23078
  • dudovec
    Virs lee: komolyan mondom neha olyan dolgokat postolsz nekem , mintha 1 hete raktam volna fel ezt a jatekot:D Mellesleg kb 20 hsz el lejebb irom , hogy jobb klikknel van az , hogy nem csinal semmit, ha tolt a skill vagy nemtudod hasznalni, ezert se ertem a commented , na mind1:D . Stormnal , alap h a lightningot teszed a bal klikkre , mert akkor mehet a squall a jobbra , es amugyse tudnal semmi mast rakni a bal klikkre , staff attack meg minek legyen? :D
  • ikod04
    Ok, nem akarlak rábeszélni semmire, csak engedj megy egy hasonlatot: van aki "3 órát sörözik", és van aki "fél órát töményezik" a játékélményért. Mindenki más, így mindenki a maga verzióját keresi, hiszen ha valaki "3 órát töményezne", az nagyon gyorsan abbahagyná ezt a játékot... (és a "félóra sörözés" is egy kicsit unalmas)
  • Traky70
    Hi! Az már túl sok lenne. Túl sokat csökkenne a játékélmény. "Csak" a tqvault-ot használom a charm-ok és relic-ek szétválasztására, illetve jó lett volna valami in game, karakter space növelés. Eredetileg az volt a célom a karakterduplázással és tqvault-tal, hogy a tatyót mgsokszorozom. Dehát ez nem jött be, mivel nem item :-((
    Hiába, nekem új ez a játék (csak most kezdtem megkedvelni a kalandjátékokat). Más csalást nem tervezek elkövetni, mert a többi elem tetszik.
  • ikod04
    És még egy tapasztalat, mivel nem emléxem, hogy le lett volna írva: minden relic darab rendelkezik a bónusz fajtájáról, ezért ha nem jelent erkölcsi problémát, akkor ne pakold össze őket a gaméban, csak miután a vaultban sokszorosítottad azokat, így nem veszítesz bónusztípust. a Vaultban az "itemseed" mutatja meg az azonos típusú reliceket és utal a későbbi bónuszra.
  • ikod04
    Ha már úgyis manipulálod a karakteredet, akkor még egy tipp: kapcsold be a pénz elfogyhatatlanságot, és csak olyan cuccot szedj fel, ami érdekelhet (sárgából a karakteredhez illőket, és a ritkább színűeket, mert azok jók lehetnek akár egy másik karakteredenek is, ha ennek épp nem) ja, és így időt is spórolsz, és bevásárolni is nyugodtan tudsz.
  • Shorlex
    nem lehet de lesz 3 tatyód azért az elég sokmindenre elég (normal act3 2. wp-nél már 3 lesz).
    addig meg amit azonnal és közvetlenül nem használsz a karinál azt tedd el a caravánban. és használd az infinite potion stacking modot (TQ defilerben megvan), amivel nemcsak 5 potiont tehetsz egy mezőbe hanem 6000-ret is ha akarsz.
  • Traky70
    Köszönöm szépen az eddigi segítségeket. Most már szinte teljesen kényelmesen tudom játszani a játékot, kivéve egy dolgot: ha össze akarom szendi és eladni az összegyűjtött cuccokat, akkor az inventory elég hamar megtelik (még extra hellyel is) és sűrűn kell a kereskedőhöz járni (teleport vissza ...). Van arra lehetőség, hogy a játék közben megnöveljük a karakterünk tárhelyét (Immortal Throne) (a Tqvault sokmindenre jó, de erre nem) ? Jelenleg 1 extra tatyóm van. Pl. át lehet valahol írni, hogy több legyen (ez ugye nem item, nem tudom duplikálni a vault-al) ?
  • oz
    Én általában szoktam manaszívó cumót használni, így hunteremnél, templaromnál nincs gond szinte soha a manával (nem használok 100% recet).

Más. Találtam egy +32% experience-t adó zöld amuletet. Hátránya a -51% health, és a -17 health regen :).
  • ROMOTO
    Köszi, önkritikát ritkán gyakorol az ember... :)
  • Ginos
    Romoto: én kérek elnézést!
  • ikod04
    Az, h a markman hol legyen nem volt kérdés, csak felvetődött, hogy vajh miért volt savior képén egy 56-os karinál jobb oldalon ez, valamint, ha elfogy a manna, akkor mi történik (ha iszol akkor ilyen helyzet nincs, de azt nem is kell megbeszélni)

