23078
-
#13330 nembaj, tényleg durva... -
Shorlex #13329 most ilyen teljesen hülye hangulatban vagyok és minden postomban be fogom linkelni ezt a szart :DDD -
Shorlex #13328 ÉJEN A MELEE BRIGAND!!! -
#13327 nomeg legfelső trance res csökkentése a study-val kiegészítve nájisz, nem beszélve a passzívokról (speed, ability), és a kis confuse-os petről, ami azért alternatíva (bár soványka) a mandrake-re. jó mundjuk tényleg kb felét ütöd mint a lethallal de 7 célpontra és nem mellékesen sérthetetlen vagy az ütésig. -
dudovec #13326 Nemsokmindenre jo az 50% avoid sem egy melee jellegu , cuccnelkuli karinak. Csakugy mint a melee brigand sem. Slayer, Warden , Haruspex a teruletre hato utesek miatt, ugyanis huntingnak nincsen , es cseszett uncsi mindent egyesevel utogetni , ha instant lethalod van , szerintem meg akkoris. Takedownal nekemis 1-2 hit volt mindenki , de irtott olyan gyorsan mint egy csak lethalos kari , merthat 300% movementel mozgott a celpontok kozt , igy boven visszahozta azt a hatranyat , hogy van akit 2-3 utessel ut. -
Shorlex #13325 akkor? :DDD -
#13324 tom :) -
#13323 A warden extrák nélkül jobb választás a haruspex-nél -
Shorlex #13322 avoid... -
#13321 haruspex alapból +50% körüli dodge... -
#13320 Mondjuk a wardenhez nem kell speckó cucc, meg kevesebbet kell inni... -
Shorlex #13319 brigand rulez!! :D YEEE -
csengral #13318 Most h megint vittem szeretnék kezdeni egy dárdást ezért gondolom az első kaszt a hunting ,de mit ajánlatok másodiknak? Valoszinűleg már irtatok róla de megköszöném ha egy skill pontos leírást ajánlana vlki.Köszi -
#13317 Én inkább ittam mint a gödény -
#13316 az szép, kár hogy mágusnak jobb a +30% int, többinek meg lila sapik. bár néhány esetben nagyon zsír lehet. ilyen rec-es nagyonritka zöld sapiba pl. -
virs lee #13315 Stormmal nekem se, de még classicban eltoltam 65-ig, 2 high priest + polaris + hekával nem fogyasztott szinte semmit. ~~ -
#13314 Hja nekem a stormcallerrel nem volt covenantom, meg bejött aztán mellé legenden a dream... -
virs lee #13313 Van olyan jó a shard mint a cl, 300 casttal golyószóró. Manát azt fogyaszt, de azt a cl is. Mindenképp covenanttal kell kompenzálni. A legdurvább a volcanic orb, az még covenant mellett is leszopja a manát pikpak. -
virs lee #13312 Legendary, de lehet hogy kisebben is van. -8% recet pl. epic hamurapin is kaptam már, ez alapján itt se kizárt.
