23078
-
dudovec #13970 Hehehe ,nemrossz , bar chance to health reduction% , illetve liche nelkul is megoli egy jo ijasz igy a bossokat:)
Charmerrel ugy titankilleztem , hogy dark covenantal leszivattam a lifeom szivdobogasig , bekapcsolt az artifact az alacsony life miatt , ami 10 mp "halhatatlansagot" ad , ez boven eleg volt hogy tuskestul pikpak szetlojjem oket:D -
Shorlex #13969 Egy kis X3 mod
Csináltam egy próbakarit, akartam egyet próbálni, hogy mi az igazán jó kari X3 modra. Hát megtaláltam.
Egyelőre ez csak egy kis szaros kis próbakari, szal nem egy szépen végigvitt, ahogy kell. Igazából nem tom, hogy hajlandó vagyok-e még karit indítani ebben a játékban, már nem nagyon hajlok efelé. Pedig jó kis videókat lehetne ezzel a charmerrel csinálni. :D
Ja és egy kis fun, megmutatom, hogy milyen sebzés csinálja ezt. Íme:
No, mivel már most tudom, hogy a dudovec harcos az bele fog kötni hogy de lassú volt a dragon lich, jelentem, hogy a video titka a két gyűrű ami rajtam van és hát a chance az nem mindig jön be ; )
Illetve ott is bejött, csak egymás után nem mindig jön be, pedig kellene, ahogy kiszámoltam :D
Lala, ezt hagytad ki egy ócska assáért:
Champion
szívni fogsz vele, mint a torkosborz kezdőként, de te tudod... -
dudovec #13968 Jo akkor veddfel a 460 int cuccot, ugy hogy relative magas str t ersz el +54% oddal al meg stattal amit raraksz , kivancsi vagyok mennyi lesz:)
Ha annyit adna mint az int, meg ugyis keveset kapnal belole , az alapjan amit mondjuk elerhetsz. -
virs lee #13967 Oak utoljára 1.08-ban volt dupla élet, már csak +60%. -
virs lee #13966 Hát nemtom te hogy szoktál karit építeni, ha neked az STR-re gyúrás azt jelenti hogy hagyod alap 50-en... Az viszont lehet hogy spellre nem hat az STR, én már meg se lepődöm ezen az összevisszaságon amit a fejlesztők csináltak. -
#13965 Vegulis Assasin lettem (warfare+rogue) -
dudovec #13964 Mellesleg a dual wieldhez sem kell 100 rec , egyedul a conqnak erdemes a form miatt. Tobbi wielder is kurvajol muxik instant skillek nelkul. Dupla elet meg elegge jot tesz egy kezdonek, pet meg mittomen:D -
dudovec #13963 Latom virs lee nemnagyon akarod erteni :) Szal mint mondtam nemerdemes str re pakolni , mert nem erosit. De tegyuk fel akkor van 54% od a base 50 str re , az kb lokaki. Akkor adna 150 et az ~50% , ha 300 str re huznad ra , amihez odakene aldozni a statjaid feleslegesen egy alapjaba veve mage karinal. Lehet rosszul emlexem , de nemtom melyik relic ad str t ringbe/amuba , foleg hogy a legendary daemon bloodot nemigen ubereli semmi. Ha a cuccot nezzuk , ertelemszeruen arch claspot kap , cosmos/heka staffal , daemon cipo , +3 skilles sapka , 25% rechargeos artifact , amunak pedig felrakhatsz igy egy 70% dmg s immortalt , mert az tenyleg dob valamit az str el szemben. Armornak mindenkepp valami rechargeos kell , hogy meglegyen a 100%.. Szal igen , kb a 2 ringedbol lehetne csak str szvsz, raadasul feleslegesen , mert nemjo semmire.
-
l-toro #13962 köszi a segítséget!
a vaultom nem muxik pedig 2.11 es van mikor inditom ezt a hibauzenetet dobja: "the application failed to initialize properly (0xc0000135). click on ok to terminate the application."
vmi tipp? mia baj? -
virs lee #13961 Inkább warfare + defense, és dual wield helyett kard + pajzs. Nem kell hozzá 100% rec, mégis ugyanolyan jó. Legendre is elég az onlsaught + batter + pajzsos passzívok.
Egyedül ami fontos, hogy meglegyen a 100% blockod, az gyakorlatilag már absorb, méghozzá elég sok. -
virs lee #13960 Milyen 150? 25-27%-ot ad, +suffix, +relic. x2, mert ugye 2 kezed van. Ugyanúgy megduplázhatja, mint az INT-es gyűrűk az INT-et. -
virs lee #13959 Mint ahogy te is. ^^ -
#13958 Warfare+Nature jo? -
#13957 A Battlemagem 12-es ... de most inditottam egy masikat, mar 6-os, de meg semmire nem tettem statot :)
Akkor valasztok valami mast. -
dudovec #13956 Battlemage az inkabb olyan tipusu kari , h amikor mar csinaltal egy joparat , akkor funbol inditasz 1 ilyet.. Jo varazslo semmikepp nemlehet , dual wielderben pedig kapasbol van vagy 5 masik ami joval erosebb.. A fire buff nemdob valami sokat a sebzeseden , foleg mivel fire % dmg t kapsz javareszt belole , de mivel nemnagyon lesz nagy fire alapod , ezert nemfog tulsok sebzest dobni,szal ha meg viszonylag kicsi vagy , lehet jobblenne inditani 1 masik wieldert , mondjuk naturrel kezdokent.
