Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
Hydra merre van? Meg akarom ölni!!!
:DD

Komolyan, hol lelem? Manticora meg Csontsárkány megvolt de ezt nem találom...

Bár egy 100% védelem undead ellen talán bejöhet.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Tom3
1.30ra valamerre van már crack? (Bocsi ha ez warez téma de eddig sehol se találtam.)
zsirfecske
<#worship>

Ez a toxious the cigány nagyon durva. Rálövök egyet, és meghaltam, maxos energy shield mellett. Csak petekkel szép lassan sikerült kicsinálni, de anélkül el nem tudom képzelni hogy lehetne.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Mennyi %reduce van rajtad? Mert hogy nem a 11-20 dmg öli meg az tuti. ~~

Ezt megcsinálhatod cl-el vagy eruptionnal is. Csak a shiftet kell nyomni. ~~

Crackelt exe-re nem megy fel a patch. Ez szinte minden játékra elmondható.

Látom te is nyomod rendesen :)

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Na egesz jol halad a bone charmerem , mar 56 os legend kozepen , eddig megallithatatlan , remelem igy is marad:)) Veszem fel kozben a bossokat mindig amikor utamba akad 1-2, gondoltam szorakozok kicsit a nagy hydraval, ami rendkivul szivos dög hireben all , hat nemtom..:)
Vettem egy speart normal helosban , 11-20 ig sebez , ez volt a legkisebb amit lattam a boltban.. felraktam a charmernek , aztan nekiugrottam a hydranak.. , teny , hogy fennvan egy osiris artifact bosskillnel , de igazabol nelkule is kb igy nezett ki a dolog.. , itt a link:

Hydra kill 11-20dmg spearrel:)

Hopsz
Az meglehet. Tele van mindenféle progival.
Köszi az összes segitséget.

Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.

Akkor vmi program kavar be vagy vmi gond van a winnel.

Hopsz
Na ez a lol nekem ugyan azzal a patch-el ugyan onann ugyan azzal a crack-kel nekem megy neki ujraindul, még az sincs hogy a gépe rosszabb mert hasonló az enyémhez. <#confused> ezt végleg nem értem.

Tom3
Lehet az lesz, de azért töltöm a kieget is hátha az is jó. Valahogy ezzel a geforce fx 5200al nem túl jó nyomni minden lowon 800x600, ha a játék nem tetszene már rég töröltem volna. De pénz nem nagyon úgyhogy valami olcsóbbat használtan mint pl 9800SE-t kéne beszerezni mert ez a VGA már nagyon nem jó manapság.
Hopsz
ha csak azt még lekéne töltenem valamikor.
abban reménykedek hogy 1.15 menjen ugy ahogy eddig mert az nekem jól ment.

A leg1szerûbb megoldás az lenne ha hagynád a rákba és fölraknád a kiegészítõt és azzal nyomnád.

Hopsz
az lehet. szerez hozzá crackket és ird meg hogy müxik-e mert lehet hogy nekem is az kéne.

Tom3
1.30, nem eredeti de simán fel patchelte magát és nem panaszkodott crackért se (lehet ez a baj hogy nincs?)
Hopsz
Akkor egy cipõben jársz a heverommal.1.15-ös a patch?

Tom3
Hali!

Olyan problémám lenne hogy a patchelt alapjáték egy idõ után mindig automatikusan kilép, és így nem igen lehet játszani...
VGA drivert most frissítettem, a konfigom az aláírásomban.
Valaki tud valami orvoslást? :S
Lehet másnak is volt ilyen problémája csak a keresõ nem igen akar segiteni. (A lap nem jelenithetõ meg...)
Hopsz
teljesen nem megy egyik patch sem. egyedül az 1.15 megy és annak van is crack je csak havernak azzal nem megy. és ere még az 1.20 se megy fel.
ugyan azt csinálja.<#rinya><#rinya><#rinya><#schmoll2>

Hopsz
letölteni letudtam csak ez is azt csinálja mint a többi(ez kb a 4. 1.20-as) rámegyek hogy igen rakja és semmi ennyi. kilép belõle.
Lehet hogy nem is a patch-ek rosszak hanem a gama maga(nálam és havernál)

zsirfecske
#12093, huntersec

zsirfecske
nemáár, íjásszal legegyszerûbb, lásd:
telkine distance kill

amúgy 180-196 a legnagyobb alap dmg íjban.

NeoMaN
Gúgliiiiiiiiiiiiiii!

1.01-1.20 peccsvazzzeg

Hopsz
na most ott tartok hogy:1.08-as patch nem irki semmit szöveg az nincs patch nem megy fel
1.11 patch elinditom és elkezdés elõtt kilép és nem tesz semmit.
1.01-rõl 1.20-ra szintem nem csinál semmit.<#szomoru1><#rinya>

Hmm, vazz, én még sosem láttam 194-es sebzésû íjat. Igaz, legenden még Titánt nem tudtam leölni, a Telkinnél kész vagyok mindig. Valamit rosszul csinálhatok talán, pedig 63-as a rangerem. Jó, nem buherált, sima single játék, semmi kapott, dupe-olt dolog. Megpróbálom holnap ezt, amit mondtok. Kösz.
Hopsz
Aha mindjá megprobállom csak lehet hogy keresni kell egy normális 1.20 patcg-et is mert az mindig valami accauntos dolgot ir ki vagy mit.
De mindjárt megprobálom egy másik 1.20 ról

Köszi a segitséget.

