Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok szerintetek miért van az hogy nem tudon felvenni a földröl a tárgyakat, amikor rámutatok ki sem irja a kiegészitõ játékban.
Ha tudtok segitsetek mi lehet azoka?
köszi
szevasztok a régi karakterek mûködõképesek?
Én még classicban tápolok stormcallerrel, de lehet a 63-at mégis inkább a kiegben érem el, nagyon unalmas. ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

dudo! akkor majd dobd be a linket pls, megnezzuk:)
enmeg farmolom az elso underground bosst conju style hackel muahaha, mar csorog a youtubera.:D

ROMOTO

ez is egy elég flancos kétmillás... :) szerintem direkt ráírkálnak brutál mindenfélét, mert úgysem lehet összeszedni a hozzávalókat...
Na, akkor tudtok külföldi fórumokat, ahol már a kieget tárgyalják? Megpróbálok rákeresni... a gamebanshee-n semmi, csak azért kérdem.
zsirfecske
éjszaka engem is zavar, de nem tudom ki lehet-e kapcsolni egyáltalán.

huhú lementem az alvilágba, ELKÉPESZTÕEN JÓL NÉZ KI a játék. grat a grafikusoknak.

romoto: jólvan én vakegér vagyok, elsõ kettõre nem vettem észre hogy lehet kattintani a sírkõre :)

shorlex: utálok inni. most van egy gyûrûm 26% enery drained (50% causes dmg) tulajdonsággal + legend spectral matter charm +20% energy drain bónusszal. titánnak 3-ik lövésre elfogy az energy csíkja, meg persze mindenki másnak is. na ilyenbõl kéne 2db...

igen :P

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Én meg még mindig azon sírok, hogy lehet a kiegben kikapcsolni az éjszakát. Bocs, de rohadtul beszaggat, azért lenne fontos. HELP valaki!!!!! Köszi! (Csak engem zavar?!)
bon
Csak azért van mert így nem kéri az indításhoz a lemezt a játék.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Szasztok!
Láttam van crack a kieghez de minek ha elindul crack nélkül is!
Használ valamelyikõtök krack-et?
Hat nemtom , eljutottam a 3 ik wp ig , utana ahogy kimesz a varosbol lesz 1 barlang.. szonelkul kilep 1x csak es bezarja az alkalmazast.. nemertem :(

ROMOTO
Én meg a spelbreakeremmel vettem meg szisztematikusan minden jobbnak látszó zöld fuxot, stb. ezért van az legatyásodva...
Ryan , vannak uj cuccok!

Nekem egyik karimnak sincs penze , mert mindig televolt az invjuk es elkurtam mindent allandoan misztikusra a buildprobalgatas miatt:D

ROMOTO
A Corsámnak úgy kb 760 misije van asszem, pedig nem vagyok garasoskodó... :)
ROMOTO
Az kieg-es pálya csak új cuccokkal van tele, 11189hsz pl.
ROMOTO
Ja a legdurvább, hogy berakhatod mint idézhetõ spellt és elvileg vehetsz akármennyit, én még nem használtam, de már ellõhetek egymás után 3-at is belõle... :)
Hy all! Nem nagyon figyeltem a kieggel kapcsolatos hireket de van a játékban uj armor vagy weapon mert akkor nem keresem hiába az uj cuccokat ha nincs is semmi a tekercseken meg az artifactokon kivüli ujítás!

Már így is van 430 milkám a 62-es stormcalleremmel, legalább lesz mire költeni. ~~

Amugy nevetseges , hogy 1.6 misier kapsz olyan memmon god scrollt , ami olyan petet idez h beszaras.. Ha belegondolsz egy legend majestic, vagy superboss siman dob annyi cuccot , hogy 2 milliot is kiszedsz belole , igy minden bosskillre nyugodtan elbaszhatsz 1 ilyen scrollt barmilyen karival..
Mondjuk gaz , hogy nincs alakja a lenynek , megidezed de nemlatszik semmi, csak valami füst szeru v nemistom:|

ROMOTO
Hát azért a sírhant témát mindenki vágja asszem, fura hogy neked nem esett le rögtön... :)
max a tarolo karikkal lehet vmit enyhiteni, ami valljuk be nem az igazi
Dehogynem, tiszta b.net feeling. ~~

Fecske, a piálásról nem hallottál még? :D

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

zsirfecske
ugyeugye az xp csík. ez a bajom nekem is.

amúgy jut eszembe, FONTOS:
ha meghaltok mindenképpen menjetek vissza a sírkövetekért (új dolog), mert ez elbukott xp egy részét visszakpjátok ha rákattintotok! harmadjára jöttem rá, grr...

artifact-ról tettem be képet már (#11272)...

virs lee: -nrg az assának kell az instant throwing knife+lethal+anci miatt. ehhez 3000 int sem lenne elég, a -96% cost viszont zsír volt vele...

