23078
  • Shorlex
    Kedves Admin!
    Értem, akceptálom, de az én hozzászólásom nem volt a vita része olyan értelemben hogy anyázni nem anyáztam és egy egy post teljesen más témához kötődött, mint a nagy vita dudo és virsli között.
    14085-ben virsli egy kezdő kérdésére válaszolt, azaz nem a dudovecnek, én meg arra reagáltam, azaz full különböző téma volt.
    14096-ban virsli szintén egy kezdő kérdésére, aki szintén nem dudovec közölte hogy a champ kari egy szar, mire linkeltem egyet kukkolásra, hogy nem az. Ennek mi köze a vitához?
    No ilyen értelemben akkor miért is kellett azokat törölni?
    Azzal érveltél, hogy ha kitörlöd a vitát és meghagyod a véleményem akkor más nem fogja látni mire kommentezek. Az előbb "bebizonyítottam", hogy a mostani percig is léteznek a postok amikre linkeltem és közük nincs a vitához. Nos???????
  • sansi
    hello!
    elözö hozzászolásomban arra kerestem a választ hogy vajon mért fagy ki a játék!romoto-nak köszönöm hogy válaszolt,csak az a baj hogy angolul nem nagyon tudok!ha esetleg vki(ahogy látom vita közben) magyarul is tudna segiteni annak nagyon örülnék!!elöre is köszi
  • Kandurex
    Minden olyan bejegyzés ami a vitába tartozott töröltem.

(ha kitörlöm a vitát és meghagyom a véleményedet, akkor aki bejön csak annyit lát, hogy kommentelsz valamire ami nem létezik, ilyen formában nincs értelme)
  • Shorlex
    Kedves Adminisztrátor!
    Áruld már el hogy miért vetted le egy pár hozzászólásomat???? 14106 és 14112 között sztem volt egy kettő.
    és tekintettel arra hogy nem volt bennük semmi szabályellenes (max véleménykülönbség) áruld már el hogy milyen passzusba ütközött és konkrétan melyik szó, melyik kifejezés vagy szövegkörnyezet???
    na most ha arra jutsz hogy bocs, véletlenül, akkor én sem vagyok egy állat fajta nem akarok senkit a földbe alázni és még az sem kell hogy itt a fórum főablakban nyilvánosan kérj bocsánatot, de legalább egy privát üzi keretében megtehetnéd, mert hogy én semmi olyat nem írtam az biztos.
    Ellenkező esetben kénytelen leszek a moderátorok stílusára rászállni, és szarok a szánalmas büntetőpontjaitokra.
  • ROMOTO
    A gerincemmel sosem volt semmi hiba, sem itt a fórumban, sem máshol és ez szerintem tök egyértelműen kiderül annak aki beleolvas pl. a fórumba. És nem volt soha szükségem arra, hogy anonim fikázzak másokat, azt én pl. ha úgy adódik szemtől szembe szoktam... ennyit erről. A hsz. eimet meg veled ellentétben korántsem a suttyó vénám diktálja.
  • Shorlex
    De virsli tudom hogy ideges vagy most meg is értem.
    Csak ha van időd, azért reagálj azokra amiket írtam. No nem mintha b..gatni akarnálak, csak annyira érdekel az a 100 piercing wardennel, hogy nagyon. Mert ha az meglenne... Biztos van vmi ötleted rá ha írtad.
  • virs lee
    Nem. A vita abból robban ki hogy te azt hiszed mindent jobban tudsz. Ha valaki leír valamit a topicba, te egyből jössz hogy nem úgy van az, mert te jól letesztelted az editoroddal, és különbenis mekkora császár vagy mert azzal töltöd az idődet hogy fraps-os videókat gyártasz. Nem kéne beszólnod mindenkinek, és nem lenne probléma. Remélem a modik ezentúl jobban figyelik a topicot.
  • virs lee
    Dudovec meg az "egy árva szitok szó nélkül"?? LOÁL 2! Lapozz már vissza kisfiam pár hónapot, tudod, csak odáig ahol shorlex és dudovec felváltva hülyegyerekeztek, anyáztak engem! Suttyomban próbálkozol félrevezetni a moderátorokat? Gerinced az látom egy szál sincs. Én legalább nyíltan kimondom amit akarok, de te... Rólad is megvan a véleményem.
  • virs lee
    Hoppá! Leveleket irogatsz, és még te pampogsz nekem hogy miért írtam a modi topicba? LOÁL!

a Titan Quest fórum tagjai nevében
    Ja és ne írj többes számban! Ugye?
  • ROMOTO
    Nincs mit :), nem kizárólag miattad szóltam be, hanem magam miatt, mert ezt a dolgot én is így csináltam volna :D
  • ROMOTO
    Az ilyet én speciel díjazom, bár azt még jobban, ha egyáltalán nem kell hozzá folyamodni, kösz a bannert :)
  • dudovec
    Fainok vagytok sracok:) Kossz Romoto nekedis. Megdumaltam privatba Kandurexel a dolgot.
    Igazabol egy ideje inkabb a kezdok tartjak eletben a topicot, es a vita abbol robban ki , hogy kire kene hallgatniuk:D
  • Kandurex
    Franc se tudja, ritkán szokták megköszönni a büntetést :D

