23078
  • Cashx
    NE crackeljetek~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  • MuStanG17
    Úgy csináltuk ahogy mondtad, de még mindig nem jó.
    Ugyan azt irja ki mint amit akkor. És a patch- et hivatalos oldalról töltöttük. (www.titanquest.de) Ha van még ötleted légyszi ird le és még 1 x thx!
  • Shorlex
    széééép, csak nem tudom hogy cuccok nélkül ugyanezt megcsinálod e majd legenden is... :D de normal szinten ez nagy írtás, nem is gondoltam volna, hogy pyro ezt tudja. Jó vid, de hunter rulez! :DD
  • dudovec
    Na felért az első része a Pyromancer ownagenek:D Aki nagyon unatkozik melohelyen , vagy csak kivancsi , hogy mitmuvel egy cuccnelkuli kari x3 alatt , annak jo szorakozast hozza. Part2-t majd estefele felrakom.

Pyromancer questing under x3
  • Shorlex
    mint említettem kezdőknél attack speed...
  • Shorlex
    figyelj. akkor még egyszer.
    telepíted a gamét, és nem nyúlsz hozzá.
    A patchet (remélem valami hivatalos oldalról húztad le, nem valami gagyiról) bemásolod abba a mappába, ahova telepítetted.
    leszállsz a netről, ha kell, kihúzod a hálókábelt.
    indítsd el a patchet és mennie kell.
    VAGY
    szedd le azt a hülye IT-t is, kb minden torrentkeresőben megvan és azt telepítsd abban benne van 1.30
    De ha csak sima TQ-t akarsz játszani, IT nélkül akkor hagyd a fenébe az 130-at, szedd le inkább 120at, azt tedd fel, abban van magasabb szinten (legend changan leginkább) olyan fegyver, aminek van betrayer suffixe, farmolj olyat, mert az 130ban már csúnyán ki lett pakolva (azaz felismeri, használhatod, de újat már nem ad). Addig járj a changani árushoz, amíg nem dob betrayert, azt ha van mindenből akkor tedd fel IT-t és használd :D
  • DirtyGab3sz
    Itt az elém....szép kis tüzi.....még null a death-em !!
  • dudovec
    Castold el es nezdmeg. En ugylattam h protection alatt azt erti , hogy zuzza az udkat akik bemennek a mezőbe amiben allsz, szoval 'véd' tőlük valamennyire. Dragon lichnek nemhagytam h megusson akkor , de ha jol emlexem az elotte levo csontikat is azzal nyirtam ki es ha jol emlexem sebeztek rendesen.
  • MuStanG17
    Most már újra raktuk! Más mappába is h ne legyen régi fájl vagy hasonló és már rá is kérdez de ha le okkolom akkor ezt írja ki: The Titan Quest Updater has encountered an error. és megáll. ötlet?
    előre thx.
  • MuStanG17
    nem tudnád msn-en elmagyarázni ugyanezt mert nem naon értem. [email protected] thx
  • Shorlex
    patchelni csak eredeti game fileokkal tudsz.
    telepőít game, azonnal patchel, játszik.
    VAGY leszeded az eredeti game file-okat amiket megváltoztattál (exe, esetleg mod miatt mást). google-ban megtalálod honnan szedd le.
    patchet a TQ (vagy TQ IT, de asszem neked nincs IT) könyvtárból indítsd.
  • MuStanG17
    sziasztok! Van 1 kis problémám: Állandóan kilép a játékból és patchet sem tok felrakni mert vmi verzió számról gagyog. a játék 1.01- est ír ki és ennek megfelelő 1.30-as patchet szedtem le. És mégsem akarja feltenni. Már naon idegesít kérlek segítsetek. pls. thx
  • Shorlex
    úgy van, az is jó :D
  • Shorlex
    hát igen ahogy sejtettem.
    Ugyanaz a pálya, minden tök ugyanaz, sőt egy picivel több szörnyi volt, de 3 perc alatt voltam szifónostul. Ennyit számít a cucc ebben a játékban.
  • virs lee
    Shardos sorci is jó. ~~
  • Shorlex
    haha, azt hittem meghalok a röhögéstől.
    Akartam csinálni egy olyan videot amiben kezdőknek bemutatom hogy miért NE melee karival kezdjenek.
    Úgy nézett volna ki a dolog, hogy csinálok egy olympus runt hunterrel és egyet a templarommal.
    De nem tudom megcsinálni, mert a youtube ilyet nem enged.
    A hunterrel mégcsak nem lenne baj, mert az kb. 2 perc szifónostul, de a templar... khmmm egy év játék után nem átallom kijelenteni, hogy egy templarral beginner style, no cuccolás, semmi 1 óra azaz egy óra volt olypus !!! Elhihetitek hogy van játéktapasztalat meg minden, de egy óra volt olympus, lehet rajtam röhögni. Egyszerűen azok a cuccok amit dobott, ezt tették lehetővé, ennyi.
    Úgyhogy nem lesz video, szóban moindom el utoljára minden kezdőnek:
    AMIG NINCS CUCC, ADDIG HUNTER!!!!!!!!
    Na most bebizonyítandó az ellenkezőjét, nyomok cuccost a templarra. Kiváncsi leszek az egy órából mi lesz... van egy sejtésem, hogy a hunter 2 percjét fogja súrolni...
  • zsoltz
    kérek valakit hogy vegyen fel msn-re és magyarázzzon el pár dolgot!PLS!előre is [email protected]
  • virs lee
    De nem a dmg to undead érdekel, hanem az undead elleni védelem. Elvileg protection, ami rpg-kben azt jeleni hogy immunitás. 12 sec a cucc, ami rövid idő, tehát elvileg akár az is lehetne. De mi a valóság?
  • dudovec
    Castoltam kb 30-40 et egymasra 100% reccel, maxolt spirit wardal , meg tovabbi %dmg to undead cuccok mellett. Hat kb 20 sec alatt megolte igy epicen. Amugy forintot sem er:D
  • dudovec
    Ja. Megoltem vele dragon lichet epicen^^
  • virs lee
    A circle of power "protects from undead" részét tesztelte már vki, hogy csinál-e vmit?
  • dudovec
    Jaj shorlex:D mieza regiseg mar;>
  • ballor
    ez nagy vid
    kegyetlen a kar

