23078
  • Shorlex
    hogy mondod dudva?
    ilyen alapon felsorolhatnám az összeset, mert mittomén hogy richtig az ő karijának melyik a legjobb.
    de kötekedjél vazze, és belinkelem baszki az összes gyűrűrelicet :DDD
  • dudovec
    jaj Sóskex , annyira tudtam h a daemon bloodot kihagyod ami kb az egyik legjobb , foleg a keig ota:D
  • ROMOTO
    Egy éve elkezdték, de még az alapgamét sem sikerült lefordítani, és ahogy elnézem nem is törik magukat ezügyben, úgy-hogy nemlétezik
  • ikod04
    Documents and settings\"Usernév"\Documents\My Games\Titan Quest IT.
  • Rufios
    Lenne egy kérdésem a tq melyik mappában vagy file-ban tárolja a karik mentéseit mert már elég magas szintűek a karik a game-t viszont újra kellene húzni és nem akarnám újra kezdeni az egészet
  • Shorlex
    attól függ mit akarsz, milyen a kari.
    dionysus, monkey king, hecate
  • Scareface
    Magyarítás létezik már alapjátékhoz?
  • George14
    Köszi a választ! Lenne még egy kérdésem. Milyen relicet érdemes gyűrűbe rakni?
  • ROMOTO
    A kék epic és a lila legendary, rohadt nehéz kiszúrni :)
  • Shorlex
    mér, anno ez volt a vesszőparipám :DDDD
  • dudovec
    Semmigond. Defilerben amugy hasznos dolgokat is allithatsz be , amik nem olyan veszes cheatek: minden sebzes kiirasa , 1 kockat foglalnak az inventoryban a potionok, mindig elrepulnek a szornyek halalkor.. stb stb, csakhat van ott par fülecske is ami szerintem nemfer bele a csitmentes kategoriaba , pl az uniqok relicelese:)
  • Cashx
    Üdv,
    Melyik az epic es melyik a legendary cucc?
  • Oraculus
    Akkor elnézést kérek mindenkitől.
    Haver nem mondta ezt a kis dolgot :)
  • dudovec
    Azt egy defiler mod adja , es alapjaba veve cheat. Legit modon nincs lila/kek relicelesre lehetoseg.
  • Oraculus
    Bocs de lila és kék cuccokat is lehet relic-elni csak nem mindenkinek müködik "példáúl nekem sem" (hogy miért nem tudom).
    Egyik havernak engedi a játék relic-elni, adot is a cuccokból és relic-elt is nekem lila cuccot stb. (nem csít).
    Majd csinálok képeket a cuccokból.
    A Titan Quest Magyar Rajongói oldalon található hamachi szóbákban szoktuk nyomni esténként.
    üdv. mindenkinek
  • savior
    az is lehet hogy a c meghajton levo szabad helyet nezi, hiaba a d-re akarod rakni
  • virs lee
    Minden relic darabnak előre kódolt bónusza van, ezekből kombinálja össze a végeredményt. Tehát 3 relicdarabot ugyanabban a sorrendben összerakva mindig ugyanazt a bónuszt kapod. Vagy a sorrenden variálsz, vagy más darabokkal próbálod kombinálni, így van csak esélyed másfajta bónuszt kapni.
  • Ravasak
    Rise iylet már én is tapasztaltam csinalj meg több helyet kicsit hulyen hangzik de meg 1-2 giga uresen és nem lesz probléma ugyanugy kevesebbet rak fel :)
  • Ravasak
    nekem már volt +25% damage -es ugyhogy ki lehet
  • George14
    Hi! Kilehet rakni olyan Incarnation of Anubis' Wrath relicet ami ad +% dmg-t?
  • Rise Against
    segítsetek, ez szerintetek miért van?
    amint látható, van elegendő helyem...
  • Menő
    Utána a tqvault-al kell indítanod
  • ROMOTO
    Mondjuk tényleg bosszantóan kevésen múlt, hogy összejöjjön egy szinte tökéletes hack&slash game...
  • borso
    A tqvault-al szétszedem a charmot és a fegyvert és inditásnál nem jelenik meg a karakterem.
    Mit csinálok rosszúl?
