Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

the elder

ezt kaptam a titkos pályán 😊

kössz a segitséget 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

the elder
a 11398-as hsz-ben lévõ kaput nyitja a vele azonos nevû teknõc

Nem jött be: a patch azt hiszi hogy már lefutott mert 1.2- nek látja , az immortal pedig nem találja az eredeti file-okat. A titan Quest pedig el sem indul exe hibával. A parch mindig ezt a hibát dobja :The Titan Quest has encountered an error.
Na most neztem csak meg hogy a level amit most talaltam egy teknöst ábrázol és valoszinuséggel összefügésben van azzal a quest itemmel amit hadesz dobot ki nekem (The Overlord nevü teknös ) ha valaki tovább jutott ezzel a dologgal szoljon mar

Nem oda való az exe filéd !
Leütöttem egy beastmen herot es kiesett belöle egy level 😊
ez csak egy easter egg vagy van valami jeelentösége vajon ?

kar hogy nem tudom a kepet belinkelni ide

sopi
az miért van hogy ha fel patch-elem a játékot akkor kapok egy hibaüzenetet miután el akarom inditani ...+ az immortal thronest mikor patcheli akkor semmit se patchel 0/0 de kész van vele ugy csinál de a patchelés csak kéri...)
valami ötlet ezekre?

ezt kapom amikor megpatchelem a sima játékot akármelyik patchel. Inditanám és hoppá😞

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

😄D

Van vmi reverse patch 1.20-ról 1.08-ra?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Remélem ez bejön .
ugy rakd ra a kieget , es utana patcheld.. nekem ugy sikerult.

http://vnboards.ign.com/titan_quest_general_board/b23058/99081068/p1/?14
inenn szedd le az eredeti 1.20 as fileokat , es probald arra.

Sziasztok
Nem birom sehogy sem patchelni a játékot , szerintem eredeti az exe file-m de csak arra tudok már gondolni hogy azzal van valami. Tudna valaki kuldeni egy jó exe-t erre az e-mailre [email protected] .
Elõre is köszi
😄DD

Olyan nincs hogy dreamer. ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

zsolti a véka
Köcccceeeeeeeeeee

Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...

Warfare+dream jó hybrid combo....
de dream+storm is aranyos elektromos vidámság. 😊

skip.

"Unlock content"...még hány nap a megfejtésig???? 😊 hmmm.... easter egg..
zsolti a véka
Warfare mellé melyik kaszt illik??? Én Dreamerben gondolkozom légyszi mondjátok meg melyikkel a legerõsebb

Bocs a nagy betûért de szeretnék választ kapni...

zsirfecske
cserebere mehet majd simán, receptbõl/artifactból fõleg. van olyan lesser-em pl. amibõl 3 is van. de majd runolok énis ha gépemnél leszek.

és a transfer helyen én olyan cuccot is tartanék, ami minden karinak kellhet, így kevesebbet kell pakolgatni.

Hat ja fecske , majd kisegitnel 1-2 dologgal😄 A storage helyet azt tudtam novelni kicsit , transferbol meg sztem eleg ami van , tobbet nemtom atraksz e annal valaki masnak 1x re😄

zsirfecske
jó lenne karavûn ha pl 3 fülnyi storage lenne és a transfer is teljes ablaknyi lenne. nemtom ezen miért spórolnak, nekik sem jó ha mindenki vault-ol. nem hinném, hogy nem akarnának a gyûjtögetõknek kedvezni. lásd divine artifact-ek.

amúgy lesserbõl lesz greater, úgyhogy valmikor el kell kezdeni az összerakást is...

A Trance of wrath egy aura szerûség avgy a támadást erõsíti?

Sztetek egy Dreamert milyen kasztal érdemes párosítani?

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

btw nemtom ki panaszkodott a karavanoknal levo helyre , de sztem egesz sok.

lessert tudnek csak ja.. sory😄

Nemnagyon vagyok tele relicekkel, mert eladtam a faszba az osszeset amikor csoro voltam.. Incrabol megvan az osszes uj relic asszem mar , de a regiekbol kevesvan.. Greatert tudnek osszerakni , csak elkene mennem boar hide ert😄 De sajna nincs osszerakva amugy semmim , mert ologetem ezt a fasz Hadest , de csak divinet dob😄 meg dob neha uj fajta lila cuccokat , dehat bazeg, amiket latok nemhogy jobbak a regieknel , hanem egyenesen szarabbak , vagy max ugyanolyanok.

zsirfecske
dudo nincs még artifact-ed összerakva? lesser-ben is van sok olyan, amihez csak 1.20-as relic-ek kellenek.