Ha maradsz ennel a karinal , akkor gondolom a warfare skillek adottak , az earth fán pedig az enchantot/core dwellert erdemes. Statot csak str re , illetve raknod kell majd kesobb dexre is. -
#13955 Egy Battlemagem van most, Earthel inditottam, majd Warfaret parositottam hozza.
Van valakinek tapasztalata ezzel a tipussal? Magasabb szinteken jo fele lesz?
Igazabol melee dual wieldre tervezem (azaz mar az is :) pancellal, tuz sebzo buffal fegyverre, es tuz auraval.
Hogy erdemes a stat pontjait osztogatni, hogy kesobb jo pancelokat, fegyvereket aggathassak magamra?
Elso kari :) -
Shorlex #13954 TQ vault
Jaja, hama műkszik, nem kell semmi extra hozzá -
Isenlord #13953 amugy lehet It vel hamacsin játszani? kell valami más cucc(patch vagy egyéb hozzá?) -
Isenlord #13952 vki dobna egy linket tq vaulthoz? -
Shorlex #13951 táska: normal szint 1) megara, 2) act1 vége 3) act3 2. wp
vault működik, a legújabb kell, meg .NET keretrendszer -
l-toro #13950 most megint elkezdtem a jatékot a kiegeszito miatt. kerdeseim: hogy lesznek majd bonusz taskaim melyik kuldi utan vagy hogy?
ill. a vault progi miert nem mukodik? 2.11 es is van tettem kulon jatekba stb. tipp? -
kgabus #13949 Nah végre megoldódott... Ki nem találnátok srácok, hogy mi volt a baja. Tényleg nem, szóval inkább elárulom: egyik barátomnak volt még egy ilyen ötlete utolsóként, hogy próbáljam meg úgy feltelepíteni, hogy előtte kihúzom a hálókábelt, és bejött! Valszeg a netről vhogy észlelhette, hogy nem eredeti és ezért nem akarta engedni.
Mindenesetre köszi a segítséget mindenkitől, most már lehet lesznek majd magával a játékkal kapcsolatos kérdéseim is. :) -
Shorlex #13948 kgabus, a patchet tedd a sima TQ könyvtárába, ahova telepítetted, onnan indítsd. -
dudovec #13947 kgabus: hu akkor nemtom:\
A fileok igazabol arra jok csak: ha mar krekkelted a gamet valamikor es ujabb patchet akarsz rahuzni , akkor az aktualis verziod eredeti filejait leszeded , es akkor feltudod ra huzni a köv patchet , mert ellenorzi a filekat mielott telepitene. -
dudovec #13946 Amugymeg felrakni 2 hale ringet , hogy csinaljon a maguscuccaid melle mondjuk 150 str t? akkormar inkabb ottvannak az uj lila ringek , %dmg vel meg vit dmg % al distorthoz, stb stb.. -
dudovec #13945 Kivan emelve h "base" sebzes: magyarul nem % os fizikai erteket ad. Azt pedig nagyonjol tudom , hogy 'melee' weaponsra irja a jatek , de direkt nem igy irtam , mivel millioszor belett bizonyitva , hogy az ijra is hat , ami ranged.
Nem akarok ujabb 'vitat' kirobbantani , de megin oda lyukadunk ki , hogy gondolsz/kepzelsz valamit es amikor mas szol h 'a-a ez nem igy van , mert kiprobalta' , azt sertesnek veszed es nekiallsz kardoskodni:D -
Shorlex #13944 virsli csináltam egy próbakarit 100000 str-el, kanyit nem növelli a vazsik sebzését (distort ilyesmi), ne verd már a nyálad.
szar ügy mert én is sokmindenben gondolkodtam volna de sajnos ez van -
virs lee #13943 Fantasztikus volt, tényleg... Ha vki magyar fordítással mondta a cuccok neveit, úgy kellett sakkozni hogy az most melyik eredeti angol nevű lehet. -
kgabus #13942 "De egye fene , leirom meg1x hatha sikerul:
1. Install sima titan quest pl: D:/titan/tq/
2. Install immortal throne a D:/titan/
3. Elinditod az immortalt , szolni fog a jatekban , hogy updatelnie kell , amit ha leokezol , akkor kilep.. lehet varnod kell majd 1 kicsit , de 1x csak kiugrik majd 1 ablak az updaterol a windowsban. Okezod, megcsinalja , elinditod a jatekot es jatszol."
