23078
  • dudovec
    De egye fene , leirom meg1x hatha sikerul:

1. Install sima titan quest pl: D:/titan/tq/
    2. Install immortal throne a D:/titan/
    3. Elinditod az immortalt , szolni fog a jatekban , hogy updatelnie kell , amit ha leokezol , akkor kilep.. lehet varnod kell majd 1 kicsit , de 1x csak kiugrik majd 1 ablak az updaterol a windowsban. Okezod, megcsinalja , elinditod a jatekot es jatszol.
  • Tiger1111
    Szerintem melőzni kéne ebben a topikban,Shorlex és a többi titan quru fikázását.Én kb 5 hónapja játszom a játékal ,és az elején nekem mindenben ők segítetek,és rajtam kívül még sok embernek,ha neked nem válaszolnak talán olyat kérdezel amire már 1000-szer válaszoltak csak visza kéne olvasni egy kicsit.
  • dudovec
    Mellesleg hogy varsz barmifele segitseget , hacsak hisztizel , ahelyett h beszurnal valami error windowrol kepet , vagy leirnad rendesen h mi tortenik, hol akadsz el , stb.. Nemmondom , hogy akkor tutira kapnal valami valaszt , de biztosan tobb eselyed lenne arra h kapj.
  • dudovec
    Hatfigy, ha a sima default jatekra rakod az IT t amihez meg semmivel nem nyultal , akkor gond nelkul rateszi es az updatet is megcsinalja.
    Havernak eredeti az alapjatek , arra toltuk ra a tört kieget , es ugyanugy semmi gaz nemvolt.
    Szoval valamit marpedig akkorsem csinalsz jol , vagy tre van a gepeddel:P
  • DirtyGab3sz
    shorlex
    Talán végig kellene (és sokat vissza) olvasnod mit írtam.....Le merném fogadni sokkal több warez játékod van mint nekem....ugyanis én szerencsére megengedhetem magamnak ,hogy eredeti játékkal jáccak!!!!!!Ugyhogy nem kellene nekemesni!!!
  • DirtyGab3sz
    Dudovec....nálam az eredeti nem akarja a peccset véghezvinni...Annyira azé' nem vaok hölye hogy ne tudnám feltelepíteni rendesen.....Mégsem engedi az a qrva immortal!Ez van,vettem egy selejtes xart!
  • kgabus
    Az, hogy soha senkinek, azért sántít kicsit, a fórumok tele vannak hasonló telepítési\futtatási gondokkal. De ha ez azt jelenti hülye vagyok, akkor ok, elfogadom, beállok én is a sorba.
    A THQ részéről persze teljesen jogos, hogy megpróbálják megvédeni a terméküket, nincs is ezzel semmi gond, de a magyar emberek nagy része mindaddig tört játékokkal fog játszani, amíg nem lesznek olyan árak, amit az átlagember is megengedhet magának.
    Ja és majd' elfelejtettem megköszönni az önzetlen segítséget, hasznos tippeket,...
  • Shorlex
    soha senkinek nem volt rajtad kívül gondja a telepítéssel.
    gondolkodj el ezen a rohadt THQ-n (mellesleg rohadt Ironlore lenne a helyes szöveg), pláne akkor ha tört játékkal játszol, ami nekik szellemi tulajdon.
    ez a magyar mentalitás: rohadt THQ, mert én egyedül a világban hülye vagyok és nem tudom feltenni azt az egyébként tört játékot amit másik 300 igen.
  • dudovec
    felrakod a sima titant , nem krekkelsz semmit. Rarakod az immortalt igy, es amikor eloszor elindul engeded neki az updatet amit ker , ENNYI.
  • DirtyGab3sz
    Igazán kösz Karez!
    Nálam kimaradt a krek....de mazt nem fogom miért krek a gyári gámához???
    Tudom...naiv vaok...
    Ezer kösz mégegyszer!!!
  • Karez
    DirtyGabesz nemtom mit csináltál de én speciel így tettem fel a játékot+kieg-el együt és már semmi baja nincs:

- titan quest feltesz (tovább,tovább,tovább,igen,igen,befejezés)
    - Letölt a standalone 1.20-as patch-et
    - Feltesz titan quest:immortal throne-t egyenesen a titan quest mappába de azon belül külön mappába teszem: "titan quest:kieg "néven(telepítéskor beírom séria kulcsot)
    - Megszerzem hozzávaló kreket gémkopiwördön
    - Játék elindít intro bejön kéri hgoy frissítsem 1.30-ra ok megteszi és voliá tündöklő pokoli menü bejönn új játék indít kari kreálás és már zúzom is.
  • Ravasak
    Nem a kieggel van baj DirtyGabesz hanem valamit rosszul csinalsz
  • DirtyGab3sz
    Én csak a kieggel szívok, de már tele a faxom aTHQ-val, hogy így kienged adni egy játékot!Ennyi erővel énis kiadok egy lemezt tele hibás file-okkal, és szarrá keresem magam rajta!!!Rohadjon meg a THQ!!!!!
  • kgabus
    Sziasztok!