Elvileg igen

Én a helyedbe a következõket csinálnám:
1. kimenteném a mentéseidet (már ha vannak)
2. újratelepíteném a gammát
3.egy vagy többlépésben felpatchelném 1.20-ra
4. keresnék egy 1.20-as crack-et

így müködnie kell

Hopsz
és ha nem crack elem fel az elején se az alap játékot se az 1.15-õt akkor menne patch?
És akkor ügye nem is retartolna a gép?

A crack miatt van

Hopsz
aha. ha már igy benne vagyok a kérdésekben. Miért nem tudjuk patch-elni egyik patch se megy fel csak az 1.15 , az 1.20 se megy fel pedig az a verzió van meg ami az 1.15 rõl kell.és csak az 1.15 megy fel semmi más.
ja és az 1.20 azt irja ki hogy ismeretlen a fent lévõ patch de a játék kiirja hogy 1.15 ön van.

Nemtok, nekem nem kell krekkelni.

Hopsz
Ha szar a crack akkor nem tudnál egy olyan oldalt ahonnan (virus mentesen) le tudnám szedni az 1.15-höz egy müködõt.
Lécci segits nagyon fontos.

zsirfecske
a régi, problémás gépemmel kékhalállal rendszeresen lefagyott. újjal meg nem. inkompatibilitás vagy hardver probléma (vga, memória).

Hopsz
De én is ugyan azt használom és nem csinálja ezt.

Szar a crack.

Hopsz
Hi. Megint egy gond most már nekem megy csak a havernak egy idõ után újra indul a gépe de csak ennél a game-nél és mindig máskor más helyen.A gépe jó ugyhogy birja a felbontást.
Nem tudjuk hogy miért lehet. ugyan arról raktuk fel és csak neki csinálja ezt.
Kérlek segitsetek.
Elöre is kösz.

zsirfecske
amúgy ha kell tudok adni kicsit jobb hasonló íjat. kieg tele van ilyenekkel, már ha neked fent van, nem emlékszem.
stygian bow 1
stygian bow 2

zsirfecske
szigorúan artemis bowstring a +42 pierce dmg miatt, +35% attack speed bónusszal, úgy jó kis íjat kapsz...

amúgy még mindig nem láttam betrayert a kiegben, nem hiszem el hogy tényleg kivették volna...

NeoMaN
Tudom a shiftet.

Megpróbáltam amit írtál, éshát tényleg kényelmesebb így studyzni.
Csak nagyon megszoktam a jobklikkes támadást. :D

Köszi!

En a zold ijat javasolnam , megpedig ugy , hogy az enchanternel kiszeded belole ezt a 'bena' relicet , es beleraksz 1 olyat ami artemis bowstring vagy ugyanilyen , csak bonusnak a 35% attack speedet kapta meg.

Greenpeace: rakd bal klikkre a scattert es nyomd le a shiftet amikor losz , ez altal olyan mintha a jobb klikket nyomnad , szal nemkell szornyre kattintani , ahhoz h lojjon.. Jobbklikkre ertelmszeruen a study prey kerul.

Marksmanshipet mindenestul erdemes maxolni: nyilak sebessege miatt, a puncture , hogy minel tobbon atmenjen , a scatter meg tomegpusztitasra.
Volleyt szinten maxolni kotelezo jelleggel.

NeoMaN
Ehh, legenden vagy?

NeoMaN
Jóóó, én megszoktam, hogy jobbklikk a támadás. Mert akkor nem mászkál el a karakter, ha melléklikkelek. :d

Íjásznál halálos lehet egy fasza kis melléklikkelés, oszt beséta a tömegbe.
:))

huntersec!
Nekem az egész Marksman ág fullon van + a 3 passzív is full. 25% Attack convert to health-al nagyon jó. Attack speed 160%.
:)

Újabb véleményt várnék, melyiket javasoljátok?

íjak
Nos én is íjász vagyok, de markmanship sztem igen sokat zabál. Nekem 1 pont van rajt, de scatter max, és legenden jönnek csapatban, csak beállok középre, és dõlnek. Biztos magasabb a sebzés markman-nel is, de nekem nem jutott rá pont. Dex ügyben kösz a javaslatot.
Dudovec: kösz, pont ezt akartam tudni, mármint a reflected-et, kösz.
greenpeace pont ezt mondtak neked.. hogy alaptamadast felejtsd el , es bal klikkre rakd a marksmant 'alaptamadasnak':D

NeoMaN
Tehát alap, aztán egybõl Immortal. Semmiféle peccseket nem kell letölteni...