Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Most leirthatnam , hogy a Spellbreakernek illetve a Conjunak mi a lenyege, de ezek a karik 100% rechargeal mukodnek igazan.. Ha ehhez nincs meg a felszerelesed , akkor inkabb csinalj Oraclet , vagy Divinert esetleg Bone Charmert vagy valami mast, de ha megvan hozza a szerko , szivesen leirom a lenyeget a 100% rec Conjunak/Spellbreakernek.
Eardog: csak a %!-os cold damage fogja erositeni a shardot , szal hiaba raksz fel egy botot ami 40-50 cold damage tulajdonsagot ad , az nem fog rajta segiteni semmit , csak ha +25% cold damage , vagy +30% elemental dmg , stb stb.. Ertelemszeruen a storm nimbusnak is csak a 'hearth of the frost' nevu passivja fogja erositeni , maga a nimbus legelso skill nem. Lattam Shorlex is %-ot irt csak , de csak nyomatekositottam , nehogy valami felreertes legyen😄
Sikerult egy extrabrutal championt faragni egy reg elfeledett karibol , majd hamarosan leirom , hogy is nez ki a dolog , de nagyonzsir😄
Tegnap mentem egy kicsit a battlemage-el, ez az amit funból kezdtem a dudoval (ugye õ volt a caster brigi) de már úgysem fejezzük be, gondoltam kitekerem vele legendet egyedül, meg gondoltam, hogy ha kell, akkor visszamegyek vele egész normalig, hogyha ott nagyobb esélye van a kis szaros artifacteknek.
Na most nyomtam vele knossosig, és kettõ darab k..va artifactet dobott (mondjuk az egyik az a brutkó, amit mondtam) de semmi több.
Elõször ilyen delphoi után jóval esett valami, már gondolkodtam is rajta hogy írok a fórumba, hogy ez az artifact ez szintfüggõ vagy mi mert nekem egy darab nem esik, míg a conq-al azért esett szépen, meg a szaros kis harbingerrel is a maga lvl 15-jével, de ezzel a bm-el nem esik semmi...
na szóval míg itt mindenki összegyûjt mindent az elég hosszadalmas utacska lesz...
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
amúgy meg van 18 lesser artifact-em készen, abból csak 12 különbözõ. itt már azért lehet rakosgatni nagy kockázat nélkül. pl. a lenti cucchoz szükséges silver heart-ból 2 is van. jó hát a másik reagens az tényleg elõfordul másik receptben is, de én azért simán elhasználnám erre 😊
Tudom nagyon jól hogy nem vagy csíter, de azért kurva bosszantó amikor összeszedsz vért pisálva egy artifactet, majd felhasználod egy jobbhoz, majd találsz egyet ami még annál is jobb és az kellene bele...
Szal én a helyedben "tárolnám" (khmmm... 😄) az új vaultig ezeket még a formulákat is, nemhogy az artifacteket...
viszont én találtam egy olyat majd belinkelem, hogy plusz 20% damage, meg plusz 20% lightning damage, electric burn damage, meg ilyenek, és a grants skillje az meg olyan hogy ütésnél 80% chance to confusion, meg fear (szal ilyen rugo szerû dolog).
na ez már ultrabrutál, mert megütnek és azonnal elfutnak a faszba, ráadásulo van banna 7,5 mp sleep, ami nem százalékos, szal megütnek egyszer és alszanak 😄
Csak egy dolog nem világos nekem.
Ezekre van recharge idõ? mert azt tudom hogy a grant skilekre nem hat a rec cuccban, de arficactekben? egyáltalán van rec ezekben? vagy minden egyes szörnyinél, aki 0,2 mp-el utána üt meg mint az elõzõ mondjuk mûködik amit mondtam?
