Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja ,jo sok elementalod van , raadasul ha felraksz ilyen 50 cold dmg 30% slowed ringeket is melle , akkor megtapabb a dolog. Btw milyen warfare csit skilljei? Nincsabban semmi csit , ha nem 100% reccel hornozol meg ancizol:)
Btw enis sokkal jobban jartam volna a hunting helyett a stormal , de leginkabb a dreammel , de mostmar mind1:\ 100% rec nelkul is boven jobb lenne a lucid dream , a legfelso trance meg jobbklikkre 1 phantom.. Ezvan.
Btw enis sokkal jobban jartam volna a hunting helyett a stormal , de leginkabb a dreammel , de mostmar mind1:\ 100% rec nelkul is boven jobb lenne a lucid dream , a legfelso trance meg jobbklikkre 1 phantom.. Ezvan.
a phantom-os total dmg persze erre is vonatkozik, nomeg ott vannak az apróságok még a többi cuccnál, pl. hood 55 light dmg stb.
amúgy level 36-on öltem le titánt (legál, lev15-tõl legit +exp cuccok), 0 halál eddig, persze ez késõbb még változik nyilván. de normálon álom volt vele :)
amúgy level 36-on öltem le titánt (legál, lev15-tõl legit +exp cuccok), 0 halál eddig, persze ez késõbb még változik nyilván. de normálon álom volt vele :)
dudo volt egy thane-em régen ami elveszett. kb. külön erre a lenti bunkóra akartam építeni, pont az encsantolt elementál dmg-ek miatt:
szerintem nagyon táp, fõleg ha int-re is gyúrok kicsit :) és legalább nem unalmas tiszta fizikál...
most hogy van kieg viszont szerintem már jobb a prophet, warfare csít skilljeit leszámítva dream erõsebb szerintem. nomeg új mastery, kevésbé unalmas...
szerintem nagyon táp, fõleg ha int-re is gyúrok kicsit :) és legalább nem unalmas tiszta fizikál...
most hogy van kieg viszont szerintem már jobb a prophet, warfare csít skilljeit leszámítva dream erõsebb szerintem. nomeg új mastery, kevésbé unalmas...
Tetszik nagyon , hogy vegre van egy harcosom , rendes harci felszerelessel , csak fosok h legenden agyonvagjak majd , merhat nemlesz olyan eletszivasa mint a charminak;>
Csak sajna mivel nincs recem , igy kb az art of the hunton es a studyn kivul semmit sem hasznalok a huntingbol... Szal lehet jobban jartam volna egy Thannel , mert a squall picit gyengebb a studynal , de tobb mana , storm surge, nimbus , stb.
slayerezek ja, telleg nem akarom ma ajnarozni a chamert , de gondolkodtam meg , hogy mi lehetne olyan oltogep , mint a charmer 100% reccel , es meg nincs megcsinalva.. Hat a hauspex egyedul , bar az sem lenne olyan jo szerintem, kiveve mobokra. Szal gondoltam csinalok 1 bika slayert , recharge nelkul , fullfull warriort , es ugytunik , hogy mar a defensive abilitym is felaldozom vele , meg a resistem is , csakhogy kihozzam a max utest belole:D
mér mit kezdtél? csak nem slayert? :D
hallod, epic memphisben vagyok, ha nma letolod addig, akkor onnan mehetünk együtt.
õszintén be kell valljam, már így epicen sem olyan hihetetlenül jó a harbinger, persze nem rossz és minden mob egy fantom ütés, de ugye az alapütésem az csak ilyen 1,7k (mondjuk ez 2,5-3 között lesz ha minden passzív ki lesz tekerve meg a side questek is meglesznek, plusz még lesz artifact, szal nem olyan rossz az egyelõre) és a bossok nem úgy mennek le ahoyg gondoltam. Ugaz hogy nem a legfelsõ trance-el nyomom, de így is vagy 80% damage resistet veszek le róluk és mégis pl. Mantit legalább 6 mp-ig kellett püfölnöm hogy lefeküdjön...
Szal télleg nem hat a super ultra bossra a stun, azaz maradt az immune,. de minden mást (telkine, bika, szal minden ami nem a régi nagy négyes és hades) stunnal ütök.
Mondjuk még lyre of apollo nincsen rajtam, azért az sokat fog dobni bossokra, mert nem fognak tudni castolni :D
hallod, epic memphisben vagyok, ha nma letolod addig, akkor onnan mehetünk együtt.
