23078
-
dudovec #14525 Marmint normal act3 bol? xD Nemrossz dolog a 100 block , csak ahhoz is ido kell , meg jobb cucc , pl a warrior.. Mennyi eselye van h egy kezdonek kiesik egyaltalan normalon? A legendes pajzsoknak van turheto % a csak, de mig eljutsz odaig azer kapsz rendesen.
Egy kezdonek normal olympuson olyan shieldje van , hogy 15% to block 130 dmg. Minotaurok meg ilyen 200 akat lazan utnek , a nagydarab ien 500 at is akar. Vannak 5-6 an, szarrastunolnak meg szarrautnek , ha van egy szintednek megfelelo shielded akkoris. Mer egy kezdo nemnagyon fogja 3-4 utesre eltuntetni a , boven van a moboknak idejuk utni.
Bar megjegyeznem , hogy Juggerrel meg szar cuccal is lazan mentek a minotaurok;> orb rulz;)
-
virs lee #14524 Warrior kesztyűvel, act3-ból hozott ződ pajzzsal (+turtle shell / spiny shell), focussal simán ki lehet hozni a 100% blockot, ami gyakorlatilag absorb. K. jó dolog. -
virs lee #14523 használj egy nagy slowed et adó fegyót
Ez működik artifacttal is, oraclemnek olyan zeus ikont raktam össze, ami 66% slower attackot ad (+60% light dmg, +40% stun, de ezek alapértékek), aki el is jut hozzám, az is olyan lassan üt hogy simán elfutok. ~~ Csak a bónusz spell nem kapcsol be soha, mert az támadás esetén jönne csak elő, addig meg nem jutnak el. -
dudovec #14522 Normalon keves a pierce resütjük a moboknak ahhoz kepest h miket sebez a marksmanship a passivjaival. Minel nagyobb tomeg van , annal jobban irt:) -
dudovec #14521 Hat nemtom basszus. Asszem nekemnis relodaded tq , es unleashed IT.
Ugy raktam fel , hogy d:/titan/tq/ -ba a sima , es a titan mappaba az IT.
Szal felmegy a sima , semmi krekk ,zonnal IT ra. Ezutan sincs krekk ha jol emlexem , szal jatek inditas. Amiert szol azt engeded neki. Ha nemsikerul , akkor huzd ki a netet es probald meg ujra. Ha igyse megy akkor nemtom.
Lehet futna valami vedelem ami belekavar, passz. -
#14520 Titan.Quest-RELOADED
Titan.Quest.Immortal.Throne-Unleashed
ezek vannak, és lövésem sincs miért nem updatelődik:(
"neither command line parameter specified is an existing directory" -
Shorlex #14519 Romoto, ne csináld...
Pajzs? Játék elején, mondjuk ilyen 8% chance to block 1X damage? mindez 2,5 sec shield recovery cooldown-al? az igen, az nagy életbentartó tényező. Játék végén meg mi tart életben, hogy senki nem ér oda hozzád, ha odaér, akkor majdnem 100 dodge-od van, vagy az hogy egy egy mob 3k-s ütéséből leveszel 780-at legjobb esetben? No...
