23078
-
#14090 Szerintem nem az a lényeg hogy összeszorított seglyukkal végig takedownozd a gamét 3 szor egymás után, mert amellett hogy simán befigyel egy ínhüvelygyulladás, dög unalmas is lessz a hent, ha kipróbálod rájössz miről van szó...:) -
virs lee #14089 Jó, de ez olyan mindenben közepes kari, sztem meg inkább legyen egyféle, de abban a legjobb. Épp azért különbözik egyik a másiktól, hogy különböző módon lehessen játszani. Annak semmi értelme hogy mindegyik kari ugyanazt a középszerű pötyögést nyomja.
Wardenben és dárdára mennék, és szarnám le a battert (az amúgy is csak lassításra jó poénból, mikor már nincs mire rakni pontokat), inkább legyen 1000000000000000 pierce dmg, és mindenki 1 ütés, minthogy egyszerre lepajzsoljak 3at, de mindbe kell 3-4 ütés. Ennek ez lenne a lényege. -
#14088 Nemegészen, mert a study nagyon-nagy táp a karinak ami legenden látszik meg a legjobban, annak a legjobb a dárda, íjj és a többi passziv hunteres cucc is megdobja a dárda íj sebzést, az egyedüli hátránya az egész hunter kasztnak az hogy nincs területre ható támadása, e miatt rohadt unalmas és fárasztó végigszurkálni minden mobot egyesével 60-80 órán keresztül, ezért jó többek között a defense batter és swapban a study, mert szórakoztatóbb a hent vele és persze gyorsabb...meg-hát a warden volt a téma és nem a conq :) -
virs lee #14087 Akkor meg elve felesleges lándzsára menni, inkább dragon mace, az 100% fizikai, tehát mind a fegyvernek, mind a pajzsnak csak STR kell. Nameg akkor eleve felesleges wardenkodni, jobb a conq. ~~ -
#14086 A dárdához kell a base streng+fizikai dmg, mert pl. a batter vagy egyébb tömegoszlató támadásod amit a defensből használsz gyengusz lessz. Ha meg a defensből ezt nem használod+a jobb olldali passzívokat, szurkálhatod a mobokat orrvérzésig... :) -
virs lee #14085 Ha már dárdád van, akkor 100% pierce-re mész, oda meg nem ér semmit az STR, ellenben a DEX nagyon jól jön. -
#14084 Szerintem meg inkább 55% streng 45% dex, a dárdásnak kell a streng, a 45%dex az állandó krit. ekhez elegendő... az íjjásznak való a virs lee féle megközelítés :) -
virs lee #14083 Minimál STR, max DEX. -
#14082 hali!
Spear wardennek mi a strength - dex arány ideális esetben?
Most strength van előnyben, defensel kezdtem, base dex:184 base str:221.
level huszonixen vagyok, szóval gondolom még nem sokat számít, de lassan el kéne döntenem mit növeljek :) -
#14081 A legjobb kezdő kari objektíve a conquerer, ahhoz még jó cucc sem kell, végigdarálhatod az egész gamét legenden is és begyüjthetsz vele ezt-azt a többi karidnak, a stat pontjai miatt erősebb mint a templar, nem beszélve a támadó (onslaught) res gyengítő (battle standard) stb spelljeiről, amik szintén jobbak-hatékonyabbak mint a dream megfelelői... :) -
#14080 Nna az pont közel sem a legjobb :), a dream inkább meele kaszthoz jó, az earth hoz meg kell a jó cucc folyamatosan és inkább a storm, spirit, nature jó választás mellé... -
kgabus #14079 Pont ezt kérdeztem én is kicsivel korábban, a válasz is ott van rá, köszönöm mégegyszer.
Azért a közepesen erős az nem rossz, szóval sztem folytatom a Templart, aztán majd ha találok vele jobb cuccokat, lehet kipróbálok egy Champit, vagy egy Conquerort. -
Lendorien #14078 Szerintetek mi a legjobb párosítás a kari skilleknél?
Én most a earth, dreamet gondoltam.
Minden tippet köszönök. -
Lendorien #14077 Kérdés törölve... Nem láttam a sok könyvtártol a karimat...
