23078
  • dudovec
    Kandurex ezzel csak 1 baj , ahogy a sracot ismerem csak ido kerdese es lesz uj:\ Van ennel egyszerubb megoldas is , de ha igy dontottel am legyen.
  • Kandurex
    Következő lesz, kitisztítom a flametől a topikot. Virs Lee, és Dudovec, hagyjátok ezt abba! Vagy intézztek privátba.

• Cashx
    Jól van mindkettőtöknek igaza van csak kussoljatok már.
  • ROMOTO
    Kell ide egy admin, vagy egy házigazda...ha másképp nem megy

SZAVAZZUNK MEG EGY HÁZIGAZDÁT !

Más fórumokban is van és sajnos szükség lett erre itt is...

én Dudo ra vagy Shorlex re szavazok,

szerintem, ha a többi fórumozó (ez jó ideje már csak kb. 4-5 fő ) venné a fáradságot egy jelölés erejéig hamar túl lennénk rajta.
  • virs lee
    Inkább warden 100% blockal.
  • grayfox
    haruspex vs warden? :) (persze dárdás)
  • dudovec
    Hat ja , jolmondja a kollega. Meleehez sokkal jobban passzol..

Önmagaban Distort realitybol lehetne csak megelni spirit kiegeszitessel, 100% rechargeal.
    A dream vegulis nemrossz kiegeszito mastery lenne egy varazslonak , de azoknak van jobb valasztas 'kiegeszites' celjara. De persze ha gondolod megprobalhatod az earthel vagy a stormal.
    Vagy naturrel petekkel, de szerintem az nem valami nyero itt. Szivos a kari ,de lassu.

Amugy Evokerrel lehet meg is probalnam , hamar varazslot kene Dreamesbol - Jobban erosit az Earthre a Dream , mint a Stormra. Storm elmegy magaban is ,de az Earth kevesbe: -nincs resist levetele , es mert az osszes jo skillje cooldownos.

Meghat attol is fugg , milyen cuccok allnak a rendelkezesedre.
  • dudovec
    Shorlex mivan a stunnal? :D
  • Shorlex
    nézd, a dream sztem elsősorban melee kari.
    ott van az egyik nagy dobása, a fantom, az asszem csak melee fegyverrel működik. Igazából a felsó trance is csak akkor hat ha közel mész az nmyhez, és olyat csak harcos csinál (a másik kettő trance-et nem is említem... pfff)
    off-def ability harcosnak kell, fajtától függően, nem casternek.
    total damage harcosnak sokkal többet ad stb stb
    szal casterként a dreamet felejtsd el, de van pár harcos ami nagyon megzabálja azt.
    Pl. a harbinger a haruspex, a templar azok nagyon killerek
  • grayfox
    nah, dream mellé mit ajánlotok? caster kari, nem melee. Vagy eleve hülyeség? :)
  • Shorlex
    biztos a stunra gondolt... MINEK VITATKOZOL VELE, AMIKOR ILYEN ALAPVETŐ DOLGOKAT ELFEJELTESZ, NEKI BEZZEG ESZÉBE JUT??? :DDDDDDDDDDDD
    A stun resist, az a kulcsa kérem, arra gondolt, te megint hülye voltál, megint nem gondoltál rá!!!!!
    :DDD
  • dudovec
    Amugy nagyon gizda ez a Heat shield:) 5 pet rohan utanam vele , olyan mintha ien kis tűzgolyok lennenek:D Es meg hasznos is;>
  • dudovec
    Romoto egyetertek. Remelem Kandurex is olvassa. Igaz ő a Tq reszet ha nemis erti ,de ha van szeme latja h kiaz akit elkene tavolitani innen.
  • ROMOTO
    "Mivel nem olvastad, ezért felesleges légbőlkapott "szerintem" dumákat elereszteni, ezt jól látod."

Egy ujabb baromság a részedről, nekem nem kell ahoz elolvasni egy szabályzatot, hogy tudjak viselkedni és ne legyek faszfej... és ha már a moderálási elveken rugózol, Te kapásból, legalább a felét szeged meg álltalában, pl. :

# Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.

# Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.

# A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.

# Céltalanul vitát szító hozzászólások.
  • Kandurex
    Jaja, két fan, a jó isten nem tud velük mit kezedeni...
  • dudovec
    Burninget egyaltalan szamba venni , hat ezt nemis kommentalom inkabb
  • dudovec
    Jaj istenem , mennyire mesüge vagy. Miket adogatsz itt ossze?
    MEGIN NEM OLVASTAD EL A SKILLT MIELOTT HULYESEGET MONDTAL. Sportot uzol abbol , hogy sajat magadnak adjal sakk mattot?

