23078
-
virs lee #14050 Én a Paul van Dyk félére szavazok. -
virs lee #14049 Aha, véletlenül se te vitázol, mi? Biztos magammal beszélgetek...
Milyen 2 skillpont? Az amelyik 7? 10% és 50% közt "kicsit" több a különbség mint 10%, nem gondolod? -
George14 #14048 Hi!
Íjjász haruspexnek melyik trance-t érdemes fejleszteni? -
dudovec #14047 Virs lee : 2 skillpontrol vitazol , kerek 10% dmg n , ilyen 30 as base weaponoknal... ez lofasz. Amugymeg dualwield > osnlaught. -
kgabus #14046 Elkezdtem egy templart, el is vittem 22-es szintig, de azon kezdtem el filózni, hogy nem-e lenne érdemesebb egy dreamkillert csinálni inkább? A defense-t eddig szinte nem is használtam, nemtom magasabb fokozaton szükség lesz-e rá, vagy meg lehet nélküle lenni. Ugyanakkor a dr+tr és a lethal strike+mortal wounds duo elég jól hangzik. Mit gondoltok róla? -
virs lee #14045 Sztem meg felesleges az elején szétaprózni a pontokat, főleg olyan dolgokra, amik hetente egyszer ha működnek. Erős alapütés az mindig bejön, mire kevés lenne, lesz pontod másra is. Odáig meg gyorsabban eljutsz ha sebzel is vmit, mintha cooldownos szarokra várakoznál mikor lehet már megint használni. Az onslaught az egy biztos dolog, mindig lehet rá számítani. -
virs lee #14044 nem leszel ugyan jobb sem erősebb, de mondjuk van időd rá, hogy kikecmeregj mondjuk egy dragonian csorda kellős közepéről és ellőj egy health potit.
És 1.5 sec múlva már le tudod nyomni őket? Nem. Akkor meg sok értelme volt... Azt inkább kerüld ki, tápolj előtte máshol, vagy vegyél tekercset ami segít a győzelemben. De leginkább: maxold ki az onslaughtot, akkor nem +10%, hanem +50% sebzésed lesz, és akkor talán elfutni se kell.
Utoljára mondom, kezdőben gondolkodj.
Én arról beszélek, te nem? Az onslaught eléggé kezdő skill, a ww, wh meg nem.
Ha meg neked a legnagyobb bajod hogy inni kell időnként... pfff mit mondjak erre?
Ha "időnként" = 2 sec, az elég gáz. Minden bal klikk után nyomsz egy 0-t? ^^ -
virs lee #14043 Ja és 1,5 mp múlva (mert persze a nagy hatás kedvéért richtig az alsó határt említed
Nyilván én írtam először annyit Shorlex néven... -
dudovec #14042 Amugy megkell hagyni egyik skillkiosztassal sem tudok egyet erteni , se Shorlexevel , se Virslievel:D Mind2 vel az alapveto gond nalam az , hogy mar level 15 re maxolja a masteryt , hogy minek , azt nemtudom , de ha mar maxoltatok a masteryt ien kis szintre , akkor megert volna 1 pontot az anci , kezdonek remekul gyorsithatna a bosskillt , ha a jatekos tankol nekik , mert sebeznek kb annyit , mint egy 15 os kezdo harcos. Mivel 'kezdo' harcos buildrol volt szo , ezert inkasbb szukseg lenne egy-ket kisebb skillre a haladashoz, minthogy csak a masteryre fekudni szinte , aminek nemlehet levenni a pontjat , ha kene valami masra , raadasul nem annyira elengethetlen az str meg dex bonus , ugyis lesz a karinak eleg minden cucchoz amit talalhat , ha nemkap sehonnan , es mondjuk csak 24 ig rakod ki a masteryjet level 15 ig.
Tovabba dual wieldet sem latok , pedig a shield cseszettul nemer am semmit az elejen , mig 6-8 pont a dual cuccokra , es maris kb 30% korul utsz 2 fegyoval. Battle rage elso passivja is meger 1 pontot , mer ha mar bekapcsol , akkor minden 4 ik utesre +50 fiz dmg base eleg sokat dob , foleg ha kigyurtad a hewet , megbontod vele a bosst mint a szart. A war wind nemrossz , sőt 1/1 el meg egesz jo is tud lenni , csakhat ugymar 85 mana , de 5 target , lehet tennek arra is , nemzavar , ha 20 mp kent megiszok 1 mana potit. De sztem inkabb dual meg egy lvl 1 horn.