-
Lendorien #14076 Meg tudná nekem valaki mondani, hogy miként tudnám a karaktert kivenni a progiból, mert szeretném egy másik gépre vinni? -
virs lee #14075 Röhögjél magadon! B+, még te pofázol számolásról, mikor egy sima egyszerű, általános iskola 2. osztályos szorzást nem vagy képes elvégezni? Lémer... Már megint csak fosod a szót, mert szokás szerint nem vagy képes beismerni hogy elkúrtad. Szánalom vagy, ember, rossz nézni a vergődésed! -
dudovec #14074 Na szedj le 1 frapsot aztan avizz le pls bar bosskilt azzal a hires conqal , hadd röhögjek egy jot. Felvehetsz minden killt akar 10x is , meg ugyis lassu lesz 1 atlagos dualerhez kepest. Hogy ki nem tud szamolni asszem mar tisztaztuk egy parszor:D. Distrupt nemhat a bossra.
Komolyan annyira röhelyes mar ahogy mindig kaparsz valamier , ahelyett h megnezned rendesen ezt a dualt ujra 1.20 utan. Minden 2 ik attackra 2 fegyoval ut (ez a lenyege) , es egy fegyvernek sokkal tobb tulajdonsaga van tamadas szempontjabol mint egy shieldnek , a dmgrol es egyeb bonusokrol nemis beszelve. Tovabba a dual % a WW re is hat.
1 dolog volt amit jol mondtal , hogy 1.08 alatt az overpowered ijaszok mellett es betrayer nelkul tenyleg nehez volt dualerrel. Ott a 100% rec dual conq volt a legjobb , mert a colossus form 100% avoidot ad 1.08 alatt bugbol. De 1.20 ota sokkal jobb lett a dual. Ien 100% block meg atomvedelem mellett meg nem egy nagy elmeny jaccani.. van 60+ guam , shieldes passivok , max allresist , 13k life , refreshel combozott folyamatos rally+recovery , plague farkas aura , instant heal swapon stb.. Takarit annyira mint egy shieldes conq, de a dualtol elmarad.
Felre ne erts, nem azt mondom h a shieldes conqal , es egyeb durva defenderekkel nem lehet brutalisan irtani , csak a dual egyszeruen gyorsabb , akarmilyen nehez is ezt elfogadnod. -
virs lee #14073 Ja, ekkora baromságot, hogy számolni se tudsz. Ott van világosan leírva a játékban, csak a kurzort kell rávinni és olvasni...
A pajzsos passivok meg szartse ernek bosskillnel kb.
LOÁL! Na ez tényleg baromság! Rögtön az 1. passzív, shield smash, mit is ír a leírása: "inflicts damage with BOTH the weapon and the shield". Ez aztán tényleg szar... Vagy a 2. passzív: +31 dmg +50% lassítás. 3. passzív: +42-70 dmg, 3 sec skill disprupt. Ebből melyik nem jó bossra? És akkor vegyük a dual ágat: tumult: +97 bleeding over 5 sec. Az igen... A fizikai bónuszra legalább rájön minden %, de erre? Ugyanez a cross cut: 80 bleeding / 5 sec. Ez igen... Egyedül a hew ér valamit ezekből bossnál, míg pajzsos passzívból mind nyújt bónuszt 1 ellenfélre is.
Akkor nem tudod használni a pajzsot, ennyi. Pedig nem valami bonyolult, csak felrakod és működik magától. :P 1060 off abom van, pedig csak 290 a dexem. És minden ellenfélre legalább 1 criticalt üt, nem mintha anélkül nem 1 ütés lenne.
Jégesőt simán túlélem, elfutok mire odacastolja. :P Feltéve hogy van esélye ellőni mielőtt meghal.
1 masteryből storm van, az lvl65. :P -
dudovec #14072 Hat ekkora baromsagot , mar bocs. Negyedelni a raget.. 30 secbol 10 et van rajtad a rage , es minden 4ik utesed krushingol , ha neked ez 2% am legyen.
