23078
  • Shorlex
    tulajdonképpen igen, de akkor nem lesz 100 dodge-nek megfelelő def ability, csak szólok
  • grayfox
    hali!
    Akkor Wardennek mehet a strenght orrvérzésig? azon kívűl, hogy az aktuális fegyvered dex követelményeinek megfelelj persze.
  • dudovec
    Romoto: uniq fegyverek sajnos lassuak:\ Scepter of Shadow king ami er valamit igazabol , de azis csak dualernek. Assa sajna nemtud pierce resistet levenni , ezert sztem nemtul jo piercere menni, de maganvelemeny.

Shorlex: 6-700 off ability + study boven eleg kell legyen a kritteleshez , ugyanis a slayer 1500 al is siman krittelte a mapot , Study prayt pedig csak bossnal raktam vele , mashol nemvolt ra szukseg.. Meg ilyen olympusos kuklopshoz sem kellett a resist meg a def ability levetel , ugy osszecsuklottak, de sztem ez latszott a dual videon, h csak bossnal hasznalom egyaltalan.
    Art of the huntban eleg keves a damage , piercre ad egy elfogadhato %-ot , csak kicsit sok skill ponter, en a legvegere szoktam hagyni.
    Battert nemigen hasznalok , de sztem a szög meger pontokat. Ugy emlekeztem , hogy a target is nő , de lehetseges , hogy nem.
  • George14
    1.én még sosem láttam multin betrayert.. és még nemis találtam max olyan fegyót ami 15-18% convertet ad :(
    nincs valami tippetek miért?
    2. tudtok ajánlani valami képlopó progit?
  • ROMOTO
    Dualos assánál (szinte csak dualosban láttam :)és nem ritka kari, a toplistás fegyók a thorny-stymphalion talon páros, a + skill meg +pierce miatt, betrayert a neten nemigazán láttam, nyílván csak spílerek vágják le hogy miért jó, de nélküle is írtanak rendesen, max potiznak közben... :)
  • Shorlex
    dudovec ne kötekedj. :DD
    study passzívját akkor érdemes maxolni ha rohadt sok off ability-d van, mert akkor van értelme, akkor van esélyed egyáltalán a kritre. Na most, barátunknak lesz vagy 600-700 off ability-je, ami kb ló..rra sem elég a krithez.
    Innentől kezdve nincs értelme a dolognak. Nálad volt a slay-el másnál nincs sok, pláne kezdő, cuccnélkül...
    Batter meg olyan hogy ha most neked az kell az életben maradáshoz, hogy minél nagyobb szögben üss... viszont az aura nem jön rosszul sebzésben, úgy tudom :DD
  • dudovec
    Na ugytunik sikerult megin egy erdekesseget talalni: Assanak egyik kezebe buzogany , masikba kard , dualba. Namost igy engedi betenni a Lethal strikeot hasznalhato skillnek. Azt gondolna az ember , hogy valoszinuleg csak a kardal fogja utni a lethalt , de nem! Igaz , surubben uti a pengevel , de nem egyszer lattam (direkt bezoomoltam) , hogy a masik kezben levő buzogannyal bebassza a lethalt az ellenfelnek. Es nemcsak igy latszik , hanem igyis törtenik , mivel a buzoganyomnak 2x akkora a sebzese , es tobb mint a duplajat irta ki damagenek , mint a kardnal amikor lethalt utottem veluk. Eleg feelinges ez az assa:)
  • dudovec
    Ugyanez igaz a batterre is :D Inkabb az legyen max , mint az art of the huntbol a legalso.
  • dudovec
    Study pray passivejat kötelező maxolni ha melee karival vagy. Vigyazz Shorlex figyelek:)
  • George14
    Kössz :)
  • Shorlex
    Warden