Az egyedüli szopás az erebussal hogy quest item, így csak egyszer lehet kirakni nehézségi szintenként. Viszont az összeraks sorrendjével lehet trükközni, ha más sorrendben pakolod egymásra a darabokat, különböző bónuszokat ad(hat). Ugyanolyan sorrendben összerakva mindig ugyanaz lesz a végeredmény. Sztem van minden darabnak vmi bónusz értéke, és az alapján számolja ki hogy mi lesz a végeredmény. -
virs lee #13311 Persze, eredeti a game, hamachit még sosem látott. De gyári netes progit se. ~~ -
Shorlex #13310 virsli, legendary erebus vagy kisebb? mert ezen felbuzdulva gyúpoltam egy csomót... és nekem kivétel nélkül mindig plusz 8% exp-et adott -
Ravasak #13309 A jade idol is low leveles azert kerdeztem :)
na de mindegy majd megprobalok valakitöl lejmolni egy legit jadet :) -
#13308 Ok, nem tudtam ... :) nekem a shard elég para volt, mert rohadtul zabált asszem és mindig paráztam, mivel a karihoz elég közel kezdett csak írtani igazából a legyező effektus miatt...:) -
#13307 Amúgy nem szoktál a neten tradelni ? Meg ott azért több esik mint single-ben... ha jól tudom originnal tolod. -
virs lee #13306 A shard act4-ben egész jól irt. Csak hát kényelmesebb területre stun lockolni, mint sávokban célozgatni. -
#13305 Ja és ezekhez a cuccokhoz hozzájuthatsz tök legálban tréddel is, pl. multin a hamán... -
virs lee #13304 Receptem az van bőven (etheral veilt már fel se veszem, az szériatermék), csak a hozzávalók hiányoznak. ~~ -
virs lee #13303 Most mondom hogy csak ilyen low level szarok vannak normálról. ~~ -
Ravasak #13302 Virs lee neked jade idolod nincs véletlenül ? -
#13301 Nehéz mage karinak érvényesülni CD reduct nélkül, hades legenden meg végképp, még a leginkább hasonló kari egy ternioner szerűen gyorsan írtó brigand íjjász, annak nem kell -%recharge de iszákos cserébe... -
Ravasak #13300 Hát szerintem meg ez is szerencse függö Virs Lee
nekem cuccok hullanak de artifact receptek föleg kicsik alig :(
pedig mostanaban foylamatosan normal fokozatban futkorászok :(
sajnos az erebuson vannak csak olyan durva bonuszok én ugy vettem észre :( -
virs lee #13299 Ja, és artifactom ilyen lvl15 lesserek vannak csak, semmi osiris, apollo, mi lenne azzal? ~~ -
virs lee #13298 Lenyomtam conquerorral is legend hádészt. Először bekészültem 100% rec-re, colossus, zászló hegyek, resistek. Majdnem behaltam. Aztán visszaraktam az alap "gazdaságos" cuccaimat, mezei bunkó + pajzs, nekirohanok, batter + néhány ütés és gém óver. LOÁL! :D -
virs lee #13297 Nekem vaultom sincs, semmi csítet nem használok. Esik ami esik, pl. amun-ra, aionos azóta se, de nem editorozom be magamnak. Érdemes a classicos cuccokat 1.08-ban kirunolni, ott még esik rendesen. Kiegben inkább csak az artifactok amik csak idő kérdése hogy meglegyen, jó cuccok ritkán esnek. -
Kazador #13296 azért nem kell megsértődni! azért mondok talentet mert egyszerübb mintha skill-elosztást írnák és úgyis értitek mire gondolok.
amúgy első karim shardos volt, de egy idő után nagyon nehézkesen haladt.
akkor aztán csináltam egy ternionert és az jó volt, sőt brutál módon irtotta a tömeget. végig is vittem sima titant mindegyik nehézségen.
utána volt egy Nagy szünetem, most jutottam kieg-hez, próbálgatom, kérdezősködök (mivel azt kell látnom ternion elég nagy nerf-et kapott:/ ).
Én nem vagyok akkor kocka mint ti (ez bók volt!), nincsenek imba cuccok a vaultomban - csak szeretnék egy karit, ami a régi ternionerem méltó utódja lehet... -
virs lee #13295 +2 skilles lett az erebus bónuszom, más relicen is előfordulhat ilyen? -
virs lee #13294 Az shardozzon.
Itt nincs talent, ez nem wow. -
Kazador #13293 Ez nagyon szép...és mit csináljon az egyszeri játékos, aki nem akar se csitelni, se betegre farmolni magát - főleg olyan cuccokkal amik vendor és regular drop...az milyen talenttel tolja? Mert szép és jó, hogy ezekkel az imba cuccokkal CD nélkül szarrá lőttök mindenkit, de valahogy elkell odáig jutni és addig a CD igencsak akadályozó tényező!
(amúgy hol esnek ezek? :D) -
virs lee #13292 Cuccokból. Archmage kesztyű -47%, 2x -8% rec bónuszos hamurapi relic gyűrűkben, heka staff -23%, hesione sapi -16%. -
Kazador #13291 És mitől lesz 100% recharge? mert nézegettem ezeket a videókat és úgy lövöldözitek a spelleket, mintha nem lenne CD (ezekszerint nincs is :))