23078
-
dudovec #14725 Virs lee: marmegin uj geped van? xD
Ha hazaertem rakok fel egy ien kis 'Earth mastery suli' videot, jokis rechargeos volcanic orbbal , hogy mit is muvel a fragment. Amikor egy kosza darab ami elszall valahova , 5 mobot ol le meg ienek:) -
magyar777 #14724 már semmi, választ kaptam a kérdésemre
-
virs lee #14723 Mert nincsenek olyan cuccaid mint azoknak akik 1 éve tolják. -
ikod04 #14722 Nem megy ez sem és az aura+X3 sem. A pontos hibaüzenet: "This map was created with an older version of Titan Quest". Ez persze igaz lehet, mivel mindegyik 2006-os, kérdés miért csak nálam hiba ez? Másnál? -
#14721 Mi a gond? -
magyar777 #14720 ja kösszi szépen -
Cashx #14719 kiegészítője (gyk. Immortal Throne) -
magyar777 #14718 1.30-as a játék de mi az az it már láttam hogy több helyen irták de nem tom hogy mi az -
Shorlex #14717 spirit-nature akarod mondani :D -
dudovec #14716 Eleg az earth harcolni. 35 ig ugy csinald szerintem , 2 ik mastery nelkul. En 35 on valasztottam be a dreamet , miutan az earth keszvolt. Stormbol whisp+squall tenyleg eleg jo , bar ha nemvagy tul gyakorlott jatekos , lehet jobban jarsz a naturrel. Ottis van resist levetel , meg sebzes az orbra, meg soksok elet , es joval gyorsabban futsz. Igazabol mind1 mit valasztasz melle ,legenden lesz mervado , hogy amit valasztottal van e benne resist levetel. E nelkul egyedul a spirit johet szoba , a mana regen es az eros petek miatt. Storm/Nature a legjobbak hozza mindenesetre. -
virs lee #14715 Defense. -
virs lee #14714 Van. Wisp + squall üt. -
#14713 Mejik peccsel vagy megturbózva?Vagy esetleg nincs IT-d?
Csak ez a két dolog lehet...
Dudo!
100000 kösz!!!!!!!!! Holnap este kipróbálom!!Szerinted van értelme a storm-ot hozzácsapni, vagy csak earth??? -
magyar777 #14712 miért van az hogy az én invertory-m nem ugy néz ki mint amit ti ade be szoktatok linkelni meg ? -
dudovec #14711 -
Shorlex #14710 azért figyeltétek, nem linkeltem be :DDD -
Shorlex #14709 nature -
Raziel82 #14708 Sziasztok mi lenne alegjobb választás a Warfare melé szerintetek? -
dudovec #14707 Lay trap , Anatomy , Monster lure, Circle of power , Life drain , ensalve spirit. Ezek amikre konkretan semmit , de van meg jopar amire csak 1 et erdemes, foleg hogy altalaban +3/4 skillel megy az ember. -
ikod04 #14706 De ha már megszólaltam, motoszkál bennem egy kérdés: Mely skillek azok, melyekre sose raknátok pontokat (vagyis szerintetek értelmetlen). Csak kíváncsiságból.... -
ikod04 #14705 Kösz, azzal nem megy...pontosabban csak az X3. Az X2-est majd eztán próbálom ki. -
Shorlex #14704 az ign-en próbálkozz moddal, ott van egy csomó IT kompatibilis, van X2-X3 mod is benne. Azt hisze, -
ikod04 #14703 A megfelelő helyre a megfelelő mappák bemásolva. IT indítva és custom play kiválasztva. A mappa látszik, kiválasztom. Ekkor jön a hibaüzenet (az "incorrect" nem 100%, tegnapelőtt este próbáltam ki és akkor valami verzió problémát gagyogott). 1.10-es It és 1.30-as TQ. Nincs semmi egyéb frissítve. A game jól működik, csak épp ezt nem sikerült akkor beállítani megfelelően. De ha ennyire egyedi az esetem, akkor próbálkozok még az X2-es verzióval pl.... Köszi a segítséget -
dudovec #14702 Gabesz: Level 3 on raksz egyet a volcanic orbra , mehet rogton jobb klikkre. Huzd ossze kicsit a mobokat mielott dobod , eleg killer. Teszel az earth echantra is , hogy a staff attackjaid is erosebbek legyenek , az az 5-8 dmg meger az elejen 1 pontot. Core dwellerre szinten 1 pont amint tudsz. Egyebkent teljes mertekben rafexel a masteryre, hogy minel elobb tudj rakni az orb legfelso passivjara. Ha ez megvan nyomod tovabb a masteryt , addig amig nemtudsz egyet tenni az Eruptionra es a Volcavityre 1 et. Ezutan eruption + orb legfelso passivjat kb egysegesen noveld , de picit jobban az orb passivjat. Stone form kaphat 1 pontot eletmentes celjara , heat shield is meger 1 et.
Szal valahogy igy nezzen ki a dolog Level 15 on
Ezutan persze maxolod az orb felso passivjat/eruptiont. Azutan az Earth enchant alapskilljet, ezutan a Volcavityt , es ez utan pakold ra az orb alapskilljere a pontokat, mert iszonyatosan viszi a manat ha kitolod , es a passivja ami igazan zuzos , ezert ezt hagyhatod a vegere.
