Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jópénzért bármit ^^

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

köszönöm a segítséged, de megint elakadtam. ezt a hibaüzenetet kaptam:

NEW IN V1.1: If you need to override the startup program used to start Titan Quest.exe, then make a file called TQSTART.BAT
and put in this batch file the correct startup commands to launch Titan Quest. TQVaulMon will use TQSTART.BAT if it finds it

Monitoring the process list for Titan Quest.exe...

2007.03.28. 22:42:20: Error starting Titan Quest.
2007.03.28. 22:42:20: System.ComponentModel.Win32Exception: A rendszer nem találja a megadott fájlt

2007.03.28. 22:42:20: at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)

2007.03.28. 22:42:20: at System.Diagnostics.Process.Start()

2007.03.28. 22:42:20: at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo)

2007.03.28. 22:42:20: at System.Diagnostics.Process.Start(String fileName)

2007.03.28. 22:42:20: at TQVaultMon.Form1.bTitanQuest_Click(Object sender, EventArgs e)

egyébként amennyiben lehetséges ez a mentés-átadás dolog, én bárkinek szívesen küldöm a karimat...
ROMOTO
Tömörírsd ki a program file, tq immortal mappába és onnan indítsd
meg szerintem olyan nem létezik, hogy valaki kigyurmáz neked egy 30 as karit, esetleg kínában, mexikóban vagy a törököknél....
Jólvan tesvérem...és ez azt jelenti magyarul, hogy.... ?

bocs, de ennyire nem értek hozzá 😊
NeoMaN
Próbáld meg a TQVaultba betölteni, majd újra elindítani a gamet.

Sziasztok!

Segítsetek, ha tudtok...

Már 30-as szintû voltam, amikor az egyik teleportálás közben kiugrott a játék az asztalra. Mondom semmi baj, visszatöltés. A nagy fenét😞
A játék nem látja a karakteremet, pedig ott van a mentési mappában minden file. Ilyenkor mivan???

És egy másik kérdés: olyan létezik, h ne kelljen totál elõrõl kezdenem a játékot, h valaki küld nekem egy kb. 30-as szintû karit (vagyis a komplett mentését) és én azt bemásolva a megfelelõ helyre, tovább tolhassam a játékot?

please.....
mondtam már 1000szer hogy tq defilerrel a legegyszerûbb

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Kipróbáltam, de nem mûködött.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Emberek ha valakinek van sunstone és egy final breath arcane formulája hamacsin átpasszolhatná<#buck>
ROMOTO
"(elég, ha csináltok egy új karit vagy egy másolatot az egyik kari könyvtárról a Main-ben más néven, és annak a Player.chr file-ját felülírjátok a User-es kari azonos file-jával és a vault látni fogja az inventory-ban lévõ cuccokat. de ne csaljatok! hehe )"
Sziasztok.
Hogyan lehet a custom mapben használt karaktereket visszaimportálni a normál gamebe?
Üdv mindenkinek..😊

Planins Judgment küldetésben
-Hades' Treasury hoz a barlanban kell 4 kõ nekem csak 2 kövem van és nem neged be!

hol van a többi kõ...?

megtudná nekem mondani valaki hogy hol keressem...??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

ROMOTO
Méé? aszonta nem rossz, nem azt hogy jó, lehet hogy úgy értette hogy-ha nem is jó, de ha már ott van és nincs más, akkor nemárt a viselése... 😊
zsirfecske
akkor már Effigy of Skyfire.

zsirfecske
pont oracle-nek?

A karaktereknek nincsen valami külön file-juk,a hol a beállításaik vannak? magyarul karkater cfg file-t keresek

ROMOTO
Az Item details-ban a Required Reagents alatt, ha esetleg odatévedsz írja...csak el kell olvasni... 😊
(Jav: nem formula, artifact, nah... ) És a gamebanshee-n óriási hiba sztem, hogy nem írták oda, mibõl lehet összerakni adott artifact-et!!!
Azért a Might of Hephaestus....azért ez egy Oracle-nak...asszem nem rossz...😄

Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W

Valóban, de ezt nem rég rakhatták fel akkor, nem is figyeltem. De kösz!

(Bár amit én linkeltem az talán jobb, mert egyszerre látni, mit tud egy formula, miból áll, talán könnyebb összehasonlítani, nem kell állandóan kattintgatni egyesével.)
ROMOTO
Itt Equipment Database alatt van az összes
Valaki tudna linkelni egy olyan oldalt,ahol az összes TQ-ban szereplö cucc le van részletesen irva és kép is van rola?Vagy legalább a tárgyaknak egy része???Elöre is köszi!

Asus a8n-vm,Amd a64 3700+(san diego),MSI Gef 7900GTO 512Mb,2 gb Kingmax ram(400mhz),250Gb WD Sata/16m cache+60gb Maxtor,Chiftech 400W

Jó kis lista, hátha hasznos vkinek...

Formulák
ROMOTO
Most látom hogy kimaradt a nightmare pet, arra i tegyél pár pontot, az utolsó passzívját hanyagolhatod, ha nem multizol
zsirfecske
jelentem akkorsincs attspeed-es tartarus, kiraktam vagy 20-at. ellenben ez a bleeding-es kijött...