ROMOTO
Mivel még nem döntöttem el mi lessz a kari ezért vegyes az egész a squall és a psionic touch cold-os Fingerbone of Boreas-al megy párban, meg swapban a phantom a distort reality vel, a squall+swap-phantom+distort+phantom al szoktam a nagyobb csordákat kiiktatni a kissebbekre jó a squall+psionic touch is, a lighting ról átpakoltam, mert nekem sokat zabált ahhoz képest hogy mennyit stunolt-sebzett, úgyláttam a dream distortja sokkal jobban megéri, igaz bele kell menni a csorda kozepébe hogy hasson, de arra ott a phantom amivel beteleportálok, rögtön bekúrok egy distortot ami ledermeszt-sebez mindent és szétcsapom aztán a phantommal nagyon hatékony... a vusaos sárkik meg sem tudtak sebezni így szinte.... :)
Amun-ra páncél esett már vkinek? Nevébõl ítélve egyiptomban kéne, de se ott, se tájfunnál nem volt soha.

Grusalak
Még nem értem haza, de remélem már lejött :-)
Egy kérdésem lenne azokhoz, akik már tesztelik: Distoration Wave - Damage sebzése van... Ez akkor fix? Vagy növeli az int? Esetleg a str???

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Fecske: :DDD sorry , nem emlekeztem erre az armorra.. esett meg 1-2 kaki, pl 1 lila fegyo ami olyan mint 1 betrayer , csakhat nincs attackspeed:|

Virs lee: nem mondtam h szar a lightning, de sztem nem stunol eleget.. Foleg , hogy a kiegben most olyan stun resistes mobok vannak, hogy meg allando orb darabok mellett is meg-meg mozdulnak , sõt jonnek olyan fák amikre nem hat a stun.. A volcanic orbot enis szarnak tartottam , de kellemeset csalodtam benne, sõt a kiegben mintha meg erosebb lenne, vagy a szornyek lennenek gyengebbek.. De az biztos , hogy amiota fennvan a kieg , nem haltam meg 1x sem , pedig beszedtem jopar pofont, szal sztem gyengitettek legenden.. komolyan olyan erzesem volt , mintha epicen lennek..
Orb amugy foleg olyan helyeken jo amit ismersz.. 1 screenrol elolre odadobok 3 at , ahol kb lesznek a szornyek, picit elejuk, aztan ala nyitok 2-3 eruptiont ennyi az egesz.. Nincs tapos storm skillem , egy orbal meg eruptionnal meg covenantal vegigtekertem olympust pet nelkul pillanatok alatt , ugy h talan 1x utott meg 1 limos..:)

Sztem -nrg helyett jobb az INT-et tápolni, egyrészt mana regent növeli, másrészt nagyobb sebzéssel kevesebbet is kell lövöldözni. :)

most nem azert, de ennek a gyilkolaszasnak sok ertelmet nem latom a kiegben, mert alig no vmit is a lvl csik... hogy lesz ebbol 75os kari? 63as assammal eljutottam a 3 boszorkanyig, de abba a durva life drain spellbe mindig belefutok... abba is hagytam egyenlore a probalkozast , inkabb adtam a conjureremnek 1 szurke legenary fire staffot epicre, melle archmage cuccokat(epp elertem a lvl 41et:]) par ekszert is tettem ra es voala: ternionnal egyutt kicsit gyorsabban haladok mint remeltem... szal jo ez a transfer area, sztem pont eleg... maniakus gyujtogetoknek keves, max a tarolo karikkal lehet vmit enyhiteni, ami valljuk be nem az igazi... egyebkent nagyon komoly lett a kieg, foleg a masodlagos quickslotok miatt is, igy pakolhatjuk a spelleket ezerrel:D
artifaktokhoz: eddig 2 receptet sikerult talani(1et missionbol) es ahogy nezem nem lesz egyszeru megcsinalni a teljes receptet...ettol meg izgalmasabb a dolog:DDD ha valakinek sikerul osszekotyvasztania 1et tegyen egy kepet be pls... hajra!!!:D
zsirfecske
a gyûrû -29% volt és -17% lett. és a relic +21% összerakva, nem volt egyértelmû. bocs...

