23078
-
virs lee #14405 Ez a játék hülyesége, én pl. a hógolyóról (*) nem tudok screenshotot lőni, mert azonnal lefagyasztja a gépet. ~~ -
George14 #14404 Lenne még egy problémám.
Amikor képet veszek ki simán a játékból pl. mikor épp leütök egy szörnyet teljesen éles, szép kép lesz (print screen-el). De mikor az inventory-ról csinálok képet akkor az teljesen fekete. Paint-el nyitom meg de csak azért mert nincs alapból más progi vistán amivel megnyithatnám, kerestem neten de egyik se volt jó vistára.
Valakinek van valami ötlete mi lehet a baj?
(bár tudom nem ide kellene írnom, de hátha valaki tudja a választ) -
dudovec #14403 Virs lee: en probalkoztam a save/reloaddal eleg sokat , de vegul csak az segitett , hogy talaltam egy ujabb darabot es azt tettem be az utolso helyre. A darabokba sajna valamilyen szinten kodolva van a vegleges bonus. Nem teljesen veletlenszeru. Erebusnal igy nemis jott ossze a dolog. Veletlenul adta ki vegul a sokadik karakternel amikor mar lemondtam rola. -
virs lee #14402 Aha. Kicsit csítes megoldás, de jobb nincs. ~~ -
George14 #14401 A karaktert mentsem le és annyiszor rakjam vissza ahányszor nem sikerül?:) -
virs lee #14400 A reliceknek mind van saját bónusz értékük, a completed relic bónusza ezek kombinációjából áll össze. Ha ugyanolyan sorrendben pakolod egymásra a darabokat, mindig ugyanazt a bónuszt kapod.
A megoldás: megvárod míg minden darab (relicnél 3, charmnál 5) összejön, és csak ezután kezded egymásra pakolni (előtte elmented a save könyvtárat valahova). Ha nem jó a bónusz, reload, és más sorrendben rakod össze. Ha mákod van összejön a kívánt bónusz. -
George14 #14399 nagyon durva a gyűrű, amu meg a staff -
Shorlex #14398 MINDEN KEZDŐNEK!
Amit dudo írt arról, hogy tulajdonképpen mi is így játszunk az igaz, nem mondom tényleg nem könnyű így cuccolás nélkül.
Én úgy gondolom, hogy egy kezdő mindenféleképpen hunterrel nyisson, íjásszal. Hogy a második mastery mi legyen, az lehet többféle. Én vagy a rangert de inkább a bone charmert ajánlanám.
Szal kezdő az bone charmert csináljon. Hogy miért.
Alapvető, hogy a kari az íjász, hunter ág dominál. Azon belül is, amilyen hamar csak tudod, kifejleszted a marksmanshipet, annak minden passzívjával. Ez gyakorlatilag epicen is végigtol a pályán. Ugyanis: kezdőként nem fogtok ütős, nagyot sebző és kis lvl igényű fegyvert találni, így gyakorlatilag annak is örülni kell, ha 5-10 ütést/DPS-t ugrik a kari. Nyilván tapasztaltátok. Lvl 30 körül (sztem előtte is) el lehet érni a maxolt masteryt, amibe belefét a majdnem maxolt marksmanship, egy kis study, hálódobás (ami kezdőknek nagyon nagyon hasznos lehet és viszonylag kicsi a cooldown), maxolt wood lore, és talán belefér egy-két pont arra, hogy gyorsabban fuss.
Valahogy így
Akkor számoljunk kicsit.
Lvl 30 környékén még ilyen nagyon gizda fegyvereitek lesznek, olyan íjak, amivel a hit ilyen 200 körül van. Nekem pl. egy év játéktapasztalat után 250 az "ütésem" íjjal, és ebben benne van egy marha szerencsésen kifogott kis artifact. Tehát 200.
Igen ám, de ami marksmanshipnél szerepel plusz piercing damage-ek, azt nem veszi bele a program ilyenkor a számításba. Ezek pedig a következők.
24 piercing damage a főlövedékre pluszban marks alapjából
A LÉNYEG: scatterből 7-9 fragmentet lő ki, egyenként 162 piercing damage-el. Emlékezzünk csak: majdnek ennyi a fegyverrel a hit, ebből pedig 7-9-et lő ki! DE ez még nem minden.
Puncture shot arrows: plusz 33% pierce damage, azaz scatterenként lesz 200 piercing damage-ed, amiből van átlagosan 8, ÉS RÁADÁSUL 55% esély van arra, hogy keresztülmenjen az nmy-n. Azaz 8 lövésből 4 legalább duplán arat.