ROMOTO
Bocsi, elsõre ilyesmit csinálj és swapba tedd a phantomot a jobb klikkre 😊
ja hoppi ^^

ROMOTO
Ja, mindenekelõtt vedd elõ a frigyládát, az elég jól írt... 😄
Sziasztok!
Egy Templar csinálnék, van valakinek tanácsa melyik skilleket fejlesszem jobban hogy ütös karakterem legyen?
Sztem õ nem erre gondolt. 😊
Tessék

Titan Calculator

ja, és üdv mindenkinek ! 😊

Hali! Van egy haverom és fölrakta a Titan Quest-et és a kiegészítõjét a simát Crack-elte a kieg pedig nem megy neki onnantól amikor megkérdezi, hogy frissíti-e, mert rámegy az okra a frissítés nem indúl el. A simát nem patchelte, és nem tudjuk mi lehet a baj. Ha valaki tudja akkor válaszoljon
Dobj be egy titncalcot az 50-es kariról, aztán megmondom. Én is ranger fn vagyok, hátha segít, 67-es épp.
Solid Snake
<#buck><#eljen>
Valaki tudna segiteni abban hogy milyen skilleket nyomjak fel a ranger-nél (nature-hunter). Egy titancalc-os linkért nagyon hálás lennék. Elõre is köszi.
Ui: majdnem 50-es vagyok
oks, köszi ^^

Hat ha meg recharge nelkul is csinalod.. Akkoris erdemes maxolni a phantom strikeot.. A colossus formra ugyanez igaz , ritkan fogod castolni , bossnal , de akkor legyen kemeny😄 Rally legfelso passivjara szinten igaz, mert recharge hijan healelesre nemlesz jo , de 10 secre adhat 50 elemental resistet szinten bosskillhez a colossus form melle.

ez szted igy megállja a helyét?
templar build

uhh, hat cuccok azok nem lennének, csak gondoltam az jo lesz, mert láttam azt sokra tartottátok itt a forumon, de akkor kezdésnek az nem jo, szal arrol annyit 😊
Hát nekem igazából egy olyan kari kéne mint anno a diablo2ben (kezdésnek) pl egy mf(magic find) sorceress vagy hammerpala, aki üt mindent, könnyen megy és tudok vele cuccokat keresni a leendõ karaktereimnek 😊
szoval szerinted erre a célra mi lenne érdemes? és ha van idõd mellékelj hozzá egy titancalcos linket is pls ^^
köszi

zsirfecske
hehe, elemental dmg prophet-nek jobb, de azért nem semmi bónusz...

attack speed tartarus, arctic ékszer valakiii 😊

sztem conq-ot csak kifejezett céllal csinálj, mert különben a defenderhez jobban illenek dolgok, illetve hasznosabbat is találsz hozzá (pl. az új dream).
Ha conq-ot akarsz (egy kis bemutató) akkor sztem ilyenre érdemes csinálni, de ez 100 reces kihúzott kari, én többre tartanám a templart ha kezdõ lennék és nem lenne cuccom.

de ha mindenáron conq-ot akarsz akkor írd le milyet (dual wielder - cucc nélkül halál - vagy pajzsos, én azt ajánlom)

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

na fecske, itt a Neked való bonusz, most majd azon gondolkodsz hogyan tudod a speed-et másképp megoldani 😄DD

na ilyet meg nem lattam Chill of tartarus complet bonusza
114 bleed damage 3 sec, 23 cold damage, 23 vitality damage
😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

uhh, köszi Shorlex, vissza is vásároltam skilleket, aztan felnyomtam ugy ahogy irtad, egesz jo, meg a +1k life is ami plusba jön a warfare meg earth masteryböl ^^
conqueror fejlesztést irtatok már le? mer akkor elkezdem visszakeresni, ha nem akkor azt is megköszönnem 😊

Sajna nekem csak offensive articom van 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

zsirfecske
hamacsi automatikusan frissíti magát...

arctic gyûrûtök nincs véletlen valami normális suffix-el? több dmg-t ad mint egy hale gyûrû +26% strength-tel... elsõsorban grace (dex) kéne, de bármi jó ami nem offensive ability meg ilyen hülyeségek...

the elder
milyen verziójú hamacsival szoktatok jáccani?

Elder, kértél tõlem valamit, bocsánat elfelejtettem, de adj meg valamit ahova küldhetem.

nem foglak tudni meggyõzni róla ha nem akarod, de 1) annyi manát nem fogsz tudni inni, 2) a paszívja ad egy csomó sebzést, és ha felteszel magadnak egy converted to health valamit (amu, artifact, ilyesmi), akkor nem gond az hoyg szívja az életet.

Hátö, nekem 58-as conqueror majd 1 szintet lépett a teljes _normál_ act4-ért, a 65-ös oraclem meg vagy 3 cm-t kapott érte. És nincs is semmi xp modom, meg +xp cuccot se hordok.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX