Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na mingyá kapsz egy részletes leírást 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
DUAL WIELD RULEZ!
Fecske, neked mondom hogy a csoda-custom mapemben van 32-32 árus is, de pl. néztem a mace-kat és azon kívül hogy más a desing, tök ugyanazok az ütések, szal jobb fegyó mint az a dragon mace nem lesz már, és gondolom ez igaz a többire is. Elysum (vagy elysium, nem tom sosem jártam ott 😄) árusok voltak persze, de minden tök ugyanaz mintha changanban járnánk...
és küldök neked mindent, de egy priviben írd meg, hogy milyen artifactet akarsz. Ne az alkotóit, meg ilyeneket hanem konkrétan csakis egy (vagy több egymás alatt )nevet
mondj hogy milyen artifactet akarsz létrehozni és küldöm az alkotóit.
szal dudo, mit akarsz ezzel kérdezni, hogy kezdjünk már megint egy karit, amiben én lennék a dual wielder spellbreaker? 😄DD
mellesleg az epicben benne vagyok, akkor jövök a Trallala nevezetû battlemage-el. bár tudod mit vazze, jövök a conq-al, végül is annak sincsenek meg a questjei epicen 😄 majd válassz
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Amugy erdekes , mert level 50 en fejeztem be a rangeremmel epicet , legenden rogton felraktam a sacrifical amum (33% exp) es vegigtoltam vele titanig , 50 rol 58 ra leptem fel a 3 act alatt , minden questel , vegig sacrifical amuval.. 2x haltam meg a neander bossnal :o nincs meg stun resem 😄 Amugy az ijasszal sztem nevetsegesen konnyu amikor mar ki van fejlesztve a scatter meg a puncture meg a volley.. igazabol study nelkul is szarralottem egesz legendet , ugy h 8400 life helyett 4000 el mentem.. 70% rechargeal.. Namost act4 ben legenden 8400hp val meg instant briar wardal megnevetsegesebb a dolog😄 egyedul a bossoknal van para , mar ameiknel.. de azokis lefexenek eleg gyorsan😄
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Dudo: nekem sem tetszik ez a 10 napnyi baszkolódás, de most mit tudsz csinálni? vagy elõfizetsz, vagy szívod a faxt. De én aszondom, hogy jól megválasztjuk az idõt, regelünk és orrvérzésig nyomjuk, 19esen battle, szedünk cuccokat és odaadjuk valakinek akinek van rendes ganmája, azt majd ha lesz nekünk is visszaadja.
VAGY
tq-zunk de akkor legyen már valami értelmes multi, mert bármilyen hülyén és viccesen hangzik még mindig nem vittem végig act4-et mert mindig "kezdjünk új karit (és akkor ugye szeretett Helosunktól)" vagy ilyenek voltak. most lehet hoyg conq-al kitekerem hoyg legalább azt tudjam milyen questek vannak, azok miket adnak egy karinak, de ha aszondod, hogy legendet el tudjuk együtt kezdeni (és akkor Helostól nem akarok hibrid megoldásokat) akkor kezdjük, én megyek a szerencsétlen BM-el, vagy folytassuk a két dream karit, de csináljunk valamit mán! 😄
ezek hiányoznak, ha valakinek van szóljon. nomeg egy normal tortured soul is kéne. köszi...
Nem kezdünk valami wow-ot? 😄 hajlandó vagyok 3.szor is regelni ha te is.
ma este ha regelünk nagyjából egyidõben akkor lesz idõ játszani.
Mellesleg bosskillre a lyre of apollo a legjobb, pályára meg egy másik, majd mondom, ha eszembe jut. egyszerûen zseniális ahogyan a titánról leesik a tüske, azonnal elkezdem ütni, nrg-je lemegy 0-ra, és utána csak ütni tud, castolni semmit, de nagyon brutál vicces hogy áll egy helyben és csak püföl mert meg sem tud mozdulni, nemhogy meteor, meg ilyenek. 😄 komolyan megéri nézni, ezért nem is gyakom le gyorsan, mert állat bámulni ahogy szerencsétlenül ütöget és 70 absorp mellett alig sebzõdök a nagy és félelmetes legend titántól 😄DD
Apropó dudo: most mi van veled? eltûnsz, nem írsz, nem mondod, hogy mi a fax van... valamit csináljunk mán. Ha most mindenárona charmer az isten akkor várj meg legend elején, jövök a battlemage-el! 😄
valamit te nem csinálsz jól a játékben, de most ne haragudj hoyg ezt mondom, de hidd el az jó kari nagyon.
Talán összejön.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Milyen skilleket kell elõnyben részesíteni ennél a két karakterosztálynál, hogy viszonylag jó kari jöjjön ki belõle?
Ráadásul a sebzésem sem valami túl nagy, mindössze 350.
amúgy furi, mert nekem meg pont a gyûjtögetés az, amitõl a falra mászok. szal én nem akarok már ezzel a játékkal annyit játszani hogy nekem erre idõm és türelmem legyen.
úgyhogy kiszedema legjobbakat azt majd kitesztelem hogy melyikkel a legjobb 😄
pont a gyûjtögetés/összerakás a legjobb, még hagy gyupis receptekkel megy is csak.
Összességében sztem olyan 10-15 van ami használható.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
De persze kitalaltam egy jokis trukkot mar jo elore 😄 ha bevalik megosztom😉
amúgy próbált már valaki ezekbõl a divine-os skillekbõl valamit? van recharge vagy nincs? pl. on attack skill az minden attackra castol? kipróbálnám de nem vagyok gépemnél grr...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
437626 "Armament of Germania" set
925678 "Garb of the Great Merchant" set
274267 "Shinobi Shozoku" set