Nalam egy kezdonek valo harcos igy nezne ki -
dudovec #14041 Virs lee : latom mindig keresel valamit amivel tudsz vitatkozni:D 1 szaros skill pontot kurvara meger az , hogy amikor odamesz egy 6 fős csapathoz , az elso 3 at ugy utod ki , hogy addig meg sem utnek. A cd amit annyira szajkozol , kb betoltodik minden csoportnal. Ezt a 'en nemvoltam raszorulva , mer kiralycsavovagyok' dumat pedig igazan dobhatnad.. , -enis tisztaban vagyok azzal , hogy a jatek milyen konnyu amikor mar kiismered , elvegre lazan attekertem normalt egy melee Soothsayerrel , aminek normal attackon meg vision of deathen kivul semmije nemvolt. Nekem kezdokent boven megerne 1 skill pontot , hogy lenyegesen kevesebb elettoltot kell inni , es relative nagyobb biztonsagban vagyok amig nem szerzek egy kis rutint., ahelyett hogy tobbet utok 5-el. Level 1 es zaszlo is kb minden 2-3 ik csoportnal mehet , ami ad 1 skillt , kapasbol ott visszadva boven amit aldoztal ra , raadasul base fizikal dmg t , stb stb. Arra is rogton megeri az elejen pontot rakni. -
Shorlex #14040 Jó kezdjük onnan Sensitive (ez lesz a neved nálam :D) hogy sztem kezdőként k..vára elrontod a karit, meg úgy építesz ahogy sztem nem kéne. Van 1 év játéktapasztalatom, de nem kell rám hallgatni.
Ezt megírom neked, egyáltalán nem bántóan de lehet hogy nem is irodalmi nobel díj esélyes stílusban.
No erre te kitalálod hogy az "általam képviselt stílusban" nem lehet ajánlani buildet.
Hát áruld el te Sensitive, mi az az általam képviselt stílus ahogy nem szabad buildet ajánlani? De ne ilyen általános szövegeket írjál hanem idézz és utána magyarázd meg hogy a kis lelkednek mi fájt abban a szóban, mondatban, vagy számodra, mon ami intellektuelle mi nem volt megfelelő... -
#14039 Nem kene szemelyeskedni, beszologatni pajtika, visszavehetsz ebbol a gagyi-gyerek stilusbol. Koszi. -
Shorlex #14038 ja te ilyen érzékeny lelkű kiscserkész vagy, vagy valami vallásos gyerek?
elnézést kérek már hogy bazzeg egy játékfórumban nem úgy fogalmazok mint jópár évvel ezelőtt az irodalom érettségin...
komolyan mondom az ilyen emberek... lehet segítőkészen fogalmazni, de az én kis érzékeny lelkemnek ha a karim képére azt írják hogy LOL az tyűha de jaj de naggggyon gonosz dolog, és különben is :DDDD LLLLOOOOOOOLLLLLL -
#14037 Lehet segitokeszen ajanlani buildet, stb., de az altalad kepviselt stilusban nemhiszem ... ennyi. -
Shorlex #14036 jó látom nem lehet meggyőzni hogy miért nem kurva mindegy hogy 150 helyett 200 lesz a sebzésed... pfff annyira rohadt mindegy
cooldownt meg úgy említed, mintha 50 perc lenne neki bazzeg, pedig csak pár mp. Nem azt mondtam, hogy mint egy 100 reces spellbreaker stunolva végigszántod a pályát a petjeiddel, de igenis egy kezdőt sokszor megmenthet.
Ja és 1,5 mp múlva (mert persze a nagy hatás kedvéért richtig az alsó határt említed, de legyen meg a te akaratod...) nem leszel ugyan jobb sem erősebb, de mondjuk van időd rá, hogy kikecmeregj mondjuk egy dragonian csorda kellős közepéről és ellőj egy health potit. Utoljára mondom, kezdőben gondolkodj. Te sem úgy kezdted, hogy megyek bazzeg azt végigszántom a pályát a legkisebb gond nélkül nulla potionnel, más sem így kezdi. Ha meg neked a legnagyobb bajod hogy inni kell időnként... pfff mit mondjak erre?
