Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát 75 a max, de ugye ott vannak a questek, így 79re nyugodtan lehet a calc-ban tervezni, sõt asszem 82re lehet, akkor vagy maxon, amit a játék ad.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Sziasztok!

Volna egy kérdésem: ha custom mapben indítok egy karit, azt szépen fejlesztgetem, majd azt szeretném átvinni normál játékba, tehát el akarom kezdeni azzal a karival a küldetéseket, akkor azt hogy tudom megtenni?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

the elder
na most megyek remélem holnapra lesz egy csomó megoldásotok amiért hálás lehetek<#worship><#worship>

the elder
azért ha valaki tud segíteni az írja ide lécci

Sajnos abban nem tudok segíteni!
Bocsi!
the elder
a gondom igazából az, hogy a hamacsi látja a TQHU hálózatokat, de a game az nem

the elder
a hamacsival gondoltam

Én hálozatban már jatszottam, nem neten.
Ott simán megy, semmi extra indítasz egy játékot a másik meg csatlakozik.
the elder
tud valaki segíteni, hogyan tudnék multiba jáccani?

rage
Fizetnek neked ezért ?
Én is fizetnék, mondjuk 5 évet.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Köszönöm szépen a választ, a bonuszpályárol tudnátok valamit mondani?
Csak azért szeretném pontosabban tudni, mert sajnos csak hétvégente tudok néhány órát játszani, és nem szeretném azt a kevés idõt is keresgéléssel tölteni. 😞
Cerberus közeli palyan van belöle rengeteg 😊
inkabb hasonlit egy csápos lufira 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Meglátod amint odaérsz.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Jahh és hányadik teleportnál lehet olyan szönyet találni?
Ui.:bocsi mindenkitõl a buta kérdésekért
poisonos arctámadó?
Az milyen és hogy néz ki?
Pl. a poisonos arctámadók act4-ben.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Tortured Soul --- ilyen charmot hol tudok felvenni, milyen szörnyek adják?
Elõre is köszi a választ.
Értelemszerûen sehogy, mivel 75 a max.

Na végigtoltam,legalább is az alapjátékot...ez a tiphon azért eléggé nehéz volt...lvl 30 vagyok,Oracle...lehet hogy egy cseppet elcsesztem a fejlestési sorrendet,mert vagy 3X megdöglöttem...:S...
Jégtüske ki van gyurva,Meg a Squalon 9 van...(lich kingröl vásároltam vissza mind a 9-et,mert nem volt annyira erös,majd késöbb kigyúrom..).
Ti milyen sorrendben fejlsztenétek?

Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W

zsirfecske
kitartás a 3 végigjátszáshoz, multi és legit +xp-s cuccok az opciók...

amúgy lev40 vagyok normalon, city of lost souls-nál... lev38 óta +31%-os sacrifical amut is hordok athlon mellett, ez kicsit gyorsít. holnap kiderül mit tud az instant phantom a betrayerrel...

zsirfecske
srácok van attack speed bónuszos chill of tartarus relic? mert nekem nem jött ki. embodiment/incarn kéne, kösz elõreis.

Hogy a rákba tudsz összeszedni ennyi xp-t, h lvl 79-es legyél?

shorlex a covenant kell , hogy az instant csit ww d mehessen😄 Meg h envagyok a csiter , hahaha😄 Slayeren kb csak olyan cucc van amit en talaltam , meg az artifactom is en raktam ossze😊 Igaz az egyik alkoto elemet fecsketol kaptam, de ez a cserebere lenyege😄

Olympusrun , felteve ha mindenki 1 utes.

Tudonátok nekem olyan helyeket mondani a gameban,ahol jol lehet fejlödni?Lvl 30 vagyok.Normalon kene!

Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W

Spellbreaker

Hát majd ilyen leszek, de gondolom nem nagy meglepetés

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

mér szerinted nekem mire kell a spirit?
lich és outsider lesz az utolsó, amit ki fogok "fejleszteni".
A két aura mellett a covenant kell még, aztán ennyi, a többi hab a tortán.

