Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arra még nem sikerült rájönnöm h a játék végigvitele nélkül, mér nem lehet (elöször) is legenden játszani?

Shorlex hol bujkalsz?😄

zsirfecske
ja bocs, azt hittem csak gamebanshee-n nézegeted vagy vmi és nemtod kiegben mennyi. félreértettem. 150 int fölé szerintem semmiképp ne men, abból már simán kijön, erre példa az instant assám:
150 base + 41 clasp + 37 zöld amuban + 37 két high priest seal + 35 odysseus armor = 300, és 284 kell a clasp-hoz -30% req-kel. üdv

odyból, mastery statok, és maguk a cuccok amikben van int, kiszámolod hogy mennyi van benne, és amennyi a két mastery+cuccok kombó után hiányzik annyit kell adni magadnak. az utolsó cuccot mindig valami plusz 25% int gyûrûvel tedd fel, mert csak azzal fog menni.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

NeoMaN
Ohh, kösz!

Most volt 2.0 és már itt az új!

Szerintem az új tq vault-ra gondolt. Én ma szedtem le, végre tényleg kiírja a cuccokat és a tulajdonságait.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Valaki segitsen mar van a Stygian lurker mission amiert +4 normal/+6 epic/+8 legend attrib point jar na megcsinaltam minden fokozaton de valahogy ezek el is tünnek egy uj jatek inditasakor
csak nekem vagy mar mas is eszrevette ??

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

NeoMaN
Miez?

Azt vágom hogy mennyi az item req 😊 inkább arra gondoltam ki mibõl oldja meg ezeket. Ody jó ötlet, el is felejtettem. De a választ köszönöm.
VÉGRE VÉGRE VÉGRE egy vault ami kiírja a statokat is!!!!
Igaz hogy kezdeti és szar, meg sok a hibája, de valamit csak kiír!
és látom a fejlesztés irányát és örülök neki! 😄

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

az immortal throne nak van külön vault? ha van akkor egy linket adhatna vki ahonan le tudom szedni elõre is kösz

Tom3
Én azt néztem amelyik pl a fire mellet coldal is üt. 😛
zsirfecske
clasp: lev40, dex 159, int 405
hood: lev40, str 159, dex 394

int-et lehet jól tápolni, illetve az odysseus armor -30% requirement-je sokat segít ezen. annak lev42 kell és str 368.

tele van :S
nem tudsz vkit kidobni aki inaktiv? 😄

TQHU-1
TQHU
😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

oké mehetnénk csak mondj egy szobát hamachin vagy gyere fel egyre 😉
én szinte mindig fent vagyok csak nincs kivel játszani 😞

Valaki tud egy gyors választ adni? plz 12142
Persze eletmento hatasnak jo lehet , elvegre 2 potit betudsz nyomni amig meg vagy bujva , raadasul ad jo sok regent is.

Hat a stone form csak akkor jo , ha van valamid ami tud sebezni , amig meg vagy bujva.. Kurvakellemetlen volt , amikor nemcastoltam eruptot , a petjeim lehaltak , es mikor kijottem a formbol 4en alltak korbe, es stunolva voltam.. Ugyanis a stone formban ugyanugy eltalalnak , csak minden sebzes ami er lecsokken 0 ra , es a dotok sem sebeznek.. De mivel bekapsz minden spellt , ezert siman lehet az , hogy kapsz 1 hatalmas stunt mielott kijonnel , es meg be vagy kabulva amikor lejar a form.😊

Hat legenden is 2 utes a toxeus ugytunik , artifact nelkul is.. Az mas kerdes , ha a 4 flame spirtet meg azt a frazielt magamra engedem egyszerre, akkor nemtom kileechelni oket , mert 5 hero mar kicsit sokat ut az 5k lifeomra , meghat 20 szintel nagyobbak , de lesz ez meg igy sem😊

NeoMaN
sztem ilyenkor még jobban jársz, ha a skillpontokat nem dobálod el a másodlagosra

zsirfecske
attól függ mit akarsz. közelharcosnak én valami elementállal kiegészített build-et szeretek, ergo storm vagy earth. enyim storm lett, de lehet az earth stone form-mal jobb lett volna, ugye dudovec?

level 18 vagyok, majd mehetnénk együtt néha...

jó de most hogy már a kieg megvan miért ne válasszak 10es szinten 😄
de nem is ezen van a hangsúly hanem azon hogy mi legyen a második kasztom =)

NeoMaN
Najó, de te nem vagy normális!
😄DDD

Én 65-ig. 😄

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

NeoMaN
Mi az hogy 10-es? 10-es szint?

OMG, én vagy 35-ös szintig nem választottam másodlagos skillt.

hy! közelharcos templarnak ha 100 recet össze akar szedni min mennyit kell tegyen intre/dexre? mert nézegetem itt archmage clasp meg trackers hood-ot
ilyen kis szinteken még tökmind1 hogy milyen bottal mész szinte bármivel lehet szépen haladni. engem az érdekelne hogy a 10es Seer em nek mi legyen a második kasztja? 😄 és mikre pakoljam az attribute pontokat mert azokat nem költöttem el
ja és ha toljátok vmi hamachi szobában akkor pls annak adjátok meg a nevét meg hozzá a jelszót mennék én is ^^

NeoMaN
Még késöbb lesz meg....