A pajzsos passivok meg szartse ernek bosskillnel kb. Folyamatosan krittel a hew , bossnak 50% hp jat lekapom egy utessel , es max 3-4 sec alatt fexik mind.. Megneznem, hogy ez shieldel mennyi , es emellett mennyi eletet sziv. Mondhatod a conqot nyugodtan , de mindvegig normalos 1x szintu warriorrol volt szo, nembaj , mar kezdem birni a papagaj effektust:D
Mellesleg mibol gondolod h nincs shieldes karim? Van , nemis akarmilyen , es igenis erzem , hogy irtasban mennyivel marad el a dualtol. Pedig gondolhatod , hogy nem mindenfele kacat van rajta , es a skilleket is kepes vagyok kiosztani , de egesz egyszeruen nincs akkora off abilityje, es nemdaral olyan sebesseggel. 1 dolog tudta megolni , a jegtroll jegesője ,kivancsi lennek , hogy tuleli e azt a conqod.. Az a spell egyszeruen bugos , merthat keptelenseg , hogy titan meteorja 3 centit vesz le az eletebol , az a coldos szar meg maxos resistekkel meg minden egyeb szarral megol azonnal.
Figyelmesebben olvashatnal : warriort irtam direkt , 1 masterys warfare. Ha ebbol van 62 esed 0 halallal legend titan utan , akkor nyomj be 1 screent , megnezem:D -
virs lee #14071 0% reccel a pajzs a legjobb. -
virs lee #14070 2% eselyes ? nemtom mirol beszelsz
8% * 25% = 2%. Ja, matekozni kellene...
Gondoltam hogy nem érted, végülis csak 1000x írtam le hogy conquerorom van, nyilván 1001x kellett volna. Neked a dual ág ad +dmg-t, nekem meg a pajzsos passzívok ugyanannyit. Ha azt beleszámolod, akkor ezt is kell.
Ha csináltál volna pajzsos karit, akkor tudhatnád hogy a pajzsos passzívoknak alapból magasabb a %-a (10 helyett 16), tehát másfélszer gyakrabban bejönnek, ráadásul ugyanazt tudják mint a duálosok, csak a 2. fegyvernek itt a pajzs számít. És emellett még blockot is ad a pajzs, 100%-nál gyakorlatilag absorbot. Hát igen, a játéktapasztalatod lehet tényleg nem elég.
5 death? Lol. Én lvl62-n tartok 0-val. ^^ -
#14069 Ja baromi sok dualos elvan vígan legenden, az íjjászok már 1.20 alatt is kellemesebbek lettek, a neten lévő meele karik kb 40-50% duallal tolja (meg lehet nézni), betrayer nélkül, és elég jól állják a sarat... :) -
virs lee #14068 Én 0-ról kezdtem duallal, epic végéig jó is volt. Legenden kezdett szopás lenni, de ott nagyon. Igaz ez még 1.08-ban volt, ott az íjászok sokat sebeztek, meg nem volt betrayeres fegyver se. -
#14067 Normalon kezdő karinak nembevállós, mert nincs cucca hozzá és nem tudja kimaxolni sem rögtön mindet, emiatt nem is műxik olyan gyakran, tehát egyértelmű hogy szar... pont ezért írtam azt le, hogy jobb epictől full kimaxolva a dual... és egy legendes fehér fegyó nem legtáposabb cucc kategória...:) az más kérdés hogy legenden kellenek neki jó cuccok de azokból addigra esik pár, epic végétől dobálgat lilákat is ugye... nem biztos hogy mindig állva marad, de lehet próbálkozni ... :) -
dudovec #14066 Cl csak 100% reccel jo , dual meg jobbara 0% reccel. -
dudovec #14065 2% eselyes ? nemtom mirol beszelsz , baromi surun kapcsol be , az alatt meg utsz 10-12x meg egy kezdo karival is , azaz 3x befog jonni a rage ideje alatt kb, mondom matekozni kene:D
Azzal meg legyszi ne gyere , hogy mi van legenden , mivel normalos kezdo karirol volt szo. Azt vegkepp nemertem minek irsz shieldes passzivokrol , mikor szo sem volt defenderrol , csak a sima warriorrol..
