23078
  • Aylon
    Gz shorlex, mondjuk ebbe belejátszott a wawe is :D
  • Aylon
    Lehet hogy nem néztem rendesen szét, de olyat ami it-hez jó, olyat nem találtam :(.
  • Shorlex
    Na emberek, így kell legend dragon lich-t ölni egy ütéssel.
    Mielőtt bárki megjegyezné, hogy bezzeg az artifactem beindul: nem indult, csak utána, miután lebasztam 1 hittel.

Legend dragon lich 1 hit

Jó, kicsit át kellett a brigit cuccolni de jópofa kis video :D
  • virs lee
    ign
  • Aylon
    Tudna valaki adni 1 linket ahol találok kieges zöld cuccos/ árusos custom mapot? ezidáig sajnos csak a new world van meg, de abban nemigazán van zöld :(. Előre is köszönöm
  • ROMOTO
    Ahoz képest hogy egy senki, elég sokat képzel magáról, sőt tesz is nemkeveset...:)
  • ROMOTO
    Ja tom :) és ha az Etna mocorgott akkor azt is szegény Tüphon számlájára írták azok a gyík görögök :) A szfinx hez azért az egyiptomiaknak is lenne egy két szavuk, leginkább szegény Kefre fáraónak, ha tudta volna milyen divatot teremt a házörző szobrocskájával... :)
  • virs lee
    Az senki, nem görög csóka.
  • virs lee
    Egész pontosan a villámjával győzte le, amit a küklopszok készítettek neki (Poszeidonnak meg a lándzsát). Aztán bebaszta az Etna alá, Tartarusba.

Szintén Tájfun kölke a Szfinx is, meg Ethon, a Prométeusz máját mindig kizabáló sas (amíg Héraklész azt is le nem gyakta).

Tájfun egyiptomban Set néven ismert, ugyanúgy legyakja Dionüszoszt, mint Set Ozirist (amiből a Bibliában Káin vs Ábel lesz). A Set's betrayal relic is innen kapta a nevét.

Egyéb érdekesség: a 300-ban is volt hogy a spártaiak Héraklész leszármazottainak vallják magukat, az viszont nem, hogy a perzsák meg Perzeusz (ő is egy Héraklész féle görög félisten hős, a Populousban nyomta jól :D) fiai.
  • ROMOTO
    Ahogy elnézem a Loki-t ideje felfrissíteni a skandináv, germán mitológiai ismereteket is :)
  • ROMOTO
    Te, és a Toxeus kinek a fia-borja?, mert az egy nagyon nagy szarhányó lehetett :)
  • ROMOTO
    De azért nagyon jó kis farsangi jelmez az a nemean, pláne colossusban, én sokat hordtam azt a jó gyors karmos csukát :) Apropó szegény Tüphon nem is volt olyan szarláda, mert zeuszt nem ölte meg, csak kivágta az inakat belőle, hogy ne kóricáljon fölöslegesen...
  • virs lee
    Nem, mert kolosszust (+zászlót) csak poénnak használom, bosskillnél gyorsítani, dragon mace + pajzs mindenre elég Hádészig bezárólag. ~~
  • virs lee
    Tájfun Gaia fia, akárcsak Tartarus (ez az igazi pokol, Elízium a paradicsom, Hádész meg a purgatóriumnak felel meg), ahova Zeusz bebörtönözte, miután Poszeidon + Hádész kombóval együtt legyőzte a lázadó titánokat.

A Lernaean hidra mellett Tájfun fia volt a Nemean Lion is, mindkettőt Héraklész gyakta le. A bőrét csak a saját karmaival lehetett átvágni, ezért később Héraklész páncélként viselte (ehhez képest a játékban nem egy nagy vasziszdasz).
  • ROMOTO
    Te nem vagy így néha vele ? :)
  • ROMOTO
    Megéltem párszor..., hiába mondtam a corsámnak hogy csak próbálja meg még párszor colossusban, hátha mégis átcsusszan, de minden győzködésem hiába való volt... :) meg az is baj hogy a colossus formban k..va nagyra nő a szentem és így tök gnóm a többi mob mellette, az első 5 percben még tetszett is a godzilla feeling, de aztán valahogy nagyon meguntam, mitöbb megutáltam...persze ha a colossus form nem lenne annyira colossus sokkal jobban bejönne... :)
  • UTE1
    na ugye én ilyennel nem szoktam viccelni!
  • virs lee
    A colossussal 1 baj van: sok helyen (ajtó, lépcső) nem megy át, meg kell várni míg elmúlik. ~~
  • ROMOTO
    Ja, keresnék klassz barátokat :)
  • UTE1
    csak ti is szomoruak lenétek ha a szomszédodban lakik az unnokatesod aki rákos és azt mondta neki az orvos hogy nincs már egy éve és nincs nete mert nem tellik rá hanem a kezelésre kell forditani te mit csinálnál?
  • zsirfecske
    felcsítelek lev 74-ig (ott gondolom valami fénylő effekt kíséretében azonnal shorlexxé változom, biztos furcsa érzés lesz, hehe) utána meg lecserélem a cuccoait custom pályán farmolt jobb statosokra. aztán nyomok egy képet ide és a brigandnak vége (ha nem egész tq-nak).

ute1: éljenek az igaz barátok!
  • ROMOTO
    Ja?! hát ez mázli :)
  • UTE1
    nem a szomszédomban lakik!
  • ROMOTO
    Kedves ute, úgy látom neked ez nagyon megy, nálam hozod a 100 at :D te, és ha nem vagyok indiszkrét, csőpostával ment a pendrajv?
  • UTE1
    már meg is kapta és azt üzente hogy büszke lehetek rá hogy ilyen barátaim vannak!
  • UTE1
    igazán rendesek vagytok
  • ROMOTO
  • UTE1
    de komolyan köszi mindenkinek el is küldtem pendrajvon az unnokatesomnak tényleg rendesssek vagytok igazán!ö is boldog lesz tudtatok segiteni egy rákos embernek ez igazán szép volt!
  • UTE1
    köszi mindenkinek!
  • dudovec
    leszarom;D
  • ROMOTO
    Figyeld csak meg, hogy nem lessz elég neki...:))
  • dudovec
    Ez a csavo keszvan:D...

Csinaltam egy 31 es karit meg kaptal 1 rhodes wp-t 5millio gold, semmi nincs kiosztva, pucer kari. Jacca... es pszttt...;>
    beginner kari
  • ROMOTO
    Fene sem gondolná belőle, hogy ramaty :D
  • ROMOTO
    Ja! :) meg is kérdeztem hogy van-e egyébb beteg a háznál? mert privibe nekem is ezt tolta :D
  • UTE1
    annak is meg nekem!csak nem gond?
  • Shorlex
    Romoto, azt hiszem a DPS-ből nem vágod hogy ez milyen dárda... :DDDDD
    ennél ramatyabb ütésű szart még nem láttál :D egy ócska betrayer, de ha gondolod a Tied.
  • UTE1
    csak már jo lenne ha valaki küldene egy elmentést mert akkor onnét tudnám folytatni!
  • Shorlex
    Haha, nemrég még rákos unokatesónak kellett... :D
  • ROMOTO
    Kedves ute, felőlem azt írsz amit akarsz :)
  • UTE1
    ne vedd zokon de néha rosszalkodik a billentyüzetem mert még uj!