Nezdmar meg a passivejat okoska. 8-15 Fragment!!! Az a nagy szamok torvenye alapjan ~11 ! 11 Olyan darab esik ki 1 orbbol aminek ketszerese a fizikalis sebzese mint a fireje. Az 1 el szemben ami az alap. Es ezek a fragmentek ugyanugy teruletre sebeznek.

MIAFASZNAK VITATKOZOL HA MEG A SKILLEKET SEM ISMERED?

A squall plaguerol annyit , hogy kerlek , mondj csak 1 resistet amit lekene szednie egy earthes karinak a Fire es a Fizikal resisteken kivul? (csakmer ezeken kivul semmimas sebzese nincs) kivancsian hallgatom.
  • virs lee
    Virs lee: nemtom mien 8-1 rol beszelsz
    Ezt rögtön gondoltam. Ilyen kínos esetekben "véletlenül" kiesik az emlékezet, ugye...

Plague -54% elemental resist, -54% fizikal resist raadasul lelassitja az ellenfelet.
    Squall is levesz minden rest.

Ezutan nezd meg , hogy a Volcanic orbban , mennyi Fire sebzes van , es mennyi Fizikai. Igen , kb 2x annyi a fizikai javara.
    55+126 fizikai (181), erre jön az earth ench. 1. passzívja, ami kemény +20% fizikai.
    91-128 (avg: 110) +59 (+48 burn) = 169 fire. Erre jön még a volativity, ami 33% of +178% fire, earth ench ami +100% fire.
    Na hol is van az a 2x annyi fizikai? :DDD Ne égesd már magad tovább! :DDD
  • virs lee
    Mivel nem olvastad, ezért felesleges légbőlkapott "szerintem" dumákat elereszteni, ezt jól látod.
  • dudovec
    Az 14270-es hsz ben ,valami baki folytan kimaxoltam a burning damaget a calculatorba. Az az amire kotelezoen csak 1 pontot ha valaki megcsinalna , mert burning sux. Eszrevettem a karilapomon h csak 1 kerult , calcban meg mexokasbol ratoltam az egesz orb fara a pontokat. Burning szigoruan szar:D
  • dudovec
    Megjegyeznem , hogy ezt a 60 dmg-t amit az eye of storm hozna - a plague 9% al magasabb resist levetele kb vissza is hozza legenden.
  • dudovec
    Najo , magaban az Eruption spellnel egykis szamolgatas utan , kb 60!! damage van a az Eye of the storm javara , de mivel a Volc orbot sokkal surubben hasznalod , es ott dupla alapot szorzol , ezert megmindig jobb a nature, + a tovabbi okok amit felsoroltam.
  • dudovec
    Ja es igerem , oszinten gratulalni fogok , ha a hires elementalistod megcsinalja az x3 hades runt , ha nemis ilyen sebesseggel , de azer megcsinalja. Mindenfele ironia nelkul.
  • dudovec
    Virs lee: nemtom mien 8-1 rol beszelsz. Elmondtam neked 500x mar , hogy ezt a 8 osztva 4 el muveletet teljesen felesleges elvegezned , mert maskepp muxik a skill , ottvan ra a bizonyitek feketen feheren. Te megis szajkozod tovabb a hulyeseged, pedig csak annyit kene mondanod , hogy A vagy B. De nem mondod. Miert? Mert a meses IQ-dal sikerult rajonnod hogy m tokmind1 meiket valasztod , arra fog utalni h fasz voltal , ami egyertelmuen kiderul a valasztasod nelkul is , szal felesleges valaszolnod. Elkene olvasni , hogy mit ad a skill , ha mar nincs jatektapasztalod , csavarhatod mar ezt akarhogy.

Ami a Squall + Eye of the stormot illeti: eye of the storm 150% elemental damage , squall 45% reduce resistance +4 skillel.

Plague -54% elemental resist, -54% fizikal resist raadasul lelassitja az ellenfelet.
    Strenght of the pack 90% fizikal damage , 15% total speed. Ezutan nezd meg , hogy a Volcanic orbban , mennyi Fire sebzes van , es mennyi Fizikai. Igen , kb 2x annyi a fizikai javara. A volcanic orbot hasznalod a jatek 80% ban, mert stunol es zuzza ugy a mobokat mintha eruptolnal , a video asszem remek bizonyitek erre.
    Eruptionban kb egalban vannak a fiz/elemental sebzesek, de ha mar van 5-600% elemental damaged, akkor tobbet szamit ha megduplaznod a fizikalis sebzesed , mintha lenne mondjuk 700% elementalod 550% helyett.

