23078
-
Shorlex #13690 tyrants fist -
Rufios #13689 Milyen artifact-ot ajánlanátok warfare+earth karinak?
-
#13688 Hamachi progival lehet tört game-val is nyomatni -
virs lee #13687 www.cdgalaxis.hu -
Oraculus #13686 Sziasztok.
Végre van internetem és gondoltam titánozok kicsit a hálón, de sajnos invalid cd-key ír ki azután hogy rácsatlakozok egy multiba.
Hogyan tovább? -
virs lee #13685 Vazze, megjelent a felirat a gombokon az 1.08 peccen. ~~ Asszem csak annyi a titka hogy angol területi beállítás legyen a winben. -
virs lee #13684 Bármelyiken. -
Shorlex #13683 van ott négy oszlop, azokra rá kell tenni.
állítólag bármelyiken, de én legenden farmoltam a végén, normalon nem adott soha, de van akinek igen. sztem nagyobb a random ratio legenden -
Rufios #13682 Ja és Hades bármely nehézségi szinten kiadhatja a teknőst vagy csak pl legendás szinten?
-
Rufios #13681 Köszi!
a négy követ már összegyűjtöttem oda is mentem már a csávóhoz vele de semmi nem tartozik még valami ahoz a questhez? -
Shorlex #13680 1) semmit
2) minden szinten van ez a quest, 4 követ kell összegyűjteni, a 4. egészen a végén lesz meg
3) az a bonusz pálya, hades vagy dob egy teknőst (overlord néven) vagy nem. nekem 60ikra dobta, másnak elsőre
-
Rufios #13679 Hali!
Volna pár kérdésem a játékkal kapcsolatban remélem tud valaki válaszolni rájuk.
1, Találtam már jó pár kék színnel jelzett tekercset Pl Amazing Artemius vagy Welcoming to Undead és fogalmam sincs mit lehetne kezdeni velük elvileg he jól értettem valamiféle történet van rajtuk
2, act 4-en City of the Lost Souls -ban adtak egy barlangban egy questet amit noha már legendás szinten tolom a game-t nem sikerült megcsinálni a quest neve asszem Hades treasury ha jól értettem meg kéne ölni egy Arytomus nevű lényt aztán bemehetnék a kincstárba és kapnék egy rakat xp-t is
3, az owerlord passage-ről mit tudtok mondani
nagyon megköszönném ha valaki tudna ezekre a kérdésekre válaszolni. -
#13678 Thx ezt a kielegito valaszt! THX -
#13677 Nagyon lényeges hogy a háttérben ne fusson semmi! -
#13676 impetus nélkül volt ilyenem 600 armoros-ban, olyan aranyszínű nagyon jól kinézősben nemtom már a nevét, de ami a nagy act4 gólemekből esik a végén. -
#13675 Állítólag ez a tag: [email protected]
"Sziasztok.Átléptük az 50%ot a forditásban.Pontosan 59,645%-nál járunk.Nincs már messze a vége.Már teljesen magyar a menü,install,tutorial,uniqe tárgyak,NPC-k,a dialógus majdnem háromnegyede.Már csak pár skill van hátra,dialogus,quest,és néhány szörnynév illetve tárgy.Szóval nincs már messze a teljes HUN Üdv" ? -
virs lee #13674 ~~ -
#13673 Ki vette at a honositas iranyitasat? -
dudovec #13672 Virs lee : te keszen vagy:D allandoan oltanod kell valakit..;> -
virs lee #13671 Akkor meg mi a bajod? Értelmetlen kérdésre értelmetlen választ kaptál. Ezt akartad. -
Kanyo #13670 Köszönöm Romoto,megpróbálom ezt a verziót. -
Kanyo #13669 Rendben van!Ha majd nyelvtani javítással lesz gondom akkor csak hozzád fogok fordulni ígérem.A munkám nem engedi meg hogy órákat írogassak,ennyire futja.Bízom benne hogy a felhasználók közül valaki azért érti a lényeget. -
