Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összeségében azt kell mondjam nekem a wow jobban tetszik mint a TQ, sokkal több lehetõség, stabil szerver, sok sok játékos, jó kis pvp-k (látod, még nyerni is képes vagyok nagyobb rugo ellen is, igaz nagy mákom volt tegnap hogy bab..tt egy critet a végén, amikor alig volt életem 😄), és fõleg az hogy egy sok szereplõs világban vagy sok hülye emberrel a világ minden tájáról, ez sztem sokkal jobbá teszi. És a grafika hiátusa ellensúlyozva van, de elfogadható. ja és nem laggol nekem soha 😄DDD
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
amúgy látható a képeken is néhány dolog: autosort gomb, átrendezett slotok (artifact), legend szint kijelzés jobb felül a charlapon, hp/energy számszerû kijelzése stb..
ja a scrollok egyszer használható spell szerû cuccok, akár quickbarból is castolhatók. az artifact-ek nagyon tápnak néznek ki, csak kell hozzá formulákat találni. a karavánt szerintem elbaszták, 8x15 kockányi tér tárolásra (és ez már bõvített, amiért 10+500 ezer pézt kell fizetni), és 6x12 a karik közti transferre.
gondoltam adok egy kis infót, hogy kibírjátok amíg nem kerül fel. üdv, most megyek, csak kipróbálom énis.
illetve nekem úgy indult, hogy original tq file-okkal baja vol (játék menünél írta ki), kilépett és elindult egy peccs ablak, peccselés és utána minden ok volt. unleashed nodvd krekkel és original 1.20 exe-vel.
na megnézem mit alkottak.
kieg tartalmazza a peccset, és elvileg nem is kell törni, csak nodvd patch van hozzá, serial védi csak.
mit kell akkor feltenni? van 130as patch és amellé telepíted a kieget vagy mi?
nemsoká felteszem és megnézem milyen. majd biztos írok ide vmit.
Eddig szépen elvoltam ezzel a játékkal csak most lecseréltem a VGA-t 1900XTX-rõl 8800GTX-re és nem megy a játék. Driverek a leg frissebbek, de a játékot nem tudom megpatchelni mert hibaüzenettel megáll (az eredeti exe van fenn, mert cureRommal használom). Nem tudtok valamit mondani , hogy mit csináljak (Lv 38) .
Elõre is köszönöm .
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Ahogy hazaérek megy a torrent!!!!
Jesszusom nem tudom kivárni hogy hazamehessek...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Egyelõre cska kettõ van benne, de sztem folyamatosan bõvülni fog a lista. Csak tudnám hogy ezt a kettõt ki és milyen alapból tette fel...