Bár sztem olyan hogy fõ mastery nincs, max olyan hogy elsõ mastery. Lehet hogy mittomén egy templar esetében szerencsésebb a defenderrel kezdeni, de lehet egy ilyen újdonságot kihagyni? 😄
Sztem a dream az a mastery, amiben mindent tudsz használni, és szinte minden rohadt jó, elég jól sikerült. Hogy konkrétan mit fogsz használni az nagyban függ a karidtól. Én most pl. egy 100% rec harbingerre gyúrok, így nekem adott a maxolt phantom strike (azt pl nem tom hoyg phatntomozni lehet e vazsival és bottal? többiek majd nyilatkoznak róla), kiválasztod amelyik neked fontos trance (nekem alsó nem kell mert van vonverted a betrayerben, felsõ nem kell mert van resistlevétel is benne,a középsõ meg sztem kurva jó de ha neked jobban bejön más, akkor hajrá).
Meg aztán megintcsak függ egy egész picit attól hogy milyen artifactet tudsz összenyalábolni, mert ha van olyanod ami kvázi egy skillt helyettesít akkor arra minek rakni, stb. De a passzívok maxolása az sztem alap, harcosnál a phantom strike maxolva, distortra én csak egy pontot teszek, de ez csak a 1000% rec miatt lesz így, arra a lassítós szarra kizárólag az alapra egy pont (már az is adja az 50% slowert), sleepre lehet tenni egy opntot miért ne alapon, meg arra a gagyi passzívra is, pláne ha van plusz skilled.
Szal az alapján döntsd el amilyen karid lesz, de minden jó és használható.
Köszi szépen. Azt nem tudtam, hogy a cold damage%-os cuccokat a varázslat erejét is növelik, azt hittem hogy csak a fegyverekét meg botokét, tehát pl.olyan bot ami cold damage-t ad....tehát akkor most is tanultam valamit😄 Köszi az infót. Még egy kérdés. Most tettem fel az Immortal Thronet-t és egész jónak tûnik a 9.mastery....azt érdemes fõ mastery-nek berakni? És ebben a MAsteryben mit érdemes használni? Persze én is megtapasztalom majd, már ha lesz kedvem vele is elkezdeni...most a Stormos karimmal akarom végigtolni a 3 neházségi szintet.
Steweee: a dex az off-def abilityt meg pierce sebzést ad. Magyarul jó sok off ability esetén nyomod a criticalokat, jó sok def esetén meg nam kapod azokat. (van egy battlemage-em, alapból van neki 1400 of ability-je, és mivel format c után nyomtam fel újra a gamét nem lehet azt mondani hogy a régi modok még mûködnének. azaz nem mûködik az sem ami MINDEN sebzést kiír, ennek ellenére nekem minden sebzésemet kiírja (show critical bekapcsolva) - ergo minden ütésre criticalt ütök 😄)
Pierce sebzésnövellé ssztem fake, 60-40% str dexet mondok továbbra is.
Eardog: természetesen a storm nimbus passzívja a coldra az max, maxos skillt tovább lehet húzni ha van plusz skilles cuccod, akkor még jobb leszel (pl fingerbone of boreas sztem egy ice shardos kari nyerõ cucca), wisp passzívja max, meg minden olyan cucc ami plusz cold damage%-ot ad az növellni fog. használd a squallt (maxolva, leginkább a passzíja).
Deicide: az immortal kódja nem azonos az alappal. az a lényeg hogy az alapot ugyanazzal telepítsd mint korábban, mielõtt formatoltál. a kiegben pont az a jó hogy megadsz neki egy kódot, és nem kell crackelt exe a továbbiakban.
megudom nézni vlaahol pl. regeditben hogy pontosan melyiket telpítettem fel...??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Hamarosan úja kell telepítenem a Winfost..!
Viszont szeretném tovább folytatni a játékot vagy is nem szeretném ha elveszne a karcsikám!
Ha kiszedem a mentést a C:\Documents and Settings\...\Dokumentumok\My Games és újra telepítem a játékot akkor azután mit és hogy kell csinálni hogy tudjam folytatni...?????
