Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kiegészítõ önállóan is fut?
ha nem kell e alá peccselni vagy megoldja magának?
ha igen akkor milyen peccs kell alá?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Romoto: en azota is onnan szedem amit mondtal😄 21 ora toltesnel jarok es 800 meganal , leolt rendesen😄

nem tom ti hogy csnáltátok de még az is lehet hogy adig nem is teszem fel amíg nincs új vault, addig meg (2-3 hét alatt 😄D) csak lejön.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
lesser artifact < greater artifact < divine artifact
játszani kéne, de csak reggel megyek haza <#rinya>#rinya>
amúgy úgy látom artifact-ek nem találhatók, csak szerelhetõk, és az 5 borítékból ítélve amim eddig van, baromi sok kombóra számíthatunk. széép... eddig lesser és greater artifact szintekrõl tudok, gondolom van egy középsõ is, talán sima artifact. ja és egyik recept szerint vannak új relic-ek is...
grr, most le kell lépnem. jó játékot, holnap visszanézek, gondolom addigra itt õrület lesz 😊
de pontosan kérdem hogy melyik oldal melyik letöltését mer nekem kurva lassú valamiért...
Ti nem találtatok 1 olyat hogy Form W-900? (amúgy 1 kék színû a neve)
Grievances and tribulations, underworld divisions.
Please remove bottom copy for your records.
Ez valami másolásvédelmi dolog lehet?
De aztán amúgy megy a játék rendesen.
Tényleg sokat csiszoltak rajta (fények, aurák stb. nagyon fincsik), de a lényeg mit sem változott... rec-es karik elõnyben..., az ancik megint ütõsek lettek, a zászló ugyanolyan bugos-tovább hat mint kéne, meg asszem álltalában a petek azok lesznek, és a melee karik-nak kicsivel több ütés kell a gyakáshoz mintha...a vault nem mûködik, és az beépített inventory egy vicc -semmire sem elég, úgy-hogy csak lassan a testtel, mindenképp szükség lesz egy frissített vaultra, remélem csinálnak...a hades szinten, legenden csak új fegyókat, páncélokat láttam, semmi régit, ez tök komoly, a kereskedõknél minden tök brutál, bot, páncél, dárda, stb., a 4. act-hoz képest...
nomeg nemtom eldönteni, mivel kéne végigtolni. mert az biztos, hogy elõrõl én nem kezdem már el. vsz legenden letolom csak a kieget briganddal aztán egyszer kezdek egy prophet-et.
amúgy tutira átírták a drop-ot, boss-ok eddig mindig dobták a kéket/lilát.
Egy kis javítás: geforce 2 mx440. Bocsánat az elõbbiért.
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Lehet, hogy elég vad dolog lesz amit kérdezek de szerintetek elmegy ez a játék egy geforce mx440 es kártyán? A válaszokat elõre is köszönöm!
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
legend titánhoz visszamentem briganddal, egybõl dobott lilát, meg egy ilyet:
greater artifact, amit sima artifact-ekbõl elhet összerakni... állat!
1. Gameplay Features
- Dream Mastery: an entire new character class, based
on the surreal world of Dreams
- Caravan Drivers: Store extra items, as well as share
items between all Immortal Throne characters.
- Enchanters: Create Artifacts from Formulae, separate
items from Relics.
- Formulae & Artifacts: A Formula plus three Reagents
can be built into an Artifact. Artifacts provide
unique bonuses when equipped in the Artifact Slot
- Scrolls: One-shot spells that can be cast from your
Quickbar
- Extra Quickbar. Switch between the two just like weapon
swap
- Inventory Sort Buttons
- Attribute Undo: Attribute points can now be undone,
just like skill points, until window is closed.
- Display HP/Energy: click on the HP/Energy bars by
your character portrait to display numbers over the
bars
- Clock: Mouse-over the top left corner of the screen
to see the real-world time
- Lock Item Pickup: Set in Gameplay Options. Only items
shown by a filter key (Alt, X, Z) can be picked
up.
- Difficulty Indicator on Character Screen
- New icons on Map Screen
- Equip items with right-click
- Enhanced Experience Bar
Kiegbe majd csinalunk ien sg forum hazi duel bajnoksagot recharge meg dodgenelkul😄
Na de most lehet majd flashelni ha meglesz a kieg, de sztem ma már nekem nem jön le, úgyhogy csak holnap tudok vele játszani legkorábban, de nem fogok mert amíg van acc wow-ozok, ráadásul hétvége asszem felejtõs, úgyhogy sietni kell kihasználni 😄