Igen, ez egy klikkelgetős játék lenne, de amikor én játszom, akkor abban a helységben alszanak, így halkabb egy shift nyomkodás, mint egy egér kattogtatás. pl egy Titán run esetén már fel tudom ébreszteni az ott alvót :)
  • Shorlex
    baszki marksmanshipet egy íjásznál bal gombra kell tenni, ez alap ezen nincs mit vitázni az ettől eltérő vélemény ostobaság. az meg hogy nincs mana, hát akkor tessék tenni 4-8 pontot rá, nem hal bele senki annak a 30 dexnek a hiányába és kb a pályát leszántod egy töltéssel.
    ne legyetek már lámák vazze...
    ha pedig take downt teszel bal gombra, az igaz, hogy ha nyomva tartod a shiftet és csak egyszer rátehénkedsz a bal gombra akkor egyet üt és csókolom, de akkor tessék nyomkodni a bal gombot, mint az őrül és láss csodát ütni fog normalt is.
  • ikod04
    virs_lee: Ez igaz, de pont arról próbálunk meggyőződni, hogy hogyan viselkedik a balgomb, ha rajta nem az alaptámadás van és nincs manna, vagy épp nem tudsz még castolni. Mi a te tapasztalatod?

Dudo: bár nem volt időm kipróbálni, amit mondtál, de emlékezetemben úgy él, hogy a takedown ha balon van, feltöltésig nem csinál semmit a figurám. De az erős shift használatom miatt erre se tudom azt mondani, hogy 100%, hogy igy van.
  • virs lee
    Jobb klikkre kell tenni, akkor nem lő mást.
  • dudovec
    Shorlex:DDDD lol , csak annyit mondtam h felesleges ien zoldel vibralo gagyimatrixos tranziciokkal elbarmolni az egyebkent szepen veghez vitt projectet:D tuldramatizalod;> amugy nekem tetszett.

Ikod04: lehet ha nyomva marad vegig akkor bebugol.. De pl ha nyomva hagyom az egeret ,meg a shifttet , hogy lojjem a 300% cast rates instant lightning boltot , akkor a bolt castok kozt be-be lő egy-egy normal attackot, mert nemtudna olyan gyorsan castolni (mert igy beleall a castba) , ezert beszur sima lovest is koze..
  • Shorlex
    Lvl 75 Champion