Laza: legyen meg a te akaratod is, legyen jobb klikken az onslaughtm azt legyél vele boldog. így van, úgy játszol ahogy akarsz és úgy b..od el a karid ahogy akarod, én csak segíteni akarok, végül is alig értek a játékhoz... -
#14035 Ha a jobb gombon van az onslaught, akkor egyhelyben allva, folyamatos gombnyomas mellett tud utni a karakter maga korul megallas nelkul, mindenfele shift es egyebek egyszerre nyomkodasa nelkul ... ez az oriasi titok nyitja.
A buildet meg (mivel nem akarom feleslegesen rakosgatni ossze vissza), egy letezo alapjan epitem.
En igy jatszom, ha nem tetszik lehet menni a sohivatalba :)
Mellesleg az eddig megjeleno bossokkal sem volt semmi problemam, henteltem oket ahogy kell, kulonosebben taktikazni sem kellett, max nemelyk nagyobb ereju loveset kikerulni, ami nem egy nagy esemeny. Attol a stunolastol pedig nem lesz sokkal skillesebb a jatekmenet :) -
virs lee #14034 Ez elég lém. ^^ Inkább így csináld! Felesleges szétszórni az értékes pontokat cooldownos szarokra, 300 manából nem fogsz 65 manás ww-ket meg 52-es wh-kat nyomkodni. (Vagy egyik kezed mindig a mana pia gombon tartod?) Inkább egyre koncentrálj, de az legyen teljes, aztán a többi, különben semmiben se leszel jó. Normál fokozaton nem kell -res, absorb, többet ér a tiszta sebzés, hamarabb végiggyakod a pályát. -
virs lee #14033 És 1.5 sec mólva mit fog kezdeni? Az ellen nem véd... ^^ -
virs lee #14032 Ha nem tudod leverni az ellenséget, akkor 1.5 sec múlva se fogod. Akkor van értelme ha közben vmi sebzi is (cl, ancients, outsider), de az nem lvl11-en lesz. Addig felesleges pontpazarlás, mikor van még ott mire rakni.
Assának valszeg nincs pajzsa (az majd mandrake-kel fog "blockolni", aki nem támadja őt, attól nyilván sebzést se kap), de conqerornak van, én azzal nyomtam. A lényeg azért kiderül belőle: elég jó az onslaught hogy lehessen rá taámaszkodni mindenféle egyéb bohóckodás nélkül. Nyilván nem árt ha van mellette más is, de nem létszükséglet. Nekem nem volt az. Sőt, jobban haladt mint ha átszereltem 100% recre, mert akkor nem volt 100% block, meg a dps-em is olyan kevés lett hogy mire lerendeztem az ellenfelet majdnem az ütött le. Vissza is raktam 100% blockra. -
Shorlex #14031 virsli ne legyél már láma, kezdő nincs fegyvere, mi a faszt kezdjen 60 helyett 66 vagy 80 helyett 88 ütéssel könyörgöm, de még ha cooldownos is, akkor is rohangálhat a fax tudja mit csinálhat ha bajba kerül egy war hornnal, vagy a ww is ott van azzal meg üthet tömeget.
gondolkodjál már kezdő fejjel ne úgy hogy már játszol egy éve és de rohadt jó vagyok mit nekem ez meg az... -
Shorlex #14030 Nesztek lvl 15 warrior, vétek nem így csinálni -
virs lee #14029 nemtom mer gondolod , hogy en ra lennek szorulva
Talán azért mert neked hiányzik annyira...
Teljesen felesleges 1-2 sec stun, mikor úgyis cooldownos, egyszer ellőni az édeskevés (lvl11-en nem lesz 100% rec). Inkább a dps, az legalább a valóságban is meglátszik. -
Shorlex #14028 Cashx, igen, normalon hihetetlen látványos fejlődés, hogy 40 helyett ütsz 60-at valamivel, mer az 50%-os növekedés.
