Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
NEW IN V1.1: If you need to override the startup program used to start Titan Quest.exe, then make a file called TQSTART.BAT
and put in this batch file the correct startup commands to launch Titan Quest. TQVaulMon will use TQSTART.BAT if it finds it
Monitoring the process list for Titan Quest.exe...
2007.03.28. 22:42:20: Error starting Titan Quest.
2007.03.28. 22:42:20: System.ComponentModel.Win32Exception: A rendszer nem találja a megadott fájlt
2007.03.28. 22:42:20: at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)
2007.03.28. 22:42:20: at System.Diagnostics.Process.Start()
2007.03.28. 22:42:20: at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo)
2007.03.28. 22:42:20: at System.Diagnostics.Process.Start(String fileName)
2007.03.28. 22:42:20: at TQVaultMon.Form1.bTitanQuest_Click(Object sender, EventArgs e)
egyébként amennyiben lehetséges ez a mentés-átadás dolog, én bárkinek szívesen küldöm a karimat...
meg szerintem olyan nem létezik, hogy valaki kigyurmáz neked egy 30 as karit, esetleg kínában, mexikóban vagy a törököknél....
bocs, de ennyire nem értek hozzá 😊
Segítsetek, ha tudtok...
Már 30-as szintû voltam, amikor az egyik teleportálás közben kiugrott a játék az asztalra. Mondom semmi baj, visszatöltés. A nagy fenét😞
A játék nem látja a karakteremet, pedig ott van a mentési mappában minden file. Ilyenkor mivan???
És egy másik kérdés: olyan létezik, h ne kelljen totál elõrõl kezdenem a játékot, h valaki küld nekem egy kb. 30-as szintû karit (vagyis a komplett mentését) és én azt bemásolva a megfelelõ helyre, tovább tolhassam a játékot?
please.....
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Hogyan lehet a custom mapben használt karaktereket visszaimportálni a normál gamebe?
Planins Judgment küldetésben
-Hades' Treasury hoz a barlanban kell 4 kõ nekem csak 2 kövem van és nem neged be!
hol van a többi kõ...?
megtudná nekem mondani valaki hogy hol keressem...??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W
(Bár amit én linkeltem az talán jobb, mert egyszerre látni, mit tud egy formula, miból áll, talán könnyebb összehasonlítani, nem kell állandóan kattintgatni egyesével.)
Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W
Egy Templar csinálnék, van valakinek tanácsa melyik skilleket fejlesszem jobban hogy ütös karakterem legyen?
Ui: majdnem 50-es vagyok
templar build
Hát nekem igazából egy olyan kari kéne mint anno a diablo2ben (kezdésnek) pl egy mf(magic find) sorceress vagy hammerpala, aki üt mindent, könnyen megy és tudok vele cuccokat keresni a leendõ karaktereimnek 😊
szoval szerinted erre a célra mi lenne érdemes? és ha van idõd mellékelj hozzá egy titancalcos linket is pls ^^
köszi
attack speed tartarus, arctic ékszer valakiii 😊
Ha conq-ot akarsz (egy kis bemutató) akkor sztem ilyenre érdemes csinálni, de ez 100 reces kihúzott kari, én többre tartanám a templart ha kezdõ lennék és nem lenne cuccom.
de ha mindenáron conq-ot akarsz akkor írd le milyet (dual wielder - cucc nélkül halál - vagy pajzsos, én azt ajánlom)
114 bleed damage 3 sec, 23 cold damage, 23 vitality damage
😊
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
conqueror fejlesztést irtatok már le? mer akkor elkezdem visszakeresni, ha nem akkor azt is megköszönnem 😊
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
arctic gyûrûtök nincs véletlen valami normális suffix-el? több dmg-t ad mint egy hale gyûrû +26% strength-tel... elsõsorban grace (dex) kéne, de bármi jó ami nem offensive ability meg ilyen hülyeségek...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX