23078
-
#13450 Nyílra nem érvényes, de elég az evenom, open wound, anatomy, disarm traps, és a lethal már nem is kell... -
#13449 Ok, a plaque a bosskillnél biztos hasznos, de egyébként bőven be kell áldozni e miatt a game 90% ában a gyors haladást, mert kissebb dmg val fogsz írtani és szerintem a bossok nagy része is megvan plaque, briar nélkül mert nehezen viseli ha távolról sorozzák, lásd telkine az ösvényről, typhon a lépcsőről stb... -
virs lee #13448 A blade honing az nyílra is működik? Leírása szerint csak kard + lándzsa, de pierce + piercinget növel, ami nyílra is értelmezhető lenne elvileg. -
virs lee #13447 Ha nagy a dexed, sok defenset is kapsz, az meg sok avoid + dodge, tökmind1 mennyien állnak körbe, csak a vazsikat kell leszedni. -
#13446 A plaque az tök felesleges ha van study, elég egyszer elsütni egy res levevő spellt, mert lőni is kell utána és méghozzá gyorsan... nem fogsz swapba tenni studyt meg plaquet, mert mire lesvappolod a kettőt oda is érnek a karidhoz ha nem lövöldözöl közben :) az evenom meg simán lassít, sebez és ugyan nem vesz rest le de hagy ídőt arra hogy simán szarrálődd a mobokat mindenféle swappolás-plaque stb nélkül és emiatt gyorsabb a kari nembeszélve arról az apróságról, hogy ewenommal, ha maxos a mandrake soha! nem állnak körbe :) -
dudovec #13445 Hat Shorlex szarozta:D enmeg annyit mondtam , hogy hunter magaban eletkepes, a nature gyorsitja a bosskillt a rugoval szemben, raadasul nagyon birja a strapat , briar wardban healllel tuleli a bossok durva spelljeit , a plague megfelel az envenom lassitasanak , sot meg leszed resistet azis.. Mobokat meg szarraviszi a scatter + study , ezert oda feleslegesnek erzem az envenomot.. Ha korbeallnak akkor jo lehet a flash powder , de a rangert ugyanugy nem kozelitik meg , ha megis akkor ward.. -
#13444 Szerintem a brigand a legjobb íjjász a többi az marhaság, mert először is a rugó is pierce-bleeding- re van kihegyezve, mint a hunter és az íjjásznál az alap, meg a statjai pl dex. is sokkal többet hoznak mint a "vazsis" kasztoké a karinak, a deathchil ugye csak vicc? mert semmit sem ér az íjjásznak annak a hatótávja, a nature ból fingom nincs mi az a nagyon sok cucc :), mert amit ad a health on kívül az csak a belassítja a karit a szarabb statok stb miatt, nehogymár beálljon ilyen gazok közé lövöldözve :), akkor már az evenom sokkal jobb, mert lassít és sebez egyszerre :) a dream is elmehet a sunyiba a vitality dmg jével meg petjével, mert tök sux az egy íjjásznak, csak 3 db aurája ér valamit a hunternek, a storm meg detto tök szar statokat hoz és a squallt ami tök fölösleges a study mellé, az earth meg tényleg a legalja :) még hogy pet...egy íjjász majd megvárja míg egy ilyen pet elbohóckodik a legendes mapon? :)...nagyon el vagytok tévedve ha a rugót szarozzátok egy hunter íjjász build kapcsán... :) -
virs lee #13443 Miért, a 100% reduction artifact az nem lámer? ~~ -
Isenlord #13442 jó estét,épp telepitem a TQ-t,holnap meg a kieget. Épp ideje volt már -
#13441 lámasor az eszed :)
első kari és pont ezért választottam mert akkoriban mindenki conq volt meg sooth meg oracle meg mittomén. -
dudovec #13440 Shorlex ha vagy gyere majd fel msn re ha tudsz. -
Shorlex #13439 nem. azt mondom, hogy pure íjászként nyomom majd istentelen sokáig, de miért ne alapon majd fogok választani 2. mastery-t. lehet hogy félreérthető volt, ez volt mögötte.
de most már nagyon rajta vagyok vagy a haruspexen vagy a wardenen. Mégpedig azért mert aki íjász ebben a játékban az vagy brigi, vagy ranger, nem állok be a lámasorba, még akkor sem ha kicsit rosszabb lesz emiatt a kari (de nem lesz :D). úgyhogy harus, vagy warden még döntök :D -
#13438 nagyon sok pont kell íjásznak hunterre, rogue mastery jó attribokat ad és pont azt a pár skillt ami kiegészíti a bow skilleket. szerintem.
