23078
-
steweee #22198 jövőre érek rá. végigtolhatjuk 1x a kampányt ha gondolod -
#22197 Hali!
Tolja még valaki? Most telepítem, lehet tolni hamachin? -
ntex #22196 jelen esetben Onslaughtra pakoltam még csak meg tán a weapon mastery passzívra :D -
ntex #22195 általában úgy osztom el a pontokat szintlépésnél hogy kettőt masteryre egyet aktív képességre utána kettő mastery + 1 passzív -
#22194 Ahogy látom, nem bonyolítod túl a játékot sok képesség használatával -
ntex #22193 gondoltam megosztom veletek :D
ezt 1.17-es patch alatt produkálta a Nessus ládája :D
-
mikusmate #22192 Az RNG fixet érdemes feltenni? -
#22191 értem, köszönöm szépen a felvilágosítást :) -
#22190 A Titan Quest ikonját felejtsd el, az Immortal Throne beépül az alapjátékba, ugyanakkor el is különül attól, s ha a Titan Questet indítod, csak az alapjáték képességei, tárgyai, küldetései lesznek elérhetőek. -
#22189 tehát ha jól értem akkor telepíteni kell mind2-t de csak az IT-t kell indítani, és az magába foglalja az alap kampányt is?
meg még annyi hogy a steamen a multit csak az alaphoz írják, akkor az hogy műxik, multihoz az alapot kell indítani? -
#22188 Titan Quest+Immortal Throne.
Immortal Throne-t kell indítani a játékhoz, a történet sokáig ugyanaz, de jónéhány dolgot az IT ad a játékhoz.
Az álom (dream) képességek is csak az IT-vel érhetők el, vannak targyak, amelyeket a kiegészítő ad a játékhoz, történetileg majd Görögországba visszatérve Hádész legyőzése lesz a feladat.
-
#22187 ha csak az IT-t indítom el, abból játszható az alap játék kampánya is, vagy mindenképpen kell az alapot is telepíteni ha az alap kampánnyal szeretném kezdeni? esetleg mindkettőt felkell tenni de IT akkor kezeli az alap mapjait is vagy a két kampányhoz mindenképp külön külön kell indítani az alapot és az IT-t?
steames gold verziót vettem meg -
nedeljko #22186 Neki rohansz csapod és figyeled mitől döglik vagy mitől döglesz te.
nem olyan nagy valami... max még egy fasza tekercset is veszel mellé és kész -
mikusmate #22185 Hydra ellen poison resen kívül nincs másra szükség melee karakterrel? -
falloutfan #22184 zsír már működik. kösz:) -
#22183 Így mindjárt más. Erre két megoldás van, vagy futtasd a játékot (és a steamet ha azon van meg) adminisztrátor módban, vagyis az ikonján jobbklikk és adminként indítsd,
vagy töltsd le
ezt, és bontsd ki az immortal throne mappájába. -
falloutfan #22182 Assertion failed!
Program...Files/THQ/Titan Quest Immortal Throne/Tquit.exe
Line:236
Expression:theSocket!=INVALID_SOCKET
For information on how your program can use an assertion failure, see Visual C++ documentation on asserts
és akkor választhatok hogy leáálítás ismét vagy kilépés
-
#22181 Majd ha a "valami" helyett pontosan leínád, hogy mi a gond, talán tudnának segíteni. -
falloutfan #22180 de ezt megcsinálta ugy emlékszek:S -
#22179 - Töröld le ez egész játékot, takartsd ki a regisztriből.
- Telepítsd újra, a kieggel együtt.
- Alapjátékkal ne fogléalkozz, indítsd el az Immortal Throne-t.
- Amikor a netre szeretnél csatlakozni, kiírja, hogy nem megfelelő verzió, frissíteni kell, s be is adja rögtön a frissítő képernyőt.
Elvileg megoldja magától a megfelelő verzió telepítését, ha nem kavar be valami régebbi patch. -
falloutfan #22178 bocs az immortal thron nak a verzioja 1.1 a rendes az 1.3.legalábbis ez az indok amiért nem telepíti -
#22177 rakd fel a legújabb patchet
http://thq.vo.llnwd.net/o10/TQ/Patches/Patch_Standalone_101_to_130r2.exe -
falloutfan #22176 nem buherált mivel eredetiben vettem meg. nem is kértem hogy lássatok bele a gépembe:) amúgy valamit a Visual c++ al kapcsolatban írt ki(meg még sok mást) és v1.1 et ír allul a sarokban, frissítést meg nem talál -
#22175 Telepatikus, távolba látó képességgel nem sokan rendelkeznek, s közülük még kevesebben olvasnak sg fórumokat.
