Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szasztok!
Egy kérdés!
A brigandnál mi a fontos a dex. vagy a str. vagy mind a 2
ROMOTO
És az elementalistája jóval gyengébbnek tûnt mert az elején azzal tolta meg régebben csak azzal ment ugye... (úgy tûnt masszívan ki van hegyezve ez a két csávó a pvp re, mert valami orosz tq fórumtagok ahol legalább ilyen intenzítással megy a témázás mint az sg-n, legalább is úgytûnt), ott csak a freeze meg kicsit a squall baszkurált, az eruption egy vicc pvp ben csak ha lefreezel és aládgyujt jó párat,akkor nem nyílván 😊 de ha átszaladsz vagy melléd rakja meg sem érzed...freeze nélkül potenciális áldozat volt az elemental...a lighting ja meg bármije ellen nagyon bevéd a z iron vill...de a druid plaque ja valahogy durván levesz a resistbõl, meg a health ból 1 sec alatt, hogy csak egy centis csík marad és nem tudsz vedelni olyan gyorsan, azt a maradékot meg leszedi bármivel, jellemzõen vagy shard-al vagy lightin gal...ja és freeze ellen majd ki kellene próbálni az iron will mellé a Protean Armor-t mert azzal asszem csak épp hogy blokkol az a freeze, kb. 210% reduced freeze duration jönne össze, majd kipróbálom 😊
ROMOTO
Csak ezeket a russzkikat találtam eddig a pvp szerveren (1db szerver), senki mást... és hát úgylátszik be kell ásnom magam egy kicsit mélyebbre a cuccolás-mérlegelés terén...a spelbreaker és corsair sima gamés cuccai nem nyerõk ilyen szerveren 😊
Leégeted te saját magad, segítség nélkül is, kisköcsög.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ROMOTO
És a legdurvábbat nem is mondtam, az a druid 56! szintû volt... valami game verziószámról beszélt, legközelebb megkérdem mit akart ezzel mondani...
Romoto, ha meglesz az origin, akor beszállok én is a ruszkikhoz, kipróbáljuk az absorpot, meg a viszonylag jó resisteket, és ehhez a damage reflected-et, hogy mit tud lightning boltra 😄

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

ROMOTO
Az a shield charge nemigen mûkszik, csak ha áll a kari, ha futás közben próbálsz belechargelni nem találod el, mert addig kb, kettõt lép és az elég hogy ne hasson a shield c., ha meg üldözöd és mögötte vagy ugyanez, mire beérnéd elõrébb van pár lépéssel és az pont elég neki, az elején sikerült néha belechargelni de aztán nagyon figyelt, hogy ne álljon meg és nagyjából mindíg üldöznöm kellet hogy ne hagyjak idõt a plaq, stb jére, de így is egy pill szünet, terepakadály stb után rögtön lepestisezett és slussz voltam, ja a hálózás is sikerült neki párszor (kipróbáltunk mindent nagyjából) de nem eröltette...0 rec el toltam, de egy hood ot beüzemelek, meg asszem egy odusseust és ha nagyon muszáj egy pelaront is a clasphoz nincsenek statjaim, talán elég lessz a folyamatos rallyhoz legalább..., ja és a shield charge maxon-thornyval nem tudta kifektetni a druidot ha beállt a fái közé, ezt direkt kipróbáltuk....
Ez volt idáig a legmeredekebb... 😄DDD
Az egyik amelyiken a legtöbbet röhögtem.
ugyan miben BIZONYOSODOTT be??? És hogyan? csináltál felvételt, netán multiztál valakivel, pvp, valami? Vagy csak szokás szerint a pofádat jártatod?

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Te meg a legjobb hajléktalan. <#eplus2>

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Ja te lehetsz a legjobb hotdog arus ez ketsegtelen..

Minden másban már bebizonyosodott hogy én vagyok a jobb. <#mf2>

Most a gepedre kell odalenni , mert masra nemtudsz?😄D

Hát igen, van aki megkeresi rá a lóvét, de ezt egy sulinetes hogy is tudná felfogni... <#eplus2>

Johetsz barmivel?😄 Eddig eszre se vettem ezt a targyat olyan rusher modon questelek , aztan meglattam az invbe es lol.. Dioban volt ien a travincialos buzogany, ha ez a targy itt mar regi poen akkor sorry.

Szar a géped, ennyi.

Most jöjjek én is azzal hogy ezt rólam koppintottad? <#eplus2>

Hat, nem tul nagy szam, de 1 kis tipp kari kezdesre, hogy mit erdemes a kezebe adni az elso par szinten , legyen az barmien kari.