Fecske, akkor ha hazaértem megyek MSN-re, ott kereslek.

lehet hogy mindenki hülyének fog nézni de hogy tudok multizni??????
a tq:deluxe verzió van meg 1.20 alapverzióval mikor ráálok hogy update csak tölt és mikor befejezi akkor meg nem csinál semmit.
multinál ugyanez a helyzet

Vanbenne, 100% dmg to daemonsal tolom😄 Nemtom igazabol mire utottem , de asszem epicen a bikara 😄 De marker meg zaszlo meg az auraim nelkul is ilyen 16-18k kat krittelek a daemonokra😄 Szal act4 nekem eleg izi ride lesz.

Igen shorlex , jo dolog a ww s rohangalas , de ez nekem mar too easy , recezni meg reductionozni meg minden ilyen overpowered dolgot hasznalni😄
Nekem a spirit csak a 2 allando aura miatt kene , de a miatt nagyon😞 mostmar mind1.

zsirfecske
ez a 42k tiszta markeres stb. dmg? nincs benne pl. relicelt necromancy fegyóval +100% dmg to undead-del lowlevel csontira mért ütés? ha nincs akkor próbálj olyat is, nagyot nyom rajta 😊

zsirfecske
neked átadom bármikor, ugyanis asszem pont a te árus map-eden vettem. ha nem küldöd el nekem, még most is teleportálgatnék ingame a merchant-ek között 😊 max fél8-ig vagyok este, üzenj.

egyébként azzal fogok flashelni, hogy kipróbálom, hogy a zászló-deathchill aura kombó plusz skillekkel megadja-e a 100% damage resistet, mert ha igen (és elvileg meg kell adnia), az nagyon vicces videok alapjául szolgálhat 😄

Shorlex: köszi a választ.

Még egy kérdés: valakinek nincs meg véletlenül a Crystalline Bracers - Armor - Helm - Greaves közül valami? A fegyvert már megtaláltam. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

CSALÓ!!!!!
MINDEN KARID FAKE!!!!
MOST LEBUKTÁL!!!!!
😄DDDD

igaz, csak nekem unalmas a pálya, ha nincs ww, és én ww miatt "áldoztam" be (ami nem is volt áldozat mint alább leírtam) a recet, mert hihetetlenül idegesítenek act4 új, rohangálós szörnyijei (majdnem mind rohangál ahelyett hogy odajönne hogy leb..szal 😄DD) meg sztem act4ben jóval több a ranged nmy mint a non-ranged, és azokhoz mind egyesével odamenni idõ, idõ és idõ, nekem meg az uncsi. ehelyett be a tömegbe 300 runnal, 2 ütés és 10en fekszenek 😄
a maradék mehet sima onslaught-al, de nekem ez a rohangálunk a mob után hogy leüthessük nem tetszik.

Ja es Djinn rulez! Slayer leven nemlenne petem, de jon mellettem soxor a corpulent djinni.. Pakolgatja ram az aurat , meg neha meg gyogyit is , 3 percig el , es kb annyi ido amig betolt a scroll , szal 40 djinn scroll a ladaba , 20 nalam aztan go😄 Persze annyira nem eros , de ertelmesebbnek tartom mint a tobbi scrollt , fogod ledupizod josoxor es lesz 1 allando petje a karidnak.

Amugy mar 42k greatest damagenal jarok onslaught duallal level 56 on , kivancsi vagyok mennyi lesz a vege😄

nincs portál, ezt amióta játék van nem értem egyébként, hoyg miért kell ezzel szopatni a jónépet. nos igen, egyedül azt tudod csinálni, hogy végigmászol.
Ha meg végigértél egy karival, akkor javaslom, hogy vedd fel az olympus kutat, onnan fogsz újratöltõdni, és mindenhol máshol meg úgyis van wp, ráadásul szemre hades palace (ha mégis azt akarod farmolni) rövidebb mint végigszenvedni wusao-t...