#13668 A problémádra sajna nincs jó válasz,a kieg. tök stabil amúgy, nekem is origin van, alap+kieg. és soha nem fagyott ki, valszeg a konfigodban van valami ami betesz neki, a felbontás+élsimítás levevése álltalában segíteni szokott... -
virs lee #13667 Az odáig rendben van hogy mondat elején nagy betű, a végén meg pont, de valami értelme is kéne hogy legyen. -
Kanyo #13666 Úgy gondolom a magyar tudásommal semmi baj nincs.Szerintem normálisan kérdeztem,így a választ is hasonlóképpen vártam és várom azóta is.:-) -
#13665 Visszaolvasva a hsz emet, nekem sem :) -
virs lee #13664 A magyar se... -
#13663 Nálam a városokban szokott néha pl memfisz beszaggatni ha több órája gamelek, meg a hades pályákon a sötétséget nem szereti, szintén kell egy óra miután elkezd szaggatni, de a palace ban nem csinálja...szóval a memóriát teleszemeteli a game szerintem idővel, olyankor ha beszaggat érdemes újraindítani ... -
virs lee #13662 20 -
Kanyo #13661 Ja az angol sajnos nem nagyon megy.:-(
-
Kanyo #13660 Hello!
A konfigom:Amd 3800+ dual core,1gb memo,Geforce 7600 GT, ami a lényegesebb.A kieggel együtt raktam fel és csak azt indítom.Azt tapasztaéltam hogy az alap elég stabil de én a kieget indítom mert ugye abban vannak már bizonyos újítások.Az alapot nem játszottam végig mert úgy is előlről kezdi, csak a vége hosszabb,talán mint a Diabloban.Szóval hogyan kéne csinálnom?Mi az aránylag biztos beállítások?
Előre is köszi a választ -
Shorlex #13659 csatlakozok. előbb utóbb csak íjászkodj.
közelharcosoknál (mármint nmy) full mindegy, mert ha megvan az 1400-1500 def ability-d, akkor megvan a 100 dodge (vagy akörül, de most tök mindegy ha 10ből 1 ütés betalál mondjuk), viszont az íjász sokkal jobban írt!
Sok dexre tessék gyúrni! -
virs lee #13658 Nálam 2g-vel is beszaggat ha tölteni kell ismeretlen pályarészt. Sztem 4g-t is simán megenne, vagy még többet. Igaz akkor már minden benn lenne a ramban, nem kéne swappelnie. -
virs lee #13657 Normálon minden jó. -
#13656 Egy idő után el kell tudnod dönteni melyik fegyóra specializálódsz, mert egyszerre a kettőt használni nem jó a karinak -
#13655 Ha megy az angol akkor itt nézz körül -
#13654 Szar az optimize sajnos, bizonyos kártyákat nemszeret (de ennek ellenére geeforce 4 el már simán elmegy közepes beállításokkal, ami saját tapasztalat) és eléggé ram éhes, 1GB kell neki, meg a patch ek is kellenek ha nincs kieg (1.30-as), ha a kieget is felrakod nem kell mert abban benne van automatikusan az 1.30, itt bővebben írnak ezekről... -
#13653 Írd le a konfigodat! -
#13652 Shorlex: Tényleg jó ez a Hunter, először vagyok vele (normal vége felé), felváltva használok lándzsát és íjat és csak néha vagyok szomjas:) -
Kanyo #13651 Sziasztok!
Olvasgattam de nem találtam meg a válszt amit kerestem.Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni ezen az álltalános problémán.
Szóval,megvettem az eredeti gamet csomagba.felraktam de elég sokat fagy,ezért cseréltem vga drivert,hátha...nem vált be.inditottam a könyvtár patch mappájából,akkor tovább stabil,de rendszeresen elfelejti az eddigi sikeres küldetéseimet.Patch-t külön nem raktam rá mert valahol azt olvastam hogy nem kell hozzá.Ja és a kompatibilitást is variálltam de az eredmény ugyan az.Mik a pontos beállítások?
Előre is köszönök minden segítséget.