Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most olvastam pl. hogy az egyik gyerek kitalálta, hogy championt csinál, és refreshelt ancestral hornnal (vagy mivel, nem ismerem azt a skillt pontosan, bocs, még kezdõ vagyok) megy végig a pályán, ilyen félig caster jelleggel. Hallod, ez nagyon ultra ötlet! Bazmeg, fél éve gondolkodom rajta hogy hogyan lehetne a skillek recharge problémáját megoldani, erre ez a gyerek kitalálja elõttem ezt a hihetetlen buildet a refreshelt ancikkal.
Faxom, hogy nekem soha semmi jó nem jut eszembe, most is csak kulloghatok a refreshelt ancik nyomában, és utánozhatok megint, me megint nem jutott eszembe semmi, csak a copy, mindig csak a copy 😄DDDD
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Amugy tokjo, hogy megtudtuk , hogy mi Shorlexel azer jarunk ide, h mindenkit leugassunk es kulfoldi forumokrol lopott otleteinkre majerkodjunk.. Meg jo, hogy van itt 1-2 hozzaerto is mint virs lee, aki mindent a sajat jatektapasztalatai alapjan ir le, mindenkivel kedves, sot onmagatol is ir postokat buildekrol, nemcsak masok otleteire reagalva oktatja az illemet egyetemi szinten..
A "szálka" (Mát 7,3-5; Luk 6,41-42) eredetileg karfosz <http://bible.crosswalk.com/Lexicons/Greek/grk.cgi?number=2595&version=kjv>, ami jelenthet pl. 'szalma(szál)'-at is, aminek a töreke a csépléskor az ember szemébe tud szállni, ideiglenesen megvakítva az illetõt. Az ellenpontul választott 'gerenda' (dokosz) jézusi parabola, nem más mint a szalmaszálhoz képest a végletekig "fokozott" növényi szár <http://bible1.crosswalk.com/Commentaries/TheFourfoldGospel/tfg.cgi?book=mt&chapter=007#Mt7_3>. (A "szálka"
Szvsz. a "szálka vkinek a szemében" képpel nincs probléma: valószínûleg nem is ezzel a jézusi parabolával függ közvetlenül össze, hanem a "csípte vkinek a szemét" szólással. Ez egy természetes kép, ahol a "szálka" szintén olyan apró növényi rész értlmében áll, ami bele tud menni az ember sezmébe, és azt "csípni" tudja. (Az persze könnyen lehetséges, hogy a jézusi példabeszéd befolyásolta azt, hogy milyen szavakkal fogalmazódik meg a "szálka vkinek a szemében" szólás.) ... 😊
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Aiszkhülosz: Leláncolt Prométheusz, 1985.
Cotterel, Arthur: Mítoszok és legendák képes enciklopédiája, 1994.
Cox, George William: Görög regék, 1991.
Graves, Robert: Görög mítoszok I–II, 1970.
Hahn István: Istenek és népek, 1968.
Hamilton, Edith: Görög és római mitológia, 1992.
Hésziodosz: Istenek születése, 1974.
Homérosz: Íliász, 1981.
Homérosz: Odüsszeia, 1985.
Homéroszi himnuszok, 1981.
Kerényi Károly: Görög mitológia, 1977.
Mitológiai ABC, 1973.
Ovidius: Átváltozások, 1975.
Panini, Giorgo P.: Mitológiai atlasz, 1996.
Pecz Vilmos (szerk.): Ókori lexikon I–IV., 1902.
Petz György: Kérdések és válaszok a görög mitológiáról, 1974.
Román József: Mítoszok könyve, 1963.
Román József: Zeusz, 1966.
Szabó György (szerk.): Mediterrán mítoszok és mondák, 1973.
Szimonidesz Lajos: A világ vallásai, 1988.
Tokarev, Sz. A. (szerk): Mitológiai enciklopédia, 1988.
Tótfalusi István: Ki kicsoda az antik mítoszokban, 1993.
Trencsényi-Waldapfel Imre: Görög regék, 1979.
Trencsényi-Waldapfel Imre: Mitológia, 1974.
Zamarovsky, Vojtech: Istenek és hõsök a görög és római mondavilágban, 1970.
tök olvasmányosak és jót tesz az álltalános mûveltségnek is... 😊
kösz, nagyon bejön a video.
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
<#mf1>#mf1>
Legend meg odebb van, de addigis itt egy kis promo epicrol, bohockodtam vele kicsit...
Caster Brigand on Epic
Ja és ne feledd, a mindenki által ismert 100% rec és hasonló lámerségeket csakis ti voltatok képesek "felfedezni"... LOÁL, köcsög!
különben is nem akartam hogy megtudja, hogy valójában én is elfogadom hogy az õ véleménye az isten, és azt sem akartam hogy megtudja, hogy bánom a battlemage-et, mert akkor hol vannak a refreshelt ancik... Bazmeg dudo, most nagyon csúnyán beégettél 😄DDDDD
hallod nagyon bánom ezt a bm-et
HSándor üzenete (21:20):
ha nature lennék, most választhattam volna a refresh-elt ancikat...
HSándor üzenete (21:20):
most már mindegy... "
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nyes>#nyes>
Ez utan pedig javasolnam a #3565-t ami a tied, mar sok szazadik kommented lehetett.. amikor megcsak 1 kosza otlet volt refresht kombozni valami durva delayes skillel, persze kesobb ez lett a vege, de nekem ennyi eleg volt a nosztalgiabol.. ahogyan az 1.08-bol is.
És ne feledd, a külföldi fórumok meg a refreshelt ancik rulez!!! 😄DDDD
Nekem is eszembe jutott hogy kéne nagy dmg, sok rec, nagy minden, akkor most király vagyok? Ezentúl csak "uram"-nak szólíthatsz, és szigorúan a padlón a tekintet ha hozzám beszélsz, akkora májer vagyok... <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Szal télleg van egy ilyen effektus hogy egyesek jártatják a szájukat, kivétel nélkül mindig másokat fikáznak és húzzák csak hûzzák le a másik összes létezõ dolgát, ha van valami ami jó azt külföldi fórumról vetted
Látom magadra ismertél. Helyes. Már úgyis túl nagy volt a pofád.
Majd ha megveritek Lékó Petit sakkban, akkor verhetitek a répát, de szánalmas klikkpartira elég ciki. Nõjetek már fel, gyerekek!