Hát én valami hasonlóra csinálnám.
    Low levelen használd a hálódobást, istencsászár, kicsi cooldown, aránylag nagy sebzés, már epicen szar lesz de normalon segít sokat egy állat jó kis cucc :D
  • kgabus
    Köszi a segítséget! Na megyek is kipróbálni.
  • George14
    igen dárdás pajzsos ahogy mondod. A cuccok már rég megvannak , azért szeretnék wardent
  • Shorlex
    hát az a baj, hogy pontosan én sem tudom mikor jön a 100 dodge (1600-1800?), de ha richtig ilyen hatalmas def-et akarsz akkor először is haruspex legyél, azzal könnyebb (aura néhány pontja oda sem ér a dream százalékához), de ha warden végül is azal sem lehetetlen. pontot azt szinte mind dexterity-re kell tenned, és össze kell szedned csupa csupa olyan cuccot ami vagy a dexet vagy a def ability-t nyomja (peleus armor, aionios shield sokat dob, adroit loop legjobb gyűrű erre a célra, amúgy is az egyik legjobb harcos ha nem A legjobb).
    No de hogy ezzel mennyi lesz az ütésed, az véleményes, mert ha túl sokat teszel dex-re azért csúnya 1k-kal maradhatsz el ha nem többel...
    Azonkívül még mindig csalk arra válaszoltál hogy 100 dodge akarsz lenni,de nem arra hogy mit akarsz csinálni :D javaslom egyébként a dárdás pajzsos wardent, ha akceptálod, nyomok egy calc-ot :D
  • George14
    ja és én megcsináltam a -100% recharge divinert a te buildod alapján , és nagyon jó lett. (bár ez nemtudom ujdonság e :P)
  • dudovec
    A csavonak akibe mindenaron beleakartal kotni , mer levette a csempion reklamanyagod:D
  • George14
    ehh. :) bocs.. dárdás warden lenne, olyat szeretnék ami a def abi. miatt 100% dodge.
  • Shorlex
    mármint odafent a fejlécben :D
  • Shorlex
    Mindenki aki kari buildet kér, mondja már meg hogy miat akar...
    Nagyon nehéz úgy mondani bármit is, hogy nem mondod mit szeretnél. Most pl. tudnék neked kapásból kb 8 féle warden buildet nyomni attól függően hogy milyen a karid (rendes dárdás warden, vagy netán íjász, 100 reces vagy sem, esetleg valami funból egy caster-szerű warden, mittomén).
    No tehát minden kezdőnek: előbb info, azt majd jön a válasz :D

Apropó a képet kinek köszönhetjük?
  • George14
    Hello!
    Készítenétek nekem egy warden buildet? keresgéltem viszafelé , de nem sok sikerrel. Érdemes 1-2 pontot rakni energyre? mert a 2 aura eléggé leviszi majd azt a 300 energyt és szerintem mikor már a varázslatok maxon vannak minden ütés után potit kéne innom :) a cuccok pedig nem igazán adnak energyt. Előre is kösz
  • dudovec
    Nemtom ki kezdett assasint ,de ha csak level 1 es onslaughtot hasznalna , mert nyomja a masteryt , vagy dualfat gyurja , akkor erdemes helyett a calculatedre tenni 1 pontot es azzal menni. Ugyanis minden 4 ik hitre ut ~50% dmg vel es 30 piercet hozzacsapva level 1 en. Ami jobb egy level 1 es onslaughtnal viszonyitva , ami 4 utesen at ut 10% ot. Raversz par % ot az onslaughtra igyis ezen a szinten , es tovabbi 30 piercet kap a negyedik utesed , ami ilyen 10es szintu karinal 50 dps melett epp eleget szamit. Foleg , ha aldozol 1 pontot a calc passivejara is. Kesobb persze , amikor lehetoseged lesz az onslaught tapolasara , akkor felejtőre lehet rakni a calculatedet egy időre.

Enis inditottam egy Assat most funbol , semmi cuccot nemkap mashonnan , meg goldot sem.. Nemmondom , van benne kihivas. Kesobb persze dual fog menni onslaughtal , es valszeg calculatedet is tolok majd melle , mert amikor felmegy az onslaught max chargera , akkor minek ussek vele tovabb , mikor aurakent adja a sebzest es a passivokat , szal mehet a calculated , azis tovabbi sebzest ad a dologhoz , a skillbol is kifér es persze a dualnal is muxik.
  • ROMOTO
    Az armor handling-ra nem kell pakolni max 1 et, fene tudja hogy került oda az a sok pont bakker :)
  • ROMOTO
    Én dobok egy verziót, alapvetően első kari féle build-el, a trance ok szabadon választottak, elvileg még a legalsó is jó lehet mert a defiance al alap 120% reflected dmg-d lessz , a defense-n kívül ez a trance fabatkát sem ér a többi kasztnak, a phantom helyett én azért ajánlom a battert, mert azt gyakrabban használhatod, pláne a quick reqovery mellett, de ahogy érzed, lehet hogy jobban tetszik a phantom, amiben érdekes lehet a concussive blow aura+stun-ja, viszonylag idegesítő cool down ja lessz, persze buzogánnyal kellene hentelni hozzá amúgy is, a jobb oldali defense passzívok nagyon jók kimaxolva ha jót akarsz a végén összeszedsz legalább +2 all skillt cuccból mert megdobja az összes értékedet és még gyakrabban indulnak be a passzívok, kb olyasmi upgrade mint a dual , a colossus bosskillnél kell, (amúgy ott sem fontos) és ha nagyon nincs mire rakni tehetsz rá többet is, a hypnotic gaze a petnél nagyon jó, csak azt érdemes, meg pár pontot alá... és lehet rakni 60% streng 30% dex 10% health ra kb...templar
  • Kandurex
    na, akkor ennyi volt :)