õszintén be kell valljam, már így epicen sem olyan hihetetlenül jó a harbinger, persze nem rossz és minden mob egy fantom ütés, de ugye az alapütésem az csak ilyen 1,7k (mondjuk ez 2,5-3 között lesz ha minden passzív ki lesz tekerve meg a side questek is meglesznek, plusz még lesz artifact, szal nem olyan rossz az egyelõre) és a bossok nem úgy mennek le ahoyg gondoltam. Ugaz hogy nem a legfelsõ trance-el nyomom, de így is vagy 80% damage resistet veszek le róluk és mégis pl. Mantit legalább 6 mp-ig kellett püfölnöm hogy lefeküdjön...
Szal télleg nem hat a super ultra bossra a stun, azaz maradt az immune,. de minden mást (telkine, bika, szal minden ami nem a régi nagy négyes és hades) stunnal ütök.
Mondjuk még lyre of apollo nincsen rajtam, azért az sokat fog dobni bossokra, mert nem fognak tudni castolni :D
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Ja lehet.. En csak az 5k-t sokkallom res levetel nelkul , ugy h battle rage se megy, se zaszlo , farkas aura se semmi.. csak onslaught.. Bar persze lehet , de gyanusan sok kritet ut rage nelkul is.. Szal a karim amivel kb megcsak normalon vagyok , 1k majdnem az off abilityje, relative kis karakterkent , es kozelse ut ennyi kritet, erdekes:D
én is egyetértek ravasak-kal, egyáltalán nem lehetetlen.
az ares helmben is meg az achilesben is van csomó off ability, plusz a passzív, meg ki tudja mi van rajta még, ami olyan cucc (pl a fegyókban is lehet, nekem abban is van egy csomó).
szal a conq-om battle rage nélkül 900 off abulity, azzal együtt majdnem 1400, és azért neki is bejön párszor, meg van már minden damage-et kiíró mod is, stb stb...
az ares helmben is meg az achilesben is van csomó off ability, plusz a passzív, meg ki tudja mi van rajta még, ami olyan cucc (pl a fegyókban is lehet, nekem abban is van egy csomó).
szal a conq-om battle rage nélkül 900 off abulity, azzal együtt majdnem 1400, és azért neki is bejön párszor, meg van már minden damage-et kiíró mod is, stb stb...
dudovec nem teljesen lehetettlen
a 61 szintu conquerorom is szinte mindig kritikalt nyom igaz alapon csak 3000 körülieket :)
semmi cheat csak jo cuccok es ez meg fokozni tudnam csak akkor a resistjeim lennenek alacsonyak nagyon
a 61 szintu conquerorom is szinte mindig kritikalt nyom igaz alapon csak 3000 körülieket :)
semmi cheat csak jo cuccok es ez meg fokozni tudnam csak akkor a resistjeim lennenek alacsonyak nagyon
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
ja es kb vegig krittet ut zaszlo meg battrage nelkul.. vicces:D
Ja talaltam egy erdekes videot , egy csavo nyomja le rajta a secret mapot egy 75 os dual wield championnal.. Nekem oszinten szolva kicsit fakenek tunik , hogy 5 ezres kriteket ut resist levetel nelkul megallas nelkul.. Nameg toxeust nem meri bevallalni 1v1 be , de ahhoz kepest jokis video , irtam is az arcnak h toltson mar fel egy screent az avarage dmg jerol , mert gyanus ez nekem, h plague meg zaszlo nelkul 5k s kritek mennek a 80 as herokra.
itt a video
itt a video
Romoto : kosz a zeneket majd fontolora veszem:) Bar igazabol mewgkene mar csinalni h legyen pvp IT be , es pvp zgethetnenk paran neha, abbol kene videozni , mer olyan meg nemnagyon van neten:D
Egykis off topic , na valahogy igy nez ki a wow , ha valami bug hijan nincs casting timeja egy varazslo spelljeinek , szal ez ilyen 100rec szeru dolog. itt a videó
Egykis off topic , na valahogy igy nez ki a wow , ha valami bug hijan nincs casting timeja egy varazslo spelljeinek , szal ez ilyen 100rec szeru dolog. itt a videó
hat shorlex aszontad h paras volt a szitu:) lifem 25% at nemtudjak levenni, apsorp nelkul:)
nocsak, egy régi pajtás. kieg büntet, és még mindig nem tudtunk lefüggni a játékról. részemrõl kb ennyi :)
CSá mindenkinek!
uhh de rég jártam erre,mizujság emberek?<#vigyor3>#vigyor3>
megy még mindig nagyüzemben a lootolás?
kb olyan rég jártam net környékén h megkérdezem,mi van a kieggel?
uhh de rég jártam erre,mizujság emberek?<#vigyor3>#vigyor3>
megy még mindig nagyüzemben a lootolás?
kb olyan rég jártam net környékén h megkérdezem,mi van a kieggel?
