Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat dreamre sztem leginkabb kozelharcost v ilyen petes mokust lesz erdemes.. Harcosbol ugye a defender + dream elegge adja magat..😄
Azt hiszem meghoztam a végleges döntést. Amint itt a kieg, indul a Ritualist karakter rendet vágni. <#vigyor>#vigyor>
Elképzelés: Oak+Dream mastery elég szép élet ad, így a statokat nyomathatom erõre; Intre(energy) sem lesz gondom; Trance of Convalescence gyógyít és véd; Lucid dream tápol és véd; Farkasok és rémálom írtanak - egymást tápolják; Jobb gomb: Plague - gyengítéshez; Bal: Psionic Touch, vagy ha már lesz olyan recem, akkor Phantom strike...
Hát remélem jó kis kari lesz. (Már a név is megvan <#nyes>#nyes> De az még titok...)
Nektek már van elképzelés elsõ karira? Legalább annyi, hogy harcos, íjász, vagy mágus...?
Elképzelés: Oak+Dream mastery elég szép élet ad, így a statokat nyomathatom erõre; Intre(energy) sem lesz gondom; Trance of Convalescence gyógyít és véd; Lucid dream tápol és véd; Farkasok és rémálom írtanak - egymást tápolják; Jobb gomb: Plague - gyengítéshez; Bal: Psionic Touch, vagy ha már lesz olyan recem, akkor Phantom strike...
Hát remélem jó kis kari lesz. (Már a név is megvan <#nyes>#nyes> De az még titok...)
Nektek már van elképzelés elsõ karira? Legalább annyi, hogy harcos, íjász, vagy mágus...?
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Ha esetleg ugylenne , hogy az absorp + resist egyutt tizedeli a dmg-t , akkoris 110k-t sebzett ram , de ha ugy van ahogy gondolom akkor majdnem 300k t.. Vicces😄
Na gondoltam befejezem a jatekot a Guardionnal amit meg nyaron kezdtem azzal a cellal , hogy vegigtolom death nelkul.. Hat szomoru, de bizony sikerult egyszer lerippelni.. Igazabol nemertem az egeszet, vagycsak ironlorek kicsit elszalltak.. Ugytom ha van 80% absorpod meg van valamire 80% resisted , akkor a dmgt ötödeli az absorp es a maradekot ötödeli a resist.. Namost bementem a Neander bosshoz , es ha mar ugy olom az osszes bosst, hogy 1 pillanatra sem lepek el eloluk , castolhatnak barmit.. gondoltam megprobalom eztis.. Namost igen , briar ward + colossus = 80% absorb tovabba volt 80% cold resistem is , es nemkevesebb mint 11000 lifeom.. Jött a jegeso , allok varok h milesz, na es azlett h azonnal meghaltam tole.. GG😄
De azert nem adtam fel , gondoltam vegigtolom meg, szal ez lett a vege:

De azert nem adtam fel , gondoltam vegigtolom meg, szal ez lett a vege:

Marmint zeno rulez..😊 Nincs bowod?;>
Hat a raptor sztem azzal a 30 al, 600 as lethalnal 5% erosodes? 😊
Ja hat zeno, hagyd is azt.
Ja hat zeno, hagyd is azt.
pajzsom zeno, kell avoid-hoz, de azért lehet megpróbálom. kösz.
amu hecate-zva van, de lehet inkább raptortooth lesz +30% dmg miatt.
amu hecate-zva van, de lehet inkább raptortooth lesz +30% dmg miatt.
Ja es ha hecatezod azt az amut ,akkor lesz v +500? manad onnan, kb ugyanaz mintha megtoltanad meg 10% costal? v meg jobb..
Dualos vagy fecske? Mert ha nem , akkor golden shield of pelaron?😊
Nálam hol vaultból megy, hol ebbõl a progiból ez az elsõ ilyen dmg. mutató nálam és csak a modifikátorig jutottam, abból is a dmg jelzõ és a drop növelõ mûkszik, a drop csak poén, mert már rég megvolt az összes cucc, mire egyáltalán kijött ez a progi... 😊
Ja es clasp/hood/afro/apollo/cartouchering/heka/archcipo/calypso ..
2x seal of the high priest: -28% nrg cist
1x zöld spellbound amu: -27% nrg cost
így van -83% nrg cost az assámon. tud valaki ennél jobbat összehozni a 3 ékszerbõl? pár százalék kell a tényleg teljesen folyamatos lethal-hoz. köszi elõreis...
1x zöld spellbound amu: -27% nrg cost
így van -83% nrg cost az assámon. tud valaki ennél jobbat összehozni a 3 ékszerbõl? pár százalék kell a tényleg teljesen folyamatos lethal-hoz. köszi elõreis...
Ah csitet nemrakok fel, meg a vegen nembirnam a kisertest😄D koszi azert, lehet megnezem majd.. bar amire kene azt mar kikalkulaltam fejben.
Ja bocsi a corsából a disarm traps és az iron will, lehet hogy összekeveredett..., a hálót a corsa, a freeze és háló stb. idõtartamot a defender védené ha tudná.. 😊
Hát ez kiírja, a többit nem ér használni 😊
Ja, de disarm trapot irtal , az csak dmg meg reduced dmg trapstol.. de mind1😊
Amugy rohadt vicces ez a halo a titan ellen, meg aztis hallom ahogy bedörög az eg amikor castolja az egszakadast , megsem esik le semmi mert visszaütöm a castjat.. tuznel is , atfujja rajtam de nemserulok.. bar erre nem erdemes 100% ig alapozni , inkabb kitérek elole😄
Amugy rohadt vicces ez a halo a titan ellen, meg aztis hallom ahogy bedörög az eg amikor castolja az egszakadast , megsem esik le semmi mert visszaütöm a castjat.. tuznel is , atfujja rajtam de nemserulok.. bar erre nem erdemes 100% ig alapozni , inkabb kitérek elole😄
van 1.20 hoz dmg kiiro? ugyanolyan kis exe mint 1.08 hozvolt? mert akkor nagyon tudnek neki orulni..
Mod-al mint ahogy a vault-al a sima netre lazán be lehet menni, mert ezt kipróbáltam én is, a dmg kiírás miatt nyomatom, meg néha poénból a cuccdobás miatt is, olyankor furcsamód a töbiek nem látnak semmit pedig az egész pálya be van hintve lila-kék cuccossal, de csak én látom, meg fel is tudom venni, és ha ledobom a földre akkor már mindenki látja, elég érdekes... 😊
Az ironwill csokkenti az entrampmentet , nem a disarm traps.. ha joltom😊
Amugy a tobbire annyira nem , de druidra megoldas sztem egy warden ijasz lenne😊
Amugy a tobbire annyira nem , de druidra megoldas sztem egy warden ijasz lenne😊
Spellbreaker.. brutalis skill bazdmeg, leszivja rolad az osszes manat a buffjaiddal egyutt + health reduction + skill distrupt😄 veged.. Hat mondtam par honapja meg a testeles elott, h a storm az kicsit tulvan lõve ironloreknal a 100 rec miatt:o
Amit nemtudok, ha neki fennvan valami mod , de a game verzioja ugyanaz , akkor be tud e menni.. Amivel nem feltetlen csitel , csak 1-2 lila cuccot be relicel meg mittomen😄
dashe o4en' haraso 😊 azt tök világos nekem már viszonylag régóta hogy pl a 100% reduced freeze duration simán csökkenti mondjuk a kimaxolt 6sec idõt 3 ra stb. sajnos olyan hogy freeze resist olyan nincs mint tudjuk, a háló simán megállított 2-3secre a druid grant skilljébõl, pedig a corsámból a disarm traps-on 5 pont volt... na a skill distrupt télleg nagyon ki tud baszni, ha a megfelelõ idõben ellövi az ember, a druid nyomatta párszor még az éles meccsek elõtt és rendre levette az energy mellet az összes aurát vele, ami eléggé be tudna tenni, ha lenne olyan egér aminek a gombjaira rá lehetne programozni azt a kb 5-6 dolgot még emellé, amit egymásután rá kéne lõni a mozgó ellenfélre 😊
Ja es Shorlex akkor behozott egy ien probaba karaktert, reduction testelesre meg egyebekre , kb 5 millio elettel, hogy lemerjem rajta a legnagyobb dmg-ket.. Hat olyan 35k korul uthettem ra lethalall, mig a 45% os takedown levette majdnem a felet😄 Ezutan bejottem egy 36 os druiddal.. plague + lightning bolt instant.. hat eleg brutalisan vitte a healthjat , ugyhogy nem csodalkozom azon, hogy a druid beolt😊
Romoto: 1.08 alatt bugos a colosuss form , es 100% avoidot ad a nyilvesszok , ternion meg csomo hulyeseg ellen.. A bolt szerintem pont eltalal, illetve akkoris eltalalnak, ha a ranged attackot full kozelrol toljak rad.. -> Ezert jutottam arra a megallpitasra , hogy ha teljes kozelsegbol nyomnak beled 1 ranged attackot, akkor az esetben ez meleenek szamit , szoval akar meg krittelhet is😄D Tudom furan hangzik , de amikor par honapja testelgettuk az absorp/reflectet Shorlexel , akkor vegig atment rajta az osszes ternionom, pedig 1 deka avoidja sem volt , aztan amikor odamentem tok kozelre , akkor vegig eltalaltam..😄 Persze volt 1-2 szög messzirol is amibol talalt , de altalaban nem talalta el.