Ah😄 Keson lattam , sorry:|

Fecske: nincs valami kajak bowod? Nonedupe zöld amit kinottel?😊

látom fönt vagy hamán😊 legend elején járok ha érdekel.😊
Mondjuk minden karimmal calypsot hordok, meg a conqal is..😄

:FF Eruption az odacseszi a gepet az biztos😉 de azert orulok h megoldodott.

Hat a legjobb mage cucc a +4 skill 100 recharge 250 cast az teny😄 Lb nagyon durvan fejen tud baszni pvp ben.. Nem probaltad shield chargeolgatni?😊 Mondjuk 1 calypsos druid ugy szopat szet ahogy akar , vegig dolgozik rajtad a plague , freezel , calypsobol halozhat is, ahogy en is titannal conjurer leven haloztam.) Tovabba ottvan meg a briar wardja is ,ami az elso hittol megvedi , szal ja.. druid ellen nehez baszki.. Probald meg legkozelebb instant chargeal..

dudovec kijött a hiba amért akadoztam. Kipurcant a tápegységem azon része amelyik a vidikarinak adja az energiát. Miután elköszöntem rá pár percre felforrosodott a vidikarim, kép elment. Ujraindít minden jónak tünt.Monitorozoprogi begapcs. Sipolgat hogy valami nem faca. Kicsit bepirult a volt a vidikarinál.Még jo hogy a régi gépbe tavaj vettem 1 et😊 Abbol ki ebbe be.Azóta jonak tünik minden.
ROMOTO
Nem, állandóan cseréltünk, a végén meg ketten corsá val a druid ellen toltuk sokat, de így is, ha nem együtt gyaktuk akkor rendre kicsinált minket egymás után, és minden szabad volt, ivás, stb. a freeze is néha meg a plaque is... együtt nem használta a druid ez túl sok lett volna nekünk 😊, de külön a vagy az egyiket használva vagy a másikat rendre elfektetett minket ha nem dolgoztunk nagyon össze, ja és nem thornyztunk, meg a colossus form is ritkán ment az is csak nálam néha, colossusban, igaz csak 3-4 pontom volt tajta is kifektetett az a plaque+lighting bolt valahogy...próbáltam throwingozni is néha bevált mert belassította és ha utolértem kifingattam csak sajnos ritkán volt olyan mert én is belassultam rendesen a plaque miatt amibe könnyen belefut az ember, mert területre hat és maga mögé tudja vagy nagyon gyorsan lepakolja az emberre és elég utána csak egy chain light...szóval a druidot két corsa sem tudja megfogni egykönnyen...legalább is nekünk csak ritkán ment...😊na és egyik corsa sem 100 rec el tolta de rally ahogy lehetett mindig ment és a druid is azzal az arch clasp al meg bottal (fingerbone,heca) baszkurált persze amit én adtam neki 😊 és még csak nem is volt asszem full rec es, sõt... bakker, mert calypso' cover, meg archemage legs volt rajta ha minden igaz 😊
Orulok ha tetszett😄 Mostmar telleg kezdek kifogyni az otletekbol, de kozel mar a kieg is😉
Ja ezek a ruszkik 2v1 be eleg gizdak lehetnek, a plague meg eleg nagy szopatas😄 Amugy ugy toljatok , hogy tilos healelni? Szal potions off meg rally meg ezek is?

Sztem szimplan nemszereti a 6600GT ,mondjuk leadtek 256ddr dehat ezvan:|
Ramom mondjuk nekemis pont olyan van , de nem a ramon mulik ugytunik.

Nemlatod mien gepe van? Jolmegy az arabnak..

na valaki megint jobban tudja hogy más ember gépén hogyan fut a TQ... ez mindenhol ott van vagy ennek mindenhol van szeme, vagy mi? 😄DD

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

ROMOTO
Sajnálom, lemaradtam a hamáról ezek szerint, nagyon állati a mai termés Dudó! télleg... megen pva szervereztem a két orosszal, csak ezek ketten nyomják úgylátszik... rendesen kicsináltuk egymást 2:1 felállásban váltva egymást... megen láttam egy s mást pl. a Druid plaque+squall+"akármi már utána" ( pl.lighting bolt) verhetetlen kombóját... 😊 kifilézett freeze nélkül is kb.8:2 arányban, a corsámmal (semmi %rec.) próbálkoztam mindenhogy átpakolt skillekkel de hiába...a plaque úgy leszívott mint a sicc, meg be is lassított rendesen, szóval az a 100 rec. létszükséglet-nek tûnik...e nélkül már nem is fogok bele asszem pvp-z getésbe 😊
Teljesen jól fut a TQ.