Amugymeg lefogadom , hogy egy dualos harcos joval gyorsabban irt , mint a shield passivos , ha csinaltal volna egy rendes dual wieldert , ami normalisan szivja az eletet, emelle baszottnagyot ut es ezert eletben marad akkor tudnad:D -kb olyan mintha ww babat viszonyitanal egy ien 'ütögetős' paladinnal diabloban.. Az hogy teged mindig leutnek dualwielderrel , meg ancikra es egyebre kell hagyatkozni legenden , az nem jelenti azt , hogy az ilyen tipusu karit leverik. Az a nagy jatektapasztalat amit annyit emlekedsz, lehet megsem eleg :\ Egy masterys dual warriorral lazan atlehetne tolni legendet 5 deathen belul. -
virs lee #14064 Cl-es oracle az pl. übertáp. Vagy a 100% block conqueror, annak pl. cucc se nagyon kell a 100% blockon kívül. -
virs lee #14063 Pedig pont normálon jó a dual (mint minden más is), legenden lesz nagyon szar ha nincs a legtáposabb cuccod, meg 100% reced. -
#14062 Minden viszonyítás kérdése :) lehúzza pl a warfare, hunter, rouge- hoz képest, hogy is mondjam, ezek koncentráltabb kasztok... :) -
#14061 Van egy kis toplista már asszem, de az cuccfüggő, és ráadásul nemmindeggy hogy 0 cooldown-os karibuild vagy sima, mindenesetre a meele kasztok között a warfare, hunter, defense a mage karik között az storm, spirit a legütősebb... a karik meg meele ben: conquerer, slayer, champion, brigand íjjász.. mage kariban oracle, elementalist...hibridben a haruspex talán
A legütősebb kari full cuccban pedig valami dualos champion, conquerer, slayer vagy dárdás haruspex és a -100% rec cost os caster spellbreaker amivel még ütni sem kell... -
virs lee #14060 1. Battle rage az van onslaught mellett is. 1 pontot megér a +50% off ab, a 2% esélyes passzívja meg nem.
2. Számold ki 100 ütésre is (ugye nem várod meg minden csoport előtt hogy lepotyogjon az onslaught? ^^), akkor már minden további 75 lesz. És akkor még a pajzsos passzívokat nem is számoltad, az is ad kb. annyi bónuszt mint a dual, szal... Ja, és mire duallal ide elérsz már le is ütöttek (legenden), 100% blockkal meg simán beugrok bármilyen tömegbe. Nameg az adrenalin, ami szintén befigyel időnként, akkor azt is számolhatod. -
kgabus #14059 De a Dream az tényleg annyira lehúzza? Nekem elég erősnek tűnt a dr+tr, phantom+ds és pt+pb miatt, azt hittem ez egy erős mastery, bár nagyon az elején vagyok még. -
kgabus #14058 Köszi az infókat Romoto! Szóval a Templar közepesen erős... egyébként van ebben a játékban amolyan egyértelműen legjobb kari, vagy ami azt közelíti? -
#14057 Nézd meg a transzok hatótávját és rájössz... :) -
#14056 Bocsi dudo az alábbi kgabusnak ment...:) de ha már itt tartunk, ugye csak viccelsz, méghogy egy kezdőnek jó a dualos kari?! középszar cuccokkal?! Kb állandóan lehalsz vele, láttam pár tucat normal dualos karit és elég gyakran kértek tp-t, különösen a bosskillek kapcsán..., meg az összes ranged dmg rendesen bebaszik mert még mielőtt hentre kerül a sor már potizol stb. szerintem 15 szinten sokkal jobb egy pajzs, dualra csak epicen érdemes váltani méghozzá úgy-hogy rögtön kimaxolod a skillfáját és mégjobb, ha legendes fegyót adsz a kezébe...különben meg tök igazad van, hogy fölösleges az elején fullra kimaxolni a mastery-t sokkal hasznosabb a megfelelő spelleken pár pont... pl battle rage, waepon training, war wind, battle standard+passzívja...mondjuk én az utóbbit speciel a war horn helyett ajánlom -
dudovec #14055 Jo hat az elejen azok a shieldek ien minimalis chance to blockal , raadasul kis dmg-t fog fel akkoris ha osszejon, inkabb legyen minden 3ik utesem 2 fegyos , mondjuk ien 8-7 skillpont araer , nekem ennyit meger:D
Virslee: Amig utunk 10 et 100% attack speed mellett, egy 50 base dmg vel.
