Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A másik leatherskin shield.

Továbbá esett egy Eidolon shell nevû lila pajzs. Ez semmi jót nem ad végülis, de az egyik részt nem értem. Mit jelent az, hogy 111% skill disruption protection? Ezt is adja. Köszi

Terensz
A nyalóka is pajzs :-)

Mi a 2 lila pajzs neve?

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

LOL, elõbb végigmentem a titkos helyen, ahova kell a teknõsbéka, és esett a ládából két lil pajzs, meg egy télapó cucc, valami nyalóka😄😄

Ja, meg hát 40% attack speed😄

Nekem legioners kiegek kellenének, ugyanis a felsõjét tegnap kaptam. Ahoz kéne sapka, cipo, kezes.

Ja, meg szerintem ez az artifact marad, rengeteg +dmg-t ad, azért csináltam ezt.

Közben rájöttem😄

Terensz
Hmm.. használod szerintem a gyorsgombokat, legalábbis remélem :/

Gyorsgombok 1-9-ig vannak (vagy 0-ig, nem emlékszem), és 2 gyorsgomb-szett van. Tab-bal tudsz váltani. Gyorsgomb ábráján jobb gombbal tudsz hozzárendelni.

Terensz
Ez, pl.

Az elsõt a Homadost szerintem ne farmold. Bug-os tárgy, és ezt mindenki tudja, prok nem használják. Az attack speed-et nem a leírt értékre, hanem a maximumra viszi fel.

A lista nem teljes. Sõt, pár igencsak farmolt dolog hiányzik:

- Anaplekte's skullcap
- Anaplekte's cuirass
- Ismene's cuirass
- Shroud of Ker
- Vestment of Ker (az a cucc nagyon szép)
- fekete gigantes felszerelés (Alcynoneus')
- Bandari cuccok

És még egy jópár.

hogy tudom gyors gombozni a skilljét?

Terensz
A Pagos nagyon jó, gyorsgombozd be a sqall-t, amit ad :-) Íjászok találati esélyét viheted le vele, recharge rajta elég kicsi. + a fagysebzés mellé kapod az int. bónuszt :-) Egy thane 2 Pagossal már egész jó :-) Persze nem lesz 2 sqall-od.

Terensz
Azért kérdeztem, mert a Blood of Ares tökéletes pl. egy lándzsás slayernek, vagy egy bármilyen (lándzsás/távolsági) brigandnak. De majd legenden szerintem cseréld le azért másikra. Symbol of the Polymath lesz majd a te artifact-ed :-)

Bár ha multi-centrikusan csinálod, csinálhatsz belõle tankot, és akkor a Marduk's tablet of Destiny lesz a legjobb választás.

De ha sok idõd lesz, csinálhatsz belõle Rambót is :-) Itt van pl. egy nagyon beteg conqueror :-)

A tárgyakat nem hiszem, hogy egybõl vágod, mi micsoda és hol kell farmolni. Ha kell, segítünk.

Ja, meg van oldal, ami leírja, milyen ruhák, fegyverek hol esnek, mennyi eséllyel? Köszi
bocs a sok hsz-ért:S

Ja, meg pár hsz-em elõtt nem jól írtam. Nem Silence, hanem Pagos kardot kaptam.

Aha, okés. Ha a kasztom kérdezed, Conqueror.
Ja, meg igen, a teleport lett volna a legegyszerûbb😄😄 De nem is gondoltam arra😄

Terensz
Az passzívan triggerelõdik, nem te kapcsolod be.

Grants Skill: Tears of Blood (Activated upon taking damage, chance 5%, cooldown 120 sec.)

Amúgy ez templar, ugye?

Kérdeznék egy olyat, hogy az elõbb gyártottam egy artifactot, (Blood of Ares) és, hogy ad vmi Grant skillt. Azt hogy tudom használni?
Köszi

Terensz
Amúgy pedig: használd legközelebb a Chang'an teleportot :-)

Ok hiba megoldva. Csak kiléptem, és vissza. És az ajtó kinyílt...😄

Üdv. Lenne egy olyan kérdésem, hogy epic-en tolom most, és most ott vagyok, hogy visszajutok a kínai városba, ahol voltam már elõtte, de az egyik ajtó nem nyílik ki. Azt írja quest miatt Zárva... de rendesen jutottam el oda, mindenhol voltam már, mindenkit megöltem, de nem nyílik ki, és így nem tudok továbbjutni:S Valaki tudja mit hagytam ki? A küldi azt írja Find Wusao Mountain. Köszi

Terensz
Én kipróbáltam a defileres drop-gyakoriság állítást, de késõbb minden cuccomat eldobtam, amit így szereztem. Persze ez fanatizmus, nem követendõ :-)

Terensz
2 igazán jó íj létezik, a Bramblewood és az Eldritch's Bow. Lilákat célszerû elfelejteni :-) Amúgy a resist-csökkentés miatt szinte mindenki a Bramblewood-ot használja.

Én meg úgy csaltam hogy felszoroztam a kék lila cuccok dobási arányát vagy 5-el.
A tököm tele volt már azzal hogy egy teljes ACT-ban dobtak max 3-4kéket 2-3lilát és volt hogy már mindegyik megvolt 😞
Valamelyiket én is vagy 20ad szorra találom meg.
A silence kard is pont ilyen.
Meg sokszor rálelsz egy olyan lila cuccra amit a következõ 10sem tud überelni.
Pl így jártam a Teucer warbowal. Viszonylag korán megtaláltam és lesem tudtam cserélni mert nemvolt jobb lila egy ideig.
Terensz
Nos, most kicsit áruló lettem, mert 5 hónap Titan Quest után elkezdtem wow-ozni, de még visszatérek, tudom :-)

A Lilith tetszik, egyszer rászánom magam, és végigtolom :-) Csak neten kevesen játszák, fõleg ezért hanyagoltam. Xmax multiban biztos nagyon király :-)
Underlordot pedig gyáva voltam kipróbálni :-) Szerintem az Überen szerzett kudarc is belejátszik ebbe :-)

Terensz
Jó reggelt, srácok :-)

Silence-t kb 20-at találtam már, legionaire's breastplate-t csak kb. 3-at.
Szerintem emiatt ne fájjon a fejed. Anno én is kaptam régebbi játékostól jó cuccot, meg késõbb én is adtam újabbaknak, ez így a jó.

Nekem is ez volt. Multiba nyomtam kicsit, és ott összehaverkodtam egy német taggal, (azért írom így mert 40+) és õ adott nekem egy lila kardot (silence) meg lila ruhát (Legionnaire's Breastplate). Most nyilván ez kicsit elvesz a játékélménybõl, de nem annyira érdekel. Én ezekkel nyomom az tuti😊

A settek szerintem elég gázok.
Mire az ember kirakja õket már ezerszer jobb cuccokat lehet összeállítani és a bónuszuk sem lesz akkora hogy megérje õket visleni
No ha már itt mindenki belemerült..én is játszottam!😊
Lilith Underlord extra boss nehézségi fokon normálon végig vittem...48. szint..kezd kifulladni a harbingerem...nem nagyon farmoltam...így a DPS is csak most lépte át az 1000-et..:S érdekesek ezek az új skillek..Terensznek mindenképp ajánlom, ha ideje engedni, tegyen 1 próbát vele!😊 Érezhetõen hiányoznak a jó cuccok...valahogy végigvergõdöm az Epic-et aztán farmra fel legenden!😊
Terensz
Bat fang: vacak.
Demon blood: van sokkal jobb is medálra, harcos masteryknél raptor tooth vagy monkey trickery való oda.
Peng claw: én szeretem +20% dmg bónusszal, de profik nem használják :-)
Divatosabb az anubis +35% attack speed bónusszal és a sheng-nong dark medicine %-os méregsebzéssel, nem a méreg, hanem a -18% resistek miatt.

Revenant cuccok: szökõévente esnek, rondák és van helyettük jobb. A +4 skillt nélkülük is ki lehet rakni. De leginkább: szökõévente esnek :-)

Nekem hétfõtöl meló van nem igen lesz idõm neten tolni.:S
Most nagy dilemmám van😄 Havernak van 1 igen jó sarlója epic. Azt mondta nekem adja. nemtudom, hogy elbasznám e a játékélményt egy legendary fegyverrel😊
Speedy, te most hol tartasz a játékban? Hányas vagy? Esetleg neten nem játszunk?