Ja annyit a videohoz, hogy ezt jelenleg csak epicen lehet megcsinalni, mert ugyan menne legenden is, csak mivel ott a szornyek szintje 58-70 es mindcontrollal csak veled 1 szintut vagy kissebet tudsz, ezert erre csak a kiegben lesz lehetoseg legenden.. De mivel a szornyek utese is nagyobb ott , ezert kb ugyanigy nezne ki a dolog barmelyik fokozaton.

Kiraly volt a multi sracok.. Kar h a tq is kicsit olyan , mint amilyen a dio volt , h 2 evre ra voltak olyan gepek amin normalisan futott.. Persze lehet nalam szar valami, de vannak olyan reszek ahol tokjol megy , mashol meg 5 fps.. nembaj ,remelem aze maskor is veretjuk neki majd😊)

Na egesz jo volt a mai termes , de asszem meg megtoldom egy ilyennel..😊
Mind control fun

Engem sem enged be, sztem hamachit kene updatelned..

fecske én látlak látom a szobát is, de mindig unable to connect to server van...

zsirfecske
na jólvan beugrom kicsit multiba egyedül, TQfecske/fecske szobában vagyok, ha valaki akar csatlakozzon bátran, addigis tápolok. hali

zsirfecske
jézus, dehád hálót nyomadsz 😊 láttam is valami olyasmit repülni...

privi.

Hat Fecske nekem offlinenak mutat , irtam neked 1 csomot , majd kezbesiti ha fellepsz..

Insant Ensare😉 Msn cimed a regi? csak mert nemlatlak fenn.

zsirfecske
bármi xp jöhet. tqhu-legend-1.20 pl.

láma kérdés: mit nyomadsz szifon úrnak itt?

<#eljen><#eplus2>

Na , csak elfogadta ez a suttyo youtube.. Ennek az elonye a freeze blastal szemben az , hogy nemkap az enemy 85% absorpot..
ez a video desc: "how to lockdown typhoon on legend.. I didn't take battle marker so my castrate is only 215% and my dmg is poor..But this video just about a method.. Anyways i bet i can stunlock him with 300% castrate."
Ehhez annyit fuznek meg hozza, hogy a gepem teljesen szetmegy az eruptiontol is meg a recordingtol is , a ketto egyutt meg 5-fps t eredmenyez, szal nemlett valami fasza a felvetel.. De pl erdemes figyelni 0:29 nel, alarakok egy kupacot, mire õ magara akarja rakni a reflect tusket, de siman visszaütöm a castjat szal nem kerul ra a tüske.. Elejen amikor odajon , ut vagy 3 at ram egyik sem talal el ugyanezert, de latszik h amint elkezdem pakolni az eruptiont is , akkor mar tud szep lassan mozogni, ez a gyenge castratemnek es az 5 fpsnek koszonheto:| Mindenesetre a lenyeg azthiszem latszik.

Legend Titan's "Dance"

Ha titanrunolni akarsz akkor benne vagyok😊

zsirfecske
juteszembe brigómat kéen tápolni, vki legend multi MOST?

Sztem Virs Lee legyen a fõ moderator, korlatlan jogokkal.. ugye egyetertetek?😊

ROMOTO
Nem vagyok oda érte, de néha úgy érzem jól jönne ide is egy moderátor...
Hat fecske fogod tudni talan hasznalni, bar igazabol csak ugy van ertelme ha ido alatt sebzo spelleket hasznalsz, van peted , vagy valakivel multizol..

😄DDDD

Ne má fecske, ezen a fórumon csak a dudovec meg a shorlex másol. De azt úgy hogy naponta 5-6 óra külföldi TQ fórumok olvasgatása után úgy csinálunk mintha mi találtuk volna ki a dolgokat. Az van, hogy meg kéne próbálni hogy hátha van ilyen kínai TQ fórum is, és mivel kínaiból is perfekt vagyok, abból lopni a cuccokat, mer annak csak nem tudtok ti többiek utánanézni 😄DDD

zsirfecske
alig várom, hátha brigandommal hasznát veszem énis. mert én simán lemásolom ám 😊

Az uj 'feldezest' is hamarosan postolom, amint ez a rohadt youtube beveszi;D