23078
-
zsotesz #14645 Lenne egy kérdésem: tegnap újra feltettem a játékot, bemásoltam a mentéseimet ahova kell, viszont az összes karakteremnél eltüntek azok a cuccok amik a tárolós fickónál vannak, sőt újra kellett vennem a helyet is (ez mondjuk még nem probléma). Lehet, hogy az a gond, hogy csak az immortal thron-os mentéseket másoltam vissza az alapot meg nem? -
Shorlex #14644 onslaught bal gomb, jobbra plague vagy ww. ilyet még csak egyszer láttam, hogy onslaught job bklikken, balom basic... ez naon láma
ahhoz képest hogy kezdő vagy szép a kari, az ütésed az lehetne nagyobb, de lesz ez még jobb is egy relicelt buzogánnyal majd.
Ne okvetlenül keresd a lila fegyvereket, sokszor nem a legjobbak.
Ja és csinálj már egy artifactet, nekem a beginner style játékomban már lvl 10-nél volt... :D -
#14643 Hali!!Vettem a bátorságot,és vérszemet kapva belinkelem a csampim...
Kérlek véleményezzetek!Merre tápoljam még a karim?Viszont azt vegyétek figyelembe hogy kb 3 hete jáccom, és ez az első karim!Nem voltannyira jó,de egyre jobban élvezem a hentelést vele!!
Sajna nem a legfajább a kép, az xfire ijennel ajándékoz meg:-(
Ha rákattintotok,valamivel szebb...(GYK) -
Gabesz026 #14642 Hi!
Én innen töltöttem www.torrentspy.com
csak beírod a keresőbe amúgy elég lassan jön vol 1-2 nap mire lejött -
ballor #14641 ezek után melyiket lesz érdemes fejleszteni?
maxolva legyenek a skillek, vagy megosztva kellene szétdobni a pontokat?
egyre jobb ez a játék, a skillek adnak neki fílinget rendesen
van egyébként jó, használható magyar oldal?
-
tekphos #14640 Hali!Honnan van meg már neked? -
Gabesz026 #14639 Hi!
Játszottam a Lokival elég éedekes a fejlődési rendszere nameg szerintem a skillek túl kevés bónuszt adnak na persze a 200-as szint még messze van! -
Shorlex #14638 jaja, artifactet, az kell oda -
ballor #14637 hát igen, megörültem a második tulajdonságnak és toltam bele
nem kellett volna, de már nem tudom levenni
az üres helyre milyen tárgyat tudok berakni? a képem bal alsó sarkába kéne valami, meg a borítékokkal nem csináltam még semmit, azt láttam, hogy három tárgy kell hozzá és csinál belőle valamit -
virs lee #14636 Vagy hógolyó az overlordból, azzal sokáig elvagy. :) -
virs lee #14635 Ja, de artifactom (Ikon of Zeus) az ad +60% light dmg, +40% stun dmg, ami cl-re igencsak ütős. Emellett 60% light res, 66% slower attack. Nagyon übertáp staffnak kéne lennie amiért megérné ennyi bónuszt elveszteni. -
Cashx #14634 Hát nem tudom, nekem kezdőként sokat segített hogy hunter mellett a nature masteryben is raktam pár pontot (regrowth, call of the wild, heart of oak) lvl 10 körül. -
Shorlex #14633 Szerintem lvl 30-ig (40-ig?) nincs az a kari, amit érdemes 2. mastery-zni. Minek? Okosan kell dönteni az 1. mastery választásnál és akkor nem jönnek olyan hibák, hogy szarul osztasz el valamit és ezért gyenge a kari.
ballor: mint mondtam, deathweavers legtip, pókok dobják, azt farmolj. utána orienten tigrisektől sabertoothot. Kezdőknek kb. kötelező legalább egy az egyik kézbe az attack speed és az ütés miatt. másikba valami jó nagyot kuro bunko. mert igy lvl 21-nél ez kevéske. most van egy 14-es karim 132 az ütése, beginner style kezdtem vele a játékot... -
dudovec #14632 Shaba23: #14457 re keress ra.
Virs lee: Hat Heka atomzsir reces casternak! De pl a kepen lathato staff nemcsak shardernek jo , ezt hordja a nemreg linkelt sorcerorom is. Foleg , hogy mar artifactbol is lehet 25% reced , szoval ellehet hagyni a Hekat.
