23078
-
#13530 Hallod dudo!, klassz spannod lett :D -
#13529 Mire fogod cserélni? -
UTE1 #13528 küld el most legalább tudok játszani vaLamivel de nagyon hállás vagyok érte! köszike -
#13527 miért én? mondom hogy egyetlen karim amin talált cuccok vannak. bár most, hogy benyomtam 32x xp mod-ot brigandhoz, hogy felvigyem pár szinttel asszem már tökmindegy és cserélni fogom... -
UTE1 #13526 küldheted most is ha van rá kedved mert akkor el kezdeném!és nagyon de nnagyon hálás vagyok érte! -
#13525 Igen, arra, küldhetek cserébe jó-pár zöld bunkót, páncélt stb -
#13524 Nyílván nem, lehet túloztam, de csak apolloknál 60% pierce dmg dif és az immortalnál 30% dmg dif azért adott esetben lehet sokkal több mint 600, és fene tudja fecskénél mik vannak :) -
UTE1 #13523 küld el most majd megoldom a problémát! köszike! -
UTE1 #13522 köszike!
-
UTE1 #13521 jo küldheted most is majd meg oldom! -
Shorlex #13520 ? nem értem...
arra gondolsz, ami a brigi kezében van? -
dudovec #13519 Romoto ne kezdd kerlek:D Fullbuffban sebez 6000 et a kari , most felrakok neki 75% os immortalt 55% os helyett , meg 120% os apollokat 96% osak helyett , es 12000 lesz a sebzesem? Neviccelj mar:DD
Shorlex.. van scrollcsit :) dehat miert ne , 50% ban elvezem az elonyet , az mar eleg jo, de a nelkul is elhiheted , hogy eleg szepet lő:)
UTE: hat mondom , titan elott lehet a kari kb , ellehet vele kezdeni ha megolod , csakhat nehez lesz az avangerrel amig nincs kifejlesztve , foleg hogy level 30 on meg olyan fos cuccok mennek ra.. De majd megprobalok este valamit tenni az erdekedben. -
#13518 Nekem a háromágú dárda kellene, ha lehet...:) -
Shorlex #13517 ja mondjuk neked nem kell, van elementálod, nekem wardennel nem lesz... -
Shorlex #13516 én is csak nézek nagyokat hogy mi ez a sebzés... :D
de már látom hogy scrollcsít :D abban benne van vagy 1,5k. de azért elég szép.
nekem van ilyen buzogányom nézd meg a galériámat dudo.
kell?
dudo khan helyett miért nem használsz sun lu shan armort? -
UTE1 #13515 dudovec : és azzal el lehet kezdeni a folytatást? -
#13514 Nemigen írtam el,2apollo+immortalnál kb durván 100% dmg dif. ről van szó... -
UTE1 #13513 köszike!
-
#13512 jaaa a frenzy lesz az akkor amit nem értettem.
(jer msn) -
dudovec #13511 55% os immortal es 96% os apollo van csak rajtam:P 5-6000 elteres az inkabb 5-600 , legalabbis avarageba. :P bar ha veletlen 1 el tobb nullat irtal , akkor bocs:P
UTE lehet este nezek majd neked valami level 30 koruli karit , de asszem csak avanger ijasz van , eleg ramaty allapotban , majdnem 1 eve nemhasznaltam , elcseszett kari, de lehet feljavitom majd egy kicsit es elkuldom.. Normal titannal van asszem pont. -
dudovec #13510 Hat immortal amut hordok , az eleg sokat dob.. A farkas aura is rajtam van , amit eleg surun tolnak , de azis vagy 80% dmg.. Az artifact is ugye eleg kemenyet ad.. Benyomtam a scroll of frenzyt ami 150 pierce dmg , van kb 600% om , szal azis dob egy ezrest legalabb az avaragen. -
#13509 A jobb statos immortal+apollo-k miatt lehet kb 5-6000 eltérés is ugyanazzal a cuccal...nem mindeggy hogy 90% vagy 120% az apollonál meg 47 vagy 78% az immortalnál... -
UTE1 #13508 le mentés lehet kérni valakitöl?
nagyon meg köszöném! -
#13507 jogos amit mondasz, csak úgy írtam, nemigen lethalozom.