jó a tipped, de még 33-as vagyok :)
    (első játék, normálon)
  • Shorlex
    De jó szívű vagyok

figyeled, dudo reklámozlak :DDD
  • Shorlex
    Spellbreaker
    Dual wielder harcos. Ha caster breakert akarsz, nézd meg a youtube-on dudo első videoi között van. azt majd leírja ő :DD

Full vazsi karakter? sok ilyen van. conju, oracle, elementalist, ami tetszik
  • ballor
    hali, a spellbreaker spirit részére jó elosztást tudtok?

szeretnék majd egy full varászlós karaktert, mit javasoltok?
  • Gabesz026
    Én is így voltam vele amúgy megvárom az englis verziót mert így azért elég gáza game mert nem mindíg sikerül angolra varázsolni.
  • ROMOTO
    Erre kicsit későn jöttem rá, mert elpasszoltam a régi beidegződés miatt minden cuccot amit nemhasználtam :)
  • Gabesz026
    Hi!

Nekem a Lokiba az tetszik hogy a kék cuccokat fe lehet ajállani az adott istennek akit imádsz és így azért jópár pontot össze lehet szedni a skillekhez. Most 23-as szinten van 25 skillpontom. A cuccokból kb. 10 pontot hoztam össze.
  • dudovec
    Orb stunja pedig nagyonvicces. Nem ugyanakkor robbannak be a darabok , szal volt ugy , hogy egy orbal 3x stunoltam le egy nagydarab minotaurt olympuson.

Szal rec nelkul is brutal a kari egyenlore.. Eldobom az orbot a küklopsok ele , es pont amikor földet erne akkor castolom az eruptot. Nagyonlaza:)

Btw conjuval is nagyon megeri azt a 24 pontot az orb , mer 1 fire skill kicsit keves , igy lesz stunod es valamit kene rakni az eruption melle jobb/bal klikkre. Bar lehet vision of death is az erupt melle , csak az sajna nem sebez. Mindenesetre nagyon megkonnyiti a jatekot , de ki hogy szereti.
  • virs lee
    Én conjurerrel (ami earthként indult, majd eruption után jött a spirit) kihagytam az orbot, csak a fire enchant + passzívja, meg volativity kimaxolás, mellé 1 fire bot, és egyesével lövöldöztem míg el nem értem azt a szintet hogy felvehessem a 100% rec cuccot eruptionhoz. Falura jó az. :)
  • virs lee
    Az asztali nem változott, csak a notimat cseréltem le. :)
  • virs lee
    Hát aki nem ment...
  • Cashx
    valakinek volt hasonló gondja ?
  • Cashx
    elvesztettem a 3ik karim is :( haldoklik a táp és időnként újra indul a gép, tq meg alergiás erre sztem, mert amikor visszatöltöm a karim 2-3 szintel lejjebb vagyok és Helosban(!) és nincs quest egy darab se, hagyján hogy nincs, fel sem tudok venni :S
  • ROMOTO
    Ja
  • Cashx
    ez lenne az?
  • ROMOTO
    Skillfa úgy sok rétű hogy három istenség és a vele járó spellek 17 db. tartoznak egy karihoz, tehát együtt 51 db. spell áll rendelkezésre egy build. nél, amúgy a spelleknek nem rendelkeznek passzívokkal, csak simán választhatók és pakolhatók pontokkal, ezért végerednményben primkóbb a skillfa
  • ROMOTO
    Off. Kipróbáltam a Loki-t... elég felemásra sikeredett, a látvány viszonylag rendben van, a hangulat is bár a zenei aláfestés elég halvány és fárasztó, a kari mozgása olyan csúszkálós nagyon idegesítő, elég pontatlan az irányítás könnyű túlfutni meg eltéveszteni a mobokat attack közben ez is elég gáz, a battle animációja, effektjei klasszak, az inventory körülményesebb, viszont elég nagy, a mapok elég zömítettek és lehangoló a sok teleport közöttük, ami elég lassan tölti be magát, a skillfa sokrétű és látszik hogy kell az a 200 szint hogy kiaknázd, elég lassú a fejlődés is benne, sokkal több idő valszeg amíg kiderül hogy mik a tuti megoldások a kariknak, elég érdekes hogy a cuccok uppgradelhetőek és ehhez fém is kell amit önmagába találni is lehet, de ki is lehet vonni a talált cuccokból a kovácsnál némi zsetonért, mindent összevetve kevésbé eltalált a játszhatóság és a hangulat a TQ hoz viszonyítva szerintem...sajnos
  • ROMOTO
    Az alapjátékkal mennek ezek, a kieggel nekem is ugyanezeket írja.