Csak kerdeses h mennyire jo artit bux emiatt , kikell talalni mindig ^^
De amugy: Staffok mind ittvan , de ki vannak emelve az IT sek. -
#14631 milyen addon írja ki a damage-t? -
virs lee #14630 Nekem heka, mert az 23%, ancient meg csak 16, és kell a rec. IT-sből nemtom van-e jobb, de nem sok esett. -
dudovec #14629 En mostanaban ha lehet mellőzöm a hekat meg reces kariknal is , bar valameiknel sajna nemtudom megoldani maskepp , es az kerül a kezebe , lasd summoner. Mindenesetre a sharder magem ezzel tolja , sztem annak über^^
-
#14628 Este belinkelek neked egy staffot az érdekesség kedvéért, azt is tegnap esett :) -
#14627 Figyu, nekem volt egy spelbreakerem, ami tök szívás volt amíg át nem szereltem -100% recharges cumókba, azt is kb a 58 szint körül tettem meg, onnantól mondjuk verhetetlen lett de meg is untam rögtön mert csak idézgettem a peteket, war horn... mondjuk nem próbálkoztam duallal, de neked sem lessz sétagalopp, pláne nincs semmi profi cuccod hozzá...mindenesetre a Lich re tégy pár pontot és ha megídézed jobb gombal az okonjára kattintva állítsd agresszív módba, a deathchill+passzívjain is legyen és a dark covenant és passzívját is eröltesd ha összeszeded a masteryt hozzá, a life draint ne eröltesd, egyszerűbb potizni... -
virs lee #14626 PErsze jól ki is akadt a game a print screentől, remélem azért elmentette a staffot. Asszem nemsoká win reinstall lesz. -
virs lee #14625
-18% rec egy nemjunik staffban. Ez ha ződ lenne, fasza prefixxel az elején (mondjuk +% light dmg), megrelicelve %light bónuszos zeussal királyabb lenne mint a heka / ancient. -
dudovec #14624 Kicsit mintha sok lenne az inted, ahhoz kepest , hogy mennyi van a spirit masteryn. Remelem nem tettel ra , es csak a cuccaid miatt ennyi , mivel nemlesz intre szukseged.
A masteryket nem erdemes tul hamar felmaxolni , kulonoskepp ha kezdo vagy es mondjuk annyi a dps-ed mint jelen esetben. Spirit masteryt most semmikepp ne maxold fel, inkabb erositsd a karit, ugyis csak az outsider kene ami 32 es skill a spiritnel, de azt neha tudod csak megidezni , raadasul normalon meg eleg rendesen leepiti a titan is , szal raer.
Csinaltam neked ,egy buildet kb-ra , hogy 21 es szinten , annak tükreben , hogy maxolt a warfare masteryd , es sajnos raraktal 17 pontot a spirit masteryre , ami most sokat tudna dobni a warfare agon, hogyan kene kinezni kb.(egyenlore feleslegesen tettel spirit masteryre , 1 mert nemtudod levenni a pontokat rola , 2 mert igazabol csak a liche lenne hasznalhato egy darabig , a spirit elonye igazabol csak epic/legendaryn fog megjonni , szoval addig fejleszthetted volna a warfaret elobb , mind1 mostmar. Mindenesetre a liche king kaphat 1 pontot).
Szal valahogy igy kene , a tovabbi szinteken az onslaught legfelso passivjat maxolni , meg az alapskillt. Weapon traininget kotelezoen maxolni, a dualokra rakhatsz par pontot meg. Ami a stat pontokat illeti , pakold csak a strenghtet neki , de majd kesobb lehet kell par pont a dexre , bar warfarenek nem annyira fontos.
Spellbreaker -
ballor #14623 21-es Spellbreaker vagyok
mit érdemes még megnyomni itt? Strength? A karakter bal oldalán lentre milyen cucc mehet?
a másodlagos skillem:
rakjak le pontokat egyes cuccoknál, vagy előtte a 32-ig töltsem fel? Az elsődlegest felraktam 32-re, és utána töltöttem, akkor jól jártam el? Ezeket nem tudom, hogyan érdemes.