Ja a legviccesebb, hogy úgyléptem szintet viszonylag gyorsan a végén, hogy a sírkövemhez copperrel mentem vissza mindig, tiszta haszon volt az a sok halál :D
Ne vedd komolyan, elvégre nem ördöngõsség nem behalni ezekkel a spellekkel, csak nyílván fel kell tupírozni a karit megfelelõen, nekem nem volt, ezt írtam is, de majd összerakom másképp... :)
Meglátjuk :D
ditrort reality normal-on a leghasznosabb skill. simán felezi a játékidõt, öröm vele írtani, nem kell egyesével szarozni. késõbb biztos gyengül.
A squall különben nagyon bejött... még legend hades-en is hatékonyan írtott magában, az alt miatt ugye át lehet pakolni a falak túlsó oldalára, stb., simán kifingattam vele nagyobb mob csapatokat 1-2 perc alatt... a cerberust is a kapuban állva csak a sima squallal fingattam ki, meg a hidas bosst is... :)
mármint hogy az leüti?
csak a 3 caster;>
nem a recharge-ot kell kiváltani, mert nem az a lényeg, hanem az nrg cost, azt meg nem tudja az a vacak, azonkívül lyre of apollot akarok bossra, mert akkor aztán nem spellezik az semmit nekem... :D
bár nem ismerem legenden azokat a gólemeket, sztem azért nem lesz velük gond, mert a fantom az olyan hogy messzirõl alábuksz és mire feljössz és ütsz, addigra meg ugye stunolva vannak, meg ott van a damage absorp is végsõ esetre. nem tom majd meglátjuk.
de ez a nightmare engem is foglalkoztatott, mert tényleg olyan kis pöcs, én is azt hittem hogy magasabb szinten szebb lesz, mert az a gyûrûk ura szem az jól néz ki de ez a nyúlvány ez télleg gáz :D
és ah mégis lehalnék (ami sikerült normalon kétszetr is, értitek, azért ez tehetség még ha félig meddig lag is volt mindkettõ, de félig nem... :DDDD), akkor majd megyek a conq-al és megbosszulom, mert azt nem üti le semmi :DD
bár nem ismerem legenden azokat a gólemeket, sztem azért nem lesz velük gond, mert a fantom az olyan hogy messzirõl alábuksz és mire feljössz és ütsz, addigra meg ugye stunolva vannak, meg ott van a damage absorp is végsõ esetre. nem tom majd meglátjuk.
de ez a nightmare engem is foglalkoztatott, mert tényleg olyan kis pöcs, én is azt hittem hogy magasabb szinten szebb lesz, mert az a gyûrûk ura szem az jól néz ki de ez a nyúlvány ez télleg gáz :D
és ah mégis lehalnék (ami sikerült normalon kétszetr is, értitek, azért ez tehetség még ha félig meddig lag is volt mindkettõ, de félig nem... :DDDD), akkor majd megyek a conq-al és megbosszulom, mert azt nem üti le semmi :DD
Ha odamész ütni akkor az 5-t "gigantos dacryl" bõl lestunolsz kb 3-4 et és a boss meg egy másik aki kimaradt a szórásból leszed 0,5 sec alatt...1-2 esével ok, de 5 körül nem szoktam "odamenni ütni", inkább magamra húzom egyesével, és pár bossnak mindeggy a phantom-distort, mert belegázol és leüt szimplán közben... :)
Ha rogton odamesz a gigantos dacrylokhoz es utod , akkor nemnyomja a spelljet , foleg , hogy stunolhatoak is stb.. Nekem nemvolt stun, de nemnyomtak le a charmit soha , pedig a conju soxor lefekudt toluk.. Egyedul amikor van az a madar ijasz boss , befutok takedownal ra , es egyszerre ramchargeol a 4 sarga korbe + ramnyomja azt a szurke energy meg eletszivo spelljet , akkor szoktam becsokizni.D
Szerintem megfelelõ arifacttal pl. Talisman of the Jade Emperor, kiváltható a Pelaron meg a Lykaion Malleus (ezekkel toltam a phantom-distort-ot, swapba pedig a squall-hoz egy Fingerbone of Boreas-t használtam) és akkor lehet valami húzósabb cuccokat pakolni neki, pl betrayert Aionios-al...de ha a lykaion-pelaron-fingerbone kevés volt hozzá még fullos+4 skilles spellekkel: storm nimbus, stb. ( mert próbáltam 2 copperrel is) ?, hát nemtom...