Typhon meg melee karival kezdőként no cuccal no tapasztalat ezerszer inkább felejtős, mint egy ranged karival, legyen az hunter vagy egy jó mágus. Amit leírtál az kicsit anakronisztikus egy kezdőnek: ilyen castokat ugyanis kb másodpercenként nyom, akkor meg mikor érjen hozzá? Válasz: amikor fúj tüzet, vagy amikor megy, akkor van erre időd leginkább. De ha egy melee karival arra b..od el az időd, hogy amig lehetne ütni te odamenj, akkor kb nem lesz rá lehetőséged hogy megüsd. Hunterrel ez nem gond: beleállsz amikor van egy kis szusz és lövöldözöl. Ennyi -
#14518 Ja és a kezdő íjjász csak a nyílt terepen lessz nyugis elvileg, hol vannak a barlangok, sírhelyek stb ? ahol még helye sem lessz elég, de a sok pierce res. es csontiból bőven akad... :) -
#14517 Az íjjász pont ellenkezőleg gáz , kb. olyan mint egy mage kari, nincs pajzsa, ami egy kezdőnek kész vesszőfutás, sokkal többet kell "el" mozgatni a karit...ha nincs gyakorlata a shifttel kb. mindig belerohan lövöldözés közben a mobokba és egyebek, typhon meg nyom egy koreográfiát amit ki lehet tapasztalni kb 2-3 lehalás után, és simán leüthető bármivel, ha van türelme valakinek körbe-körbe rohangálni. E szerint a használati utasítás szerint bármilyen meele kari szétszedi : Ha rajta van a reflect (tüskés) ne baszogasd, ha elindul egy meteor ne állj alá, ha leszív fuss egy kört és potizz, és használj egy nagy slowed et adó fegyót (hogy kiverje a szemed ha valami szart castolna), persze rá kell tenni pár res gyengítő spellt, ha van olyanod, meg minden egyebet...ja és nem árt párosával fölszedni a shrineket közben. -
Shorlex #14516 OKOK, de én nem wardenről beszéltem, hanem íjas íjászról.
Az sztem kezdőnek stabilabb, mint mindenkihez odamenni az arcába és onnan kapni a matériát. Ahhoz azért kell egy kis tapasztalat...
Képzeld el a titánt, ahogy akár normalon mittomén 300 damage-el ütöd, de nem ám messziről, hanem pacekba. Kb rohangálsz körbe körbe hogy meg ne öljön és teljesen kétségbeesett vagy hogy az életben hogyan fogod megölni. EZzel szemben egy hunter felteszi a mastery shrine-t, megvárja, ráteszi a titánra a study-t azt amikor fúj tüzet (mert akkor van a legtöbb időd) messziről a biztonságból lövöldözöd 2500 pierce-el. Nehogy már ne legyen jobb... -
#14515 Csak a vita kedvéért, a qonquerer kb. egy tank, nem cuccspecifikus, és tök stabil, mindenre hat a fizikai dmg.-ja, a hunter a pierce csak a study val tudja ezt...
jobbak a statjai, mert több health ot ad a warfare, a dex meg a streng a az egyiknél több a másik rovására és ez oda-vissza játszik , úgy-hogy ez nem érdekes, hacsak annyiban nem hogy a +streng jobbat dob a karin ...
meg stabilabb a conq. védelme mint a wardené a battle standard+passzívja miatt ami a study hoz képest még be is véd+1 all skill...szóval kezdőnek viszonylag biztonságos, dinamikus kari, és nem kell hozzá extra cucc
a nature kasztot idáig hanyagoltam ezért inkább nem vitatkoznék ebben az irányban, igaz ismerni már ismerem eléggé, mert anno pvp ben eléggé alázott az a plaque, asszem írtam is eleget róla ... :)
Mindenesetre tényleg grayfox 14492 hsz. val abszolut egyetértek, nála az igazság... :) -
#14514 mountolt -
#14513 szerintem ezt ő is tudja :)
"sehogy nem updatel, ha crackelem a TQ-t akkor legalább az elindul" -
Shorlex #14512 crackelés után nem update-el!!! -
#14511 majd ha hazaérek megnézem az én verziómat.. az egyszerűen elindul updatel stb, crack nélkül..
dvd-re van kiírva, vagy mountolt? -
#14510 sehogy nem updatel, ha crackelem a TQ-t akkor legalább az elindul, de az updatelést sehogy nem sikerült kicsikarni belőle -
#14509 én úgy emléxem, hogy kőkemény dnb-ket pakolt a videók alá xD -
Shorlex #14508 jah a zene meg egy ilyen ősrockos maradékcsákónak persze hogy gyötrelem, nem követed a divatot? :DDD -
Shorlex #14507 mi az hogy zzz a titankill???
nyilván nem fogok nekiesni tüskéstül mert akkor két ütés és a 11k életemmel együtt mehetek a fountain-hez...
Amikor pedig leesik róla, 4,7 mp azért az elfogadható asszem.