Igynezek ki 35 korul - pyromancer
Tapasztalni fogod , hogy a skilljeid cooldownosak , de ha jol mozgatod a karit , akkor nemnagyon fogsz raszorulni staff attackra egy ido utan. Probalj meg 'magi' cuccokat feltenni , ilyen low level zöldek. Eleg jot dob. -
dudovec #14701 Marmint a custom mapsba latod mar a palyat , de semmit se csinal vele. Vagy egyalaltan nemis jutsz a custom map menübe? -
dudovec #14700 Nemeppen. Incorrect verzio? Nekem a sima IT van , 1.30 amit anno feltettem. Ahhoz hasznalom ezt a modot , es megy minden. Frissitettel esetleg?
Gabesz: persze majd adok 1 reszletes leirast , hogycsinald. -
#14699 Dudo!
tegnap indítotam egy pyromancert....nincs igazán épkézláb buildem, így ha megdobnál egy calc-os képpel, igazán jó napom lenne a holnapi!
(ma meló van :-( )
Kösz!!
-
ikod04 #14698 Ha már jól értem, akkor mi lehet a gondom, ha a custom map indításra incorrect verziót ír ki. Ez akkor jó? Ez dob vissza a menübe? -
dudovec #14697 Jaj bocs , osszekevertem. 14457 re gondoltam , de ott a dmg kiirot irtam.
Szoval nekem ez a mod van fenn: x4 - de ezis x3.
Igy beleteszed ahogy az alabbi kepen latod, es az 14694 szerint. Igen , asszem jol ertelmezted. -
dudovec #14696 termeszetesen IT be , bocs.
-
ikod04 #14695 Köszönöm, de nem lelem egyenlőre az általad említett Hsz és a kereső is üreset hoz ki X3 mod-ra, de gyorsan összefoglalva, jól értem-e:
A custom mapot a c:\doc...TQ és nem a TQIT könyvtárba hozom létre.
Indíthatom a IT-t, indítani fogok egy custom mapot (és itt látni fogom a TQ\custom maps tartalmat is ugye?),az visszadob a menübe és utánna mehet a single 3*-os gonoszokkal.
így jó? -
dudovec #14694 Shorlex: Vagyok.
Ikod: Lapozz vissza par oldalt. Valaki kerdezte mar , es adtam neki linket a letölthető x3 moddal egyutt. A c:/dokument... tq ba kell csinalni egy 'custommaps' nevu mappat , es abba betenni könyvtarastul. Minnden egyes x3 modos jatek krealas elott , custommap, kivalasztasz 1 karit (tökmind1 meik) , kivalasztod az x modos palyat 'start' , es utana nemfogja megkrealni , hanem visszadob a menübe. Na ott valasztod ki a megfelelő karit , krealsz es x3 alatt fog menni a game. Minden egyes jatek elott igykell krealnod , ha x3 at akarsz.
-
ikod04 #14693 Segítséget szeretnék kérni az X3 mod felrakásához. A leírás szerint egy custommapba kellene raknom a cuccokat és egy olyat kell elindítani, majd az alap game is olyan lesz. IT karaktereim mellé raktam a custom mapot, de incorrect version-nal visszalökött.
Kérdéseim: * Az alap mellé kellene felraknom ezt? * vissza tudok állni 1-szeresre ha szükséges? * Az ing-n talált X3 modot kell felraknom az eredményért, vagy valami másik file kell? -
Shorlex #14692 dolgozzál dudo, ne játsszál :D
Vagy ma? -
dudovec #14691 Pyromancer rulez! Level 35 re kilett maxolva mindenem ami a fire sebzest pumpalja. Brutal modon zuzza az x3 modot meg cucc nelkul is. A tamado skillek kitapolasa utan , ugydöntöttem valasztok egy masik masteryt , mer az ugy mar nem palya ,hogy azert szintezzem a karit , hogy pakolhassam a core dwellert ,meg a ring of firet. Dreamet kertem melle es nagyon megfogja dobni a jatekfeelinget:) Earth caster rulez!
Evoker meginkabb:D
-
#14690 ennek a játéknak van magyarosítása?? -
Shorlex #14689 látom azért a custom map-ek menek rendesen :DDD Non-beginner style :D -
Shorlex #14688 Na jó tisztázzuk ezt. Látom nem teljesen világos.
A titan quest mint alapjáték 3 act-ből áll. Göröghon, Egyiptom, Távolkelet.
Az immortal throne az semmi extrát nem csinál, csak betesz egy 4. actet, az alvilágot (meg az elején kicsit ismét göröghont).
A szintek aszerint mennek, hogy ezt a 3 illetve 4 actet végigtoltad-e. Ha igen, feljebb lépsz.
Aki most karit kezd, az mind a 4 actet végig kell tolja, hogy epicre, majd még egyszer hogy legendre léphessen. Mindegyik szinten tök ugyanazt a pályát csinálod végig, csak erősebb mobokkal, néhány ultrabossal kiegészülve, bla bla.
Ami kicsit megkavarja a dolgot, az az, hogy aki normál TQ-ban (még a 3 actesben) végignyomta a játékot (akármilyen szinten), az IT-ben akkor léphet felsőbb fokozatra, ha az alsóbb fokozaton lenyomta a titánt.
Példával.
Normál TQ-ban végignyomtad a normal szintet, megölted Typhont. Akkor IT felpakolása után mehetsz epicre, még akkor is, ha nem nyomtad végig normalon act4-et.
Ha viszont mittomén normal changanig jutottál, akkor végig kell told act4et is, mielőtt epicre léphetnél, mert nem vitted végig azt a szintet.
Mi ezen annyira érthetetlen? -
#14687 Persze, különben is kötelező mindhárom szinten végigtolni egy normális build hez -
ballor #14686 ha végigtolom a IT-t, akkor ugyanezzel a karakterrel tudom kezdeni EPic és Legendaryn? Tehát tudom még erősíteni a kart?