Összeségében egy olyan fegyverrel, amivel egyébként sebeznél 200 körül mert kezdő vagy és nincs cuccod, sebezhetsz (8+4)*200, azaz 2400-at egy lövésre, csak azért mert ilyen a marksmanship és kész (és akkor nem számoltam a marks alapot, meg azt is lehet maxolni, későb pedig a hunter aurát, majd a call of the huntot, stb stb) Gondoljatok csak bele micsoda írtás az...
Ami a spiritet illeti: legjobb kieg mastery: deatchill aura, undeadek elleni aura egy isten, lich king-outsider duo bika, a legjobb bossölő, mivel még se tapasztalatod nincs, se cuccod, bízd rájuk a bossok kivégzését :D Nem ám elkeseredni ha normalon lehalnak könnyen, legenden iszonyú bikák! :D
Szóval összeségében azt mondom, hogy hunter az, amivel valami brutál módon lehet írtani, ÉS GYORSAN, tömegeket nem is akármilyen tömegeket, és mindezt mindenféle cucc nélkül.
HUNTER RULEZ aztán ha összeszedtetek vele cuccokat akkor jöhetnek az egyéb, nehezebb karik is. -
George14 #14397 huhh. na igen ez a crystal of erebus.. elég kevés lehetőség van kirakni :) (nekem) és még sosem jött ki ilyen :D -
dudovec #14396 Na asszem ittvan minden. Lenyegeben: 100% recharge +4 Skill 300% cast speed , es mindehhez megprobalni meg sok intelligenciat is elerni. Hat kb igy sikerult.
A sapiban levő relicet nagyon nehez kihozni. 6 ik Legendet befejező karimnak adta ki , Virslinel talan a 3 ik nal? szal eleg mazli kerdese a dolog , mindenesetre a jatek legjobb relicje. Ebben asszem egyetert Virsli is.
Ha ezen kivul mast nemis ereztem tole valodi hasznos feldezesnek, ezt mindekeppen annak tartom, ha eddig nemtettem volna szova most megteszem.
A resistjeim mint latod nem a legjobbak ,de igazabol nincs szuksegem rajuk. Energy leech/vitadmg meg stun resist van x3 hades runolashoz. Masra ide nincs szukseg , bar azis igaz , hogy nincs kifejlesztve az Oak passiveja es a tobbi aktban is ugyanezt a szerkot hordom. Mobra stunos orb , Bossra eruption + stoneform , nemigen van szukseg ra.
Movement speed ami egy casternel eleg fontos dolog , hiaba hanyagoljak el sokan. Sőt igazabol minden karinak fontos , ha mar csak azt nezzuk , hogy mennyi resz van a jatekban ahol csak futsz , mennyi idot takaritasz meg.., a harc kozbeni mozgasrol nemis beszelve. Nalam ez mindössze 119% , de az Oak sage , illetve a szinte allando farkas aura mellett tovabbi 25% ot novexik , ugy mar elviselheto.
Asszem nagyjabol ennyi , ha kerdesed van johet batran.
A heat shieldes dolgon meg ne oltodj:) legalabb tisztazva lett a skill valodi haszna.
-
George14 #14395 ok , köszi. és mégegyszer bocs :) -
dudovec #14394 Hat mostanaban mindig mas cuccot aggatok a casterjeimre , celtol fuggoen , de mindja osszevagom oket egy kepre , az a legegyszerubb. -
George14 #14393 bocsi rosszult tettem fel a kérdést:( azt szerettem volna tudni hogy milyen cuccok vannak a karidon -
dudovec #14392 Marmint a piros gömbre gondolsz ami rajtam van meg a peteken? Az a heat shield. 1 pontot erő kis fire absorbot ado cucc. Ha fire sebzes er akkor lemegy rolad tole de felfog valamennyit belole. De a fire absorption mellett ad még 15% fizikal damage resistet is. Namost ez vegig hatassal van rad amig le nem verik rolad a shieldet. Olyan helyeken ahol nem ér fire sebzes, hasznos tud lenni , mert nem esik le es ugy folyamatosan ved a fizikalis ellen. -
George14 #14391 Hi!
Azlenne a kérdésem hogy a video közben mi van a karidon? :p -
dudovec #14390 Kandurex: ah , most latom csak , hogy megiscsak bennhagytad azt amit szova tettem , hogy kitorolted. Bocs erte. Orulok h azt meghagytad (14270 rol beszelek) Igy teljesen rendben vagyunk , tovabbi jo munkat. -
dudovec #14389 Hat igen , de mar gazlenne ha egy ennyire evidens dolgon is osszekapnank. -
dudovec #14388 Hat ez teljesen cuccfuggo , helyzetfuggo. Ilyen kerdesre asszem nincs teljesen megfelelo valasz.