Amig te utsz (ahogy megy fel az onslaugh! ) 50 + 55 + 57.5 + 59.5 + 63 + 65.5 + 68.5 + 71 + 75 + 75 = 640 ha jol szamoltam.
Addig en level 1 es onslaughtal , 10% hew es 20% bonus nelkuli dualall: (nagy szamok torvenye alapjan 1 hew , es 2 sima dual utes 10 hit alatt)
50 + 55 + 55 + 55 + 55 + 55 + 55 + 110(sima dual) + 110(sima dual) + 160(hew 50% mindkettőre + az onslaught 10% ja : 50+25+5 x2 =160) ami osszesen 760.
Tovabba a battle raget nemszamoltam , ami ha odamesz egy 5-6 fos csoporthoz kezdokent , akkor kb mindenkire 2 t fogsz utni , hogy meghaljon, szal lemegy a 10 utes kb amirol az elobb irtam , de ez alatt boven er 10 tamadas is teged ennyi mobtol , szal valszeg lenne rage is, amivel tovabbi par szaz parszaz dmgvel tobbet osztana ki.
Matekoznod kene kicsit -
#14054 Kb hasonló közepes kari mindkettő, nekem van ezekből, a dreamkiller-t a phantom-lethal kombó miatt csináltam -100% rec el és elég jó, csak megunja az ember egy idő után, meg hiába a convalescence transz meg egyébb manatöltő fuxok inni kell hozzá sokat...a templar kicsit változatosabb a defense kaszt miatt amit nagyon elbaltáztál ha nem használtad :), kb az egyik legjobb meele kaszt, mert a mellett hogy bivaly erős ( kurva jó védő és támadó aurák spellek stb. és kb mindig aktív ezekből vagy 2-3, és még 100 rec sem kell hozzá és bárhol elmegy a kari sima mob hentnél és bosskillnél egyaránt), még hangulatossá is teszi a karit, mert az aurái, passzívjai elég változatosak és frankó effekteket hoznak a karinak, ami nagyon nemmindegy, ha 40-60 órákat tolod vele...:) szóval a templar is egy közepesen jó kari de csakis a dream kaszt miatt, mert az rendesen lehúzza, helyette a warfare, hunter, rouge-ot ajánlom, mindhárom remekül kiegészíti a defense-t :) -
virs lee #14053 Igen, látszik. Veled ellentétben én nemcsak az editorokból meg csítekből ismerem a játékot, hanem végis nyomtam már jópár karival, elejétől végéig.
Időnként bekapcsol a rage, kérdés hogy neked az 5 percenként 1 az sűrűnek számít-e. Nekem nem. Ellnebn az onslaught az 100% "bekapcsol", mindig ott van veled, tehát több értelme van.
es minden 4 ik utesre relative nagy base sebzest kapsz , amire a % ok , pl a dual hewje meg egyebek eleg nagyot dobnak
Ja, a hew-nak van is vagy 10% esélye hogy összejön, ezt összeszinkronizálni a 2% esélyes crushing blow-val, hogy mind a kettő pont akkor jöjjön össze... na ez aztán a gyakori dolog.
Azert irok 10% ot , mert az 2 skillpont amit lesajnalsz a hornrol meg a zaszlorol.
Meg a többi amit kifelejtettél, nálad ugyanis 1 pont az onslaught, nálam 8, a kettő különbsége mióta 2 pont? ^^ -
dudovec #14052 Latszik h sok harcos tapasztalatod van , es tudod , hogy milyen surun kapcsol be a battle rage. 1/1 et annyira megeri , hogy nagyon.. Rohadt surun bekapcsol a rage , es minden 4 ik utesre relative nagy base sebzest kapsz , amire a % ok , pl a dual hewje meg egyebek eleg nagyot dobnak. Azert irok 10% ot , mert az 2 skillpont amit lesajnalsz a hornrol meg a zaszlorol.
Mind1 , radhagyom , ugyis mindig jobban tudsz mindent -
virs lee #14051 És a #14042-ben linkelt harcosodnak minek 3% dmg res (ignore pain), meg 8% * 25% (kemény 2% !!) esélyes 25-50 dmg sebzés, mikor az állandó +40% sebzés az neked lófasz?