tutira van amúgy ilyen affix buziban is. farmold a shorlex térképet :) -
#13506 ja, viszont pont fele a sebzésem mint te karidnak, mondjuk minden cuccom talált rajta, ergo szar statos. nemértem mi dob rajtad ekkorát, főleg hogy nálad sem nagyon van +4 skill ahogy látom.... (ennyit számat +200 str?) -
dudovec #13505 Btw nem kotekedni akarok , de a jobb felso nem a legjobb lethalozni , ugyanis abban mar alapban egy csomo dmg % van (600% korul) szal sokkal jobb lenne egy olyan ami a base sebzest noveli mondjuk 50 el , mint tovabbi ~100%.. Mindenesetre nagyonszep a stat , marmint a ferocious of annihilation.. jolenne nekem egy ilyen , csak 258-278 as buzoganyban:) -
dudovec #13504 Haha fecske , latom teis talaltal olyat.. Tiednek jobb az alapsebzese , mazlista:) -
dudovec #13503 UFO: nincs ilyen, hogy normal titannal elmentett kari.. Tobbnyire 50+ osok vannak , annak meg nemsok ertelmet latnam , hogy kuldok neked 1 karit , amivel mesz apritasz esznelnekul , es kb nemtudsz olyan cuccot talalni , ami jobb mint ami rajta van.. Par ora alatt odacseszne az egesz jatekelmenyed , inkabb kezdj egy karit es nyomasd picit szenvedve , de ugyanakkor elvezve a jatekot. -
#13502 íjjak, csakúgy:
balfelső: betrayer helyett kiegben
jobbfelső: ha str-re megy az íjász (vagy lethal swap-on)
balalsó: pierce gyurmázott íjász
jobbalsó: vicces íj csakúgy
persze én a 3-ikat használom. -
dudovec #13501 :DDD Hat 100% recharge cuccban , ratyi bowwal... Kicsit szinteztem a karit , felszereltem rendesen , ahogy ment regebben.., annyi kulombseggel , hogy az afro amut lecsereltem egy immortalra , mer cseszek a lifera , a + skillt meg megoldottam mashogy.. Papiron jobblett a kari nemkicsit.., az mas kerdes , hogy 1300 avarageval is ugyzuzott legend act1 ben meg , h orom volt nezni.. De azert igy mar picit mas:D Semmi fake dolog , a scroll of frenzyt leszamitva , ami 180 secbol 90 et rajtam van , hameg elfogy leduppolom:) Meg egy battle marker belefert volna , de az ritkan van , ezek a buffok meg altalaban rajtam vannnak..
-
Shorlex #13500 olyan pici sebzés??? callal??? :DDD -
#13499 akkoris brigand a legjobb pjúr íjász és kész.
(pjúr íjászban nekem nincs elemental, colossus, pet meg ilyesmi. hiába str az isten, tiszta íjász az legyen pierce. haruspex-nél 3 passzívon kívül max a középső ftrance jöhet még szóba, többi nem illik bele. beee) -
Shorlex #13498 off.
azt tudtátok, hogy a görög mitológia szerint tüphón volt az apja a khimérának, a lerneai hidrának és kerberosznak? :DDD -
dudovec #13497 Kezdesz 1 uj karaktert , ha nincs meg sehol a mentesed:\ A kieg kb annyi mint az elso ket act.. Talan 1 picit kevesebb.. Ez a mennyi ido.. ez meg ilyen relativ dolog.. , de szerintem kezdokent egy olyan 6-8 ora a bonus act. -
UTE1 #13496 nekem lenne még egy kérdésem végig vittem az alapot de el veszet a kimentésem mit lehet vele kezdeni? -
UTE1 #13495 mennyi idö alat lehet végig vinni a küldetés lemezt? -
dudovec #13494 UTE : lehet -
dudovec #13493 +4 skilles scatter/study az alap , szoval old meg azer ha tudod:P
Betoltottem a rangert , sajna elbasztam valamit a mentessel , szal visszakerultem legend athenba 62 esen , ujra vegig kell toljam vele , de elmeny lesz mar latom elore.. Most , hogy kiir minden sebzest a game , nezek nagyokat.. 1300 az avarage damagem callal , es 6500 as nyilakat lovok studyval a beastekre.. :D -
#13492 Kíváncsi vagyok akkor mondjuk egy hades palace ra :D is, mert akkor kiegyenlített a colossus movement csít, ami szerintem minden csak nem játékélmény fokozó..., halál gagyi hogy ellszáll a lépték és szánalmassá válik az egész hent, ha a kari térdéig ér az összes mob...anno a corsairnál ezért nem használtam, csak a bossoknál :P -
UTE1 #13491 dudovec lehet valamit kérdezni?