<#wow1> na igen, ez jól kijött😄 De tényleg mi annak a cuccnak a neve?😄

alsógatya ^^
Üdv. Valaki mondja meg pls mi annak a cuccnak a neve, amit a ruha alá kéne tenni. Meg, azzal kapcsban kéne egy kis help, mert nem igazán van cuccom ami ahoz kéne.

act1 vége - bat fang, daemon blood, rúnák
kínai nagy fal - peng calw
királyok völgye, sírkamrák - revenant cuccok
Terensz
Így van, ezt minden más játékból hiányolom :-)

Rohanás a Grey sistershez az anouranokon át, hopp, ott világít egy bramblewood 😄 Jéé, az a buzogány milyen szivárványcsíkot húz :-) Nézzenek oda, annak a keresnek a fején mit keres egy Anaplekte's skullcap? 😄 Ja, ilyen még sajnos nem volt :/

Nekem is szenvedés volt, megölt párszor, de majd az elsõ boss a labirintus végén... a bika, na az lesz kemény... olyan defense van, colossus nélkül, nem gyõztem volna le... így is 2szer leölt..😞

epic act1-ben a labirintusban vannak mechanikus szerkezetek, mint pl Talos😊 vagy a bikákat, ott érdemes a labirintusban kóborolni mindenfelé, eshetnek jó fegyverek😊 ezért jó a titan quest, mert ha kellõen rázoomolsz, láthatod, mi fog a kezedbe hullani!😊
Nekem a legszarabb ellenfél egyenlõre az act1 labirintusba valami bérgyilkos😄 Nemértem miért de 1 ütés vagyok neki😄 Amúgy nekem meg jó dps cucc kéne erre állandóan staff esik meg tank cucc
üdv,

ha én elsõre játszom, akkor általában a nagyobb ládás és az orb( kék gömbös(telkine,titán,charon,hadesz) bossokat verem meg többször,egyrészt sok xp, más részt a több, és jobb tárgyak bevételi forrásnak sem utolsók..a pénz nem nagyon lehet gond, bár skillek mozgatásával,továbbá az enchantolással elég sok pénzt el lehet költeni 😊 egy-egy relic vagy charm kivétele, akár több millió aranyba is kerülhet!😊
Nagyobb bossoakt legyûrni, amúgy is nagyobb élvezet, és sokat megtudhatsz a játék mechanikájából!😊 Melyik resist mire jó, mennyire fontos Neked a magas támadó és védõérték és hasonlók!😊
Terensz-nek abban teljesen igaza van, a jó cuccok igazán, majd legenden esnek, ott érdemes sok idõt eltölteni. 😊
Epic Barnau nekem is személyes kedvenc..fõleg Überben...6-os fürtben!😊)))
Talos-al én is megszenvedtem....:S -10es fire resistel😄 de futkároztam igy nem volt para, de volt 4 halál...xD

Hát igen, nehezedik a játék...😄 Epic-en az elején még túl könnyû volt, de mire az elõbb megöltem lvl 1 act végén a bikát..😄 meg az utánna levõ bosst... hát leizzadtam😄 épphogy sikerült, viszont semmi jót nem dobtak. Ám az xp nagyon jó, eddig minden mobot megöltem, és már 48-as vagyok😊 És már esett lila cucc is, de persze, hogy varinak való volt...😞

Terensz
Haha, kihagytam a neanderthal sámánokat :-)

Terensz
Amúgy én rengeteget farmoltam, de amik számomra jó cuccok, azokat nem bossok dobják (kivéve Bandari). Persze farmolni CSAK legenden szabad!

Szerintem õket érdemes farmolni:
- anouran
- keres
- gorgon
- Bandari
- draconian
- tigerman
- troglodite
- empusa
- gigantes
- melinoe
Ezek dobják az igazán jó cuccokat, sajnos elég ritkán :-) Lehet, kihagytam valamelyiket.

Terensz
Nem :-)

Epicen érdemes szerinted farmolni valamelyik bosst?
Terensz
Én csomószor neten játszottam, úgy jutottunk Taloshoz. Persze tudtam, mennyi a társam, társaim resistje, és tudtam azt is, hogy bele fognak rohanni a halálukba :-) Szólni nem nagyon tudtam nekik, mert ált. oroszok/németek voltak :-)

Most öltem le Talost tényleg aranyos volt😄
Ha nem -15 lett volna a fire resistem akkor lehet nem haltam volna 2szer 😊))
Terensz
Nagyon kész videó :-) Gyakorlatilag ki se kell jönnie colossus formból. Így olyan, mintha nem 2700, hanem 15000 hp-ja lenne :-) Azért legend xmax (3-szoros) Typhonnál melegedett a pite rendesen :-)