egy spirit-es hunter petekkel az nemá hogy pjúr íjász :) -
Shorlex #13437 igen? aszitem mindennel működik, nem néztem meg. mindegy, egy kiesett a listából.
instant slayer sztem egy kuka, olyan kicsi az alapsebzése.
ancik mögül lövöldözni, nos, sztem láma dolog, másrészről, amire odaérnek az nmy-hez egy jól épített íjász leírtotta már őket... -
virs lee #13436 Ja meg a warhhorn. -
virs lee #13435 Warfare is jó, instant ancient + zászló mögül lövöldözni. ~~
Concussive az csak bunkóval működik, az íj az nem kifejezetten olyan. ~~ -
Shorlex #13434 ja és ha néha nákolok, akko rbocs, nem vagyok parasztgyerek, csak fáradt már... :DD -
virs lee #13433 A limók azok DOTosok, 0 sex alatt nyilván nem sokat sebeznek. Engem viszont el se találnak, mert 1. stunlock, 2. deathchill. Ezen nem jut át senki, max a nagyon bossok. ~~ -
Shorlex #13432 Hát fecske nem mintha vitatkozni akarnák, de azért ez így nem egyértelmű.
melee brigand az egyértelmű, hogy hunter-rogue, de íjásznak nem feltétlenül a rogue a legjobb. Mert mit használsz onnan? aurát meg ilyen passzívot bleedingre azt csókolom. és más kasztok? nature-nél ott az a sok jó dolog, amit a dudo írt, spirit ugye nem kell mondani, dream trance és passzívok, egy-két vazsi, sage-nél az aura meg a vazsik, avenger pet és egy két vazsi, szal egy íjásznak azt kell mondjam hogy kevés olyna dolog van, ami szarabb a rugónál :D talán csak a warrior hasztalanabb... :D
de nem azért hogy baszogassalak, vagy mi, de ahogy dudo mondta: egy pure íjász sztem szétkap mindenkit ahogy kell. Nem kell 2. mastery, nekem nem. de mivel nem kell annyi skillpont, mégis választok egyet, hát az viszont olyan legyen, hogy ne egy lassító aurát használjak már belőle csak... esküszöm az oda nem illő defender (!) is többet ér ha csak az aurát, a concussive-ot (fuigyelem, sharpnelenként van 5%!) az adrenalint a rallyt, a colossust nézem, de nem hülyülök! bármilyen vicces és tréfás lehet hogy warden lesz! :D -
dudovec #13431 Jo akkor itt egy olympus x3 run , beleneztem sajna parszor a kuklopsok spelljebe.. 4500 lifeom van, nezdmeg nyugodtan mennyire utik a karim a mobok... titan x3 azer nehezebb mint hades..:D
X3 Olympus vs Druid -
virs lee #13430 3200 az lófasz, legenden annyi egy alap ütés, és csoportosan ugranak rád. Főleg a life leech a geci, mert az lassít is, nem tudsz elfutni se. Jobb ha garantáltan nem érnek oda.
egyedul az olympusos kuklopsoknal szoktam hatralgatni a distrupt miatt , meg persze ezeknel a giganteseknel
Én ott se. ~~ Ráadásul ha vki bujkál a takarásban (kégli, fa alatt, vagy simán csak terepszínű, mint az act4 eleji csókák), az is kap belőle.