Lol.. nemkell resist levetel harcosnak?😄D Betrayer a legjobb bazeg😄 40 allresistet vesz le , ebben minden benne van, es ez nem nem 40% fiz dmg t fog neki jelenteni , hanem annal sokkal, de sokkal tobbet.. Tobbet fogsz life leechelni, ha van reduction cuccod, az tobbet fog redukalni , csontibol is szivsz eletet, + alapban rajta van 2x% convert , attack speedes convert reliccel szivsz 35% ot vele, es minden masodik utesed amit 1 szornyre mersz , olyan h befosnak.. Es igen , bosskillnel is annyit szamit.. hogy egy olyan fegyoval, mint amit mutattal kb 50 sec alatt oltem le titant a champel , mig betrayerrel alig volt 20.. na kb ennyit szamit. Persze , ha szinte csak shield attackot csinalsz , akkor nem tul jo , mert nincsenek kihasznalva a statjai..

Mindig érvényesül a bónusz sebzés?

A Lucid dream állandón érvényben van?

1.20-ban 0% reccel, dragon mace + pajzssal haladok, most raktam bele az 57. szintet, de unalmas a hentelés. Odamegyek, 2 klikkre leütöm az egész bandát. ~~ Tájfun persze gázos, meg a lila sárkányok, de ennyi.

Nemtom mi a jó abban a betrayerben, lower res nem kell harcosnak, 100% blunt sebzéshez meg pláne. Mágusnak jobb a squall, területre hat, és hosszabban, ráadásul az offhand nemhogy minden 2., de még annyiadik ütésre se jön be, legtöbbször csak a main hand üt.

~~

Senkisem tudja, nyugi...... olvass vissza.
LegionarR
LOL Pont ez után akartam nézni én is 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

zsolti a véka
LÉGYSZI MONDJA MEG VKI HOGY AZ UNLOCK COTENT MIRE JÓ!!!!!!

HELP PLS!!!!!!

Na csak h valami biztatot is mondjak.D Virs lee asszem tudom meik artifactra fog gyurni😄

Amugy vicces h pure magel is 4k lifem van , pedig 1 pontot nem pazaroltam ra , az mar mas kerdes h arra eleg , hogy a mobok kritjeit tuleljem form nelkul.

Jo hat persze , ennyi az elonye az alapban gyorsabb fegyonak ,hogy kevesebb iast kell osszeszedned.. egy avarge/very slow kozott kb 20% van.. namost 20% ot kicsit 1xubb osszeszedned egy cuccbol , mint 80 tiszta fizikalis dmg t, ami a %jaiddal tobb szaz is lehet.. Nemkell rogton kattani 😄 jo a statja a cuccnak, csak pl a betrayer annyira eros , hogy ezt 1 dualosnak tudnad feltenni, masik kezbe a betrayer melle, de lehetne nagyobb , de lomhabb , mert ugytom a dualnak kevesebb ias kell, es eleg konnyen osszejon onslaughtal, egy normalis kesztyuvel meg 1 attack dmg convertes reliccel , amin attack speed bonus van.

Azt is el kell érni valahogy. Ezzel meg ias cuccok helyett pakolhatsz magadra +dmg-t. 😄

Tájfunnál is keményebb volt. ~~

Amugy vicces, hogy a gep szerint megmindig a dragon liche a greatest monster.. meg igy hades kill utan is.. lehet bugos v nemtom:\
Az meg kifejezetten bosszanto , h minden 2-3 ik runra dob lilat , de altalaban olyat ami mar volt.. nagy ritkan ad uj kieges lilat , de altalaban az se jobb semmivel, mint azok amik eddig classicban voltak.. pf

Foleg akkor gondolom, ha igyis ugyis elered a 190% iast.. namind1😄

Nem próbáltál Hadesz leölése után belépni a passage-en?
Ja, de a 250-esek slowk, ez meg average, szal gyorsabb. Ami ugye a dióban is számít. 😛

azt a kis teknöst én is megtaláltam csak nem tudom mit kell vele csinalni 😞 mar vagy ketszer dobta el nekem hadesz 😊

Nemrossz fegyo , csak a base sebzese kicsi.. Szal 1.20 alatt 250 es alapdmgju fegyok vannak kesobb, es legalabb annyit szamit mint dioba😄

Esse rossz:

+64% dmg. Sima 1.20, nem kieg.

Na, kicsit közelebb a megoldáshoz talán, itt egy kép egy Overlord nevû itemrõl, a kis teknõs az. Valszeg valami titkos teknõs pálya lesz, mint Dio-ban a tehenes. <#finom>

http://img.photobucket.com/albums/v18/downloader/overlord.jpg
Visszaolvasás rlz.

Hali! Valaki tudja honnan lehet letölteni azt a progit amivel tudom cserélgetni a karaktereim cuccait?