francot kell ennyit nyavajgoni, na léptem, majd írjatok a mod topikba, ha gond van, by
  • kgabus
    Remélem ebből nem lesz hasonló vita... A Templar statpontjait hogyan érdemes elosztani? Gondolom pl. a str nem hat az olyan skillekre, mint dr, tr,... Bár általában törvényszerű- nálam legalábbis az :)- rpgben az első karakter elrontása, de ezt most nem szeretném.
  • Shorlex
    imádlak cicám :DDDD
  • Kandurex
    :), aham, de azé szerecc? :)
  • Shorlex
    nézd ha mindenáron azt akarod hogy én is anyázzak egyet, akkor közlöm veled, hogy ez már nem az első nem megfelelő hangnem választásod volt az irányomba. természetesen neked megvan az a jogod és hatalmad, hogy ha én leanyázlak vagy elküldelek a jó .... akkor kidobj a francba, nekem nincs jogom a te paraszt beszólásaidat szankcionálni.
    Annyit kellett volna, hogy OK bocsi, máskor megnézem hogy mire írtad (akár privátban), de nem te még most is bunkóci vagy, ahelyett hogy revidiálnád magad. gondolom nem vagy egy túlságosan iskolázott értelmiségi, persze ebben a munkakörben ez nem is gond, max kellemetlen...
    Hja, mindig azok élnek vissza a kis szánalmas hatalmukkal a legjobban, akiknek a legkisebb van, hogy megmutassák, hogy abban a szűk közegben amiben vannak, ők milyen istenkirályok, mert megtehetik. Szánalom...
    de nem offolok, te egy ilyen vagy, hibázni nem hibázol, ha igen nem ismered el, ha valaki erre figyelmeztet, akkor visszaélsz a hatalmaddal. Grat, nagy ember! Hatalmas! :DDDD
  • Kandurex
    Rossz moderátor fogtál,...valami legendás birka türelmem van birkáknak fenntartva, szal, csak bátran hőbörgj engem nem zavar, majd elküldenek a többiek a sok nyavajgásoddal.
  • ROMOTO
  • ROMOTO
    Azt a könyvtár utánit egy skorpio boss adja egy barlangban arrafelé :)
  • Shorlex
    kentaur spártában, egyiptomban amikor kijössz a könyvárból nem messze, telkine legyakása act2ben, és dust of a titan act4ben. jó vagyok jajajajajaj de jó vagyok :DDDDDD
  • Shorlex
    de jó vagyok, én csak kezdelek! Az hogy nem ismered el hogy hibáztál (nem kell expressis verbis, elegendő ráutaló magatartással) engem már felbosszantott. Úgyhogy előttem jársz.
    Értem, ezentúl így megy a fórum. Ha valakinek a postját törlik, törlik az összes többit, ami körülötte van, nehogy vitát szítson. Érted, erdőtűz van, akkor nem eloltjuk, hanem kivágjuk az összes fát ami a környéken van.
    rendben van, vettem ezentúl ez lesz az új fórumszabály. Főnökeidnek már szóltál hogy ezt vegyék bele a forum rule-ba? :DDDD
  • grayfox
    bocs, hogy a játékkal kapcsolatban kérdezek... :D

hány sidequest van ami skill pointot ad rewardként?
    Main az nem érdekes, abba úgyis "beleütközöm" ^^

THX
  • virs lee
    Figyi, az egész azzal kezdődött hogy dudovec szidta az anyámat. Erre 2 lehetőségem volt: vagy válaszolok neki hasonló stílusban és akkor most azon sopánkodnál, vagy hívok egy modit rakjon rendet. Jobban örültél volna az 1. megoldásnak? Ez hiányzik?