  • virs lee
    Te a munkád profitját ingyen szerevrekbe ölnéd? Alig pár 100 db kell csak, és számolhatsz átlag 4 milkával / szerver... Ezért szed pénzt a Blizzard is a WoW-ért, meg persze azért mert sok pénznél jobb a több.
  • Shorlex
    :D
  • ROMOTO
    Nna bakker Shorlex, ezt jól megismételtem :)
  • ROMOTO
    Lila, kék cuccokat nem lehet relic-elni, a grants skill- eknek nagy a cooldown-ja és ezért nagyon ritkán aktiválódnak
  • Shorlex
    az artifactek grant skillje (mint minden grant skill a játékban) cooldownos. ennyi
  • Shorlex
    bazz kékbe meg lilába nem tehetsz relicet
  • ROMOTO
    Mindenesetre ha valaki origin tq val szeretne multizni könnyűszerrel megteheti, és nem vágom mit kell parázni a csíterektől, tele van szabályos gamékkal a net és többféle képpen szűrik a gémerek a társaságot, eleve kiírják hogy no hack stb, vagy az ellenkezője, és senki sem töri magát hogy direkt bemásszon oda ahova nem hívják... meg a game-ban az inspect caracter opcióval simán csekkolható hogy mi a szitu ha valaki nagyon ügyeskedne, vagy annyira hülye, nekem soha nem volt ez akkora para...a dio 2 meg hiába jobb multiban ha egyszer halál unalmas 100 év távlatából, a graf. ról nem is szólva, meg a sok elvakult, marha lúzer fakírról, elég csak belenézni egy ilyen dio-s fórumba...
  • VooDoo3
    Hello!
    Előszöris szeretnék lenézést kérni ha már valaki írt erről a problémáról.A problémám az, hogy elméletileg ha valaki eléri a lvl46-ot rakhat charm-ot vagy relic-et a legendary és epic cuccokba de én valamiért nem tudok ezt írja ki mikor be akarom pakolni: You cannott apply a relic or charm to an Epic or Legendary item! a karim 54-es és a game is eredeti. Amásik gondom, hogy az azok az artifact-ok melyek skill-t adnak nem működnek rendesen pl.: az Eye of the Heavens elméletileg minden ütésnél aktiválódnia de nekem csak a belépést követő első ütésnél aktiválódik és ennyi, a passzí tulajdonsáokat megadja.
    Nem használok és nem is használtam semmilyen modot és cheatet (leszámítva 1x kísérletezésre)
    Ha valki tud lécci segítsen
    Előre is kösz.
  • savior
    amugy szerintem ez nem keves plusz bevetelt hoz egy jateknak. kb ezzel lehet a leginkabb vasarlasra osztonozni az embereket
  • savior
    ha eladnak 1 millio peldanyt 10k forintos aron, az 10 milliard forint, abbol meg szerintem telik szerverre. ha a blizzard es meg par ceg megoldotta akkor csak sikerulhet nekik is. amugy juniusban jelenik meg pl a loki, amiben igernek bnet alapu multit
  • Shorlex
    tqvault
  • virs lee
    remelem a tq2-be raknak majd bnet alapu rendszert
    Te veszed majd a szervereket hozzá?
  • savior
    a kiegeszitoben kilehet szedni a charmokat. van egy emberke a varosokban, akinek villam van a feje felett. o ki tudja szedni a charmok, ugy is hogy az maradjon meg, es ugy is hogy a targy
  • savior
    azert a 254 jatekos eleg halovany. a dio 2-t meg most is tizezrek jatszak, pedig nem mai jatek. remelem a tq2-be raknak majd bnet alapu rendszert, mert az emberek igenylik a csalasmentes kornyezetet. ha az elso reszben is lett volna akkor meg is veszem, es a jatek hosszu ideig fennmaradt volna, de igy csak singles mokara jo.
  • borso
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy amikor egy Charm-ot elhelyezek egy fegyveren azt onnan többet nem tudom kiszedni, hogy át tegyem egy másikba.
    Van erre valami megoldás?
    Köszi előre is a választ.
  • ROMOTO
    A kieggel automatikusan feltelepül az 1.30 as