Neki asszem nemis tunt fel , csak en csodalkoztam , hogy az akkori 1.08 as conqom mertnem talalja el 1 rohadt nyilvesszo sem.. (ez volt a megoldas az 1.08 bugosan halalos nyilvesszoire, a col form..) Az mas kerdes, hogy nekem ez csak ugy ment , ha nem volt fenn shield.. mert amikor a guardiannal probaltam ugyanezt a trukkot, akkor elakadtak bennem a nyilak , mert blokkolta oket a pajzsal.. , amint levettem a shieldem , atment rajtam az osszes..😄
Neki asszem nemis tunt fel , csak en csodalkoztam , hogy az akkori 1.08 as conqom mertnem talalja el 1 rohadt nyilvesszo sem.. (ez volt a megoldas az 1.08 bugosan halalos nyilvesszoire, a col form..) Az mas kerdes, hogy nekem ez csak ugy ment , ha nem volt fenn shield.. mert amikor a guardiannal probaltam ugyanezt a trukkot, akkor elakadtak bennem a nyilak , mert blokkolta oket a pajzsal.. , amint levettem a shieldem , atment rajtam az osszes..😄
😄D gavaris pa ruszki? davaj davaj..
Ez a freeze egy erdekes dolog.. Nem akarok nagy hulyeseget mondani, de sztem a freeze/halo ugy mukodhet: ha 100% od van ellene, akkor felezi az idejet , ha 200% akkor negyedeli stb.. Tegnap amikor toltuk kicsit Shorlexel, epicen egy neander radobta a halot a brigandomra.. Namost az eredmeny azlett , hogy kb 2-3 secet alltam a halojaban mire lejott rolam, pedig van 100% om a hood miatt es tovabbi 100% az art of the hunt passiveja miatt.. Szal 200% entrapment duration reduce melett is 3 secet alltam a halojaban.. lol.. A masik erdekesseg, hogy a Conjum grant skill haloja, ami lvl 2 es (ezis erdekes , elvegre +4 all skillel tolom , megse noveli meg a halom skilljet , pedig 1.08 alatt hatott a +5 skillem a botbol hozott ancikra..) , szal ez a 3 seces halo joval tobb idore megallit barkit az olympuson (küklopsot kiveve) , mint egy 8 seces war horn.., persze legenden..
Aztan ottvan meg a skill distruption , ami 100% a conjumnak az afro amu miatt, de megis amikor stone formban allok , meg ugyis letimerezi 1 secre minden skillemet ahogy eltalal azzal a szarral.. Igaz nem sebez a form miatt, meg mire kijovok a formbol mindig max a lifeom es nincs rajtam semmi ilyen szivatas , nade akkoris.. basszakmeg😄
Ez a freeze egy erdekes dolog.. Nem akarok nagy hulyeseget mondani, de sztem a freeze/halo ugy mukodhet: ha 100% od van ellene, akkor felezi az idejet , ha 200% akkor negyedeli stb.. Tegnap amikor toltuk kicsit Shorlexel, epicen egy neander radobta a halot a brigandomra.. Namost az eredmeny azlett , hogy kb 2-3 secet alltam a halojaban mire lejott rolam, pedig van 100% om a hood miatt es tovabbi 100% az art of the hunt passiveja miatt.. Szal 200% entrapment duration reduce melett is 3 secet alltam a halojaban.. lol.. A masik erdekesseg, hogy a Conjum grant skill haloja, ami lvl 2 es (ezis erdekes , elvegre +4 all skillel tolom , megse noveli meg a halom skilljet , pedig 1.08 alatt hatott a +5 skillem a botbol hozott ancikra..) , szal ez a 3 seces halo joval tobb idore megallit barkit az olympuson (küklopsot kiveve) , mint egy 8 seces war horn.., persze legenden..
Aztan ottvan meg a skill distruption , ami 100% a conjumnak az afro amu miatt, de megis amikor stone formban allok , meg ugyis letimerezi 1 secre minden skillemet ahogy eltalal azzal a szarral.. Igaz nem sebez a form miatt, meg mire kijovok a formbol mindig max a lifeom es nincs rajtam semmi ilyen szivatas , nade akkoris.. basszakmeg😄
"flower" <#vigyor>#vigyor>
Nem flawless?
