Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tudtok segitsetek mi lehet azoka?
köszi
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
ez is egy elég flancos kétmillás... :) szerintem direkt ráírkálnak brutál mindenfélét, mert úgysem lehet összeszedni a hozzávalókat...
huhú lementem az alvilágba, ELKÉPESZTÕEN JÓL NÉZ KI a játék. grat a grafikusoknak.
romoto: jólvan én vakegér vagyok, elsõ kettõre nem vettem észre hogy lehet kattintani a sírkõre :)
shorlex: utálok inni. most van egy gyûrûm 26% enery drained (50% causes dmg) tulajdonsággal + legend spectral matter charm +20% energy drain bónusszal. titánnak 3-ik lövésre elfogy az energy csíkja, meg persze mindenki másnak is. na ilyenbõl kéne 2db...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Láttam van crack a kieghez de minek ha elindul crack nélkül is!
Használ valamelyikõtök krack-et?
Mondjuk gaz , hogy nincs alakja a lenynek , megidezed de nemlatszik semmi, csak valami füst szeru v nemistom:|
Dehogynem, tiszta b.net feeling. ~~
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
amúgy jut eszembe, FONTOS:
ha meghaltok mindenképpen menjetek vissza a sírkövetekért (új dolog), mert ez elbukott xp egy részét visszakpjátok ha rákattintotok! harmadjára jöttem rá, grr...
artifact-ról tettem be képet már (#11272)...
virs lee: -nrg az assának kell az instant throwing knife+lethal+anci miatt. ehhez 3000 int sem lenne elég, a -96% cost viszont zsír volt vele...
Egy kérdésem lenne azokhoz, akik már tesztelik: Distoration Wave - Damage sebzése van... Ez akkor fix? Vagy növeli az int? Esetleg a str???
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Orb amugy foleg olyan helyeken jo amit ismersz.. 1 screenrol elolre odadobok 3 at , ahol kb lesznek a szornyek, picit elejuk, aztan ala nyitok 2-3 eruptiont ennyi az egesz.. Nincs tapos storm skillem , egy orbal meg eruptionnal meg covenantal vegigtekertem olympust pet nelkul pillanatok alatt , ugy h talan 1x utott meg 1 limos..:)
artifaktokhoz: eddig 2 receptet sikerult talani(1et missionbol) es ahogy nezem nem lesz egyszeru megcsinalni a teljes receptet...ettol meg izgalmasabb a dolog:DDD ha valakinek sikerul osszekotyvasztania 1et tegyen egy kepet be pls... hajra!!!:D
amúgy szóljatok ha az ilyesmi spoiler és hagyjam abba...
ja és még valami, megint butítottak pár lilát/kéket! a -295 nrg cost-os seal of the high priest-em lement -17%-ra!!! odafigyelni, grr...
amúgy vsz megszívattak a fejlesztõk, egy csomó artifact-hez új fajta embodiment-ek kellenek, ergo csak legenden játszva nem igen lehet kirakni mindent. és persze kieges relic/charm nem igen esik pl. epic titánból (ahogy én láttam), tehát még a run sem segít...
amúgy megcsinálítam az elsõ helyszínt, 2x kinyírtak a fõbossok...
Caster karit gondoltam belõle, de még nem tudom, hogy mit válasszak mellé majd.
A Distoration Wave eddig elég szimpinek tûnik a passzívjaival.
nagyon tetszik az összerakás, fõleg hogy azek is adnak bónuszt!!!
1) a kiegben create level1 kari, belép, elmegy helos shrine-ig
2) kilép, a kari mentést átmásol a régi Titan Quest save mappa megfelelõ helyére, így a régi vault látja
3) vault-tal a kint hagyott cuccost átpakol ebbe a mentésbe
4) player.chr file-lal felülír a kieges kari azonos file-ját
így az inventory-t lecseréltük, simán megjelenik a kiegben. persze ezt csak annak ér, akinek minden cucca vault-ban volt tárolva és pl. kellenek az összegyújtögetett relic-jei. nem csalni vele. hali :)
amúgy van itt vault rájöttem,csak kell csinálni pár level1 tároló karit...