin a gamé közben ennél a karinál a késleltetett hatás miatt... 😊 ja a hanganyag nagyon passzent, különösen a brigand-nál.... 😊
Fecske amugy orulok h tetszett, sztem legend olympuson gyenge lesz, bar en +4 skill +500% pierce dmg es 300% castal fogok vele probalkozni, de sztem csak a flashpowder fog eletben tartani, ha fog egyaltalan. Mindenesetre funolni jo.😊

Romoto: nemtudom, valamikor fogja magat es elszall a video amit felrakok, ujra kell updateljem a video infot es akkor jo lesz megin..Mindig ezt csinalja mostanaban 24 oran belul, de aztan idovel mar nemfog ezzel szorakozni, csekkold ujra ha tudod😊

Amugy tokjo, hogy megtudtuk , hogy mi Shorlexel azer jarunk ide, h mindenkit leugassunk es kulfoldi forumokrol lopott otleteinkre majerkodjunk.. Meg jo, hogy van itt 1-2 hozzaerto is mint virs lee, aki mindent a sajat jatektapasztalatai alapjan ir le, mindenkivel kedves, sot onmagatol is ir postokat buildekrol, nemcsak masok otleteire reagalva oktatja az illemet egyetemi szinten..

ROMOTO
Találtam a Loki-ról némi videot... 😊
ROMOTO
Hadd idézzek egy idevágó közmondást és némi magyarázatot: "Meglátja más szemében a szálkát, a magáéban nem látja a gerendát"

A "szálka" (Mát 7,3-5; Luk 6,41-42) eredetileg karfosz <http://bible.crosswalk.com/Lexicons/Greek/grk.cgi?number=2595&version=kjv>, ami jelenthet pl. 'szalma(szál)'-at is, aminek a töreke a csépléskor az ember szemébe tud szállni, ideiglenesen megvakítva az illetõt. Az ellenpontul választott 'gerenda' (dokosz) jézusi parabola, nem más mint a szalmaszálhoz képest a végletekig "fokozott" növényi szár <http://bible1.crosswalk.com/Commentaries/TheFourfoldGospel/tfg.cgi?book=mt&chapter=007#Mt7_3>. (A "szálka"

Szvsz. a "szálka vkinek a szemében" képpel nincs probléma: valószínûleg nem is ezzel a jézusi parabolával függ közvetlenül össze, hanem a "csípte vkinek a szemét" szólással. Ez egy természetes kép, ahol a "szálka" szintén olyan apró növényi rész értlmében áll, ami bele tud menni az ember sezmébe, és azt "csípni" tudja. (Az persze könnyen lehetséges, hogy a jézusi példabeszéd befolyásolta azt, hogy milyen szavakkal fogalmazódik meg a "szálka vkinek a szemében" szólás.) ... 😊
ROMOTO
Hát többek között erre való egy fórum, lehet benne vita, sõt szerintem kimondottan jót tesz neki, de a mocskolódás már annál kevésbé...
ROMOTO
Bocs az off-ért, a silverfall demórol mi a véleményetek?, egyenlõre csak ez van demó ban a sok készülõ között, nekem bejött, csak a kameramozgás csúszkál benne idegesítõen...
És hogy kezdõdött az egész? Mondok valamit valakinek, erre jönnek a kötözködõbajnokok hogy nem úgy van az, majd õ nyom csakazértis egy videót, aminek semmi köze az egészhez, mikor szóvá teszem, akkor meg elkezdenek fikázni. Ja, és persze amit õk képesek lemásolni külföldi fórumokról, az mind eredeti és saját találmány, amit más talál ki, azt meg mindenki kitalálta már 1000 éve... Ezen a stíluson valóban van mit fejleszteni.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ROMOTO
Nna megen egy ujjabb mûfajaspiráns, állítólag ehhez kelleni fog némi küzdõtechnika is a build-ezés mellé... Legend
ROMOTO
Ne húzd fel magad virs lee 😊 jogosan lehettek májerek és ez rendben is van, ha valaki ennyit foglalkozik "ésszel" a gaméval az nyílván májer lessz, de a mondanivaló közlésében nemcsak a tartalom számít, hanem a forma is... pl. fikázásnál különösen...
Eltévesztetted a házszámot! Dudovec és shorlex kollégád veri a nyálát a "saját" "felfedezéseikre", és fikázza le másokét. Legközelebb figyelj a névmások helyes használatára!

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Tetsuo
😄D Ez jó.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

ROMOTO
Ez van...
ROMOTO
Furi egy hack&slash ba minek a fordítás?? a sok aúúú-hoz kell? amúgy ott a görög mitológia pl. ezek:

Aiszkhülosz: Leláncolt Prométheusz, 1985.

Cotterel, Arthur: Mítoszok és legendák képes enciklopédiája, 1994.

Cox, George William: Görög regék, 1991.