már megkaptam a magamét a videoszerkesztői tudásomról, de azért remélem élvezhető ezzel együtt. Hajrá :DDD
  • ikod04
    Nem tagadhatom, hogy nekem ehhez nincs elég tapasztalatom, de a saját az az, hogy csak állok, ha nincs mannám. Lehet, hogy a lenyomva tartott shift közrejátszik azzal, hogy nem szakítom meg a támadást, és így nem is vált át normál támadásra. Ha klikkelgetnék, akkor lehet, hogy normalt is tamad (majd megnézem).
  • ikod04
    Mentsd át a normal mappába és onnan importáld át a karaktereket, majd a térképes részt írd felül, amit az immortálnál a kieg csinál. ekkor a progi már kezeli a bábukat. egyébként a _karakternev2 verzió is működik szerintem, nekem legalábbis mindkét verzió működik.
  • ROMOTO
    Pedig a main ban lévő karimappákat kell másolni és felismeri a játék, más lehetőség nincs
  • Traky70
    Szasztok! Bocsi a LOL kérdésért, de engem most ez izgat:
    Hogyan lehet duplikálni a profilokat a Titan Quest-ben ?
    Próbáltam a C:\Documents and Settings\Apa\Dokumentumok\My Games\Titan Quest - Immortal Throne\SaveData\Main könyvtárban lévő "profil könyvtárak" tartalmát átmásolni, de nem jött be. Sőt, a játék újrainstallálása után hiába másoltam vissza ezeket a könyvtárakat, semmiképpen sem akarta felismerni a játék.
    Tudtok ebben segíteni ? Előre is köszi.
  • ROMOTO
    Kedves ginos, értem asszem, de azt nem hogy mit szőrözöl? elvégre ugyanarról beszélünk. A hsz ek kapcsán meg nem kell messzire menni, van az sg-n is külön fóruma a lotro nak, ha valakit érdekel, de nem akarok többet off-olni ezügyben, csak beírtam két game-t, aminek van némi TQ-s áthallása (szubjektíve), hát-ha valaki nem hallott róla és slussz.
    És ha nem szívod fel magad rajta szerényen megjegyezném hogy kissé fárasztó a "Ha kicsit otthon lennél videojátékügyben tudnád ","ha visszaolvasnád", "ha érted mire gondolok!" típusú szöveg...
  • dudovec
    ikod4: miert ne lenne sima loves/utes bal klikken ha nincs manad vagy barmi mas akadalyoz abban h a skillt hasznald? Nezdmeg ha berakod a lightning boltot bal klikkre.. Ellosz egyet , es ha nyomod folyamatosan , amig toltodik a skill , akkor staffbol lo.. Szal minden skillnel amit bal klikkre raksz , fogsz tudni normal attackot hasznalni , amig valamien oknal fogva nemtudod hasznalni az adott skillt. Amit te mondasz , az jobb klikknel van , mert ott tenyleg nemfog csinalni semmit.
    A study az kb alap h kell a jobb klikkre..
    Mellesleg nemigen fordult meg elo velem , hogy ne tudtam volna loni a marksmanshippel a skill distruptiont leszamitva.
  • dudovec
    virs lee: telleg?:D kösz h szolsz:P nyilvan ezert irtam amit irtam:D
  • ikod04
    olvasd el a 13705-ös hsz. ott találsz olyan progit, amivel szabadon tudod alakítgatni a karakteredet.
  • Harkat 89
    Senki se tud semi kódot?
  • Aylon
    Azért ennél többről van szó: a fajok közül undead és az mc kiesik ( :( a kedvenceim voltak szegény kis élőhalottak) a maradék 3 faj meg teljesen átalakul. Emellett valószínűleg a csata is részben más lesz, kicsit heroes-osabb feeling, új kártyaalpaú mágiarendszer stb stb... Én spec kimondottan örülök ennek a játéknak, ugyanis a disciples 2 a kedvenc körökre osztott gammám, sztem fényévekkel igényesebb a heroesnál mind külsőre, mind tartalmilag (persze ez szigorúan saját vélemény! )
  • ikod04
    Sőt, ha a shift+bal gombot használod, akkor automatikus a célkeresés, és nem vaktába lövöldözől, ráadásul, míg az első célt lövöd, van lehetőséged a következő célt egyből kitűzni, így nincs felesleges lövés 2 célpont között, mivel hamarabb mint te észrevennéd az ellen elestét, már a következőt írtod. (nem vagyok gyakorlott közelharcos, de ha dárdára kell átváltanom, akkor is a shiftet kattogtatom csak, hogy az esetlegesen távolabb levő alakokat is elérjem egy lufi ütéssor helyett)
  • ikod04
    A bal-marksmanshipnél ha a manna elfogy, akkor nincs normál attack, ezért pótlóra szükség van ilyen esetben , ráadásul ha a regenerálódás is alacsony (ami egyrész int függő is), akkor meg pláne gond, hogy a fullos markman-oszlop esetén 3manna fogy lövésenként, plusz kevesebb mint 1 mp a lövések közötti idő egy egy nagyobb támadásnál.
  • Ginos
    A Disciples csak annyit ha visszaolvasnád nem azt mondtam hogy rossz a graf hanem megjelenik új " köntösben" ha érted mire gondolok!
    A LOTR-ről ennyit:http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=20771
    olvasd el a hszt is.
  • ROMOTO
    /OFF lotr video
  • ROMOTO
    A c&c különböző verziói kb 10 éve folyamatosan fenn vannak a gépeimen :) a supreme és az elődje a total is megvan-volt, csak mai fejjel kicsit monoton az a supreme valahogy...
  • ROMOTO
    A Disciples hez meg annyit, hogy a honlapon lévő karakterek, helyszínek simán elmehetnének könyvillusztrációnak is, kevés ilyesmi kvalitású grafikai szintet megütő (nem a texturák stb re értem) anyagot láttam ebben a műfajban ... :)
  • ROMOTO
    Akkor ezt fikázd : The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar :) és a game hez írt kritikákat is nyugodtan el lehet olvasni...itt lessz pár video, érdemes megnézegetni... :)
  • Ginos
    Ha kicsit otthon lennél videojátékügyben tudnád hogy a Disclipses régi játék csak kiadják az újabb részét, A LOTR meg online része nagy fos, volt egy free demo része leszedtem háááát nagy rakat...
    Keress hozzá cikket sehol nem dícsérik!!!
    Talán ez a DAWN OF MAGIC lehet hogy jó,talán...
  • tekphos
    Hali!
    Ez olyan Heroes fajta nem?De amúgy szerintem is egész pofás kis darab!
  • Gabesz026
    Hi!
    Nálam ez akkor szokott lenni mokor bekapcsol a defender skil meg még amit a cuccom ad külön asszem a sisak (garant skilje)
  • Shorlex
    Haha, méghogy nem lehet rajtad kétszer ugyanaz az aura... :DD

• virs lee
    Akkor a Supreme Commander is neked való, a Total Annihilation folytatása.
  • ROMOTO
    Off. A c&c3-al mostanság tolom én is :)
  • virs lee
    C&C3, Supreme Commander, Test Drives 3. ~~