Mellesleg , a Squall + eye of the stormal kb ki is fujt a storm mastery aldasos hatasa amivel segitene a karidat, mig a nature majdhogynem duplazza az eleted , ad energy costot , resistet , damage absorbot meg 3 petet, sőt meg briar wardot is.

Bar nemis ertem minek reagalok az ien gyerekes kotekedeseidre mar.
  • ROMOTO
    A moderálási elvek mellet azért van morális is és az a mérvadó, már akinek...ezt sajnos fölösleges a figyelmedbe ajánlanom asszem
  • grayfox
    Kíváncsi leszek melyikőtök lesz az, aki elsőként okosan átgondolván nem reagál majd a másik provokációjára. Lehet, hogy jól toljátok a TQ-t, de diplomáciából megbuktatok :)
  • virs lee
    Nincs különbség, minden mocskolódás, személyeskedés tilos, ajánlom figyelmedbe a moderálási elveket! Ha a moderátor nem képes megfékezni ezt a 2 anyázógépet, akkor én fogom. Velen nem fog egyik se úgy beszélni mint az anyjával.
  • ROMOTO
    Konkrétan van különbség szitok és szitok közt, ezt szerintem te is vágod
  • virs lee
    Shorlex soha nem anyázott téged bakker
    LOÁL! Ezt a hazugságot... Mást se csinált eddig, minden hsz-e csak erről szól. Ülj le, egyes!
  • virs lee
    Azt kérdezd meg magadtól hogy 8-1 mióta 1! :DDD
  • virs lee
    raadasul a plague nemcsak az elemental resistet szedi le , hanem a fizikalist is , szal a lehető legjobban erositi ezeket a fire spelleket.

A storm jobban erősít. Wisp (+4 skillel kb +150%) + squall többet dob rajta.
  • ROMOTO
    Muszáj neked rátenni még 2 lapáttal?! Shorlex soha nem anyázott téged bakker...!
  • dudovec
    Köszönjük a rendkivul tartalmas titanquestel kapcsolatos hozzaszolasod.
    Csak igy tovabb

(Azt mar megse merem kerdezni , hogy A vagy B)
  • virs lee
    csak téged minősítettelek jogosan
    Én is csak téged minősítelek JOGOSAN.

Ezzel szemben te, parasztkolbász az anyámat szidod, mert ostoba vagy, hülye, meggondolatlan és nem utolsó sorban egy rossz sorban szocializálódott lakótelepi proli.
    Látom még mindig a rákóczi téri ringyó anyádról pofázol... Na húzzál innen, és elégítsd ki a kecskenyájatokat, te mezítlábas paraszt!

még egy ilyen megjegyzés és kitiltatlak ebből a fórumból, parasztkolbász.
    Téged foglak kitiltatni innen ha nem fejezed be az anyázásaidat, te buzi! Nemrég a moderátort is leanyáztad, nem kell sokáig elviselnünk a mocskos szádat.
  • ROMOTO
    Másodszor is beelőztél bakker... :)
  • ROMOTO
    Leginkább a -100% rec cost. passzol a legjobban :) ha össze tudod hozni akkor szinte bármit mellé tehetsz, nemtom mi jobb a storm-nál, talán a spirit, mert akkor legenden lehetne két állandó peted ami kb megvéd a gyors, agresszív mob októl, ráadásul a Liche fel is lenne tupírozva a nightmare passzívjától, kb überkiller szintű pet lenne, meg hozzájönne az outsider a bosskillnél,a dark covenant stb. csak kicsit gyengus alap dmg-ja lenne a karinak és nem lessz túl gyors kari, de van benne fantázia...
  • dudovec
    Grayfox: egyetertek romotoval , dreamcaster 100 rec nelkul eleg sansztalan magasabb fokozatokon. Nature eletkepesse tesz , de nemad tamado skillt. Storm ad tamado skillt , de akkor minek a dream. Spirit erositi a distortot , ad manat meg petet. Earth szinten ad , de a melle van mas ami jobb a dreamnel. Hajra:)
  • dudovec
    Mondjuk ha 2 farkasod van csak , ami szinten eleg akkor lehet 10 skillpontot sporolni kb , de 70 felett mar csak vedelemre tudnal rakni , szoval en arra pakoltam. Vegulis eleg 2 is.
  • grayfox
    csak mert így casternek a dream tetszene, de nemtudom mi passzolna mellé.
    még egy meleet meg nem akarok :)
  • dudovec
    A vagy B? Mondtam , a tobbi nem erdekel.