Heheh , a breakerben igazabol csak a deatchill meg a spirit ward teccik , ez az egy ami miatt megcsinalnam.. Covenant, lich , rec, meg minden reduction csit nelkul, mermar kicsit uncsi h mindig spirit oli le a bosst:\ Foleg hogy true dual powerrel 3 sec alatt utottem epic titant duallal , reduction nelkul😊

jó az, csak attól félek hogy mobokra erõs, de bossokra nem tom mennyire. mondjuk ott van a spiritcsít, úgyhogy mindegy 😄

Különben most hogy linkelted ezt a fegyót, lehet hogy nem lesz olyan nagy szám, igazából egy thane-nek jönne jól egyik kézbe. Prophetednek sokkal jobb a Te betrayered. Amit találtam az ilyen reckless power fegyó szép cold damage-al, szal alapból plusz 30% damage, str, off ability, meg cold, de azt relicelni kéne anubissal, nincs benne resist, szal nem fogod használni betrayer mellett. De azért majd odaadom.
Viszont lehet hogy én elkérem a Tiedet, mert az én betrayeremben az a jó, hogy egy egész picit jobbak a statjai, de nem sokkal, viszont az ilyen pöcs poison damage-es... és ha coldom lenne, ami nem ilyen szar DOT, akkor arra hatna az intem is, hatna a covenant passzív is, szal sztem megdobná vagy 2-300-al a sebzésemet, és miért ne? 😄
Úgyhogy fecske, ha ma leszel, akkor este egy kis cserebere ?? (tudod, olyan "csere", amikor mindenki jól jár... 😄DDDD)

zsirfecske
izgi, alig várom 😊

amúgy prophet annyira csít lesz már ezzel a betrayer-rel is, relicelve 44% converted és olyan 76% reduced res a trance of wrath-tal együtt + monkey king relic is jöhet akár... buáá

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: az Olymposra hol találom a portált? Mert így végig kéne rohannom az uccsó kínai szökõküttül, meg kinyírni a Telkine-t, ha meg akarnám ölni a Titant. Nincs valami portál az Olympuson, hogy ne kelljen megtennem ezt a hosszú utat?

Köszi

Hár ez az elsö valamire valo gyürüm...szerintem nem rosz...de nem tudom milyenek vannak amugy...

Van megint új defiler, talán végre mûködik vele az exp multi mod...

Nem gáz, ez az egyetlen szörnyi (!!!) aki engem egyáltalán képes megölni, mégpedig azt is csak low levelen. Ugyanis ha nincs stun resisted, akkor rádnyomja azt a szart, akár messzirõl is, hogy védekezni se tudj ellene, és ahogy rádnyomta a genya, egybõl megy az égszakadás, és az egyenes út a halálhoz. Szóval egyáltalán nem gáz, azt sosem fogod túlélni (hacsak nem egy conq-al) ha rádzúdítja.
Megoldás a stun resist, nem is kell olyan rengeteg, csak 50-60% hogy annyival rövidítse a stun idejét, hogy legyen idõd kifutni az égszakadásból.

Fecske, olyan fegyót találtam neked... 😄

Okok akkor majd szolj,lehet hogy ma még itthon vagyok...akkor esetleg este egy hamat tolhatunk.
Elöre is szolok,hogy nekem most a hama 1.0.1.3.-as verzioja van meg,nem tudom,hogy van e kompatibilitás probléma,ha nektek másik van,remélem nincs.

rTp
Ö, sajna nincs, mert mindig letörlöm az ilyen 15-20ads karikat, mert máést akarok és zavar h ott van a listába... na mind1, rágyúrok akkor egy kicsit a srácra, azt majd máskor...
rTp

|_O_|

zsirfecske
háhá, mit találtam a vault-omban, õrület. még az 1.20-as idõkbõl maradt, majdnem elfelejtettem:

zsirfecske
ha megy game éppen hamán szóljatok. normal act4-él járok.

Az a neanderhalt nagyon kemény volt...ha nem közelröl toltam akkor alyat rám varázsolt,hogy egböl ott hagytam a fogamat..na de legyaktam...
Az gáz,ha már ez a pöcs is megállitott?Sokkal keményebbek lesznek a vége fele,mert akkor elkezdem tápolni a védö varázslatokat:S!