CalebJoe
A Hades treasury-hez megvan a zöld meg a kék kõ, de a másik kettõt hol találom mert már mindent bejártam a first domain-ig.

Elõre is thanx!
zsirfecske
én meg viccbõl válaszoltam. többet nem fordul elõ. áruld már el miért jobb a +3 str a mágusodnak mint a +8% attack speed? ráadásul ha storm nimbus-t használsz a +% cold dmg hamarabb elérhetõ mint a lightning, de mindegy, te tudod.

NeoMaN
😊))

nem

Tom3
Tehát jobban mint az int?
nagyon

Tom3
Energy regeneration mennyire kell nekem? Csak mert inteligenciás ringeket hordok, és nem tudom melyiket volna így érdemesebb használni.
Tom3
valamelyik cuccom ad +13dex-et
az már nincs meg T_T na mind1 lent a 3. jó lesz
zsirfecske
kell a dex mágusnak is, a menõ köpenyekhez 150-170 dex kell, szóval szerintem célozd meg a 150-et mint szintet.

válaszd a második botot és menj tovább azzal, egyelõre még majdnem mindegy mi van a kezedben, ezért nem is nagyon éri emg relic-elni.

Greenpeace valoszinuleg kihagytal egy melléküldetést azert nem nyilik az ajto 😊
egy csoka szokta belülröl kinyitni ( itt talalkozol vele harmadjára )
Amideus vagy valami ilyen a neve ö halt meg mert valami zsák gyógyfü miatt , utana a salty field környékén mar mint szellemet ki kell szabaditani és utana fogsz itt bent vele talalkozni

NeoMaN
Pont azt írom, hogy sok a dex szerintem.

Nem tudom melyik bottal toljad, mert amikor én Stormcallert csináltam, végig ice sharddal mentem....

Tom3
Jó hát nem tudtam mi számít jónak😄 Jobb fegyverem nincsnek és ebbõl a válaszból nem tudtam meg melyikkkel toljam:S

Dexterity minek sokkal több?:S Inteligencian alapul a sebzésem nem?
NeoMaN
Hát ezek siralmasak. Meg a 92-es dexterity is. És miért vágtál bele egy relicet 8-as szinten egy trágya botba?

NeoMaN
A kiegészítõ vége felé a first domainben vagyok. Találtam egy zárt ajtót amire ráklikkelni sem lehet (tehát valószinûleg magától nyílik majd ki), ami mögött van egy jófajta ládika. A szinten (az elõzõeken is) mindenki halott. Hogyan lehet ide bejutni?

Tom3
Na szóval megint én. :S Lenne egy kérdésem, mert nem birom eldönteni hogy melyik a jobb bot 😄
Na szóval, melyiket használjam a 4 közül?:S
kép1
kép2
kép3

Egy ami fent és a 3 lenti lenne az.
Egyedul azt nem ertem, hogy a leredukalt eletet hogy a francba utom le 300 as avarage dmg vel , mikor regen az utolso centit is pufoltem v 5 masodpercig egy 1500 uteses karival...😄

Hat ottvan rajtam az osiris , de nelkule is ilyen a dolog , mert amikor bejon az Osirisem akkor sokkal csunyabban nez ki a dolog😉 Shorlex aszonta h szar az Apollohoz kepest, mert gondolom nemtudta elegge lehuzni a vitality dmg resistjet a bossnak , amit en kb 150% al huzok le.. De igy se jon be mindig a dolog.. pl a videon ahol epic titan 2 utestol szetesik , ott pont beadta a 2 ik hitemre.. Elvileg 100% health reductiont csinal , dehat gondolhatod h legend bossoknak van apsorp, resist, anyamfasza szal ha felraksz 1 ilyet egy nem spirites karinak , valoszinuleg nemfogod ugy leutni titant ahogy nekem sikerult. Hydra killnel nem kapcsolt be a dolog , egy +4 skilles necrosis meg +4 skilles takedown (45%) meg a dark covenant oldotta meg a dolgot ugy hiszem.. A 11-20 as spearrel kb 400 a DPS em , ha rajtam van az osszes auram.

Toxeust amugy 2 utessel utottem epicen ezzel a karival, akkor meg artifact nelkul, az elso utesem altalaban a 95% hp jat levette. Nemtom hogy lehet igazabol 😊 , de valami durvasag van ennel a charmernel.

Tom3
Na én töltöm addig is nyomtam kicsit, hát 1,5-2óra után most dobott ki elég érdekes.
zsirfecske
töltsétek már le azt a rohadt kiegészítõt és minden oké lesz...

Athen elötti mocsarban van de csak legendary fokozaton van kedve megjelenni 😊