hát ez simán lehet probléma, a nagy gólemek a végén engem is rendszeresen szopattak a briganddal, pedig azzal aztán tényleg lehet messzirõl lõdözni. ha egyszer benyomják a spellt, akkor ott vége bárkinek...
én kb str/int 1:1 arányban nyomom, csakis light-os fegyver+zeus relic-kel, szerintem azért az instant phantom elviszi majd a hátán. amúgy life-ra 200-at tettem csak pluszba, így most 4000 körül van, persze % bónuszok miatt. meglátjuk.
amúgy a nightmare marad ilyen buta kinézetû (mint a búnusz map elsõ lénye), vagy felsõbb szinteken olyan lesz mint a trailer-ben? netán rosszul emlékszem, és az a nagy szem más volt? hehe
én kb str/int 1:1 arányban nyomom, csakis light-os fegyver+zeus relic-kel, szerintem azért az instant phantom elviszi majd a hátán. amúgy life-ra 200-at tettem csak pluszba, így most 4000 körül van, persze % bónuszok miatt. meglátjuk.
amúgy a nightmare marad ilyen buta kinézetû (mint a búnusz map elsõ lénye), vagy felsõbb szinteken olyan lesz mint a trailer-ben? netán rosszul emlékszem, és az a nagy szem más volt? hehe
dehogynem, emlékszel hogy ájuldoztam a WOW-ról (és fenntartom, csak nem fizetek érte egyelõre) pedig annak még ilyen sincs a grafikája. :D
egyébként lehet hoyg nekem is csak a szám nagy, normalon mentem csak végig a harbingerrel, de mindenki 4-5 mp volt. aztán lehet hoyg lesz ez még így se, de akkor nyomom majd neki az ancikat, hogy legyen target, amíg odasunyiskodok a fantommal :D
egyébként lehet hoyg nekem is csak a szám nagy, normalon mentem csak végig a harbingerrel, de mindenki 4-5 mp volt. aztán lehet hoyg lesz ez még így se, de akkor nyomom majd neki az ancikat, hogy legyen target, amíg odasunyiskodok a fantommal :D
Szerintem nincs az kurvajó játékmenet ami egy ilyen gagyarák grafikát feledtetni tudna :)
Hát tudod a puding próbája az evés... a phantom stunjára és a pertyfijra immunis a hades végefelé pár boss, és egy kósza ütéstõl megfeküdtem rögtön, monjuk jó szar res. ekkel toltam...
ne már romoto...
sztem egy pure dream kari is simán legyakálja az egész mindenséget a fantommal, meg a distoration wave-el. mondjuk lehet hogy neked mágusod van, azt nem tom, de dream sztem igazán közelharcosnak jó. és egy prophet squallal, folyamatos, 250 cast speed fantommal nemhogy már ne csesszel le mindenkit 10 mp alatt.
mellesleg ez a játék amit linkeltél nem biztos hogy olyan rossz, mert ha ötvözi a TQ és a WOW jó dolgait, és sztem a fejlesztõk erre törekednek, akkor k..va jó kis játék válhat belõle.
sztem egy pure dream kari is simán legyakálja az egész mindenséget a fantommal, meg a distoration wave-el. mondjuk lehet hogy neked mágusod van, azt nem tom, de dream sztem igazán közelharcosnak jó. és egy prophet squallal, folyamatos, 250 cast speed fantommal nemhogy már ne csesszel le mindenkit 10 mp alatt.
mellesleg ez a játék amit linkeltél nem biztos hogy olyan rossz, mert ha ötvözi a TQ és a WOW jó dolgait, és sztem a fejlesztõk erre törekednek, akkor k..va jó kis játék válhat belõle.
