23078
  • dudovec
    Kar volt elkiabalni , kb 10 edik x3 titannal lefeküdtem:D Kemenyek aze..
  • dudovec
    Emberek ez az earth mastery brutalis. Kezdtem egy Pyromancert , kivancsisagbol hogy 'kezdőkent' cuccok nelkul mit alakit egy ilyen mastery a cooldownos spelljeivel. Hat level 3 tol mar megjon az orb , ami brutalisan irja a tomeget, level 8 korul mar megjon a legfelso passivja is, es tarolas megy. Level 11 korul mar jon az eruption is es kb ennyi , bedurvul a kari. Egy ket 'magi' cuccot bemakoltam az elejen , de tenyleg semmi motyot nemkapott mashonnan. Act2 elejen ugydontottem , hogy x3 mod alatt questelek , meg nyomom tovabb a gamet. Vegig is mentem , most oltem titant is x3 alatt vele , eddig 0 death. Eszmeletlen jo ez az earth , csak kell egy kis rutint szerezni a kari mozgatasahoz , meg a spellek idozitesehez.
  • ROMOTO
    Bénán fogalmaztam :S, tehát mindkét esetben lehet epic és legend szinten játszani, de ha az alapjátékkal mégy tovább, elesel a kieg ből származó küldi, exp, cucc és +skillpontoktól, stb...
  • ROMOTO
    Nna belinkelem, mert igértem ezeket:

• dudovec
    Nekem valahogy igy nez ki a sharder druidom +4 skillel. Refresh kapott 1 pontot, lehet vele cl-t , squallt esetleg plaguet tolteni. Briar ward az nemmuszaly , arra jo , hogy amikor ien rusholos mobok jonnek , mire hozzadfernenek miatta meghalnak ha masszivan shardozol. Szerintem megeri azt a 3 pontot , felteve hogy kihasznalod e. Tobbi azthiszem egyertelmu.
    Healt erdemes hasznalni. Nekem 0% rechargeos a kari , de weapon swapon vagy egy Heka staff, es a heal rechargeos passivjara van pakolva rendesen meg a +skillek is , szoval instant 2000 es heal van weapon swapon, ami eleg jo, foleg 300 casting speed mellett.
  • dudovec
    Normal hades kill utan mehetsz epicre most csak. Ha mar a simaban atmentel volna epicre , akkor engedne ott krealni. Ugyanez igaz a legend reszere is a dolognak.
  • ballor
    hogy érted, hogy elesek dolgoktól, ha epicen szeretnék nyomulni?
    (azt olvastam, hogy a keményebb fokozatokon bejönnek még bossok)
    az alapra ráraktam a IT-t, de nem engeni az epicet és legendaryt választani, csak akkor fogja, ha az IT-t megcsinálom?
  • dudovec
    termeszetesen.
  • George14
    Van régebbről egy druidom de -100%reces volt és lightning boltot használt , most átszeretném alakítani shardosra. tudna valaki készíteni nekem egy buildet?
  • ROMOTO
    Kieggel és alapjátékkal is lehet epic és legend szinten játszani, csak elesel egy csomó dologtól
  • ROMOTO
    Inkább egy Myrmidon anut vegyél fel, jobbak lesznek resist jeid
  • virs lee
    Értelemszerűen ja.
  • DirtyGab3sz
    Köszi! Ijesmikre gondoltál?Szerencsére van most pár jó cuccom:-)
    Hála a TQVaultnak!:-D

• ballor
    az epic és a legendary mikor lesz elérhető? ha a IT-t is végigvisszük?
    akkor új karaktert kell csinálni, vagy maradhatunk a réginél?

hogyan lehet maxolni karaktert mindenféle beavatkozás nélkül? (láttam képeket lentebb 50+ karakterekről, nem csítes dologra gondolok)
  • DirtyGab3sz
    Köxi!
    Igyekezni fogok!
  • keeper2
    A warfare-nél, ha egy pontot rakok a battle standard-ra és utánna a triumph-ot max.-ra nyomom, a triumph csak a battle standard aktiválásakor lesz hatással, avagy minden harcnál?
  • Cashx
    Most érkeztem meg Knossosba és még csak 14es vagyok ez normális?:D
  • ballor
    na, megcsináltam az alap játékot, a végén a csúnyabácsi nehézkes volt, de meglett én 32, ő 42-es volt

karaktert lehet exportálni? mert láttam, hogy import van, vagy csak az alapból lehet áthozni a Throne-ba?