Nem flawless?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ja mellesleg elég vicces, hogy télleg csak ez az egy server van, bakker...😊 és hát legközelebb muszáj meglepnem õket valamivel úgy-hogy biztos lessz colossus form meg throwing knife valami rec. el, annál is inkább mert a colossus form ra nem hat a freeze?!?...ezt mondta volt a druidos gamer, hogy van valami gebasz a mage spellekkel mert nem hatnak colossus form alatt...mindenesetre a plaque, storm, lighting bolt simán hat... 😊
Nemtom , szerintem nem buzergáltak semmin azok ketten, már harmadszor toljuk adtam egy rakás cuccot nekik stb...szal tök korrektek, a pvp s részben az elején amikor legyaktam párszor õket ilyesmi flower valami megjegyzése volt az egyiknek, mivel láma vagyok ezekben megkérdeztem mit jelent és akkor mondta az egyik hogy tiszta küzdelem a jelentése vagy mi , ja és mivel azt hiszik hogy én is orosz vagyok ezért sem hinném hogy átbasznának 😊, az a helyzet hogy perfekt az oroszom és hát ezért is hitték hogy én is valamilyen orosz fórumtag vagyok 😊 mert ilyeneket szóltak be, hogy bezzeg nálatok ott a fórumban ez-meg az leszarják az evenomot, ekkor mondtam hogy az nálam maxon van... 😊) és az a slowed tényleg szinte teljesen leállított, min 10 ütést bekaptam... volt olyan is párszor, hogy duelbe egyszerre fingtunk ki, a két corsa, vagy a druid corsa, elég melodramatikus jelenetek lettek 😊)
Foleg, hogy a mandrake arra is hat , es ugyan nem fearel de fumble attackot csinal.. De flashpowderrel is szivathatod, csak kell +skill meg 100 rec.
Romoto csinalj 6000 poision dmg-t es allando rally+formban szorjad a keseket az arcukba;>>
Btw nemtom mennyi lehet a pinged naluk , de rohadt sokat szamit pvp ben.. Tudod ahogy jatszunk Shorlexel , 2 en magyar geprol magyarra 150 a pingem haman at eshat nagyon lehet erezni, bar quakes multambol kiindulva inkabb 250ms nek erzem😄
Ruszkik amugy (tisztelet a kivetelnek) de nagy haxxorok, persze lehet ez a 2 nem, elvegre ha 3 an pvp ztek europaban osszesen, akkor mer basszak el a feelingjet😄
Mindenesetre bemennek gusztustalankodni a conjureremmel, halo stunlock+eruption , hameg leutnenek stoneform es toltok.. 😄
Ruszkik amugy (tisztelet a kivetelnek) de nagy haxxorok, persze lehet ez a 2 nem, elvegre ha 3 an pvp ztek europaban osszesen, akkor mer basszak el a feelingjet😄
Mindenesetre bemennek gusztustalankodni a conjureremmel, halo stunlock+eruption , hameg leutnenek stoneform es toltok.. 😄
En egyet ertek ertek fecskevel.. A dex a scatternek kell, ha % osan ad.
Hú fecske pedig egyszer kipróbálhatnánk!!!
Nagyon de nagyon érdekelne a conq ellen mit tud egy brigand (conq mit tud ellene) lethallal, meg rogue aurával, stb.
Este lehet hogy ki kéne tesztelgetni!!!
Nagyon de nagyon érdekelne a conq ellen mit tud egy brigand (conq mit tud ellene) lethallal, meg rogue aurával, stb.
Este lehet hogy ki kéne tesztelgetni!!!
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Kíváncsi lennék rá, mert ugye az összes kari közt a legegyszerûbben és messzire lehet vele durván hatni és ez elég jó elõnynek tûnik...mondjuk terepen elég egy szikla és már nem is hat annyira... 😊
jó de az én brigandom full pierce, azaz a cuccai és skillei mind pierce-re mennek (+700-800% pierce dmg). ezért nekem dex-et volt célszerû nyomatni, hiszen fizikai dmg-t semmi sem növeli nálam. persze nem árthat a str sem, a sebzésen dob, õszintén szólva lehet többet is, de ha egy totál íjász kari sem lehet pierce-es akkor mi legyen az?
romoto: nékem ugye van a lev50-es 100rec-es lethal-os assám és a lev63-as betrayer íjas brigadnom, de pvp-t még csak nem is próbáltam sosem.
romoto: nékem ugye van a lev50-es 100rec-es lethal-os assám és a lev63-as betrayer íjas brigadnom, de pvp-t még csak nem is próbáltam sosem.