Arrol tudok csak nyilatkozni, hogy szerintem az ilyen 25 os szint elerese utan kezdokent egy ijasz Brigand ami eleg jol arat moboknal.
Bossnal ugyeskedni kell vele , dehat idovel ugyis elkell sajatitani egy megfelelo 'kari mozgatast' az eletben maradasert. -
virs lee #14387 A legnagyobb sebzést osiris artifacttal (100% healt reduction), ami osztályfüggetlen. ~~ -
Atreius #14386 Hmm THX a tanácsokat sokat okultam belőlle +1 kérdésem lenne hogy szerintetek melyik 2 masteryvel tom a legnagyobb sebzéseket bevinni ? -
virs lee #14385 Valamiben egyetértünk. Ezt felírom a naptáramba. ~~ -
dudovec #14384 Ez tök oke. Balklikkre alap a lightning , meg ha 1 es akkoris.
Shard akkor megis lemaradt ,hiszen kezdokent mindig azzal inditasz , mind1 h oracle v elementalist:) -
virs lee #14383 Illetve dweller után már el lehet kezdeni fejleszteni a cl-t, rec nélkül is jó kiegészítő skill, fele annyi idő alatt újratölt mint az eruption, és ami lényeges: mehet bal klikkre, nem kell miatta levenni a shardot a jobb egérgombról. Act3-ban egész hasznos a sok cold immune / resistes ellenfélre. -
virs lee #14382 Az előbbi 2 build csak a lényeges dolgokat tartalmazta, az elementalist meg is áll lvl54-nél, nyilván kitelik mellé más is. Oraclenél meg a cl helyett sharddal kell kezdeni, és aztán ha megvan a 100% rec stuff, akkor átpakolni a pontokat (vagy kihúzni staffos lövöldözéssel addig, de ez elég unalmas).
Kezdésnek ennyi kell mindkét esetben. Aztán earth esetén bejön mellé a dweller, mivel ahhoz se kell cucc. Ezután már csak akkor szabad továbblépni ha megvan a 100% rec, és kifejleszteni az eruptiont, valamint átrakni a pontokat shardról cl-re (instant stunlock + nagy sebzés = mobra a legjobb). -
dudovec #14381 Virs lee tenyleg nem kotedes:) De az 'earth' verzional nem valasztottal semmi tamado skillt az eruptionon kivul? Nem maradt le a shard? (gondolvan , hogy 'kezdo' nem 100 reces moka.) -
dudovec #14380 Hat megprobalhatsz egy dream-nature harcost petekkel kiegeszitve , phantommal egesz jol ellennel normalon , meg az oak is segitene. De kesobb mivel timeres skill magaban keves lesz, a naturenek meg nincs tamado skillje. A pszyo touch meg nemvalami eros sajna.
Igazabol ha harcost akarsz jo a dream warfarrel is , de a vedelme nemlesz tul eros, taktikazni kell majd kicsit.
Hunterrel is eleg fasza. Rogueval annyira nem. Defenderrel is jo, de ha az nemszimpi es mindekepp dreames harcos , akkor warfare.
-
virs lee #14379 Storm mellé earth vagy spirit a legjobb. -
Atreius #14378 A Defense valahogy nekem nem tetszik nem tom miért de nem jön be annyira.
Mondjuk egy Storm + Dream mennyire lenne ütős vagy akkor már inkább maradjak a Dream + Nature elképzelésemnél ?? Vagy esetleg még a Spirit amit eltudnék viselni sztetek melyik lenne a legjobb a 3 közül ? -
dudovec #14377 Hades run es a bonusz palya farmolasa azert van olyan jo cucckeresesre mint az 1.08 as Titan run.
Shorlexel kezdtunk multiban egy karit amivel direkt ugy jatszunk , hogy semmilyen mas karitol nemkap cuccot , meg penzt se , csak egymas kozt cserelhetunk , amiket talalunk. Hat nem mondom , tenyleg nehez lehet egy kezdonek , cuccos nelkul. Az immortal trhone javara azert annyi dönt , hogy level 20 ig kb 40 kek itemet talaltam , mig 1.20 as sima tqban , orultem ha jott 8-10... Szovala helyzet megsem olyan elkeserito:)
Virs lee amit a karirol irsz vegulis oke. Kezdonek tenyleg jo a shield (akarcsak egy Oak - vagy mind2! :D ), bar az igazan aldasos hatasa a shieldnek - a relative magas blokkolas , ugyis csak ien 34-35 os szintnel indul be igazan.