jó játék volt, bár én nem maxoltam úgy a karaktereket, mint ti
    majd lehet még egyszer végig kellene vinni a maxolás miatt

ha csinálok egy új kart, akkor a karavánnal át tudom adni neki a megszerzett cucokat?
  • zsotesz
    progit nem, szerintem a legegyszerűbb ha beszerzed az immortal thron-t. Az automatikusan frissíti 1.30-ra.
  • dudovec
    Gabesz: Probald meg ugy a karit , hogy bal klikkre rakod az onslaughtot, jobb klikkre meg a ww-t.
    Probalj meg kardok helyett gyors buzoganyokat felrakni. Neked 199% ezekkel a kardokkal a speeded - onlslaught, oak es farkas aura nelkul. Nincsen kihasznalva az 30-40 attackspeed amit ezekbol kapnal. Szoval buzogany! :)
    Valami iesmikre kene hajtani.
  • gio1969
    Igen,tqvault látja is,de a game még mindig nem...nem tudsz valami progit,ami leszedi a patcheket?Most 1.15-ös,de le kellene szednem,hogy az 1.30-ast fel tudjam pakolni rá....
  • zsotesz
    Lenne egy kérdésem: tegnap újra feltettem a játékot, bemásoltam a mentéseimet ahova kell, viszont az összes karakteremnél eltüntek azok a cuccok amik a tárolós fickónál vannak, sőt újra kellett vennem a helyet is (ez mondjuk még nem probléma). Lehet, hogy az a gond, hogy csak az immortal thron-os mentéseket másoltam vissza az alapot meg nem? Valami ötlet?
  • zsotesz
    Nézd meg, hogy pl. a tqvault látja-e. Ha igen akkor úgy indítsd a játékot, hogy a tqvaultmon fusson a háttérben. Ez csak egy ötlet, nem biztos, hogy beválik.
  • gio1969
    No feltettem megint a gamét tavaly tél óta először,mentéseket bemásoltam,és mit látok:semmilyen régi mentést nem lát (se vista,se xp alatt).Jól nekibúsultam,de gondoltam sebaj...indítottam egy új kareszt,el is vittem 5-ös szintig,lefeküdtem csicsikálni.Most reggel kezdeném a gyilokot,erre az a kari is eklveszett ,amit tegnap indítottam...
    Ilyenkor mi a megoldás kedves Bravo magazin:-) Legyen öngyilok,vagy vissza lehet hozni hőn szeretett görög barátomat?
  • DirtyGab3sz
    Nah így alakult a karim...mostmár bátrabban hentelek,hála egy kedves magyar játékostársunknak!
    10000 kösz Jev!
  • ballor
    eléggé a végefele járok (Jade Palace), és olyan 32-es vagyok
    kíváncsi vagyok elég lesz-e a végjátékhoz
    nem nagyon mentem vissza pályákra az XP-kért

ti visztek több karaktert egyszerre?

nektek mennyi volt az alapjátéknál a kerekteretek szintje?
  • virs lee
    Ilyen szinten már 7000 körül kéne lenned a dps-nek. Nem ártana vmi jobb fegyver. ~~
  • virs lee
    Én csak annyit fűznék hozzá: Rodoszon csíp... csíp a polip. ^^
  • virs lee
    az Immortalban az alapjáték karakterét visszük tovább?
    Azt is. Meg újat is.

szoktatok visszamenni pályákra XP pontokért, hova érdemes, hol van sok pont elrejtve?
    Mindenhol. Szintednek megfelelő helyen expelj, ott a legjobb.
  • virs lee
    Nem. Max editoros csítben.
  • DirtyGab3sz
    Háj!Kaptam egy nagylelkü magyar játékostársunktól, egy lila set-et, így semmi akadálya a jó kis hentnek!El kelett mondanom, mert kibaxott jó kedvem lett tőle!!Nemhiába!Azért ugy láccik van ahol még összetert a magyar a magyarral!
  • Cashx
    gio1929: elkezdték csinálni de aztán félbe maradt
    ballor:
    - igen
    - sztem nem éri meg :)
    george: nem hiszem
  • George14
    Hi!
    Megint egy cuccal kapcsolatban lenne kérdésem. létezik olyan gyűrű ami ad 60%dmg+50%dmg-t?
  • ballor
    kérdés azokhoz, akik végigvitték az alapot
    - az Immortalban az alapjáték karakterét visszük tovább?
    - szoktatok visszamenni pályákra XP pontokért, hova érdemes, hol van sok pont elrejtve? ;)
  • gio1969
    Hali.
    Magyarítást merre találok az alapjátékhoz? (guglin kívül)
  • Cashx
    nyilvan
  • DJ BP
    hello új vagyok, az Immortal Throne kiegészítő önmagában ugye nem működik, kell hozzá alapjáték is?
  • DirtyGab3sz
    Én nem vagyok szaktekintély,de szerintem kb 70-30 a warfare javára!

Ja !Nézz picit vissza a fórumon nemrég ajánlottak nekem is pontelosztást!Bejött!!!!
  • keeper2
    Kérhetek javaslatot a karakterem fejlesztéséhez? Elsődlegesen támadó harcosom van (warfare), másodlagosan nature a gyógyítás miatt. Ennek a karakternek mennyire van szüksége dexterity és intelligence pontokra? Mármint a használni kívánt cuccoktól eltekintve a kapott pontok hány százalékát lenne érdemes rájuk tenni?
    Skillekből weapon training, onslougt és ignore pain-em van, itt mit lenne érdemes még fejleszteni?
  • DirtyGab3sz
    Kösz az észrevételt!
    Fegyóban nem feltétlen a lilát keresem...viszont armorban jó lenne valami set ami +speed-et ad, vagy +resisteket...dehát majcsakeccer.....
    Az onslag..meg valahogy így szoktam meg...nemtom miért:-)
    Ja!Az artifact meg egyszerűen a lustaságom....lusta vaok visszamenni relicekért....