Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az artifact a +20% str/dex miatt nagyon is tetszik...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
A thunderball lófaszt nem sebez, ráadásul projectile, oda is kell érnie, gruppenbe meg csak akkor stunol, ha a belöle kiugrõ repeszek eltalálják a brigádot. Ami vagy bejön, vagy nem. CL-el meg instant stunolsz, +sebzel is k. nagyot(!), 100% reccel meg simán stunlockolsz, elég az az idõ amíg megállnak, máris kapják az arcukba az újat. Nem mintha kéne 2., elég ha egyszer megállnak az eruption felhõben, 2. stunra már nincs szükség. Anélkül viszont soxor leszarják hogy alattuk van vagy 10 eruption, jellemzõen a nagyobbik minotauruszok olympuson cl nélkül sebzés nélkül átrohannak az eruptionon.
A vulcanic orbot meg gondolom viccnek szántad, k. lassan repül, mire földet ér az 1., nálam már vége is a csatának. ~~
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Titanrunt egy ido utan feladtam ,mert elejen dobott 2x 2 lilat, aztan meg nemdobott mar szartse ,pedig leoltem vagy 10x:D
Mindenesetre sikerult zsakmanyolni egyket cuccost, ime:
Mondjuk dark covenantal lehuzod a lifed es akkor aktivalodik , potizol es futsz ra a bossra, bar ha van covenantod , akkor spirit peted is ,annak meg a nyomaba sem er , szal kinda useless~
Aztan itt az armor amit titan dobott , hat igen .. eleg eros lehet egy hunternek.. hurra
Na ez a ring viszont eleg erdekes.. boltban vettem.. Felraksz 2 ilyet , akkor mar 6% ,szal gyakorlatilag minden 20 ik hitre muxik.. Persze egy sima melee vagy ranged karinak gyengus.. De pl egy instant knifeot hasznalo karinal , mondjuk corsa vagy warlock.. eleg vicces lehet , elvegre a kesre hatnia kell , amibol ~250% castspeed mellett kilosz 20 at masodpercenkent , szal fullkozelrol elvileg 1-2 sec alatt megcsinalod a reductiont 1 bossra :D
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
bár én nem hiszem, hogy recharge itt egyáltalán szóba jön, de majd meglátjuk.
amúgy találtam egy speart, ami minden támadáskor automatikusan study preyt castol, 6.0 méteres körben, folyamatosan. ebbõl kiindulva azért van esély...
Virs lee: elementalistal sztem inkabb TB vagy VO val erdemes stunolni , a lightning stun timeja nevetseges sztem legenden , ezek meg folyamatos kisulesek miatt benntartjak.. Orb + Eruption vagy Thunderball + Eruption a nyero sztem:D
Jó a Titan Quest: Immortal Throne? Már a Skilleket mégnéztem de a játék csak holnap lesz meg. Elég durva lesz a Dream biztos kezdek egy új karit és kiprobálom én ahogy a skilleket elnézem apszolult közelharci.
Bye all!<#integet2>#integet2>
PS3 ID: SDani456
Még mindig fejbõl nyomom. ~~
szóval innentõl keresem a blood gem és fury of the ages artifact-ok receptjét :)
amúgy lev65-rõl indultam a briganddal legenden, megcsináltam vagy 5-6 quest-et, eljutottam a második wp-n túlra és kb 1/7-en van az xp csík. ezt nem tudom hogy gondolták, azt hittem, hogy legalább könnyítenek a 65+ szintlépéseken. ha így megy tovább, a végére lev66-ig jutok...
(copperezni nem vagyok hajlandó...)
a másik, meg hogy baromira nem lenne esélyem betrayer íj nélkül, nagyon tápok a szörnyik...
Csak halkan, mert ez illegális...
De attól még tényleg nagyon táp!!! :-)
Legkésõbb holnapra délelõtt meglesz nekem is! Jupiii!!!
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
az ilyen divine cuccokat másik artifact-okból kell összerakni, amikhez lehet megint másik artifact kell stb... tehét nagy móka lesz ha egyszer kijön.
Ezért nem választottam 2. masteryt a stormcalleremnek, most van vagy 63 elosztatlan skillpontom, cl + distort volt neki betervezve, majd ha felrakom a kieget kiderül mit tud, csak az a "petrify" nem egyértelmû, ha nem absorbol mint a fagyasztás, pláne ha a /sec burn dmg is összeadódik, akkor nagyon ütõs a sebzése, ellenben ha petrify alatt absorbol, akkor suxx.
én nem vagyok warezmókus, eredeti 1.20 exe-re tettem fel és utána peccselte magát 1.30-ra. ennyi.
"Mike: A szerkesztõk lényegében ugyanazok maradnak. Végrehajtottunk néhány teljesítmény fejlesztést, meg bekerülnek fejlesztõi (a fejlesztõk munkája során használt) jellemzõk is, mint például a nappal / éjszaka ciklus eszköze, ami lehetõvé teszi, hogy egy bizonyos helyszín esetében a nap egy bizonyos idõszakát rögzítsd a megfelelõ fényviszonyokkal. Bekerül egy eszköz-elõtekintõ ablak is, így már nem kell letenni a tárgyat ahhoz, hogy megnézd, hogyan is néz ki. Azt hiszem, ezt nagyon sok modkészítõ hasznosnak tartja majd."
ez van valahol... :)