Most csinálhattam volna azt, hogy láma módon bemegyek, azonnal ki, majd 3-4 mp múlva megint be, hogy mire odaérek leessen a tüske, és úgy vágom a videot, mintha elsőre rontottam volna be, de nálam meg az a láma. Megvártam hogy lemenjen ennyi. Az meg hogy a farkasokat ütötte, nem engem: szerinted ha ütött volna, nem ugyanez lett volna? dehogynem. Virslinek bizonyíték egyébként a dolog arra, hogy nem a 40ik alkalomra a legjobb felvett video, hanem bementem azt az első amit felvettem bekerült.
Shaba: állítólag a hálókábelt is ki kell húzni, úgy megy. Ilyet csak egyszer mondtak de múködött. -
dudovec #14506 JA , huzd le a netet es probald meg ugy az egeszet. Lehet ugy jolesz.
Shorlex: nemrossz a video , bar a titankill eleg zzzz... :D A zene pedig egy gyötrelem
De a kari rendben van -
#14505 nah valami szopás van
The Titan Quest has encountered an error -
#14504 épen ott tartok...valami hibaüzenettel nem csinálja meg :D
-
dudovec #14503 1 dologra majd azer figyelj , valaki szolt , hogy neki az updatet amit az IT csinal az elso inditas utan , nemvolt hajlando megcsinalni. Lekellett hozza huzni a netet addig. De remelhetoleg minden jolesz -
Shorlex #14502 sztem meg championt
mondtam már, hoyg imádom reklámozni? :DDD
ja mondtam, csak törölték, most pótolom, nem kapom meg különben a jogdíjamat :D -
dudovec #14501 igen -
#14500 szal az alap az reloaded a kieg meg unleashed,
az normális, hogy a kieget külön mappába kell telepíteni? -
dudovec #14499 unleashed v miafranc , na.) -
dudovec #14498 Reloadedre ramegy a kieg tutira , mert nekemis azvan. De szerintem unsleashed? el sem lenne gond, de azt a reszet inkabb passzolom. -
#14497 ez vicces...telepítés elején megkérdezte tudti akarom-e folytatni, mert nem érei el a gépem a minimumot...
AMD Athlon 64 x2 Dual Core 4200+
2giga Kingston 800MHz
Ati x1950
egyébként az hogy milyen verzió számít? TQ az reloaded -
#14496 már én is alig várom, hogy hazaérjek a wardenemhez ^_^ -
#14495 hát azért a legtöbb embernek az rpg-kben megvan a favorizált classa :)
pl egy megrögzött warri inkább indítson conquerort mint rangert :D
item farm ide vagy oda
-
dudovec #14494 grayfox: senki nemmondta, hogy 'kell' barmit is valasztani. Csak egesz egyszeruen hunterrel a legjobb elkezdeni. Masfelol sztem a kezdo se tudja h mivel elvezne a legjobban. De ha annyira unszimpi az ijasz , akkor iceshardos caster. Ha meg azse szimpi , akkor valami defender meleere.
Parral korabbi postomban emlitett 4 kari kb erőssegi sorrendben van. Bar jo kezekben jobb a Champ a Guanal;) -
dudovec #14493 Az a durva , hogy ilyen helyzetben 30% reflect , vagy ien 80 poision retalition megmentett volna -
#14492 én nem akarok arról vitát nyitni, hogy melyik kari a legjobb kezdőknek. én csak azt mondom, mindenki válasszon a maga belátása szerint, olyan casttal játszon, amit élvez-szeret.