én nem mószeroltam senkit
    Nyilván... És akkor ezt ki írta: "Dudovec nem az utolsó két hozzászólása alapján lett megítélve, aki amúgy a legtöbbett tette a fórum érdekében és mindezt egy árva szitok szó nélkül ami veers lee rõl nem mondható el, sõt..."? Nem te? Megpróbáltál lejáratni, bemesélni a modinak hogy dudovec egy szent, én meg ugye csak anyázok, vitát szítok. Mintha véletlenül se fordítva lenne. Végülis nem mószerolás, ja, hanem hazudozás.

ahogy elnéztem a büntipontjaid kapcsán más fórumokban kevésbé tolerálták a furkóságodat
    Én meg is kaptam érte a büntit (meg még jópáran), nem úgy mint dudovec. Amit ő itt levágott, az Punkernál vagy Borgnál simán azonnali bant ért volna, szal csak örüljön hogy nem ők jártak erre!

Most van lezárva.
  • Kandurex
    kezdesz tényleg bosszantani, töröltem, mert VITÁT szítot, FLAMET keltett.

Ha épp különálló lett volna, azaz nem zajlik a Virs Lee és Duv párbaj, valószínűleg minden folyik tovább a medrébe, de viszont épp egy "anyázás" kellősközepén, más aspektusból hozzáraktál a vitához, ezért repült a hozzászólás, ha ennyire bánt a dolog, hát írd be megint.

Lépj tovább rajta.
  • Shorlex
    nézd, nincs unalmas napom, csak nem gondoltam, hogy egy ilyen fórumban minden indok nélkül törölgetnek hozzászólásokat. Nem mintha fényezni akarnám akár magam akár más fórumozót ebben a topikban de elég sokat tettünk érte hogy 14000 felett vannak a hozzászólások, és furcsa, hogy jön egy admin, kitalálja, hogy egy post hozzátartozik egy vitához azért, pusztán ama ténynél fogva hogy az egyik vitázóhoz szól és éppen a vita közepén.
    Nos, furcsa gondolkodású cica vagy te. Azért pislognál mint a kislányok ez első dugásnál amikor éppen akkor nyitsz be egy bankba amikor ott bankot rabolnak és pusztán ennél a ténynél fogva téged is bek..nának a rendőrök a gyorskocsi utcába, mert épp akkor ott voltál egy helységben a bankrablókkal...
    Az önkritika hiánya, az bosszant tudod, nem a napom minősége mert az jó.
  • ROMOTO
    Te virs lee! az szerinted frankó , ha téged senki sem mószerolt be? (csak jelzem hogy én nem mószeroltam senkit, amit leírtam azt a szitu után tettem és senkire semmilyen következményel nem lehetett és tök igaz) a hsz eid kapcsán, pedig lettek volna páran akik ezt jogosan megtehették volna ebben a fórumban is, (ahogy elnéztem a büntipontjaid kapcsán más fórumokban kevésbé tolerálták a furkóságodat) ellenben te azt teszed és utána direkt nem veszed elő a szokásos kocsis modorodat tudván azt, hogy az admin is látni fogja? ennyit a félrevezetésről... és ez csak ebben a fórumban történik, a korábbi hsz. eid és büntiponjaid alapján a helyedben nem forszíroznám a témát (pl. a lejáratást, gerinc problémákat, stb. tök fölösleges, megy az neked egyedül is) , és elég ordas az amúgy is ...részemről téma lezárva. bocsi, ez virs lee nek ment
  • Kandurex
    Virs lee, fejezzétek be. Felesleges már ezen lovagolni.

Shorlex, Te meg egy céltalan vitát akarsz velem kezdeni, vagy csak nagyon unalmas napod van, de nem vagyok vevő most ezt végigvinni.

Bár közvetlen nem érintette még is hozzátartozott és csak tovább szította a vitát. Tettünk rá egy pontot, elég volt ebből.

Téma lezárva.
  • Shorlex
    sansi, info nélkül nem mén... verzió, alap kieg, stb stb stb