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
ami nem tetszik a kétkezes fegyverhasználatba hogy mi az hogy csak 20% hogy használja a secondary weapont? kimaxolva persze. akkor átl. minden ötödik ütésnél sebez kb dupla annyit?
ha van pl tûzenchant a fegyveremen, akkor a pajzs attól még minek kapja meg?
a mellvért alatt a bal oldalon alul van egy üres hely, oda milyen ruhadarab kerülhet?
ha defender az alap skillosztályom, de rájöttem hogy nagyon gagyin sebez kivéve a pajzzsal (már az elején a minotaur lordot alig tudtam lenyomni) és az elõtte lévõ warfare-s karimmal agyonvágtam pillanatok alatt, akkor jó megoldás e hogy második skillosztálynak felveszem az attackot, és a balta ikon (nem jut eszembe a skill) kifejlezstem maxra és azt teszem be az alap attack helyett?
légyszi segítsetek, nagyon amatõr vagyok benne
Amugy aki szemfules, vagy jo a szeme😄 latszik a videon amikor jon az utolso csonti 'nate' es betamad , formolok mint a hulye es pont amikor kijovok belole ramcsap egy 11200 as kritikalt😄 mak h kb 0.5 secig hat ram az absorp ahogy veget er a form, igaz akkor meg mozogni sot castolni sem tudok, erdekes 'bug' 😄
adok ebony globe, ethernal veil, maiden's kiss artifactokat bármi gagyibb receptért ami nincs mög. naa
Romoto: csak healthre rakok vele, odatelezek fantommal es kozelrol distort meg deathchill.. Bossoknal lesz a gaz , mert hiaba lesz mondjuk 10k lifem level 65 re meg 20% absorp.. szerintem nemfogok tudni melletuk castolgatni..
Bar vegulis sztem mind1 , a conjum eddig mindenhol verhetetlen😄 szal azzal mehetek kb akarhova runolni vagy expelni vagy barmit csinalni.. Hadest mar ugy olom , hogy nemhasznalok semmi tamado skillt , igy nem huzom at magamra a bosst , szal uti a lichkinget amit nemtud lebaszni.. Egy sima betrayer bottal lovogetem messzirol normal attackal a reduced res miatt.. az egesz hades kill megvan kb 15-20 sec alatt legenden, ugy h meg stone formolnom se kell..
Olyat sebez azon a custom map-en hogy bexarsz, már epicen is nehéz vele bírni, de legenden majdnem lehetetlen.
két kari bírta ellene a gyûrõdést simán: a conq, mondanom sem kell asszem, meg a slayer 😄
De ez a toxeous aki ismeri a custom mapeket már régi történet...
Romoto: volt par melee karim: az egyik a warlock amivel funolgattam sokat, masik a guardian amivel baszott uncsi.. es az egyetlen amire 'buszke' lehetek az a dual wield conq volt.. igaz azt csak 1.08 alatt toltam es mondogattam mindig h 1.20 alatt joval erosebb lenne , hat Shorlex megcsinalta 1.20 ala es igy is lett..
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Toxeus legenden nekem petek nelkül is megy igaz nagyon nehezen s körülményesen 😊 (warfare + natural)
De petek nelkul sokkal konnyeb de mindig ugyanazokat dobja a ladabol mar van egy raklap santas pajzsom meg detektiv kabatom 😊
receptbõl van felesleges:
-divine: lyre of apollo (2x), star of isthar (1x)
-greater: hand of gaia (2x), crimson viper (1x)
-lesser: ebony globe (1x)
recept kéne: blood gem, fury of the ages, jade idol, tome of transmutation, raven's shadow, shroud of ethernal might, skyfire pedant, dark core
ha van bármelyik szóljatok, még esetleg maiden's kiss/effigy of the panther artifactet vagy receptet (egyszerre csak egyiket), és ethereal veil artifact-et tudok felajánlani cserébe 😊
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Romoto: enis distort realityre kezdtem most karit , csak en spiritet raktam melle mert sztem azt a spellt az erositi a legjobban + osszekombozik a deathchill + lichking + nightmare.😄