zsirfecske
hehe, vannak zsír relic-ec, pl. embodiment of cunning of odysseus, +7% int (x3 összerakva). akkor milyen lehet az incarn, bónusszal együtt?

amúgy szóljatok ha az ilyesmi spoiler és hagyjam abba...

ja és még valami, megint butítottak pár lilát/kéket! a -295 nrg cost-os seal of the high priest-em lement -17%-ra!!! odafigyelni, grr...

Romi, tolj már be egy titancalc-os linket errõl a prophet-rõl, köszi! :)

ROMOTO
Ezzel adtak egy gumicsontot a tq fanoknak ...:)
zsirfecske
berakod a receptet, akkor megjelenik a 3 reagens képe és az összeg amibe kerül. beteszed az összetevõket, klikk a gombra, rákérdez, hogy akarod-e és megjelenik az artifact. bónusza meg random mint relic/charm-nál.

amúgy vsz megszívattak a fejlesztõk, egy csomó artifact-hez új fajta embodiment-ek kellenek, ergo csak legenden játszva nem igen lehet kirakni mindent. és persze kieges relic/charm nem igen esik pl. epic titánból (ahogy én láttam), tehát még a run sem segít...

Én meg még mindig azon sírok, hogy lehet a kiegben kikapcsolni az éjszakát. Bocs, de rohadtul beszaggat, azért lenne fontos. HELP valaki!!!!! Köszi! <#rinya>
ROMOTO
Nekem van egy 57 szintû prophetem, a dream egyaránt jó a mage és a melee kariknak, pár hsz ezelõtt írtam is keveset a spellekrõl és a benyomásaimról ezzel kapcsolatban...
ROMOTO
Grat, az elsõhöz :), amikor összeraktad felkínált három lehetséges verziót? vagy csak ezt lehetett kirakni?
zsirfecske
'tsakonian ruines' legnyugatibb részén van egy 'great tomb of aegimus' nevezetû sírkamra, ott van egy boss zombie valahol, õ dobja.

amúgy megcsinálítam az elsõ helyszínt, 2x kinyírtak a fõbossok...

A dream mastery-t nem kezdtétek még el próbálgatni, hogy mi mennyire hasznos?
Caster karit gondoltam belõle, de még nem tudom, hogy mit válasszak mellé majd.
A Distoration Wave eddig elég szimpinek tûnik a passzívjaival.

vinko
Egyébként arra valaki megirhatná a megoldást !Köszi

vinko
hi !A könyvet az elsõ városba kell visszavinni és a WP-vel szemben lévõ nõnek kell odaadni./sarga felkiáltójel !/A másik kérdésedre nem tudom a választ, én is igy jártam.

zsirfecske
és íme az elsõ artifact:

nagyon tetszik az összerakás, fõleg hogy azek is adnak bónuszt!!!

zsirfecske
ja és a vault-osoknak: amíg nem lesz 1.30-hoz update, be lehet hozni a cuccotokat egy kis trükkel. most jöttem rá és mûködik.

1) a kiegben create level1 kari, belép, elmegy helos shrine-ig
2) kilép, a kari mentést átmásol a régi Titan Quest save mappa megfelelõ helyére, így a régi vault látja
3) vault-tal a kint hagyott cuccost átpakol ebbe a mentésbe
4) player.chr file-lal felülír a kieges kari azonos file-ját

így az inventory-t lecseréltük, simán megjelenik a kiegben. persze ezt csak annak ér, akinek minden cucca vault-ban volt tárolva és pl. kellenek az összegyújtögetett relic-jei. nem csalni vele. hali :)

Én eddig is azokba pakoltam a cuccot, 2 géppel lanon. ~~

zsirfecske
nem volt nekem se új eddig.

amúgy van itt vault rájöttem,csak kell csinálni pár level1 tároló karit...

Hy all! Valaki talált már új legendary és epic amrokat és fegyõket a kiegben? Mert nekem eddig csak a régik közül dobott:S