Biztosan sokan jöttek már ezzel a problémával, és le vagyok maradva... Tegnap kaptam meg a játékot, csak a simát kieg nélkül, de nem bírom elindítani. :( Telepítés után nem engedi felpatchelni, 1.08-nál az engine.dll-nél nem tetszik neki vmi, 1.15-nél felmerül egy hiba a patchelés során. Nincs vmi ötletetek, mi lehet a baj? 4.09-es dtvel raktam fel, win sp2 van hozzá, meg vmi 9.akárhanyas directx.

Kicsit kezd már idegesíteni a dolog, annyi jót hallottam már erről a játékról, szeretném kipróbálni végre...
    Köszi a segítséget előre is!
  • ricsa008
    A823-CD0F-F249-AFE7-4ED6
  • vizmagus
    kiegészités cd key kéne nekem köszi
  • wictor79
    Top Gun!
    Ott lesz az, csak keresgélj, az egyik boddnál van a Sun Key, én is sokat szívtam a keresgetéssel, de ott van valahol azokban az épületekben.
  • Raziel82
    Sziasztok lenne egy kérdésem ha más szériaszámmal telepítem fel a kieget a kariim el fognak veszin ?
  • DirtyGab3sz
    Válaszolok saját magamnak...hamár más nem teszi!!Legalább aki hasonló cipőben jár okul!
    Hosszas keresések ,olvasások után adtak egy tippet!Az IT-t oda kell telepíteni ahová a gép akarja, így lehet peccselni, és jáccani!Nem próbáltam még, de délelőtt megírom bejött-e?!
    Köszönöm magamnak a segítséget!!!!!!!!
  • savior
    numerikus gomboknal: 0, 1, 2, 3 ezekkel lehet kozelebb vagy tavolabb vinni, vagy az eger gorgojevel
  • Shorlex
    Topgun: gamebanshee walkthrough ha ennyire nem megy
    vízmágus: projektor (minél nagyobb kontraszttal) vagy LCD TV ami előtt fél méterrel ülsz
  • TopGun
    Az a kerdesem, hogy a sun keyt merre lehet megtalani? mert korbe jartam a teruletet parszor es semmi eredmeny! :(
  • Cashx
    *-ugye
  • Cashx
    Van egy karim az alapjatekban (1.01) mivel ma a 20ik critical (t)erroron is tul vagyok elhataroztam hogy felrakom azt a kurva 1.30as pecset. Kérdésem pedig az, hogy ugye át tudom-e vinni a karim?:D Vagy újat kell kezdenem? o_o
  • Cashx
    egérgörgő a barátod
  • dudovec
    veszel egy nagyobb monitort , vagy kirakod tv re a kepet..
  • vizmagus
    Hogyan lehet azt megcsinálni hogy mindent nagyobban lássak a karit is. Előre is kösz
  • DirtyGab3sz
    Hali!!
    Tudom már írtam róla,de....megpróbáltam már többféleképpen is az immortalt feltenni, és semmi....nem enged sem pecselniaz alapot,emiatt sem inportálni a karit...így nem is tudok jáccani!Han valaki tudja mi a franc lehet.....kösz előre is!
  • Shorlex
    nálam a hónap beszólása :DDD
  • ROMOTO
    Asszem ha kicsit beleolvasol a fórumba, akkor kielégítheted a kíváncsiságodat :)
  • ROMOTO
    Hurrá :)
  • Krezga
    nah ja, de már nem ő csinálja, és már 90%-on van:)
  • Cashx
    Ki milyen karival tolja/tolta? Kiváncsi vagyok a mastery-k párosítására ^^
    btw jelen pillanatban egy assassin (warfare+rogue) útját igazgatom több-kevesebb sikerrel :D
  • ROMOTO
    Nna kibányásztam megen azt a bizonyos panyis basz-t mindenki épülésére, mert mi szerinte állítólag megérdemeljük :)
  • ROMOTO
    Havonta megkérdezi valaki mizu a magyarítással, az első fél évben még havonta én is beírkáltam ugyanazt a 20% -os panyis baszt (az a panyi nevű mandró kezdte el asszem aki nem egy kitartó jellem, mert jegelte az ügyet masszívan), aztán csak minden 2. hónapban, egy ideje feladtam, meg hát nekem egyáltalán nem hiányzik a fordítás egy ilyesmi "primkó" játékból, sőt ismerve a kilátásokat inkább halál idegesítő lenne lenne a sok elbaltázott-magyarított szöveget olvasni, és a sok hrrr meg jujj hoz meg aztán tényleg nem hiányzik a szinkron :)
  • Krezga
    Én úgy tudom, hogy nem egy éve csinálják. Gondolom akkor most másik csapat csinálja, mert nem csináljálk olyan régóta.
  • dudovec
    :DDD Db akkoris ownage 50 stun 50 vitdmg resist 50%dmg to deamons :D
  • DirtyGab3sz
    Hali!
    Asszem olvastam már valahol a topikban, de most nem találom...aza problémó, hogy az immortal nem engedi az alapot peccselni, és el sem indul!Egy helyre kell telepítenem?Mert ugyan egy helyen van,de 2 külüön mappban...elbaxtam??
  • ROMOTO
    Már egy éve :)a kieg meg végképp sehol...
  • borso
    Magyaritások portál "Titan Quest forditási állapot:90%"
    Bocsi de a fiuk gőzerővel nyomják.