Mondjuk az õr az egyik ilyen kör kapu mögötti porondon volt aminek a közepén az a szétverhetõ kristály basz van, tiszta cirkuszi élmény volt...máskor meg a porond elõtti folyósó kapuja elõtt futottam bele, de akkor nem nyomatta azt a durva spelljét és viszonylag könnyen ki is tudtam fingatni a spealbreakerrel :)
Nemtom fecske de nekem a prophet nagy szívás volt legend hades végén, kb majdnem minden boss elfektetett legalább egyszer (artifact nélkül) squallal swap phantom-distort al, 100 rec el, hades elõtt az õr kurva soxor ( azt úgy tudtam csak megfingatni hogy körberohangátam vagy 50 szer míg a két gagyin sebzõ petem felõrölte :S , mondjuk mázli hogy a nightmare confusion hatott rá, mert akkor megálhattam egy pár squall erejéig, de a lökéshullám szerû spellje ha elkapott elfektetett tehát nagyon kellett köröznöm) ,meg a hades is párszor ...le is áltam vele egyenlõre a 64 szintnél, ...remélem jobbat hozol ki belõle mint én...mondjuk a stormcaller miatt fölösbe volt már rajta némi int meg energy aminek inkább a streng-health ra kellett volna mennie...ja a health ra figyelj mert a végén nagyon csirke lehet az a 2500 life ha nem pakolászol hozzá, nekem az tett be tán a leginkább, valszeg gyúrok rá majd még, meg artifactolom, hátha....:)
Köszi az infot :D
De hogy így elcseszni valamit, hogy mindet külön külön kelljen megnyitni mint egy hülyegyerek...
Egyébként nagyon tetszenek az új side questek, végre vannak köztük értelmes adalékok. ez a plusz str/int/dex/health meg a total damage és plusz skill asszem mindenkinek elég jól jön.
Azt nem tudja valaki, hogy a sipny shellben lévõ 50 damage az csak akkor jó ha pajzzsal ütsz (magyarul csak defendernek) vagy hat sima ütésre is?
De hogy így elcseszni valamit, hogy mindet külön külön kelljen megnyitni mint egy hülyegyerek...
Egyébként nagyon tetszenek az új side questek, végre vannak köztük értelmes adalékok. ez a plusz str/int/dex/health meg a total damage és plusz skill asszem mindenkinek elég jól jön.
Azt nem tudja valaki, hogy a sipny shellben lévõ 50 damage az csak akkor jó ha pajzzsal ütsz (magyarul csak defendernek) vagy hat sima ütésre is?
gamebansheen kinn vannak az uj cuccok.
ja.
Dudo, képzeld életemben elõszöt végigmentem act4-ben :DDDD
Csak azt nem tudom hogy a bonusz pályára hogyan lehet bemenni? sealed by guardian, tudom hogy már kérdezték, meg mintha valami kulcs kellene, de azt hol kapok? vagy ad hades vagy nem alapon megy?
Csak azt nem tudom hogy a bonusz pályára hogyan lehet bemenni? sealed by guardian, tudom hogy már kérdezték, meg mintha valami kulcs kellene, de azt hol kapok? vagy ad hades vagy nem alapon megy?
Ahha szal csak viccbõl hát loool én meg itt forgatom magam vagy 2 napja hogy wtf ra jó az a tekercsxD
ja az arc:D nightie poen;>
lehet erre a reflectre alapozni , csakhat tul kene elni legenden:)
En azzal szorakoztam , hogy olympuson bealltam 6 ien kis minotaur koze.. Legenden is olyan kicsiket kaptam toluk, hogy mire lement a lifem annyira, hogy utnom kelljen az eletbe maradasert , addigra korulottem mindegyiknek ien 10% elete lehetett , a deathcilltol:) Alig birtam visszaleechelni az eletet ugymar;>
lehet erre a reflectre alapozni , csakhat tul kene elni legenden:)
En azzal szorakoztam , hogy olympuson bealltam 6 ien kis minotaur koze.. Legenden is olyan kicsiket kaptam toluk, hogy mire lement a lifem annyira, hogy utnom kelljen az eletbe maradasert , addigra korulottem mindegyiknek ien 10% elete lehetett , a deathcilltol:) Alig birtam visszaleechelni az eletet ugymar;>