Előre is köszi a válaszokat, ti nagyon keményen nyomjátok, ahogy látom
-
#14622 2 eve varom,addig el se kezdtem !!! :))) -
#14621 Más, a Loki-t kipróbálta valaki? 200-as szintre hozható kari, angol nyelvre állítható, most még alap német, francia, kicsit bug-os, de augusztustól már kijön a peccselt angolnyelvű... -
#14620 Assában nekem is onslaught a basic attack +2 betrayer maul, swap betrayer dárda, de ki akarom próbálni calculateddel is betrayer-stympalyon al... -
#14619 Minkettő elég régóta áll ahoz, hogy befulladjon :D -
#14618 Most 90 vagy 255? Nem mind? :D -
dudovec #14617 Ja az nagyon geci spell, gyorsan kikell szaladni belole:) Ha abba benne allsz , meg 120% energy leech res meg 150% vita dmg resist se sokat segit. Latod a videon milyet drainelnek rolam ezek mellett is:D Mondjuk 2500 life, az lofasz;> -
virs lee #14616 A soul gemes generalnal (hades előtt) jól jön, mikor rádnyomja az élet + mana szívó karikát. Meg van benne +150% health regen (igaz az lvl1-en is), ami 2 onagerre (44 regen +bónuszok) átváltva egész gyorsan tölt. -
dudovec #14615 Es ahogy Delphibe ersz , nyugodtan leveheted a flash powderre a pontot , ugyanis a war horn is siman meger 1 pontot. Van aki szerint nem , de nemreg inditottam 1 karit , tok kezdo cuccokkal , es soxor meg olympuson is megmentette az eletem. -
dudovec #14614 Agree. Bar az a 2000 es rally heal ritkan ment meg , de kitudja:)
Ww rol valo igaz , hogy a passivjara eleg az 5 pont , en igazabol 1 et szoktam , mert +4 skillel mar fasza a dolog:D Most az assamnal szerintem ki lesz rakva , de csak azer , mer nemigen van mire rakni , bar lehet tobbet erne a deviceos skillre par pont:D -
virs lee #14613 Sztem jó a nagyobb szög a batternál, 1 ütésből annál több ellenfelet tud eltalálni (mivel rec-es, nem árt). Valamint a rally gyógyítása is jól jöhet, igaz az is rec-es, de a piálás is, és ha nem elég a pia az életpótlásra (gyorsabban ütnek mint gyógyulsz), akkor vésztartaléknak ott a rally instant healje.
WW passzívnak (Lacercate) elég 5 pont, az is +2 ellenfél, a bleeding dmg meg nem éri meg a +3 pontot. Hamstringben én nem látok nagy fantáziát, fix def-et vesz le, 1000+ esetén nem számít az a 30, lassítani is csak a futást lassitja, attackot nem (max menekülés előtt lehet értelme). Sztem ezen is lehet spórolni, úgy sincs túl sok pont, meg a lvl75 se egyhamar jön össze. Olyan lvl60-65-re érdemes tervezni, a többi baszott sok idő. Ha addig nem lesz jó a kari, akkor már mindegy. :) -
dudovec #14612 Nem. Calculatedre 1 pont , meg a passivjara. Masra ne is tegyel pontot , addig tedd fel a masteryd , hogy ezek kapjanak 1-1 et. A tobbi skillt meg rakd el szepen , hogyha majd level 8 on kapod a warfaret , tudjad fejleszteni a weapon traininget. Level 1 es calculateddel elleszel egy darabig , onslaughtot igazabol akkor lesz erdemes gyurni , amikor az avarage sebzesed elerte a 100 at , illetve amikor mar tudod melle gyurni a legfelso passivjat.
Szoval calc strike 1/1 , flash powderre 1. Tobbi skillt elrak, es level 8 on amikor jon a warfare, akkor ott a weapon traningre 6 , battle rage 1/1 re , whirlwindre 1 , tobbi meg a masteryre egy darabig. -
dudovec #14611 Rugo szerintem -
#14610 Attól függ mi lessz a basic attack-od, ha dudo nyomán onslaught akkor nyílván a warfare, ha calculated akkor rugó -
dudovec #14609 Telleg nem akarok izelni , de a pierce dmg legenden mar nemsokat er resist levetel nelkul, ami az assanak nincs. A DoT ok pedig meg normal act1/2 ben ernek valamit , utana mar csak disznek vannak , meg arra h elvegyek hasznosabb dolgoktol a lehetoseget. Undeaddel normalon se sokmindent csinal a poision/bleed , ugyanez igaz terra cottara , sőt nagyonsokmindenre meg.. Legenden megmar kb mindenki ugy resistel ra , hogy nemigazan szamit. De persze mindenki ugycsinalja ahogy akarja:)
Szoval mit er 2000 poision dmg amit 6 masodperc alatt sebzodik le(ami mar soknak szamit) ? Mikor van mondjuk 3000 es avaraged 199% dual mellett , akkor 6 sec alatt utsz 18 at (50% duallal) ami 54000 dmg.
Valahogy igy nez majd ki az assam skilltreeje amit most inditottam:
Assasin -
shamboy #14608 Mivel érdemes kezdenem ugye assa leszek, warfare vagy rugo?
-
#14607 Miért ne?, szerintem a pierce és a rugós passzívok miatt kell a kard attack speed, pierce, bleeding, stb. mindez dualban converted buzgárral turbózva kevesebb pontért megtérül :) -
dudovec #14606 nature , rogue , spirit a legjobbak ijasz melle sztem.