23078
  • zsirfecske
    nájissz, át is pakolok shardra mindjárt :)
  • Ravasak
    kössz a felajánlás Zsotesz de nem dupolok :)
    nekem csak ugy kell cucc ha full legit nem dupolt
  • Nabunaid
    Hát ez nagyon durva dudovec! Gondolom +4 skillpontod van, mert mintha több szilánkot lőne mint 4! Nagy hangulatos videó, gratulálok.
  • zsotesz
    Nekem van Jade idol-om, ha gondolod küld el privibe a mail címed, és akkor elküldöm a vault file-t.
  • dudovec
    Vicc de az instant cl szarabbul ol , mint a shard.. legalabbis olympuson biztosan:D
  • dudovec
    Na x3 modoztam megint egy kicsit , ezuttal fel is vettem.. 70 koruli ice shard druiddal nyomom most az ipart , minden kezdonek csak ajanlani tudom a karit , igaz , jelen esetben is a legjobb cuccot kapta , de 200% castal meg egy atlagos cuccal is mukodo es eletkepes , es ezt kb a boltbol megveszed neki.:D

Legendary hades run x3 mod
  • Ravasak
    ezek a kis levelecskék a vicc kedveert vanak benne semmi jelentöségük :)

de nemelyik eleg jo :)
  • Nabunaid
    Amúgy ez egy levél, egy kölök írja az anyjának, aszongya: "Dear Mummy.." Utána arról ír, hogy tetszik a táborozás, a múltkor is megdícsérte a tanár, mert ő volt a legjobb az elsősegély nyújtásban. Aztán szidja a kaját, de belátja, hogy nekik élőhalottaknak úgysem jut más... Utána üdvözli az anyját és kérdi milyen az élet a napfény és a monolithok földjén, és hogy Set tartsa meg jó egészségben.
  • Nabunaid
    Normálon, 31-es Templarral a Hatsepszut templomában egymás után kétszer is hullott kék színű kőtábla Letter to Mummy néven! Két egymás utáni teremben... Mivel teknősbéka van rajta, négy kockát foglal, elbizonytalanodtam, mire jó? Gondolom ez nem a bónusz pályára visz, mert azokat a darabokat úgy tudtam Hádész dobálja! Akkor ez mi? Easter egg?
  • nyenyere
    na végre valaki :D, fent leszek hamachin írj ha vagy
  • Ravasak
    Nyenyere é mostanában betegség miatt otthon vagyok és ha van kedved én mászkálok veled jo cucokat kutatni nekem csak egy dolog kell mostaában és az egy jade idol nevü artifact :) a többi cucot meg megtarthatod ami kihullik :)
  • Shorlex
    jó de adok én cuccot, mondom ezen ne múljon ha mégis aszondod kérsz.
    romoto, azért ennyire nem egyszerű. kezdtem a dudoval egy templart (amire aszondanád, hogy elég kemény és életbenmaradós kari) anno még és elég sokat szívtunk vele... ha ő nem nature majdnemhogy 100reces healeléssel, akkor minden két wp között halunk le. ja gondolom tudod miről van szó (ez a cuccnélkül feeling).
    most meg kezdtem szintén csak ilyen kóstolgatás szintjén egy huntert. azzal is egy jó ideig nem cuccoltam, aztán nem bírtam megállni (egyszerűen unom a 80% attack speedet, hát mit csináljak...), de most nem használok az égvilágon semmilyen modot, semmilyen csítcuccot, csak haknizott cuccolok. ezzel a karival ilyen 20szor egyszerűbb, még akkor is ha bnem multiban megyek. ez ilyen. hunter a legjobb kari kezdőnek.
    szal conq ide conq oda, low levelen nincs 100 blokk, meg kezdőként peleus armor, stb stb...
  • nyenyere
    én nem is arra gondoltam h adsz nekem cuccot, hanem hádészt, typhont ölnni, csak ez egyedül szenvedős
  • ROMOTO
    Szerintem az egyik legkönnyebb meele kari a conquerer, azt el sem lehet cseszni :)
  • Shorlex
    nyenyere, én dolgozok, és este sem vagyok túl sokszor elérhető... de nem én tolom durván, hanem mindenki, aki nem most kezdi. sztem minden régi motorosnak van itt karikezdő cucca :DDD
    a cuccolást illetően nem tom miben tudok segíteni, mert adok én amit akarsz, nem vagyok ez a megtartom magamnak mer én találtam típus, de hidd el, a játékélmény rovására fog menni, én mondom. legalább az első néhány karid legyen "nehéz" :D én az első slayeremmel anno normalon lehaltam vagy 40szer, és semmi gáz meg ciki nincs abban :D
    én minden kezdőnek azt tudom mondani és tanácsolni, hogy könnyű karival kezdjen. erre te fogod magad és belecsapsz a lecsóba egy dual wielderrel... :D egy jó hunterrel kell kezdeni, vagy egy ternionerrel (sooth leginkább) azzal jókat cuccolni és utána menni nehezebbre.
  • nyenyere
    shorlex: úgylátom te elég durván tolod...nem segítenél nekem jó cuccot szerezni? mert az alvilágban vagyok de rohadt nehéz, sokszor kinyírnak, szenvedek csak...TQHU-IT-NORM ezen a hamachin vok, megköszönném...
  • Shorlex
    Emlékszem anno 108-ban ez volt a kedvenc képem :DD
    lvl3-as kari, full kék cuccban, nagyon teccik :DD