A Rally legfelso passiveja altalaban meger 1-2 pontot , foleg ha surun hasznalod , ki hogy szereti.
Kb level 33-34 ig a ami nehez a legtobb karival. Ott mar sok minden korvonalazodik benne , cuccok is nagyon erosodnek Kikell izzadni:) -
virs lee #14376 Mivel a dream a kieg újdonsága, a készítők próbálták úgy belőni hogy mindenhez jó legyen. De nem jött össze, inkább harcos kaszt mint mágus. Ami jó onnan az a phantom strike és a distort reality. Viszont ezek cooldownos skillek, kell hozzájuk -100% recharge cucc, amit nem könnyű csak úgy összeszedni. Főleg a kiegben, 1.08 alatt a bossok nagyon jól dobáltak cuccot, ez itt már nincs így (esély persze mindenre van, csak nem annyi). Ezért ajánlom a pajzsos conquerort, jó pajzsot mindenhol lehet találni, raksz bele turtle vagy spiny shellt (ad blockot), kell egy kék warrior kesztyű (+28% block) és annyi. Könnyen felcuccolható és végig jó lesz. -
Atreius #14375 Virs lee thx a tippet! Az lenne még a kérdésem, hogy a Dream-el hogy bánjak ugy mint 1 harcossal vagy ugy inkább mint 1 mágussal mert ahogy a varázslatait elnézem inkább közel harcra van tervezve szal ezt nem tudom eldönteni! -
virs lee #14374 Benne. A kieg a tgit.exe-vel indul, a classic a titan quest.exe-vel. Utóbbira csak akkor van szükséged ha nem kívánsz a kieggel játszani, csak classic. -
#14373 leszedtem az eredeti játékot,meg a kieget is.
Kérdésem,hogy felinstalláltam mindkettőt,akkor elég a kieget indítani,s abben benne lesz az eredeti is,vagy előbb a simát kell végigtolni? -
virs lee #14372 Legjobb a defense hozzá, de ha most kezdted, akkor valszeg nincsenek meg a szükséges cuccaid ahhoz hogy jó legyen. Kezdőkarinak legjobb a storm vagy a warfare, attól függően mágust vagy harcost akarsz. Stormból az ice sharddal érdemes indítani, és önmagában is életképes magas szinten is, ráérsz másik masteryt választani, addigra összeszeded talán a jó cuccokat is. Warfare mellé szintén legjobb a defense, azaz a conqueror. Csak egy jó dragon mace, és 100% block kell, ami pár közepes cuccal elérhető. Kezdéshez ideális, aztán majd runolsz vele dreamhez való cuccokat. -
Atreius #14371 Sziasztok! Nem rég kezdtem el ezzel a játékkal játszani és nagyon megtetszett csak nem tom hogy a Dream Mastery mellé mit válasszak. A naturen gondolkodtam de nem tom, hogy passzolnak e egymáshoz tudnátok valami tippet adni vagy elmondani hogy melyik mastery-nek mi az előnye.
A helpet előre is THX! -
dudovec #14370 Marmint a Summoner build 1 oldalas leirasa Virs Lee nek ment? Valamit csunyan elneztel. Vegulis erthető , nemersz ra 1 lapnyi flamebol kivalogatni , hogy mi az ami 'hasznos' , ha mashol nemis , itt az egyszerubb megoldast valasztod. Ok , ezis legyen. -
virs lee #14369 Sztem a pártatlanságoddal eddig se volt baj. -
#14368 Azon eskü elgondolkoztam, de miután alapvetően Virs Lee -nek ment, így törölnöm kellett. Pártatlanak kell lennem :/ (nem hagyhatom meg, ha az ővéit törlöm) -
#14367 Nem dobjuk ki két kézzel az embereket. Pláne, úgy, hogy alapvetően a játékról vitatkoztok, még ha túl is lépi a határokat. Ezért van a fórum, viták, flamek mindig is voltak, lesznek..szal, ilyen egy hely ez, de jó hely, és nem üldözök el senkit a fórumról.... ha nem muszáj -
dudovec #14366 Az teljesen korrekt , hogy kivetted a flamet, de a karakterfejesztesrol meg a jatekkal kapcsolatos 1 - masfel oldalas iromanyomat miert kellett kiszedni ami a forumozoknak szolt? De persze ezzel megin nincsmit tenni.