Druidnak jó az oak + heal, de oraclenek is van deathchill + spirit ward, legend toxic csonti se tud lebaszni 1 ütéssel. Shard inkább 1. karinak jó, mert nem kell hozzá semmi és erős, de a cl stunlockja sokkal hasznosabb. -
#13429 56 str, 80 dex, 1120 life, lethal, és eleinte a poison/bleed is jóóó :) -
dudovec #13428 Hat a mandrake miatt jo igazabol a brigand ijasz , mast nemigen kap belole:D Nekem rangerbol van 6x , dupla elet , heal , briar ward amikor jonnek a dragonian rusherek , amugy nemkell semmi , mert a fullos scatter meg jo cuccok mellett nemnagyon fognak elerni, mandrake nelkul sem:D Persze kezdo karinak , nemlesz 600% pierce dmg , szal az talan kifogja hasznalni... -
#13427 ja és tom, hogy nem akarsz brigandot, de lásd be nincs annál jobb pjúr íjászhoz. 67 szint után hihetsz nekem, és igenis kell az a 2. mastery, magasabb szinten ugye "azadjaazoxigént"... -
#13426 íjász hunter mellé rogue megy a legjobban, ez biztos... mint valakinek az első karija :) -
#13425 Ha nem íjjász lessz, szerezz be egy jó egeret mellé ami bírja a gyűrődést :) -
dudovec #13424 Jo hat maxdmg s cuccal toltam , igy csak 4500 hp m van.. De ha a ~700% elemental dmgmbol ami van , visszavennek kb 140% ot, azzal , hogy kicserelek 2 relicet a ringjeimen , illetve felrakom az afro amut, akkor kb 8500 lifeja lenne a druidnak , es hiaba van csak 25% rechargeom , megis 3200 as instant healem van swapon , szal health potit nemkell inni:) A cl igazabol olyan helyeken jo , ahol elakad a shard valamiben , vagy ilyesmi.. Lehet nalad nem irtott jobban a shard , de nalam ugyannyit sebez, ha lightningal teliverek valakit , mintha eltalalna egy tuske, es a shardnal sokkal jobban ki tudod hasznalni a castspeedet. Stunra igazabol nincs szuksegem , olyan gyorsan ledaral mindenkit.. egyedul az olympusos kuklopsoknal szoktam hatralgatni a distrupt miatt , meg persze ezeknel a giganteseknel , mert x3 mod alatt bechargeolnak egy csomoan , akkor siman lecsokizhatsz:) Bal klikken nekemis van egy cl em amugy , amit ha para van eltudok sutni , ha nagyonkell egy gyors stun. Tettem egy pontot a refreshre is , szal tudok 2 t is loni belole ha nagyon kell :D
keress ra erre az x3 cuccra , es probalgasd az oraclevel , persze petekkel konnyebb lesz a bossoknal , bar en a conjuval petek nelkul probaltam megcsinalni ezeket a runokat , eshat maga a run teny , h konnyebb volt joval a brutalis orb meg az eruption miatt , de a bossoknal tobbet szoptam sokkal , mint az instant healer druiddal:D -
virs lee #13423 Tudom, 1. karim shard sorci volt. ~~ Nem irt jobban a shard, csak bossra jobb, ha az elég lassú hogy megvárja hogy közelről telibe lődd (pl. tájfun + az act1-es robot). A cl legfőbb előnye a stunlcok, nem ütnek le közben. Sharddal ezt nem tudod megcsinálni. Főleg hogy nagyon ritkán jönnek sorban az ellenfelek, ha rádugrik egy brigád, az egyik jobbról, a másik balról közelít, nem tudod 1 lövéssel befogni mindet, ezért futni kell, ez időveszteség. Cl-el ilyen nincs. -
#13422 Nah kipróbálom a brigit -
#13421 a video baró -
#13420 Persze ez a jó ebben a játékban, különben rohadt unalmas lenne...
Asszonynak hiába mondom mikor dedózik hogy ez tudomány -
dudovec #13419 Hat , +4 skilles a shardom igen, csak valami elvan baszva.. Mert elvileg 11 projectilet kene lonie egy castra , de megis csak 5-t lő ahogy lattam. Persze a videon gyorsnak tunik , de 1.5x sebessegen fut az egesz , szerintem ez latszik is.. Ami persze nem jelenti azt, hogy nem daralja a palyat , csak a hosszabb videokon altalaban gyorsitok , h ne legyen uncsi:) -
#13418 Kösz
Okosabb lettem:) -
Shorlex #13417 de viccet félretéve, ha huntert akarsz és tömegírtót nem egy ilyen unalmas szart mint a brigi, akkor íjász, én most nyomom, és nagyon büntet! maxolt marksmanship, meg aura, másra (még 2. mastery-re) sincs nagyon szükséged...
komolyan.
én is dilemmában vagyok hogy mi legyen a második kasztom... ranger, harus, vagy charmer, ezek jöhetnek be, de nem tom eldönteni :D -
Shorlex #13416 Akkor erre! :D
MELEE BRIGAND RULEZ!
csak be ne und :D -
#13415 A Huntert még sosem próbáltam, de Spear-re szeretnék gyúrni, akkor mire tegyek? -
#13414 Off. töltsétek le az új hellgate múvit, egész jó :) -
Shorlex #13413 warfare, hunter -
#13412 Sziasztok
Na újrakezdtem, (új konfig) Dream mellé mit érdemes (passzivot) -
Shorlex #13411 háááát...
mivel mindenki dícséri én hallgatok...
nem rossz. elmegy