• 6tila
    el sem hiszitek... nekiláttam a sorozatgyilkolásnak hogy még vagy 30x legyakjam Hádész úrat normálon, és elsőre kidobta magából a teknőst...szerencse kérdése csak. semmi más extra nem volt nálam. De a papírtekercsek még mindig haszontalan dolgok csak. Mind a 16 elég sok helyet foglalna.

• Shorlex
    nyenyere, bármelyik közelharcos :D
    a cuccot nem kaptam sehonnan, mindet találtam vagy vettem (még ha custom map-en is).
    lvl8nál stimán megvan a 400as ütés, lehet hogy több is :DDD a titka az hogy lvl8nál már elérhetők olyan cuccok, amik ilyen minusz X% reduction to all requirements. 4 armor, plusz 1 shield, ami ilyen, az átlagosan darabonként 9%-al számolva 45% minus req. Na most, ha lvl 8ig összeszedsz mondjuk 200-220 str-et (cuccból, artifactből, relicből és pontrakásból simán összejön) az azt jelenti, hogy hordhatsz egy olyan fegyvert aminek 400 a str követelménye. Igen ám de nem akármilyet, mert még egy sárga fegyónak is van lvl req-je: hát cselhez folyamodsz és egy fehér fegyvert adsz a kezébe. Egy olyan fehér fegyó, aminek 400 a str követelménye, már igencsak epic végi cucc! :DD de mivel fehér és nincs lvl req-je ezért ilyen minusz req-es cuccokkal lvl8nál simán hordod. :D
    a vaultozásról olvass vissza.
  • nyenyere
    miaz a vaultozás?:D
  • nyenyere
    shortex, mien kari az amiről beszélsz??
  • nyenyere
    zsotesz: mit dobott?
  • nyenyere
    jó de te gondolom valahonnan kaptad a cuccot nem találtad, mert lvl8nál másképp nemtom elképzelni a 400-as sebzést, hmmm ez azé hihetetlen
  • Shorlex
    nyenyere, mondom hogy nincs cuccod :DDD
    de, ha ez az első karid, akkor jó vagy ilyen fegyóval (illetve a lehetőségeidhez képest jó vagy), én lvl8nál sebzek 400 körül (igaz csak 130 speedel) lvl 11nél pedig jön az 1-1,5k, utána lvl18nál a 2k, és ez csak egyre feljebb megy. :D
    játssz sokat, és nagyon fontos, hogy gyűjtsd a cuccokat, vaultozzál, és tegyél el minden jó, vagy legalábbis ha mást nem átmenetileg jónak tűnő zöldet, azt majd szortírozol. még 3-4 hónap game és te is ugyanitt fogsz tartani :DDD
  • zsotesz
    nekem akkor mázlim volt, normálon kb. hatodik Hádész öléskor már dobta.
  • nyenyere
    shorlex: mermost 30-as karival hova sebezzek ezreket??? vagy itt már olyan táposnak kéne lennem?? amúgy 270-et sebzek 188% attack speeddel, 2db sabertooth, vagy ez szar? xD...igazából nemtom mert ezaz első karim nincs viszonyítási alapom
  • ROMOTO
    Abszolut igazad van :), a dual legfőbb erénye a dmg mellett a viszonylag változatos ütéskombinációkban van amik vizuálisan feldobják a játékélményt és ez nem utolsó szempont egy több tízórás build ezésnél :)
  • Shorlex
    figyelj, én voltam az egyik akinek szarul dobott a gép, de végül dobott.
    türelem, és ha kell, akkor még 30szor nyomd le, lehetőleg legenden. nekem is kb ilyen 60ik alkalomra dobta csak...

romoto: mondtam én hogy a melee brigi az egy végtelenül unalmas figura, csak arra jó, hogy ha van türelmed, akkor végigmész vele, csinálsz pár videot, kiteszed a youtube-ra hogy "hahó én ilyen gyorsan cseszem le a bossokat", de másra nem. :D rettenetesen uncsi kari, de nagyon...
    a dualhoz meg annyit, hogy sztem annál élvezetesebb játékmenet az kevés van, mert én azt mondom, hogy legenden már nincs az a kari, ami olyan hű de eszméletlenül gyorsan írt, hogy egy jó dual ne vegye fel vele a versenyt, de jó nézni ahogy pörög-forog, és üti a hew-okat :D dual rulez, pláne azzal a szerkóval, amivel 1600-2000 off ability-d van, és kivétel nélkül minden ütésed krit :D
  • Ravasak
    A teknös lila és amugy csak türelem kell hozzá nekem már agy 6 teknös kihulott de már elosztogatam tegnap a felesleget
  • 6tila
    Figyeljetek már, ez a Hadész - teknős probléma nem általános dolog lehet, mert csak páran jelezzük, hogy nincs teknős-dobás, már é is vagy 30x lenyírtam Hádészt, de semmi. Nincs valami közik azoknak a "verses" papírtekercseknek a dobáshoz? Tudjátok olyan belevésett teknősforma van rajta, és eddig még nem jöttem rá , hogy mire is lehet használni, valaki tudja már? 4 van nálam eddig, és egy féléből 2 ugyanolyan.Ezek nem kellhetnek a dobáshoz. Akinél sorban dobja annál mi van felszerelésként?