akinek nem jön be az íjászkodás, fenének szenvedjen vele, ha nem szereti a karit :) -
dudovec #14491 Haat ez kesz. Vegig vergődtem magam ezen az elcseszett flayer jungelen (soronis) , gray sisterst is sikerult osszepakolni egy kis szenvedes/micro aran. Epp megyek az utolso quest fele , sehol senki , egyszer csak csörög a telo , kiugrok a fotelbol , felkapom , dumalok par percet. Ülök vissza , latom , hogy a karim a refresh fountainnal all , mondom ez gyanus. Nezem, latom h hopp megvan az elso death:X Namondom , megcsekkolom mar akkor , hogy mi vert agyon , elerek a sirkőhöz , sehol senki.. Aztan egyszer csak latom , hogy 1 szem ien kis szurke rak elkezd csipkedni. Majd felrobbantam:) Szal szurke rak csak akkor jon , amikor epp szurke a talaj , azok a buzi zöld bekaemberek meg csak akkor amikor zöld minden. Ennyi erovel rakhattak volna bele lathatlan mobokat is , amit "shiftes" utessel kell talalomra leutnod. Eskü ez a leggazabb resz a jatekban , csak lenne meg valameik feszlesztő mailja , vaaa -
dudovec #14490 Romoto: sajna Shorlex vedelmere kell kelnem. Ti amikor anno kezdtetek gondolom 1.08 ban, akkormeg a scatter 5 od! annyit sebzett maxolva mint 1.20 ota.. Az teny , hogy kell ido a scatternek , de mire orientre er a kari , es nemcseszed el a pontjaid masra , mar boven lesz rajta 5-6 pont meg a puncturen is par. Tomeget jol fogja olni vele , de bossok szopasok lesznek , de mondj 1 karit amivel egy kezdo konnyen oli a bossokat cucc nelkul. Spirittel tudsz kb titankillezni , mert ott a mastery shrine a lichhez meg az outsiderhez , amiknek meg igy shrineal is lesz kb 15-20 secjuk redukalgatni amig szet nem meteorozza oket.
Kezdo karinak velemenyem szerint: Ranger , Druid , Guardian , Champion. -
Cashx #14489 jézus mekkora gané ez a http://mouse.hu/titanquest/ ............. és ennek a gyereknek a kezében van a Fallout 3 magyar rajongói oldala
csak összehasonlításként a http://oblivion.gumininjahq.hu/ mennyivel igényesebb már~~ -
#14488 "lvl 25 után kezdett durvulni"
én meg veled ellentétben ezzel egyet értek...azaz 25 után, kb. olyan 40. ik szint körül van az a durvulás, ha összejön pár komolyabb cucc... :D -
Shorlex #14487 Na látod ezzel nem értek egyet.
Mondj nekem még egy olyan karit, ami lvl 20-25 körül(na jó lehet hogy 30, a lényeg, hogy kb normal orientig) 2500-2600 sebzéssel bír (már egyszer mondtam, hogy miért annyi).
Amit dudoveccel kezdtünk két kari (én eddig lvl 40 pure hunter), abban mentem már egyedül is single player mode-ban farmolni meg ezt-azt. Na most lvl 25 után kezdett durvulni, de hogy 30-nál 32-nél már mit művelt 200 ütéssel, 116 speed-el, azt inkább látni kéne, de olyan írtást én még nem láttam.
Ennyit arról, hogy szívás a hunterrel. Igen, lvl10-ig lehet hogy szívás, miért melyik karival nem? meg ne szólalj dudovec, hogy az earthel... :DDD) -
#14486 Maximálisan egyetértek, pláne, hogy a hunter nem a legjobb első karinak, régebben ki lett tárgyalva, hogy mennyire xar pl. az íjjász az elején, erről kb. fecske (nagy íjász fan) el tudna mondani mindent, emléxem úgy kellett győzködni, hogy bírja ki még egy kicsit mert később (kb. legend elején) milyen jó lessz...., szóval kezdőknek szívás a hunter íjjász, a dárdás meg azért az, mert az is fegyó-cucc specifikus nagyon, és nem terem minden bokorban jó dárda, az kb Babylon tól esélyes...az elején 3. an kezdtük együtt még az az első peccsek idején, a spelbreakerem mellett volt egy warden, meg egy conq. és nem volt semmi cuccunk, még azt sem tudtuk hogy mi a dupe, szóval azzal mentünk amit találtunk, naszóval a conq, lazán el volt, a dárdás hunter meg addig szívott, amíg a végefelé össze nem szedett valami jobb pierce -s fegyót meg apollo-t és trackers-t, a spelbreakerem meg a legrozogább szar volt a háttérben és persze végig szívtam is vele rendesen, kb mindig besegített a másik kettő :), semmi recharge meg info csak sima első karik...