Ja most gondoltam végig, csak annyi az egész, hogy rajta volt a Children of Ares szett, persze benéztem a karvédõt, atom az a kb. 100-110% slowed lassítás a+skillekbõl simán összejön, közelharcosnak olyan mint a freeze a stormosnál bakker, mert erre sincs resist ugyebár 😊
Ja és valamit nagyon tudott az a másic corsa, ha sikerült megütnie elsõnek a lethalom és shield charge-om elõtt, úgy belassított hogy kifingatott utána mert nem tudtam megcsapni, szinte teljesen leállt a karim, szóval nem vágom miért, de az evenomon kívül ami slowed-jének hatása egyáltalán nem vagy alig látszott meg amúgy a karikon nálam, inkább csak a throwing használatánál a storm-druidon... valami brutál x% slowedje lehetett, amit nem vágok, mert alexander sisak, páncél, és athena, meg conquerer bracers volt rajta, meg deimos pajzs és kydoimos fegyó...meg erre rá is kérdeztem de azt válaszolta hogy az evenom passzívja adja mire mondtam hogy az nálam is maxolva van, és nem lassít közel sem ennyire és mégis kell lennie ott még +ba valaminek, na erre azt mondta hogy bocs de nem árulja el, mire a másik druidos beszólt hogy a verziónk nem egyezik?? szerintem ez baromság, de ilyen slowed olyan szinte mint a freeze megcsapott vagy 10szer, míg én csak egyszer tudtam....
Jó lenne látni vagy csinálni egy pvp-s, 100 rec. Lethalos Assát vagy Brigandot is evenommal vagy study val meg betrayeres íjjal...Fecske 😊
Ja van még pár lehetõség biztos, de úgy vettem észre a zászlózás sem elég hatékony, az a spealbreaker 100 reccel tolta, az outsider ellenben nagyon hatékony pvp-s pet, nagyon gyors és ha nem éri utól, akkor bebassza a health reductját amit távolra castol el, tehát elég idegesítõ lehet mert láttam hogy eléggé iszkoltak elõle vagy megróbálták leverni gyorsan, ha a Liche is ilyen agilis lessz, mert az lessz a kiegben gondolom agresszív módban akkor elég ütõs párossá válik, csak rohanni kell mert a zászlók ellenére kicsináltak sec-pec alatt az ilyen corsák is... 😊
Nem is tudom hoygh mi fontosabb. Megmondom miért.
Egyszer szórakoztam egy briganddal, ami arról szólt, hogy 100% piercinget csináltam vele blade honing konvertálással (30% alapból a dárda, plusz 70% honingból). Na most ezek után volt vagy 40 el nem osztott statpontom. Benyomtam a honingot, és úgy kezdtem el osztogatni a statpontokat.
és láss csodát, a híres dex, ami expressis verbis ki van írva hogy növelli a piercing damage-et, egy elosztott pont után növellte a sebzést 6-7-tel, egy str pont kiosztása pedig majdnem 20-al... ezek után elgondolkodtató a dolog.
Szal én azt mondom, hogy legyen ilyen 60-40 arányban a str javára, és ugyanezt tartom íjnál is. sokan veszekedtek már velem (dudovec kartársam is 😄), hogy az íjász az csak dex, de látod hogy nem. ugyanúgy egy str pont jobban növelli a sebzést, mint egy dex.
Egyszer szórakoztam egy briganddal, ami arról szólt, hogy 100% piercinget csináltam vele blade honing konvertálással (30% alapból a dárda, plusz 70% honingból). Na most ezek után volt vagy 40 el nem osztott statpontom. Benyomtam a honingot, és úgy kezdtem el osztogatni a statpontokat.
és láss csodát, a híres dex, ami expressis verbis ki van írva hogy növelli a piercing damage-et, egy elosztott pont után növellte a sebzést 6-7-tel, egy str pont kiosztása pedig majdnem 20-al... ezek után elgondolkodtató a dolog.
Szal én azt mondom, hogy legyen ilyen 60-40 arányban a str javára, és ugyanezt tartom íjnál is. sokan veszekedtek már velem (dudovec kartársam is 😄), hogy az íjász az csak dex, de látod hogy nem. ugyanúgy egy str pont jobban növelli a sebzést, mint egy dex.
dex a legfontosabb a pierce dmg miatt. str sem árt a fegyverek fizikális sebzés-része miatt. a konkrét arány fegyvertõl is függhet.
63-as brigómnak pl 300 körüli str mellé van 700 körüli dex-e cuccokkal együtt, 138 int-tel.
63-as brigómnak pl 300 körüli str mellé van 700 körüli dex-e cuccokkal együtt, 138 int-tel.
<#taps>#taps> <#action>#action>