És legenden amikor 3500 helyett 3540-et ütsz? kemény :DDDD Azér megéri egy kasztot választani :DDD El sem tudom igazából képzelni, hogy egy warriornak mi szarabb a rugónál :DD de most ne sértődjetek meg
ennyit az ilyen envenom, meg storm aura, earth aura kontra low level harcosok témáról... -
Shorlex #14027 mármint az első mondat virslinek szól -
Shorlex #14026 csatlakozok, nem azt mondtam, hogy neked vagy nekem segít, de egy kezdőnek igenis k..va jól jöhet.
Laza, a LOL az hogy egy onslaught az egy bal klikkes harcos támadás, és ütsz akkor a bal gombbal üss. El sem tudom képzelni milyen megfontolás alapján nyomkodod felváltva a két gombot, amikor a bal klikk-shift kombó egy harcosnál bőven elegendő.
De így lvl 14nél tehettél volna 1-1 pontot pl. war hornra, meg war windre is (ww jobb klikk, horn 1-esen) sztem megéri, de Te tudod. lvl 14-nél onslaughtot fejleszteni... pfff ahogy dudovec mondta: 70 helyett ütsz majd 78-at. HÚHA
ehelyett szépen "kiépíthetnéd" még ha alapszinten is a cuccokat, kicsit változatosabb is, érdekesebb a játékmenet, ráérsz te még arra a maxolt onslaughtra. De ahogy érzed... biztos élvetes a játék megyek gyakálok, megyek gyakálok, semmit nem használok megyek gyakálok :D -
dudovec #14025 Virs lee nemtom az assanak mien shield passivja van. Mellesleg nemtom mer gondolod , hogy en ra lennek szorulva , de egy kezdon igenis sokat segit az elejen, minthogy 5 el tobb legyen a dps e. -
Cashx #14024 En lvl 20ig csak warfare kepessegekre tettem meg a roguenal az Envenom Weaponra szvsz jol jon az a mereg. -
#14023 Nemtudom mi a lol ezen. Assasin leszek (a rogue-re meg nem raktam pontot), igy az elejen a dual wield, az onslaught es az ignore pain vannak kimaxolva, meg a mastery szintje van tornaszva felfele.
Es azert van mindketton onslaught, mert mas aktiv skillem nincs, ezert barmelyk gombbal is utok, tickeljen.
Ennyi ... -
virs lee #14022 Lehet hogy neked szükséged van arra a 1.5 sec stunra, én sima onslaughttal + pajzsos passzívokkal (0% rec!) végigtoltam legend hadesig mindent, ennyire szükséges... -
dudovec #14021 Ja 5% dmg tobbet er mint 1.5 sec mass stun level 15 on. Virsli ismet megszakertette a temat -
virs lee #14020 Lvl1 wh tök felesleges, inkább az onslaughtot + passzívokat maxolja. -
Shorlex #14019 nem bazzeg, mondjuk vagy semmi vagy egy war horn lvl 1-en, ne legyél láma. esetleg a 2. masteryből valami, ha lenne... mellesleg ha jól látom ez lvl 14, az még plusz 9 skillpont... -
virs lee #14018 Lvl11-en mi legyen, ancients? ^^ -
Shorlex #14017 tudnám miért van jobb is és bal is onslaughton :DDD LOL -
Shorlex #14016 Isen, magadnak adtad meg a választ.
Az a négy szar a hades treasury küldihez kell :D
javaslom a GBS walkthrough-ját ha elakadsz
egyébként plains of judgementtől visszafelé kell jönni és ott a barlangban ahol felvetted van négy oszlop alul, azokra kell aköveket tenni -
Isenlord #14015 ehh,ez a 2 dolog összefügg :D kár h ilyen szar a drop... -
George14 #14014 nincs valakinek egy fölös embodiment of herakles might-ja ami bonusba ad +27% dmg-t?:P -
Isenlord #14013 hi emberek,lenne pár kérdésem.
találtam 4 ilyen kavicsot,soul stone,frost stone,flame stone,venom stone. Azt irja h ezek quest itemek,na de melyik questhez és hol?
Hades treasury side quest,ebben meg azt irja keressem meg a treasuryt legalábbis a helyét,ez merre van?
-
George14 #14012 Köszi , már megyek is keresni :D -
virs lee #14011 gorgonz, act1