Netre kapcsolódást blokkolhatja tűzfal, szerverekre lépést patch hiánya, vagy a buherált, warezes játék.
-
falloutfan #22174 nem tudok netezni se vele mert kiír valami hibát amikor keresni próbálom a szervereket. valaki pls segítsen már!!! -
mikusmate #22173 Lenne egy kérdésem a ritual cuccokkal kapcsolatban. A less dmg bonusok azok minden sebzésre érvényesek? Gondolok arra pl. hogy a machae archerek is kevesebbet sebeznek, vagy azok ellen csak a piercing res/ctap ad védelmet, meg hogy az empusák elemental sebzése is csökken, vagy az ellen is csak az elemental res ér valamit? Azért érdekelne, mert lassan (igen lassan... még csak most vagyok epic Epirusban, de ha belehúzok akkor gyorsan haladok) közeledek epic Hades palotájához, és ha a a ritual cuccok ennyire imbák, akkor talán érdemes egy kis dps-t feláldozni. -
nedeljko #22172 Ja és hol lehet megtalálni a cesars amantinát a red eye szigeten? -
falloutfan #22171 ja és nem tudok felvenni sok fegyvert a földről. hiába nyomom azt altot nem is írja ki hogy ott van pedig látszik. ez valami bug vagy mi? -
Piccolo13 #22170 65-ös hódító és egy 40-es természet. -
falloutfan #22169 helosztok. nekem az a problémám hogy nem látok szervereket. ez miért van? mert már patcheltem de semmi változás. -
#22168 Milyen karaktert eszkábáltál össze?
Neten nem könnyű magyaroknak egymásra találni, vannak a szervereken, de nehéz nemzetek között szelektálni.
Néhány német, orosz mellett zömmel amerikai szerverek vannak, a játékosok nemzetisége követhetetlen -
Piccolo13 #22167 Sziasztok! Megvettem a játékot eredetibe, van valakinek kedve neten tolni? -
Szótér #22166 Hogyan kell telepíteni az xmax modot?
Rohadtul nem értem pedig jó lenne. -
nedeljko #22165 ténleg, a másokid zsákot mikor kapom végre meg? -
nedeljko #22164 köszi, már épp akartam kérdezni, hogy vannak e epicben új bossok? mert a normalon elég gyenge a felhozatal.
A nagyra nőtt síma lényken kívül nemsok extra van. -
yc1980 #22163 Üdv Ned, és kalandozók :)
a Lilith-ben ez 1 bug..sajnos semmi sem tökéletes:)
ki kell jelölni a kezdeti faluban lévő portalt, a sátorban van elrejtve (base felirat jelenik meg ha rámész), majd töltsd be újra a játékot, és ott lesz :)
utána irány ismét asteria, s ott megint kiválasztani a portál (a karavános ürgéhez van közel)
lesznek még ilyen apró zavaró dolgok,de ha majd epic-ra, vagy netán legendre merészkedsz, akkor mád minden a kisujjadban lesz !:)
megéri elkezdeni, mert vannak új bossok,amik meglehetősen erősek, ráadásul némely helyen párosával:)
ha netán könnyűnek érzed a játékot, akkor a difficulty changerrel tudsz nehezíteni, a játék során bármikor, vagy esetleg visszavenni !:)
a parchement-eket meg tessék gyűjteni, ha kiváncsi vagy a titkos pályára !:) -
szepi821 #22162 Üdv!
Az lenne a problémám, hogy haverommal szeretnénk együtt multizni, ezért kölcsönadtam neki az eredeti játékot. De ugye az azonos telepítőkód miatt nem enged neten együtt játszani. Megpróbáltuk a hamachi-val lanon csatlakozni, de úgy se sikerült. Tudna valaki segíteni ezen a problémán? -
nedeljko #22161 na kitakarítottam már elendar cityt is.
Viszont a főküldetésben azt irja hogy menejk és beszéljek mordakkal a faluban további instuíciókért, de nincs abban a kurva faluban Mordak... -
yc1980 #22160 üdv,
Lilit,xmax,über,achilles,masteries és ezek kombinációja, nem mindegyik megy, mindegyikkel :)
-
steweee #22159 ha végigviszem az alapjátékot már végre, akkor még mely nagymodokat érdemes kipróbálnom mielőtt törölném ? mert amúgy nagyon klassz kis cucc volt.