Egyébként a teknősnek milyen színű a felirata? (sárga, zöld, kék, lila???)
  • ROMOTO
    Nekem már a tekis pálya, vagyis Toxeus is elég kihívás meele karival... :)
  • dudovec
    Marmint ujabb probat , mer 1x megcsinaltam az olympot mar slayyel , de sokat szivtam vele:F
  • dudovec
    Ezzel persze nemazt mondom , hogy a dual slayer olyan kurva gyors.. De 2 sec alatt azis lekurja a bossokat , a dual meg tobb mobot ut , es relative gyors. Bar hozzateszem , hogy toltam a slayerrel x3 ban , olympust meg polis daemonait is es ratyi resistekkel , eleg nehez volt , de sikerult megcsinalni.. Ehhez kepest pl a druiddal , setagalopp az egesz.. Ijaszokra megy a squall , a shard meg brutalisan takarit.. De ottvan a rangerem is , azzal is nagyonsokat x3 aztam, foleg olympuson , brutalisan irtja a tomeget , akarcsak a conju volcanic orb + eruptionja.. A Typhoon x3 ban pedig nagyondurva , mindenkinek tudom ajanlani aki egy kis kihivast akar.. Erdekes, de a rangerrel nyomtam le a legkonnyebben, kb 15 sec alatt szetkaptam mind3 at.. Conjuval altalaban lehalok a faszba , a sharderrel is megszenvedek vele. Melee karival meg nemis nagyon eroltettem eddig , de lehet teszek majd 1 probat a slayyel:) Szerintem dobjatok fel , nagyonnagy moka:D
  • ROMOTO
    Ja, ezt számoltam én is :D, hogy gyorsan bont önmagához képest, de egy batter, war wind mennyivel gyorsabbá teszi a haladást...különben a bonecharmered sem lehetett nagyon gyors a pályán... :)
  • dudovec
    Ja en irtam , de nem nekem van brigandom:) Mellesleg AOE rulez! Kivancsi lennek a brigandra x3 mod alatt , hogytolja olympust meg az utso mapot. Hiaba oli le a bossokat 2 sec alatt , ha a masik 90% ban , amikor mobokat olsz , akkor 3 shardcastra leolok 15 mobot , ami alatt ut 2 t a brigi.
  • ROMOTO
    Próbálgatom a meele brigandot, hát van benne valami...leginkább az a paraszt tulajdonság, amit írtál is hogy egyesével kell megütni minden nyomoronc mob ot, kész ínhüvelygyulladás az a kari bakker, meg az a take down is elég sux hogy álltalában akkor runnol amikor pont ott van előtte a mob, mivel a töltés után eldurrantja rögtön és ráadásul ez az egyedüli koreográfiája szegénykének, a 100 as sprint...lehet hogy nagyon írt, de ritka egy uncsi kari... :)
  • virs lee
    Télleg kign a def, 1100 van nighton nyilasomnak, és 99% immunis minden fizikai támadásra. Ütés + nyíl egyaránt.
  • dudovec
    es ez mer nekem szol?:D
  • Shorlex
    NAAAAAA! :D
    nyenyere, nincs cuccod azért szopsz. gondolom van ilyen pár százas ütésed azt csókolom.
    mondjuk nem spellbreakerrel kellett volna kezdeni, hanem hunterrel, de szedj ösze jó cuccokat egy karival ami könnyű és utána közelharcosozz.
  • dudovec
    Erdekes ez a druida, elkezdtem vele tolni a legend x3 hades runokat:D Eleg mokas , de a 3 hades azer eleg kemeny mar , felteve ha nemcsiteled agyon magad mindenfele overpowered szarral , bar szerintem meg ugyis kemeny ha 100% rec vagy:D

Mindenesetre wusaoban jonnek azok a kis piros flame spriteok, amikkel eleg nagyot szoptam a fires conjuval.. Nahat ezekre squallal 6000 es shardokat lovok , ha rakok plaguet akkor meg 8000 et. Igaz , van 100% dmg to deamonsom, de meg ugyis sok szerintem 4k s shardokat loni:D Hades runon azert nem lovok ekkorakat , ott ilyen 1500-4500 asok repkednek , mobtol fuggően:) Nemkicsit büntet ;>