Graves, Robert: Görög mítoszok I–II, 1970.

Hahn István: Istenek és népek, 1968.

Hamilton, Edith: Görög és római mitológia, 1992.

Hésziodosz: Istenek születése, 1974.

Homérosz: Íliász, 1981.

Homérosz: Odüsszeia, 1985.

Homéroszi himnuszok, 1981.

Kerényi Károly: Görög mitológia, 1977.

Mitológiai ABC, 1973.

Ovidius: Átváltozások, 1975.

Panini, Giorgo P.: Mitológiai atlasz, 1996.

Pecz Vilmos (szerk.): Ókori lexikon I–IV., 1902.

Petz György: Kérdések és válaszok a görög mitológiáról, 1974.

Román József: Mítoszok könyve, 1963.

Román József: Zeusz, 1966.

Szabó György (szerk.): Mediterrán mítoszok és mondák, 1973.

Szimonidesz Lajos: A világ vallásai, 1988.

Tokarev, Sz. A. (szerk): Mitológiai enciklopédia, 1988.

Tótfalusi István: Ki kicsoda az antik mítoszokban, 1993.

Trencsényi-Waldapfel Imre: Görög regék, 1979.

Trencsényi-Waldapfel Imre: Mitológia, 1974.

Zamarovsky, Vojtech: Istenek és hõsök a görög és római mondavilágban, 1970.

tök olvasmányosak és jót tesz az álltalános mûveltségnek is... 😊
Ombika
Honositasrol meg most sincs semmi info?

ROMOTO
Szerintem veers lee valamiért ezt a fórumba beírkálást néha egy ki szarta a spanyolviaszt szerû vetélkedõnek fogja föl, ahol a fõnyeremény mellesleg a legsuttyóbb beszólásért jár.... 😊 nemtom miért, néha tök korrekt a téma, de néha elborul és nincs benne semmi önkontroll...
zsirfecske
hónapokig toltam briganddal, de gas bomb-ot nem próbáltam soha, mert gyíknak látszott. most elmegyek egy mystic-hez és meglesem.

kösz, nagyon bejön a video.

ROMOTO
Ezt sem...
ROMOTO
Nem adja be megen a jutub valamiért...
amen

Grusalak
"Ha kaptok egy kellemetlen commentet, akkor ne reagáljatok rá! Lehet, hogy még 1-2-vel bõvül, hogy felhúzzanak, de ha absz semmi reakciót nem mutattok, akkor elõbb utóbb megszûnnek!!!" - Idézet a reggeli bölcsességek krónikájából...

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Nekifutottam meg1x a dolognak eshat nemtudom 1 formbol lenyomni, bar ez most nem sokon mult.. Ha lenne squallom v plaguem valoszinuleg menne, de igy nem.. Mondjuk ha idezek petet akkor a titan halott mielott lejarna a form, dehat a solo run a kihivas😉 Conju vs Titan #2

virs lee ha ennyire unatkozol, akkor inkabb probald uberelni ezt a csókát 😄

Jajmár, 1.08-as skillrõl beszélsz, mikor a 9.99 sincs már sehol...
<#mf1>

Na lassan keszen lesz a caster brigandom, ami elsore eleg morbid otletnek tunik, egy rogue+huntingal varazsolgatni tank nelkul, dehat mindent ki kell probalni.. Csak a gas bomb miatt raktam fel 1.20-at, mert ott talan eleget fog sebezni legenden, de persze azis lehet, hogy majd pofara esik. Mondjuk az mas kerdes, hogy direkt multi karinak keszult, Shorlex meg tankol neki, de ha belejovok a kariba es legenden is jol fog sebezni, akkor akar meg solozni is lehet majd vele.. Mar csak az afro amu hianyzik neki, de arra meg gyurni kell 3 szintet, mert meg csak 42 es. Tudom Shorlex lehagytalak 1 szintel, de ugyis behozol az incrased exped miatt😛

Legend meg odebb van, de addigis itt egy kis promo epicrol, bohockodtam vele kicsit...

Caster Brigand on Epic

1.08 alatt kurvajoskill, de 1.20 alatt legenden mar nemlesz olyan eros, bar ez igaz a shardra is, foleg ha nincs jo cast speeded hozza.

Hali. A spiritnér a ternion attack-ot miért nem ajánljátok? Azzal mi a baj? Igaz még csak epic act 2 ön járok de azzal irtok mindent és 1-2 lövés és fexenek. Legendre lemerülne? Legalábbis amilyen ajánlásokat itt láttam azon nem volt megemlitve sose. Igaz azt énis látom hogy -os a mágikus sebzés de valamiért sokkal jobban öl nálam mint pl a jégszilánk vagy mi.
Ne bándd , lesz Core Dwellered! Azis nagyon jo am!! 😄D

Annyira idióta lamer barom vagy, hogy tehetetlenségebõl kifolyólag csak kiröhögni tudod saját magad. Gratulálok!