(ha már itt vagyok, kijavítom a bannert is :) )
  • ROMOTO
    Bakker :)
  • ROMOTO
    Mi az hogy ja?! most esett le a tantusz?! hogy a fenébe lehet ezt másképp érteni?!
  • Kandurex
    Én meg alapból támadásnak hittem, azt hittem irónia :)) Panaszkodtam is a többi modnak :) De akkor elnézésedet kérem!
  • Kandurex
    jaaaaa :D Nekem :D
  • ROMOTO
    Na a félreértések elkerülése végett azért bekopiznám amit utólag írtam a törléseid kapcsán, ez volt az első és egyben utolsó levelem ilyen ügyben, nem esik nehezemre berakni, mivel ez nem egy mószerolós iromány. hogy ki kit milyen hsz. ben hol anyázott, pont ellenkezőleg, csak jól esett és ezért volt a grat., mert nem bannoltak egy fórumtagot aki kb 1 éve írogat ide és kb életben tartja azt 2.3.magával, 2 hsz miatt. Ennyit a hőzöngésről és tissztességról...Ez volt az iromány:
    "Köszi a szakszerû és elegáns admin tevékenységhez a Titan Quest fórum tagjai nevében!
    Jól esik és némiképp meglep, hogy Dudovec nem az utolsó két hozzászólása alapján lett megítélve, aki amúgy a legtöbbett tette a fórum érdekében és mindezt egy árva szitok szó nélkül ami veers lee rõl nem mondható el, sõt... nagyon örülök hogy egyes admin ok a helyzet magaslatán, objektíve tudnak szankcionálni , nagyon rendben van hogy az érintettek hozzászólása törölve lett. Még egyszer grat. csak így tovább!"

• grayfox
    Miért nem privibe anyáztok? :) Elvileg azt lehet, nem?
  • Kandurex
    Kedves prokátor. Megkaptam leveledet melyet a [email protected] –ra küldtél.

Egy gyors válasz erejéig: A Dudovec nem azért kapott pontot, mert Virs lee –vel oszották egymásnak a lapot, hanem a következő hozzászólása miatt:

"Ja es aki törölte a 2 vel ezelőtti bejegyzesem , annak is a kurvaanyjat.
    Mostmar johet a ban. Kösz , csá."

Jobb esetben rögtön banra ment volna, add 1. saját magának kérte, 2. engem kurva anyázott le, holott én aztán tényleg pártatlanul néztem a műsort.

És meg kérlek több levelet inkább ne küldj, ha már alaptalanul hőzöngesz, legalább tisztességesen tedd és először nekem szólj.
  • ROMOTO
    virs lee, ha nem gond, akkor ne használj többes számot, nincs kétségem a felől, hogy bannolhatnékod van, ez az adminnak való írogatásodból is kitűnt, ami véleményem szerint elég szemét dolog, egynémelyik régebbi hsz. ed is simán megért volna egy bant, sőt..., mégsem írt be senki az adminnak ebből a fórumból hogy nézzen már át ide e-miatt...
  • ROMOTO
    Itt nézz körül
  • sansi
    hello mindenki!
    kb másfél hete kezdtem el függni a játékkal és semmmi gáz nem volt vele,de az elmúlt 2-3 napban folyton ki/lefagy!!!és nem tudom mitől lehet!nehiszem hogy a videokártya miatt lenne,mert nem melegszik tul!(az igaz hogy meleg,de csak annyira mint amennyire kell:)ha tudnátok adni vmi jo tanácsot annak nagyon örülnék,mert már a faxom kivan hogy minden 3.percben save-elni kell!!!ja meg kb az utolsó 5 alkalommal azért hagytam abba a játékot mert lefagyott!!!!
  • dudovec
  • grayfox
    hol vagyok én még a tegnap született mára 25-ösre érett, 3x meghalt (1 benézés, 1 afk, 1 lag :D) conquerorommal :D
  • grayfox
    jók a videok! :)
    Jó nektek, hogy ennyi időtök van gémelni ^_^
  • Shorlex
    94% piercing...
  • Shorlex
    Csinálj bone charmert

imádom magam reklámozni :DDD
  • dudovec
    Kb amit irtam a jatekrol ezen a forumon, az megtalalhato itt
  • ROMOTO
    Ebben megoszlanak a vélemények, brigand rulez :) A ranger, slayer is...:)
  • Cashx
    Most kezdtem egy ijasz karit az elso mastery ertelemszeruen Hunting, de mi legyen a masodik? Nature-re gondoltam, azaz Ranger-t csinalnek a picibol. Velemeny :)?
  • grayfox
    egyenlőre mindenképp pajzsos :)
    még flesselek a tömegpusztító shield charge-ra :D
  • ROMOTO
    A champ hez dualos kari kell, mert különben lassú, meg nem árt némi spéci cucc, a conq lehet pajzsos (én ezt ajánlom, későbbb ha van némi extra cucc, tapasztalat vagy ha megunod még mindig csinálhatsz belőle dualos karit ami tök más játékélmény) és dualos és nem kell neki semmi extra cucc, anélkül is viszonylag jól elvan...
  • ROMOTO
    Nem, mert a mezei mobokra javarészt elég egy batter, pláne ha studyzol előtte, nem akarom túlragozni, másoknak is bebaszott az állandó take down, és azt is megjegyezték, hogy ugyan jól bont, de nem egy élmény a mezei mobok hentelése vele, ami azt jelenti, hogy a játék 90% ában csak kattogsz ész nélkül vajmi kevés élvezet árán... :)
  • virs lee
    Sampinyon száksz. ^^
  • grayfox
    lehet hogy inkább conqueror lesz ez ^^ vagy champion? :D
  • virs lee
    1. pajzsos passzívnál igen.
  • virs lee
    Melyiknél?
  • grayfox
    a sheild attacknál nem számít a weapon dmg? (+pierce stb)
  • virs lee
    Most nem mindegy hogy minden ellenélre ráklikkelsz egyszer, vagy egyszerre 3at ütsz, de arra 3 klikk kell? Ugyanott vagy.