Erre gondolsz? Köszi a tippet, de így csináltam és változatlanul nem akarta engedni a patchet.
Ezek itt a linknél a sima fileok, ugye? Lehet azt még megpróbálom, hogy telepítés után bemásolom őket, hátha... Mindenesetre köszönöm mégegyszer! -
virs lee #13941 Ha már beszólsz, legalább nézted volna meg rendesen. :P "base damage on melee weapons" - Vagyis leírás szerint csak a közelharci fegyvereket erősítené. Ha íjra is hat, az azt jelenti hogy minden mezei fizikai sebzést erősít, tehát akkor a varázslatokat is (már amelyiknek van olyan, pl. eruption, distort). Asszem STR is ugyanúgy megy mint az INT, +65 STR = +10% physical damage.
2 hale gyűrű az +50% STR, ebből +STR-es suffixeset is biztos találni (INT-esből is van ami +26% és +41 INT), meg még mehet bele vmi STR-es relic ha van olyan. -
dudovec #13940 sztem kövesd az utasitasokat amit leirtam par hsz. el lejebb.
Ha nem sikerulne , akkor itt vannak origi fileok , lehet ez segit:
http://vnboards.ign.com/titan_quest_general_board/b23058/99081068/p1/?14 -
kgabus #13939 Utolsó kérdés, bár lehet nagy hülyeség lesz, de 1.01-hez nem létezik véletlenül vmi fix crack, ami nem dobál ki, questek rendben vannak,...? -
kgabus #13938 Erre a patches dologra változatlanul nincs senkinek ötlete? Nem tudom patchelni sem a simát sem a kieget, a kiegnél is elindul, intro, aztán a főmenünél bejön ez a kis ablak, hogy patchelni kell, leokzom, de a patchnél mindig "the updater encountered an error" és kész. Így maradna a sima 1.01, de az meg... -
#13937 Akkor örülhetsz, mert 90% áll a fordítás :) -
#13936 Diablonal is anno tok jo lett,szal van ertelme!! -
dudovec #13935 Hat igen , van aki csunyan leragadt az odysseusnal ahogy latom:D
A lazat a dpsre pedig ugy ertem , hogy csak 60 as a slayer , nempedig 75 re kihuzott, es bossnal tolja a 13k dps t siman:D
A conqnak pedig megvan 13k avarage ha mindent rarakok , level 55 on battle rage nelkul , igaz h markerrel , de azmost mind1:) -
Shorlex #13934 hát én úgy emlékszem hogy az egy 100 reces kari volt, no ha Te azt eléred úgy hogy achilles van rajtad, meg a többi ilyen ultracucc... :DDD
úgyhogy az biza nálam nagy átépítés, ha 100recből csinálunk non-rechargert.
Persze ha már átépítetted akkor a weapon swap nem nagy dolog, nem azt mondom, de nekem még a weapon swapon is ugyanaz van (az meg hogy lehet, ugyanazokat fegyvereket kétszer találtam meg? :DDD).
Hogy mi az a 13k azt nem tudom, ha DPS azt még csak csak elhinném, de hogy ütés legyen, azt engedelmeddel nem nagyon. A lazán szót pedig úgy értékelem, mint egy régi harcosnak a kicsit nagyzoló beszólását, azért 13k melee DPS-t elérni nem olyan lazán megy, kérdezd a kezdőket... :D -
dudovec #13933 Hat ha atepites , hogy swapon van 2 ultra buzogany , akkor epiteszmernök vagyok:D
Amugy marker nelkul es farkas aura nelkul van a slayernek 13k lazan:) -
Shorlex #13932 direkt odaírtam, hogy buffban, de azt bármikor.
Értsd: ha van marker akkor bármikor tudom ezt produkálni, nem kell előtte fél óráig fegyvert cserélni, átépíteni, ide tenni oda tenni. Nyilván nincs bármikor marker, DE HA VAN, akkor az önmagában elég ehhez az eredményhez, meg egy kis türelem, hogy hasson a rage, de az úgyis hat.
Szal továbbra is ne kötekedj! :DDD
A str meg tényleg nem hat az ilyen castokra, én is azt hittem hogy igen, de nem. -
dudovec #13931 Amugy Virs Lee , csak hogy nekedis beszojjak :) asszem ugy mondtad par honapja , hogy az str a melee weaponok sebzeset erositi. (persze az ij loveset is erositi , de ez most masteszta..) Namost a game szerint base sebzest novel , ami nem damage % ,szal nemigen fog hatni ebben az esetben a distort realityre. A % fiz dmg cucc fog ra hatni , sőt talan a battle marker is , meg a farkas aura is , de az str sztem nem. Amugyse tudnal tulsok str t kihozni egy instant distort melle , a kötött cuccok miatt.