Ja és ne feledd, a mindenki által ismert 100% rec és hasonló lámerségeket csakis ti voltatok képesek "felfedezni"... LOÁL, köcsög!

ne már a privát beszélgetéseinkbõl idézgetsz? ki adott neked erre engedélyt... 😄DD
különben is nem akartam hogy megtudja, hogy valójában én is elfogadom hogy az õ véleménye az isten, és azt sem akartam hogy megtudja, hogy bánom a battlemage-et, mert akkor hol vannak a refreshelt ancik... Bazmeg dudo, most nagyon csúnyán beégettél 😄DDDDD

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

"HSándor üzenete (21:20):
hallod nagyon bánom ezt a bm-et
HSándor üzenete (21:20):
ha nature lennék, most választhattam volna a refresh-elt ancikat...
HSándor üzenete (21:20):
most már mindegy... "

<#nevetes1><#nevetes2><#nyes>

Itt csak te kötözködsz, meg a shorlex haverod. De ettõl nem leztek májerek, mégha azt is hiszitek.

btw meg mindig jobb egy bugyuta jatek videoinak keszitesevel es tapasztalatok megosztasaval elbaszni az idot, mint hogy egy ilyen jatek netes forumaban baszkuralni az embereket meg belekotni mindenbe.

Virs lee: javaslom a #2706-os postot, ez volt az elso hsz. em itt. Rendkivul tanulsagos. Ez utan kezdokent osszehordtam jopar hulyeseget 1-2 hetig amig bele nem jottem, de ezis azt igazolja, hogy tokkezdokent felfedezi az ember a refresht, igaz itt outsider volt ami hozva lett, nem anci na bumm..

Ez utan pedig javasolnam a #3565-t ami a tied, mar sok szazadik kommented lehetett.. amikor megcsak 1 kosza otlet volt refresht kombozni valami durva delayes skillel, persze kesobb ez lett a vege, de nekem ennyi eleg volt a nosztalgiabol.. ahogyan az 1.08-bol is.

Virlsi, te olyan vicces, szánalmas vagy hogy komolyan, amikor ezeket az utolsókat elolvastam, egyszerûen kifakadtam a röhögéstõl, hogy ebben az országban ilyen hülyék élnek mint te. Nagyon köszönöm, az utóbbi idõk egyik legnagyobb lámerjeként sikerült téged megismernem, aki minden szavával megnevettet, miután bemutat egy kis részletet megából és a lámerságából. Nagyon király vagy, csak így tovább%!
És ne feledd, a külföldi fórumok meg a refreshelt ancik rulez!!! 😄DDDD

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

zsirfecske
ne megéri benézni néha, megint téma van 😊

[i]kivéve a refreshelt ancikat, ami nekem, mint csont kezdõ anélkül eszembe jutott[i]
Nekem is eszembe jutott hogy kéne nagy dmg, sok rec, nagy minden, akkor most király vagyok? Ezentúl csak "uram"-nak szólíthatsz, és szigorúan a padlón a tekintet ha hozzám beszélsz, akkora májer vagyok... <#eplus2><#eplus2>

Szal télleg van egy ilyen effektus hogy egyesek jártatják a szájukat, kivétel nélkül mindig másokat fikáznak és húzzák csak hûzzák le a másik összes létezõ dolgát, ha van valami ami jó azt külföldi fórumról vetted
Látom magadra ismertél. Helyes. Már úgyis túl nagy volt a pofád.

amen.

Na itt a másik csóka, aki arra veri hogy külföldi fórumokról másolt megoldásokat editoros karival 5 perc alatt leutánozza... LOÁL a köbön vazze! Hogy ti mennyire szánalmasak vagytok. Ez itt az óvoda? Úgy veritek a nyálatokat mintha valami nagy teljesítményt mutattatok volna fel, elsõként a Marsra lépni, vagy ilyenek... de semmi!! Ez nektek itt valami? Ez csak egy szaros játék. ÉBRESZTÕ!! Én is csinálhatnék videókat, ami annyiból áll hogy megnyomom a rec meg a stop gombot, meg közben felváltva klikkelgetek a bal és jobb gombbal, de ez mi? Ez teljesítmény? Semmi olyat nem mutattatok fel, amit más ne tudna bármikor megcsinálni! Az összes "ötletetek" kinn van minden TQ fórumon, nagy bonyolultságú onnan lenézni, aztán klikkelni párat, és feltölteni egy szaros oldalra... Nekem ilyen pitiáner dolgokhoz se kedvem, se idõm, nektek meg ez az életetek?

Majd ha megveritek Lékó Petit sakkban, akkor verhetitek a répát, de szánalmas klikkpartira elég ciki. Nõjetek már fel, gyerekek!